A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Nana

Töltöttem fel képeket, de bolond ez az oldal. Felmérgesít nagyon. Nem töltött fel mindent, plussz egyet kétszer tett fel. Majd még megpróbálom.

Kép

Kép
cukkermáz

Dóra

Akkor örülök, h nincs gond. Kép

Nekünk most napi 5 van minimum. Védőnő látta a pelust, a nyákra azt mondta, fertőzés.
Doki azt mondta az anyatejtől van, megnézte pelust, nem szólt rá semmit. Most egy hétig adom neki majd a port, és utána megyünk újra tanácsadásra.

Adrikám 5 órája evett és alszik 4 órája. Szegény kimerült a tanácsadás miatt.
Ma jön Lina, tök jó, hozza a fényképeket. Kép Együtt rendeltünk digi képeket.

Kép

Kép
cukkermáz

Hát én többet is töltöttem fel, de ez maradt.

https://www.babanet.hu:81/album/main.php?own=1&album=6590&page=4

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok csajszikok! KépKép

Nagyon köszönöm, hogy gondoltatok ránk és szorítottatok nekünk. Nagyon jól esett. Tényleg! Kép
Tegnap jöhettünk haza és mindketten jól vagyunk. Flórával a kórházban szerzett negatív tapasztalatok után nagyon kellemesen csalódtam mindenben. Jó volt a szülés (később bővebben leírom)kedvesek a szülésznők, ügyeletes volt a dokim, baba-mamába mehettünk Orsival, egyedül voltunk egy kétágyas szobában. Szóval nekünk most minden jó összejött. Igaz teljes mértékben betartottam Mino aranyszabályait: Kérdezni, mosolyogni, megköszönni.
Később jelentkezem hosszabban!
Boldog vagyok!!!! Kép

Puszi mindenkinek! Kép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Gyorsan két képKépKép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Pille:

üdv itthon!! Örülök, hogy minden jól ment. Kép
A Kazacsay meg pont most megy szabira ha jól tudom még mondta is mikor nekem szedte ki a varratokat. Szóval mázlisták vagyunk. Kép

Cukker: akkor megnyugotam hogy eleget eszik Janika (mármint orrán-száján jön a jóllakottságtól) Kép
Nagyon szép Adribaba, olyan kis helyes arcocskája van. Kép

Nana: gratula a 3. trimeszterhez! Kép Innentől már repül az idő és azon veszi észre magát az ember hogy már a szülőszobán van... Kép Legalábbis nekem a 3. volt a leggyorsabb. Kép

Roz: szerintem semmiképpen sem szabad kimutatnod hogy mennyire hiányzik neked mert akkor nyeregben érzi magát.
És ha ugy érzed hogy elhanyagoltad magad akkor kényeztetsd magad már amennyire van időd, mert szerintem nem semmi ahogy helytállsz és megérdemled. Egy új frizura, kis mozgás, egy jó illatos fürdő csodát tesz. Kép

Mi jól vagyunk. Janika most alszik. Nekem most hőemelkedésem van amit érzek is. Gondolom a tej miatt lehet. Kép

Lányok ti mkor szoktatok babátfürdetni?? Mikorra időzítsünk hogy jó legyen Janikának. Mondjuk a víztől nem fél, sőt ahogy beleengedjük teljesen csendben lesz és látszik rajta hogy szereti. Lehet hogy azért mert Halak jegyben született. Kép

KépKép
erszényes

Pille: most látom csak a képeket, gyönyörű pici Orsi. Kép
Annyira csajszis már most is. Kép

KépKép
erszényes

Erszényes,
mi 9-kor, Barátok közt után fürdetünkKép Utána kajcsi, és így talán biztosítható, hogy csak hajnal 3-kor keljen fel Lili. Tegnap pl. az utazés után úgy beájult, hogy fürdés kimaradt, 8-kor evett és kelt is fél 1-kor. Kis bélpoklos. Hogy fogjuk kibírni a kórházban azt az éjféltől négyig nem ehetünk dolgotKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Délben próbáltam már írni, de nem küldte el.

