A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibi!
Tényleg nem akarok belemagyarázni a dolgokba semmit - DEHOGYNEM!!! - de pont azután jött a jó hír, hogy Gödön voltatok, s tetszett Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Szia Lánykák!

Na ma úgy ébredtünk, hogy Lillának nem volt hője, se egyéb tünete. Szóval kezdek megnyugodni, hogy tényleg a foga miatt van, mert nincsenek kiütései sem.

Viszont én arra ébredtem, hogy fáj a torkom+szar közérzet. Az az érdekes, hogy tavaly pont ugyan ilyenkor volt az egész család beteg. Úgy látszik idáig tartanak az immunrendszerünk tartalékaiKép
Most kúrálom magam.

Azért, hogy a gyerekkel ne szúrjak ki, levittem őt ide a Fonyód utcai bölcsi játszóházába. Most már van összehasonlítási alapom. Ez játszóház méreteiben dupla akkora, mint az FMH. Igaz nincs mindenhol szőnyeg , de alig 2 hete fejezték be a felújítást, kedves macis tapéta, parketta és sok sok játék. (habás játékokat nem láttam) Minden játékból több van tehát akár 20 gyerk is jól elvan. Reggel kilenctől van 15-ig és egy alkalom 514Ft. Szerintem ez nem vészes. Szóval ha jó előre kitaláljuk, mert itt be kell jelentkezni akkor szerintem egy talira ez is jóKép

Juc!
Ezt már én is ismertem, de továbbra is nagyon jóKép

Indi!
Tök jó, amit írtál, most már én is utánaolvasok ennek a dolognakKépTémával kapcsolatban kis sztori:
Esztergomban voltunk a dédit meglátogatni a kórházban, az ortopédián. Szobatársak, folyosó el volt olvadva a gyerektől, milyen aranyos, értelmes és mennyit beszél. Dehát a mai gyerekek mind azok, mondja ott egy nő. Erre visszakérdezek, miért régen nem voltak értelmesek a gyerekek? Válasz: nem igazán tudták a szülők felmérni, mert nem volt idejük foglalkozni a gyerekekkel. Szóval biztos, hogy a mi kezünk is benne van....

Na most megyek ApáhozKép
beetrix

ugye Beet???KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!
Renee! Szilárd gyönyörű baba, egyáltalán nem látszik rajta, hogy ennyivel hamarabb jött.
Az viszont nagyon gáz, hogy így siettetek mindent.

Bi-bí! Mi tegnap (is) voltunk moziban. Grétit lepasszoltuk a nagyszüleinél. De nem érezhette túl jól magát, mert ma náluk voltunk tücsök zene után, de 1 percre nem hagyhattam magára, csimpaszkodott rajtam, mint egy kis maki,lehet azt hitte, hogy megint ott hagyom. Kép Pedig a nagyszülők annyira próbálkoznak, meg mi is próbálunk sokszor ott lenni, de szerintem érzi, hogy idősek.

Viszont a film nagyon szuper volt, ajánlom mindenkinek: Csak szex és más semmi. Annyit röhögtünk rajta, hogy csak na.

Indigó gyerekekben én sem hiszek, azt meg nem is tudom értelmezni, hogy ők fogják megmenteni a világot ... Az a baj, hogy az emberek annyi mindent kéepesk elhinni, elég, ha valamiről 2x hallanak és már hisznekis benne,és sokan ezt nagyon kihasznáják. Egyik héten ebben hisznek, a másikon meg abban.
Az én gyerekem nem indigó, de a mi életüket már akkor is szebbé és boldogabbá tette.

KépKép
KépKép
lindicita

Zsan!

Enyém pasim is olyan ,hogy most lett volna hétvégén 20 éves bajnoki buli és lemondta avval az indokkal,hogy öltözünk és 3 napja nem látta a gyerekeit.
Ez nagyon jó érzés ám,hogy nem csak nekem hiányoznak a kis szarosok.Persze mi mondjuk sokat járunk barátokhoz és hozzánk is jönnek de mi ált.ezt kölkökkel tesszük vagy ha nem kölkös a buli akkor nem megyünk.
Kettesben meg jó régen.De mivel már nem csak ketten vagyunk ezért automatikusan 4-ben gondolkodunk.

