A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Moose!
Pöttyök csak 4. napon jönnek...
És sokat jársz eszembe mostanság..emlékszem mennyit panaszkodtál, hogy Nyuszit milyen nehéz pelenkázni/öltöztetni...én akkor gondoltam magamban, hogy hát Petra is egy izgága csaj, őt is nehéz volt, de hát túléltük....DE mostmár igazán értem, hogy miért panaszkodhattál Kép Doni lekörözi Petrát...néha úgy érzem, hogy egyszerűen lehetetlenség rávarázsolni a pelust...pelenkázóra felrakni már nem merem, így általábana földön történik a dolog, és már az upandgo-t is bevetettük, és baromi komikus az egész, Doni mászik, én mászom utána, és próbálom mindkét mászó lábát egyszerre beletenni a pelusba...ő persze visítva kacag, mert tudja, hogy ennek nem így kéne lennie...és akkor ez még csak a pelenka Kép

Manóka!
Igen, én emlékszem, hogy Ada 9 hetesen azzal jelentkezett ide be, hogy mit gondolunk el merjen-e indulni a félmaratonon Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Johi!
Jobbulást!

Lindi!
Kép Persze, hogy nem fáj Grétinek, ha ölben van, nem tudtad? Kép
És tegyél fel képeket, dehogy untatsz!

Kép
Kép
manoka11

Manoka,
már irtam neked tegnap is, csak elszállt...szóval, éljen a gyógyult leány, és nagyon szimpatikus nekem, h queent hallgat és néz! B ennyi idősen utálta, de most nagyon birja, csomószor kiveteti a halász juditot, és ezt kéri...Kép
casting:
előszűrés volt az önéletrajzod. de azt sztem egy debil is meg tudja irni. és ez volt a "második forduló"...
Lindi,
igen, én ilyen önző vagyok!!!KépKép
valszeg nálunk is a fog lehetett a kiváltó ok (ma ki is bújt a nyolcadik-3 hónapos késéssel), de sajnos most már elég hurutos a szentem, igy ma elhoztuk az inhalátort L uncsitesójától (ott kruppos a kisebbik, és a két nagypapa beruházott egy inhalátorra), amivel majd jól meggyógyitjuk. Bár azt mondták, akik kipróbálták, h olyan ez, mintha szivart próbálnál meg letüdőzni. De akkor meg használ egyáltalán???

Neet,
nekem meg az jutott eszembe az alkotásodról, h le sem tagadhatnád az angolszász vonzódásod!!!KépKép
és én is látnám a műved, ha nem titkos!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Gréti továbbra is nagyon ééédes!!!
És a Thaiföldi nyaralást makd bepótoljátok a második gyerkőcnélKép

Hú, megettem egy csomó csokit, és most rosszul vagyok. Pedig keserűcsoki volt.

Kép
Kép
manoka11

Zsanci!
Még jó, hogy megváltozott B ízlése, és szereti már a queent, különben szomorú lettem volnaKép Kép
Önéletrajzba meg azt hazud bele az ember amit akar, én a személyes találkozás híve vagyok.

Ja, az előbb azt mondtam, megyek aludni. Mától visszaköltözünk a galériára, kíváncsi vagyok, milyen lesz így az első éjszaka.

Kép
Kép
manoka11

és igen,
ahogy Bog is irja, nekem is pár hónapja napi szinten jutott eszembe Moose, meg a Nyuszi, mert Igit is kész rémálom volt/van tisztába tenni, és már el is felejtettem, h milyen volt B-vel. Akkoriban mindig csak mosolyogtam (Moose-on és Nyuszin), manapság meg inkább vicsorgok...Kép

éééés Juc,
még az jutott eszembe, h felajánlottad, hozzád bejelentkezhetnek a srácok! Köszönom nagyon, és lehet, h élnék is vele, ha már ott tartunk majd!!!
még eccer köszi!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

hazudik (tejóég, magyarszakosnak ilyet leírni, hogy hazud, miért nincs pirulós szmájlim?)

Kép
Kép
manoka11

Végre itt

Sziasztok!

Köszönjük a sok gratulát, igaziból 11-én lesz a nagy nap csak apa dogozik és így 3 külön idöpontban tartjuk . De végig ünnepelünk, mert az apa 9-én szülizik utána én Ildikónapozok és 11-én + a csajok majd 19-én Benjoe mert neki túl sürü az ünneplés szilveszter környékén. Szóval buli van.

