A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

SzilcsKépKépKép - ertem, nem tudok sajnos mit mondani. igen, en meg pihenek, es majd par het mulva keszulok az ujabb doki-roham-gyogyszer..stb re..
csak leszunk jobban is,,nem??? Kép;O erre kell gondolnunk !!!! +++++++++++++++
saci

Sziasztok! Kép
Zsókuci Kép
A tanfolyam ára 5 e Ft, egyszer kell elmenni, megtanulni, aztán mehet otthon! Érdemes megvenni a könyvet, ami 1500 Ft, meg van cd, ami 500 Ft asszem. Én mondjuk még zene nélkül csinálom, mert így könnyebb a tanuló időszak alatt.

GTünde Kép
Köszönöm szépen, jól vagyok. Szedem a prolaktin szintet csökkentő bogyókat és tornázom és lúgosítok szorgalmasan. Remélem így 2-3 ciklus alatt összejön a dolog. Közben megyek majd a www.varghagyogymod.hu -hoz állapotfelmérésre, remélem ők is tudnak segíteni, mert a vizsgálatoktól nagyon félek Kép Ebben a hónapban sztm. nem lesz semmi, mert már le is esett a hőm és a 20. napon vagyok.
Tényleg, mehetnék én is a táblázatba? 2004. december óta próbálkozunk, és most még 2 hónapon keresztül szednem kell a gyógyimat.

Saci Kép
Sztm próbáld meg! Nem vesztesz vele semmit. Az aviva könyv is megrendelhető, az sztm nem egyszerűen értelmezhető. Teljesen megértelek egyébként, és néha meg is ijeszt, hogy én még miért nem gondolkozom ilyenben Kép Valamiért annyira bízom benne, hogy spontán összejön Kép Lehet, hogy ennyi idő után nem kéne, de azt is tuom, hogy mostanában kezdünk lelkileg beérni erre az egészre. Ahogy Noémi is írta, tényleg sokminden fejben dől el.

Na, most egy kicsit mennem kell.
Sziasztok!
csepke

Bocsi, neveletlen vagyok:
Tünde Kép
Előre is köszi! Kép
csepke

NoemiKép
Mindenek elött gyogyulj meg!Nagyon jo olvasni amit irtal, szerintem sokunknak van szüksege biztato szavakra. Gratula a bebikehez, vigyazz magatokra!

TündiKép
Köszi a valaszt, megfogadom a tanacsod, ahogy olvasom, hogy hogyan sikerült neked, kicsit ugy erzem NEKEM IS SIKERüLHET! Lehet, hogy be kellene csak lazulni egy kicsit. De hat ugye pont ez a legnehezebb.
Neked pedig kitartas, ez a rossz közerzet cask elmulik verge! KépKépKép

EmmaKép
Drukkolok neked, meglatod minden rendben lesz!

MaryKép
Erdekes, amit a peteeresröl irtal, neha en is tapasztaltam mintha elöbb lenne a kelletenel.
Szoritok nagyon a transzferedhez !!!!!

Mindenkinek szep napot! KépKépKép

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok lányokKép
ma még mindig nem jött meg és ma van 1hete hogy késsik
ildikoo5

Szia IldikoKép

még nekem sem jött meg...
haga_28

HagaKép
Írd meg az adataidat és beraklak a táblábaKép

MaryKép
Nagyon tetszett a "miközben botoz Z." szövegKép Holnapra drukkhegyek, vagonok már útnak indítva!!

JuditKép
Türelem, türelem! Próbáld nem figyelgetni a tüneteidetKép

CsepkeKép
A korod és lakhelyed kellene még.
gtünde

CsepkeKép
És hogy hányadik cn.-on vagyKép
gtünde

Bocsi, az megvanKép
gtünde

Az kellen még, hogy hány naposak a ciklusaidKép
gtünde

IldiKép
Szerintem várj addig, amíg a doki mondta, még ha nehéz is. Én azért nagyon drukkolok, hogy legyen ott baba!!Kép
gtünde

SzilcsikémKép
Úgy csodállak ám Téged! Hidd el, hogy nagyon erős vagy, még ha Te nem is úgy érzed. Nekem a legutolsó inszemkor 30 mm-es tüsző volt, a doki nem mondta rá, hogy ciszta, sőt azt mondta, hogy jó. Úgyhogy szerintem majd jól el fog tűnni Nálad is!! Ha meg gyógyszert is kapsz rá, az külön jó. A miómád meg nem nőtt, és szerintem az is jó jel. Megpróbálom felpörgetni az idő kerekét, hogy már a fagyibabás transzferről beszélhess, ok?Kép

