A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Zita egy kis babaszappan-reklám! KépKépKép

Kuha Kép!
Ennyire jólinformált sajna (vagy szerencsére?) nem vagyok lisztérzékenység témában, Jucc viszont képben van. Szerintem ennyi idő alatt még nem látszik, van, akinek 70 éves korában derül ki.

Prüntyi Kép!
A Te problémád a nem alvás? Azért szeretnél valami laktatót adni, hátha Tüncsi jobban alszik?

Ayse

ayse

Próbáltam utánanézni egy kicsit ennek a glutén-dolognak. Van, ahol már 8-9 hónapos kor körül ajánlják a gabonaféléket. Mindenesetre én nem kockáztatok.

Ayse

ayse

Köszönjük a jókívánságokat,

A párásító már be van izzítva, vettem a Media Marktban amilyen nekik volt.

Zsuzsa tök jó hangulatban van, néha óriásiakat köhög, de közben vigyorog. Még a tüsszentése is rekedt. Kép

Most megyünk gyógyszertárba, eddig hatalmas sor volt mindkét alkalommal hogy elmentem mellette (mikor mentem a MM-ba). Ki kéne váltani a krupp elleni kúpot, lázcsillapító kúpot, Sterimart...

Prüntyi:

Lehet kapni gabonapépeket, pl rizspépet amiben nincs tej, de dúsíthatod vele Tündi kajáját.

Sajna én is nekifutottam ennek, hogy talán ha tele a poci akkor a baba végigalussza az éjszakát, de ahol eddig ezt megkérdeztem, minden anyuka azt mondja, semmi köze nincs a pocak teliségének az éjszaka végigalvásához. Kép De próbálkozni lehet!

Rizskrém babáknak:
http://www.unas.hu/shop/shop_artdet.php?shop_id=3487&cikk=unas_558296&page=1

Gondolom máshol is lehet kapni, csak próbálom csinálni a reklámot az ismerős nyári babás anyukának aki ezt a weblapot csinálja. Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ayse,igen azt szeretném..., de ahogy Róki is írta, most már nem látok összefüggést a kettő közt, viszont, ha ez így marad, kinyúlok végkimerülésben, vagy csontra fogyok...Kép Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok,
Végre idejutottam Kép
Roki, köszönjük mi is a lehetőséget és nagyon szupo volt.
Itthon elmeséltem mennyien voltunk, hát rosszul lettek.
Zsuzsababát sajnálom, remélem minél hamarabb meggyógyul. Milyen köhögése van és mikor csinálja? Ha felveszed akkor is? Mert Rolika péntek óta krágog, de komolyan. De főleg ha valami nem tetszik neki, pl leteszem vagy öltöztetem. Eddig ordított ilyenkor most meg ezt csinálja. Szóval szerintem ez valami rossz szokása lett. Kép
De kedden megyek orvoshoz méretni és akkor megkérdezem.
Ildikóknak utólag Boldog Névnapot! X---->---
Na ez az én kicsit béna virágom nekik Kép
Megyek a kisfiamat etetni. Pusz nektek: Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Tényleg, nem lehetne, hogy a kep.tar-on csinálunk egy babatalis részt és mindenki felteszi oda a képeket?

KépKép
Kép
csikken

Prüntyi:

Napközben nem tudsz vele aludni? Esetleg átmenetileg éjjel magad mellé venni és fekve szoptatni? Nekem ez vált be mikor Zsuzsa hirtelen elkezdett gyakrabban szopizni éjjel. Gondolom növekedésugrás volt.

De kipróbálhatod amit Nyúlné írt, hogy az esti fürdővizét 37 alá veszed pár fokkal, hátha a hűvös fürdő rá is nyugtatólag hat.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Csikken,

Nem hiszem hogy Zsuzsánál ez rossz szokás, hallom ahogy zörög a trutyi a gégéjében, és időközönként köhög meg szörtyög nagyokat, tehát nemcsak akkor ha valami tetszik/nem tetszik neki. Amúgy tök jókedve van, illetve magához képest, mert még mindig nyüzsi, izeg-mozog, elégedetlenkedik, stb. De közben vigyorog is nagyokat. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Róki, addíg amíg nem lett kis szobája, mindíg fekve szopizott mellettem, és volt, hogy ott is ragadt, de akkor is fent volt 1,5-2 óránként...
a fürcsivíz mindíg hűvösebb, mert Apa fürdik vele és ő nem bírja a meleget...ill. a babaúszás miatt is szoktatjuk a hüvösebb vízhez, már hetek óta...Kép Mostmár kifogytam az ötletekből.Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Rokica

Jobbulást szegény Zsuzsának! Remélem hamar meggyógyul.

