A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Móni: gratulálok, sok boldogságot!Kép

BABETTA: VÉGRE!!!Kép SZÍVBÕL GRATULÁLOK NEKTEK, SOK-SOK BOLDOGSÁGOT ÉS SOK TEJCSIKÉT ÓRIÁS-LEVINEKKép Puszi Nektek!

Csema: Jó hallani rólatok! Nagyon szép SzófiKép

Borka: Gyönyörűek a lányok!Kép

Angi: Akkor nálatok is megy a műsorozás...de legalább nappalKép Bocsi, úgy hagytam az MSN-t, későn láttam, hogy visszajöttél...Kép

Annácska: Köszi az infót!Kép

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita Kép
Babetta mondta, hogy még a nővérek is azt mondták, hogy óriás baba Kép
De itt a bizonyíték, hogy ekkora babát is meg lehet szülni természetesen Kép

Annácska 36+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

A Gyöngyi nagyon szépen köszöni a gratulációkat, nagyon kedvesek vagytok. Mind a ketten jól vannak. Holnap megyünk be hozzájuk. Már nagyon kiváncsi vagyok a kis Lilikére.
Én is gratulálok a most született babákhoz! Jó éjszakát mindenkinek!

Orsi

Kép

Kép
pgyöngyi

Pedig hogy fél Babetta!... Nagyon ügyes volt!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Drága BabettaKép Nagyon sok boldogságot kívánok Neked és párodnak a fiatokkalKép

indianyo

ÓÓÓ! Micsoda jó hírek! KépKépKépKépKépKép
Móni, Gyöngyi, Babetta! Óriási gratula KépKépKépKépKép
Sok boldogságot és rengeteg tejecskét! KépKépKép

És ráadásul gyönyörű leányzók! KépKépKép
Csema, Bori! Ezek a babók KépKépKép Gergő egy mázlista, hogy ennyi csini csajszival cseperedhet együtt KépKépKépKép

Gergő babónak végre leesett a köldökcsonkja, de még elég csufi és érzékeny neki Kép
Pedig pancsivitéznek készül Kép Még a pelenkázós popsimosást is kedveli Kép

Borcsa + Gergő

Borcsa
KépKépKép
borsts

Babetta: gratulálok Kép Nem semmi méretei vannak a legénynek Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Rita Kép
Akkor már csak egy hét és te is a kezedben foghatod a kis csöppödet Kép
Drukkolok!

Nyúlanyó Kép
Neked is mennek a drukkok Kép Aztán csak ügyesen, várom az üzeneted, hogy a csajokat informálhassam Kép

Reggel a ctg-n kicsi fiam nem igazán produkálta magát, de a doki szerint ez még határeset Kép
Délután 4D-n voltunk. Hát nem semmi méretei vannak a fiamnak Kép BDP 95 mm, AC 308 mm, FL 69 mm, a becsült súlya 2800 gramm Kép Ha így haladunk túl lépjük a 3600 grammot Kép
Kicsit aggódom, pláne hogy még a köldökzsinórja is kétszer a nyaka körül van. A méhlepény I. fokban érett, elkezdett meszesedni. Annyira édes voltKép Nyitogatta a száját, sőt még ki is nyújtotta a nyelvét, az ujját is szopizta Kép Képet nemsokára teszek fel, bár nem igazán lettek tökéletesek, mert teljesen belenyomta a fejecskéjét a méhfalba Kép
Este voltunk dokinál is, a méhszáj még teljesen zárt, de már C2000 Kép Kókuszt levette, elvileg jövő hétre meg is van Kép

Annácska 36+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Kmoni!
Gratulálok a babához! Sok tejcsit hozzá és persze sok boldogságot!

Babetta!
Hatalmas gratula a hatalmas Leventéhez! Sok boldogságot!

Csema!
Nagyon tündéri Szófi baba!

Borkadorka!
Gyönyörűek ahogy puszilgatják egymást! Hihetetlen!

