A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
folyt.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok! Kép

Ildikók,
Boldog névnapot! Kép

Tök jóóó volt a tali, Rókica, köszönjük a lehetőséget, meg Davidnek a takarítást Kép
Mindneki nagyon csini élőben, a babák meg még sokkal-sokkal szebbek, mint a képeken Kép
Jó lett volna, ha Máté kicsit nyugisabb, mint szokott (ilyen ált., mint most), akkor többet tudtam volna beszélni több mindenkivel Kép Na meg az időjárás engem is elvarázsolt kissé...

Máté hazafelé énekelt, vigyorgott, játszott a rágókájával, aztán meg kellett vele állni egy parkolóban szopizni, mert ott nem volt ideje igazán Kép Utána Harasztiig aludt a drágám, most meg már fél kilenckor elájult. Jól kifárasztottátok, köszönet érte Kép

Ja, olyan lyukas a fejem, hogy elfelejtettem szólni, az Espumisant én akartam odaadni valakinek... Kép De majd legközelebb.

And,
terror Kép
Szegény Eszti, biztos csak az elején ennyire rossz. Talán nem is annyira a fájdalom, mint hogy idegenek nyüzgetik őt, meg hát a mai napi fáradalmak is igénybevették gondolom. Kép
Tök jó, hogy mentek, én is elhúznék már innen egy kicsit. Ha jobb idő lesz, irány Tiszasas egy hétvégére Kép

Kuha,
Szegény fejed. Kép Ahogy elnéztelek, elég fáradt voltál már te is a végére. Jól éreztem? Kép
Gergő tévébambulása Kép

Pzita,
kár, hogy nem tudtatok jönni. Reméljük, hamar meggyógyulsz Kép

Bkriszta,
én sem láttalak, de most esik le, hogy Kincső rajta van az egyik fotómon Kép

Kuha, Manka, Duda, Cinka, Mea, Cleo, Benianyu, Nyúlné, Majola, Benianyu,
tök jók a fotók, köszönjük szépen! Kép
Holnap én is felrakom őket, bár Majola-és-Thomasanne-sztájlban nyomtam, tök elfelejtettem fotózni, csak az elején készült pár kép Kép

Mea,
Én is ezen filózom, hogy nem tudna mindenki kijönni hozzánk, pedig hatalmas kert van, meg a ház is nagy, tök jól elférnénk.

Angelani,
én voltam, nagyon szívesen Kép
Csoportkép tuti ötlet!
Erhard meg nagyon ügyi. Még szép, hogy ez a legfontosabb neked Kép

Nyúlné,
ne aggódj, szerintem nemcsak Kisnyúl volt nyűgi, ahogy hallottam, többen is beálltak a kórusba, velünk együtt. Kép

Thomasanne!
Azonnal kérünk rólad egy fotót! Mátét könnyű lesz megvígasztalni, ha épp nincs kacagányos kedvében Kép
Magyarázat a többieknek: Mátéval odamentünk Thomasanne-ékhez köszönni, hát Máté meglátta Thomasanne-t, és vagy öt percen át hangosan kacarászott neki! Azt hittem, megzabálom, olyan tündér volt Kép Vagy Thomasanne-be szorult egy kis tündérség, azért volt ilyen hatással rá Kép

Most ennyi jut eszembe, ti jöttök! Kép

Pusztok

Sisotris és Máté
21+2

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
folyt.

Kép

Kép
prüntyi

Juci!Kép

KöszikeKép
Lívi tényleg nyugodt baba, de azért itthon kicsit sírt mert nem tudott délután elaludni.
De hazafelé aludtKép
Ja és tényleg úgy néz mindig az emberre mintha várná hogy megsimizzék, olyan kis szeretnivalóKép
Na jó én elfogult vagyok KépKépKép

Marci meg vagány kisfiúKép és hogy elaludt, nagyon édi volt a hordozójábanKép
Meg 4 fog nem semmiKép
Azt hittem nagy dolog h van két fogunkKépKépKép

Na megyek fürcsizni meg megcsinálni Lívi hamikáját holnapra.

De majd felnézek még egyszer hátha van újabb képsorozat!

Mea
mea

folyt.