Benianyu
Nagyon édesek lehettek a fiúk. Vizuális típus vagyok, elképzeltem ahogy Daninak jár a feje ide-odaKép

Prüntyi

Kitartás! Szerintem a felső fogaktól van a probléma nálatok is. Nálunk 2 hónapig tartott a szenvedés. Azt mondta a dokinénink, hogy a felső fogak a lezűrösebbek. Ha ez a kettő kijött, akkor talán könnyebb lesz. Lényeg a lényeg, mi is óránként keltünk, nappal is tiszta nyűg volt Marci. Szerintem ilyenkor nagyon nem tudsz mást tenni, mint reménykedni, hogy hamarosan kibújik. És türelmesen akár a kis popójának a cipelésével, akár sok cicizéssel nyugtatgatni Tündit. Amitől nyugisabb kicsitt.
Amúgy én is azt mondom, hogy nincsen összefüggés a lakatató vacsi és az alvás között. Marci kb 3 héttel ezelőttig még cicizett. Azóta tápszer van. És az ébredések száma nem csökkent. Mondjuk Marci sokat iszik, de lehet, hogy esetleg szomjas is azért is kel fel néha a baba, nem?
Amúgy én úgy fogom föl, ha már ennyi ébredés van, hogy legalább a bölcső halál szempontjából ez is csökkenti a rizikót.Ezt olvastam egyébkéntKép, de számomra ideális megközelítés, ha már ez vanKép

Nyúlné
Kisnyúl egy tündérbogár.Olyan, mint egy szú. Fa szúKép

Juci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci, ari vagy! Kép lehet, hogy másképp kell felfognom, de sokszor már nem merem kivenni a kiságyból, mert annyira nincs erőm éjszaka, és félek hogy elejtem, vagy elesünk. Kép

Mea, mi is bekoszmósodtunk, úgyhogy este hajnyírás! Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi:

Kép Abszolút együttérzek veled a sokszorkeléssel. Az együttalvást azért dobtam be, hogy ha már nem kel kevesebbszer, legalább te jobban kipihennéd magad, nem?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ayse,
mi még meglátjuk,mert ha Kisnyúl továbbra is kikészül a foga miatt,akkor nincs értelme elvinni,mert a visitásával a többi babát is zavarja.de még próbálkozunk!viszont tényleg nagyon szimpi hely!
BenianyuKépKépKép!
Zita frizbi sorozata király!
Havtunde,
még a lavor is olyan nagyisKép!Zita tündér!
DavalliaKép
Kisnyúl üzeni,hogy nem adja föl!neki mégiscsak nyúlfogai vannakKép!
többiekenek is köszönjük!
Rokica,mi is jobbulást kívánunk Kisnyúllal!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Prüntyi!

Ha pépet akarsz, adni, akkor vannak tejfehérje- és gluténmentesek is. Az egyik ilyen a Sinlac nevezetű pép, amit gyógyszertárban lehet kapni, sőt az orvos receptre is felírhatja. Ezen kívül vannak a Holle és a Sunval cégnek tejfehérje- és gluténmentes pépjei (rizspép, kölespép, hajdinapép). Bioboltokban kell rákérdezni.

A HA tápszer energiatartalma: 72 kcal/100ml (Humana HA1). Az anyatej átlagos energia tartalma szintén 75 Kcal/100 ml körül van (40-120 kcal/100ml, attól függően, hogy az első vagy a hátsó tejnél jár a baba).

Az alvás és a teli has összefüggésében van egy rossz hírem is, de ezt Rokica is írta már. Sajnos van jónéhány baba, aki úgy működik, mint a felnőttek egy jórésze. Ha sokat eszik estére, akkor attól alszik rosszuk. De próbálkozni persze lehet.

Rokica! Jobbulást Zsuzsának!

Mindenkinek jó babázást!

Zita
pzita

Prüntyi!

Ha ilyen vészesen fogysz és gyengének érzed magad, nem kéne orvoshoz menni?

Nem akarok rádijeszteni, de azért nem szokás elfogyni szoptatás alatt!

Ha szoptatsz, akkor átlagosan 2500 kalóriára lenne szüksége a szervezetednek, hogy szintentartsa a súlyodat. Ha még hízni is szeretnél, érdemes többet magadhoz venni. Próbáltad már hogy számolod, hány kalóriát eszel naponta? (Gondolom míg ilyen fáradt vagy, kisebb bajod is nagyobb ennél...)

