A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Barti Kép
Az uh-n nézik a méhlepény állapotát.
I. fok: kicsi meszes pontok láthatóak
II. fok: nagyobb egybefüggő foltok
III. fok: szabályos rajzolatok a méhlepényben (legalábbis a dokinő így magyarázta)
Annyival nyugtatott, hogy látott ennél már rosszabbat is Kép
Legalábbis így tudom, de most utána nézek alaposabban Kép
Vikó tuti tudná egyből a választ Kép

Tünde Kép
Pont ezt mondtam én is Kép
A lányom ekkora volt mikor született Kép

Anita Kép
Hát tuti nem lesz kicsi Kép Apa már úton van hazafelé, reggelre itt is van Kép

VokEszter Kép
Ez nagyon jól hangzik Kép Mikor van piac, csak hétvégén? Holnap felhívlak Kép

Zsu Kép
Drukkolok, hogy hasson a bábakoktél Kép

Annácska 37+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok Lányok!
Már reggel is akartam írni, csak fél óráig se küldött el semmit a babanet.

Amúgy jól vagyok, csak tegnap este sütöttünk mazsolás kalácsot és azt hiszem ma egy kicsit felfújta a pocimat. Remélem a babáét nem. Bár eléggé eleven volt ma, azt hittem kimászik az oldalamon. Kép Apa meg tök ideges lett, amikor mondtam, hogy fáj a hasam. Megmértük a vérnyomását, 150/100 volt, olyan ideges lett. Szóval nem elég, hogy majd szülök, de még a férjecskémet is támogatnom kell lelkileg. Kép

Annácska!
Nekem a múlt hét kedden a dokit II. fokot írt a gépbe a ctg-nél. Csak én arról nem kaptam papírt, amit a számítógépbe raknak.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!
Hát látom új bébi egyelőre nincs.

Zsu
Drukk, hogy hasson a koktél. Olyan kíváncsi vagyok hogy bejön-e.

Anita Kép
Kata baba:
Kép

Kép

Mi holnap fogunk mázsálni, kíváncsi leszek, mennyit hízott múlt hét óta. És holnap már 2 hetesek leszünk. Kép

Szilvi és Kata

Szilvi és Katababa
szisz2

Szilvi: gyönyörű Kata baba!!!!
Ekkora mandulavágású szemekKépKép

Anita: nálunk két napja esti műsor megy, kb. 6-tól este 11-ig sír megszakításokkal. Onnan gondolom, hogy nem hasfájás, mert nem erőlködik, csak úgy sír. Persze cicin megnyugszik, de ha leveszem, akkor tovább pityeregKép
De hát nem lehet 5 órán keresztül rácsatlakozni a cicire. Engem nem zavarna, de ő tuti kipukkadna.
Most jutottam el oda, hogy megyek aludni én is.

Jó Éjt Mindenkinek!!

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Szilvi Kép
Nagyon szép Kata baba Kép
Mostanában minden baba nagy hajjal születik Kép

Tünde Kép
Sajnálom, hogy Bettina nyöszörög esténként. Lehet, hogy csak azt szeretné, ha foglalkozz vele Kép
Nagy lányaid hogy vannak? Dorina élvezi a nővér szerepet?

Annácska 37+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Lányok!
Olyan jó olvasni, hogy mindenkinek van teje és tud szoptatni Kép
Nagyon ügyesek vagytok Kép

Szép álmokat Mindenkinek Kép
Kép

Annácska 37+1

annácska

Olyan egy hülye vagyok, most jutott eszembe, hogy nem is gratuláltam Corynak a bébihezKépKépKépKép

Minden kis bébi annyira helyes, olyan szép Szofi is, Kata is, Boti, Kincső, Kata, Alíz, és a többiek, akikről most nincs új képKépKépKép

Én is-én is akarok már babaázniKép
Kicsit néha fájdogál a hasam, de ennyiKép
Meg elkezdett egy kicsit dagadni a lábfejem, így nem is nagyon szoktam itt lógatni a gép előtt.

Puszi mindenkinek.
A nagyon finiselőknek KITARTÁS!!!!!!!

