A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Indi,
ha F5-öt nyomok, ugyanugy visszamegy a föoldalra, és kereshetem megint a Szentimre nevü topikot...

KépKép
fibi

Indi!
Tök jó gondolataid vannak, és nagyon jól tudsz írni ezekről a dolgokról. Még én is megértemKép Ha van kedved írogatni, ne fogd vissza magad, szerintem más is szívesen olvassa.

Bog!
Én lakástextil-méteráru boltot tudok jót, nem tudom az kell-e, vagy valami ruhát akarsz varratni?

Állva pisilés: Már a férjem is mutatta a cikket. Elgondolkodtató. Annak ellenére, hogy mindig írigyeltem érte a férfiakat, és nem tudom magamat így elképzelniKép Bár egy sörözés után???Kép

Egyébként lehet Indinek így várandósan jobban fejlett szaglása van és azért érzi a tavaszt?Kép Itt is inkább télszag vanKép

Barbi!
Jó tanács izomlázra: ennyi idős terhesen NE TAKARÍTS!!!! Bízd rá a férfi emberreKép Kényeztessen egy picit. Bár tudom én, hogy ilyenkor tör ki egy nőn az otthon csinosítgatási mánia, és szülés előtt másfél hónappal ablakot takarítottam, megis kaptam a magamétKép
A Kozma Emese féle tanfolyamra én is rákerestem a neten, és ha regisztrálsz, küld ingyenes hírleveleket, ami inkább reklámanyag, de a tanfolyam lényegét megismerheted belőle, és van könyvajánló.

Kép
Kép
zuzmo1

sziasztok,
juj de jókat irtatok!!!!

Juc,
Kép BÖLCS!!!Kép

Indi,
antropozófia: milyen régen hallottam ezt a szót!!!Kép
és az is tetszik, amit irtál, bár én egy végtelenül, gyógyithatatlanul romantikus ember vagyok, és szeretem elhinni, h enyéim KÜLÖNLEGESEK!!!KépKép mint ahogy mindenki más is...Kép

de majd lestek nagyokat, amikor megmentik a világot!!!KépKép majd nézzétek a hiradót!!!!

FIbi,
én fenntartom, h másképp neveljük a gyerekeinket, de persze lehet, h erről ők is tehetnek. Bár megjegyzem, ÉN SOSEM szeretettem oviba járni, a bölcsit is nagyon utáltam, mindig magányos voltam!! Hiányoztak a szüleim. És ők nem voltak ott...lehet, h minket azért neveltek ridegtartásban, h egy életre megjegxezzük, h a gyereket SZERETNI KELL!! ha egyszer azt érzem a kölkön, h nem jó neki az oviban pl, azonnal kiveszem, és csak babusgatom naphosszat!!!KépKép
na persze...Kép de mégis...majd meglátjuk.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

FibiKép
Nem tudom, mi lehet a gondKép nekem eleve be van téve az oldal a kedvenceim közé, úgyhogy sosem a Babanet oldalról hozom be.. de frissítéskor nem szabadna visszamennie akkor sem a főoldalra, ha eredetileg onnan léptél beKép

Egyébként itt is szállingózik... hát, nekem akkor valami másért érződik a tavasz, lehet, hogy mindjárt születünk? Csak nem... Kép

indianyo

Na akkor itt tudtok olvasgatni pl.indigó témában:
http://indigogyerekek.lap.hu/

Vera!

Szívesen,de mit?Pisilőst?

Juc
20170114224602

ZsanciKép én is azt gondolom, hogy minden gyerek különleges!!! és persze a sajátunk méginkábbKép
És igen, a világ megmentése mindig az egyénnél kezdődik, tehát ha hagyjuk a különleges gyerekeinket kibontakozni és szeretettel támogatjuk őket, akkor a világ kétségtelenül már nem veszhet el...

Köszi ZuzmóKép Majd néha akkor még itt elmonologizálokKép

Most találtam az egyik kedves waldorfos mama blogjában egy cikket, ide teszem a linkjét, hátha segít továbbgondolni a csillag/kristály/indigógyerekeket... Nekem nagyon jólesett olvasni - főleg eza "bólyának lenni" gondolat fogott meg, én is ezt vallom.

