A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Rokica,
Még egyszer nagyon köszönjük a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat! Kép Kép Kép
Este felteszem majd a képeket is! Kép

And,
Köszi, hogy elhoztad nekünk ezt a sok törlőkendőt. Nagyon kedves tőled! Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Benianyu.
KösziKép

Bab.
Remélem Meli az apukájától örökli a kézügyességet,mert én nagyon béna vagyok.Kép

Viki.
Ne izgulj,ezzel nem vagy egyedül.
Mióta Meli hasra tud fordulni,azóta ő is csak úgy kavar hátrafele.KépMost vettünk neki egy járókát,még szokja.Kép

Minden Ildikónak boldog névnapot!!

ancsi26

Folcika!Kép

Neeeeeeeee lemaradtam a ruhákrólKépKépKép
BRÜHÜHÜ................
Na majd legközelebb.Kép

Sis!Cinka!Benianyu!Thomasanne!Ancsi4Kép

Köszönjük a bókokatKép

AncsiKép
Melike is nagyon édike!Kép

Mea
mea

Házigazdánk Zsuzsával:

Kép

Mea
mea

Házigazdánk Zsuzsával:

Kép

Mea
mea

Sziasztok!

Rókica!
Még egyszer köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat! Jó volt végre élőben látni a sok szép babát és természetesen az anyukáikat is!

Tofi annyira elfáradt a sok látnivalóban, hogy éppen csak letettük az ágyikóra, már szunyált is.

Cleo,
Nagyon örülök, hogy újra találkoztunk, így a kórház falain kívül is!Kép

Ildikóknak sok boldog névnapot kívánunk!
Kép

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Ildikó!
Boldog Névnapot! Kép

Mea Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

gyorsan írok, amíg tudokKépEszti alszikKép

Roki!! nagyon-nagyon köszönjük, hogy ott lehettünk, és bocs, hogy nem tudtam elköszönni, de szokás szerint későn kezdtünk el cihelődni, Eszti is tök nyűgi volt, én meg ilyenkor tiszta zaklatott vagyok. (meg most egyébként isKép) késtünk is a dévény annás gyógytornásztól egy negyed órát...
ha bemondják a hírekbe, hogy egy rövid szőkés hajú nő terrorizálta ma az autósokat és villamosokat, az én voltamKép szörnyű bénán vezettem hazafelé, csak a trobuszvezetőket kíméltem meg, mert nem keresztezték az utunkat...

dévény annás dolog: hát elsőre elég kemény volt, de tudtam, hogy ilyen lesz. Eszti elővette a legkeményebb sírását, és rekedtre sírta magát. néha felvehettem és mentem vele egy kört, sőt, még szopit is kapott, ami kb fél percig tartott. mondjuk fáradt is volt már, pedig azért aludt egy órát a kocsiban, de láttam, hogy fáj neki, és nézett rám közben totál kisírt szemekkel a nagy ordítás közben, mintha azt kérdezné, miért nem csinálok már valamitKépKép én viszont kibírtam sírás nélkül, ami nem semmi.
megmutatták, hogyan masszírozzam a lábát, ami sztem sokkal hatákonyabb, mint a passzív masszírozás, amit a házidokinéni mutatott.
amikor öltöztünk már egy kicsit bohóckodott és dumált is, úgyhogy remélem mély nyomot nem hagy benne.
torna közben jött egy nagyobb kislány, aki nagyon sokáig járt ide, biztos túl vannak elég sok fájdalmas kezelésen, de nem látszott a kislányon, hogy rossz emlékek fűznék ide, sőt.

dejóhogypéntekvanKépKépKép
lássátok, milyen optimista vagyok: végre eső esik, nem hó, tehát, itt a tavaszKép

hű lányok, ez egy nagyon-nagy babatali voltKép Roki remélem maradt annyi kaja, hogy életben tartson, míg elpakolsz és takarítasz utánunk...
Eszti amíg bírt figyelt, sőt hanyatt fekve is játszott, amit itthn nem nagyon szokott. Leon rögtön ráborult balról, amikor Barbiék odajöttek, erre Eszti is próbált balra menekülni, aztán annyiban maradtak, hogy Leon kicsit megtsímogatta Eszti mellkasát, ez tul.képp nagyon nem zavarta a leányzótKép Ayse Andrisához mire odaértünk Eszti már elég nyűgi volt sajnos, pedig Andris kitartóan játszott Eszti kutyusával, talán még nyálnyomot is hagyott neki rajtaKép
úgy látszik Eszti későn érő típus, mint az anyja, egyelőre nem érdeklik a fiúk...