Ildikó 37+4

Anna, Barti, grat. a betöltött 37.-hezKép
vas

Sziasztok,

most csak egy kis bekukkra jövök. Megírtam a kisfiam születésének történetét, ha valakit érdekel, küldjön egy mailt a krivacsy pont eszter kukac chello pont hu-ra, és elküldöm.

Eszti
Vendég

Helló
Gyors bejelentkezés mert üvölt a manó a kezemben
Bocs a tegnapi 4 üzenet miatt, de vacakolt a net
Scullyx tegnap befeküdt, ma indítják zselével

Kép

Kép
pgyöngyi

Eszti!

Hát, megpityeregtelek benneteket! Nagyon jól írtad le az érzéseidet. Teljesen át tudtam érezni azt a részét! Köszönöm, hogy olvashattam!!!!

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

HazajöttünkKép

Majd délután írok, csak még bolondokháza va nitthonKép A szülésről annyit, hogy csodálatos élnmény volt, Katicáról meg hogy tündéri, és imádomKép

Zsu+Katica
0+5

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu: nagyon örülök, hogy jó élmény volt a szülés, majd ha lesz időd Te is írd le, kíváncsi vagyok a részletekre!
Gratulálok gyönyörű Katicához, nagyon édes!Kép
Remélem minden rendben lesz nálatok!
Szopi hogy megy??

Scullyx: akkor ma újabb bébi leszKépKép Drukk!!!

Ildi: nemsokára Te is babázol!!Kép Neked is KITARTÁS!!!Kép

Annácska: Köszi! Nagylányok jól vannak, Patrícia éli "önálló" életét, Dorina nagyon szereti Bettikét, ha sír, akkor rámparancsol, hogy vegyem fel. Ha szopik, akkor kérdezi, hogy eszik-e rendesen, mag büfizett-e márKép
Olyan rossz néha, hogy a kicsi miatt nem tudok annyi foglalkozni vele, de szerencsére Peti és Patrícia is játszanak vele.
Most azt csináljuk, hogy zenére táncolunk kezemben a babával és Dorina meg táncizik körülöttünkKép

Ma reggel is nyűgi volt szegénykém, sokszor kellett cicizni, dehát ez ilyen korszakKép

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Katica születése

Csütörtök reggel nagyon el voltam keseredve, hogy még mindig nem indult meg a szülés, és tudtam hogy az orvosom másnap már nem lesz itt. Elhatároztam, hogy bemegyek hozzá a klinikára, nézze meg a méhszájamat, hogy kibírjuk-e egyben a hétvégét. Amikor megvizsgált, mondta, hogy ugyanúgy két centire vagyok nyitva, és hogy a belső méhszáj még nagyon kemény, így szerinte megvárjuk őt.
Nagyon aggódtam, hogy mi lesz, ha másnál szülök, én ezt valahogy nem tudtam elképzelni, pedig direkt nézegettem az orvosokat a klinikán, hogy lehet hogy éppen ennél fogok szülni??? És sírógörcsöt kaptam a gondolatra.
A vizsgálat után elmentem nézelődni a városba, sehogy se volt kedvem hazamenni. Egy óra séta után, éreztem hogy folyik valami. Persze nem hittem el, mert én még nem szülök. De csak éreztem, minden lépésnél. Nem volt sok, de határozottan összetéveszthetetlen volt. Ekkor felhívtam az orvosomat, hogy ne menjen haza, mert szivárog a magzatvizem. Ezután szóltam a páromnak, hogy hívja be a helyettesét, meg apumnak, hogy hozza be Szegedre a cuccomat, mert szülünk.

