A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Macs!
Lányka édes és le a kalappal előtted, hogy így fejből nyomod a festőket, te minek is tanulál, hogy ilyen okos vagy?Kép

Na ma megint szupi anyuka voltam, már készer mostam, főztem király ebédet és kicsit dolgoztam is.Kép
beetrix

Beetm
Kép én agrármérnök vagyok,de egy csomó minden érdekelt ezen kívül is,amiket nekiálltam még jól megismerni, pl. a festészet, és pont az impresszionizmus a kedvencem. Kép De állattanban inkább vagyok otthon Kép

Indi,
te most ne ugrándozzál Dominóval a pocakban nekem kakaóporért Kép majd csak lesz itt is Kép De nagyon köszönm a felajánlást Kép
macskanyu

Beet,
super mummy! Kép
neet
neet

neet,
ezt meg neked, hátha akarsz még szempillát rebegtetni...
Kép
macskanyu

Macs! Hallottam az újabb bébiről. Neki is szép neve van.

Bkriszta! Ákosod nagyon ügyesen labdázik. A férjed miért nem volt benn veled a szülésen? Én ks se bírtam volna Peti nélkül.

A doki egyébként még nagyon tuti képeket csinált hármunkról is, 2 másodpeccel azután, hogy Gréti kibújt, de azt ide Grétire való tekintettel már nem teszem fel.

Beet! Akkor nem unatkoztál ma Kép
Mellesleg ma én is megsütöttem életm első csokis muffinját. Isteni lett.

És ma este jön hozzánk tesóm, itt is alszik, és holnap vigyáz Grétire, mi meg kimenőt kaptunk. Kép

Renee! Elolvastam a mail-ed, hát tényleg nem egy szép szülés.
Csak a doki volt fogadott vagy a szülésznő is? Bár amit írtál, gondolom az az ügyeletes volt.
Sajnálom, remélem a következő azért jobban fog sikerülni.
Ajánlom az én doki-szülésznő párosomat (Dr.Bardóczi Zs. - Kecskeméti Vera), bennük biztos nem fogsz csalódni.

KépKép
KépKép
lindicita

Kriszta Kép
Ákoska nagyon édes, és ügyesen fogja a labdáját. Kép Remélem nem lesz baja a kisfiadnak, én úgy tudom, hogy az első 48 óra a kritikus minden agyrázkódás-gyanús esetben. Nekem azt mondta a doki, hogy a hányást, az étvágyát és hogy normális mennyiséget alszik-e kell figyelni. De ha se kék és már se piros folt, akkor valószínűleg nem esett komoly baja.

Kép
Kép
denizsa

Mooos, Moooooos!

Hatha erdekel: Peg Perego Aria babakocsi eladó

Eladó egy használt, de jó állapotban lévő Peg Perego Aria babakocsi. Megnézni és megvenni Budapest XI. kerületben lehet. Ára: 20.000,-

Babaszoban hirdetik!
Legyszi szolj nekem ha erdekel, mert irtam neki mailt, hogy estig tartsa fent!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Esetleg valaki tudja Moos, telszamat??? zdora @ externet.hu
Latom meg nem jart erre es ki tudja mikor fog! Koszi!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Kriszta
Macs

Gyerekeitek csodaszépek!

ÉJEN MÁRC 15 és az ÚÚÚÚÚj Villamosok erre talán már én is felférek.

Takarítás:
Én is bemásztam a csajokkal a pociban a mósógép mögé. Aztán Beni hazajött a 38. héten és egy estét töltött velünk. persze állandóan az én ölemben ficánkolt---- másnap bementünk szülni!!!!! 36 hetesen megpucoltam az ablakolat és a Beni nyakán háromszor volt a köldökzsinór!!!!! Bálint Sándor dokikánk kezében volt a sorsunk és vér profin oldotta megKép Ja és Beni születése elött 1 nappal megmásztam a harmadik emeletet egy lakásavató buliért!!!!! Szóval ????? Nyugi az utsó időben.

Fonyód utca nekünk jóóóóóó!

Pusza
Kókusz
kókuszdió

Keressük az Év Bábáját
Nemzetközi Bábanap Magyarországon - 2006. május 5. Margitsziget

A nemzetközi bábanapokhoz kapcsolódva Szövetségünk a Margitszigeten Bábanapot szervez, amelyre ezúton is szeretettel meghívunk minden kismamát, bábát, szülésznőt, és érdeklődőt.

