Évi79!
Te kis érzékeny! Meg is értem, hogy megsirattad a hóvirágokat, nekem is az egyik kedvencem.
Egyszer "életünk kockázatásával" szedtünk a kórházban fekvő nagymamámnak hóvirágot Zurammal, ő meg nem is örült neki, mert védett. Hááát én is megsirattam. De aztán megengedte, hogy otthagyjuk, "ha már leszedtük"..
Babus!
Kristóf még mindig u.olyan tündéri, mint volt, csak mostmár olyan nagyfiú. Míg nem tudnak járni, valahogy elesettebbek, nem? Aztán meg mindjárt érettségiznek...

Jobbulást nektek, bár ahogy látom a betegsége Téged jobban zavar, mint őt.
Brill!
9 kis embrió! Nagyon jó!! Mindig az jut eszembe, hogy tökre zavart engem, mikor azt mondtad, hogy nálatok ami probléma lehet, az be is jött mindkettőtöknél. És ezzel valahogy nem értettem egyet, de érvem persze nem volt, mert tényleg sok minden utalt erre.. Viszont most van érvem, hogy olyan szépen alakulnak a dolgok, ahogy az a Nagykönyvben meg vagyok írva!

HAJRÁ!
Akkor neked is foglaljak mozijegyet ugye? Megvan a számom? Vagy elküldöd a tiédet, hogy a vétel előtt kiderüljön, hogy jössz-e? Küldheted priviben is..
Mátra!
Számod megvan, igen. 14:30-ra megyünk dokihoz, de utána még jövünk-megyünk egy kicsit. De attól még találkozhatunk, csak nem t'om, hánykor. Max. SMS-ben letárgyaljuk.
Eszter!
Kár, hogy nem tudsz jönni, de legközelebb nem hagyunk ki!
Drága Fleur!
Először is nagyon örülök, hogy feltűntél újra!

És felháborít, hogy milyen emberek vannak! De nagyon ügyesen megoldottad a dolgot.
Az inszemtől ne félj és ha nálad tényleg nincs gond, akkor nem fognak ám teletömni hormonnal, csak annyit adnak, amennyit muszáj. Én closty-t szedtem 5 napig és 3 szurit adtam magamnak. Nem vészes, de kérdezz nyugodtan!
Ha megmondod, hol tartasz, visszateszlek a táblába.

Nagyon örülök Neked és a párod tényleg szuper pasi!
LÁnyok!
Szerintem hívjuk Fleur-nek a titokzatos nőszemélyt, hogy ne legyen több gondja a világban futkározó rosszindulatú emberekkel!
Niki!
Nagyon sokmindentől lehet ez a barnás dolog, de én azért elnéznék a dokimhoz a helyedben.
Bea!
Ugyanazt akartam kérdezni, mint Junko!
Junko!
Szóval új módszeretek van? Azért mindig jó egy kis váltás. Már csak azért is, mert legalább elmondhatod, hogy azt is kipróbáltad..
Dido!
Majd én megtanítalak táblázatot csinálni jó?
Gabi!
Sok sikert kívánok a lombikhoz! Remélem, ti is ilyen jól haladtok majd, mint Brillék!
Angie!
Ha nem a 23. cn-on lennél, esküszöm gyanakodnék...
Nekem pontosan u.ilyen tüneteim vannak. Émelygés, azonnal ennem kell valamit, elmúlik. 1-2 óra múlva émelygés... stb.
Na majd délután jóóól megvizsgálunk!
Lányok!
Mindjárt fixáljuk a mozit, jó?
Puszi: