A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Nana,
persze, h szedheted.
Cipőt még nem vettünk, Robi jövő héten megy Ausztriába és Nike-t akar venni neki, az jó lesz egynek, a másik meg majd vmelyik azok közül, amit mondtatok. Nem olyan sürgős, még nem jár egyedül, addig meg nem kell.
Ha megnyugtat a légzésfigyelő, akkor sztem jó dolog. Nekünk is AC van, az őr nélküli változata 21E Ft ha jól emlékszem.

Quill,
a Medicor tényleg nem a legjobb, mi van, ha már lemászik róla? Sztem a sima elem is uúgy lemerül, akkor már jobban jártok, ha töltögetitek.

Kob,
örülök, h jól sikerült az estétek!
Gyógyulgassatok!
Hónak én sem örülök, én nagyon utálom a telet.

Mennem kell, most bezzeg aludni akar.

Kép
sygnum

Bocsi, Bepa, én most néztem meg a képeidet. Kép Nagyon szép Beni! Kép Olyan gyönyörű szemei vannak. Kép

Nana, van Zsófinak játszószőnyege, meg van neki Tornázója is....

Kép

De nem beszél. Balim Esztije nagyon jól beszél. Kép Balim, Te ilyenkor miért nem pihensz? Rád férne. Kép Zsófi tényleg nem nagyon beszél. Kép Az baj? MRege?????? Mi a véleményed?
birolili

Egy tegnapi kép: apa készítette Zsófinak. Kép

Kép
birolili

nana:kaptuk a tesóméktól...asszem babaholmiolcsón.hu-ról rendeltékKépés pamut és beni szereti, de csak ha háttal fekszikKéppedig ha hason lenne tök jó foglalkoztatók is vannak

lili!húhaKépszép a hóemberetekKép

KépKép
KépKép
bepa77

Hú látom mindene megvan a kisasszonynak. Kép Szerintem ez semmi, de semmi bajt nem jelent Lili. Persze én nem vagyok szakember, de én a frászt kaptam a rengeteg könyv besorolásaitól, hogy xhó-yhó között ezt és ezt csinál, "mond" a baba stb.
Dani ugyan gagyarászott hamar, de aztán ő meg nem akart beszélni, nem jött az 1 szótagos, majd 2 szótagos stb korszak.
Állandóan kérdezgettem egy logopédius ismerősünket (akit Mrege is ismer Kép ) ő mindig megnyugtatott semmi gáz. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Hú nagyon szupi ez a hóember. KépÉs ugy látom Zsófinak is tetszett. Kép

Nálunk is épített tegnap este apa Danusnak, egy ÓRIÁS hóembert. Min. 2 m volt. Kép Aztán amikor feljöttek szóltak a többi gyereknek hogy ugye nem fogják bántani. Õk mondták, persze nem...
Kb. 1 óra múlva mikor kinéztünk az ablakon, már földig volt rombolva az egész hóember! Kép Kép Kép
Az nem kifejezés hogy mérges voltam! Szerencséjük hogy nem voltak már lent az udvaron...
Hogy képesek ilyenre??? Nem tudom én nem emlékszem ilyen gaztettekre a gyerekkoromból.
Az én kis 3 éves Danimnak meg a szíve összetört. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
első éjszaka én még wc-re is csak úgy mertem kimenni, ha valaki más nézte. Nekünk matrac alá tehető Angelcare van, a Média Marktban vettük, és nagyon meg vagyok vele elégedve.
A játszószőnyeg is nagyon bevállt, akár 30 percet is el van benne Lili, pont elég reggel arra, hogy mindent rendbe tegyek.

Mrege,
akartam már kérdezni, hogy szerinted, hogy Lilinek omega alakú gégefedője van, később a beszédben, hangképzésben nem okoz gondot, nem tanultatok erről valamit?
Most már gügyög, hangosan kacag, de ugye ezek nem annyira tudatosan formált dolgok gondolom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szisztok!
Hú ez a gép úgy felidegesített.Írtam egy nagyon hosszút,és mind eltűnt,pedig rákattintottam,hogy hozzászólás küldése,és itt meg nem jelent meg.
Most nincs időm újból leírni.
2 mai kép.
Lilla reggel kócosan ébredés után.

Kép

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Lina,
Nektek milyen játszószönyegetek van?

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
ilyen.

Kép

este, ha hazakerül a Lili fényképes CD, majd rakok fel jobbat.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hú, ez nagyon szuper! És nagyon édes rajta! És ti hol vettétek?
Képet várom!