Ja és VOTIV!

Enyém Zistván is hasonlóan te pasidhoz elutazik most a költözés után.Ez valami törvényszerűség?

Juc
20170114224602

Zsan, jóóól! Kép moziban én már 1x voltam szülés óta Kép egyébként meg összesen 3x voltam programon apával, ebből 1x kettesben. néha úgy érzem, mintha a szülés csak részletkérdés lenne, és még mindig a "köldökzsinóromon" lógna Isti, hihi Kép
és ma tényleg hipercuki voltKép
de az apeh akkor is durván beszivatott. mivel nem volt bevételem (mivel a gyed miatt nem is lehetett), kib..tak az evából, amibe baromi nehéz volt bejutni. ráadásul ez jó pár évre szól, ha egyáltalán valaha visszaengednek mégKép apafej most gondolkodik, érdemes-e megfellebbezni... egyébként is rohadt genyó dolog így kitolni kismamákkal. még a végén kiderül, h az apeh szabotálja a népességszaporulatot Kép

votiv 8)
votiv

öltözünk=költözünk Kép
20170114224602

Renee!
Igazán klassz kis srác lett Szilárd! Gratulálok!

Votiv!
Isti is nagyon cuki lehetett, többek között ezekért a pillanatopkért is jó Anyának lenniKép

Kiruccanás gyerek nélkül:
nálunk se túl sűrű a téma. Nekem a mozi és a színház hiányzik, na jó meg néha lenne vacsorázhatnékom. Viszont most úgy sincs mit ilyen alkalmakra felvennem ezért annyira nem bánomKép MOndá a kismalackaKépSzerintetek mi lenne a normális egyensúly-e témában? heti 1x, 2 hetene 1x, 1 hónapban 1x? persze ezt is embere válogajtaKép
beetrix

Juc, kriminális! de mivel olyan rendes volt, hogy lemondta a bulit, nem lehet egy szavad seKép
vagyis attól függ, mennyi időre megy elKép

Fibi, drukk! Kép

votiv 8)
votiv

Votiv! Én is eva-s voltam, alig élvezhettem ki előnyeit, máris jött Gréti. Én viszont magamtól szüntettem meg,mert hiába nem volt bevételem (mert nem is lehetett), attól még a folyószámlámnak élnie kellett, ami kb 40 ezer ft költség évente, így megszüntettem az egészet.

Mama aranyos Kép Én Jaja vagyok.

KépKép
KépKép
lindicita

Votiv,
tessék megirni!!!Kép és nem tom, h mi van a kórházas dologgal sem!!!Kép
sztem mocskos diszkrimináció, vagy mi...diszkiri...diszkirmi...anyway...Kép
és én is ezt a köldökzsinóros dolgot érzem. Nagy nehezen sikerült szétrágnom a zsinórt B-vel, erre itt van IgiPopp és ismét megkötözött...KépKép
és én is gratula MAMÁHOZ, enyim bumburnya érdekes módon ugyanúgy ugat, mint Timi (báhbáh) és szintén brümmög az autóra. De ennyi. Ja, mostanság kezdem azt hinni, h jókor és jó helyen használja a babák alapszavát, a NEM-et!
és ügyesen hisztizik. Ma egész szép ki műsort levágott, mert nem engedtem a géphez...
Juc,
mi is 4-es számrendszerben gondolkodunk, csak NÉÉÉÉÉÉÉÉHA hiányzik egy picit a MAGÁNY!!! Kép meg nálunk z a baj, h kevés barátunk családos, a legtöbben még az "irtózunk-a-gyerektől"-korban van, és igy arra sem tudjuk rávenni őket, h idejöjjenek...Kép (meg a franc akar pakolni utánukKépKép)
és Zistávod milyen bajnok???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lindi, jól tetted! nekem meg se fordult a fejemben, hogy azonnal meg kéne szüntetnem mindent, ahogy anyuka lettem, hiszen nem áll meg az élet, sőt Kép aznap írtak ki tgyás-ra is, amikor szültemKép és hát ugye gyed után mindent nulláról kezdeni is szivacs. szerencsére az én folyószámlám negyedennyit kóstál, és arra jön a csp meg a gyed, meg arról fizetem a számlákat, szóval mondjuk, hogy megéri fenntartani. na és most arról fizethetem a fellebbezési illetéket is... már ha apafej lát bármi esélyt...

