2006.03.10 10:39
2006.03.11 21:13
. Remélem ez utóbbi volt.
2006.03.12 15:40
2006.03.13 10:42
2006.03.13 17:31
, biztos nem láttad. Köszönöm a linket, amit küldtél. Hú, te már ennyire előre gondolkodsz? Mármint a vásárlást illetően. Én ilyenkor (tervezésnél) még kb. ott tartottam, hogy megvettem a szaklapokat, kerestem kismamák társaságát. Biztos nagyon felkészült leszel majd. A felújításhoz meg sok sikert, azért az jó, hogy lesz segítségetek, mi mindent a 2 kezünkkel csináltunk a férjemmel, kivéve a csempézést, mert oda szsakembert hívtunk.
.
. Hogy telnek az otthon töltött napok, miket csinálgatsz? Hogy érzed magad? 

. Már nem csak a derekam, hátam, hanem a csípőm is fáj délután, este elsősorban, így már járni, fordulni, felkelni is nyögve tudok. Tök rossz, mert reggelente ált. nincs gondom, és estére, mire megpihenhetnék, már képtelen vagyok olvasni, tévézni, csak az segít ha álomba merülök, de még örülhetek, hogy a délelőttöket úgy ahogy végigcsinálom.
2006.03.13 17:52
Mondjuk ez nálunk már csak jópár párna segítségével valósulhat meg.
2006.03.14 15:20
Szerintem valami front volt az éjjel, mert Peti meg este 8 és reggel 7 között "csak" 2x kelt fel, és enyiszer este 11 és reggel 6 között szokott!!!!!!!!!!!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjj2006.03.14 21:16
2006.03.15 09:25
Versenyeznek, hogy ki segítsen nekem tisztába tenni a picurt. Én most elég nehezen bírom, Krisztike még mindig nem szokta meg az éjszakákat, sőt, most 2 napja éjjel szinte folyamatosan sír. Csak a kezembe, vagy mellettem a mi ágyunkba hallgat el. Az elején még azt hittem, esetleg a hasa fáj, de akkor a kezembe vagy a mi ágyunkba nem fáj neki?
2006.03.15 17:45
. 
.
. Valamelyik este én is megpróbáltam magam körbepárnázni és hasra feküdni, de csak jól megnyomtam a pocakom sajnos.
Ha majd én is itthon leszek már, nálam is biztos így lesz, mint veled, hogy vagy rosszul leszek, vagy közbejön valami, rengeteg dolgot szeretnék még én is csinálni. Márc végéig dolgozom még, aztán elég. 
.
. 2006.03.16 10:10
2006.03.16 11:49
De nálunk napközben se aludt. Mondjuk most jöttem rá, hogy már a pocimban lehetett erre következtetni, mert amikor azt mondták, hogy a pocaklakó a nap 90%-ában alszik, ebben erős kétségeim támadtak. Réka ÁLLANDÓAN rugdosott. 2006.03.16 15:12
Így betegen meg nem akarom sem anyósra, sem anyura bízni, ilyenkor úgyis csak én kellek neki. A Dávidnak meg jönnek a rágófogai, szóval most nagyon összejöttek a dolgok.
2006.03.16 16:49
, csak nehogy rászokjon. A másik két gyerkőccel is hasonlóan volt?
.
) a wc-ben, fürdőben. 
, sziasztok!
2006.03.16 18:16
Õ még mellettem is sírt.A Dávid meg nagyon jó baba volt, nem csinált ilyeneket, pedig kezdetektől fogva nagyon anyás. Én sem szeretném ha megszokná a mi ágyunkat, de ha aludni szeretnék kénytelen vagyok magam mellé venni. Talán majd leszokik róla
2006.03.16 19:21