Leona és Bálint megint haverkodtak, kergetőztek...Édesek voltakKép

Roz,
bízz magadban!
Mi a fórum címe? Ha lesz időm, beleolvasok, mert eltökéltem, h megcsináltatom.
Áki nagyon ügyes és ezt csak úgy, mellékesen említed meg?KépKép Ejnye-bejnye! Tessék büszkélkedni kicsi ügyes fiaddal!

Nana,
3. trimeszter? Hú, de gyorsan telik az idő!

Erszényes,
szopizás közben felpumpálhatják a tejet az orrukba, úgyhogy még aközben is jöhet az orrán a tej.
Azt én sem értem, h miért baj, ha elalszik szopi közben?

Cukker,
én nem ébresztgetném éjjel, felébred ő, ha éhes, szomjas. Anyatejes babánál az is normális, ha minden pelusban van kaki. Azaz akár napi 4-6 is.

Pille,
nagyon örülök a boldogságodnak, h minden jól összejött!!!

Moncsi,
vassal sztem is most kellene feltölteni magad.

Mrege,
az is hozzátápi, ha csak 1-2-3 kanállal eszik. Kérdeztem szopis tanácsadót, azt mondta, ha 4-5 kanállal eszik szopizás után (naponta 1*) az mégcsak kevésnek sem számít (azt gondoltam, kevés, ezért kérdeztem), és Leona 8 hós volt, amikor ezt kérdeztem.

Kob,
küldenél nekem egy táblázatot a friss adatokkal? Vagy a "titkos" adatok nem változtak?
Lányok meggyógyultak?

Lina,
holnap jöttök?

Kép
sygnum

Erszényes,
fürdés időpontja sztem baba- és családfüggő. Mi fél9-9 körül fürdettük az elején, aztán mindig egyre előrébb kellett hozni, mert már nagyon nyűgös volt. Most 7 körül fürdik.

Kép
sygnum

Dettus,
visszajött az e-mail, h nem létezik a cím.

Kép
sygnum

Syg,
igen megyünk, úgy ahogy beszéltük, olyan 3/4 1 és 1 között.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Pille,
nagyon-nagyon örülünk, hogy jó volt a kórház, és Orsi tünemény! Milyen jó, megint vannak pici babáink! Kép (Nem, mintha a többiek olyan öregek lennének)
Pihizz, ha tudsz, néha jelentkezz be!

Erszényes,
nálunk a du. ébredés 5-6 körül van, így 7-kor fürdés, 8 körül alvás. De ez elég sokára állt be, úgy emlékszem.

Cukker,
nem találtam az albumot!
Napi hét-heti egy kakis pelus is normális! Én mindkét véglet átéltem! Ha a doki nem mondott rá semmit, szerintem nyugi!
A pöttyek olyanok, mint a pattanások? Kis fehér középpel? Az lehet anyatejes pötty, nem kóros, és nem azért van, mert nem bírja a tejed! Kicsi Adrinak az a legjobb, amit csak kaphat.

Szép álmokat Mindenkinek!

Kép

Kép
kobudo

Roz,
nagyon ügyes vagy! Ne is hagyd el magad!

Pille,
Orsi baba gyönyörű, kis fitos orra, gyönyörű pofija van. Jó, hogy kellemes emlékeid vannak a kórházról. Ha lesz időd, várunk szüléstörténetet Kép.
balim

Cukker,
tök jó pólókat lehet kapni kint az Auchanben. Én is vettem Marcinak, Bencének is jók lennének. Többféle színű Cactus Clone pólók, 490 ft. darabja. Én nagyon szeretem, az árához képest jó az anyaga és bírja a mosást.
balim

Nana,
gratula a 3. trimeszterhez! Mi volt tegnap a dokinál? Minden rendben? Sikerült megtudni valamit a doktornőről?

Roz,
próbáltam adni Esztinek almát, de nem igazán kultiválta Kép. Csak nézett rám a szemeivel, hogy "ezt most miért kell nekem adnod?", aztán kilökte a szája szélén, majd elkezdett öklendezni. Szóval még várunk Kép.
balim

Sziasztok!