votiv 8)
votiv

barbi,
kösziKépez megnyugtatott,most mindjárt leszaladok és megszámolom hogy hány lépcsőfok vanKépés ezt művelted az első 12 hétben is?majd azért arra vigyázz hogy a magnéziumot hagyd abba ha meg akarsz szülni vmikorKépKépKépén asszem a 36.hétig szedtem...és egy héttel túlhordtam...aztán hogy attól e hogy sokáig szedtem és olyan laza voltam és nem akartam görcsölni vagy amúgy is túlhordtam volna az más tészta.

fibi,
remélem pízmag nem sokára a számlátokonKép

votiv,
olyan édesen tudnak mondani mindentKépde tényleg minden olyan aranyos ami elhagyja a szájukat.főleg ezek az első próbálkozások.b most ott tart hogy azt csinálja amire azt mondom hogy nem és utána közli hogy " szejetlek hejcegnőm"KépKépKép

na én el tentézni
cupp
gigi
Vendég

Beet,
havi, kéthavi 1x-i kimenőnek már NAGYON tudnék örülni.
sztem jó ez mindenkinek!!!Kép
nekünk annyi időnk marad "normális" dolgokról beszélgetni, amig alszanak a gyerekek...ennél többre vágyom! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jaj, erről jut eszembe!

Votiv!

Megírtad a kórházas cikket (László H)? El lehet olvasni valahol? Érdekelne! Már többször akartam kérdezni, biztos írtad, csak pont akkor nem olvasgattam a Babanetet!
És legalább annyít írj nekem, hogy jobb eredményt mutatott-e a Voll diagnosztika másodszor vagy nem!Kép
ildi76

Fibi! Kép
Ez szuper hír!! Drukkolok, hogy kapja meg a hitelt és tudjatok költözni. Kép És megkaptam a mail-t, köszi, mindjárt elolvasom... Kép

Votiv! Kép
Isti nagyon aranyos Kép Ja, és a cikked megint klassz lett! Kép

A kismamák "terheléséhez" csak annyit, hogy mindenki más, nem egyformán vagyunk teherbíróak, mindenki a maga felelősségére döntse el, hogy mit bír és vállal be, mert szerintem a baba a legfontosabb és nem most kell bebizonyítani, hogy milyen "nagylegények" vagyunk, a lakás és a kosz meg várhat... Nálam pl. az anyósom pucolta meg az ablakokat, amikor a 8. hónapban voltam, mert eszembe se jutott megcsinálni, csak megjegyeztem, hogy az idén ez kimarad, ő meg felajánlotta és én elfogadtam, nem tartottam szégyennek, hogy elfogadjam a segítséget. Szóval Pocakosok, vigyázzatok magatokra! Kép

Kép
Kép
denizsa

Beet! Neked nem volt régebben valami közöd Szolnokhoz?

KépKép
KépKép
lindicita

Gigi, áááá KépKépKépKép zseniális!!! behalok!

Zsan, nem megyek sokra azzal, ha megírom, max magamra húzok egy apeh-ellenőrzéstKép
a László kórházzal kapcs-ban pedig az a helyzet, hogy a mai napig nem tudtam elérni a betegjogi képviselőt. lassan ezt kéne megírnom... de a főnök ragaszkodik hozzá, hogy várjam meg a hivatalos reakciót...

votiv 8)
votiv

Votiv,
kösziKép

Indigo témában utolso hsz-om:
szerintem az, hogy ki miben hisz, nem naivitás kérdése, és nem attol függ, hogy 2x vagy hányszor hallja. Hanem alapvetöen beállitottság függvénye. Valaki vagy földhözragadt, vagy spirituális gondolkodásu.