Kép

Kép
prüntyi

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
VÉGE! Kép

Kép

Kép
prüntyi

Na megyek aludni, jó éjt mindenkinek! Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

hű, de jó sok kép, tetszenekKép

Kriszta! örülök, hogy ennyivel "megúszta" szegény Ivett!

Benianyu elfelejtettem: szívesenKép

BarbapapaKép

Duda: nem csodálom, hogy sírtál Natival együtt, én is annyira szívtelennek éreztem magam... én tudok erős lenni, de ennek az a hátránya, hogy olyankor jön ki ömlesztve minden feszültség, amikor egyébként nem is olyan vészes a helyzet, egyébként meg magamban gyűjtögetem.
most nagyon igyekeztem, hogy az érzelmeim ne kerekedjenek felül.
remélem tényéleg csak egy pár kezelés lesz.
az tényleg jó, hogy a gyógytornász még utána játszik egy kicsit a Natival, így biztos tudja, hogy segíteni szeretne neki és szereti. ez a nő is annyira szimpi, első ránézésre megbíztam benne. ami szintén nem semmi tőlemKép

Eszti pár perce még sikongatott, de apa vsz elaltatta, mert most csönd van, most megyek én is, lehet hogy holnap megnézem a H&M-et az árkádban, kíváncsi vagyok.

Annamami! nem tudom, Neked mondtam-e...gondolkodtam azon, hogy Mazsi is ilyen nyűgi mostanában. én azt szoktam Esztivel csinálni esténként, amikor már végképp nem bírom, hogy elkezdem vetkőztetni, minél kevesebb gönc van rajta, annál jobb lesz a kedve, mire az apja hazaér, tök jól érzi magátKép és úgy játszom vele, dögönyözöm, puszilgatom a talpát, tornáztatom, bohóckodok, így tudjuk kihúzni, míg apa hazaér. ha sír megpróbálom vmi hangosabb dologgal elterelni a figyelmét, végső esetben veszem fel. elég fárasztó, de ezzel a kenguruval az a bajom,, hogy nem látom az arcát, vagyis inkább ő az enyémet, és inkább görnyedek, mint cipekedve járkálok. bocs, nem akartam okoskodni vagy ilyesmiKép de ahhoz képest, hogy Eszti kifejezetten utál háton lenni, akár egy órát is eljátszunk így vele, hátha a sztriptíz bejön Mazsinak isKép

KépKép
KépKép
and

Jaaaj, Prüntyi Kép
De örülök, hogy megörökítetted a nevetős jelenetet!
Köszönjük szépen! Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Rokica!Kép

Köszönjük a vendéglátást, bocs, hogy ekkora rumlit hagytunk. Gergő, mikor hazaérünk, elmondta az apjának, milyen jót bulizott, milyen aranyos volt Zsuzsa, és szereti.KépKépKép

Sildike!Kép

Azt is mondta Gergő, hogy milyen jót játszott Bazsikával.

TZsuzsa!Kép

Olyan ügyes Julcsika, nemsokára úgy teper, mint Erhard!

Angelani!Kép

Erhard csúcs! Ennyire kis erős babát még nem láttam. Nemhiába, kicsi a bors, de erős!Kép

Jucc!Kép

Gergő hasizomgyakorlatain még mindig ámulok. Látszik, hogy Norbizol, úgylátszik, ő sem akar kimaradni, ha már kaja egészséges, legyen meg az edzés is.

Kriszta!Kép

Sajnálom, hogy nem tudtatok maradni.Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Göndörzsóf,
egy körre a Kacsával még azért igényt tartok valamikor Kép
Most eszembe sem jutott, annyi volt az információ Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Rokica KépKépKép
Köszönjük szépen,annnyira klassz volt!KépKépKép
Lakás tényleg fergeteges így egybenyitva,én is áradoztam róla Apának....Kép
Mazsi azonnal bealudt,ahogy kiléptem a kapun..........itthon még megmaszíroztam,cicizett,fürcsi és 1/2 8 óta alszik,mint a tök!KépKépKépKép

Képek szenzációsak!
Nagyon örültem mindenkinek,akikkel eddig még nem találkoztam (és persze azoknak is,akikkel már igen!Kép )KépKépKép