KépKép
KépKép
nana09

Lili,

az hogy most nem gügyög(mennyi idős is,kb 5,5-6hó?Ugye?)nem jelent biztos rosszat,de azért légy résen!Hallásvizsgálata volt születéskor?Fordul a hang felé?Összerezzen-e zörejekre,felfigyel-e hangokra?A mozgással hogy álltok?Fordulás?Ülés?Ezek a dolgok mind összefüggnek a beszéddel.Mimikával kommunikál?Volt a családban másnak problémája a beszéddel?Akármilyen.

Lina,
Omega alakú gégefedőről és annak hangképzésre gyakorolt hatásáról nem tanultunk,de megpróbálok utána nézni,vagy kérdezni.De a hangképzését már most is meg lehet figyelni.Érzel benne valami különöset?Rekedtséget,vagy valami zörejt,amikor gügyög?
mrege

Nana,
nekünk sincs légzésfigyelőnk.
mrege

Lili,
Le tudod írni miket mond?Előkerestem a babakönyvünket,és Rege 12.12-én kezdett el dumálni.A repertoárunk akkor:ga,ge,höá,hai.KépKacagni mi is 4 hónapos kor körül kacagtunk először,de azóta is csak 1-szer.KépPedig olyan édes!!KépKépKép
mrege

Bea,
Lilla haja is megeredt most, milyen kis szöszke, nagyon aranyos Kép.

Lili,
szép a hóemberetek Kép és persze Zsófi is. Sajnos nem tudtam lefeküdni, mert a hétvégén nem szoktam foglalkozni a háztartással és ilyenkor hétfőn renegeteg a restanciám Kép. Több adag ruha vár mosásra, vasalásra, rendrakás, takarítás...

Syg,
nekem is az jutott eszembe, hgy Serifféknek itt is akadna elég hó, bár a hegyek még mindig nem nőttek ki Kecskemét környékén, párom nagy bánatára Kép.
balim

Lina, Bepa, Bea, Lili
A képek csuda aranyosak. Mindenük meg van ezeknek a kis manóknak. Ezek a játékok tényleg megérik, Adri is úgy el van a felhúzhatós zenélős pörgőjével. Egyre jobban figyeli. Eszméletlen, h milyen dolgok tetszenek nekik. Nekünk parafa burkolat van a falon, hát csuda érdekes ám.

Nekünk sincs légzésfigyelőnk, de tényleg állandóan figyelem, h szuszog -e.

Drasztiskusan fogy a tejcsi, de nem fogom magam idegesíteni, már így is kész idegroncs vagyok, talán ettől is apad. Most este és hajnalban van tej. Nem akarom ecsetelni miért akadok ki folyton.

Férjem lázasan fekszik szombat óta, csak nehogy vmi simán menjen végre. Adri ma eddig csak kétszer kakilt és sűrűt. Hátha vége.

Nem örülök a hónak, a csuda vigye el. Így nem lehet babakocsival sétálni.

Lina

Mindjárt próbálom küldeni a képeket, előre is köszi, ha sikerülne. Anyagiakat természetesen rendezem. Lili nagyon ügyes.

Kob

Örülök a jól sikerült estédnek.

Vajon mikor megy le a hasam? Egyszerűen nem tudok felöltözni, a kismama gatyóm pedig lecsúszik.

Én is azért büfiztetem sokáig, mert, ha nem jön, tuti amint leteszem feszengeni kezd és ő hason szeret aludni, akkor meg tócsa lesz a feje alatt.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!
Na ma aztán megint szépen termeltek! Kép

Bálcsi már harmadik napja nyűgös. Ahogy megjött a rossz idő..
Ma meg különösen.. Ha elálmosodik, akkor cicii, majd beteszem az ágyikójáa, aztán 5-15 perc múlva már ébred is.. KépKép Aztán picit játszik, majd megkeresi, hol a lábam, aztán rohanás, és csimpaszkodás, majd ölbe kunyerálás, bújás, ölben játszás..
3 napja még örvendeztem, hogy megjött a szokásos harkály komám, mosz meg még a verebek sem zsinatolnak.. KépKép
Bálcsi most épp egy info könyvemet tépte szét..Kép
klassz..