Cleo, a tésztasalátát Te csináltad, ugye? isteni voltKép sosem ettem még halas salit, valahogy, ha választanom kell, sosem olyat választok, de ez nagyon ízlett!

a hétvégén igyekszem visszakapcsolódni a vérkeringésbeKép

and, eszti 22+3

egyébként rajtam maradt a vinnyetta (ezt meg hogy kell írni?), a gyógytornász szólt, hogy honnan jöttem?Kép

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Utólag is:
Minden Ildikónak Boldog Névnapot Kívánunk!

Rokica!
Köszönjük a vendéglátást!
Én szívesen segítettem volna a takarításban.
Tuti jó nagy kupi maradt utánunk.
Érdekes, másnál imádok mosogatni, takarítaniKép

A tali szupi volt, az a Sok-Sok Édes BabaKép
Kár, hogy későn értünk oda és keveset voltunkKép
Nem tudom, hogy volt-e ott Ildikó, de akkor ezer bocsi.
Alig tudtam kiigazodni a "tömegben"Kép

Legközelebb előbb megyünk és én is sütök valami fincsit.
Olyan zavarban voltam, majdnem utolsó vendégkéntKép
Zavaromban elhagytam kint vagy 3db pelenkát, elhoztam az egyik zacskót (amit oda szántam).
Még jó, hogy a többit kipakoltam.

Szóval, elnézést kérek mindenkitől, ha esetleg bunkónak tűntem volna vagy tiszteletlen.
Meg Erhard megnyálazott egy-két játékot.
De olyan jó volt majdnem mindenkit látniKép
Nem mertem megsimogatni szinte egy Babát sem, pedig annyira megdögönyöztem volna mindetKép

HA nyáron még meglesz a telkünk, akkor akár oda is kimehetünk.
Pancsolhatnának a Babák medencében (nem ásott, hanem valami felfújhgatós vagy állíthatós).
Ott aztán lehet pancsizni.

Már 1 órája írom ezt az üzit.
Közben meg is főztem.
Hála a párom elintézte a dolgokat és nen kellett elrohannunkKép

Na megyek!
Puszi Mindenkinek!

Sziasztok!
Agelani&Erhard

Kép
angelani

Sziasztok!

Nagyon jó volt mindenkit itt látni, örülök hogy jól éreztétek magatokat!! Kép

A takarítás több menetben történt, most David kizavart a konyhából, hogy innentől már ő csinálja. Hát csinálja. Kép

Viszont ami ittmaradt:

1. Espumisan
2. Avent cumisüveg melegítő

Eddig ennyit találtam. Jelentkezzen aki itthagyta! Kép

Annyi kaja maradt, hogy még két babatalit meg lehetne belőle tartani. Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Először is Rokica!

Nagyon köszönjük mégegyszer! Nagyon szuperül éreztük magunkat, bár Gergő kissé nyűgibb volt a szokásosnál.

Én személy szerint szerelmes lettem a lakásotokba!!!! Kép Kép Kép
Nem elég, hogy baromi jó helyen, központban van, ráadásul a baromi nagy konyha, a sok - és szép nagy - szoba, és nekem az elrendezés is tetszett. Szóval annyit áradoztam a férjemnek, hogy megkérdezte, hogy eladó-e??? Kép Kép Kép

Szóval csaJOK:

azt hiszem, nagyjából sikerült mindenkit beazonosítanom. Kép. Viszont sajnálom, hogy nem volt módom mindenkivel legalábbegy picit beszélnem.
Gyerkőcök egytől egyig nyönyörűek, dehát ez ennél a (nagyon jó kis )csapatnál természetes, már mondanom sem kell!!!

Íme a képek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

folyt.!!!

Kép
kuha

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

folyt.!!!