No megyek én is bújok kismazsolám mellé.Kép

Jó éjt mindenkinek!Kép

annamami
annamami

Sis,
Máté nagyon édes, ahogy Thomasannenak kacag. Én kifigyeltem élőben is. Kép

And,
Remélem, néhány kezelés és túl lesztek az egészen. Szörnyű lehet, mikor Eszti sírva a fájdalomtól néz téged és te nem tudsz semmit tenni. Kép
Sztriptíz Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Most látom csak, hogy mégiscsak bebarátnőzött Andrisom, Bodza Sacijával egy más kezét fogják! KépKépKép

ayse

Ayse!
Kemény csajok vagyunkKépKépKépKép ezentúl ezt fogom Esztinek mondani, hétfőn megyünk újraKép nem is Andristól sírt!! az más kérdés, hogy nem nyugodott meg a hihetetlenül nyugodt Andris láttán. legközelebb előbb vele kezdjük a cimbizéstKépKépKép
juhéjj holnap megasztár, a dalpárbajt már nem biztos, hogy kibírom...

most látom, hogy Saci nem csak a gyönyörű szemeivel hódít! Bodza, üzenem a lányodnak, hogy el a kezekkel AndrsirólKép legalább a következő taliig, hogy bemutathassam neki EsztitKép
bár nem tudom, ha én fiú lennék, hogy tudnék ennek ellenállni...Kép

most már tényleg pá

KépKép
KépKép
and

egymás

ayse

Na még benéztem egy kicsit, képek jók lettek nagyon!Kép

Ildikóknak Boldog NévnapotKép

Én itthon hagytam a gépet, sajnálom nagyon, de majd legközelebbKép

And!
Szegény EsztiKép De bizti hosszú távon megéri, hogy most kínozzák egy kicsit!

Angelani!
Köszi még egyszer a krémetKép
Erhard csuda erős kisfickó!Kép

Sildike, Zsóf!
Noel itthon elmesélte apának, hogy legózott a kukásautóval, a vonattal és "kettő" kisfiúval, név szerint: "Bajika"-val és "Gejgő"-vel. Olyan édi volt!Kép

Kriszta!
Sajnálom, hogy nem tudtatok tovább maradni!Kép

Mea!
Mi meg szerintem pont elkerültük egymást, így Lívikét nem tudtam élőben megcsodálniKép

Zsuzsa!
Királykisasszonyod irtó édes volt, főleg, ahogy tátott szájjal aludt!Kép

Manka, Cleo!
Akkor tényleg hozzunk össze egy mini babatalit!
Jövő héten kedden nincs kedvetek?

Thomasanne!
Tomi autós pulcsija csúcs szuper(persze kisfiad is), most hogy visszanéztem a képet róla még jobban tetszik!Kép

Na egyelőre ennyi jut eszembe, majd holnap a többit!

Pusztok, jó éjt mindenkinek: Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

TÉNYLEG NAGYON SZUPIK A KÉPEKKépKépKép

S jó 5let a közös fotó, (kár, hogy későn jutott eszedbe, Angelani na majd, a következőn!)

Annamami, Cleo, Benianyu!
Rólatok is volt még képem, csak sajna pont vagy a szemetek van becsukva, vagy a fejeteket fordítjátok elKépKépKép

Ayse!
Réka NEM AndrisodtólKép fakadt sírva, hanem azért kezdett el "hisztizni", mert nem engedtem Neki, hogy a fényképezőgép zsinórját rángassa, miközben fotózom Õket!!! Amúgy nem hinném, hogy a TE Fiadtól valaha is sírva lehet majd fakadni, hisz tényleg olyan ártatlanKépKép és nagyon édes volt végig (legalábbis, amíg én figyelemmel tudtam kísérni).
FejfájásKépKépKép

Én is sok Mindenkivel szerettem volna még dumcsizni, de ehhez rövid volt ez a pár óraKép de majd legközelebbKépKépKép.

Bab!
SajnálomKép, hogy nem hamarabb jöttél oda, talán nosztalgiázhattunk volna egy kicsitKép
Ha gondolod, írj egy e-mailt, a cím benne van a profilomban.

Remélem Mindenki szerencsésen hazaért, s a Csöppségek nyugodtan fognak aludni, ezután a mozgalmas nap után.

Jó éjt!
C.

KépKép
cinka

Cinka Kép!
Persze, tudom én, hogy nem Andristól fakadt sírva Tündér Réka, csak vicc volt!!!
Ha nem titok, honnan ismeritek egymást Babbal?
(most elárulom, hogy Ti ketten, az írásotok alapján olyan közelállónak tűntetek, de eddig azzal magyaráztam, hogy közel egyszerre jöttetek a topicba).