Légzésfigyelő:
megszállotja vagyok. Bár Bálcsi halmozottan veszélyzetetve avn a bölcső halál tekintetében. Én is nyugtalan vagyok, mint Syg, ha nem az ágyikójában alszik a Pasim. Nekünk BC (Baby Controll van, www. babycontroll.hu), aminek kifejlesztésében egy kedves barátom is részt vállalt. Õ szokott nekem az ismerőseimnek, barátaimnak hozni, nagyon kedvező áron, mint már azt felajánlottam itt a topicon belül. Matrac alá lehet betenni, van 2, 3 lapos, van hordozható rádiós egysége is, oktató videó kazetta a Heim Pál Gyermekkórház ajánlásával. Originált csomagban, garanciával küldi a barátom egyenesen a műhelyből.
2 féle érzékenységre állítható. Azt hiszem a februári Kismamában összehasonlítás is van..
Hijj, de isztis ez az Emberke ma! KépKépKép

De szépek a babók! Jók a kendős képek is!
Syg
Nem hiszem, hogy van már 8 kiló Bálcsi, de 5 hete volt 8200. Úgy emléxem a kengurú 8-8,5kg-ig van hitelesítve. Lehet, hogy tévedek??
Én is Orsiékra gondoltam tegnap, hogy akár itthon is maradhattak volna, ha egy kis hóra vágytak..KépKép
Leo végül aludt??
VAlamit még akartam...na de mit?!?! KépKépKépKép

KépKép
mino

Szia Cukker!

Ma délelőtt pont gondoltam rátok, hogy vajon voltatok-e már sétálni, ill. gondoltam hogy ebben az időben sajnos nem. Kép
Hát nem lehet könnyű egy pici babó + egy beteg férj (akik mint tudjuk extra figyelmet kivánnak)

Az én férjem meg is sértődött rám a múlt héten, mert én biztos nem is sajnálom őt. Hát mondjuk tényleg nem ... a fenekét, de elég nyügi voltam és örültem ha Dani épp nem nyüszizett.

Hát mindez egy baby mellett...

KépKép
KépKép
nana09

Balim, Cukker!
Ezek szerint miattatok álltam sorban az üzimmel.. KépKépKép

KépKép
mino

Syg
9 kg-t akartam írni..Kép Mármint hogy nem hiszem, h már annyi lenne Bálint.

KépKép
mino

Lili,
klassz hóembert épített apa Zsófinak!

Bea,
Lillának jól áll a kócos hajKép

Cukker,
hát igen, a stressz nem kedvez a tejcsinekKép
3 hónapos kora körül fért bele a hasam a legnagyobb gatyómba.

Nana,
gyakran én sem értem a mai gyerekeket. Én sem romboltam hóembert.

Kép
sygnum

mino,
én 9 kg súlyhatárra emlékszek a mi kengurunknál.

Kép
sygnum

Mrege,
az előbb írtam neked, aztán jól eltűnt.
Szóval Lili már nagyon sokat gügyög, nagyokat kacag, sikongat, ha örül valaminek, és tudja mondani, hogy vao.
Nem veszek észre különösebbet, csak talán azt, hogy mikor ezeket csinálja, mintha egy kis levegő susogna ki a hangok mellett a torkából.

Mino,
nekünk meg Lili pont a rossz idő óta alszik nagyokat. Éjszaka csak egyszer kelt fel enni, reggel még egy órára visszaaludt, aztán most napközben is aludt 3 órát, meg egyet délelőtt a kendőben.
Ja, és magától elaludt. Itt volt a nagyágyon, Lilivel msn-eztem, erre csak azt látom, hogy az ujja a szájában, és elaludt. Na ilyen sem volt még. Sőt éjszaka a szopi után is még ébren visszatettem és egy perc alatt elaludt. Imádom a kis törpegengszteremetKép

Erszényes, Cukker
én éjszaka nem is böfiztetem Lilit, vagyis felemelem, várok max egy percet, ha nem jön semmi, akkor csak a hasamra rakom, és alszunk. Így kijön, ha van benne valami, bár én szerintem addigra már alszomKép Ha kijön rögtön a böfi, akkor az ágyába próbálom meg visszatenni. De olyan jó, mikor rajtam alszik. Bár, hogy most megtanult visszafordulni, kicsit félek, hogy lefordul egyszer csak a hasamról.
Milyen kengurútok van? Azért gondolkodom, hogy egy olyan is kellene a kendő mellé. Jövő szerdán megyünk Sopronba, meg Ausztriába, néznék kint.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Cukker,
nekem azonnal lement a hasam, én pont a másik véglet voltam, mindenből kifogytam, jó régi gatyákat kellett elővenni.