Célunk a bábák ismertségének és elismertségének növelése, és a kismamákkal való közvetlen kapcsolat-felvételi lehetőség kiépítése. A szülés-születés téma holisztikus megközelítésének szellemében, minden kapcsolódó és peremterület ill. szakma képviselőit várjuk a téma - családok, érdeklődők és kismamák felé történő - komplex bemutatásának céljából. Bábás, szoptatási tanácsadós, védőnői, doula, kismama, homeopátiás, aromaterápiás, őssejt kutató… sátrak állítását tervezzük. Az Országos Bábaszövetség a szakmánk társadalmi értékét hangsúlyozandó Bábadíjat alapít, amelyet első ízben ezen a napon ad majd át annak a bábának, akit a kismamák és a kollégák ajánlása alapján a Bábaszövetség elnöksége kiválaszt.

A Bábadíjhoz történő ajánlásokat címeinkre: (Rákóczi Ágnes: endomed@t-online.hu 1038 Bp, Ráby Mátyás utca 28/b.)

Keressük azt a szülésznőt, aki munkájával, gondozásával, szüléskísérésével segítséget nyújtott a születő családnak, empátiájával segítette az anyát és újszülöttjét a Nagy Úton.

Szülésznő neve

Kórház neve:

Kismama és babája neve:

Indoklás röviden:

Az adatokat bizalmasan kezeljük és senkinek nem adjuk át.
nováky_rita

Neet,
ez nagyon izgis esszé leszKép Kár hogy franciák nem kellenek bele, mert Monet rajongó vagyokKép

Macs,
ahogy itt felsorolod a festöket, megint kedvet kaptam a tanuláshozKép Elö is veszem a könyveimetKép

Kriszta,
Ákos stramm gyerek, biztos nem lesz semmi bajKép Drukk!

KépKép
fibi

Köszi megnyutattatok a víz miatt.
Macskanyu:
Enyém kölökKép február 14.-én született, ma pont 1 hónapos. És egyébként mára voltam kíírva. De úgy gondolta Valentín nap alkalmából a születését adja a szüleinek, hogy mindíg emlékezetes legyen ez a nap!Kép mél ment.

Ancsipancsi:
mél ment . Hálapénzt nem kapott senki, mert nem éreztem úgy, hogy megérdemelnék.

Bkriszta:
mél ment neked is.
Kisszöszigyermeknagyonszép!

Manóka:
Mondták már mások is , hogy tegyem fel csak a neveket ne említsem benne. Talán tényleg helyes lenne.

Indianyo:
Én örültem volna, ha ilyeneket olvashatok szülés előttKép Így tudtam volna, hogy mire kell figyeljek, mit kell kérdezzek és mi az amihez ragaszkodnom kellett volna. Igazából már Sziszi elfelejtette velem a rossz élményeket, mert tündéri baba.

Lindicita:
A szülésznő ügyeletes volt a doki fogadott.
Azt hiszem a következőt nem a Szent Imrében szülöm, mert nem lennék képes rá...

Kép
renee

Deni,
köszi, mél megérkezettKép

Jogázni nem tudtunk végül, mert Bálint nem aludt ebéd után, igy orakig sétáltam vele fel-le az Ikeában, hogy elaludjon végre... Aztán EGY TELJES ORÁT álltunk sorban a postán, ugyhogy sikerült a hévet is lekésniKép Elég elcseszett délutánunk lett, de hazafelé ugy odabujt hozzám meg szeretgetett, hogy...KépKép Minden jo, ha a vége joKép

Macs,
bio karobport lehet kapni a Tesco "folyoso" Herbáriájában, én ott szoktam venni.

KépKép
fibi

Renee,
most már én is kivancsi vagyok a szülésedre, légyszives küldd el nekem is (andreatakacs453@hotmail.com). Eddig meg akartam úszni, hogy halljam, mert annyira szeretem a szent imrét, de most már kiváncsi lettem...

KépKép
fibi

Sziasztok!