Indi
Jóóóó nagy poci. Elnéztem a képet és egy kicsit nosztalgiázgattamtam aztán ránéztem a két csajomra akik röhögcsélve kukucsoltak. Szóval ez a boldogság nagyon jóKép

Zsanci
Üdv WIW -társ.
De, De ! Én akkor a nögyógyra lettem áthelyezve. De Ott voltam KépHurrá

Ancsi

Én is Én is akarom!
Késnek a gólyák no meg a fecskék mert útközben influenzások lettek. No ezért késik a tavasz is .(Pedig Ö nem is kaphatná el az influenzát!) Nahát? Kép

Moose
Johi
Jobbulást nektek.

Lindi

Nagyon helyesek vagytok a képenKép

Pusza
Kókusz
kókuszdió

sziasztok!

mennyi hsz te jo eg Kép

ZANZA!
ha hozol Tazsolat meg Madet akkor irnal egy emilt? szrekuc@freemail.hu innen nehez kimazsolazni

Lindicita

igen tok jo ilyen satra volt a szomszedban nalunk is a csajoknak abban nyomultunk - tenyleg regen volt! Kép
brekuc

Zsanci!

Komolyan mondtam bejelentkezést csak papírt kell hoznod és aláíromKép

Zanza!

Lehetne kérni Mazsolát még?

Juc
20170114224602

Hát igen, Dominónak ez a nagy pocak jó lehet, biztos kényelmes, mert nemigen kell kirúgnia az oldalát, amikor forgolódikKép

ManókaKép Azért én eltátottam a számat a várandós mutatványokonKép Igaz, Lindién isKép Olyanok vagytokKépKépKép Nekem a doktornénik kint - voltam háromnál is - szigorúan megtiltották, hogy bármilyen járműre üljek - főként repülő - az első 3 hónapban, mondván a vetélés esélye jelentősen megnő. Aztán szerencsére nem így lett, igaz, nagyon vigyáztam az utazásnál. A túrázás más tészta, ha nem esik-kel az ember közben - én ezt sík terepen is tudom abszolválni bármikorKép

Igaz, én 38 voltam/vagyok, így nyilván ilyenkor jobban kell vigyázni, mint huszonegykét évesen... Kép

FibiKép
Én küldtem volna férjeduradnak meghívót, de most nekes sincs, fene se érti ezt.. én nem szeretem a wiw-et igazán... szerintem felesleges cécó és technikailag vacak.... Én igazán majd nyugdíjas éveimben tudnám élvezni az ilyesmit, amikor a nosztalgiázás arra hajt, hogy régi kedves ismerősök után kutassak...

No, most jól felébredtem, megpróbálok visszaaludni aztán lehet, hogy 4-kor megint itt kukorékolokKép Az a vicces, hogy én egy álomszuszék vagyok,terhesség elején szegény férj, mire megölelhetett volna a munkából hazatérve, már nem talált ébren este 8-kor seKép

szép álmokatKép

indianyo

Moose,
ugy tudom, a 3 napos láz utan jönnek a pöttyök, igen. Viszont Bálintnak nem lettek kiütései, miutan elmult a láz.

Manoka,
ez sem semmi story. mi 5 honapos varandosan repültünk Máltára, azzal nemis volt gondKép viszotn felültünk egy marha rázós buszra, és az utak is marha rossz állapotuak, aszittem, megszülök mire odaérünkKép

KépKép
fibi

Bogárka, Zsanci, az a helyzet, hogy komoly a helyzet, feldagadt a képem meg ilyenek, és persze a homeós hülye fejemmel nem tartok itthon legalább egy fogfáj. csillapító szart... Isti össze kencéjét kipróbáltam, anesztestől úgy elzsibbadt a szám (csak a fogam nem), hogy oldalt csorgott ki a nyálam, dentinoxot meg se éreztem, panadol francot se ért...
végülis a bölcsességfogam szórakozik, és mintha alul-felül mindkettő, merő fájdalom az egész képem, még az orrcimpám is fáj.
most megtaláltam Olgi dokinőt a neten, Dr. Diamant Olga, ugye? és van hozzá 2 telszám is, és ma du. rendel is. hívjam fel (majd 8 után)? hátha bevesz még mára? úgy érzem, nem érem meg a pénteket Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Tud vki vmit Dr. Fülöp Tamásról? Bármilyen infót szívesen vennék!!!!!
Köszi
barca

JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ reggelt!
Kép
20170114224602

Én is jó reggelt kívánok! Bár nálunk már nincsenek napszakok, 2 órákat bírok aludni, gyakorlatozunk a csecsemőlétreKép

JucKép Jaj de aranyos a zenekarodKép Erre ébredtél ma reggel?