Most azt veszem észre, mintha több tejem lenne, vagy Lili étvágya lett kisebb, pl. most csak szopott, és elvan. Az előző kajcsinál is alig evett a tápiból. Este evett belőle még, de ki is bukta. Most kipróbálom, hogy nem kap, mi történik, meddig bírja

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Huuu, de sokat irtatok, alig gyoztem olvasni...

Kati eleg sokat dumal, altalaban ezeket: hábdábdá, grrr, rrr, dádádá, hábbbübübü. A nyalaval gargarzialni is tud, multkor ezzel szorakoztatta az utca nepet.Kép
Lili, majd Zsofi is beindul.

AngelCare legzesfigyelonk nekunk is van, de ugye nem vettuk hasznalatba. Valaki meg regen kerdezte, hogy mindig velem alszik-e Kati. Igen, egesz ejjel. Egyutt megyunk lefekudni - ritkan kijovok a szobabol, es egyutt ebredunk. Sajnos a parom nagyon horkol, es a kutya is (csak abban a szobaban hajladno aludni, ahol mi), nem tudom hogy fogunk egyutt aludni kesobb.

Edesek a kocok!Kép
Lili, nagyon klassz hoembere van Zsofinak!

Mi is nagyon szeretjuk a jatszoszonyeget, most is ott fekszik Kati, mondja a magaet es kozben probalja leszedni rola a recsego viragot.Kép
Megyek mert felhergelte rajta magat.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra, Kob,
ezt már kérdezni akartam, h akkor is az ágyon alszanak e, amikor ti még nem feküdtetek le. Én sosem vagyok még készen, amikor ő 8-kor elalszik, így az első 1-3 órát még egyedül tölti, akkor az ágyába szoktam tenni, mert félek, h legurulna a miénkről, hiába nagy.

Dettus,
ha veled alszik majd a baba, akkor felesleges a légzésfigyelő (mint Dóráéknál is, na meg már nálunk is csak nappal alszik az ágyában).

Kép
sygnum

Syg,
nem, a saját ágyába rakom le, ha felébred, akkor is oda rakom vissza. Ha már lefeküdtem, és felkel, akkor köt ki mellettem.

Puszi Mindenkinek, de mostanában sok dolgom van a két kis beteg mellett, de már gyógyulnak!

Kép

Kép
kobudo

Kob,
én is így csinálom, ezek szerint nem is nagyon lehet máshogy.

Mino,
mail ment, szólj, ha válaszolsz, nehogy megint ne kapjam meg.

Lina,
címet megkaptad még msn-en?

Kép
sygnum

Lina,erre gondoltam éppen.Figyelgesd tovább.Van egy ügyes fül-orr-gégész,aki mellett egy logopédus-audiológus is dolgozik.Dr.Szepes Andrea a doki,és B.Tóthné Patonai Ildikó a logopédus.Az Izsáki úti Kórház Audiológiáján dolgoznak.Én minden rekedt gyerekemet hozzájuk küldöm.Õk nagyon értenek a hangképzési problémákhoz.A logopédus terápiát is tud hozzá szerintem.Ha ő nem,akkor Kméten senki.A babatalin meghallgatom én is,h.tényleg szökik-e a levegő.
mrege

Cukker,
annyira átérzema helyzeted.Most én is tiszta nyomott vagyok,és már nem örülök a hónak.Tegnap este még tetszett,meg ma reggel is,ahogy kinéztem,de olyan bezártságérzésem van tőle,h.hihetetlen.Csak ténfergek.Egy csomó dolgot kellene csinálnom,de semmi kedvem hozzáfogni.Teregetés,mosogatás...fújjj.KépKép
Meg aztán én hülye,most megnéztem egy trillert dvd-n,úgyhogy mostmár szellemeket is látok.KépKépKépFőzni is kellene...na mindegy.A párod tényleg jól időzített.Biztos azért,h.ővele is foglalkozz!KépKépKépKépNe csak Adrikával.
mrege

Mrege, Zsófi csak nyökög. Hangokat nem nagyon ad. Nagyon ritkán mondja, h. gö....és kacagni is ritkán kacag. A nyálával sem játszik. Mit kell ilyenkor már csinálnia? Nincs a családban semmi ilyesmi..... nem tudom...remélem nincs baj.