Balim,
Köszi kérdésed, Minden rendben,Kép bár a hasam pár napja elég sokat keményedik, de a méhszáj szerencsére zárt, ugyhogy ezen nem is stresszelem magam. Ennek a doktorbácsi is nagyon örült, jókat nevetett rajta hogy ő akar engem megnyugtatni, de úgy látja felesleges.Kép Sajnos volt egy kis csúszás, így a végén a doktornőről el is felejtettem érdeklődni.

Roz,
remélem nem volt bántó amit írtam..
Dani sajnos még nem jár oviba. Tegnap kapta meg az influ. elleni védőoltást, most még legalább egy hetet itthon marad velem, hogy tovább erősődjön.

Pille,
Egyszerűen álomszép Orsi baba! Kép Tegnap a férjemnek is mondtam, hogy olyan gyönyörű kislány! Kép

KépKép
KépKép
nana09

mármint Orsi-baba gyönyörű és nem a férjem. Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Jó reggelt Mindenkinek!

Nana ez jóKép és tök jó,hogy a 3. t-be értél,én is úgy vártam mint vmi bűvös határt.

Pille nagyon szép kis hajasbaba Orsi!

Sygnum nem tudom mi lehet a gond,mert rendszeresen használom ezt a címet.Nem lehet,hogy vmit félrenyomtál?

Már egy-két napja sokat keményedik a pocim,éjszaka pedig rendesen görcsölt egy darabig(gondolom ez jóslófájás volt),pedig Mg-ot szedek,szerintetek nem túl korai ez még a 34.hétben?????

Kép Kép

Kép
dettus

sziazstok

előszőr is nagyhirel kedtem áki teljessen egyedül felállt és 1 lépést tett is Kép

nana
nem tudom szerintem nem irtál semmi bántot de nem tudom mire gonodlosz Kép de én ugy tudom nem bántottál meg semmivel

syg
megprobálom ide rakni neked a cimet
http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?forumid=12288&id=57&step=0&page=1&bw=0

hát apánk meg bejelentette vasárnap elviszi a mardék cuccát és inntől csak minden 7 végén jár haza .... no comment tegnap azt hittem erős vagy ma megint ugyan ott tartok mint pár napja Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Köszi Dettus! Kép

Nekem az első babával már a 16. héttől voltak keményedéseim és sokat görcsöltem. Akkor ettől meg voltam rémülve, mert mindenhol azt olvastam, ha a keményedések nem fájdalommentesek baj van.
Hát szerencsére nem lett semmi baj. Akkor szednem kellett rá gyógyszert, most nagyon örültem hogy a Mg-nél kivül mást nem írt fel tegnap a doki.

Szóval amig zárt a méhszáj, nincs vérzés, és a keményedések rendszertelenek, azaz nem 10-15 percenként jönnek és nem sok, addig nincs semmi baj! Kép Kép
A 34. hétben meg különösen nem korai. Nyugodj meg Dettus!!! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Roz,
megkaptam az sms-t, sajnálom, hogy nem jó, majd máskor Kép
Ákinak viszont nagy gratula! Kis ügyeske!

Dettus,
a jóslófájás, ha pihensz, elmúlik. Szerintem a keményedés normális, de említs meg a dokinak, ha arra jársz!

Balim,
az almával nálunk is ez volt... A sütőtök viszont nagyon bejött! Az almát nyersen adtad? Ha igen, pűárolva nem próbálod meg? Rizspép? A pólók az Auchanban, vannak kisebb méretben? 104-110?

Kép

Kép
kobudo

Roz!Túl sok okosat nem tudok mondani,mert még nem ismerjük egymást,de nagyon sajnálom,ami történt veletek.Talán próbálj meg a gyerkőcökből erőt meríteni és előre nézni,bár tudom ez így elég közhelyes.A kisfiad pedig nagyon ügyes!