De szerintem érdemes lenne egy endokrinológus-nőgyógyászt is megkérdezni, ha olyan rohamosan fogysz, hogy már gyengének érzed magad!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Pzita, Kép
a Sinlac nem pép, mi azt is cumisüvegből isszuk. De tudom, hogy pép van ráírva.

Prüntyi, Kép
Tündike mindig ilyen rossz alvó volt? Én azért bízom benne, hogy a kialvatlanságtól vagy ilyen gyenge. Kép

Köszönjük még 1x a dicséreteket Zita nevében.

Ayse, Kép
Zita legfeljebb gyógyszertári fürdetőkrém-reklám lehet. KépKépKép

Nyúlné, Kép
most hogy írtad, megnéztem jobban azt a lavórt, hát tényleg tök béna, kivénhedt. Pedig anyukám fiatalos ám, sztem tök jól néz ki! Kép

Tünde 32-1 & Zita 24+2
Vendég

Jucc Kép!
Kezembe akadt a decemberi Kismama. Úristen, mekkorát nőtt Gergő! KépKépKép Ez hihetetlen, hogy milyen gyorsan nőnek, fejlődnek! Igaz, már a pocakban is így volt, de az nem volt ennyire látványos.
Egyébként még Lilin is észre lehet venni ezt ez 5 hónapot. Azokon a képeken, amikor Andris született, még ő láthatóan is kisebb, fizikailag és érettségben is.

Ayse

ayse

A férjem múltkor vett a MM-ban két videokazit. Most jól le vannak értékelve, mert már mindenki a dvd-t veszi, vagy az internetről tölti le a filmeket. Az ajánlójuk tök jó volt, de a filmek! Olyan uncsi, hogy először jól belealudtam, aztán Andrist megszoptattam fennt és csak az utolsó 5 percre tértem vissza, de semmi gondot nem okozott a sztori megértésében. Látott valaki mostanában jó filmet? Olyat, ami vidám, romantikus, jó színészek játszanak benne és még valami mondanivalója is van?

ayse

Prüntyi Kép!
Pedig Neked olyan jó kis karizmaid vannak! Nem lehet, hogy csak félsz attól, hogy elestek, de ez nem valós veszély? Én is állandóan attól rettegek, hogy legurulunk a lépcsőn, szörnyű jelenetek játszódnak le előttem, de igazából nincs okom, hogy ilyeneket gondoljak (a fáradtságon kívül).

ayse

Sziasztok!

Rokica!
Zsuzsa remélem gyorsan meggyógyul! Még szerencse, hogy a hangulata jó!Kép

Pzita!
Már régóta szerettem volna megkérdezni tőled, hogy nálatok nem volt egyik gyereknél sem gond az alvással? Hamar végig aludták az éjszakákat?
Ha nem, elmondod, mi segített? Sokan küzdünk ezzel a problémával, szerintem többen örülnénk valami jó tanácsnak!Kép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

HavtundeKép
a lavor is!Kép
de komolyan,attól mert nagyis,nekem tetszik,ez nem rosszat jelent!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Apa épp most fürdeti Tomit 35 fokos vízben, hátha.......

Nyúlné
Nagyon jók a babaúszós képek, az alvó kisbaba rettentő édes Kép

Ayse
Fejfájás Kép

Benianyu
Tejhas Kép
Tomi sem volt hajlandó egy időben cumisüvegből szopizni, megpróbáltam, úgy mint Roki, vizet tölteni bele és odaadtam kicsit játszani, azóta semmi probléma nem volt.

Cinka
Apának köszönöm a bókot! Naggyon jó kedvem lett!!!(Kedvesem üzeni, a kertünk várja dolgos férfikezeketKép )

And
Eszti a farmercuccban, kendővel irtó szexi, legalábbis Tomi már csorgatja a nyálát.

Cleo
Majának jobbulást!!

Rokica
Zsuzsababának is jobbulást!!

Csikken
Elfelejtettem megköszönni a meghívót....
Köszönöm!!!!!!
Megtaláltam az első szerelmemet is!!!

És még egy nagy hír:
Megjelent Tomi első foga!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép
Már értem az éjszakai sírásokat, eddig csak tippeltem. Remélem ma jobban alszunk!!!!

Szopi után jövök!

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Nyúlné, Kép
nem gondoltam, hogy rosszat jelent hogy a lavór nagyis. De kicsit tényleg lepukkant volt. Kép

Cleo, Kép
ne haragudj, már korábban is akartam írni, hogy Majának jobbulást, és hogy élőben is nagyon szép!!!

Thomasanne, Kép
gratula a foghoz!