Beáékkal voltunk a városban, nagyot sétáltunk. Kép Azt üzenik, h. 1,5 hétig sajnos nem lesz internetük. Kép Elromlott a gépük. Kép
birolili

Mozgás: hát, nem forog, nagyon szépen tartja magát, hasról hátra megy neki, de hátról hasra csak segítséggel. Dnő azt mondta,h. minden rendben van...kifogástalan.
birolili

Fordul a hang felé, összerezzen erőteljesebb zajra. Már mikor csak pár hetes volt, ezt kipróbáltam itthon. Kép És akkor is nagyon figyelt. Most is fordítja a fejét a hangokra, amiket hall. És a hangosabb zajra össze is rezzent. lehet, hogy nála ez lassúbb folyamat lesz, nem? Nem minden babánál egyforma, nem?
birolili

Syg,
igen megkaptam, köszi, biztosan oda fogok találni.

Mrege,
pont ma hallottam, hogy mikor nagyokat sikítozott, akkor jött mellette csak úgy levegő is, mikor gagyarászik, akkor nem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hát csajszik!Feladtátok nekem a leckét szakmaiságból!KépBébi dolgokban nem vagyok annyira otthon.
Lili,
azt javaslom,h.figyelgesd úgy kb.1 éves koráig.Beszélj hozzá továbbra is sokat,esetleg utánozd élénken,ha valami hangot ad ki,mert ez őt is további próbálkozásra serkenti.A hallása,mozgása,család rendben van,akkor lehet,h.tényleg csak arról van szó,h.nem lesz nagydumás,hanem csendesebb természet.Majd beszélek idősebb logopédus ismerőssel,és írok,h.mit tudtam meg.Ne aggódj!KépKép

Lina,
valószínűleg nem zár pontosan a gégefedő az alakja miatt,ezért jön a levegő,de ha gőgicsélés közben nem hallod,akkor val.leg a beszédben nem fogja őt zavarni,mert akkor a levegő kiáramlás intenzitása kisebb,mint mondjuk sikítozásnál.Kép
De ezt is megkérdezem az ismerősömtől.

Puszi!Jó pihenést!Megyek Szomszédokat nézni!
mrege

Lina!

Most láttam, hogy megjelent az új Babiesrus katalógus. Én rendeltem is gyorsan, bár sajna a szülésig már lehet hogy nem jutok ki.
Olvastam hogy ti mentek (de jó nektek) így gondoltam hátha érdekel. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Képzeljétek ma 5-re voltam bejelntkezve a dokihoz, erre elmaradt a rendelés. Kép

Egésznap izgatott voltam emiatt, mert sajna 2 napja rengeteget keményedik a pocim, így örültem volna ha lát az orvos.

KépKép
KépKép
nana09

Mrege, ez érdekes, amit mondasz, mert ha utánoztuk, akkor elhallgatott, sőt abba is hagyta a krákogást, meg gőgicsélést. És csak pár nap múlva kezdte megint....
birolili

Nana, sajnálom. Kép Mikor néz meg?
birolili

Aranyos vagy Lili,Kép csütörtökön.

Szerintem ne aggodj Zsófi miatt, de persze én nem tudhatom.

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
neten megnéztem, de főleg ruhák vannak fent.

és íme az ígért kép a játszószőnyegrőlKép

Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt, szép napot!

Jól telt az éjszaka? Ahogy múlik a betegség, jön vissza az alvás. Emese hajnal 3-ig csak kétszer ébredt Kép

Lina,
jó a szőnyegetek!

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok,

megjöttünk az oltásról. Eszter szegény úgy üvöltött Kép. Nagyon nehezen nyugodott meg. Mrege, ti hogy viseltétek? Végül az újat kaptátok? Most alszik Eszti, remélem sokáig. Közben Milán is belázasodott este, éjjel nagyon rosszul aludt, végül fél ötnél tovább nem bírt aludni. Csak a pocija fáj, doki azt mondta ne vigyem be ha így marad, valószínűleg csak egy vírus, könnyűt egyen csak. Bocsi a sok panaszért, megyek is. Szép napot mindenkinek!
Azért egy tegnapi kép:

Kép
balim

Balim, Lina, jók a képek! Kép Balim, sajnálom Esztit! Kép Jobbulást kívánok kicsi fiadnak! Hugom is nagyon beteg....ő is fekszik otthon anyuéknál. Kép Most megint vírus van?

Kob, örülök az alvásotoknak! Kép Zsófi csak 2* ébredt most.
birolili

Balim,
szegény Eszti Kép De édes a fotón, a kis fogaska Kép

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Lina, Balim,
lányok aranyosak!

Balim,
sajnálom EsztertKép Utána is megviselte vagy csak a szúráskor? Milánnak jobbulást kívánok, reméljük, Eszter nem kapja el, nem lenne jó így az oltással együtt.