Flocika Kép!
Köszönjük a ruhabörzét! Ebből lehet rendszert csinálni? (már ha nem volt nagyon fárasztó Neked)

Ayse

ayse

Csak gyorsan, megyek aludni, hogy holnap ne legyek fáradt az úton!

Roki! Hálásan köszönjük a vendéglátást, bocsi, hogy személyesen nem tudtam tőled elköszönni. Szuper volt minden, olyan jó volt ennyi mama és baba egy helyen!

Saci nem volt hajlandó aludni a történések közepette, de már álmos volt nagyon, amint kiléptünk a kapunk, elaludt.

Szuperek a képek, majd egyszer én is fölrakom, de most nem volt időm kicsinyítgetni a mieinket.

And! Na jó, esetleg megmondom Sacinak, hogy gondolkodjon el rajta, hogy nem engedné-e át Esztinek Andrist. Kép
Egyébként pedig kitartást neki a Dévény Annás módszerhez! Kép Viszont használ és az jó!!!

Angelani! Szuper ötlet a közös fotó! Legközelebb mindenképp csináljunk! Erhard elképesztő volt, amilyen kicsi, olyan erős és mozgékony. és ahogy vigyorgott! Kép

Szerda este jövünk haza, majd akkor jelentkezem.

Na, gyorsan néhány kép, amin Saci barátkozik (vagy veszekedik?)
Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
bodza

Benianyu,
ugye, tök jó volt élőben Kép

Bodza,
ennek meg én voltam szemtanúja Kép

Jó éjszakát mindenkinek!

Sisék

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ayse!
Andris maga volt a megtestesült nyugalom, de ténylegKépKépKép
Hát nagyon érdekes, hogy ezt írod.
HALLOD BAB???? KÖZEL ÁLLUNK EGYMÁSHOZKép!!!
Képzeld el Ayse, hogy én sem tudtam, hogy mi ismerjük egymást. Jobban mondva nem is ismerjük, csak Bab jött oda hozzám, hogy én vagyok Neki ismerős, s így derült ki, hogy egy fősulira jártunk, csak én 2 évvel korábbanKép végeztem.
Nagyon csodálkoztam én is, mert egy fősulira azért nem 10 ember jár, de Babnak kitűnő arcmemóriája vanKép

Flocika!
A ruhabörzét én is meg akartam az előbb köszönni, csak egy kicsit szita az agyam, szóval kösziKépKépKép

Rókica!
Davidnek 1000 hálaKépKépKép, hogy így segített a rumli eltakarításában. Még 1x köszönöm Neked a lehetőséget, hogy megismerhettelek Benneteket, s ezeket a Csodálatos CsemetéketKép!

Szép álmokat!

KépKép
cinka

Roki,
köszönjük, hogy ott lehettünk a talin, nagyon jól éreztük magunkat!

Barbi,
még egyszer köszi, hogy elvittél minket!

Ayse,
Andris tuti nem lesz agglegény!
KépKép

Zita még nem tudja, kit válasszon:
KépKép
Vendég

Ja, még annyi, hogy Davidnek köszönjük a romeltakarítást!

És Sis! Élőben is nagyon bírom a búrádat! Kép Ja, és apátoknak meg se köszöntük a bókot, hogy Sacit tartja a topikszépének Kép

Na, cserébe rászánom magam, és föltöm a képeket!

Kép

Kép

Kép
bodza

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
bodza

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
bodza

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
bodza

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
bodza

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
bodza

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
bodza

Ja, és még Harinak üzenem, hogy elvállalom néhány napra Lilit, hogy tudjon pihenni kicsit! Kép

Hariról és Liliről nem is készítettem képet! Kép

Na, tényleg megyek aludni! Jó éjt

Kép

Kép

Kép
bodza

Weeee, Bodza!!! KépKépKép

Azt a hájkilógatós képet muszáj volt? KépKépKépKépKép

Gyönyörű, mondhatom, és a hiba nem az ön készülékében van KépKépKép

Lilivel én is eljátszanék pár napig,
HARI HALLOD? KépKépKép

Na bájez mindenkinek!

