Szánkónk is van,úgyhogy mehettek
Bál de jó lehetett
Kormi
Szuper hogy már jobban vagy
Reditke
még a végén tényleg betöltöd a 40. hetet
Gyors szülés
Hát úgy legyen Náthával hogy álltok?2006.03.07 11:34

)2006.03.07 12:09
2006.03.07 14:13
2006.03.07 15:14

2006.03.07 16:22
2006.03.07 17:46
Gratula nagyon nagyon nagyon. Gyönyörű nagy baba lett milánból
Kitartás
Füledre gyors gyógyulást. Nálunk aaz espumisan csepp vált be Kornél hasfájására. Rajta van a csecsemőa dagolás. Ja meg édeskömény, ánizs mag tea. De annak rémes az íze
2006.03.07 18:18

!!!!
2006.03.07 21:06

Sajnos nekunk is reszunk volt benne de csak 1 honapos kora utan adott a doki cseppeket attol kicsit jobb lett. Fuledre jobbulast.
2006.03.07 21:06
Sok boldogságot és nyugis éjszakákat
2006.03.07 23:16
Ügyik voltatok
Sok boldogságot!
Emlékeim szerint egy hónapos kor alatt a dokinénink semmilyen csepp adását nem javasolta.
Mi elég gyorsan áttértümk az elektromos fogkefe használatra. Áron magától nyitja a száját, tűri kb. 8 mp-ig. A hátásfoka viszont ennyi idő alatt is biztosan jobb a normál fogkefénél.
A sok betegséggel legalább fogat is növesztettetek
Nem is lehetsz olyan fáradt, ha kocsonyát főzni van időd
Féltékenységgel mi a helyzet?
Remélem már túl vagytok a nehezén. Barátnőm kisfiát is most műtötték, kellett pár nap mire ülni tudott
Sajnos Ároné is teljesen le van tapadva, nyáron nekünk is túl kell esni rajta. 2006.03.08 00:38
2006.03.08 10:04

2006.03.08 10:45
2006.03.08 11:30
Nem mintha most annyira lenne
Mindegy, túl vagyunk rajta, ez lényegében semmiség.
Én sümegi vagyok, párom győri, igazából csak a meló miatt jöttünk mindketten ide lakni, de ahogy a párom mondja: de jó lesz, ha nyugdíjasok leszünk, húzunk vissza nyugiba vidékre
Remélem hamarosan vége lesz ennek a "rétestészta szappanoperának" és megtaláljátok álmaitok otthonát
2006.03.08 11:42
szólj ha kell
egyébként is babalátógatóba szeretnénk menni lassan
akkor most H bejárós lesz?akkor apóssal fogtok lakni?
azért remélem talizunk akkor is
2006.03.08 12:03
Hogy hogy ilyen hamar megcsinálták? Letapadás volt csak?
Irigykedem én is,már nagyon szeretnénk költözni de sajna még nincs elég tőke hozzá
Szuper lesz lenn a balcsinál,de azért hiányozni fogsz
A barátnőméknél uez volt csak pont karácsonykor,az egész család kidől és egy hónapon keresztül adogatták egymásnak 
2006.03.08 13:44
2006.03.08 17:21

2006.03.08 23:29

És nem tudok sehogyse visszalépni pedig úgy szerettem az ottani társaságot szerettem velük beszélgetni és most BOORZASZTÓÓAN hiányoznak 
Igaz lehet egy hülye apróságon felhúztam magam és olyanokat mondtam akkor ott hogy azt mai napig bánom sőt már megántam NAGYON! 
És most vissza szeretnék menni bocsánatot kérni és úgy mint régen egy jóízűt beszélgetni! Ha itt valaki ismer akkor annak is millió bocsánatot kérek és ha lehet engedjetek vissza és megfogadom SOHA többet nem borul el az agyam! 
Én semmi mást nem akarok nem akarok SEMMI ismétlem SEMMI rosszat senkinek nem akarok úgymond csajozni ott nmert állandóna sikerült valakinek félreértenie hogy mit keresek én ott 20 évesen barátnő nélkül! Hát megmondom csak annyit hogy valakivel vagy valakikkel egy normális chaten normális értelmes emberekkel beszélgetni! Nagyon megtetszett az az igazság a chat és nem csak a chat hanem az egész honlap! Meg ahogy telik az idő úgy érdekel a babás témák is bárkinek bármilyen furcsa akkor is engem egyre jobban érdekel!! Másodsorban ezért is szerettem meg az itteni chatet a babanet chatet mert rengeteg minden új dolgot megtudtam ezen témával kapcsolatban! Szóval ha lehet vagy aki itt ismer engem vagy ha nem is valaki szóljon be a chateseknek hogy vissza szeretnék menni!! Esetleg a moderátorral! Pedig már írtam neki is egyszer de nem írt vissza én meg úgy vagyok vissza hogy ami nem megy azt nem erőltetem de most titeket kérlek meg rá hogy SEGÍTSETEK visszamenni mert tudok!! Előre is köszöni és további kellemes társalgást és babázgatást kíván: Amatőr Apci!2006.03.09 00:41
Reméljük visszaveszik aapcit. Telán meg kéne próbálni a szerkesztő topik alatt írni apának.. 2006.03.09 09:40
2006.03.09 14:16
Füled? 
Most hogy van Kornél?
Isteni a kiscsajszi, elhiszem, hogy néha égnek áll a hajad a dolgaitól
Félelmetes...
Nehezen tudom tartani a lépést Esztivel
Ezen azt hiszem a jó idő is segít majd...
Szopi-nélküliséget nagyon jól viseli, már nem is nagyon keresi a cicit
2006.03.09 14:50
Semmivel sem mutat ugyanis többet a baba fejlődését illetően, mint a sima uh. Az a baba, akit ott látsz, 3D-ben, korántsem biztos, hogy olyan, mint az a baba, aki a pocakodban lakik. Ezt a képet ugyanis a szg rakja össze. 2006.03.09 15:46
Marci is kegyetlenül hasfájós volt, nála semmi az égvilágon nem segített