KépKép
fibi

Fibi,
ez IGAZ!!! ez nem naivság! mint ahogy az sem, h elhiszem e, h a cukor "méreg" vagy épp nem hiszem el...Kép leben und leben lassen! sosem tudom ,h helyesen irom e le...live and let live! ez bizti. és: élni, és élni hagyni. igy is bizti. de a német az eredeti!!!Kép
Votiv,
igazad van!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gigi,
Kép

KépKép
fibi

Zsanci,
akkor mindenkinek igaza van, és tökjoKép

ui: amugy hülyeséget irtam, nemcsak ez a 2 beállitottság létezikKép sokkal szélesebb a palettaKép

na, joccakaT!

KépKép
fibi

Fibi, ez ORIASI!!!!Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca,
mi, az okfejtésem?Kép Ja, a házzal kapcs hir?Kép
és azt olvastad, hogy engem is érdekelnek a különvéleményeid, és ne fogd vissza magad, semmilyen témábanKép

ui2: élvezem az Ancsi-féle frissitést, nem birok aludni menniKép

KépKép
fibi

kezd az agyamra menni, hogy hosszú és értelmes Kép hozzászólásaim rendre vesznek el. korábban azt hittem ennél rosszabb nem lehet, de mostanában komolyan idegesítően használhatatlan ez a rendszer. jó, tudom, örüljek, hogy blablabla, de akkor is zavar :/

1 órája írtam pár embernek, majd elküldöm telepatikusan, ott kering valahol az éterben az elveszett szöveg.

mindenesetre Votiv, Istikének nagy puszi, amiért ilyen ügyesen szólított téged!

Neetnek meg írtam, hogy szerintem úgyis mindenki annyit csinál, amennyit bír, engem is próbáltak kímélni, és csak akkor fogadtam el, mikor már... a 8-9. hónapon voltam TP-n, és ekkor volt már marha nehéz minden. közre játszott az alapból 120-as pulzus is. (szülés után 2 héttel újra 60 lett Kép) az fix, hogy egy szombati napon marha sokat talpaltam, pakoltam itthon, készülvén a szerdai programozott császárra, este hulla fáradtan, "mindenem fáj" érzéssel bújtam ágyba, és másnap megindultak a fájdalmak Lencsémmel Kép.
kb. 6 hónapos terhességig meg se kottyant a házimeló, csak Angliában dőltem ki, 5-6 órás erőltetett menet után.

ancsipancsi

F5, F5, F5, senki többet... ? harmadszor... ?
Kép

KépKép
fibi

Fibi! Na azért, már azt hittem, hogy engem besoroltál a "földhözragadt" kategóriába. Kép

KépKép
KépKép
lindicita

hat csajok, ti mar ugyis tudjatok, h en nem vagyok teljesen komplett, igy nem hiszem, h barki is meglepodikKép, ha azt mondom, h mi meg sosem hagytuk B-t masra: se nagymamara, se mas rokonra v nemrokonra. es nem csak azert mert nem nagyon lenne kire. a helyzet az, en bizony cipelem magammal mindenhovaKép. mondjuk mozi igy kilove, de azert eljarunk helyekre: pl. tobbet voltunk igy etteremben, mint annak elotteKép. v nyaranta a szabadteri koncertek, meg mittudomen. a barataimmal is igy talakozom. sot, ize, meg fodraszhoz v fogorvoshoz is ugy megyek, h viszem az egesz kis csaladot, es amig en a szekben ulok, addig a fiuk szorakoztatjak a jelenlevoketKép. ja, es a legfontosabb: en imadom, h ez igy van. de azert tudom, h ez nem normalis dolog...Kép

Coolio
recca

Lindi,
ez jooo voltKép

KépKép
fibi

ja és igen.
Recca csak hajrá!

Fibi!
örülök Kép

ancsipancsi

Recca,
akkor én sem vagyok normálisKépKép
mi is hármasban megyünk étterembe, és fodrászhoz isKép

KépKép
fibi

najo, egyszer elmentünk esküvöre (Barbiékéra) ketttesben... lett is siras...

KépKép
fibi

najo, egyszer kozmikusnál is voltam egyedülKép
najo, elhuztam aludniKép

KépKép
fibi

Recca! Szerintem ez a normális! Mi is így csináljuk, azt a 3 alkalmat leszámítva. Fodrászhoz is gyerekkel megyünk, és a legjobb, hogy senkit sem zavar, sőt örülnek nekiKép

Votiv!
cikked nagyon szórakoztató, Appával jót röhögtünkKép

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok Csajok!