IldiKép
Szerintem azért várd ki, amit a doki javasolt. Nagyon remélem, hogy azért - a negatív tesztjeid ellenére is - baba van a dolgobanKép

Na, ma megint klassz magyar egészségügy-élményben volt részem. A korom miatt kaptam beutalót a Genetikai Tanácsadóba. A rendelés 11-14 óra között van. Én odaértem 11-re, a rendelés kezdődött FÉL 1-KOR!!. Mutatom a beutalóm, erre kiderül, hogy UH-ra kell menni előtte. Mondom hurrá, akkor majd visszajövök csütörtökön. Úgyhogy akkor megint megkísérlem a lehetetlent.
gtünde

Jaj Tüncsi olyan aranyos vagy Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilcsikeKép
Te isKép
gtünde

Tünde Kép
Kor: 32
Lakhely: Bp
Ciklus: 24-26

Köszi!!!! Kép
csepke

Kép
Kép
gtünde

MaryKép
drága, majd hívj fel! Drukkolok nagyon-nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pusz-pusz!!!

manda

Na még egy utolsó bekukkKép
Hál'Isten az egyik kolleganőm segített egésznap, így végeztem a munkámmal.

SzilvaKép
Két babó van, 6 és 8 sejtesek. Azt nem tudom mikor engedik fel őket. Ilyet én máááááá meg se mertem kérdezniKép

MandaKép
Hívlak mindenképpen!

Puszillak benneteket, hiányozni fogtok ám!!!

És mégegyszer nagyon-nagyon köszönöm a drukkokat, szurkokat, vagonokat... stb.Kép

Mary
mary78

Na sziasztok drágáim, régiek és újak!
Külön üdv Sacikámnak!

Egy pár napra eltűntem, mert megint utaztunk a párom szüleihez, de próbállak Titeket visszaolvasni!

Továbbra is csak azt tudom mondani hogy mindenkinek sok sok drukkot küldök - beleértve magamat isKép - és Noéminak teljesen igaza van, maximálisan egyetértek vele. Szerintem is nagyon fontos egyfajta lelki ráhangolódás, és bízzatok benne mindenkinek sikerülnie kell!!

Ami engem illet, mindenki a tenyerén hordoz és hihetetlen boldogok vagyunk. Kis zoknicska a hálószobánkban virít! Azért én is sokat aggódom, amit nem szabadna, tudom. Héfőn nyitom az újságot..Anettka elvetélt! szóval ilyeneket olvasok és tök kivagyok a gondolattól, hogy nagyon sok manócska sajnos meggondolja magát az elején...de próbálok pozitív energiákat gyűjteni és bízni a legjobbakat!

- köszi szépen Tüncsi a táblázatot, ma vagyok a 33. napon - eddig tök szépen ment minden...de tényleg teljesen jól vagyok csak a cicim fáj meg olyan mintha állandóan meg akarna jönni. De ez a fájdalom teljesen elviselhető, én mindig teljesen jól bírtam szerencsére a mensi körüli fájdalmat.

Ma reggel megint csináltam egy tesztet, csak úgy, most már úgy virít a terhességi csík, hogy már erősebb a kontrollnál...

Jövő kedden megyek dokihoz, remélem addigra már ő is lát majd valamit UH-val!

Zsókuci: szedjél vasat és folsavat ...ez a nagyon sok vérzés előbb utóbb vashiányhoz és vérszegénységhez vezet, ami terhességben nagyon nem szerencsés- a folsavat azért kell szedni hogy a vas be tudjon épülni. Ajánlom a Tardyferon F-t a háziorvos felírja ha kéred! Nekem tavaly fél év alatt esett le a vasam 17-ről (normál érték 8-27) 6-ra, és mikor már a hajam is elkezdett egy picit hullani akkor ajánlotta a bőrgyógyász. 2 hónapi kitartó szedés után vissza ment 19-re, szerencsére. De amikor 6-os volt már én is szédelegtem, és egy tervezett terhességben meg különösen nem jó a vashiány.