VotivKép Remélem, sikerül gyorsan doktorhoz menned, negyüttérzek a fájdalmaddal, borzasztó bír egy fogfájás lenniKép

Mindenkinek kívánok szép napot, itt már bolondul süt a napKépKépKép

indianyo

Juc,
KépKép

Neet,
hol az a látvány? Kép

Lindi, Manoka,
szerintem igazából Moose nyert, mert pocakkal gyerek után rohangászni az igazi extrémsport KépKép

Votiv,
Kép remélem kapsz időpontot, fogfájás kegyetlen dolog! Jobbulást!!!!! GYORSAN!!!! Kép

v
kisün

Juc!
Kép édesek!

Na megyünk készülődni.

Kép
Kép
manoka11

Bogárka, kár, hogy nem szóltál tegnap auchanban, most nem látjuk egymást megint Kép 12-re volt ip-m a homeós dokihoz, előtte még leadtam Istit dédijéhez Kelenföld Városközpontban, onnan meg busszal mentem, mert a Városház utcában parkolni horror. ez tuti nem fért volna már be torna utánra...

Indi, gyönyörű szép nagy pocakod van! sztem még engem is überelsz, nekem 117 cm volt a csúcs derékbőségem Kép

aki nem látta tegnap a fókuszt: Palinké Marsi Anikó helyére Barabás Éva ül majd, aki nyilatkozta tegnap, hogy mindenkivel elmegy riportra, hogy mindent megtudjon arról, hogy készül az adás, és már alig várja, hogy ő is készíthessen riportokat - erre néztem nagyokat, nem az lenne a dolga (mint Marsinak), hogy a súgógépről felmondja a felkonfokat? Kép milyen kis lelkes Kép

votiv 8)
votiv

Csodajó játszóházazást nektekKépKépKép

indianyo

Jó reggelt!

Moose: nem kell, hogy olyan nagy kerekei legyenek, csak ez egy Peg Pérego kocsi kis kerekekkel. Hasonló mint a mellékelt kocsi. Nem ilyen, de a kerekei ekkorák. Az a bajunk vele, hogy minden kis rést megtalál. Kép

Kép

Amúgy sportkocsit majd fogunk venni, úgy néz ki, mert elég sokat utazunk, meg nagyon sokat sétálunk, és ezt a perego kocsit nem lehet felemelni, dög nehéz... Nehéz lehet vele bkv-ni. Háát nagyjából ezért. De ezek még csak tervek, nem komolyak...
mkatus

Juc, cuki kis zenekarod van Kép

Barca, én nem tudok, sorry

most épp alig fáj a fogam, milyen kis csalóka dög... tegnap is estére durvított be

votiv 8)
votiv

Ma reggeli rádióhír: a brit ovikból kitiltották a fekete bárányokat, nehogy a színes bőrű gyerekek megsértődjenek. Helyette szivárvány színű bárányokat használnak, merthogy szivárvány bőrszín nincs. Sőt, a fekete bárányról szóló dalocskában is átváltoztatták a feketét szivárványra. No comment.

Kép
Kép
manoka11

VotivKép Na, akkor ma már nyugodtan alszunk, megtudtuk az óriási változásokat a FókuszbanKép

Megmértem a haskörfogatot, hááát: 130 cmKépKépKép Igaz, hogy én sose voltam olyan kis filigrán törékeny lány, mint teKép

JohiKép IldiKép jobban vagytok már, ugye?Kép

MooseKép Én is nagyon csodállak ám, meg minden olyan kismamát, akinek már van egy-két csemetéje, mert ilyenkor aztán az ember nem hagyhatja el magát egy picit se!
Abban reménykedem, hogy a következőnél már eleve úgy indulunk, hogy nem lesz semmi gáz - hiszen egyeskének is szüksége van a mamira 24 órában!

indianyo

Manóka!
ezt nem tudom elhinni! Kép nem hogy örülnének a fekete gyerekek, hogy olyan bárány is van Kép

Játszóba nem hiszem, hogy megyünk, mert Lencsém most aludt el. írtam SMS-t, hogy hátha esetleg elmegyünk elétek, mikor jöttök haza. MZ/X jelentkezz! Kép

Votiv!
fix, hogy fogad a néni, sürgős eset lettél! ne hagyd magad, mert ilyenkor már más szerv is fájhat a gyulladástól.