), amikor már jó nagy a baba és szépen lehet látni a pofiját. Persze Liv-nek is igaza van, nem szentírás, hogy babóca egy-az-egybe olyan fizimiskával fog megszületni
Kivétel nélkül, minden egyes leendő tanító néniről abszolut vegyes véleményeket hallok, akit az egyik szülő dícsér, azt tuti, hogy valaki más szidja, mint a bokrot, hogy jaj, csak ahhoz ne, mert ... bla-bla-bla
2006.03.09 15:55
2006.03.09 16:05
2006.03.09 16:19
2006.03.09 20:58
NEm tudom, ez utan a negy honap utan vallalkozom e meg ugyanerre
Azert jo ez a hely, mert szinte azonnal van idopont.
2006.03.09 22:24
)
Nálunk anno bevált az infakol, igaz, lehet, hogy Lili nem is volt hasfájós, mert csak később(hét hetesen) derült ki, hogy azért üvölt torkaszakadtából, mert éhes...akkor hiába adtam az infakolt
aztán ahogy teletömte a pocit, minden okés volt, és átaludt éjszakáink lettek
Nektek is ezt kívánom!
sajnálom, hogy mentek, de megértem. Sikerült végül azzal, akiről írtál, nyélbe ütni az üzletet?
Addig kitartás
(meg egyébként is
)És nagyon köszönöm a felajánlást!!!
2006.03.10 06:37
)fussak a szocpolunk nyomába.Mi is hirdetjük már,remélem Csirkeszékhez hasonlóan hamar akad vevőnk is.Aztán az előlegből kifizetem a tartozást,és befejeztük a társasházazást már csak családiház jöhet számításba.Múlt héten betöltöttem a 35-öt,így félszocpol sem dukál,csak újépítésű jöhet szóba.Látod ha közelebb laknánk most megvehetnénk a telketeket
.Tényleg sikerült már eladnotok?!Megnéztem a képeket halálosak...
!Mírának is két napja levága az apja fürdés közben a szemébe lógó tincseket,lehet hogy nyárra le is nyiratom rövidre.
.Tényleg mi lett a lakóparkkal amit a közeletekbe terveztek,elkészült?Mi sem voltunk 3D ultrahangon Mírával de barátnőmét láttam.Õk anno Győrben voltak,én sokkal többet vártam a felvételtől,de szerintem ez géptől is függ.Kb 10ezer forint volt nekik,ha jól emlékszem.Örülök hogy jól viseled a terhességet,sokszor eszembe juttok
!Millió pusza gyönyörű Esztikének!
.Mi Vas megyeiek vagyunk és a fentebb leírt kálváriánk miatt már a telkeket is úgy nézem,hogy milyenek az óvodai,iskolai lehetőségek.Szombathely melletti falvakba tudunk csak gondolkodni,mert itt a lakásunk árán még telek sincs
,de nem akarom majd minden hajnalban szegényt több 10 kilómétert utaztatni.Nem egyszerű...
.Pont tegnap gondolkodtam,hogy úgy benne vagyok az ingatlan szakmában a sok hercehurca miatt,hogy át kéne képeznem magam e területre...
.Enyém kölyök is idözitett bomba,tegnap majdnem nagy bajt is csinált.A ház körül sétáltunk egy másik kismamával és Míra egy tized másodperc alatt fogott egy követ,bedobta a másik babakocsiba fél centire a kisbaba feje mellé.Szerence hogy nem a fejecskéjét találta el csak a pokrócot.Amúgy motorozik mint az őrület,az összes házbéli gyerköccel együtt ralliznak imádni valók.Majd egyik nap lefotózom őket
2006.03.10 11:39

2006.03.10 11:58
Kisgé is mindenhová felmászik. a múltkor megkértem apát, hogy vigyázzon rá. mikor megyek be a szobába, apa alszik, Kisgé pedig az étkezőasztal tetején guggol..kissé mérges voltam.
2006.03.10 15:34
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|