A címe: a gyermeknevelés lelki út, az ima egyik formája
http://www.mandala-veda.hu/main/isvara.php?from=publikacio&publikacio=pub_gyer.p hp

indianyo

Sziasztok!
Rég nem voltam...
Szeretném még 1X megköszönni a segítségeteket!!
Azóta megszületett a pici :-O Igaz a kíírt időpont előtt pont 1 hónappal.
2006.02.14.-én úgy gondolta most már ki kellene bújni és erre a Valantín napot választotta!!
A 36. héten 2900 grammal és 53 centivel érkezett. Szerencsém volt, mert azt mondták, hogy, ha a baba méretei kicsik, akkor átküldenek a Schöpf Méreibe, mert ott van koraszülött osztály. De erre nem kerűlt sor mert azt mondták méretileg rendben van így maradhattam.

A szülésem sajnos nem olyan volt mint képzeltem és szerettem volna...

Rakok fel pár képet remélem sikerűl:
Szilárd::-O
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Nagyon imádjuk a kis rosszaságot!!Már most olyan akaratos nem is tudom mi lesz később!Kép

Kép
renee

sziasztok,

mi élünk csak betegek vagyunk,b is meg én is betaknyosodtunk de állatiraKép((((((
visszaolvasni nem tudok de majd talán esteKép

Kérdés:szóval azt szeretném kérdezni(főleg emeletes kertes házban lakóktól,pl bogárkaKépKépKéphogy mi az a lépcsőzési mennyiség ami a normális tartományba tartozik még....mert ugye azt mondják hogy az első 12 hétben nem szaunázunk,nem fürdünk forró vízben meg nem nagyon lépcsőzünk.....csak nem tom mi az ami még belefér mert mikor B-t vártam még nem volt kész az emeletKépazaz akkor készült...de most egy nap 20-25X is oda vissza szaladgálok mert ugya a konyha lent van....
ne kombináljon senki,csak készülődökKépKépKép

puszi
gigi
Vendég

Renee! Kép
Ez a csöppség tündérien édes, gratulálok!!! Kép
Nagyon szép fejlett baba, tényleg nem hittem volna, hogy a 36. héten már megszületett, ha nem mondod. És már mekkora haja van! Hogy hívják a bébit?
A képekről teljesen a kisfiam születése jutott eszembe, úgyhogy majdnem elbőgtem magam...
Nem akarok indiszkrét lenni, de volt vmi komplikáció a szülés közben, amiért nem így képzelted? Kinél szültél?
Jó étvágyú baba? Szopizik ezerrel?
Na jó, nem akarlak tovább elárasztani a kérdéseimmel, az időd inkább erre a gyönyörű csöppségre fordítsd. Kép
Mégegyszer gratula, hiszen holnap lesz 1 hónapos!

Kép
Kép
denizsa

Renee:
gratulálok a kisfiadhozKép
Dorkám a 39héten született ugyan ilyen méretekkelKép
Kérhetünk szüléstörténetet?Mi volt a gond?

Indi:
igen én is támogatom,hogy még írj!!!Nagyon érthető és érdekes.Meg engem nyugtat is a stílusod...Kép

Fibi:
én kiraktam ikonnak és így nincs gond,rögtön itt jön be a babanetKép

petergabi

Renee,
gyönyörű rosszaságod van!!!KépKép megláttam, és nem tudtam betelni vele!!!Kép
sok sok boldogságot kivánok nektek az elkövetkező évtizedekhez!!

mi volt a baj a szüléssel???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

GAbiKép KöszönömKép

RenéeKép Gyönyörű babócád van, az első gondolatom pont az volt: micsoda atlétatermetKép

Gondolom/remélem/kívánom: egy idő után majd csak a baba miatti öröm marad meg.. akkor esetleg ha írsz róla, szívesen elolvasnám (bár lehet, hogy én sem akarom majd senkivel megosztani, ez nem is olyan könnyű) sok boldogságot kívánok ehhez a csöpp emberkéhez!