Fibi!
Én meg pont most nem lettem rá kíváncsi Kép...tegnap én is beírtam, hogy küldje el Renee, de aztán visszatöröltem...és olvasva a rekaciókat aszem jól tettem Kép...én még ugyanis lehet (hangsúlyozom lehet...de nem biztos), hogy szeretnék a Szent Imrében szülni...Kép

Indi!
Neked is köszi a textil-tippet Kép

Nagyüzem lesz minálunk koszorúslánykodás terén, Petra megkapta a 3. felkérését, ráadásul ez most lesz március végén Kép... de erre már szerencsére megvan a ruha Kép...aztán egy júniusban és egy júliusban Kép...úgyhogy készüljetek fel majd, hogy bombázlak Titeket a fotókkal Kép

Juc, Lindi, Vera, Beet... vagy bárki akit érdekel: van egy nagyon jó állapotú 20-as rózsaszín tavaszi/nyári zárt szandálunk eladó...egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor volt Petrán Kép...Írjatok mélt, ha érdekel valakit, küldök fotót is szívesen...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Macs!
pont ma láttam bio kakaoport és biokarobport a grobyban! Egyébként egy csomó biocuccot árulnak ott.

Fibi!
Egyszer, ha van időd, leírhatnád nekem mélbe annak a biotortának a receptjét, amiről meséltél! köszi! Bálint nagyon édes lehetett! Vettetek valamit az Ikeában, vagy te is csak főzni jársz oda?Kép

Renee történetét olvasva végig rázott a hideg. Nekem sincsenek túl jó élményeim, de az övé überel mindent!Kép Szerintem azért tehetné publikussá a tapasztalatait, mert könnyebb így másoknak jól dönteni! Igenis a rossz dolgokkal is tisztában kell lenni. A legjobb helyeken is történnek rossz dolgok, és ezt nem szabad elhallgatni!

Lindi!
Nagyon szép és megható kép...........Kép

Kriszta!
Ákoskád nagyon szép! Szerintem se aggódj, bár tudom, hogy ezt könnyű mondani. A legjobb családban is előfordulnak ilyen balesetek. Figyeld Ákost, úgyis egyből feltűnik, ha van valami gond!

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!

A délelötti hsz.eltünt,próbálom újra...

Votiv:
megkaptam.Összeszedem magam és válaszolok majd...nem könnyűKép

Macs:
Babamacs csodálatos,mint mindigKép

Lindi:
nekem is nagyon tetszik a fotótokKép
Az én férjem is azok közé tartozik,akik inkább kint várakoztak-11órán keresztül!!!Mikor bejött a szülőszobába szerintem rosszabbul nézet ki,mint énKép

Renee:
én is szeretnék kérni egy e mail-t,petergabi71kukacfreemail.hu

Kókusz:
éljen Dr.BS.!!!Kép

petergabi

Ja, és el is felejtettem írni, hogy fülike milyen szépségesKép Anyukám azt mondaná (Bazsóra is azt mondta), hogy kezd gyerek formája lenniKép, látszik, hogy jól tartod. És igazi kislányarca van!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Renéé! AZt akrtam még kérdezni, csak a mélben lefelejtettem, hogy párod nem reklamált? Nem verte ki a balhét? Én többek között azért is örültem, hogy bejön velem a férjem, mert tudtam, hogy én nem leszek olyan álapotban, hogy kiálljak magamért....

Kép
Kép
zuzmo1

Lindi! Nagyon szép a kép!!!

Kriszta! Nagyon édes Ákos!!! Kép
Május 2-re vagyunk kiírva.

Renee! Én per pill túl érzékeny vagyok + első babámat várom így kerülöm a negatív story-kat (persze még így is hallottam párat)
Szerintem el kellene küldened Dr.BS-nek, mert ő mindig értékel mindent!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Neet,
ugye tudod, h ma este....KépKép <blink>Dr. Kovács rendel!!!</blink>KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ismét rohangálok, bocs, ha nem reagálok mindenre!!!! Kép

Lindi,
nagyon meghitt kép, nagyon meghatódtam Kép

Renee,
nekem is küldd el légyszíves, email-cím a profilomban Kép

Kriszta,
Márton lesz, ha minden igaz Kép

v
kisün

Zsanci,
igen, igen, igen! Száját nyaldosó szmájli helye. Kép Kép Kép
neet
neet

Renee, nem is tudom, mit mondjak... mióta átküldted az emilt, azóta gondolkodom...
a sztorit nyugodtan tedd fel ide, akár névvel is, hiszen többet úgy sem akarsz az érintettekkel kapcsolatba kerülni, míg mindenki más számára ez fontos "tapasztalat" lehet, ahogy Te is írtad Indinek Kép