Egyébént megyek aludni, mert holnap megyek az első CTG-re. Meg valószínűleg mázsálásra is. A doki kitekeri a nyakam, mert még mindig vizes vagyok.

Szép álmokat mindenkinek!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Igéretemhez, híven március elejétől vagyok. Eddig "gőzerővel" dolgoztam, DE ma végre sikerült leszámolnom a munkahelymen. Ez volt az utolsó napom bent!!!

Gratulálok az összes babához. Mind - mind gyönyörű. Azt, hiszem a legszebb kisbabák itt születtek/születnek!!!

Magunkról:
A mai UH vizsgálat szerint a kicsike 4250g, BPD:9,5 cm. A méhlepény jó irányba változott, elvándorolt a méhszáj környékéről, úgyhogy jöhet természetes úton is. A gép szerint a születés várható időpontja márc. 8. Ezt az új időpontott a doki sem zárta ki, szerinte is a héten szülünk. A legszebb nőnap lenne számomra!
A pici nagyon eleven. A méhösszehúzodás kb. 30-40 percenként van már 1 hete. Ez éjszaka a legintenzívebb.
A táblázatból hiányzó adatok:
-Dél-pesti Janh Ferenc Kórház / Dr. Bottyán Ferenc
-A kiskönyvemben a szülés várható ideje: márc 19.
- Név: Márk vagy Martin (még nem sikerült kitalálni)
Nicika,Cory köszi a türelmet és a frissítést.
Ezek a képek ma készültek.
KépKép

Szóval, (ha az internetünk is úgy akarja) most már ÉN (mi) is itt leszünk.

Jó éjt!
Era (38+1)

KépKép

KépKép
lingelera

Babetta, nagy-nagy gratula a babához, nagyon ügyi vagy! Kép Várjuk a mihamarabbi képeket!
Vendég

Jó reggelt Kép

Era: visszaraktalak a táblába és kiegészítettem a sorodat is Kép Szép méretes a pocakod is, de hát ekkora gyerkőcnél nem csoda Kép

http://terszt.fw.hu/mamak2.html
http://terszt.fw.hu/babak.html

Nálunk semmi extra, Balu ma végre megint megy oviba.

cory 38+5

cory
Budapest

Persze akartam még írni Kép Szóval kiságy matraca már szárad Kép Kiscsaj addig vár, hogy még a végén még a babakocsi huzatát is kimossuk Kép
Mára meg holnapra lenne programom, de még nem tudom, mit csináljak. Az egyik ma este a volt gimimben öregdiáktalálkozó (évente egyszer van), ahol megnézhetném az új épületet, meg végre találkoznék ezer éve nem látott ismerősökkel. A másik megy egy olyan szervezet találkozója lenne, akikkel még sosem találkoztam, és tipikusan gyerekmentes. Na, majd kitalálom még. Laci szerint addig mászkálok, míg tutira megszülök.

cory
Budapest

Nagy-nagy grtauláció Babettának óriás LeventéhezKép
Végre kibújt ő isKépKépKép
Csoda husi lehet, Olivérnek voltak hasonló méreteiKép

Gratulálok Móninak, és Gyöngyinek isKépKépKép!!!!!
Én is szeretnék szt.imrés vákumos történetetKép

Csema, Szofi nagyon aranyos!!!!Kép
Bori, a puszis fotó egyszerűen fenomenálisKépKépKép!!!
Era, üdv. újra itt, hatalmas a pocid, szép méretű lesz a legényke!!!!