Juci6, Kép
a felső fogak kibújása jobban megviselte Marcit, mint az alsóké?
Vendég

Sziasztok.
Hogy telt a hétvégétek?Remélem mindenkinek jól!Kép

Hú megint nagyon levagyok maradva,de megpróbálok visszaolvasni addig amig a párom haza nem ér.

ancsi26

SziasztokKép

Zsuzsa babának jobbulást!!!Kép

Nyúlné!Kép

Imádni való kisnyúlKépKépKép
Jaj remélem legközelebb tudunk beszélgetni talin.
Ígérem nem megyünk el ennyire hamar.

Havtünde!Kép

Zita is!!!!Kép

Prüntyi!Kép

KoszmóKép
Mi még nem nyírtuk le Lívi haját.
De most nagyjából lejött a koszmó az olajos dörzsöléstől.

Bodza!Kép

Te mondtad h van babasampon koszmó ellen, mi is a neve???

Kuhával mentünk Pólusba, Corába meg Auchanba.

Hát a legjobb kislányruhák, nacik és felsők nem fogjátok elhinni de az Auchanban voltak!!!!(Kép)
Nagyon édesek és tök jó árban vannak.

Úgy hogy akinek kiscsaja van tényleg érdemes elmennieKép

Mindenkinek jó éjszakát kívánok, babáknak egy nagy cuppanós jóéjt puszit küldök!!!Kép

Mea
mea

kisnyúl javítás: Kisnyúl -bocsánat!!!!

Mea
mea

DavalliaKép

Panda nagyon ügyin fordulKép
És ő is zabálnivaló mint mindegyik baba ebben a topicban!!!Kép

Mea
mea

Tünde, kösziKép Sajnos Apa eléggé sietősen szokott elhajtani Győr mellett, de ha egyszer nem igy lesz, szólok. Júniusban megyek Óvárra, ha te mobilabb vagy nálam, ott is sétálhatnánk.
Óváron az én régi babakádamban fürdetek, amiben engem fürdettek. Az is elég kopottas, na de a babáink igy is úgy is szépekKép

Róki, Cleo: jobbulást Zsuzsának és Majának!

Sis! Milyen is az, aki Máté? Hát olyan bohókás, kedves, könnyed. Pont olyan, mint a szóban forgó Máté, mint ahogy jól látszik azon a képen, ahol Thomasannéra vigyorog önfeledten, elégedetten, pocakosanKép Meg mint amilyenek a szülei az esküvői puszizkodós képükön.

Prüntyi, tarts ki! Tündike már most is nagyon aranyos, de reméljük, nemsokára méltó lesz a nevéhez éjszaka isKép

Zita, engem is érdekel, amit Andi kérdezett!

Zsuzsa és Julcsi

KépKép

KépKép
majola

Ayse!Kép

Tegnap voltunk két év óta először moziban, megnéztük a Rokonok-at. Nekem nagyon tetszett, jók a színészek is, és a téma sajnos ma is aktuális.

Rókica!Kép

Gergő gyógypuszikat küld Zsuzsának!KépKépKépKép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Róki, én kb ha 1500-at eszek egész nap...sokmindent nem ehetek a tejfehérje érzékenysége miatt, így nem sok minden marad, amit szeretek is Kép ezért vagyok néha úgy, hogy leállok a szopival, de nincs szivem megtenni...

Ayse, a kondim, nappal ha ébren vagyok jó :o inkább az éjszakaival van a baj...alacsony is a vérnyomásom, így ha sír, persze hogy kiugrom az ágyból, és sokszor úgy elszédülök...erre még rátesz a fáradtság is egy lapáttal.

Tünde, igen mindig rossza alvó volt. Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Pzita,
köszi, de nincs nagy különbség akkor inkább cicit adok.

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Na eddig tartott visszaolvasni és meg is jött apa,úgyhogy majd holnap folyt.köv.

Jó éjszakát mindenkinek és szép álmokat!Kép

ancsi26

Majola,
úgy gondoltam, hogy nekem nem gond, el tudok menni Móvárra babakocsit tologatni és dumálni. Kép
Vendég

Mea!Kép

A koszmó elleni babasompon neve Babe, gyógyszertárban lehet kapni.

Prüntyi!

A Kovács dokinő a gyerekorvosotok?
Csak mert az én lányom is tejfehérje érzékeny....