Kép Kép

Kép
dettus

Kob,
hát ma még próbálom az almát (kapta nyersen, párolva meg anyatejjel is - egyik sem kellett), aztán váltok. Megpróbálom a sütőtököt. Ha az sem, akkor megyünk tovább. Valami majd csak bejön neki, csak nem cicizve megy érettségizni Kép. Rohantam a boltban, de szerintem vannak kisebb méretű és lányos pólók is, és rengeteg farmer, de én azokat nem merek a fiúk nélkül venni.

Nana,
látom a dokink hozta a formáját Kép. Nekem is keményedett igen korán mind a háromnál. Aztán még akkor sem nyílt a méhszáj a mikor kellett volna Kép.

Dettus,
szerintem sem korai, még három hét és bármikor jöhet a baba.

Roz,
hajrá Áki! Tibor meg, hát no comment, nem tudom mit mondjak, sok erőt kívánok!!

Képzeljétek, holnap lesz Marci életének első úszóversenye, illetve unokaöcsi keresztelője. Sűrű nap lesz.
balim

Köszi,hogy megnyugtattatok,valószínű csak hirtelen ért éjjel ezafajta fájdalom,dehát jobb lesz szokni!Dokihoz meg úgyis megyünk kedden.

Ha most táppénzen vagyok a szülési szabadságot ráérek kivenni a szüléstől vagy muszáj 4 héttel a szülés várható időpontja előtt (mert a munkatvk-ben ez van,de én nem így tudom)?
Megkérdezhetem,hogy szopi előtt mivel mossátok le a cicit,sima vízzel vagy vmi fertőtlenítős cuccal?

Kép Kép

Kép
dettus

Balim,
Nem is emlékeztem rá hogy "közös" a dokink. Kép
Mind a három kis bébi nála született?
Vélemény? Bármi? Esetleg ha nem ide, akkor zsuzsi19@fibermail.hu. Persze ha lesz időd. Köszi! Kép

Marcinak drukkolunk! De ügyes. én is nagyon szeretném ha járna úszni majd Danus. Én is imádok és apa is jár (ha van ideje)

KépKép
KépKép
nana09

Dettus,
Nekem eléggé tisztaságmániám van... Kép illetve első kis pocokkal mindent, állandóan fertőtlenitettem, de a cicit azért nem Kép
Hát illetve alapból antibakt. szappannal mosakszok....Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Kati elvileg alszik (egy oraja!!!), de lehet hogy mar nezelodik, csak csondben.Kép

Roz, Akosnak gratulalok!KépNemsokara futhatsz utana!Kép Sajnalom, hogy igy alakultak a dolgok, de te is probalj elore nezni. Remelem lesz hozza erod!
En a Szt. Imre Korhazban szultem, ha barmi segitseg vagy info kell, akkor szivesen segitek! Ugy nez ki egyhamar meg nem koltozunk.KépKép

Kiabal.Kép Majd jovok meg.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nana,
mind a három nála született (csaszival), én meg vagyok vele elégedve. Igaz, hogy nem egy szószátyár, de engem ez nem zavar. Én maradok nála továbbra is Kép.
Marci nevében is köszi, remélem végig bírja úszni. Egyébként már négy éves kortól mehet Danus, már Milán is jár, nagyon élvezi Kép.

Dóra,
foga jön Katinak? Sajnálom, nálunk is ez a max. félórás alvás ment. Szerencsére kijött, most már alszik másfelet is Kép. Miért nem költöztök?

Dettus,
szerintem a szülés napjáig maradj táppénzen, majd onnantól jöhet a tgyás, nem vagy köteles hamarabb megkezdeni. Az elsőnél még tiszta vízzel mosogattam a cicit, a kisebbeknél már nem. És semmi bajuk.
balim

csak pár sorra van időm:Beni lebetegedett...lehet fog is jön
pusza
ja és bocs de visszaolvasni nem tom fogok-e...ezért nem is válaszolok

KépKép
KépKép
bepa77

Én pont kb. 1/2 órája gondoltam rá, hogy mi lehet Bepával és Lilivel????

Bepa,
Szegény kis Beni. Kép Jobbulást!

Lili?????

Bea,
Még mindig gép nélkül???