Annácska, nekem is ugyanilyen súlyú volt Natasa a múlt hétenKép
Akkor becélozzuk a 3600-3700 g-ot??????
Többet én se szeretnék!!
Viszont éjjel kicsit jósolgattamKép

Tünde, az üdülési csekkes linket be tudnád írni mégegyszer, nem találom a múltkorit.
KösziKép

Lányok, azt akartam még írni, hogy akiknek felébred a babájuk, miután szopi után visszateszitek a kiságyba,(és ugye előtte elaludt), ez állítólag azért van, mert megjegyzik, hogy hol aludtak el(anya mellett, nagy ágyba..stb)és amikor egy pillanatra felébrednek már nem abban a helyzetben vannak, ezért ébrednek fel teljesen, és sírnak.
Arra emlékeznek, ahogy(ahol) elaludtakKép
Ezt egy könyvben olvastam még régebben.
De ha belegondolunk, én sem szeretném átélni, hogy elalszok a meleg ágyikómba, és fél óra múlva valami más helyen ébredek felKép
Persze, hogy nekik sem tetszik.
Mi éppen ezért egy ágyban fogunk aludni Natasával.
Főleg éjjel ne legyen neki fura, hogy pakolgatom ide-oda.
Kiságyban meg csak napközben lesz.
Elvileg ez Olivérrel is beváltKép
Amikor éjjel felébredt, szopizott, aztán aludt tovább, nem zaklattam az örökös pakolgatással, neki is, meg nekem is jobb voltKép
Majd kíváncsi leszek, most is jó lesz-eKép

Pusz

Ildi 36+4
vas

Sziasztok!
Isten hozta a csöppöket! Kép

Babetta, Gyöngyi, Móni
Gratulálok! Kép

Borka
Gyönyörűek a lányok! A puszis kép meg fantasztikus! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Tegnapelött nem láttátok a tv-ben a Gólyamese című dokumentumfilmet?
Nagyon megható volt... sajnos csak a felétől láttam... örökbeadó anyuka, örökbefogadó szülők és Mihályi LIilike története.
A férjem is teljesen elérzékenyült, olyan kis szép volt a csöpp lányka!

A héten fogalalózunk... nagyon izgi... viszont a háromszintes házban csak jövő áprilisra fog üzemelni a lift! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: ti a harmadikon fogtok lakni?

cory
Budapest

Sziasztok lányok!
Ágiboszi,
A kis Petike nagyon szép kisfiú, gratulálok hozzá és kívánok sok sok boldogságot.

Csema,
Ugyan azt tudom mondani mint Áginak, hogy Tündéri a kis Szofika, sok egészséget és boldogságot kívánok!

KMoni,
Végre jelentkeztél és már meg is szültél!!!!?????
Azt hittem fogunk találkozni a korházban hát nem így lett. Hatalmas nagy gratula nektek, engem érdekel nagyon a történet mivel én is ott szülök légyszi írj le mindent mi történt. Ha van képed azt is küldj, az mindenkit érdekel!
mail cím:anzsu2@freemail.hu

Babetta,
Neked is hatalmas gratula, Nem semmi ekkora babát megszülni, nagyon ügyesek voltatok.

Rólam annyit, tegnap voltam dokinál, nagyon aranyos kedves de azt mondta, hogy a kis pocaklakó még jól érzi magát bent és még a szülés odébb van. Pedig nem szeretném nagyon túlhordani mert akkor állítolag befektetnek a korházba és én azt nagyon nem akarom, szeretném ha magátol indulna el a kicsike, Csajok légyszi drukkoljatok, hogy beinduljon a szülés magátol. A baba már elég fejlett utoljára mikor ultra hangon voltam az 37. héten a méretei a babámnak ezek voltak: BPD 10.cm fejkörfogat:35.7 súly 3390g. most vagyok a 39+4-ben. Most már biztos sokkal nagyobb és már nehezen bírom és állítolag van még két hetem. De ugye vannak csodák és bármikor beindulhat a szülés nem!!?????