12.10-kor vettek fel a szülőszobára, János (az orvosom) éppen ultrahangozott, nem ért rá, így csak felvették az adataimat, letusoltam, megkaptam a kúpomatKép és szívhangot hallgattunk. 14 óra után ért oda János, megvizsgált, és mondta, hogy tényleg szivárog a magzatvíz, fent repedt meg a burok. Mivel fájásom egyáltalán nem volt, úgy döntött, hogy beköti az oxitocint, (bocs nem tudom hogy írjákKép) mert nem túl jó, ha sokáig maradunk így hiszen fennáll a fertőzés veszélye. Fél háromkor felfektettek az ágyra, megkaptam a ctg-t, majd sokadik próbálkozásra sikerült bekötni az infúziót. (állítólag nagyon vékonyak a vénáim, és nagyon mélyen is vannak….erre eddig sose volt panasz). Ekkor engedték be a páromat. Infúzió ellenére nagyon jól éreztük magunkat, hallgattuk Katica szívhangját, nevetgéltünk, meg beszélgettünk a tanuló szülésznőkkel, akik nagyon aranyosak voltak, állandóan segíteni akartakKép
Fél négy előtt nem sokkal jött vissza János, hogy van-e fájásom. Mondanom se kell, nem volt, bár vmi enyhe menstruációs görcsöket éreztem, de a ctg se mutatott semmit. Fél 4-kor burkot repesztett, és rá pár percre levették rólam a ctg-t és felkelhettem. Meg kell mondjam, ez maga volt a megváltás, mert már nagyon fájt a csípőm a hanyattfekvéstől. Elkezdtünk sétálni a párommal, közben is beszélgettünk, hülyéskedtünk, meg megnéztük a kisbabát, aki akkor születettKép Semmi bajom nem volt, a fájások ugyan valamennyire erősödtek, de nem fájtak, csak „éreztem” őket.
Fél ötkor újabb vizsgálat, méhszáj 4 cm. Meglepődtem, mert ilyen semmi fájásokkal nem számítottam arra, hogy bármit is tágulok. Ez nagyon bizakodóvá tett, folytattam a sétágatást. Közben sokszor voltam wc-n is, meg ittam is, ez nagyon jó volt. (anno a Bencével szigorúan feküdnöm kellett, se séta, se wc, se ivás) Egyébként innentől kezdtek el a fájások fájni, fél hatkor már két percnél sűrűbben jöttek, és nagyon fájtak. Nem volt kibírhatatlan, de tudtam hogy órákat már nem bírnék ki így, ezért mikor János mondta, hogy ez biza még csak 5 cm, akkor kértem az Edát, mert úgy hittem, sokáig fog tartani. A szülésznő is egyetértett velem, mondta is, hogy még órákig tarthat a szülés. Felszóltak az anesztesnek, hogy jöjjön le. Közben én folyamatosan róttam a köröket a folyosón, egyre többször megállva, és egyre fáradtabban. Ekkor egy pisilés már 3 fájásig tartottKép. Hat előtt 1-2 perccel ért le az anesztes orvos, és szóltak hogy feküdjek fel, mert a beadás előtt még egyszer megvizsgál János. 3 fájásig tartott mire az ajtótól megtettem az ágyig levő 5 méteres utat, Janó ekkor már csóválta a fejét, hogy szerinte ide nem fog Eda kelleni. Megvizsgált, és szólt hogy már csak két cm van, higyjem el hogy nem kell ide Eda, és kiment szólni a szülésznőknek, hogy kezdjék el összerakni a szülőágyat. Alig ért ki azonban az ajtón, mikor utána szóltam, hogy jöjjön vissza, mert nekem bizony nyomnom kell. Erre az anesztes orvos kedvesen megjegyezte, hogy úgy látja, rá itt már nincs szükség, és elmentKép Két fájást vissza kellett (volna) tartanom, mondták hogy sóhajtsam át, mert még nincs elsimulva a méhszáj (no meg nem volt kész a szülőágyKép) Én sóhajtoztam becsülettel, de belül éreztem, hogy jön a baba lefelé a szülőcsatornában. Ezt az érzést nem tudom leírni, csodálatos volt, minden másodpercben tudtam hogy éppen hol jár a kicsi. Kérdeztem Jánost, hogy mostmár nyomhatok-e, mert már átjött a méhszájon Kata feje. Csodálkozva rámnézett, megtapintott, és mondta hogy igazam van, nyomjakKép Túlzásba nem vittem, mert gátvédelemmel szültem, és egyébként is katartikus élmény volt érezni hogy hogyan jön ki a kicsi csupán a testem segítségével. A második tolófájásra kint volt a feje teljesen, és ebben a pillanatban felsírt! A harmadik fájásra kibújt a kis teste is, (jelzem egyáltalán nem nyomtam már) és én azt figyeltem, hogy hogyan jelenik meg a kis arca ahogy húzza ki a szülésznő, és ezzel egy időben hogyan esik össze a hasam. Iszonyatosan jó voltKép 18.05 perc volt ekkor. Katicának leszívták a nyákot (a gyors kitolás miatt a tüdejéből nem szorult ki a víz teljesen) amit persze hangos tiltakozás követett, majd a hasamra tették, ahol abban a pillanatban elhallgatottKép. Ez a perc életem egyik legszebb pillanata lesz, ahogy fogom a kis testét, ő piheg rajtam, párom simogat engem, és körülöttem mindenki, az orvosom, a szülésznők áhítatos csendben néztek bennünket. Jó két percig ott volt velem a kicsi, betakargatva, hogy meg ne fázzon. Mi a párommal csak néztük, és sírtunkKép Nagyon szép volt. Ezek után sajnos elvitték, megtörölgették, lemérték, és elvitték a megfigyelőbe. A párom kiment telefonálni, szólt anyuméknak, hogy lemaradtak ( 6 előtt 5 perccel mondta nekik, hogy induljanak, mert kb egy óra és baba lesz…nos ez 10 percig tartott)
János összestoppolt engem, mert sajnos a gátvédelem nem sikerült tökéletesen, lévén Katica igencsak sietett kifelé. De nem lett vészes, 3 öltésem van, az is felszívódó varratokkal. Nem is igen érzem. Bezzeg amikor varrt!!! Mondtam is neki, hogy inkább szüljek meg még egyszer, minthogy varrjonKép Ezen mindenki jót nevetett, pedig tényleg úgy éreztem, és érzem most is, hogy a szülés nem fájt annyira.
Mind1, ezen is túlestünk, és átsétáltam a megfigyelőbe, két oldalról támogatva. Hát kissé remegtemKép Egész testemben vacogtam pedig nem volt hidegKép Itt két csodálatos órát töltöttünk el kettesben, (Kata csak fél órát volt velünk, utána visszavitték melegedni) ami nagyon bensőséges volt. Soha még annyi kézcsókot és köszönömöt nem kaptam a páromtól mint akkor. Nagyon szeretjük egymást, talán ettől a pillanattól fogva még sokkal jobban mint előtte, pedig addig se volt piskótaKép amit egymás iránt éreztünkKép De nagyon jó volt érezni azt a melegséget, és csodálatot, amit a párom sugárzott felém. Sajnos ezek az érzelmek a hétköznapokban eltűnnek, de ettől is különleges ez a nap számunkraKép
Ennyi kislányom születésének története.