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

jó reggelt,
viszont amin elgondolkoztam,hogy ugye én vállaltam az áprilist....na de ennyi embert a mi lakásunk lehet nem bír el egyszerre,Rokicánál is egymás hegyén-hátán voltunk(pedig a mi lakásunk se kicsi azért és főleg nem zsúfolt).....még ha az erkélyt is ki tudjuk használni,akkor is zsufisabb sokkal,mondjuk van hatalmas közös kert,ez akkor remek,ha tényleg jó idő lesz.....na mindegy ezt még jól ki kell gondolnom!a következőt ki is csinálja???O)

Barbi,te voltál nálunk,szerinted?nem sok ide ennyi ember?
akik a közelben laknak és van kedvük szivesen tartok én is egy mini-babatalit addig is,úgyis kicsit depis voltam mostanság.... a 11.,22.ker határán lakunk a régi Balatoni út elején a Péterhegyi lakóparkban,Barbi má volt nálunk,ő is oda találtKép!és újra szivesen látjuk Kisnyúllal az ágybitorló családotKép!
na mentem
képzeljétek,amióta megfejtettük,hogy Kisnyúl a hideg vizet szereti a fürdetésnél,azóta nem kel fel csak egyszer kb.5körül és még most is alszik,pedig a foga miatt nyögdécsel,de felekelni nincs ereje,nagyon jó fej!pedig én már nem alszom,akár fel is kelhetneKép!
Nyúlné és Kisnyúl

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy mindenki jól érezte magát!!! Kép David üzeni, hogy nincs mit, de hogy mindannyian bolondok vagyunk, mert nem elég, hogy itt babatalizunk, hanem mindenki ahogy hazaér, rögtön a babaneten lóg és a félórával azelőtt felvett képeket nézegeti. Kép

Ja, és még azt, hogy a koktél parti jövő héten lesz, hogy felhasználjuk a sok gyümölcslevet ami megmaradt, viszont legközelebb több sört hozzatok. Kép

Nyúlné:

Ne bolondozz, nem takarítani jöttetek, hanem bulizni! Kép Sajnálom hogy Kisnyúl nyűgi volt, lehet én rontottam el, mert kibontottam amíg te Krisztáéknak segítettél, és megijedt. Kép

Cleo:

Szerintem Dudukly megtalálta a csokit, mert láttam a kezében mielőtt elmentek, és utána én már nem találtam.

Sisotris:

Akkor az Espumisan is a közösbe megy? A folyadékot valaki valószínűleg elvitte, mert azt már nem láttam a buli utáni takarításban.

KI HAGYTA ITT AZ AVENT ÜVEGMELEGÍTÕT??? Ha kéred vissza, jelentkezz! Kép

Néztem a listát, és próbáltam kitalálni hányan lehettünk itt...

Szóval akik jelen voltak: Kuha, Ayse, Havtünde, Manka, Bab, Duda, Majola, Cinka, Göndörzsóf, Nyúlné, Benianyu, Sisotris, Thomasanne, Cleo, Dudukly, Hari, Annamami, Juci6, Barbapapa, Mea, Prüntyi, And, Sildike, Angelani, Csikken, Flocika

Plussz babák és két tipegő gyerkőc. Az eddig 26+28 gyerek. Kit hagytam ki???

Nyúlné:

Milyen hideg az a víz amit Kisnyúl szeret?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Göndörzsóf:

Lehet, hogy Gergő szégyenlősen kezdte, de én láttam amint teszi a szépet Zsuzsának aki az etetőszékében trónolt. Kép Nagyon aranyos volt.

És mintha nem lenne elég, hogy a fiad udvarol a lányomnak, David nézegetvén a fényképeket, megkérdezte rólad, hogy ki az a csinos anyuka? Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

34fok,brrr....!de a hidegebb sem zavarja,csak azt azért már nem....

ari vagy,nem kell magadra vállalnod Kisnyúl nyűgjét és lényeg,hogy legközelebb máshogy indítunkKép!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jó reggelt!

Nemsoká hazajön apa a piacról, és felteszi a képeket!