Indi!
38?? te! én komolyan magam korúnak, olyan 31-nek néztelek! végül sikerült a házassági akv-t lefordíttatni?

Jucus!
Panna túl lezseren és természetesen áll a furulyával, valld be, hogy téged is ő tanított! Kép

ancsipancsi

AncsiKép
Köszönöm, én mondjuk érzésben a 25 körül leragadtam, úgyhogy csak az ősz haj és a ráncok tömege növekszik most márKép

Semmiféle fordítást nem sikerült intézni egyelőre, mert nincs rá pénz sajnos - kellett a mosógépre. Sebaj, majd később.

Ja, a múltkor kérdezted, hogy örülnék-e látogatóknak a kórházban: hát perszeKép

indianyo

Indi,

nem lenne olcsóbb, ha letennél egy hiteles fordítói vizsgát és úgy fordítanád magadnak?
macskanyu

MacsKép
Sajnos a törvények szerint kizárólag az OFFI által hitelesített fordítást fogadják el. Ez pedig egy átlagnyelvnél MINIMUM 15-20 ezer forint oldalanként, de nem adnak előre pontos árat, ott méregetnek majd a fordítás UTÁN A fordítás az egész árnak csupán 15-20 %-át teszi kiKép Ja, nekem 7 oldalnyi fordítanivalóm van, ebből a házassági kétnyelvű (hogy honnan szereznem majd hiteles maráthi fordítót, azt nem tudom...), a másik pedig 3 oldalas jogi szakszöveg, úgyhogy nem átlagárat kérnek majd érte...

indianyo

Indi!
ismerem a helyzetet, volt egy-két kollégám, akik súlyos összegeket fizettek ki így, és tényleg csak az OFFIt fogyadják el :/
mosógépet ide vagy oda vettétek?
Kórházba megyünk Lencsémmel, oda el tudunk sétálni, aztán meg felvisz a lift. majd megyünk hozzád csőstül, csak lehet, hogy előtte felhívlak, hogy bírod-e még a látogatókat, mert én is első 2 napban még jól voltam, örültem a csajoknak, utána meg nem jött senki nagyon (férjemen kívül), és nem is bántam, mert bőgtem folyton Kép
majd ne ijedj meg, ha rádjön az "úristen (vagy te jó buddha), hogy fogom én ellátni a babámat?" szindróma, és ha van kedved, majd bőghetsz a vállamon, én meg viszek zsepit, meg ...vigyek valami habos sütit? Kép

ancsipancsi

Ja!
és elviszem a fényképezőt, és lefotózzuk Dominkát, még akár be is tudsz ugrani a géppel, csak engem nem engednek be, és utána küldöm férjeduradnak, hadd örvendjen!

ancsipancsi

AncsiKép Nagyon fogok nektek örülni, akármikor is jöttökKép És a fényképezőt is köszönöm szépenKép Sírni meg biztos fogok folyamatosan a boldogságtól és meghatottságtólKép

A mosógép itthonra kellett, a szüleim 20 évese meghalt. Meg a kisméretű gyerekágyam helyett is kellett egy normális kétszemélyes,úgyhogy most elmulatoztam a nehezen visszaszerzett fizetést, de ez fontos volt.

OFFI meg egy nagy szemétségKép

indianyo

Indike,
offi tényleg nem rulez Kép

de alakítsuk meg a kismama-kommandót és akkor lesz lé, fordításra is, meg lakberendezésre.. Kép Kép
macskanyu

Sziasztok!

Barca!

Sajnos én sem tudok a kérdezett dokiról semmit!Kép

Johanna, Votiv!

Jobbulást nektek!Kép

Indi!

Köszi az érdeklődést! Ma már jobb a hangulatom egy fokkal, a derekamat meg letojom!Kép

Kókusz!

Jó volt összefutni veletek!Kép Hát nagyon bátor vagy, hogy így nekiindultál a 3 gyerkőccel! És már megint rájöttem, hogy milyen betoji vagyok!Kép
Kíváncsi vagyok milyen volt a játszóház! Biztos Timi is jól érezte volna magát!Kép
Legközelebb úgy szervezem, hogy ráérjünk és ha törik, ha szakad megyek!

Lányok!