Zsu69
39+4

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Jó reggelt Kép
Era Kép
Gratulálok a hatalmas pocakodhoz és a fiad méreteihez Kép
A szobácskája nagyon kis édes, látom a légzésfigyelő már ott figyel Kép
Micimackós függönyt hol tudtál venni? Már egy fél éve sehol sem kapok.
Nem semmi, hogy így végig dolgoztad a pocakosodást, bár még én is dolgozom Kép De most már azért egy kicsit pihenj, hogy kellő képpen fel tudj készülni a szülésre Kép

Ildi Kép
Nálam a határ 3500 gramm Kép Ennyit még talán képes vagyok megszülni Kép A dokinő szerint az utolsó hónapban olyan 80 deka körül híznak, hát majd meglátjuk Kép
Tegnap mondtam Babettának, hogy ő lesz a példaképem a szülőszobán Kép
A jósolgatás már jó jel Kép

Mamacka Kép
Drukkolok nektek, ügyesek legyetek a foglalózással Kép
Nálunk nincs lift és nem is lesz, pedig mi is a harmadikon lakunk Kép Nem könnyű, de ki lehet bírni Kép

Annácska 36+1

annácska

Jó reggelt!

Babetta! Hatalmas gratula nektek Leventéhez! Tényleg hatalmas lett. Kép Várunk haza és a beszámolót is . Kép

Anna! Nekünk is ilyen függönyünk van. Kép A gyáli nagy piacon vettük. Gondolom nem dob fel a hír. Kép Megint messze van tőletek.
Azért az nem túl jó hír, hogy a nyaka körül van a köldökzsinor,nem? Nem raktál fel pocakképet... Kép Tessék pótolni. :D

Puszi:
Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Cory
Igen... Kép
Jó edzésben leszek az tuti... majdnek kiköptem a tüdőmet a lakásnézéskor is... ráadásul 3.7 a belmagasság...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: az tuti Kép Ha még nem vettetek babakocsit, akkor valami hiper-szuper könnyűt szerezzetek be Kép

cory
Budapest

Móni és Babetta! Kép

Gratulálok nektek, további jó egészséget kívánok mindkét családnak, vigyázzatok magatokra! Kép

Era,
nálad mennyire volt közel a lepény a méhszájhoz? Nekem most a 32. héten azt mondta a doki, hogy még mindig elég közel van, ezért 50% a császár, nagyon a határon vagyok hozzá. De még addig úgyis megyek, megnézi.

Nadine 33+5

nadine81

Annácska
Köszi Kép
Valahogy csak kibírjuk mi is! Kép
Lift meg azért remélem előbb utóbb lesz...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Cory
Már vettünk használtan... Graco... +hordozós... pont mostanában gondolkodtam, hogy a kocsit lecserélem (megpróbálom eladni) mert nem tetszik, hogy nem átfordítható... bár az igaz, hogy a másik sem pehelysúly... Viszont a másiknak ránézésre a kereke jobban bírná a lépcsőzést... no majd kitalálom...

Majd használom addig is a teherliftet! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: a Gracok elég könnyűek, meg újszülöttet még úgysem lépcsőztethetsz. Bár nem tudom, én mit csinálnék egy ilyen helyzetben, mert pl a barátnőmnél nem jártam, mióta terhes vaygok, mert a harmadikon laknak, és képtelen vagyok rávenni magam a lépcsőzésre.

cory
Budapest

Annyira végülis nem is lesz újszülött mire beköltözésre kerül a sor... viszont ahogy nő ugyebár egyre nehezebb is lesz...
A kocsit gondoltam, hogy nem cipelem hanem valahogy húzom-vonom magam után(ehhez meg elég gyengusnak tűnik a kereke), miközben a gyerek rajtam csüng a baby bagben pl... no de majd a tapasztalat...

A költözést nem fogjuk elkapkodni, júniusban költöznek ki, akkor kezdhetjük a felújítást. A konyhát és a fürdőt teljesen meg kellene csinálni... azt még nem tudjuk milyen pénzből...Kép
De amíg élünk remélünk! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: értem. A költözködésért picivel nem irigyellek, mi Baluval játszottuk végig. A külön lakás meg majd kárpótol a lépcsőzésért Kép

cory
Budapest

Hát a költözés sem lesz semmi... felcihölni a cuccokat... Kép
De megéri... csak kapjunk hitelt...

Hű lassan indulnom kell fagyasztatni az ujjaimat... remélem most nagyobb sikerrel!
Sziasztok!
Szép napot! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Gratulálok Gyöngyinek és Babettának a babákhoz!