www.mamami.hu
zsuzsófi

Tünde, Kata nagyon keveset szopik, szerintem a sárgaság miatt, mert tagnap is, du nem szopott-fejtem, este is csak 10 g-ot. De Délután 65-öt, este még 30-at fejtem hozzá. Ma mikor hazaértünk evett egy mellből, bealudt, én meg lefejtem 70 g-ot. Szóval reményeim szerint lesz elég tejcsi, bár a klinikáról tápszerrecepttel jöttünk hazaKép De nagyon remélem hogy sikerül. De most is már 2,5 órája alszik, mos megyek költeni, mert aggaszt hogy keveset eszik. Sajnos mérlegünk még nincsen, talán holnapután lesz. Pedig megnyugtatóbb lenne tudni hgoy mennyit eszikKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Tünde, Kata nagyon keveset szopik, szerintem a sárgaság miatt, mert tagnap is, du nem szopott-fejtem, este is csak 10 g-ot. De Délután 65-öt, este még 30-at fejtem hozzá. Ma mikor hazaértünk evett egy mellből, bealudt, én meg lefejtem 70 g-ot. Szóval reményeim szerint lesz elég tejcsi, bár a klinikáról tápszerrecepttel jöttünk hazaKép De nagyon remélem hogy sikerül. De most is már 2,5 órája alszik, mos megyek költeni, mert aggaszt hogy keveset eszik. Sajnos mérlegünk még nincsen, talán holnapután lesz. Pedig megnyugtatóbb lenne tudni hgoy mennyit eszikKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu! Tudom Bence mellett nem lehet könnyű, de próbálj meg minél többször összebújni vele úgy hogy minél nagyobb legyen köztetek a bőrkontaktus. Segíthet még az, ha szopi közben C-fogással segíted a tejcsi útját, illetva, ha átteszed a másik cicire, amikor kezd lanyhulni az érdeklődése.
És mivel a billirubin 90 %-ban széklettel ürül ki, ne dőlj be azoknak, akik a sárgaságra teáztatást javasolnak. Sajnos mostanra kiderült, hogy ez nem segít.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Borcsa, hát igen, Bence mellett nem könyű. Most is majdnem egy órát szopiztunk a két ciciből, most nem alszik, csak szendereg, szerintem nem volt még elég neki. Holnaptól itthon lesz apjuk is, remélem majd segít Bencét lekötniKép