Na, csak a végére értem a mai termésnek is...Kép

Renee!
Babócád gyönyörű, gratula hozzá!!!

Mindenkinek köszönöm a méterárus válaszokat!!! Kép
Kisün, Zuzmo...Ti meg nem figyeltetek, mert a kérdés után kettővel le is írtam, hogy miért kell, de akkkor a Ti kedvetekért mégegyszer: Petra megkapta élete első felkérését koszorúslánykodásra Kép

Gigikém drága!
Te már megint miken agyalsz itten????? Nem megmondtam???? NA!!!
Egyébként nekem az elején eszembe se jutott, hogy gáz lehet a lépcsőzés, sztem még Petrát is cipeltem a lépcsőn (ami 17 fok), inkább a végefelé féltem az esetleges koraszüléstől, így minimalizáltam a lépcsőzést (és már Petrát se cipeltem)...mondjuk nálunk eleve olyan a ház elrendezése, hogy fent csak a hálószobák vannak, lent van egy játszószoba a gyerkőknek, így volt olyan nap, hogy reggel lejöttünk, este felmentünk...szóval nem volt vészes Kép

Beet!
Képzeld épp ma mentem el a Fonyód utcában (hülye lezárás miatt kerülgettem), és beugrott, hogy itt van az a bölcsis játszó, amiről már olvastam valahol!!! Kép
Szóval tök jó, hogy felfedezted!!! És mikor megyünk???? Kép

Lindi!
Csak szex és más semmi rulez Kép És Te is felfedezted, hogy szeretett kórházunkban van felvéve a kórházas jelenet??? Ráadásul épp azon az éjjelen, amikor Doni született Kép Kép Kép
Vettetek végül rácsot?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Fibi!
Én is F5-özök mindig, de engem visszadob a topikokhoz Kép...
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

FibiKép azért vannak középutak is Kép

Ildi, bocs, ez is restanciám még.. szóval az első méréshez képest minden javult, még (már csak) 3 gócom vanKép

votiv 8)
votiv

Bogárka!
Bocs, hogy figyelmetlen voltam!
Akkor csak egy boltot tudok ajánlani, de azt nagyon!!!!! Az Oktogonon van egy méteráru bolt, igaz, hogy nem a kerületben van, de én ott vettem az esküvői ruhámhoz is anyagot. Nagyon szép anyagok vannak, és nagy a választék!

Fibi! Mi esküvőre is hármasban mentünk, 4 hósan! Néztek is!Kép Jó éjt!

Beet! Gyógyulgass, és sok vitamint! Igazad lehet, tényleg kifogyhattak a raktáraink. Bazsó is tüsszög, és szívni kell az orrátKép Bölcsis játszó jó ötlet, és nem is drága. Minél előbb szervezhetnénk valamit!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Hali!

Recca jól beszélsz és NORMÁLIS !

Help:van egy bazi tükörajtós beépített szekrény az előszobában és az egyik ajtaja elég gázosan müködik.Nincs valakinek valami szaki ismerőse aki ért az ilyenekhez?

Votiv!

3 napra,dógozni Milánó.

Juc
20170114224602

Bogárka! Nem vettem észre, de most már emlékszem, hogy anno írtad. Mondjuk nem sok minden látszik a kórházból.

Nem vettünk még rácsot, csak megnéztük. De nekünk a fém tetszett, és jónak is tűnik. Előtte bementünk a Brendonba, hát ott se voltak jobbak, ráaádsul sokkal drágábbak voltak. Viszont nem volt a Brevi márkájú, és még azt is meg akarjuk nézni.
Neked csak a küszöb volt a problámát az Ikeás fémmel? Mert nekünk tulképp az összes lépcsőhöz kellene, szóval az nem gond, és úgy láttam ilyen küszöb mindnél van.