KépKép
nicika

MÓNI GYÖNGYI BABETTAKépKépKépKép

Gratulálunk a babákhoz, jó egészséget és sok tejcsit kívánunk.

Márk és AnyucijaKép
Vendég

Bocs, hogy belekotyogok, de én vagyok Corynak az a barátnője, aki a 3. emeleten lakik, néha olvaslak benneteket, és nosztalgok (az én fiam tavaly tavaszi)... Kép

Mamacka!!!
Ne tedd tönkre magad! A belmagasság nálunk is hasonló, én cipeltem a 12 kg kocsit és a 4 kg-ról induló (és gyorsan gyarapodó) gyereket a harmadikra 3-4 hetes korától - TE NE TEDD!!!!
Nincs vmi tárolóhelység vagy garázs, ahol lent hagyhatnád? Nálunk nem volt, csak egy dohos pince.
Az volt az átmeneti megoldás, hogy a férjem reggel levitte a pincébe a kocsit, én lecűgöltem nappal a gyereket, felhoztam a pincéből a kocsit, és úgy mentünk sétálni. Hazafelé vissza.
De aztán féltem a pincében hagyni a kocsit, levinni nyáron a 30 fokban nem tudtam a gyereket a pincébe, mert ott hideg volt, úgyhogy fel-le a harmadikra gyerekestől-kocsistól brrrrrrrrr...
Ja, nekem a dokim megmondta a 6 hetes kontrollon, hogy 10 kg-nál többet ne cipeljek, háááááát...

Utsó ötlet: ha most nem fér bele egy drága könnyű kocsi, és nincs tárolóhelység, akkor az autó csomagtartója lehet még esetleg megoldás, a miénk mostanáig ott volt, és akkor nem kellett fel-le cipelni, csak nyitni-csukni (akkor viszont legyen könnyen csukható, én majd' megőrültem a miénktől).

Bocs, ha hosszú voltam!

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok! Kép

Gratulálok minden kisbabának és anyukának! Irigykedek már nagyon!
Már mi is szeretnénk Heni babánkat megölelgetni!
Teljes mértékben elmaradtam az olvasgatással is de majd mostantól lesz időm rá.
Néhány képet láttam csak :Bori kislányait és Csema Szófiát. Tündériek!!Kép
Cory,
nagyon jó,hogy te is vezetsz egy táblát.
Angi,
a márciusi pihenésről annyit,hogy márc 2-án telefonált a konzulensem, hogy szeretnének rábeszélni arra,hogy még a baba elött védjem meg a szakdogámatKép. Szóval tegnap megint leutaztam, megcsináltam a védést,ötöst kaptam és így persze utólag nagyon hálás vagyok a profnak és a konzulensemnek a rábeszélésért.Kép

A hasim már egész lenn van, emiatt olyan könnyűnek érzem magam mintha nem is lennénk várandós.Pedig pöttöm min 3000 gr most.
Érdekes, hogy most a végére semmi fájás, semmi jósló. Sőt most, hogy tudom nincs dolgom, pihenhetek amennyit csak akarok most annyi energiám van..Kép

Puszi mindenkinek:
Olgo+Heni, 37+4

Kép
olgo

<font color="aa00aa">OlgoKép
Gratulálok a szakdolgozat-védésedhez, én aztán tudom, mit jelent ez "simán" is, hát még pocakosan!!!
Azért egy kicsit élvezd még a pocaklétet, főleg most, hgoy ennyi sok energiád vanKép

Olyan érdekes, hogy te is ezt említed - épp ma szóltak rám ismerőseim, hogy így a végén milyen fickósan jövök-megyekKép Mondtam is nekik, hogy most pótolom be az elmúlt 4 hónap fekvését és fájdalmaitKép

MamackaKép az elején úgyis hordozózol, s mire nagy lesz a baba már lift is lesz, ne aggódj. Most inkább örülj az új kéglinek és koncentrálj az örömteli dolgokra! Az aggódást és negatív godnolatokat meg hagyd meg másnakKép </font>

indianyo

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat!