GTündi, NoémiKép Nektek is olyan érzés volt/van mintha mindig meg akana jönni?

Vigyázzatok magatokra és mindenkinek nagyon szép estét!

Tűzmanó..aki 4 hetes + 4 napos Kép
Vendég

TűzmanóKép
Nekem abszolút nem fájt a hasam. Azért is gyanítottam, hogy esetleg terhes vagyok, mert nem görcsöltem. Azóta sem volt semmi. De asszem, ez egyénenként változik. Nekem pl. estére mindig annyira fájt a cicim, hogy ráfeküdni sem bírtam. Plusz volt és van az álomkór, ami kb. dél körül kap el, valamint az émelygés, ami a napokban elég szar volt. De -lekopogom- eddig hánynom még nem kellettKép
gtünde

Nekem még volt alacsonyabb vasam is, de, érdekes módon, a hajamra nem volt hatással. Én Makrofer Folt-szedek, az is vas+folsav. Asszem valamelyik másik ilyet nem bírta a gyomrom. A folsav meg nem csak a vas beépülését segíti elő, hanem a babánál a velőcsőzáródási rendellenességet is kiküszöböli. Milyen tudományosak vagyunkKép
gtünde

Sziasztok Csajok!

Hát a helyzet még mindig szinte változatlan. Még mindig nagyon... és görcsölök is, ha éppen nem veszek be gyógyit, ez a 3.cn, úgyhogy már ideje lenne csökkennie, nem? A hányinger is normális, ugye?

Tűzmanó,
köszi, lehet, hogy még ma elmegyek venni, de ma nem volt kedvem itthonról kimozdulni, egész nap punnyadtam, meg a gép előtt ültem, de holnap már kell mennem mindenképp dolgozni, úgyhogy sztem el kell ma még gyógyszertárba menni, hátha ad egy kis erőt Kép

Mindenkinek jó babásodást/pocakosodást kívánok,
Mary neked meg külön megy a drukk: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Kép

Kép
zsókuci

Wish megkért, hogy vegyem ki a táblából.Kép

Kép
Kép
gtünde

Sziasztok!

Szerintetek létezik olyan, hogy:
vérben az LH érték 91,5 U/l?

Amúgya többi eredményem:

FSH : 13,1 U/l
progeszteron: 3,1 nMol/l

Kép
lara26

Holnap megyek vérvételre.
Ha megjön ( még reménykedem, hogy nem) piri akkor meg kell kérnem időpontot a laparra.

Kép
lara26

LaraKép
Az én LH értékem a 21. napon:4,6 IU/l
FHS: 4,8 IU/l
Progeszteron:10.4 nml/l (ez kevés!)

Te hányadik cn-en voltál?
Vendég

szerintetek holnap teszteljek vagy ne???ha babó van már 2csikosnak kénne lenni nem???de mivan hanem ha mástól nem jönn meg nemtudom kivagyok és félek egy kicsitKép
ildikoo5

Sziasztok!Kép
Ritkán tudok csak jönni ,mert dolgozom szinte egésznap ,de ilyenkor azért olvasgatok!

Wish
Mért vetetted ki magad?Kép

LaraKép
Nem'tom pontossan h mi a "bajod?Mikor volt a vérvétel és miért?

majd még jövök
KépKép
Vendég

IldiKép
Nem tudnál nézetni HCG-t vérből? Az biztosabban kimutatja a terhességet.

LaraKép
http://www.oviklub.hu/betegeknek/3tabl.htm
http://membres.lycos.fr/rgv/hormon.htm
gtünde

Tünde Kép még néhány hétig tarts ki, de már nem sok van hátra, reméljük Kép. Az érzéseid teljesen normálisak, majd ha már hányigered sem lesz, és a baba még nem mocorog, az a kb. 1,5 hónap a legnyugisabb, mert olyan, mintha nem lenne semmi. Csak a mensi hiányzik Kép. Vagyis nem hiányzik Kép. És a mocorgás is csak nagyon minimális.