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk, csak olvastam eddig.
Nem nagyon volt időm írni, mert mire végig olvastam, Zsófi felébredt, vagy hiányolt. Kép

Pille, nagyon jó nézni a képeket Orsolyáról! Kép Annyira elfog a vágy.... Kép Olyan jó! Kép

Nana, gratulálok a 3.trimeszterhez! Kép Nagyon gyorsan telik....

Balim, én is drukkolok a versenyhez!

Dora, Kép

Dettus, én is 23 vagyok, és már fél éves Zsófi. De az alakom....hát majd rendbeszedem magam...nekem +20körül lett a vége, pedig heti 2* is tartottam gyümi napot. De ilyenkor csak almár ettem, meg körtét, meg meggyet. És mégis 20lett a vége. Sztem ez kódolt...Kép Bár nagyon idegesített és most is idegesít...Kép De majd lemegy. Most updatezunk, remélem segíteni fog. Kép

Balim, Zsófinak az alma a kedvence. Kép Kép Õ a krumplit és a sárgarépát nem díjazza. De belekevertem neki az almába, és úgy elfogadta. Kép

Bepa, nagyon sajnálom! Jobbulást!

Roz, Grtaulálok és jól teszed, hogy mozogsz! Az nagyon jó ellenszer a rosszkedv ellen! Én imádtam tornázni, meg imádnék....csak hát....de majd! Kép

Dettus, én nem mosogattam a cicimet. És nem volt semmi baja Zsófinak. Szájpenésze sem volt. És fertőtleníteni sem fertőtlenítettem agyon semmit, csak éppenhogy....

Nana, örülök, h. minden rendben van! Már én is kérdezni akartam, h. mi volt. Kép

Beáéknak még mindig nincs gépük, de ma tornázni vannak Linával. És a hétemn csavarogtunk együtt, Zsoltival múltkor jó nagyot sétáltunk, meg turtunk. Kép Engem is hívtak ma tornázni, csak Zsófi aludt pont. Kép Na majd legközelebb. Kép
birolili

Roz
Áki nagyon ügyi.

Bepa
Beninek jobbulást

megtudtam miért csinál Zsombor "batman" Kép) figurát hason.
A gyógytornász szerint ez az oxigénhiány miatt van...De mi az az oxigénhiány? Tud vki erről vmit?
quill

Bocs Dettus, Moncsival tévesztettelek össze. Most jöttem rá babakocsi tologatása közben.
birolili

Sziasztok!

Ma mar semmi bajom!Kép Havonta egy-ket nap van, hogy kicsit osszecsuszom, neha meg oka sincs. Ez mar jopar eve igy van!Kép

Kicsit izgulok a keresztelo miatt, hogy minden rendben lesz-e.Kép

Balim, igen a felso inye kisse duzzadt, es mintha latszodna a fog vege is. Viszont az ejszakank tok jo volt, csak ketszer ebredt.

Pille, kicsi lanyod nagyon tunderi!Kép Hogy tetszik a nagylanyodnak?

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Birolili nem gond,engem is érint a téma,bár én 9 kg-nál tartok,viszont már előtte is volt rajtam plusz,de majd a szopi meg később torna és csak lemegy!

Balim én is így gondoltam,így jövünk ki a legjobban anyagilag,Marcinak hajrá!

Bepa kisfiadnak jobbulást!

Akkor ha ti sem én sem csinálok gondot a cicifertőtlenítésből.

Most fejeztem be a tortasütést,mert öcsikémnek most lesz a szüli-névnapjaKép,nemsokára indulunk is haza,úgyhogy mindenkinek szép hétvégét!

Kép Kép

Kép
dettus

Jó napot!

Bepa,
jobbulást Beninek! Láza is van?

Dettus,
az elsőnél sima meleg vízzel mostam meg szopi előtt a mellem. Nem tudom, hogy fertőtlenített-e, de hogy a tejcsi megindult, az biztos Kép Most ilyenre sincs időm...

Balim, Lili, Roz, Syg, Bea (és a hozzátáplálók)
Ti sem tudjátok, hogy tényleg csak 1x lehet egy héten sárga főzeléket adni?

Dora,
biztos minden rendben lesz a keresztelőn! Vasárnap lesz?

