a vadmalacot
én nem csinálom meg, majd anyu. Én meg sem eszem. Nem szeretem. Ilyenkor, ha azt esznek, nekem külön mindig van valami más..
Ma azt hiszem pörköltet ettek a többiek, szerintem az az volt, mert nekem volt külön sajtos-tejszínes pipihusi. Na jó, persze ebből is ehetnek a fiúk, de természetesen mindenki a pörköltre cuppant rá egyből..
Én semmilyen vadat nem eszek meg, nem tudom pontosan, hogy miért. Egyszerűen nem kell. Guszta, meg jó az illata is, de nem kell.
Jó étvágyat a palacsintához!
No, az jöhetne minden mennyiségben, főleg a lekváros!
Eszti,
olyan nagy lett a seb, hogy gondolod, hogy meg is fog maradni a helye?
Megvan a nutellás süti receptje, íme:
Nutellás süti/szelet (mindegy
) 6 tojás
6 kanál víz
30 dkg cukor
15 dkg liszt
2 ek. kakaó
fél csom. sütőpor
1 l tejszín
5 db habfixáló
4 ek. nutella
Kakaós piskótát készítünk. Ezzel kész a tészta!
A tejszínt felverjük a cukorral és a habfixálókkal. Kétfelé vesszük, és az egyikbe belekeverjük a nutellát. Ez a krém jön a piskótára, felülre pedig a sima fehér. A tetejét kakaóporral megszórjuk. Na, elvileg ennyi. Nem tűnik bonyolultnak. Bár nekem lehet, hogy az lesz. A piskótatészta készítését nem írtam le, én sem kaptam meg, mert az megy..
Gondolom nektek is. Ha nem, kérdezzetek. Nem tudom miért fontos, hogy "Vizes" piskóta legyen, én így még nem is hallottam és nem is készítettem. Lehet, hogy így ez ki is marad. majd meglátom. Ma már nem állok neki, majd valamikor a héten.