indianyo

Szia Denizsa!
Szilárdnak hívják a lurkót, de a képek fölött oda írtam, de nem tűnik ki annyira.Kép

A szülésemmel kapcsolatban komplikáció szerencsére nem volt. A problémám csak annyi, hogy azon a napon amikor szűltem kb. 30-35 szülés volt összesen. Velem együtt akkor 9-en szültek. /ezt utólag tudtam meg/ Sajnos kevés volt a szülőszoba a szülni vágyó nők pedig csak jöttek és jöttek!Azt mondták biztos front van. Szóval a rendelkezésre álló szülőszobák /és az osztályon sem nagyon tudták elhelyezni a már megszűlteket/ kevésnek bizonyúltak és gyorsan kellett végezni...
Méhszáj tágítás 10-15 percenként már nem is emlékszem hány alkalommal, mert a tudatom az valahol máshol volt... /nem kívánom senkinek/ majd rendes hosszúságú és erősségű fájások mellett jó erős oxytocin infúzió. És sorolhatnám még, de nem akarom, mert igaz, hogy a felejthetetlen élményt felejthetetlenné tették, de ami a végeredmény lett az mindenért kárpótól!
Rosszakat írni nyílvánosan pedig nem áll szándékomban, ha bővebben érdekel leírom szívesen, ha elküldöd az emil címedet ide: geniusren@gmail.com

Az étvágyunk rendben, /enyém isKép/ annyira, hogy most már 3800 gramm. Tejem is van rendesen most is elég csak a képeket néznem és gondolnom rá, már folyik is . Mit folyik, olyan mintha csőtörés lenne...Kép
Szóval gyarapszunk rendesen!

Kép
renee

Köszönöm mindenkinek!

Ha mást is érdekel a történetem írjatok az emil címemre és leírom. Ide írni nem akarom, mert nem hiszem, hogy helyes lenne...De ha úgy gondoljátok akkor leírhatom.

Kép
renee

renee,
én is gratulálok és nagyon szép súlyal születettt ahhoz képest hogy 36.héten jöttKépés édes kis krampusz a képeken isKépés persze hogy érdekel mi volt,gigi83kukacgalambpontnet-re várom a történetet.
és sztem te döntsd el hogy le akarod itt írni vagy sem,némi üldözési mániám nekem is van sajnos a sok rídonli miatt....
Vendég

Renee Kép
Mail-tem Neked! És nem is mondtam, hogy a fiamat Bálintnak hívják, vagyis mi is ünnepeltünk febr. 14-én! Kép

Kép
Kép
denizsa

Renee:
valóban nem túl jól hangzik ez a rövid összefoglalódKép
Mivel ez is a szentimre,szerintem nyugodtan írhatod ide is,főleg,hogy az illetékesek is olvassák néha.A negatív kritika is lehet építő...

petergabi

FRISSÍTÉS ÜGYESEN
ezt a címet https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39890/983.html?1121151614
másold be (végig az egészet) fenti böngésző címed helyére, nyomj entert, tedd a kedvencek közé, mint Babanet Szt. Imi topic, ezután ha így hozod be a topicot, F5-re mindig itt marad. hosszú ideje így csinálom, mert nincs kedvem átvergődni magam a reklámokon, topicokon.

Renee!
nagyon édi a babád!
mikor én szültem, akkor is marha sokan voltak, szerintem kezd kevés lenni a hely a kórházban. (ha front van, ha nincs.)

Gigi!
te IVF-es voltál? nem emléxem egészen pontosan. a lényeg, hogyha nem lennél az, azt mondanám, hogy ilyen kis rövid lépcső többször nem gáz. én 7. hó végéig melóztam, emeleten, és napjában én is kb. 25-30x le-fel mászkáltam. viszont egy veszélyezetett az más tészta. ott vigyázni kell mindenre, úgyhogy költözhetsz le a földszintre Kép

ancsipancsi

ancsi,
IVF?wasKép????????????
köszi a választ,azt gondoltam hogy utána belefér csak azt nem tudtam hogy a kritikus időszakban is megengedett eKépazaz hogy mennyi az oké,mert én bizony nagyon úgy érzem hogy állati sok az a 20-25X le-fel,mert az már 50 és nagyon lóg a nyelvem már 10 után isKépKépKépés nem leszek én veszélyztetettKépKépilyen fiatalonKép????????????????????????????
Vendég