Kép
kuha

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ja, és Gergő azóta sem mutat hajlandóságot az alvásra, és baromira nyűgös, és baromira hisztizik, és baromira csak a kezemben van el Kép Kép Kép

Kép
kuha

Roki: mi ráérünk a hétvégénKép ne mondd, tudom, ez még viccnek is rosszKép pihend ki magad!
jó, hogy David ilyen segítőkészKép

nálunk tegnap 3 járni tudó baba volt, minden elkerült a helyéről, ami 1m magasságban volt, és bizonyos dolgokat el kellett barikádozni. szerencsére a húgom segített, nem tudom mi volt vele, pedig nem szokott.

Eszti még mindig alszik, felhívtam apát, azt mondta ne ébresszem fel, majd ő foglalkozik vele éjjel, ha akkor nem fog aludni. szegénykém (mármint az EsztiKép) jól elfáradt.

ma megjött Eszti útlevele, 2 nap alatt elintézték, nem semmi. 2 éves koráig jó. a barátnőm ausztriába megy férjhez és meghívott minket is az esküvőre is, és mivel ő egyedül van otthon, mondta, hogy menjünk ki hozzá az esztivel egy hétre. úgyhogy valamikor kiruccanunk, mondtam, hogy előtte jól aludják ki magukatKép

KépKép
KépKép
and

Na, most Gergő csöndben van, mert nézheti a tv-t.
De utálom ilyenkor magamat, de van, hogy már nem tudok mit csinálni, és a fejem is szétmegy, na ilyenkor engedem neki, hogy oda-oda lessen.
És ilyenkor átszellemült fejjel nézi.
Kép

Kép
kuha

Mea!

Majd átküldöd nekem e-mailben a képeket?

Köszi!

Kép
kuha

Sziasztok Csajok!

Rokica!
Köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat!Kép
Hazafelé több mint egy órát jöttünk, olyan dugó volt.Kép
Fiúk úgy elfáradtak, hogy durmolnak, mint a bundaKép

Flocika!
Köszi, hogy elhoztad a ruhákat, jókat vadásztam már megint.....Kép

Nagyon finom volt minden kaja, süti, saliKép

And!
Azért remélem Eszti nem rettent el Leon kicsit gyors udvarlásától!Kép

Na megyek, mert hallom, Nolcsi felsírt, majd este jövök még.
Pusz:Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sildike!
A legot szuper jó ötlet volt elhozni, fiúk nagyon élvezték Kép
Parfétortát te hoztad ugye?
Fini volt nagyonKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Halihó!

Rokica!
Köszönjük szépen a vendéglátást és bocsánat a kupiért!Kép David milyen aranyos!Kép

Jól éreztük magunkat, bár sokszor csak kapkodtam a fejem, annyian voltunk!Kép
Én is sajnálom, hogy nem tudtam mindenkivel legalább kicsit beszélgetni!

A lakásotok nekem is nagyon tetszik! Szép tágas!Kép

And!
Hogy te milyen erős csajszi vagy! Én az első 3-4 kezelést végigbőgtem a gyerekkel. Az a legrosszabb, amit te is írsz, hogy olyan segélykérően néznek a kis szemükkel.Kép
Hidd el, nem hagy bennük nyomot, Nati minden óra végén vigyorogva játszik pár percet a gyógytornásszal.Kép

Ancsi!
Apa nagyon ügyes! Grafikus?

Nati is bealudt végre. Nem ment könnyen, túlpörgött kicsit. Olyan édes volt, ahogy hazaértünk és elkezdtem levetkőztetni, elkezdett hangosan nevetni, aztán még jó egy órát sikongatott. Szerintem örült a hazai terepnek!KépKép

Képeket én is felteszem mindjárt, csak lekicsinyítem őket!

Puszi!

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Hú, de jó volt, jól elfáradtunk mind a ketten.
Róki, köszi szépen a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat.

Íme a képek:
Kép
Kép
Kép
Kép

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

KépKép
KépKép
KépKép

Manka

manka7

KépKép
KépKép
Kép

Manka

manka7

Hát, íme! Bocsi a piros szemekért!Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Nagyon szupik a talis képek!!! Kép
Jó ilyen sok babát egy helyen látni Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

Sziasztok!