KépKép
KépKép
lindicita

Zuzmo!
Köszi!!! Kép Igen, azt a boltot én is ismerem, és vettem is már ott szép anyagokat, és az a helyzet, hogy amióta eldöntöttem, hogy anyagot akarok venni, mindig az jár a fejemben, hogy oda kéne bemenni, mert az tényleg nagyon jóóó! Kép Szóval lehet, hogy inkább feladom azt az elképzelést, hogy a közelben legyen Kép

Lindi!
Igen a küszöb volt a fő gond, meg ami a küszöbből következik: mivel fix, hogy melyik legyen az alja nem lehet 4 féleképpen felrakni (kifele/jobb-kifele/bal-befele/jobb-befele/bal), mint a fát, hanem csak két féleképpen, és nekünk mindekettő elég bénán jött ki a szobaajtónál, szóval egyik sem volt szerencsés...meg emiatt balesetveszélyes, ezért is kellett inkább a fa...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

milyen Votiv-cikkrol beszeltek???

Coolio
recca

Recca, Istit is el lehet vinni mindenhová (el is viszem, még a szerkesztőségbe is, bár az nagyon liberális munkahelyKép), de próbálnál meg vele bemenni egy étterembe Kép

a mozival már úgy vagyok, hogy pár év múlva Istivel mehetünk csomó klassz (rajz)filmreKép meg (báb)színházba isKép

votiv 8)
votiv

Rec, asszem a tv-kritikámrólKép

votiv 8)
votiv

Zsan!

JéghokistaKép

ÉS igen,én Somával járok színházba(egyszer voltunk eddigKép) és étterembe is kölkökkel megyünk.Soma fényt eszik,Pannikó meg mindent befalKépSZóval nincs vele gond mert teljesen lefoglalja magát az evésselKép

Juc
20170114224602

Juc, 3 nap nem is vészes. főleg, ha dolgozni megyKép

votiv 8)
votiv

sziasztok!

hol lehet Votiv-cikket olvasni?

Renee
Szilard nagyon gyonyoru!!! a kepeket nezve en is nosztalgiaztam Kép ;Abel mar 3honapos es 10napos oriasbebi

tok jo a Proone-fele tablazat

mi nagyon sokat megyunk mindenfele (majdnem minden nap vagyunk valahol);Abel mindenhova jon velem talan picit sokat is maszkalunk de ha muszaj akkor muszaj ha meg nem akkor en nem birom a bezartsagot;ezert is szeretnem mar a kengurut csak most meg tiltakozik az atyja a gyerekdoki velemenye miatt az ellen h vigyem benne bar az ellen is tiltakozik h egyaltalan vigyem legalabbis ennyit- lehet h tenyleg sokat viszem de mi egyedul elunk es a dolgok nem szoktak hazhoz jonni Kép masreszt meg most nincs is kire hagyni a csemetket
ti sokat vittetek mar ilyen picinek is a babat?o jon velem egyetemre (na jo csak egy oran jelenunk meg mert ott muszaj Kép ) meg mindenhova es tenyleg majdnem minden nap megyunk - vasarlas v vkit latogatunk v akarmi

ha szep az ido teljesen megkergulok es allando kirandulhatnekom van Kép ugyh meg nem veszes a helyzet mivel nincs jo ido

Zanza
visszaolv remenytelen Kép mikor osztod a malacokat?

udv! Kép
brekuc

Bogárka!
F5 csak akkor műxik, ha ezen a címen hozod be a Babanetet:

https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39890/983.html?1121151614

Brekuc!
végül tejcsiből nem lett semmi?

ancsipancsi

Brek, http://www.vasarnapihirek.hu/?page=14
és mindig arra gondolok, mikor írod, hogy mi mindent csinálsz egyedül, hogy nagyon erős és belevaló csajszi vagy, és minden tiszteletem a tiéd!!! KépKépKép irigylem az energiád Kép
és az órán ott ültök Ábellel? hát milyen tanár az, aki így kötelez a bejárásra? nix normál...Kép

Juc, és Zistvánod nem ismeri a Spiller Istvánt véletlen? Kép

votiv 8)
votiv

Ancsi, ha jobbklikkelsz egyet, kitehetsz az oldalhoz egy parancsikont az asztalra, így akkor is ide dob, mikor mások a "rendes úton" nem találnak ide Kép és ha frissítesz, mindig oda tesz, ahol abbahagytad az olvasást. lassan eldugulok...

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?