Nyúlné,
én is csak a kert miatt merném vállalni, de ki jönne ki Dunaharasztira? Ahhoz az apáknak is kéne jönni, hétvége esetleg jó lenne? Na meg akkor már nem áprilisban, hanem kicsit beljebb a nyárban kéne, hogy biztosan jó idő legyen Kép
34 fok? Uhh, ha Máté ezt szeretné, kizárt lenne az együtt fürcsi. Abba én belefagyok Kép

Róki,
koktélparty Kép
Angelani vitte el a folyadékot, az Espumisan meg nem tudom, kell-e majd valakinek, talán akinek van ismerőse nagyon pici babával, pl Nyúlné? Kép

Pusztok

Sisotris, Máté és Apa
21+3

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Egyébiránt Máté is kisség zaklatottabban aludt, mint szokott, már fél négykor felkelt, szopizott, visszaraktam a kiságyba, hátha ott alszik hosszabban, de már fél hatkor fent volt megint. Hát, sebaj, ilyen, amikor túlpörgetjük őket, most már én is tudom Kép
Vagy csak a kajálásban történt lemaradást hozta be, de azt rendesen Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok Lányok!

Csak pár sort tudok gyorsan írni, mert ma névnapi vendégség lesz nálunk és főznöm kell.

Először is Róki, nagyon köszönöm a meghívást az egész family nevében. Bazsi nagyon jól érezte magát, még apukámnak is emlegette. Ma reggel pedig a BBC Prime-on nézte a reggeli gyerek adást, amiben gyerekek ültek körbe és kérdezte: Annna ide is medünk játszani?Kép Egyébként szombaton és vasárnap reggel a BBC Prime-on igazi kicsi gyerekeknek való műsor van. Én nem is engedek mást nézni Bazsinak, mert a magyar adókon a "meséktől" én hidegrázást kapk.

A melegítőt én hagytam ott, majd valamikor felugrom érte, ha nem zavarok. Szerintem már majd csak hétközben.

Hideg fürdővíz: A férjemék, amikor kicsik voltak nagyon nehezen aludtak el, és többször is felkeltek éjszaka. Egy nagyon idős erdélyi gyerekorvos rokonuk mondta, hogy főrdés után zuhanyozzák le a gyerekeket pár fokkal hidegebb vízzel. Eleinte berzenkedtek tőle egy kicsit, viszont a fiúk onnanról fogva sokkal nyugodtabban aludtak.

Nyúlné
Már akartam Neked írni az IWIw-re, hogy csak nincs valami baj, olyan rég írtál. A depi az más, az érthető így tél végén.Kép

A FÉRJEM MA ELVISZ A CAPELLÁBA MULATNI.KépKépKépKépKép

Du. még jelentkezem és írok többet is.

A legfontosabb: Tegnap bekuksiztam a H and M-be - ma is benézek gyerek nélkül - a cuccok jók, az árak alacsonyak, a választék egy kicsit kisebb mint külföldön. Ma megyek vissza bevásárolni a kőcöknek és persze magamnak.

Kép
Kép Kép
sildike

Jó reggelt Kép

Boza képei gyönyörűségesek!Kép

Cinka Kép
Réka lány élőben még szebb(ha lehet) mint a fotókon!Kép

Roki Kép
DavidKépKépKépIgaza van,de hát azanyákmárcsakilyenek!Kép

AngelaniKép
Tényleg????Dejóóóóóóó!!!!!Kép
Sajnálom,h.nem tudzunk dumcsizni,pedig olyan jó lett volna,csak Marci éppen szopizott és közben elaludt,aztán meg már ne voltatok sehol.....Kép
Na majd legközelebb!Kép

Nyúlné Kép
Druszánk Márton alias Kisnyúl élőben és a nyűgi ellenére is ellenállhatatlan,tüneményes kisfickó!Kép
34 fok.....áúúúúúúúúúúúúúúúúKép...brrrrrr.....

Sis Kép
A Te Máté fiad meg gyönyörű!!!!!KépKépKép
Csak azon csodálkozom,hogy bírod el,hiszen olyan kis pici/törékeny vagy!Kép
Apa is jó élőben is,meglestem,mikor jött értetek!KépKépKép

Cleo Kép
Én láttam a csokidat!!!!Kép
Miután Sildikéék elemtek,a ruhakupac alatt volt,onnan feltettem a kanapé karfájára,hogy aztán mi lett vele..............

Flocika Kép
Köszönet mégegyszer a kisgatyóért!
Hétfőn posta!Kép

Szép hétvégét mindenkinek!Kép
annamami

Ja !