Gyönyörűek a babák, és az anyukák is mosolygósak. Sajnálom, hogy lemaradtunk, de hajnalra fájt a torkom, és még véletlenül sem akartam senkit megfertőzni. Pedig a fiam is rajzolt nektek. Természetesen kisbabásat. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy tiramisu mérgezést fog kapni a család, mert egy igazán nagy adagot csináltam. Remélem, lesz még alkalom, hogy megismerhessek élőben mindenkit.

Üdv:

Zita
pzita

Zita!
Nagyon sajnáltuk Mankával, hogy nem jöttetek!Kép
Remélem jobban vagy már!
Aranyos a kisfiad!Kép

Üdv.: Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

sziasztok!

Mi igazi villámlátogatást tettünk Rókinál.
Ivettnek semmi baja azóta se, de nem mertem kísérteni a sorsot.
Szóval majd a következőn ott leszünk.
Azért is vagyok bosszus, mert mindent jól ö sszeszerveztem és így jártunk.
A srácok aranyosak a képeken.

Nyúlné, nagyon köszönöm a segítséget.
Jucc neked meg a Kincsi örzést köszönöm.
Rókinak meg a pólót.
3 adagban sikerült is kimosni mindent.

No megyek, mert Kincsinek fürdés.

Ildikók, boldog névnapot!

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok!

Na, mi is haza értünk, csak még beugrottunk a Jókai u. 4.-be, az unokatnővérem irodájába, ritkán találkozunk, így legalább 2 legyet ütöttünk 1 csapásraKép.

Rókica!
Nagyon szépen köszönjük a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat, csak kár, hogy ilyen gyorsan elszaladt ez a pár óra, s nem tudtam Mindenkivel megismerkedniKép (főleg akik a nagyobb szobában voltak) utólag is elnézést.

Én is teszek fel pár képet
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
cinka

Folyt köv.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Pancsitime van, majd még jövök, ha tudok
C.

KépKép
cinka

Dani baba:

Kép

Gergő:

KépKép

Mea
mea

Juccék:

Kép

Göndörzsóf Bubusa:

Kép

Julcsika fekvenyomás közbenKép

Kép

Mea
mea

Kisnyúl:

KépKép

Prüntyi Tündikéje (aki szintén nagyon belopta magát a szívembeKép ):

Kép

Mea
mea

Zsuzsa baba (hát a haja valami fantasztikusan sűrűKép ):

Kép

Ismét Tünde:

Kép

És a napocska:

Kép

Mea
mea

Hát ez a napocskára emlékeztető gyerekhalmaz nagyon tetszikKép

Elnézést a többi anyukától és babától, hogy róluk nem sikerült fotót csinálnom, de sajnos nagyon rövid ideig voltunkKép

Majd legközelebb remélem a többieket is megismerhetemKép

Mea
mea

Sziasztok!

Nagyon jók a képekKép

Sorry, de elfelejtettem, hogy kitől kaptam a chicco folyadékotKép
Még egyszer Nagyon Köszönöm!
Már hasznát is vettemKép

Annamami!
Erhardon az a kiscipő volt, amit tőled kaptunkKép
Csak elfelejtettem megmutatniKép
Írtam, rettenetes zavarban voltam.
Pedig még anno a kismama talin viszonylag hamar feloldódtam.
Mondjuk oda szinte elsőként érkeztemKép

Mea!
Valahogy elkerültük egymástKép
Pedig veled is szerettem volna beszélniKép

Hari!
Kár, hogy alig beszéltünkKép
Valamikor összeugorhatnánkKép

Mikor lesz a következő tali?Kép Kép Kép
Akkor érdemes lenne egy csoportképet is csinálni.
Vagy hülye ötlet?

Rokiéknál tök meg lehetett volna oldani, mert elég nagy a lakás.
Na ez is most jut eszembeKép
Persze a gépet itthon felejtettemKép
Olyan pipa voltam.

Na mind1.
LEgközelebb már én is "okosabb" és bátrabb leszek.

Várjuk még a képeketKép
Én, hogy nézek ki a képekenKép
Mindig is tudtam, hogy nem vagyok egy fotogén.
De hagyjuk.
Erhard a lényegKép Kép Kép
Bár az egyik képen nem is látszik.