Amica Kép remélem meggyógyultál. Nem tudtam, hogy te is beteg voltál. Ilyen sokat számítana az a 2 hét? Már nagyon várom ám Kép

Mary Kép Először is boldog szülinapot neked, és boldog újraszülinapot a fagyibabáknak, hogy holnap beköltözzenek 9 hónapra a pocakodba! Nagyon drukkolok nektek! Jó ómen lesz a holnap, meglásd!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tűzmanó Kép én annyira nem akartam, hogy megjöjjön, hogy már nem emlékszem sajnos. Nekem inkább szúrkált a pocakom egy jó darabig, ha ez hasonlít a mensire, akkor valószínüleg te is ezt érzed. Pihenj amennyit tudsz, minden óra alvás a baba érdekét szolgálja. A vas+folsav kombináción kívül még nagyon sok mindenből nagyobb mennyiség kell ám a babának, c-vitamin az érrendszere miatt, egyéb antioxidánsok, nyomelemek stb. stb.
Én még mindig azt mondom, hogy nem lehet túladagolni a vitamin és ásványianyag bevitelt terhesség alatt, pláne az első harmadban, amikor az ember lánya alig bír enni, ráadásul azt is kihányja. Úgyhogy szedjétek nyugodtan! Még a zsírban oldódókból sem tudsz annyit beszedni 2-3 hónap alatt, hogy bajod lenne belőle.
Szép pocakosodást! UH-ra mikor mész? Klassz lesz nagyon!

Mot Kép jó lesz a HSG, túl leszel rajta, és egy gonddal kevesebb! Remélem negatív lesz az eredmény!

Szilva Kép már én is gondoltam arra amit Tünde írt, de nála van a tábla. Kép. Annyira klassz csaj vagy, sikerülni fog! Madaran Annának is most sikerült nagyon sok év után! Emlékszel még a talin beszéltünk is róla. Most meg már babát vár! Ne add fel! Különben mi lesz a meglepivel? Kép
Cisztából különben nekünk is jutott sajnos, képzeld, ma találtak a drágám 4,5 cm átmérőjű kis fejecskéjében egy 5x4 mm-es cisztát. Állítólag fel fog szívódni a 30. hétig. Merem remélni, mert különben a falnak megyek biztos. Tünde nagyon bíztatókat mondott, a tiéd is hátha felszívódik. Úgy látszik ezek a fránya ciszták már csak ilyenek. De ajánlom nekik, hogy mielőbb szívódjanak fel, mert ... Kép Velünk gyűlik meg a bajuk, ugye?

Fruzsi Kép küldök neked babatapasztókat!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wish-sel mi történt, tudja valaki?

Puszi
Noémi és Dani baba
18+5
Vendég

Boldog Nőnapot mindenkinekKép
IldikóKép

TündeKép
hol lehe megnézetni a HCGt??
ildikoo5

Emma
Olvastam, hogy beindult a peteérésed a GNRh után. Van valami stimu vagy spontán érik 2 tüsződ? Méhnyálkahártyád milyen vastag? Neked nem volt a 3. szuri után egy kis rózsaszines hüvelyváladék?
Én még mindig csak várakozok 3. szuri után, ahogy számolom, ha minden jól megy, akkor 2-3 héten belül nekem is kellene lenni peteérésnek, de én nem megyek most UH-ra, hogy lássuk. Talán majd menzi után, ha lesz hozzá kedvem...

Tündi
Vendég

IldiKép
Vérből tudják megnézni a laborban. Nem tudsz kérni a háziorvostól beutalót?
gtünde

Sziasztok, szép napot és sok virágot mindenkinekKép

TündeKép
név:Haga
mióta:2004.nov
cn.:32
chossz:26-28 nap rendszeres
lakhely: Veszprém környéke - költözés folyamatban-
kor:28 év

Még semmit nem érzekKép
haga_28

Sziasztok, szép nőnapi reggelt mindenkinek!!

NoémiKép ez a mensi féle majdnem megjön állapot csak néhány napig tartott, most nekem is az van, hogy egy ponton szokott szúrni, de abszolút nem görcsöl meg nem is mondható igazán fájdalomnak. Egyébként nekem a mensi sem szokott fájni, sosem vettem be gyógyszert mindig teljesen elviselhető volt /pedig milyen darabkák jöttek ki belőlemKép /
Én a Tardyferont extraban szedtem csak december-januárban, amikor leesett a vasam. Most persze teljes vitaminkészítményt szedek, Elevitet, a 3. hónap végéig biztosan, de utána majd megbeszélem a dokival - van olyan orvos aki nem ajánlja, mert ha sok zöldséget eszel akkor természetes úton is juttatsz elég vitamint a szervezetedbe. Én állandóan figyelek arra hogy mit eszem, joghurtot keverek müzlivel, ebédre mindig párolt zöldköretet eszem husival, szóval ilyenek. Tuti hogy most nem vagyok se vahiányos és mindenből van elég a szervezetemben. Tavaly egyébként végig szedtem a Multitabs probiotikumos multivitamint mindenkinek ajánlom szerintem nagyon jó. (A vashiány nekem egyébként abból lett hogy októberben volt egy nagyon csúnya többhetes gyomorrontásom és az állandó WC-re járástól előjött az aranyerem ami utána hetekig vérzett.)