2006.03.20 08:36
Én most TP-n vagyok még, ezért van időm egésznap pakolászni, estére mikorra már lenne időm ide ülni, totál hulla vagyok. Vasárnap voltunk lent a kéróban ÉÉÉS nekiálltunk végre konkrétan a munkának. Hát... nem szokta a paraszt a szántást, így nagyon elfáradtunk a nap végére mindketten. A festék kaparástól úgy fájt a jobb kezem, hogy aszittem hogy leesik. De ez nem panaszkodás, hiszen a mienket csináljuk, ennél még többet is megér.
jó lesz ezeket a képeket nézegetni, hogy honnan indultunk.
Ledumálja majd a fejedet.
Gyerekként is imádtam ilyet csinálni, de most is nagyon jó, hogy én taníthatom a gyereknek az újdonságokat.
2006.03.20 09:55
Remélem holnap is ilyen szép lesz, tanácsadásra kell mennünk. Az éjszakáink egyre jobban telnek, most csak hajnali 2 óra óta sírtunk, de azt annyira, hogy a párom is felébredt
Amikor meg elment dolgozni, mint a kisangyalok, úgy aludt mellettem
2006.03.20 12:13
Szóval van ennek a hosszú babatervezős időnek jó oldala is
És szerintem is szükség van 2-3 évre ha tényleg te akarsz megcsinálni egy csomó mindent a babócának. Nekem a legtöbb csak terv maradt, de neked tényleg lesz rá időd
Ez jó
Kezdj hozzá szorgosan és meglásd gyorsan eltelik az a pár év ;) 2006.03.20 13:18
Szeretnék játéktartó dobozt csinálni valami nagy állat figurával a háttérben, ami ugyan semmire sem jó, de nagyon fel tud szerintem dobni egy gyerekszobát.
Lehet hogy ilyet a párom kislánya is kapni fog tőlem a szülinapjára.
Rengeteg ötletem van, remélem a nagy részüket meg is tudom majd valósítani.
2006.03.21 09:29
, nagyon szerettem csinálni (és szeretném most is, ha a hátam engedné,még nincs kizárva, hogy nekiállok hamarosan újra). Én 2001-ben ismerkedtem meg ezzel a technikával, egy mesefigura kapcsán, akkor a pici öcsémnek készítettem el, meg még egy csomó mindent. Aztán ismerősöknek is. Közben öcsikém nagyfiú lett (már 8 éves), így az elmúlt években a leendő gyerekünknek hímezgettem. Rengeteg minden vár rá, hogy néhány héten belül kimossam, kivasaljam, bekereteztessem. Ha készen lesznek, majd teszek be róluk ide képet, mert -szerintem- nagyon jópofák és örülök neki, hogy az elmúlt években sok időt szántam ezekre, mert most egyedivé teszik majd a szoba hangulatát.
.
. Nálam októberben derült ki a terhesség, aki nem fontos (társasházbéli lakók, boltos nénik, zöldséges...stb.) természetesen nem szóltam. Karácsonyig nem is látszott semmi, aztán még hónapokig tartott a nagykabátos időszak. Most meg 6 hónaposan villogok a jó időben, igencsak kerekedő hassal, az ismerősök néznek, mint a lukinyúl
. Nagyon élvezem, sokan meg sem "merik" kérdezni, hogy jé, hát te? Csak azt látom, hogy nem az arcomat, hanem a hasamat bámulják
. Tök vicces
.
. Mindjárt én olvadok el
.
. Mondta, hogy ritkán jár a behívós internet miatt, de azért jó volt személyesen találkozni. Csenge nagyon aranyos, pici kislány.
. Azon is túlleszek legalább. 2006.03.21 11:31
A doktor nénink most vette észre, hogy egy kicsit le van nőve a nyelve
Lehet, hogy nem is csípik neki föl, de el kell vinni a sebészetre. Ma is csodaszép az idő, olyan jót sétáltunk tanácsadás elött, de utána sajnos rohanni kellett haza. 2006.03.21 15:31
Sajnálom Krisztikét!
Eladtuk a lakásunkat már vasárnap és úgy tűnik pénteken papíron megvesszük a másikat! Csak a hitelre várunk utána
A FEMA-hoz költözünk a most épülő házak egyikébe, tök jó lesz, már nagyon várom!

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|