Kép
hencsi

Prüntyi!Kép

A rizs, kukorica és a köles gluténmentes, azt nyugodtan adhatod Tündinek. A Hollénak vannak bio gabonapelyhei, ahogy asszem Róki írta, van rizskrém és kölespép is. Később pedig lehet gluténest is, ha nincs rá érzékeny a családban, akkor már 6-7 hónapos kortól. Gergőnek anno a Holle babamüzli volt a kedvence, annak tényleg tök jó íze van, van benne mazsola és alma is. Keverheted anyatejhez vagy gyümölcshöz, vagy a natúrt főzelékhez is. Bioboltokban lehet kapni.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Hello! Kép

Juci6
Kép

Prüntyi,
Kitartás! Remélem, hamar kibújik az a két felső fog és jobb éjszakáitok lesznek!!!!

Davallia,
Panda nagyon cuki! Kép

Tünde,
Lavoros kép Kép Kép Kép A fülei pedig csak addig fognak jodásnak tünni, amíg nem lesz haja Zitának. Kép
Én vettem az adást, hogy 32-1. Láttam az IWIW-en a dátumot és megjegyeztem. Kép

Thomasanne,
Tejhas nektek is van. Kép
Próbáltam Daninak forralt vízet adni cumisüvegből, sőt hagytam, hogy játsszon vele, de akkor sem kellett. Lehet, hogy megpróbálom csőrös pohárból. Beni sem ivott soha cumisüvegből.

Zsóf,
Én is nagyon meg szeretném nézni a Rokonokat. Nagyon kíváncsi vagyok a filmre, a szüleim dícsérték és jókat is olvastam róla. Eddig mindig közbejött valami. Talán szerdán, idehívjuk az Anyuékat és elmegyünk.

Majola,
Nekem nagyon tetszett, ahogy leírtad, hogy milyen egy Máté. Sis Mátéja tényleg ilyen. Kép

Vettünk ma (hivatalosan a nemsokára lévő szülinapomra kaptam) egy multifunkciós nyomtató/fotónyomtató/szkenner/fénymásoló gépet. Annyira profi, ezzel játszom, mióta elaludtak a gyerekek. Majd beszkennelem Beni kiskori képeit (akkor még nem volt digitális fényképezőnk).

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Jaj, Benianyu köszi az infot, ez sima sampon csak loreal gyártja és hajhullás ellen valo, vagy valami gyogyszertári specialitás?
Szerinted/szerintetek ha nem teszem ellene nem fog azért minden hajam kihullani? Vagy izguljak?Kép

Kép
hencsi

És gratu az uj géphezKép, én pénteken vettemKép

Kép
hencsi

Mindjárt visszaolvasok, csak gyorsan képek:

Kuha+Gergő, Saci+Bodza lába, Benianyu haja Kép
Kép
Kuha+Gergő, Bodza+Saci, Benianyu+Danibaba a földön, Juci háta és egy kis darab Lívikéből
Kép
Juci, Manka+Jack, Kisnyúl+Nyúlné
Kép
Gergő, Lili, Kincső, Andris
Kép
Annamami+Mazsi, háttérben Göndörzsóf
Kép
Flocika Andrisa és Máté
Kép
Cinka+Réka
Kép
Manka+Jack, a földön Gergő, jobbra Hari orra
Kép
Flocika+Andris
Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Hencsi,

KösziKép, ti milyet vettetek?

Szerintem nem fog kihullani minden hajad, akkor sem, ha nem teszel semmit ellene.
Bár én annak ellenére ki vagyok bukva emiatt, hogy amikor Benit szoptattam ugyanígy volt. Most legalább tudom, hogy egyszer biztos vége lesz. Ugyanolyan sok hajam nőtt vissza, mint a terhesség előtt volt, akkor nem kentem semmivel, Revalid ampullát szedtem, de most ezzel próbálkozom.
Az ampulla nem gyógyszertári specialitás, fodrászkellékesnél lehet kapni. Nem csak Loreal létezik, más cég is gyárt ilyet, de azokat nem ismerem.

benianyu

Duda!