Jövő kedden megyek UH ra, remélem addigra lát is valamit a doki. 1 héttel később akartam menni, de anyukám rábeszélt hogy inkább már most lásson orvos.

Zsókuci Kép a Tardyferon szerintem vényköteles, nehogy potyára menj...

TündiKép mi van Wish-el?

Tűzmanó...4+5
Vendég

Sziasztok!
Tüncsibe Kép
aranyos vagy, hogy gondoltál rám hétfőn Kép Túlvagyok a laparon, már itthon vagyok. Szerencsére nagyon gyorsan ment minden (hétfőn f11-re már ébren is voltam a műtét után) - és borzasztó kedves volt mindenki a kórházban. Semmi újdonság nem derült ki: eltávolították a jobb oldali pvezetőmet, a bal oldali átjárható, de az eddig is az volt. Azt mondta a doki, teljesen tiszta és szép a hasüregem. Pénteken varratszedés, aztán kb. egy hónap múlva hiszteroszkópia, hogy megnézzék, mi is a HSG-n "árnyékkiesésnek" látott másfél centis folt a méhemben. Hát ez van, most pihengetek itthon. Nagyon szép napot kívánok mindenkinek.
gmarta

Márta Kép
Örülök, hogy jelentkeztél, és, hogy semmi újdonság nem derült ki, csak amit már eddig is tudtatok. Gyógyulgass, és további sok szerencsét a hiszterohoz!

Kép
Kép
szilva069

SacikaKép mikor lesz a lombikod?
Vendég

Szilcsike Kép
olvasgattalak, láttam, milyen negatív hangulat volt itt hétfőn. Nem szabad negatívkodni. A sok rossz után csak megérdemlünk majd egy kis jót mindannyian, nem igaz Kép
Amikor bent voltam, hétfőn este éppen ikrek születtek, nagy volt a jövés-menés. Először irigykedtem, aztán meg arra gondoltam, hátha őket is évekig várták, és lám, jött az eredmény, sőt duplán. Majdcsak eljutunk egyszer mi is odáig mindannyian, akik most is panaszkodunk, meg nyavalygunk, hát nem? Kép
gmarta

Márta Kép
Tudom, nagyon lehúzom most itt a társaságot, igyekszem is ritkán jönni. És megígérem neked, hogy próbálok kilábalni ebből. Előbb-utóbb sikerül majd.

Kép
Kép
szilva069

Szilcsi Kép
dehogy húzod le a társaságot! nem rólad beszéltem, hiszen hétfőn mindannyiótoknak tök rossz kedve volt. Vannak ilyen hullámok (a műtét előtt én is hetekig sírtam és nem is tudtam írni nektek) - de muszáj felállni és továbbmenni. Mindent a cél érdekében, nem igaz?!
gmarta

Tünde 30Kép
De jó, hogy hallok rólad!!! Nem, semmit nem szedek, most itt a spontaneitás idejeKép Méhnyálkahártya 6 mm, és még vastagodóban, a csütörtökit majd újra megírom. Nem, semmiféle váladék nem volt, novemberben volt meg utoljára, azóta már azt sem tudom, milyen a vérzés. Az lenne az igazi, ha még 9 hónapig nem is tapasztalnám - de most baba miatt Kép
AZért, az érdekes, hogy vártok, én nagyon meg akartam nézni, hogy minden rendben megy-e, mert azért ez a szuri nagy beavatkozás volt a természet rendjébe. ÍRJ! akár a freemail-re is!

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok !
Szerintetek mi okozhat csak úgy hirtelen jött szúrkáló fájdálmat?? Elég gyakran van ilyen. Ötlet???
nyuszifülû

TűzmanóKép
Nem tudom, mi van Wish-sel, csak annyit írt e-mailben, hogy vegyem ki. Gondolom kicsit pihenni akar.