Quill,
hátha jön Syg, és mond valami okosat, Õ gyógytornász...

Kép

Kép
kobudo

Erszényes?
Jobban vagy? Hőemelkedés? Janika?

Kob,
Bár én nem vagyok hozzátápláló, de én ezt még soha nem hallottam és adtam is többször...semmi baja nem lett.

Syg hol lehet?

Danit most vitték el a mamiék. Ilyenkor "egyik szemem sir, másik nevet" efektus áll elő. Kép
Este elmegyünk apával vacsizni és moziba. Kép
Holnap pedig megyünk Pestre.
Babaruhákat kell vennem!!! Kép De jó! Most kicsit örülök ,bár persze anyagilag nem, hogy Danus januárban, Botond (ha minden ok) júniusban fog születni. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana, de jó!!!!!! Élvezzétek ki a közös perceket! Kép És a vásárlást is! Hol vásároltok Botondnak?

Kob, ha ez igaz, akkor Zsófinak nagy baja lesz.... Kép Ugyanis a héten minden nap sárgarépát kapott. Kép Kép Kép Egy kis almával keverve....én nem halolottam erről, de hát én még csak kezdő vagyok.... Kép

Dora, ne izgulj, minden rendben lesz! Gondolni fogok rátok! Kép Nagyon megható lesz. Én nagyon boldog voltam/vagyok. Kép Kép
birolili

Köszi Lili! Kép

Tegnap nyilt Pesten H&M, ott. Illetve C&A-ban. Danusnak is itt vásárolok. Sajnos amikor ő baba volt még nem volt Magyarországon.Kép
Hihetetlenül édesek a baby ruháik. Jó minőségüek és nem olyan drágák mint a magyar készitőké.
Mondjuk a 62-es trendi kis ruciktól frászt kapok, tehát én azért maradok a hagyommányos rugis kombinácioknál. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Dettus,
ne menj előbb szülési szabira, mert az csak 180 napig tart, mindegy mikor kezded, így vesztenél egy hónapot a jobb pénzből. Majd a baba születésének napjától.

Quill,
oxigénhiány? Ne már, azért miért feszíti ki magát? Mondjuk Lili néhány hete már nem csinálja, de előtte sokat.

Nana,
a babaruhavétel olyan jó, mindig kapunk csomót, de valahogy így is úgy is veszek.
Syg-ot idáig én foglaltam le, vagyis két órával ezelőttig nála szomszédoltunkKép

Beáék jól vannak, tornáztunk egyet, bár Bea kapott Lilla helyett súlyzókat, mert picilány nem nagyon akart megmaradni egy helyben. Tetszett neki a csomó tükör, meg a sok baba.

Syg,
Lili azóta alszik, és már mindjárt 5 óra, kint hagytam az udvaronKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

SOS

Jajj nehéz napunk volt ma eddig. Janika egész nap nem aludt szinte semmit, majdnemhogy óránént akart szopizni meg nyűgös is de szerintem már a nemalvástól, nekem meg 37.7 hőemelkedésem van. Kép

Milyen gyogyszert vehetek be?
Van olyan láz amivel már nem szabad szoptatni?

KépKép
erszényes

Erszényes,
Nekem nem volt hőemelkedésem,ill. csak a korházban, de az meg a mellgyulladástól. Nem kaptam rá gyógyszert.
Neked is a cicivel lehet "gond"?
Szerintem 37,7-nél már fontos lenne megkeresni az okot!
Miért nem hivsz ki orvost?
Fáj vmid?

Igen, valószinüleg szegény már a nemalvástól nyüszizik és soha ne feledd ő mindent érez rajtad, így a lázat is. Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Erszényes,
panadolt lehet szedni, nekem azt mondták. Sőt, hogy szoptatni is lehet lázzal, panadol után.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Erszényes,
nekem rubophent vagy algopyrint mondott a védőnő. Azzal nyugodtan lehet szoptatni.