Azt hiszem, nem jó helyen kopogtatsz alvással kapcsolatos jó tanácsokért. Nálunk minden csemete magától kezdte átaludni az éjszakát, így nekem semmiféle szerepem nem volt ebben. Ádám két és három hónapos kora között valamikor három hétig átaludta az éjszakát. Aztán újból kelt hosszabb-rövidebb váltakozási időkkel egyszer illetve kétszer. Aztán tízhónaposan egyszercsak átaludta az éjszakát, és onnantól kezdve így is maradt. Addig is, és utána is még vagy kilenc hónapig, este szinte mindig szopizás közben aludt el. (Így nálunk megdőlni látszik az egyedül elalvós teória.) Csilla egyéves koráig kelt éjszaka, újszülöttként többször, aztán ő is a hol egy, hol kettő keléses időszakokat váltogatta. Aztán egyszercsak ő sem kelt többet éjjel. Az egyedül elalvással ugyanaz volt a helyzet, mint Ádámnál, még jó sokáig a szopizásba aludt bele általában. Réka volt a legcifrább eset. Nála úgy adódott, hogy kb. egy hónapos korától magától aludt el lámpafénynél, miközben a nagyoknak a mesét olvasta apa. Kettőtől négy hónapos koráig átaludta az éjszakát. (Ezt túlzásba is vitte, már majdnem a kardiológián kötöttünk ki, mert az öcsémnek a veleszületett szívrendelleneségének a kísérő tünete volt a túl sok alvás. Szóval másokkal ellentétben nem tudtam tiszta szívvel örülni ennek.) Aztán négy hónaposan újra kezdett kelni. Igazából vele már nem is emlékszem, hogy hányszor. Végül 15 hónaposan állt be a stabil átalvásra, előtte időnként egy-két napra mutatta be ezt a tudományát.

Egy biztos, alapjaiban mindegyikkel ugyanazt csináltam. Mindenkinél a kialakult esti szertartást igyekeztünk betartani, éjszakai szopinál csak a konnektorba dugható éjjeli fény égett, pelenkacsere csak nagy szükségben éjjel, éjszaka nem volt beszéd, csak mellre tettem őket, aztán büfi és ágy. De ez talán egyik sem tartozik a trükk kategóriába. Meg valószínűleg ezek az időpontok egyeseket elrémisztenek.

Bocs, hogy hosszú voltam. De a történeti hűséghez ennyi tartozott.

Tünde! A főzeléket is lehet cumisüvegből enni. Kép Az elkészítéséhez is tányért írnak. És felnőtteknek is ajánlják.

Jó éjt mindenkinek!

Zita
pzita

SziasztokKép

Iszonyat nap áll mögöttünkKép....mazsi ma szinte egész nap sírt,nyűglődött folyamatosanKépKépKép
Alukálni sem tudott rendesen se kint se bent,néha kb egy-két zsiráfnyira szunnyadt csak el.Kép
Nem tom'mi van front,vagy neki is indul a fogacskája.....de most nagyon kivagyok.
Ráadásul a jobb csuklóm tropa,kezdődő ínhüvely gyulladás,mert ugye autósülés ki-be rakása bébistől,plussz a többi cipekedés egyedül,na szóval marhára fáj.

Prüntyi
Nagyon sajnállak a nemalvás miatt,bár okosággot mondani nem tudok rá.Kép
Vérnyomim nekem is alacsony és az elején én is keltem szoptatni éjjelente(akkor még 3-4 x)aztán mikor már majd'meghaltam a kimerültségtől én biza magam mellé vettem Mazsit a nagyágyba.
Azóta így szopik éjjel.
Illetve mostmár utánna átrakom a kiságyába,ami ugyan úgy van mint Rokiéknál,szorosan a miénk mellé tolva.
És tök jó mindenkinek.Kép

Pzita Kép
Nagyon sajnálom,h.nem tudtál jönni a talira,remélem hamar jobban leszel és a következőn már találkozunk.
Szívesen beszélgettem volna veled.Kép

És ezúton kérek elnézést mindazoktól,akikkel a talin még csak egy szót sem tudtam váltani,de ELKÉPESZTÕsokan voltunk!KépSzerencsére.Kép
Majd legközelebb ügyesebben osztom be.

Cleo,Roki !!!
Lányoknak gyors gyógyulást!
Gyógyítós puszik postázva.KépKépKép

Mea Kép
A sampont én mondtam Babé a neve,gyógyszertárban lehet kapni,kb.1500 Ft.
Mazsinak négy nap alatt eltüntette,mindenféle dörzsölés és szadizás nélkül,pedig neki nincs is nagy haja.
Azóta is gyönyörű a buksija.
És nagyon fini citrom illatú.Kép

Voltunk du. a H und M -ben,mert mondtam Apának,ha nem visz már el vhová megőrülök.
Hát sztem nem egy nagy durranás......Mazsi kapott egy kék fehér csíkos kapucnis fölsőt és zoknikat.Majd jól lefényképezem benne.Kép
A lányok és én meg egy-egy vászontatyót.Kép
Különben semmi extra.