Renee, gratulálok, gyönyörű kisfiad van! Kép csodálatos Bálint-napi ajándékot kaptál Kép sok boldogságot kívánok nektek Kép
engem is érdekel a szüléstörténeted, de szerintem itt mindenkit Kép
malatzka @ hotmail.com

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Csak egy nagyon gyors bekukkantás, többre most nincs időm!

Juc!

Nagyon jó ez a történet! Elmentettem magamnak!Kép

Bogárka!

A Körtéren a 3-as busz megállójában lévő Röltexben vannak nagyon szép anyagok, ha azt szeretnél, de ne babakocsival menj, mert lépcső van és az eladók nem túl segítőkészek!Kép

Renee!

Gratulálok a picurkához!Kép Durva, amit írtál, ha a helyhiány miatt ilyeneket csinálnak! Írnál nekem is mélt? Cím a profilomban! Azért kíváncsi vagyok a részletekre!

Szia Verona!

Én nem ismerem egyik dokit sem személyesen, de mindkettőről jókat hallottam!Kép

ILdi
ildi76

rossz napom van, az apeh mégiscsak kitett az evából Kép ráadásul vmi hiánypótlást is be kell nyújtanom...

Zsan, és 2002 óta nem is voltatok kettesben Levivel? vagy csak külföldön nem? mert mi tényleg fél éve nem voltunk egy percet sem kettesben

Fic, a holnapi tornát megint ki kell hagyjam, mert mivel a szerdai munkanapom kiesik, ma és holnap kell mindent összehoznom a szerdai leadásra. ráadásul a héten lesz a nagyinterjúm is, amit emlékezetből írtam le, de ezt ne áruljátok el senkinek Kép

Juc, nagyon örülök, hogy minden oké, és a költözés vége igazi heppi end volt!!! KépKép

Fibi, indigókhoz én nem nagyon tudok hozzászólni, de hasonlót gondolok, mint Jucus. ja és bár nem szeretem a sört, de a példázat királyságos volt Kép

votiv 8)
votiv

Rec,
nem fogod elhinni, de teljesen komolyan gondoltam! Kép mindenféle gonoszkodó hátsó szándék nélkül, mert szerintem jóóóó dolog eltérő véleményeket olvasni... egyébként jelenleg összes gonoszságomat az időjárásnak tartogatom Kép

Bogárka,
mire kellene a textil/rövidárú-bolt? Kép

Juc,
nem, a söröset Kép

Renee,
gratulálok!!!!! Kép Csöppség gyönyörű Kép

vera
kisün

Isti azt mondta, hogy MAMA! KépKépKép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Renee, Szilárd gyönyörű!Kép A méreteivel szerintem sincs probléma, főleg, ha abból indulok ki, hogy Réka 39. héten még ennél is kisebb súllyal született.Kép

Gigi, pedig már olyan jó volt egy percre kombinálni.KépKép
zanza

Votiv, nema'!Kép ugy remeltem, h jottokKép es megseKép

Renee, fiad gyonyoruKép a rovid "osszefoglalo" szomoruKép es kiakasztoKép

Kisun, Kép. akkor majd neha elejtek egy-egy ellenvelemenyt. amikor senki nem figyelKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Votiv,
megint pongyola voltam, mint oly' gyakran!Kép 2000 augusztusa óta nem voltunk kettesben külföldön, itthon múlt hónapban, vagy januárban voltunk kettesben egyszer másfél órát egy kávézóban, és az olyan JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ VOLT, h el sem tudom mondani!!!KépKép úgy éreztem magam, mint 20 évesen!!!Kép
remélem ti is úgy fogjátok magatokat érezni szerdán!!!KépKép
egyébként megigiértettem Levvel, h jövőre mi is megszökünk ezen a napon!!! Remélem addigra már Igi hajlandó lesz mást is enni, mint engem...bár egyelőre nem sok esélyét látom a dolognak...
Rec,
én nagyon fogok figyelni!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc,
cikket még nem olvastam, majd holnap ráérek. Kép A köves homokos sörös dolgot viszont ismertem. Kép