Teát nem adnék az tuti, max vizet, mivel nem tudom mennyit eszik, hogy ne száradjon ki... Vagy ez is hülyeség? Olyan tanácstalan vagyok...

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

<font color="aa00aa">SziaztokKép
Most beszéltem Coryval, minden a legnagyobb rendben, békében-boldogságban otthon vannak, de nincsen internet még néhány napig. Csupa jót és szépet mesélt az egészről, nyilván ide is jön hamarosan.

Mit jelent a zselével tágítás??? Remélem, ez Scullyxnak már csak történelem és vígan babázik...

Minden jókat!</font>

indianyo

Végre lenne időm ide ülni erre nincs topik.. Visszaolvasni nincs idöm,de a képeket megnéztem és nagyon aranyosak a gyerköcök. Nekem nagyon furcsa hogy itt ülök, eddig itt volt Levi a pocakomba most, meg itt fekszik az ágyban. Még mindig nagyon jó fiú, tegnap ettem két narancsot, ami nem tetszet neki így volt kétszer 10 perc hasfájásunk éjjel. De eddig az 1 hét alatt talán félórát sírt. Éjjel alszunk csak enni kelünk fel szóval egy rossz szavam nem lehet. De lekopogom. Szopizunk, tej van meg sebes cici, de már alakul. Mindent meg tudok csinálni melette, így nem kértem segítséget a szülőktől. Apa fürdeti és Levente meg élvezi a fürdőt. Most már megpróbálok jönni, de eddig átjáróház volt nálunk, orvos, védőnő, család. Én meg most értem utol magam a kórház után. A szülés történet nem tudom mikor lesz kész, de igyekszem ,kéne valaki akinek lediktálom és leírja.

Minden finiselőnek megy a drukk. Nagyon jó lesz utána a kezetekben tartani, én majd meg zabálom.

Lányok
Mi az, amit biztos lehet enni, és nem fáj a pocijuk tőle, mert nekem megszakad a szívem ha elkezdünk hasfájozni?

Anita
Mekkora Boti? mert mindenki írja hogy milyen nagy Levi visszafogyott 4. 10-re a kórházba, most nem mérem majd hetente, mert nem akarok idegeskedni, bár annyit eszik, hogy nem kell félni a fogyástól.

Annácska
Nagyobb piros betűket nem találtál?KépKépKépKépKép Nem semmi Peti mérete!KépMeg az sem hogy így takarítasz.

Csema
Nekem is ilyen a babakocsim csak más színű.

Zselé
Felrakják, hogy gyorsítsák a tágulást, de a kórházba látottak alapján nem mindenkinél hatásos.