Egy kérdés!
Hétvégén mennénk tesómékhoz szülinapozni! Emeleten laknak, így a cicának macskaalom van a fürdőszobában és a cicus mindenhova felmehet! Féltem Timit, hogy bekaphat valami bacit! Úgy tudom, hogy a macskaalomban eleve van valami gombaspóra, ami veszélyes! Timinek meg állandóan a szájában van a keze és imád csúszni-mászni! Mi a véleményetek? Vagy megint parás vagyok?

Proone!

Ha olvasol, holnaptól átjavíthatod az életkoromat kerek számra!Kép

ILdi
ildi76

Nekem nagyon bejött a játszóház mert családias és a lurkóim is nagyon jól érezték magukat, azóta mindkét nöcim alszik Benit a busztol a nyakamban hoztam haza, mert Ö is nagyon elfáradtKép Úgy néztem ki mint egy Kókuszos karácsonyfaKép
Máskor is megyünk, ha jó az idö

Puszi
Kókusz
kókuszdió

Kókusz!
Kép

Még egy kérdés eszembe jutott!
Nagymama (anyukám) eljöhet gyes-re, ha én visszamegyek dolgozni? Vagy csak az anya vagy apa mehet? Tud valaki erről valamit? Köszi!

ILdi
ildi76

sziasztok!!
Juc,
kösziKép és majd jövök, és kopogtatok!!!
Manoka,
ez GÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁZ!!!!
és akkor, hogy lesz most a
bah bah black sheep, have u any wool cimű dallal????

Ildi,
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogarka, Jucus, asszem most begyujtottunk egy igazolatlantKépKép bocsi. azert remelem, jo volt (persze biztosKép), es lesz legkozelebbKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Ildi,
nagyszülő is mehet gyes-re, de Timi 2 éves korától te főállásban is dolgozhatsz, igy kaphatod te is a gyest. Munka mellett.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Megjöttünk mi is, hazafelé még összefutottunk Ancsiékkal, és megcsodálhattam Lencsi hatalmas gyönyörű kél szemét!
Jó volt megismerni Denizsáékat meg Fibiéket, Kókuszékat meg hosszú idő óta újra látni!
Nekem kicsit vegyesek voltak a benyomásaim a játszóházról, az nagyon tetszett, hogy a lurkókat le lehetett rakni a földre, és nem kellett cipelni, de pl. Emma, mivel még nem mászik olyan jól, meg nem is áll, kicsit nehezen találta fel magát, és egyedül ugyanúgy nem volt meg, mint máshol, tehát igazából nem tudta kihasználni a hely adottságait. De azért összességében jó volt!
Na megyek, mert hiányol.

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!

Zsan,Moose:
hogy vannak a gyerekek?

Votiv,Johanna:
nektek gyors gyógyulást kívánok!

petergabi

Sziasztok Lányok,

összes hsz-t nem bírtam végigolvasni, de EXTRÉM sportba én is benevezek: kettő gyerek után pocakkal szaladgálás KépKép
ÉS a hétvégn majdnem kimentünk síelni, csak Apa kollegája mégsem ér rá. Viszont én meg mondjuk uszodába most nem mennék - alattomos baciktól jobban tartok.

Votiv, Igiboy, Mosse, Johi,ki beteg még,
gyógyuljatok meg, süt a NAP!
soosoo

Neet,
ezt neked találtam:
Eltelt egy év, és Te még mindig 20 kg-ot cipelsz 30 lépcsőfokon?
Lejárt a törvényben előírt határidő és Téged néhány lépcsőfok még mindig elválaszt a világtól?
Szeretnél egy olyan országban élni, ahol a választott vezetők betartják az általuk hozott törvényeket?
Ki szeretnéd fejezni szolidaritásodat a hátrányos helyzetűekkel és elesettekkel?
Ha igen, akkor várunk 2005. szeptember 20-án 16:00 órakor a Kossuth térre a Parlament elé, ahol ismét felemeljük szavunkat a
MAGYARORSZÁGI KÖZLEKEDÉS ÉS KÖZÉPÜLETEK AKADÁLYMENTESSÉGÉÉRT!
A demonstrációt a TAVASZ (Tegyünk A Világért! – Anyák Szövetsége) Egyesület szervezi, csatlakozott hozzá a Fehér Kereszt Gyermekvédő Alapítvány, a Habeas Corpus Munkacsoport, a Levegő Munkacsoport, a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége, a NaNE Egyesület, a Terézvárosi Zöld Kör, a Városi Biciklizés Barátai, a Védegylet és a Zöld Fiatalok. Az eseményt támogatja a Humanista Mozgalom.
Médiatámogatónk a Civil Rádió és a www.tusarok.org

