Sziasztok!
Brill!
Most tényleg jó úton haladnak a dolgaitok...
csipiszes.gif (remélem, van ilyen, ha nem, akkor most találtam ki és a "hülye babanet" nem tudja megjeleníteni

)
Remélem, el tudsz jönni holnap, de ha pihensz, azt is elfogadjuk!!
Gabi!
Üdv a csapatban! Van néhány Kaális is errefelé, de most meg nem mondanám, hogy pontosan kik is...

Egyébként van Kaális topik is, bár ha jól tudom, arrafelé most nincs túl jó hangulat.
Mielőbbi babásodást kívánok!!
Bea27!
Dr. Dobosról én semmit sem hallottam, de érdemes megnézned, van egy olyan rovat, hogy szülészetek, kórházak és ott lehet találni infokat orvosokról is.
Egyébként természetesen be lehet kerülni a táblába, csak az adatokat kell megadni: kor, szülinap, lakhely, babaprojekt kezdete, átlagos ciklushossz, ma hányadik ciklusnapon tartasz.
Drága Dido!
A lényeg, hogy kiderült a moziműsor. A pontosság kedvéért: egyébként csütörtökön vált a műsor.
Jujj, de jó, megint talizunk!!!!
Nem írtad, hogy neked mellik időpont jó. Vagy mindegyik?
Junko!
De aranyos vagy! Hát úgy bírjuk a várakozást, hogy muszáj és kész! A dokik nem akarnak olyan sűrűn látni, mint ahogy azt mi szeretnénk. Egyébként Zuram sokkal optimistább, mint én és azt mondja, hogy úgyis minden rendben lesz, eddig is milyen jól mentek a dolgok...

szerintem belül azért ő is aggódik néha, csak kifelé nem mutatja, de ez azt hiszem jobb így, mert néha helyreráz engem is!
Juca, Junko!
Hááát, az biztos, hogy nem könnyű kérdés ez a lakásügy. De nemrég csináltuk ugyanezt végig.
A lakásunkkal teljesen elégedettek vagyunk, mi találtuk ki és sokat küzdöttünk azért, hogy olyan legyen, amilyen. És még egyszerre 2 gyerkőccel is elegendő lenne egy pár évig. 2 éve lakunk itt, akkor épült az egész környék. Szóval csak a "4. emelet-ohne lift" a probléma, pont emiatt nem biztos, hogy lépni akarunk. Maximum edzettek leszünk, de nagyon!
Az a baj, hogy már elég régóta lakunk itt ahhoz, hogy megszeressük a lakást és belakjuk a szeretetünkkel, viszont nem elég rég ahhoz, hogy ne borsózzon a hátam, mikor eszembe jut, hogy hányszor kellett a melósokat elküldeni a francba. (a csempéinket pl. 3x rakattuk fel..)
Mátra!
Ha eldől a végleges hely és időpont, én szívesen útbaigazítalak. Sőőőt, mivel valószínűleg az Astoria felől jövök, lehet, hogy fel is tudlak szedni útközben. Fogadjunk, hogy sötétre festetted a hajad...
Angie!
Mátrát nem biztos, hogy megismered, mert nagyon titokzatoskodik az átalakulásával kapcsolatban
Eleinte az én férjem is furcsán nézett rám, hogy mit ülök ennyit a gép előtt, de hamar megszokta..
Akár pszichés, akár nem a problémád, az biztosan jót tenne, ha azt kezdenéd beadagolni magadnak, hogy nincs is ott semmi komoly gond, a hányinger is legyőzhető, ha nem törődünk vele. Hidd el, hogy ez segít!
Te hogy csinálod, hogy az aláírásod előtt van mindig egy vonal???
Lányok!
A táblával teljesen el vagyok maradva, ne haragudjatok. És ráadásul itt a m.helyemen egy elég régi változat van, de azért megpróbálom felgyűjteni. Ha valamit elnézek, szóljatok, jó?
Puszi mindenkinek:
réka