A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Melinda,
de Boldi nem hízott napokig, ezért voltam ideges

Zsu,
nem fog kiszáradni, ne aggódjál, ahhoz tényleg nagyon keveset kellene ennie

Nyúlanyónak gratula! Kép

Este sem akarta Boldi elfogadni a jobb mellem, de sikerült átvernem, megkapta a balt bölcsőtartásban, majd a jobbot hónaljtarásban.
Vendég

Pár kép a fiúkról:
Vendég

sajna nem engedi feltölteni a képeket
Vendég

El vagyok kesereve, hogy nem tudok mit kezdeni az estékkel - nem tudok rendszert vinni bele...Kép
Ma negyed7-kor elaludt Boti, 7-kor felébredt és evett, mert már ott volt az idő - éhes volt.
Máskor negyedóra alatt elintézi a szopit, de most 40 percig szopizott, kiszippantotta mindkét mellem.
Negyed9-kor megfürdettem - csak kicsit ordított öltözés közben. Aztán cici, mert ugye úgy szoktuk meg, viszont a melleimből csak csurrant-cseppent. Ezen jól felhúzta magát, nagyon ordított, és nem akarta a szájába venni a cicimet. Aztán negyed óra sétálás, nyugtatás után jól elálmosodott, és elfogadta a cicim, míg el nem aludt.
Mondjátok meg, hogy csináljam, hogy jó legyen?
Este szinte sosem ugyanabban az időben éhezik meg, így hogy igazítsam hozzá a fürdést, úgy, hogy viszonylag fix időpont legyen?
Mert ma pl. fél7-kor kellett volna fürdenünk, ha kaja előtt akartam volna fürdetni, de akkor elaludt. Máskor meg 8 óra a fürdés.
Totál káosz az egész...KépKépKép

Na, jól kipanaszkodtam magamKép. Bocsi...Kép

DancsiKép
Klassz, hogy be tudtad csapni Boldit, hátha így visszaáll a tejci is!Kép

Anitának gratula!KépKép

Kép
Kép
zituska28

csak így megy, nemtom miért nem hagyja feltölteni, de itt egy link:

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=4830&page=4&image=203392
Vendég

Zituska,
én lehet nem hagynám elaludni késő délután, és ragaszkodnék egy fix fürdetési időponthoz. Nálunk ez mind2 gyereknél bevált. Meg az is, hgy éjjelre hálózsákot kapnak. Nappalra csak akkortól, amikor fix alvások vannak már.
Vendég

Dancsi: lődd át a képeket majd én lekicsinyítem és feldobom! mélcím a prof-ban!

Zituska: Én nem tudom mit csinálj, de ez minden nap azért elég gáz lehet! Mi fél 7-7 fele fürdünk és utána eszik és olyan 8-9 körül teszem le aludni őket! Olyan 8körültől olvasok, és ameddig igénylik a mesét, addig olvasok utána lámpaoltás, és szunya! A sólámpa óta egyébként sokkal jobban alszanak és azóta nem is nagyon köhögött a Bogi! Nálatok be van kapcsolva a sólámpa, minden éjjel?
Nekem nagyon beváltKép

Sztem ha idő van fürdesd meg függetlenül attól, hogy álmos! Én hiszek a rendszeresség erejében, nálunk bevált mindkétszer! Ha ordít ordít, de azt mondtad így is úgy is ordít! Most legalább oka lesz ráKép

Nemtom nincs más ötletem! KitartáááááááááááááásKép
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zsófi!
Gratula Katica születéséhez, szép volt, köszi, hogy megosztottad velünk. Kép
Én a helyedben szopiztatnék ezerrel, esetleg egy kis fejéssel kombinálva. hidd el, jobban jársz, mintha tápszerezed. Kitartás!

Jégvirág!
Mi is a napokban kaptuk meg a kisteknőst, én annyira örültem neki, mint egy kisgyerek. Korábban nálunk kavarta ekl a posta, de a telefonálgatásnak meg lett az eredménye.

Era!
Hüvelyi.

Cenikő!
Jobb kedvem van, lehet, hogy az időjárás tett be nekem is.

Bibi!
Nálunk Dávid szintén cicifüggő, és melltartóbetét nélkül én sem tudok mozdulni.