NyúlnéKép
Nyuszi nagyon cuki ahogy próbálja magát az ágyból kirágni:Kép
Meg az uszis képek is szuperek.Kép
Hűvösebb víz nekünk is nagyon bejött!!!
36- al kezdjük 34-nél kiveszem és alszik,mint a tej.KépKépKép

And Kép
Eszter nagyon széééééép!Kép
annamami

Ilyen fáradt volt ma este fürcsi után:
Kép

Rólam nem készült fotó de jobb is!Kép
Emberbarát vagyok!KépKépKép
Jó éjt mindenkinek!Kép

annamami
annamami

Benianyu!

Eredetileg a HP 3030-at néztem ki az office depotban most akcios volt, de persze elfogyott és nagyon kellett vmi, ami lézeres, mert ipari mennyiséget nyomtatok a munkám miatt, igy az elado javaslatára brother mfc-7420-at vettem majdnem fele áron, japán gyártmány, eddig meg vagyok elégedve vele, szinesen nem tud nyomtatni, illetve 2 oldalast nem fénymásol, de amugy minden egyéb funkcio van benne.Kép
Ti milyet?

Bocs az offértKép

Kép
hencsi

Sziasztok Kép

Jelentem, kint van Máté második foga is ! Kép Remélem, ez volt az oka, hogy hat helyett fél négykor kelt pár napja, mert nagy nyügi nem igazán volt ezen kívül.

Mea,
mozi Kép Jó, hogy Lívike így elvan másokkal, én ezért várom már kicsit a hozzátáplálást, hogy elszakadhassunk néha Apával kettesben. Mert a mamának van ugyan cicije, de azzal semmire nem menne Máté Kép
Koszmó ellen nem próbálod ki az Eucerin Olajtusfürdőjét? Ha nem jön be, max. elhasználod te, de nekünk elmúlt tőle, meg a hámlós foltok is Kép

Benianyu,
remélem jól telt az ebéd!
Fiúk nagyágybeli produkciója tüneményes lehetett Kép
Multitask gép jó játék Kép
Revalidot lehet szedni szopi alatt is?

Havtunde,
nincs több tippem, pedig direkt ki is próbáltam, hogy nálunk megy-e. Kép
Zita levadászta az ufót, jobb, mint a nagyagyúak az 52-es körzetben Kép
De, Apa szokott Shrekből Csacsit idézni, miszerint:
Fel a kezekkel, Sárkány van nálam, és nem félek használni! Kép
Védőnő KépKépKép Biztos a meleg elől elbújik a glutén a kenyér belsejébe Kép
Yoda-fülek Kép Vigyázz, mert még elrepít a Jedi-erejével!
Én is megjegyeztem iwiwről, hogy holnap van a nagy napod Kép

Prüntyi,
éjszaka Kép Biztos, hogy éhes Tüncsi, és azért kel?
Nem lehet a foga, vagy más miatt nyűgi?
Amit Ayse leírt, helytálló, és szerintem nem veszítesz semmit, ha betartod.
Róki ötlete meg átmenetileg tényleg megoldást nyújtana a fáradtságod ellen. Én sem teszem vissza Mátét soha az első ébredés után, úgyis nyugtalanabbul aludna tovább, és én is.
Fogyás témában is egyetértek Rókival. Én is voltam 38 kiló, de akkor nem szoptattam. Nehogy megbetegedj emiatt.

Ayse,
már küldöm a fejfájásnyűvő manókat Kép
Nálunk is van allergia, ezért mi is várunk mindennel, ameddig csak lehet.
Ráér még Máté egész életében sütit mártogatni a tejbe, nem veszít semmit, ha csak egy éves kora után kap ilyesmit Kép
Szörnyű jelenetek: nekem is vannak ilyeneim, volt már olyan is, hogy az egész családon keresztülgázolt egy duplapótos kamion, de én tök jókat röhögök rajtuk KépKép Mozi az egész világ Kép
Film: Én sem láttam mostanság semmi értelmeset, két hete kb a Bourne-rejtély volt 5-ös alá, de az már régi.

Cleo,
szegény Maja Kép Jobbulást neki!

Nyúlné,
kipróbáljuk mi is a hidegebb vizet, de csak fokozatosan merem. Ma már 36 fokos volt Kép
Babaúszást olvastam, mi is megyünk, ahogy megszeretjük a hűs habokat Kép
Kisnyúl képei megint fergetegesek Kép

Cinka,
Apa befutott, kettőkor be is került a kádba, ahol én ébresztettem fél négykor... KépKép

Kuha,
osztom Flocika véleményét. Zabpehelyben pl van sok vas, b vitamin, meg mittudomén. A háztartási meg fehérliszt, tejszármazék, tojáspor, meg jó sok cukor.
Szerintem Kép

Davallia,
Panda nagyon ügyi Kép

Jucc,
felső fogak Kép Nekünk is most következnek. Mennyi idő, míg az alsók teljesen kibújnak?