Kisün,
aha, sejtem, miért írod, h nem akarom tudni. Kép

Többit máskor, most értünk haza, vízszintes hóesésből... Kép
neet
neet

Renee

Gratula a babkódhoz, jó egészséget és sok erötKép

Barbi
Óvatosan a takarítással! Az ilyen jellegű izomgörcsöt- lázat a magnézium hiány is okozhatja!!!! Nekem volt amikor a lányokat vártam, egyszer úgy begörcsöltem, hogy fél órát ültem a mosogató alött mert egyszerűen képtelen voltam felállni.

mennem kell
kókuszdió

Neet,
viszont azt nem biztos, hogy tudod, hogy a sumerek találták fel a sört, sőt, kb. 10-20 fajtáról tudunk... és mivel nem szűrték, és úszkált benne mindenféle, ezért szívószállal itták, majd mutatok képet Kép
kisün

Vera,
mé' má' akkor volt fényképező???Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Recca, én is nagyon készültem, hogy megyek, de be kellett látnom, hogy nem jut időm/erőm mindenre Kép

Zsan, na azért Kép tegnap meglátogatott minket egy gimis oszt.társnőm a kétéves fiával. ők már voltak férjével kettesben el 3 napra, amíg a fiacskájuk a nagyikat szedte szét Kép és a barátnőm kijelentette, soha többet nem mennek gyerek nélkül (a férje ekkor nyelt egy nagyot), mert annyira hiányzott neki a fia... hmmm Kép
(remélem ezt csak azért mondta, mert sok segítsége van, és heti 2 napot dolgozni is tud menni, meg tulképp bármikor bárhová könnyen elmehet, nincs úgy összekötve a gyerkővel, mint mi)

votiv 8)
votiv

Zsanci,
hát persze Kép agyagból Kép
kisün

Neet!

Gondolhattam volna,hogy ismeredKép

Vera!

Akkor melyiket?

Renee!

SZilárd nagyon klasz kislegény!

H avalaki látja azt a csúnyarondakakamatyi tavasztündért akkor kapja el a grabancát és NE engedje el,mert most már nagyon fázik a posim.

Juc
20170114224602

Juc,
a köves-kavicsos-homokos-söröset Kép
kisün

Juc,
én nem szeretnék tavasztündérrel találkozni, mert félek, nagyon megverném Kép
kisün

Verona, Curse, itt a Proone által készített táblázat rólunk, dedekkel, dokikkal, szülésznőkkel Kép
http://proone.freeweb.hu/szentimre.htm

Curse, neked ajánlom az én dokimat, Dr. Faludi Pál, rendel a Fehérvári úti rendelőben, mivel ide is bejelentkezés van, és nemrég újították fel, nagyon tiszta, kulturált, és ő nem tesz különbséget sztk-s és magánbeteg között (én végig sztk-ba jártam hozzá). a magánrendelőjét Mása tudja, ő oda járt. ő középkorú, jókedélyű, rendkívül jó doki (nem is kellemetlen, ahogy vizsgál), alapos, figyelmes, bármiről lehet vele beszélni, akár lelkizni is Kép és úgy szülsz nála, ahogy akarsz, akár fejenállva is Kép a Szülőszoba tvműsor 7. adásában vezet szülést, ezt a neten meg is tudod nézni a www.tv2.hu/szuloszoba oldalon. és így bekukkanthatsz a SztImrés szülészetre is Kép
az én szüléstörténetem pedig 2004. dec 14-én van fenn, ha jól emléxem, ott is írtam sokat róla.