MárcsibeKép
Jó, hogy jelentkeztél és hogy minden OK. Azt persze nem értem, hogy a hiszterot most miért nem csinálták meg egy kalap alatt. Igaz, az úgyis kisebb műtét, ha minden OK, még vágás sincs. Engem már aznap haza is engedtek. Pihizz sokat és gyógyulgass!!!

SzilcsikeKép
Napsütéses szép napot Neked!!

HagaKép
Jól olvastam a másik topikban, hogy nem mersz tesztelni? Szerintem azért érdemes lenne. A táblába délután beraklak.
gtünde

NyuszifülKép
Kérdés, hogy hol szúrkál és hányadik napon vagy. Lehet a peteérés is.

Képzeljétek, Nőnap alkalmából elengedtek minket haza! Úgyhogy húzok is, majd otthonról még benézek.
gtünde

TündeKép
Igen, jól olvastad, hogy nem igazán merek tesztelni, de ha péntekig nem jön meg, akkor tesztelek reggel.A következményektől viszont félek!Úgy értem, hogy megint úgy járok, hogy a tesztek pozitívak, baba nélkülKép

Te hogy érzed Magad? Olvasgattam, hogy Te is babát várszKép
haga_28

Emma Kép
Jó hogy írtál, már aggódtam, hogy nem olvasod a topikot Kép
Szupi, hogy így beindultál, és mnyhártya is tök jóóóóó! Kép Nekem még mindig vannak hőhullámaim, január 30 utolsó szuri óta. Remélem lassan beindulok én is. Én nem akarok most dokihoz menni, kicsit bele vagyok fásulva a dolgokba, és üresnek, erőtlennek érzem magam. Valszeg pár hónap spontán próbálkozás, aztán persze úgyis visszamegyek. De addig tegye a sors a dolgát! És ha közben mégis megunom a dolgot, akkor kérek majd UH-ra időpontot meg vérvételre beutalót, de egyenlőre úgy érzem, jobb ha nem tudom melyik oldalon érik tüszőm (jobb oldal elzáródás), így mindegyik hónapban reménykedhetek majd.
Szóval most kicsit borúsan látom a dolgokat, de abban bízok, hogy ha majd érzem, hoyg kezd a normál kerékvágás helyreállni, akkor belelkesedek. Na meg közben vár rám egy melóhely keresés is Kép
Tudod, hogy nagyon drukkolok nektek? Kíváncsi vagyok mit mutat holnap az UH! Kép
Mindenesetre jó gyorsan lezavarták neked a kezelést, utánam volt a műtéted Kép

Tündi
Vendég

Na most jövök a klinikárol és most még tanácstalanab vagyok mint voltam csináltam reggel is egy tesztet és megint egycsikos lett és akkor döntötem hogy gyerünk a doki
na azt mondta hogy nem látt semmit de szószerint semmit azt irta a papira hogy Kis transzformatis zóna
TVS:sem intra sem extraut.grav,nem látható
VV.R.nagy ut,afv-ben mob.szab.körny.
azt mondta hogy lehett hogy baba van csak picike mert megnézte uhval és vagy megfog jönni egy nagyobb vérzésel ami azt jelentheti hogy volt baba csak elment.Úgy hogy most várok de már kész kivagyok
bocsi ha leirtam de olyan síros hagulatom lett
ildikoo5

ja még azt mondta hogy jó vastag méhnyálkahártyám
ildikoo5

IldiKép
Olyan nehéz most jót írni. Bizzunk benne, hogy tényleg csak annyira pici még, hogy nem látta. Nem lehet, hogy később volt pé-d? Vérvételre el sem küldött? Mert abból már azért lehetne következtetni, hogy van-e/volt-e baba, nem?
Nem baj, hogy leírtad és nyugodtan sírd ki magad! Tudod, hogy azért vagyunk itt, hogy meghallgasunk és megpróbáljunk kicsit lelket önteni BelédKép

HagaKép
Köszi, egész jól vagyok. Néha émelygek, de sebajKép Hát nekem sem jött könnyen össze, de sikerült és ez a lényeg! Péntekre akkor küldök sok-sok csíkot a tesztedhezKép És nem szabad már előre rosszra gondolni, ok?!
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?