Sziasztok!
Huuuuuuuuuu,jol lemaradtam mar megint,probalok visszaolvasni.3 archivot mar sikerult is

Nevnaposoknak es szulinaposoknak:
Renee
Gratulalok Szilardhoz!!Gyonyoru kisfiu es nagyon tetszik a neve is

Szivesen elolvasnam en is s szulessztoridat,itt a mailcimem: krisztina_buriankukacyahoopontcom
Furdoviz nyelestol biztos nem lesz baj,Akos is nyelt tobbszor,de kopp-kopp,soha nem lett baja tole.
Gigi
En nem hogy kombinaltam,de mar bele is eltem magam,hogy babas vagy

Fibi
Drukk a lakaseladashoz!!
Votiv
Mama

En Aja,ritkabban Anya vagyok,de azt csak akkor,ha mar vagy 5 perce nem lat es ilyenkor nagyon merges hangnemben kepes utanam kiabalni
Gyerek nelkul nem szivesen mozdulok sehova.Itt Bp-en nincs segitseg,Anyukam majdnem minden heten feljon 1szer delutanra,+ Anyosom is szokott jonni(O tobb napra),ilyenkor elmegyek bankba vagy nagyobb vasarlasra,de 20 percenkent telefonalok,hogy minden ok e?Bar tudom,hogy jo kezekben van,nagyon nem szivesen hagyom masra.
Anyosomtol meg is szoktam kapni,hogy "anyafuggo" a gyerek es magamhoz lancolom,de nekem ez igy jo...
Apjukkal kettesben csavarogni tavaly februarba voltunk utoljara
Jucus
Szuper,hogy tul vagytok a koltozesen!Tiedpasidra buszke lehetsz,hogy ilyen jo fej.
Ancsi
Megkaptad az utolso mailem?
Vera
Megvan mar az Ocsi neve?
Barbi
Mikor erkezik Angela?
Macs
nagyonugyinfogjaacsorgojetFulopke szepseges!!
Lindi
Ez a kep nagyon meghato!!!!No ilyenkor sajnalom csak igazan,hogy Tomi nem jott be a szulesre
Indianyo
Hogy van Domino?
Rolunk:
Par napja Akos mar csak 1szer alszik napkozben,de akkor 1,5-2 orat(jelenleg is ezt teszi).Igy konnyebben megy az esti elalvas,de az ejjeli ebredesek szama nem nagyon akar csokkennni

De. magara rantotta a vasalodeszkat

Remelem,nem lesz semmi baj.Mire kell figyelnem?Azt tudom,hogy ne hanyjon,etvagy,es meg?
Elmeletileg elerhetetlen helyen van a vdeszka,gyakorlatilag ugy latszik nem.En pedig lassu voltam...hatul a nyakat utotte meg,kicsit piros volt,mar nem az.Biztassatok vmivel legysziiiiiiii!!!
Csutortokon megkapjuk a Bcg ujraoltast is,remelem,ezennel meg is fog foganni.
No,vegszora ebredunk,meg gyorsan 1 kepet,kedvenc jatekunk kozben:
Pusz
KetsegbeesettbenalassuKriszta es kialudtaakrumplitafoldbolAkosom