Verona, Te egy hős vagy, ha elolvastál pár hónapot Kép sajnos én egyik dokit sem ismerem személyesen. Bencsikről semmit sem tudok, Dr. Barnának pedig inkább a fiát javasolnám, vele találkoztam és nagyon szimpi... ugye csajok? KépKépKép

votiv 8)
votiv

Juc,
ezt azon ritka pillanatban tudtam meg, amikor kezembe akadt egy Nők Lapja, ott olvastam. Fényévekkel ezelőtt. Kép

Renee,
csatlakozom a deded fanjai klubhoz! És egyáltalán nem is picike, és a lényeg a lényeg! Kép

Most ne utáljatok meg, de ez a terhesen ne takaríts, meg ne mássz lépcsőt, meg ne emelgess sztem nagyon úrinős hozzáállás. Első babánál még csak-csak, pláne ha van segítséged, de mit csinálsz a többedik babánál? Az első(k) igenis igényli(k), hogy időnként emelgesd ő(ke)t. És ha egyedül vagy otthon az hogy jön össze, hogy este hazajön a férj és rendetlen a ház, stb?? Persze, természetesen, ha valaki veszélyeztetett és sokat kell pihennie, feküdnie, az más, de egy zavartalan lefolyású terhesség alatt nagyjából mindent lehet és kell is csinálni, mondjuk talán a bándzsi dzsámpingen kívül.
Na, de tényleg nehogy valaki megsértődjön, csak ezen most egy kicsit felhörrentem, hogy hát ki ha én nem? Kép
neet
neet

hallottátok ezt a súlyosan peches autóst, akinek belegurult a kocsija a rakpartról a Dunába?
tévétnemtartók kedvéért: az út "belső" oldalán parkolt, innen gurult át a kocsi a folyóhoz, mert 1. nem húzta be a kéziféket. 2. nem is rakta sebességbe. 3. azon az 5 méteren épp hiányzott a szalagkorlát. 4. pont alá volt fordítva a kormány, így szépen belekanyarodott a kocsi a vízbe... itt pedig fennakadt egy állóhajót tartó sodronyba, csak így nem vitte el a víz...Kép

votiv 8)
votiv

Neet, igazad van abban, hogy nem kell pipiskedni, meg főleg nem is lehet, ha egy egy-két évest kell emelgetni pocóval. de azért nem is szabad túlerőltetnie magát az ember lányának. én ablakpucolás után görcsöltem be a 36. héten, úgy, hogy reggelre kinyílt a méhszájam Kép utána meg szigorú fekvés volt, se torna, se séta... ezt elcsesztem. ráadásul utána még majdnem 6 hétig fekhettem. na ezért kell mértéket tartani, már amennyire a körülményekhez képest lehet Kép

votiv 8)
votiv

Fu, de elegem van... egész délután nem jött be a babanet, és undoritoan esett a ho, meg fújt a szél, sétálni sem tudtunk kimenniKépKép

Viszont van egy jo hir is: az ELSÖ érdeklödö, aki megnézte pénteken a házat, MEG AKARJA VENNI!!! Juppéééé KépKépKépKép

most visszaolvasok...

KépKép
fibi

Fibi!

Hurrá! De azért ne kiabáljuk el! Akkor biztos, ha már aláírtátok az adás-vételit!Kép

Votiv!

Aranyos lehet Isti, ahogy mondja, hogy MAMA! Timi egyelőre a kutyaugatást utánozza: "bah" meg az autó brümmögését! Bár most egy ideje minden, amit hall "bah" lett! Ha meg próbálok mondatni vele valamit, akkor tátog, mint a halacska!Kép
ildi76

Na, egész nap lapultam, mert addig dicsértem itt a fincsi tavaszi illatokat reggel, hogy leállt az egész országban a közlekedés a hóvihar miatt.. Kép

indianyo

Sziasztok! nagyon köszönöm a tanácsokat, mindenki ledoktorált Kép : a dokibácsim eltiltott a takarítástól.

Neet! Veled is egyetértek, mert nehezen tudom elképzelni, hogy ne rohanjon el a ház, ha én leállok. Próbálok jobban figyelni, de teljes leállásra még nem vagyok kész.

Ancsi! Köszönöm. Így már tényleg sikerült a frissítés!!!

Szilárd nagyon férfias!!! Gratulálok!