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Na, mi is hazaérkeztünk a játszóházból! Nagyon klassz volt, és Bazsó nagyon jól érezte magát, csodálkoztam is, hogy nem volt sírós! Úgy elfáradt, hogy a babakocsiban egyből elaludt, úgyhogy vettem egy kakaóscsigát és még sétáltunk a tónál egyetKép Nagyon jó volt Veletek találkozni, most végre sikerült beszélgetni is.

Fibi!
Most már csak Sorstársként foglak emlegetniKép

Votív!

Én tegnap és ma reggel nem tudtam babanetezni, nem tudtam, hogy a bölcsesség fogaddal van neked is gond. Múltkor írtad, hogy fáj a fogad, de azt hittem megoldódott. Én lassan 1 hete szenvedek, de egyre kevésbé fáj, és egyébként tényleg éjszaka elviselhetetlen. Remélem, neked is hamar elmúlik. Örülöl hogy moat többet tudtunk beszélgetni!

És jó volt megismerni Zanzát, Adát, Jucust, Kókuszt, Denizsát, Fibit. Te jó ég, kit hagytam ki? És főleg a sok babát. Nagyon édesek voltak, ahogy körben ültek a földön. És Bogárka Petrája nagyon édes volt boltosként, méregette a zöldségeket, és mondta, hogy az eperfagyi elfogyottKép

Kereshetnénk még hasonló helyeket,hogy mások is el tudjanak jönni, mert mindenképpen jobb, mint egy pláza. Még ha nem is tud mászni a babó, csak jobb hely. Megszoptatni is kényelmesebb, és nincsenek hülye pincérekKép

Kép
Kép
zuzmo1

HI!

Mi nagyon jól éreztük magunkat a Játszóházban.
Csak k...rva drága.Mi 1660Ft-ot fizettünk 2órára.
Pedig Panna nagyon élvezte és szeretnénk megismételni majd.Örülök,hogy sokan voltunk és találkoztunk Votivékkal,és Zuzmoékkal és Manókáékkal is.Többieket is pussszantom ám!

Kókuszkának pedig minden tiszteletem .Amit ő csinál a 3 gyerköccel az aztán a teljesítmény!

Juc
20170114224602

Ja, és minden betegnek jobbulást!!!! Hátha ettől a szép napsütéstől gyorsabban gyógyultok!

Barabás Éva a Fókuszban????????????

Kép
Kép
zuzmo1

Egyetértek Jucussal, szerintem is drága, mi 1420-at fizettünk, azt hiszem, másfél óra volt. Tudja valaki, hogy máshol mennyi? Ugyanilyen árak vannak?

Kép
Kép
manoka11

Ja nem, csak 1240-et, de akkor is...

Kép
Kép
manoka11

szeintem is húzós volt a tarifa, mi 2 óra 10 percért 1800-at. Zanzával beszélgettünk erről és ő mondta, hogy ahová ők járnak, ott olcsóbb. Ugye Zanza??? Érdemes lenne szétnézni bölcsikben.

Kép
Kép
zuzmo1

Hat, laz probalkozik, csillapitoszemelyzet probalkozik, gyerek alacsonyabb homersekleten jatszik, rohangal, eszik meg minden, magasabbon viszont letortebb, sirosabb, bujosabb es nem tud aludni Kép most is csak ugy, hogy itt fekszik a kanapen es fogom a kezet... doktorneni szerint par nap mulva elmulik, hat remelem. Csak csillapitsuk, mikor felmegy es kesz.

Jatszohazban fotoztatok, ugye? Hol lehet megnezni??

Pelenkazas Kép Kép mi ugy csinaljuk, hogy nyuszi az agy mellett all, en csutakolom a hatso oldalat, kozben o az agyra halmozott kepeskonyvekkel, jatekokkal kell elfoglalja magat. Hat meg mindig sokszor birkozasba megy at, mert allati vicces szerinte meztelen fenekkel elrohanni egy masik szobaba, vagy felmaszni az agyra es vadul ugralni Kép Kép ha itthon van apa, vagy itt valaki, akkor ot is befogom, mert nekem mar ez is extremsport Kép
moose

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?