Linacska,
valóban azt mondta...olyan tűnetei vannaka a mozgás terén. Bár én nem veszem észre..De meg akarom majd kérdezni a dokinénit is. az tény hogy nyakra tekerdett köldökzsinórral született. De hogy ez miatt lenne?
quill

Sziasztok!

Nem vesztem el, csak a kis szélvészlányom mellett nem tudok ideülni. Nem lehet őt egy mp-re sem egyedül hagyni.

Nana,
én No-ban vásároltam nagyon sokat a H&M-ben. A kedvenc gatyóm is onnan származik.
Jó szórakozást a hétvégére!

Kob,
bocsi, ezt elfelejtettem. Pont azt nem küldte el, amikor erről is írtam. Szóval sztem ez hülyeség (hogy nem ehetnek csak 1*). Valószínű azért mondják, mert sok bennük az A-vitamin és azt túl lehet adagolni. Na de mennyit eszik belőle Emese? Nem sokat, mert úgyis a tejcsi a fő tápláléka, tehát nem lesz tőle baja. Nem eszik meg napi 1 kiló répát. Ha picit sárgább lenne a bőre, akkor szüneteltesd egy kicsit, de ekkora mennyiségtől nem lesz az. Egye csak, amit szeret.

Bepa, Erszényes,
jobbulást nektek!

Dettus,
akkor megpróbálom mégegyszer (harmadszor) elküldeni.
A cicimet sosem fertőtlenítettem és nem is mostam. Persze az elején naponta többször is tusol az ember, az pont elég.
Nekem is a huszonvalahanyadik héten kezdett keményedni a pocim, fájni viszont nem fájt.
Én is szülés után vettem csak ki az egész tgyást, addig tp-en voltam.

Balim,
hajrá Marci!

Roz,
gratulálok Ákinak, puszild meg helyettem isKép
Kép
Köszi a linket!
Tibor...

Dóra,
miért ne lenne minden rendben? Szurkolunk!

Quill,
szülés közbeni vagy méhen belüli oxigénhiányra gondolt, nem most oxigénhiányos. Mióta csinálja ezt Zsombor? Van egy átmeneti állapot, amikor 2 féle reflex összekeveredik, még nem tudja rendesen összehangolni a karjainak és lábainak a működését és akkor csinálják ezt a repülőzést. Akkor ez teljesen rendben van. Leona is csinálta és emlékszek, h Seriff Hannája is. Mindjárt utánanézek, mikor is van ez.

Nem leszünk itthon hétvégén, ne keressetek. Megpróbálunk megint a mamáéknál aludni. Ill. nem aludni.

Kép
sygnum

köszi Syg :D
kb 2 hete vettem észre, mióta hason is emeli a fejét.
quill

Quill,
a nyakra tekeredő zsinór sztem okozhat átmeneti o-hiányt. Hátra szokta feszíteni magát? Fejét mennyire tartja? Mennyi idős is? Apgarja mennyi volt?

Lina,
mázlista! Leona 4-4.45 aludt csak. Persze ő nem is szokott többet. Barátnőmék végül nem jöttek, mert baleset érte a kicsi lányt.

Erszényes,
hasad nem fáj? Vérzés rendben? Cicik rendben? Vmi oka kell, h legyen a hőemelkedésnek. Paracetamol tartalmú lázcsillapítót lehet szedni szoptatás alatt, max. napi 4-et. Panadol is az, Rubophen is. A hatóanyagát nézd meg. Algop-t nem ajánlom (egyébként máskor sem).
Szoptathatsz egyébként lázasan, ha bírod. Csak igyál sokat.

Kép
sygnum

Quill,
kinél voltatok? Elég monogramm is. Minikéd zárójára írtak vmit?

Kép
sygnum

Quill,
3 hónapos kor körül van ez az időszak, 1-2 hétig tart. Hason fekve fejét vállát emeli, de még nem támaszkodik a könyökére (van egy olyan reflex, h ha hátraejted a fejét, akkor hátrahúzza, széttárja a karjait is. uezt csinálja hason, ha felemeli a fejét, akkor mennek a karjai is, mert még működik ez a rflx.) Ilyesmit csinál? Mert ez 1-2 hétig normális.

Kép
sygnum

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?