És minden ILDIKÓNAK BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk!Kép

annamami és Mazsi
annamami

Olyan jó hogy mindig tanulok valamit tőletek! Kép

Majola, az a kendőcsavaró trükk nagyon jó!!! Szenvedtem vele egy kicsit ma reggel, hogy hogyan kell csinálni, hogy a csomó jó helyre kerüljön, de megérte! Kép SZuper, hogy csak magamra kell csavarni és nem minden alkalommal újrakötni!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Most indulunk, csak benéztem még.

Róki! Minket kihagytál a felsorolásból!

Na pá! Szép hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok LÁnyok!

Először is én is szeretnék - még ha így utólag is - BOLDOG NÉVNAPOT kívánni!

Kép

Teljesen a tegnapi tali hatása alatt vagyok, alig várom a következőt.

Sis!
Tényleg jól láttad, én is elfáradtam a végére, nemcsak néhány gyerkőc.
Gergő estére nagyon fáradt lett, gondoltam , jó korán megetetem, és leteszem aludni.
Úgyhogy hét óra után már aludt is. Én naiv, azt gondoltam, hogy majd jól kialussza magát, reggel 8 előtt fel sem kelünk.
Ehhez képest hajnali fél ötkor felriadt, mert keresztben feküdt a kiságyban, a feje, ha kisebb lenne, simán beszorult volna a rácsok közé.
Ennyit a rácsvédőről, azt ugyanis Gergő épp a feje fölött tartotta a két kezével, mikor bementem hozzá.
Nagy nehezen utána visszaaludt, de csak fél 6-ig, azóta talpon vagyunk.
A húslevest már meg is főztem. PEdig annak kell ám idő, ha finomra akarjuk csinálni... Kép
És fincsa is lett! Kár , hogy ma gyümölcs napom van... Kép Kép Kép

Köszönjük a sok szép képet!

Bodzát külön dícséret illeti, nagyon profik a képek, már a múltkori tali után is akartam mondani. Látszott, hogy nem csak úgy kattintgat a nagy világba (mint én).

Kép
kuha

And Kép
Én is ezt csinálom Mazsival!!!!Kép
1/2 5-5 körül jön be a du.-i alvásból,aztán cici,pici játék,aztán nyomás a nagyágyra pucérkodni!Kép
Csak body-t hagyok rajta de azt is feltűröm a pocijáig,megmaszírozom,meggyurmázom,bohóckodás,puszizás,táncika,fürcsi,öltözés,O RDÍTÁS(Mamaaaaaaa utálomutálomutálom ezt az állandóöltözkdéstdadehogymég este is??!Kép ) ,nagyágy cici,bealvás.Kép
Ez a menetrend.Kép
Most.

Cinka Kép
Nekem majd'minden fotón csukva van a szemem!Kép
Az a ritkább,amikor nem,mert különös érzékkel mindig az exponálás pillanatában pislantok!KépKépKép
annamami

Jó reggelt!

Rókica!
Az én férjem azt mondta, hogy David nagyon jó fej lehet és tök igaza van!!! (bolondok vagyunk, + a SÖRKép) Az hiszem a 2. azért többet nyomott a mérlegenKépKépKép!

Bodza!
Tényleg nagyon jó sok szép képet csináltálKépKép
Ügyes vagy!

A talival én is úgy vagyok mint Sis, hogy bevállalnám, csak ki jönne ide ki Sz.Miklósra és fel a tetőtérbe?

A hideg vizes fürdő/zuhany az adott pillanatban tényleg "kissé" kellemetlen, de utána határozottan nyugodtabb lesz az ember, s ez a Babákra is u.úgy vonatkozik.

Annamami!
De édes vagyKép, nagyon szépen köszönjük a bókot!
Annak nagyon örülök, hogy Veled legalább egy pár szót válthattunk, amíg Marci királyKép (az én sajtkukac lányommal ellentétben) nyugodtan szopizott. Olyan meghittek voltatok ott a fotelbenKépKépKép!

Kellemes szombatot Mindenkinek!
C.

KépKép
cinka

Annamami!
Csak NekedKépKépKép
Kép

Megyek, mert nyügi vanKép
C.

KépKép
cinka

Tehát akkor 27 felnőtt, 29 gyerek?