Mamacka:
Mi is néztük a "Gólyahírt", sőt közben még a "Szülőszobát" is ahol ikrek születtek. Végignéztük az örökbeadást, és annyira szép történet volt, hogy nem bírtuk könnyek nélkül.
Kitartás a költözéshez!

Annácska:
A függönyt -nem messze a Gyáli piactól :-( -, a Soroksári Auchan területén lévő függöny szaküzletben vettük.
A nagyfiút, a doki 3 hónapja, 4,5-4,6 születési súly körül saccolta. Szép lesz megszülni, de mivel mi is "nagy darabok" vagyunk, és 4 kg felett születtünk, felkészültünk rá. Én 184 cm, párom 192cm magas. A doki szerint a kicsike kb.: 60 cm lesz.
Csak már itt lenne.........!!!

Nadine:
Nekem is a 32. héten írta a Doki:
"A placenta tapadási helye:elől, mélyen, a koponya szintet eléri". Azt mondta, 50% hogy császár, de csak azért 50% mert befordult. Ha ült volna a kicsike, 100 %-ra mondja Igy, 6 hét elteltével, a placenta jó irányba nőtte ki magát + a métertihez képest a BPD sem lett akkora.

Cory:
Köszönöm a frissítést.

További szép napot, végre süt a nap!!!
Állítólag csütörtöktől melegfront lesz, készüljetek....

Era (38+2)

KépKép

KépKép
lingelera

Era,
köszi! Kép
Amúgy nekem hátsó fali lepényem van, de ez is mélyen tapad. Egy ilyen esetben melyik lehet rosszabb? Az elöl vagy hátul elhelyezkedő lepény? Tudsz erről valamit?
És mi volt az, hogy a koponyaszintet eléri? Az, amit írtál, hogy befordult?
Nekem medencevégűről indult, aztán 25. héten koponyavégű, 29-en medence, és most a 32. héten megint koponya. Remélem már marad is így! Kép

nadine81

<font color="aa00aa">EraKép Szép, meggyőző méretek, nem mondomKép szóval feltettétek az életeteket a kosárlabda-válogatott utánpótlásáraKép

Ja, sorstársaimKép Azt mondta az egyik doktor nekem a minap, hogy bár inkább császárra számítson az ember, hogy ne érje csalódás, de a placenta az utolsó pillantaban is arrébb mehet ám! S ha mégsem, akkor annak oka van. Szóval ezen egy pillanatig sem görcsölni szülésig!</font>

indianyo

Megjöttem a CTG-ről, még mindig semmi. Méhszájam teljesen zárt, így magzatvízvizsgálatot sem tud csinálni a doki. Holnap "mellbimbó-birizgatást" is csinálnak, hátha segít valamit.

Találkoztam Gyöngyivel, nagyon édes a kicsi lánya. Majd csütörtökön jönnek haza.

Scullyx
40+1

KépKép
KépKép
scullyx

<font color="119911"> BABETTA és APUCI,
szívből gratulálok Nektek a nagyfiúhoz!!! Jó egészséget és persze jó sok fincsi tejcsit Levi babának! Kép

Olgo,
gratula Neked!!! Tényleg jobb, hogy most csináltad meg a védést! Pihizz akkor! Várom a fejleményeket Rólatok!!!! Írj egy sms-t, ha beindul Heni. A számom benne van NIci táblájában.
Bori,
nagyon helyesek a lányok. Örülök, hogy beindult a nagy gyarapodás! Remélem Eszter egyre jobban érzi majd magát a kiságyban.
Vas,
ebben igazad van, hogy nem jó a helyváltoztatás. Éjszaka nekem is hasonlóan megy, hogy csak magam mellé teszem és eszik, aztán vissza a bölcsőbe. Nem szokott felébredni. Nálunk a nappali kiságyban alvás a problémásabb. Délelőtt pl. az erkélyen aludt 40 percet a babakocsiban, mert az ágyában nem akart és már tök fáradt volt.
Annácska,
szépen növöget a kisfiad! Kép
MÓni,
gratula Neked a Picúrhoz!