Vikó
Látom már nagyon készülsz a szülésre.Már nincs sok hátra,most majd én gondolok rád sokat.Kép

Babetta és Levi 8 napos

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Mégiscsak lett internet, csak panaszkodnom kellett Kép MAjd jövök, olvasok, írok Kép Szüléstörténet van, ha valakit érdekel, küldöm.
Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

BabettaKép Készülök, persze, de nem sietek sehováKép Simán belefér a ma este de a három hét múlva születés is, majd Dominó eldöntiKép

indianyo

Helló
Csak egy gyors bejelentkezés, amíg alszik a Lili
Írtam volna már, csak nem jött be a topik. Szóval Scullyx-nak délelőtt feltették a zselét és elment a nyákdugó meg görcsölt is. Ezek még délelőtti infók, azóta nincs hír. Nagyon szorítok neki.
Ma 3x le tudtam rakni a manót a kiságyba aludni. De csak úgy működik, ha előtte jó mélyen elaltatom a kezembe és hasra teszem. Ilyenkor akár 3-3 és fél órát is alszik egyhuzamban. Az evés is egész jól alakul: 3x ettünk 80g-ot és 1x 50-et. Éjszakánként másfél óra időközönként kéri még az adagját ez egy kicsit fárasztó, de bíztatnak, hogy 2-3 hét alatt ez ritkulni fog.
Na megyek mert még mindig aggaszt kicsit ez a hasonalvás.

Kép

Kép
pgyöngyi

Cory
Nagyon édes a kislány. Olyan szép mind a másik két lurkód.
Én is kérem a történetet.

Eszti
Köszi a történetet. Kicsit elpityeregtem főleg, hogy az ember már át is tudja élni.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok! Kép

Nagyon szépek a babák, érdemes felnézni hozzátok, olyan jó látni őket! Kép

Zsu,
a történeted nagyon megható, megindító! Kép

Cory,
én is szeretnék kérni szüléstörténetet Kép
ggviol@freemail.hu
Köszönöm! Kép

Nadine és Dorka 34+5 Kép

nadine81

Sziasztok Lányok!

Olvasgattam ám ma, csak pakolásztunk, meg ilyenek, meg néha nem volt topic, legalábbis nekem.

Cory!
Én is kérek szüléstörténetet: szelivi@vipmail.hu
Egyébként tündéri a lányod!

Amúgy jól vagyunk, apa tiszta ideg, mert közeledik a szülés időpontja. Az ugye nem baj, hogy én nem vagyok ideges? Meg még úgyis van 3 hét és 2 nap. Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Zsuzsófi: nagyon szépen köszönöm a születéstörténetet, igazán megható volt. Még egyszer gratulálok nektek.

Cory: Gondolom, hogy csudijó az otthonlét. Elkérhetném én is a történetet? mmka kukac freemail

Eszti: elküldenéd nekem a történetedet? Előre is köszi.

Rólunk: a hasfájást a gripe water most elég jól uralja, bár az időjárási frintok nagyon megviselik Istvánkát.

Finiselők: KITARTÁS, nincs már sok hátra. Kép

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Zsu!

Most olvastam a születéstörténetedet. Nagyon megható volt! Még egyszer gratulálok leánykád megszületéséhez!

Cory!

Én is elolvasnám a születéstörténetedet, a profilomban van az e-mail címem. Köszönöm.

Hajrá finiselő lányok!! Mindent bele!

Paga

Gabi
paga

Eszti,
elolvastam, köszönöm szépen! Kép Ezen is elpityeredtem én is... Kép Gratulálok még egyszer! Kép

nadine81

Mariannka, légyszi dobj egy mailt, mert nem látom a profilodban a tiédet.
krivacsy pont eszter kukac chello pont hu
Vendég

Sziasztok!
Megszületett Nyúlanyó-Anita kisfia Tamás Botond 3500 grammal és 52 cm-rel! Gratula nekik!Kép

Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

[color=#ff0000]
[color=#ff0000]
[color=#ff0000]
[color=#ff0000]

Annácska 37+1

annácska

Nyúlanyó: gratulálok Kép

Táblák aktualizálva (legalábbis remélem Kép):
http://terszt.fw.hu/mamak2.html
http://terszt.fw.hu/babak.html

Mindjárt postázom a szüléstörténetet is Kép

cory
Budapest

Sziasztok
Én Zs69 párja vagyok.
Örömmel tudatom veletek hogy 12:10-kor megszületett Martin Gábor.
3850g, 56cm,
Kép
itt 8 percesek vagyunk
Kép
itt pedig 1 órásak