Kob, Lili,
pont ezen gondolkoztam, h ami az egyik embernek szuper és nagyon örül neki, az a másiknak egy kisebbfajta katasztrófa. Az alvásra gondolok. Az egyik azt írja pl., h milyen szar éjszakája volt, mert 3* felébredt a baba, a másik meg azt, h hú de jót aludtam, csak 3* ébredt fel. Végülis minden csak nézőpont kérdése.

Lili,
Pesten rota járvány volt, remélem nem ez érkezett meg ide is. Na meg azt mondják, h most fog csak jönni az influenzajárvány is. Nem örülök nekiKép

Most már 1 percre sem hagyhatom magára Manót, reggel felmászott a kanapéra. Igaz, nadrágban még nem sikerül, mert az csúszik, de most már sosem lehet tudni, mikor mire képes. Hogy fogok így bármit is megcsinálni tőle? Még az ebédjét sem tudom megcsinálni, ha nem alszik délelőtt (mint pl. ma is és tegnap is).

Azt sem írtam még, h most már nem csak a porszívótól retteg, hanem mindentől, ami hangosan zúg. A mosógéptől, amikor centriz, a robotgéptől, turmixtól...De szó szerint retteg, mert jéghideg lesz a keze. Tudok vele vmit csinálni szerintetek? A porszívózás kész katasztrófa így, 2 emberes dolog. Az egyikünk bezárkózik vele a szobába, a másikunk meg megcsinálja. Csakhogy mi van, ha nincs itthon Robi? Nem tudok kitakarítani, pedig minden szemetet összeszed, mert kersztül-kasul mászkál a lakásban. Már azt is próbáltam, h magamra kötöttem kendőben és úgy porszívóztam (nagyon élvezetes voltKép), de akkor is nagyon félt. Van vmi ötletetek?

Kép
sygnum

Jaaa, jön a 2. foga is. Még nem tört át, de már látszik. Szerencsére legalább ezzel nem szenvedünk.

Kép
sygnum

Lili,
nem minden gyerek reagál ugyanúgy az utánzásra.Mi ezt tanultunk a főiskolán,de az az igazság,h. Rege is ha utánozzuk elhallgat,mert jobban érdekli,amit mi csinálunk.De később -néhány óra múlva- újra kezdi.Kezdte pontosabban,mert mostanában csak akkor dumál,ha a kezét rágja.Olyankor jajgat.

Balim,
jobban viselte,mint szokta.Az újat kaptuk.Remélem nem lesz szövődmény,mert 8200 ft volt,és kicsit sajnálnám,ha nem érne semmit.KépKépKépEgyenlőre vigyorog,most meg alszik kint a napon.Ha nem látok semmit rajta,és éjszaka is jól alszik,akkor mi elmegyünk uszizni szerintem.Majd figyelgetem.Az oltástól sírtKép,de csak amíg fel nem vettem,utána miközben a dokival beszélgettem bájosan bazsajgott az aszisztensekre.KépNagyon élvezték!KépKépKép
Az öltöztetés viszont már nagyon nyűgös volt,mert ilyenkor aludni szokott,és álmos volt.Utána aludt is egy órát a hordozóban a napon.KépNagyon édes Eszti azokkal a fogakkal!Jól belehúzott a fognövesztésbe.1 hónapja még 1 se volt.A miénk nem tudom mikor bújik ki.Időnként nagyon rágja a kezét és jajgat(ajaja,meg anyanya).Nagyon édes,de azért sajnálom!KépKép
mrege

balim,
ti most akkor kettőt kaptatok?
mrege

Sziasztok!

Megint tök aranyos képeket tettetek föl a gyerkőcökrőlKépMár annyira kíváncsi vagyok én is,hogy Lencsibaba(egyenlőre így becézzük)hogy néz majd ki,de addig csak a 4d-s képeit nézegethetem,amiken természetesen számunkra már most gyönyörűKép

A tegnapi vércukor szerencsére jó lett,remélem többet már nem küldöz a doki a kórházba,mert tegnap is tele volt utálatos meg beteg emberekkel.

Sygnum az email címem luifnagy@freemail.hu és akkor köszi,ha tudsz egy-két jó dokit ajánlani.

Ezek a játszószőnyegek nagyon tetszenek nekem is,olyan jó kis színesek meg vidámak,mikortól érdekli őket és hol lehet ilyeneket kapni?

Kép Kép

Kép
dettus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?