Puszi.
A és L</font>
angi79

Sziasztok Lányok!

Én is megjöttem a CTG-ről. Sajnos csak egy gép működött emiatt várni kellett sokat. A lyánykám majdnem végigaludta, de aztán az egyik hideg kezű asszisztensnő megrázta a pocim és felébredt. Ja a doki megdicsért, mert fogytam 3 kilót, és már nem vagyok annyira vizes. Néztünk súlyt is, a doki kétszer 3 kilót mért, egyszer meg 2,7-et. Mind a háromra azt mondta, hogy elég kevés, elvégre a szülésig már csak négy hét. A méhszáj zárt, a buksi kerek 9 cm, a combja 7,1, ha jól rémlik.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szelivi: mi baja a dokidnak a 2,7-3kg-val a 36. héten? Ezek már születési súlynak sem rosszak.

cory
Budapest

Sziasztok!

Babettának és a picikének sok boldogságot, egészséget!

Mi a 4. lakunk, lift nincs. Ma egy nagytakarítás után bevállaltam, hogy elmegyek Pipivel a postára, a zöldségesbe, meg a játszóra. A 3. emelettől majdnem négykézláb másztam felfelé annyira kifáradtam. Komolyan mondom nem vagyok normális, a múlt héten kibírtam 3-szor is, hogy nem mentem le a lányommal délelőtt. Tegnap és ma már nem.....

Bori, az ikercsajaid....nincs szó...az a puszilkodós kép:-)

Katica, akkor veletek minden okés:-) Én ennyire azért nem érzem jól magam, bár ez mint fentebb írtam a nem normális viselkedésem miatt is van.

Annácska, szeretném már írni neked az sms-t:-)

Zsuzsó, remélem nem fogod túlhordani Katát, tényleg rosszul hangzik ez a befektetés. Tegnap a ctg is annyi befektetett kismami volt, volt amelyik csak 29 hetes.......

Nyúlanyó 38+0

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziasztok!

Era, jó nagy babád lesz! A szoba cuki!!!

Még egyben vagyunk, bár egész éjjel, meg ma is eléggé fáj a derekam, illetve a csípőm, a pocak is fájdogál, de semmi rendszeres. Próbáltuk a szexet is de eddig nincs eredmény......

Scullyx, milyen mellbimbó-birizga? Hátha kipróbálom...

Katica
38+0
katicuska

Sziasztok!

Babetta: szívből gratulálok, Isten hozta a kisfiad a világon. Kép

Kata: a mellbimbó csipkedése,nyomkodása, szopó mozdulatok imitálása méhösszehúzódást eredményezhet (oxitocin), így akár a szülést is beindíthatja.

Olgo: szívből gratulálok, nem semmi a védés ilyenkor. Kép

Emelet: ma én is felcipeltem a 14 kilós kocsit és a babát összesen 6 lépcsőn, de azt hittem, hogy leszakad a derekem. Három emelet nem menne nekem, az tuti.

Ma voltunk babamérésen, Istvánka 4330 gramm. Most két hétig nem is kell vinni, mert a védőnő szerint a fejlődése beindult. Kép

Kellemes napot mindenkinek.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

<font color="0000ff">SZIASZTOK!

CSAK EGY GYORS BEKÖSZÖNÉSRE VAN MOST IDÕM!