Kókuszdió! Magnéziumot már 4.hónap óta szedek,de csak előtte volt - s hála csak egyszer - rossz élményem. Nálam jobb helyen - az ágyban - történt a görcs és úgymaradt jelenet.

Gigi! Nálunk is emelet van 13lépcsővel. Nekem semmi bajom nem lett tőle, pedig ráadásul az általános méreteknél magasabbak. Rohangáltam le-föl. Csak esténként gondoltam meg többször is mire felmentem, de mindig felértem Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Votiv,
nincs tévénk, de hallottam a rádiobanKép

Indi,
pont ezt a könyvet kaptam Barbitol Bálint születésekorKép

Ancsi,
köszi a tippet, praktikus és jo igy a frissitésKép

Renee,
Szilárd gyönyörü babaKép, a szüléstört. nem tul jol hangzikKép

KépKép
fibi

Fibi!
Végre műxik a babaneted!

Votiv!
A rossz napod a végére csak jó lett! Isti édes lehetettKép

Neet!
Szerintem te is észrevetted, hogy viccesen írtuk Barbinak, hogy ne takarítson! Szerintem se tespedjen el az ember, de ha már problémát okoz az aktívkodás (ahogy azt Barbi írta is), és megteheti az ember, akkor inkább pihenjen. A második gyerekkel már úgysem teheti.

Gyerek nélküli program? Mi úgy jártunk, hogy nincs Budapesten egy nagymama-nagypapa se, úgyhogy csak magunkra számíthatunk.(A diplomámat is úgy vettem át, hogy Bazsóval kenguruval bementünk az egyetemre, akkor Bazsó 4 hónapos voltKép) Nővérem csütörtökönként este bevállal 1-2 órát, így 2x már voltunk moziban, és a házassági évfordulónkon vacsorázni (mindezt 10 hónap alattKép), nekünk is hiányzott BazsóKép, de azért nagyon jó volt, olyan volt, mintha először mennénk randizniKép. De ismerek olyan családot is, ahol a babát 5 hónapos korában már egész hétvégékre lepasszolták a nagyszülőkhöz. Ez nekem teljesen elképzelhetetlen, és nem csak a szoptatás miattKép

Kép
Kép
zuzmo1

Neet és Zuzmó! Beszélgettem közelben lakó 2.gyermeket váró kismamákkal, s ők is azt mondták, amit ti: A másodikkal majd én is "akrobatikusabb" leszek Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Ildi,
igen, még semmi sem biztos, attol függ, hogy kap e hitelt a vevö.

Zuzmo,
Kép
mi 14 honap alatt egyszer voltunk moziban, és matinéra mentünk (ebéd után), mert este csakis cicivel tud elaludni BálintKép

KépKép
fibi

Fibi! Mi is csak azért tudunk estére programot csinálni, mert Bazsi 10-nél előbb nem alszik el, úgyhogy fél9-9-ig lehet dorbézolniKép Nálunk is cicifüggés vanKép Kíváncsi vagyok, ez meddig marad ígyKép
Lakáseladáshoz drukkolok! Hova szeretnétek költözni? Azt írtad, hogy Buda, de azon belül?

Kép
Kép
zuzmo1

igaz,h apjukkal voltam már kettesben picit, de moziban tuti majd' 4 éve voltam utoljára. A star wars nem tom hányadik új részét néztük meg...Kép
na, a mozi pl. nagyon hiányzik!! meg egy vacsora is tök jó lenne.
de azt mondják, akinek ilyen rokonai vannak (mint nekünk, mindkét oldalról, kivéve 1 db nagynénit!!Kép), azoknak nincs szükségük ellenségre!!!Kép és ez igy is van!!!

Votiv,
Kép szegény férjecske!!! hááát, ha igy is gondolnám egy kis kiruccanás után, akkor sem merném ezt hangosan a párom előtt mondani, mert lehet,h felnégyelne!! bár egyszer pont ő mondta, h neki már nem is hiányzik az,h haverokkal eljárjon ide-oda. Ha hazajön a munkából, ő arra vágyik, h a gyerekeivel lehessen!!! na, jól megneveltem???KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?