először az jutott eszembe, hogy többet nem merem ajánlani a dokit senkinek... és az én lelkemen szárad az is, hogy hozzá kerültél, hisz én ajánlottam Kép
aztán az is eszembe jutott, hogy tőlem minden vizsgálat előtt elnézést kért, és tényleg úgy vizsgált, hogy elmúlt a fájás
és nagyon hasonló volt a szülésünk, de engem nem tágított egyszer se, viszont oxyt kaptam, meg burkot is repesztett, de előtte megbeszélte velem, hogy mit fog csinálni, és miért van rá szükség, ezért meg se fordult a fejemben, hogy szükségtelen dolgokat csinál (nem mintha meg tudtam volna ítélni abban a helyzetben a saját állapotomat), noha előzöleg én is egész másképp szerettem volna szülni, és ezt vele is tisztáztam jó előre. kértem, hogy tegyen meg mindent a gátvédelem érdekében, és egy órát küzdött, majd az utolsó pillanatban megkérdezte, hogy beleegyezem-e, hogy picit vágjon, mert túl nagy a baba feje, és félő, hogy a köv. nyomásnél szétrepedek. így persze, hogy beleegyeztem...

persze nincs két egyforma szülés se. nagyon együttérzek Veled, és a lelkem mélyéig bánt a dolog. megdöbbentő, hogy ugyanazt az embert mennyire másnak tudtuk látni. biztos benne van ebben az is, hogy a szülés egy egészen különleges, nagyon kiszolgáltatott helyzet, fokozottan érzékeny lelkiállapottal a fájdalom meg a hormonok meg a kórház és egyáltalán az egész lényege miatt.
és szomorú hallani, és maximálisan igazat adok neked abban is, hogy ilyen tömeges szülési hullámot nem lehet két szülésznővel végigcsinálni, és hogy a kórház kapacitásaihoz képest túlvállalja magát (bár elsősorban erről a dokik tehetnek a túl sok magánbetegükkel... persze kit a lelkesedés, kit meg a hasznon reménye visz ebbe bele).
többektől hallottam már ilyet, hogy mikor benn voltak, a fél szülészet a nőgyógyászati kórtermekben kapott csak helyet, olyan sokan voltak, meg hogy még a vajúdóban is szültek... de még ennek sem kellene feltétlenül az ellátás rovására menniKép ettől még nem lenne szabad sürgetni se Kép

én rengeteget gondolkodtam a szülésemen, és hogy miért nem "sikerült úgy, ahogy szerettem volna". egy idő után - valószínű ekkorra dolgoztam fel - meg tudtam békélni vele egészében, minden rosszal együtt. rájöttem, hogy már nem vezet sehová a tépelődésem, így vájkálás helyett jobb hagyni a sebeket begyógyulni, és csak a jó dolgokra - a kisfiamraKép figyelni. őszintén kívánom Neked, hogy a kisfiad hamarosan feledtesse veled a rossz élményt, melynek a végén az élet legnagyobb csodáját kaptad a kezedbe Kép és szülj még sok ilyen gyönyörű kisbabát, pont úgy, ahogyan TE szeretnéd Kép

Votiv

votiv 8)
votiv

Bogárka! Érdekel a kiscipő. Küldesz róla képet? Meg hogy mennyibe kerül? Köszi!

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Dicsereteket koszonjuk szepen,atadtam az illetekesnekKép

ReneeKép
Koszonom,hogy elkuldted a tortenetedet,nagyon megrazottKépKépSzornyu lehetett atelni!
Es szerintem is rakd csak ide is fel,nevekkel egyutt.

IndianyoKép
Morcosdoktorneninek uzenem,hogy ne probaljon meg morcos lenni!!!
Mi is azt hittuk,elobb jon Akos,aztan meg 1 hetet rahozottKép

SzperanyukaBeetKép
Ugyi vagy!!!Kép
En ma nem voltam ilyen ugyes.

LindiKép
Tomi mar az elejetol kezdve elzarkozott az apas szulesnek meg csak a gondolatatol is!Eleinte probaltam ravenni,de aztan rajottem,jobb,ha nem eroltetem.
Pedig a szulesznom mar mikor vajudtam is probalta becsalogatni a szuloszobaba,de hajthatatlan maradt.Magyarazatot nem tud adni,egyszeruen nem akarta.
Utolag azt mondom,nem olyan nagy baj,hogy nem jott be,mert a szulesznom vegig mellettem volt(persze tudom,ez nem ugyanaz),de amikor olyan kepeket latok,mint amiket feltettel,bizony irigy kutya vagyokKépKépKép

DenKép
Koszi a tanacsokat.Szerencsere nem hany,jol eszik es ugyanugy alszik,foltnak hult helye.Bizom benne,hogy minden ok lesz!