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Zsu: gratulálok Kép Meghatott, hogy jövünk haza? Kép

cory
Budapest

Nyúlanyónak, Zsunak és csatolt részeiknek sok boldogságot kívánok a kisbabák születése alkalmából!

indianyo

Az előbb lemaradt, szerintem hatott a lötyi.
(bár nem én ittam szerencsére)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Cory, Zsu, Nyúlanyó! Isten hozta a kismanókat a világon! Nagyon szépek, egyik szebb, mint a másik! Lelkesítsétek a kismamikat és tegyetek fel minél többet ezekből a csodákból! Kép
Természetesen én is szeretném olvasni a történeteket, ha nem bánjátok... (nyf@axelero.hu)
Köszönöm szépen!

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!

Nyúlanyó, Zsu Kép
Gratulálok a bébikhez! Sok boldogságot!

Zsu
Ezek szerint sikerült, és magától (vagyis a lötyitöl) indult a szülés Kép

Szüléstörténeteket én is kaphatnék? szisz2@easymail.hu Előre is köszi

Szilvi és Katababa
szisz2

Zsu69, Nyúlanyó: GRATULÁLOK a bébikhez!!!!KépKép

Eszti: küldtem e-mailt! ha nem kaptad meg, akkor ide kérem, köszi!!!:
tpribus@invitel.hu

Cory: nagyon örülök, hogy Nálatok is jól alakultak a dolgok, gyönyörű a baba!! Kérek történetetKépKép köszi!!

Szelivi: minek is idegeskednél??Kép Úgyis minden jól fog alakulni!!Kép Majd drukkolok!! És apának is, hogy el ne ájuljonKépKép

Gyöngyi: nekem mind a 3 hasonalvó! Bettina is csak hason tud nyugodtan aludni, ha hanyatt vagy oldalt van, akkor hamar felébred. Szerintem ne izgulj emiatt!!

Babetta: annyira örülök, hogy ilyen vidám vagy!!Kép Kívánom, hogy semmiféle hasfájás ne járjon felétek!!Kép

Mariannka: képek Istvánkáról?? Már rég láttuk!

Bettina most aludt el és délután 5 óta fent volt. Létezik, hogy nem álmos? Közben vagy négyszer szopiztunk, de esze ágában nem volt bealudni. Peti szerint azért nem alszik, mert most kezd rendesen látni és érdekli a világ. Egyébként tényleg észrevehető, hogy másképp néz minket és a környezetét.
Mamik! Nálatok volt/van ilyen, hogy ilyen hosszan fent van a baba?

Jó Éjt Mindenkinek!

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Zsu: nagyon szép a szüléstörténeted!! Örülök, hogy ennyire jól alakultak a dolgok és hogy minden pillanatát szépnek élted meg!Kép
Köszi, hogy leírtad!
Kívánom, hogy a pároddal mindig így szeressétek egymást!Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

HATALMAS GRATULÁCIÓ az új kisemberek szüleinek.!:-):-) Annyira gyönyörűek a babák!!!!!

A szülés történeteket én is szívesen olvasgatom, és valahogy át is élem őket veletek együtt. Pedig, még nem volt részem ilyen élményben.
Szóval, a lingelera@freemail.hu e-mail címre, én is várnám a többit. Köszönöm!!!

Magunkról:
Az orvos által beígért szülés pénteken elmaradt. Bár, a kókuszom miatt nem bánom, a 6 napos antibiotikum kúra ma jár le.
Ma voltam terhes gondozáson is és azt mondta a doki, hogy nem akar jönni a kicsike. Teljesen zárt a méhszáj. 2 nap múlva CTG, utána beszélünk. Ha márc.26-ig minden ok, de nem akar kibújni 27.-én megindítja. Bízom a fiamban, hogy nem várja meg és még a héten - az újabb melegfronttal - megérkezik.

Jó éjt

Era(39+3)

KépKép

KépKép
lingelera

Hüha!!!! Milyen hirtelen a sor elejére kerültem! Kép Kép Megintcsak gyönyörüek az új babák!! Gratulálok hozzájuk!
Szeretnék én is szüléstörténeteket, annyira jó olvasni, tudom, hogy nekem is életem legszebb élménye lesz. Ha tudtok küldeni a vpetra27@msn.com -ra várom. Kép köszike!
Nálunk minden változatlan, minden éjjel vannak jóslók, de a kicsi lánykám még várat magára. Már nagyon kíváncsiak vagyunk rá..Kép
Szép álmokat mindenkinek!
Petra és Angéla (39+5)

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Sziasztok!