Zsuzsi!
Dénes nagyon aranyosKép

Exi!
Jobban vagy már? Szép nagy már a pocaklakótok, most te vagy a "soron", ugye jól tudom? Kép

Pankata!
Köszi a dicséretet.

Nyúlanyónak gratula!

Na elhúzok tanulni, mindenkinek szép estét!
Üdv: Romy

Kép

Kép
romy1

Pankata!
Megköszönöm,ha megkérdezed a szerzőt.KépKép
Ezt a verset nem ismerem.KépKép
Köszi.:E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Lányok!
Tudtok vmi pontosabbat arról,hogy úgy március 30-31. körül állítólag az IH-ban 53 szegedi óvoda mutatkozik be.?Vajon mikor kezdődik a rendezvény,és hogy zajlik?
Ha tudtok bővebbet,írjatok légyszi.KépKép

Na meg akit érdekel,jöjjön el!KépKép

Edit

szilde
Szeged

Zsu!
Nagyon klassz volt olvasni a szüléstörténetedet!! Meghatódtam rendesen.Örülök hogy jó élmény volt és te nem az agonizálós kategóriába tartoztálKépKépA következő is ilyen legyenKépKép

Exi!
Én sem voltam tornán,mert ügyeket kellett intéznem.Késtem volna,így inkább nem mentem.Utálok késniKép
Mikor kezditek a festést?Annyira sok időd már neked sincs hátra,ne feleddKépKép

Romy!
Rosszul tudod! Reméljük nem Exi lesz a soron,mert akkor lehet hogy hamarabb fog jönni a kis trónörökös mint kellene.

Mi az a magzatszurok? Elég rosszul hangzik bármi is azKép

Én gondoltam mára egy vadasparkos sétálgatást(még múlt héten),de az időjárás nem lett kedvező ennek a programnakKépKép

Szilde!
Szerintem csörögj be az IH-ba.Ha ott lesz,akkor biztosan tudnak pontos felvilágosítást adni.

Jó babázást mindenkinek,pocakostársaimnak pedig sok pihenéstKépKép

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Jó reggelt!
A csajaim ma valami extra korán keltek (fél 7-kor) örültem neki nagyon! Bezzeg amikor oviba kell menni, alig bírom őket felkelteni fél 8-korKép!!!! Mivel korán keltünk, korán feldobtam a kajcsit és mindjárt kész is az ebédKép

Romy: A frontok sztem mindenkit érzékenyen érintenek! Van akit nagyon van akit kevésbé, de alapjáraton sztem mindenki életébe így vagy úgy de beleszólnak! Látom a páromon a gyerekeimen, magamon... ez vanKép

Kinga: A magzatszurok az, amit pár napig kakilnak a újszülöttek! Amit benyeltek az anyaméhbe a magzatvízből, azt kakilják ki. Elég jellegzetes, szagú,színű és állagó anyagKép Tök természetesKép Egész más mint amilyen az anyetejes kaki lesz! De ezt csak pár napig kakkantják, amíg be nem indul a tejtermelés és el nem kezd szopni a baba ------> és le nem ér bélrendszerén a végtermékKép

Szilde: Ovit keresel???? Ha megtudsz valami infót beírnád?? Köszi!

Ti mit csináltok ma?????

Szééép napot!
EnikőékKép

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Kinga, köszi, hogy helyreigazítottad Romy-t. Kép Habár, ha ilyen ütemben fejlődünk, akkor nem kizárt, hogy TörPeti előbb jön, mint Kitti.
Festést??? Nem tudom. Először beszélni kéne anyu unokatesójaival...majd rákérdezek, hogy mikor akar elmenni hozzájuk. Persze azért szeretnénk kivárni a kicsit jobb időt, szerintem húsvét után kezdjük, hogy ápr. végére minden OK legyen. Aztán meg kezdhetem a mosást. Kép Holnap jöttök felkészülni?
Zitus, nem gyakorlóként én is alkotnék vmi rendszert, ahogy Enikő írta, legalább lesz oka nyűglődni. De remélem, hogy rövid ideig tartó időszak lesz ez!
Dancsi, Boldi göndör fürtjei...zabálnivaló. Mintha zselézve lennének!

Jó pihit mindenkinek! Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Anitáéknak nagy gratula Tamás Botondhoz!