Annyira cukik a BabákKép
Lehet, hogy ma nem alszomKép

Jajj!
A legfontosabb!
Eddig Erhard felült meg néha fel is állt, de a mai este a tuti!
Kimentem a szobából és leraktam a földre. Visszanézek és semmi kapaszkodás, segítség nélkül felült és vagy 10 percig ülve játszott!
Le is fotóztamKép

Bocsi, de nekem ez nagy szó.

Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Sziasztok!

Igen, Róki, legyen a hétvégén isKépKépKép
Köszi még egyszer a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat.

Képek nagyon jók, jó látni azt is, hogy mi történt a másik szobában.

Kriszta, te aztán tényleg villámlátogatást tettél, olyannyira, hogy nem is láttalak, csak Kincsőt. Mi volt Ivettel?

Zita, kár, hogy nem tudtál jönniKép Nem a tiramisu miatt, de az sem lett volna rosszKép

Még nem volt időm letölteni a képeket, Julcsi nagyon nyűgös volt itthon. Már alukál a kis "bundástündér"Kép

KépKép

KépKép
majola

Angelani!Kép

Igen Te akkor mentél a talira mikor mi már eljöttünk...
Kár én is kiváncsi vagyok pedig rátok!!!

Majd legközelebb.

Tényleg mikor lesz tali megint???Kép

Én úúúúgy tartanám de messze lakunkKép

Viszont nyáron ha jóidő lesz én szívesen tartanék egy kerti partyt(kutyánk nélkül!!!!!)KépKépKép

Kiraknánk nagy pokrócokat stb és ott pikikeznénkKép

Csak egy gondolat voltKép

Gondolom nem tudnátok eljönniKép

Mea
mea

Angelani!Kép

Jó ötlet a csoportkép!!!Kép

Mea
mea

Sziasztok!

Roki, köszönjük a vendéglátást, mi is nagyon jól éreztük magunkat, ugyan most sokkal nyűgösebbek voltak a babák, mint az előző tali alkalmával, igy nem maradt annyi időm dumcsizni az anyukákkal. Hazafelé a metrón Maja bealudt, hát mit mondjak majdem én is.Kép A képek jók lettek, én is dobok fel párat:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Roki!
Valszeg ott felejtettem egy doboz (jó fajta) csokit, amit Duduklytól kaptam (D. ezer bocs). Szóval ha kibirod tedd el till next time, de ha nem egyétek meg Daviddel nyugodtan.Kép

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Még egy pár kép Kép

Még egy napocskás kép. Kép
Kép

Cleo Majával és Nyúlné Kisnyúllal
Kép

Dani elaludt
Kép

Julcsi és Dani
Kép

Marci és Dani
Kép

Prüntyi Tündikével és Kuha Gergővel
Kép

Saci és Dani
Kép

Tündike tízóraizik
Kép

benianyu

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Letöltöttem a képeket, hát elég egoista módon leginkább kicsiny lányomat fotóztam, aki ismerkedett lelkesen a fiúkkal. Mentségül: mindig elfelejtek fotózni, legalább ennyit sikerült.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
majola

Húúú mennyi kép, nagyon jókKép

Mea
mea

Sziasztok!

Először is köszönjük szépen a vendéglátást Rokica.
Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat. És nagyon várjuk a következőt. Lehetne hamarabb.
Ahogy a létszámot elnéztem én sajnos nem merem felajánlani,hogy nálunk. Sajnos nem tudnám magunkat elhelyezni.

Másodszor Boldog névnapot kívánok az Ildikóknak!

Harmadszor lenne egy olyan kérésem, ha nem jelent problémát akik készítettek képet, tegyék meg nekem, hogy elküldik mailben számomra.
mato.angel@gmail.com Előre is köszönöm szépen.
Sajnos én nem tudok képekkel szolgálni, a férjem elvitte magával ma, a munkályához szüksége volt rá.

Nagyon örültem, hogy találkoztunk és borzasztóan aranyos minden baba.
Tündike kezére igényt tartunk, ha nem gond PrüntyiKépMarci ugyan még nem mutatott érdeklődést iránta, de én úgy látom, hogy tökre össze illenekKép

Mea

Livitől teljesen elvoltam ájulvaKép Ilyen nyugodt kislányt! A hangját nem lehetett hallaniKép És olyan kedvesen nézett rámKépMeg gondolom másra is így szokott.