MÁRCIUS 3-ÁN MEGSZÜLETETT A KISFIAM, MARCI,
3870 GRAMMAL, 57 CM-REL!
TEGNAP ENGEDTEK HAZA, FÁRADT VAGYOK, DE NAGYON-NAGYON BOLDOG! A MAGZATVÍZ ESTE 8-KOR KEZDETT SZIVÁROGNI, ÉS HAJNALI FÉL 3-RA LETT MEG A BABA. GÁTVÉDELEMMEL SZÜLTEM, NAGYON ÜGYES VOLT A SZÜLÉSZNÕM, EGY REPEDÉSEM SE LETT. DE NAGYON FÁJT! HA LESZ EGY KIS IDÕM, LEÍROK MINDENT RÉSZLETESEN.
A TEJEM BEINDULT, A CICIJEIM NAGYON FÁJNAK, ÉS MINDKÉT MELLBIMBÓM SEBES, VÉRZIK. EZZEL MOST SOKAT SZENVEDEK.

DE EZ A PICI TÜNDÉR ANNYIRA GYÖNYÖRÛ, KÁRPÓTÓL MINDENÉRT! NAGYON HASONLÍT A TESÓJÁRA, MÁTÉKÁRA!
KÉPEKET TALÁN HOLNAP TUDOK FELTENNI.
VISSZAOLVASNI MÉG NEM TUDTAM, ÍGY NEM TUDOM, KIVEL MI TÖRTÉNT, DE IGYEKSZEM!

PUSZILUNK MINDENKIT!

SZANDRA ÉS A 4 NAPOS MARCI</font> Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
foria

Szandra! Nagy-nagy gratula nektek!KépKépKép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Szandra óriási gratula!!! Mi meg ne mtudtuk mi van veled, de ezek szerint minden okéKép

Én is most értem haza, délelőtt voltam dokinál a baba receptjeiért, meg a suliban aláírni az érettségipapirokat, majd Ctg-n, ahol 0 volt majdnem végig a fájástevékenységKép Ahol volt is, ott azért mert a baba nyomkodta az érzékelőtKép Ráadásul lehűtött a dokim, mert mondta hogy ő péntek-szombat-vasárnap konferencián vanKép Én nem akarok másnál szülni!!!! Most iszonyatosan aggódokKép Én nem tudom elképzelni hogy más hozzámnyúljonKépKépKépKép Kérek szépen sok ezer drukkot, hogy Katica péntek hajnalig kijöjjön, vagy pedig ha másképp nem, bírja ki hétfőig! Én az első variációnak örülnék nagyon!

Szóval nagyon el vagyok keseredveKép

Ennek örömére bevásároltunk a CorábaKép Vetünk szupi étkészletet, meg Bencének evőeszközt (mert ő már nagyfiú, és saját kése vanKépKépKépKép) meg cipőt neki tavaszraKép

De most lépek, mert apa főzi a vacsit, utána meg ki szeretném sajátítani magamnakKép

Zsu
39+1

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szandra
Isten hozta a kis embert! Kép

Nekem ma megint lefagyasztották az ujjaim...
Most jobban fájt, remélem hatásosabb is lesz... egy kicsit meg is nyirbálták...

Voltam az Árkádban is de nemtaláltam a bioboltot... csak a földszinten néztem azt mondtátok ott keressem... elkezdett nagyon nyilalni a pocim ezért hazasiettem...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Babetta: Végre! Végre! Már napok óta izgultunk, hogy mi a helyzet!! GRATULÁLOK a nagy babához!!
Sok boldogságot!!KépKépKép

Szandra: neked is sok örömet és sikeres szopit!Kép
Jól kapja be a cicid??

Mariannka: örülök, hogy ilyen szépen fejlődik Istvánka!Kép

Era: örülök, hogy jelentjeztél! Jó nagy méretekKépKép

Ildi:

http://www.mnua.hu/pdf/egyuttpihenacsalad.pdf

Majd este írok, mert esemény vanKépKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Szandra
Isten hozta a kis embert! Kép

Nekem ma megint lefagyasztották az ujjaim...
Most jobban fájt, remélem hatásosabb is lesz... egy kicsit meg is nyirbálták...

Voltam az Árkádban is de nemtaláltam a bioboltot... csak a földszinten néztem azt mondtátok ott keressem... elkezdett nagyon nyilalni a pocim ezért hazasiettem...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?