Tegnap este 21:40-kor megszületett Laura Petra. Császár lett végül, de minden a legnagyobb rendben. Nem tudom, miket szoktatok beírni, de 4160g és 56cm lett a babó, és nagyon pici.

David

KépKép
KépKép
scullyx

Gratulálok hozzá.
De nem pici az a baba, jó kis messzív erős a méretei alapján.

Gábor

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Scullyx: gratulálok nektek Kép Szép nagy babátok lett Kép

Elküldtem a szüléstörténetet remélem mindenkinek, aki kérte.

cory
Budapest

Jó reggel lányok
Hát jöhetne már a jó idő, lassan befordulok a bezártságtól.
Most akartam pont írni, hogy megszületett Scullyx kislánya, de Dávid beelőzött.
Scullyx: Nagyon sok boldogságot kívánok a kisányodhoz és ha már egy picit erősebbek lesztek Ti is meg Mi is, akkor meglátogatunk titeket.
Tünde: Már kezdek egy kicsit megnyugodni a hasonalvás miatt. Az éjszakánk egyébként nekünk is gázos volt. Óránként ciciztettem és bár aludt, de folyamatosan nyöszörgő hangokat adott magából amitől én persze jóformán semmit sem aludtam.
Na megyek, mert a páromnak már zsibbad a keze a babusgatásban.
Mindenkinek szép napot
Gyöngyi és Lili

Kép

Kép
pgyöngyi

sok boldogságot kívánok a Scullyx családnakKép

indianyo

Nagyon sok boldogságot Scully, Nyúlanyó, és Zsu69 családoknak a babákhoz!!!!!!

Cory, Eszti, nekem is dobtok szüléstörténetet???
Köszike
sz.ildiko75@invitel.hu

Ildikó 37+5 Kép
vas

Sziasztok Kép
Hű micsoda babaeső Kép Most már sorra érkeznek a babák Kép
Kép

Zsu Kép
Gratulálok Marinhoz Kép Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcsit Kép
Nagyon szép babó Kép

Scully Kép
Gratula nektek is a lányotokhoz Kép Nem is kicsi, szép nagy baba lett Kép
Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcsit Kép

Ildi Kép
Már nekem is nagyon babázhatnékom van Kép

Zsu Kép
Klassz, hogy már itthon is vagytok Kép
Olyan jó, hogy ilyen élmény maradt a szülés Kép Katicáról majd tegyél fel képet Kép
A szopi meg majd csak beáll rendesen, ne izgulj Kép

Tünde Kép
Akkor most Dorina a főnök Kép Jó, hogy nem a féltékenység jött elő belőle, hanem a féltés Kép Nagyon klassz családod van Kép

Babetta Kép
Olyan jó olvasni a boldogságod, egészen felvillanyoz Kép
Levi tényleg egy angyal Kép Kalssz, hogy mindent meg tudsz csinálni a baba mellett, én is így tervezem Kép
Egyébként lett volna még egy méret a betűkben Kép
Petike tényleg nem lesz pici, de majd csak megbírkozom vele Kép
A takarítás még megy, de már nem hiszem hogy sokáig Kép

Cory Kép
Gyönyörű a lányod Kép Gratula hozzá Kép
A fiúk mit szólnak hozzá? Szeretnék én is olvasni szüléstörit, küldök mailt Kép

Era Kép
Drukkolok, hogy a front megtegye a hatását Kép

Alvás Kép
A szülésfelkészítőn a gyerekorvos azt mondta, hogy lényegében mindegy hogyan alszik a baba, de most újra a háton fekvésnél tartanak. A lánykám mindig is hason aludt, sőt most is úgy alszik és nem volt semmi baja Kép

Lassan indulnom kell CTG-re, remélem minden rendben lesz Kép Délután jövök és mesélek Kép

Annácska 37+2

annácska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?