Barbi
Noelbe még jobban bele estemKép Nagyon tündér ez a kisfiú!

És sorolhatnám, hogy kiben mi tetszett, de majd csöpögtetem az információt folyamatosanKép

Juci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

KépKép

én csak ennyit és nem túl jó minőségben kattigattam,bocsika,de Kisnyúl is a nyűgösködés csúcsát produkálta,ami valszeg az én hibám,amiért elbénáztam a megjövetelünket!bár a foga is kijött újra és ez most nem kacsa!Kép
nagyon nem is tudtunk mindenkivel haverkodni,de legalább szívünk szép szerelmét,Majácskát megismerhettük,aki szebb,mint a képeken és a mamája is nagyon szép és kedves(Kisnyúl üzeni,hogy a haja se semmiKép)

Rókica!
Köszönjük,hogy ott lehettünk,bevallom nagyon lesütött szemel mentem el,mert láttam,hogy épp pakolászol a nagy konyhai kupiban,de Kisnyúlal már nem bírtam!azért nagyon szégyenkezem és bocsánat!
tényleg nagyon szép tágas lakásotok van,gratulálok hozzá!

Hazafelé beszuszizott a kis nyűgöske és otthon már persze semmi baja sem volt,pedig látogatók voltak,de nagyon örült és produkálta magát,úgy látszik csak otthon volt vagáNYúlKép!
még kozmetikushoz is elmentem este és jól megkínzott,de azt mondta visszaszorítjuk a bestiákat az arcomon és győzelmet is aratunk,most persze ez nem látszik,de bizakodom!
Nyúlné és Kisnyúl

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Rokica :!
Köszönjük, hogy lehetővé tetted ezt a babatalit, nagyon jól éreztük magunkat!!!
Ne haragudj, hogy nem köszöntem el Tőled, (azt hittem, hogy kinnt vagy a konyhában és már nem vettem le a cipőm mégegyszer.)

Sajnos nekem pokolian megfájdult a fejem, de örüljetek lányok, mert ez a tavasz biztos jele!!! Kép

And Kép!
Biztosan jót teszel Esztivel, hogy oda viszed. Mi nehéz helyzetekben azt szoktuk mondani Lilivel, hogy megcsináljuk, mert KEMÉNY CSAJOK VAGYUNK!!!
Úgy látom, ma Andrisnak nem volt szerencséje a nőkkel, Cinka Rékája is sírva fakadt tőle. Pedig olyan ártatlan!
Holnap semmi esetre se vasalj, főleg ne a Megasztár alatt!!!

Iszonyú aranyos volt ennyi baba együtt, nem tudok betelni az élménnyel! De jó, hogy van internet!!!

Ayse

ayse

Sziasztok lányok!

Rókica, nagyon-nagyon köszönjük a vendéglátást, jól éreztük magunkat, olyannyira, hogy tele voltam energiával, és átrendeztem a szobákat, így végre már kialakítottuk Tündike kis szobácskáját! Kép Bár még osztozik Apa dolgozójával, de olyan édes kis sarok része lett! Most már ott alszik Tüncsi, remélem, már jobban!

Mea Kép jók a képek nagyon!

Na de íme a talis képek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
folyt.

Kép

Kép
prüntyi

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
folyt.

Kép

Kép
prüntyi

Olyan jó nézegetni a képeket, tényleg nagyon jó buli volt ez is.

Rokica,
David nagyon rendes, hogy segít elpakolni és rendet csinálni. Kép

Juci,
Lemaradt egy "a" betű az e-mail címedből. Beírom újra, hogy jó címre küldjék neked a lányok a képeket. mato.angela@gmail.com Én már átküldtem. Kép

Nyúlné,
Hajrá bestiavisszaszorítás!!! Kép

benianyu

Sziasztok!

Tomi már alszik, elfáradt a nagy hancúrban. Kép

Roki
Mi is nagyon köszönjük a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat mind a ketten. Kép

Sajnálom, hogy viszonylag kevés mamival tudtam beszélgetni, de úgy elbambultam, hogy fényképezni is elfelejtettem.

Sis
Máté csúcsszuper!!!! Kép

Mennem kell, sírás van

Kép
Kép
thomasanne

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?