VeraKép
Tetszik a Marci nevKépKép
Pocakfoto??

Szep almokat!

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Bogárka,
köszi a kiscipő-ajánlatot, de Dócinak már megvan a tavaszi cipellője Kép
kisün

Sziasztok!

Ada, köszi a tornát! Prima volt.

Ma meg volt az első bútorösszefirkálás.Kép Igaz, csak az apja által elkövetett tárolóládát sikerült ceruzával összefirkálnia, de azért mégis ...Kép Utána ajánlottam neki egy papírlapot, de az nem volt olyan jó.Kép Ki érti a kölköt?Kép

Kérdés:
Kinek lenne kedve ápr. 8-án (szombaton) T-com Vivicittán 3 km-es gyalogláson részt venni?

Brekuc, semmilyen helymeghatározás még nem volt Mazsola osztással kapcsolatban Kép
zanza

Beet,
le a kalappal előtted! Kép

Kriszta,
köszi, nekem is teccik Kép pocakfotót eddig ügyesen elsunnyogtam, de most már tényleg csináltatok egyet párommal és felteszem Kép

vera
kisün

Zanza,
nálunk a fehér ajtó, fehér fal volt a sláger, ezek a gyerkőcök csak nagyban dolgoznak Kép kedvem lenne gyalogolni, de sajnos nem leszünk itthon Kép
kisün

Renee!
köszi mélt, majd olvasom. örülök, hogy nem adtál hálapénzt,lehet, hogy ez ráébresztette őket, hogy az nem JÁR, csak adható.

Votiv!
az én időmben valakiket a szemészeten helyeztek el, mert csak ott volt hely. Kép

Kriszta!
nem kaptam mélt! már néztem is, hogy miért nem írtál!!! Kép

ancsipancsi

Kriszta!
mél ment.

ancsipancsi

ZanzaKép Én nagyon is megértem a kölkeket, mia apoén egy kis darab papírlapban, amikro a függőlegesen felénk tornyusuló szemmel láthatóan túl unalmasan steril dolgokon is nyomot lehet hagyni? Kép

VeraKép Marci név nálam is titkos favorit volt, de férjecske megvétóztaKép Dóci és MarciKépKépKép

RenéeKép Hááát.. én nagyon érzékeny vagyok most (ahogy Barbi is írta magáról) a közelgő szülés miatt és bizony nehéz lett a szívem a történetedet olvasva... Remélem, nem struccpolitika, de én igyekszem minden negatívumot elhessegetni most, hogy a nem túl egyszerű helyzetünket ne súlyosbítsam... viszont ez most erősen foglalkoztat.

Remélem, elhalványulnak majd a szomorú emlékek és marad a kismanócskád maitt érzett boldogságod - ezt szívből kívánom!

VotivKép
Nagyon szépet írtál - mint már annyiszor.

No, most el is felejtettem, mit akartam írni mégKép

indianyo

elolvastam Renee történetét. szerintem beillene ide is és a Kismama magazinba is. hátha kicsit változtatnak a benti helyzeten. az nem derült ki számomra, hogy az ominózus kedves doki épp ügyeletben melózott, vagy az ügyeletes doki mellett "maszekolt"?

ancsipancsi

Bogárka,
én is szeretnék még a szentimrében szülni, ezért akarom elolvasni, mert egyetértek Zuzmoval, jo ha tisztában vagyok a negativummal is. Talán fel lehet rá készülni, és tudja az ember lánya, hogyan védekezzen (ne érje váratlanul). Szerintem. De ez csak elméletKép

Zuzmo,
én is fözni járok odaKép meg gyereket altatniKép Ma éppen rántott sajtot meg krumplipürét föztünkKép Amugy jogára indultunk az Örsre, csak az alváskimaradás miatt kötöttünk ki az ikejábanKép

Zanza,
Bálint a diszpárnákat is összefirkálta márKép

KépKép
fibi

Kisün, kár.Kép De biztos ott is teljesíted a távot.Kép

Indi, valóban jó nagyban kiteljesíteni a művészvágyakat.Kép Bár csajomnál úgy vettem észre, az az igazi, amit ő szerez meg és firkálhat össze, amit én adok, az nem jó.Kép
Egyébként ez nem struccpolitika - szerintem - inkább vmi hormon dolog lesz.Kép
zanza