Pzita,
KépKép Annyira bírlak, nagy ritkán megjelensz, és csupa okos és használható dolgot írsz Kép Miért nem jössz sűrűbben?

Thomasanne,
o/ o/ o/ a fogacskának! Kép

Majola,
ez nagyon jó megfogalmazás, körülbelül én is ezt érzem a kisfiunkról, köszönjük szépen a nevében is! Kép Na meg a bókot, Apával együtt Kép

Göndörzsóf,
ugyan nem mi kaptuk tanácsként, de ez a Holle nagyon jól hangzik, keresni fogom, ha majd aktuális! Köszönjük szépen Kép

Annamami,
szegény Mazsi! Kép Máté is nyafis volt ma, front lehet, de mivel ma törte át az ínyét a foga, az is...
Ínhüvelygyuszi Kép Próbáld pihentetni, mert ha begipszelik, akkor kénytelen leszel, viszont marha kényelmetlen, és viszket.
Panaszkodtál, hogy rólad csak olyan kép van, amin csukva van a szemed.
Remélem, legalább az vígasztal, hogy nekem olyat sikerült, amin a szád is nyitva van Kép

Pusztok

Sisotris, és Máté
aki 08:25-kor múlt 5 hónapos Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a jókivánságokat, Maja már sokkal jobban van.Kép Ez az első betegsége.Kép A buli utáni éjszaka olyan 3 körül óriási sirásra ébredtünk és éreztem, hogy nagyon forró az egész teste és izzad. Megmértem a lázát popsiban (életemben először!), 38.1C fok volt, ami elvileg nem olyan vészes, ha 0.5 fokot levonunk belőle, de mégis nagyon szenvedett szegény.Kép Gyorsan előkaptam a kúpot a frigóból, fingom nem volt, hogy 1/2-et vagy egyet kéne adni (a dobozra fél volt irva, de ezt még az elején kaptuk). Igy a biztonság kedvéért csak egy felet adtam (mostmár tudom, hogy 5 kg felett egyet kell), amitől végül is elaludt, de nagyon zaklatottan aludt egész éjjel. Nagyon sajnáltam, olyan bágyadt volt szegény. Másnap (szombat) reggel bevittem az ügyeletre, ahol mondták, hogy virus és hogy 3-4 napig is eltarthat amig elmúlik a láz. Tegnap még egész nap és éjjel hőemelkedése volt (37.9C), de ma már szerencsére semmi, játszott egész nap. Kicsit nyűgi volt ugyan, de mivel nagyon dől a nyála én a fogára gyanakszom. Már ideje lenne kibújni a második fogacskának is, nem maradhat örökre egyfogú.Kép

Roki!
Remélem Zsuzsa baba köhögése is hamar elmúlik. Ha van olyan opció a párásitón, lehetne bele rakni egy kis eukaliptusz olajat, az jó a légutak tisztitására.

Nyúlné!
Köszi, nagyon aranyos vagy. Kisnyúl pedig élőben még édesebb, annyira cuki pofikat vág egyfolytában.Kép Az uszis képek nagyon jók, megnéztem a weboldalt is, mit mondjak sokkal szebb, mint az Almássy. Ne lepődj meg, ha egyszercsak felbukkanunk. Milyen volt maga a foglalkozás? A szuszibaba tündéri.Kép

Tünde!
Köszi! Nekem pedig az tűnt föl, hogy Zita egyáltalán nem is szakácsnő alkat, sokkal inkább manöken.Kép Nagyon szép, és zabálnivaló a mosolya.Kép

Zsóf!
Tésztasali: főtt tészta, tonhal konzerv, kukorica, lila hagyma, kaliforniai paprika, majonéz (Hellmann's), pici mustár, só, bors. Nagyon egyszerű.Kép

Majola!
Valóban nagyon találó a Mátés leirás.Kép

Mindjárt felteszek képet még csütörtökröl, Maja első almás kalandjáról.

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Cleo,
örülök, hogy jobban van Maja! Kép
A fognak meg drukkolunk, nekünk ma jött elő a második! Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Szóval Maja és az alma. Hát úgy néz ki az első menetet az alma nyerte, szegénykém nagyon fintorgott tőle, de majd még edzünk (most amig beteg nem eszünk).

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sis!
Gratula a foghoz.Kép Könnyen jött?

Kép
CLEO&MAJA
cleo