BrillAnyu és BrillApu!
Nagyon-nagyon ügyesek voltatok!
Annyit gondoltam ma Rátok! Valahogy éreztem, hogy nem fogtok hétfőig várni a dologgal.
Remélem BrillAnyu nem fog dolgozni az elkövetkezendőkben..
Naggggyon drukkolok, hogy ha már ennyit kellett szendvednetek, meglegyen az eredménye!
Most még ilyen képetek van, de kb. 6 hét múlva kívánom, hogy ilyenetek legyen:
Igazán megérdemlitek!!
Csibe!
Már én sem férek be az átlagos nadrágjaimba vagy 2 hete. Néhány gumis, vagy kötős darabba esetleg.
De ez persze még nem annyira a babá(k)tól, mint a felfújódástól van, bár nekem alul már keményebb, az szerintem már tartós.
Juca!
Házibuli lett volna belőle? Valaki másnál, mi?
Ezt nem hagyhattam ki. Azért Rajtad is múlt, hogy legalább nekiveselkedtünk és összehoztuk.
Norwell!
Csak csínján azzal a takarítással!! Főleg, ha már nem vagy incifinci kisegér, aki minden lyukba belefér..
Bea!
Sajnos nem mindig a kor számít, mikor beavatkozás kell. Azért volt rá szükségünk, mert egy bakterológiai összeférhetetlenség miatt az méhnyakomban lévő nyákanyag megölte Zuram kiskatonáit és így elég csekély eséllyel jutottak be a helyükre. De szerencsére, ezen viszonylag könnyen lehetett segíteni.
Egyébként kb. 14 hónapja próbálkoztunk.
Ági!
Ha jól tudom, kb. 30 naposak a ciklusaid, így ez még bármi lehet, bár gyönyörű a görbéd.
Reménykedni szabad, beleélni magad ezerrel nem szabad!

(Soxor volt nekem is ilyen görbém, aztán mégsem lett babó.. ) Azért drukkolok ám nagyon!
Sziporka!
Üdv. itt!

Az émelygésnek lehet örülni, bár azért sokminden mástól is lehet. Így türelem, türelem..
Visszatérve az UH képünkre: a jobb oldali a 16-oska, ő meg sem moccant, csak a szíve kalapált, a bal oldali 15-öske pedig elég sokat úszkált, emiatt nehéz volt megmérni, azért olyan maszatos a kép is.

Olyan érdekes: iszonyat büszkeséggel töltenek el!
És a méretük alapján stimmel a koruk is, szóval szupi!
További szép hétvégét mindenkinek:
réka
8+3