Zanza!
és a szoba falát festheti? Kép korábban láttam olyan családot, ahol engedték.

ancsipancsi

Ancsi,
én meg olyat láttam, hogy bevonták a falat csomagolopapirral (sima mezei), hogy arra rajzoljon/fessen a gyerekKép

KépKép
fibi

Ancsi, nem, mert beszáradtak az ecsetek a festékesvödörbe.Kép

Fibi, és ez a módszer eredményre vezetett? VAgy belőlük lettek a grafitisek?Kép
zanza

Nálunk ma meg megtörtént az elsö komoly büntetés. B folyton az állólámpát verdeste a falhoz, de olyan erövel, hogy kezdett potyogni a falfestékKépKép Kb 8-szor eljátszottuk, hogy rászolok, semmi, elmagyarázom, semmi, lerakom a szönyegre, semmi, figyelemelterelés, semmi... ugyanugy mászik vissza a lámpához. Erre beraktam a fürdöszobába (a gyereket, nem a lámpátKép), és rácsuktam az ajtot. 1 percig sirdogált (nem kétségbeesetten, csak ugy light-osan), aztán kiengedtem, és onnantol kezdve nem csinálta. Azért még felmászott a kanapéra, megfogta a lámpát, de én jo szigoruan ránéztemKép, és nem merte odaütni a falhozKépKép
Sosem gondoltam magamrol korábban, hogy ilyet fogok csinálni egyszerKép én kis vajszivüKép de muszáj, mert a fejemre nöKép

KépKép
fibi

Fibi!
Igen, azóta gondolkodtam a dolgon, és igazad lehet...valahogy azt gondoltam, hogy nem akarok rosszakat olvasni arról a helyről, ahol nekem nagyon jó élményeim voltak...de ez afféle önáltatás, hisz még a legszuperebb helyen, a legprofibb dokikkal körülvéve is történhetnek olyan dolgok, amikre nem szívesen emlékszik vissza az ember lánya...úgyhogy utólagosan is bocs mindenkitől, de legfőképp Renee-től, a struccpolitikát folytató, önző megnyilvánulásomért...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zanza,
ööö, belölük lettek szépen rajzolo ügyes gyerekekKép

KépKép
fibi

Falrarajzolás: mi egy időben azt engedtük Petrának (volt vagy 1 éves Kép), hogy a fürdőszobacsempének nekieshet filctollal, mert arról egy törléssel lejött...akkor tuti jól megértette, hogy a tapétára nem szabad...aztán eltelt egy év, és egyszercsak dühében nekiesett a tapétának...akkor azt leragsztottuk nagy papírral, de arra bezzeg nem rajzolt...pár hét után letépte a falról...azóta nézzük a szép firkálmányát....Ja, de a legdurvább a családi örökség ántik fotel filctollal való kifestése volt...de az szerencsére kijött... Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka,
nem volt önzö a megnyilvánulásod sztemKép Söt! Teljesen megértelek, mert én is sokáig gondolkodtam, hogy el akarom e olvasni... hiszen annyira megszerettem a H-t, és rossz hallani, hogy az a hely sem tökéletes...
De nálam az bevált, hogy ha felkészülök lélekben a legrosszabbra, akkor ált-ban kellemes meglepetés érKép Forditva nem szeretemKép

KépKép
fibi

Fibi!
Nálunk egy időben ez az egy büntetés jött be...mármint a fürdőszoba...minden másért csak kiröhögött minket...ma már ezt is kiröhögi Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Szegény ántik fotelKép

KépKép
fibi

Bog,
juuj, Bálint is mindenért kiröhögKép hiába szolok rá szigoruan... csak néz, néz, és azt várja, mikor röhögöm el magam én isKép És oooolyan nehéz, mert legszivesebben megzabálnámKép

KépKép
fibi

Fibi!
Igen, a tanfolyamon is mindig ezért modunk el minden buktatót a szülőknek (örökbefogadás), mert mi is azt valljuk, hogy készüljenek fel a legrosszabbakra is, és akkor csak pozitívan csalódhatnak Kép...úgyhogy tőlem sem áll távol ez a gondolkodás Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog,
na látod, tökjoKép

KépKép
fibi

Na, ki megy elöször aludni?Kép
én tegnap is éjfélig forgolodtamKép, miközben mindkét pasim horkolt a fülembeKép

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?