Dancsi! Nagyon szép fiaid vannak!
Jól átverted Boldit.Kép

Timika! Kristófnak boldog (első) névnapot kívánunk!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Rika: Gratula az alváshoz és a mosolyhoz Kép

Zsu: Gratula még egyszer, jó kis szülésed volt Kép

Enikő: Épp tegnap jutott eszembe délelőtt Nyúlanyó, hogy ezer éve nem beszéltem vele, és majd rászólok msn-en....aztán nem volt érkezésem Kép Gratula nekik! Remélem Pipi jó testvérkéje lesz Tamás Botondnak Kép Vagy fordítva Kép

Mi ma dolgozunk Kép Gergő az ajtókereteket csinálja, pénteken jön a festő mázolni az ajtókat végre. Majd csak a több mint 1 éve zajló felújítás végére érünk Kép Én meg Grétizek meg főzök meg tanulok, meg kicsit átugrunk a szomszéd paneltömbbe egy évfolyamtársnőmnél lesz valami kis összeröffenés.

Dancsi: Nagyon édesek a fiúk, Jozsó nagyon sokat változott...
Remélem hamar rendeződik a szopi dolog nálatok...kitartás! Ügyes vagy! Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zsuzsi!

Tündéri a Déneske.A lányomnak is tetszik.Kép

Anitának nagyon gratulálok!

Zsófi!

De jó szülésed volt!!!Gratulálok még egyszer!

Rika!

Irigy vagyok!!!Mi megint nagyon rosszul aludtunk.Ráadásul a párom is rosszul van.

Dancsi!

Gyönyörű ez a két legény!!!A Jozsónak meddig kell szemüveget hordania?
Kitartás,nagyon remélem,hogy a picurkád elkezd újra enni!!!
A Noéminek most jó az étvágya.Már behozta a súlylemaradását,10770g volt 9-én.A Jozsóka mekkora?

Ildi
tfildiko

Szszkinga!
Köszi,lehet,hogy az lesz.Csak gyors infót szerettem volna,és nem hiszem,hogy most bent vannak.

Enikő!
Persze majd leírom,ha megtudok vmit.Kép
Hannát szeretném beiratni oviba.Bár az kérdés,hogy mikor kezdi végül az ovit,mert februári.Örülnék,ha most szeptemberben vhogy összejönne.
Lecsúsztunk a bölcsiről,nagyon úgy néz ki.Pár hónapra meg nem is érdemes sztem beadni.Ill. mire felvennék addigra már kiscsoportos korú lesz.
Most meg az ovi sem biztos.
Vagy 2006 szeptemberben kezd mondjuk minicsoportban,vagy kiscsoportban ha mégis bevennék.Persze ehhez szobatisztaság feltétel,úgy tudom.Kiscsoportban biztos.Ebben viszont még nem jeleskedünk.

Vagy 2007 februárban,v. szeptemberben kezd.Februárban azért nem annyira szerencsés,mert akkorra már a többiek összeszoknak és nehezebb beilleszkedni.Szeptember meg nagyon soká lesz.Hogy kezdjek el dolgozni,ha lesz hol?

Na ezek mennek,meg a bárányfelhők....
E.

szilde
Szeged

Kinga,
A Vadaspark szuper lett volnaKép De sajna, az idő....

Ildikó,
1000 bocs, elfelejtettelek felköszönteni a névnapodon, most pótolom, de a szülinapodról TUTI nem felejtkezem elKép

Enikő,
Az ebéd nálunk is kész, most döglődés van még egy kicsitKép
Aztán délután ugyanezt folytatjukKép

Edit,
Nálunk Ádikám anno januárban ment oviba, igaz vegyes csoportba, de nem volt gondja azzal, hogy beilleszkedjen...De nyilvám, ez nem egyszerű kérdés...

Zsu,
Tényleg nagyon szép a szüléstörténetedKép

Puszka,
Kata

Ja, nem is újságolom, tegnap délután Minike megtette első lépéseit kapaszkodva a kanapé mellettKép
és most megyek, mert nyúzza a BátyustKép
pankata

Kata!
Igen,vegyes csoport ban talán egyszerűbb.
Gratula az első lépésekhez!!!Kép

szilde
Szeged

Kata!

Köszi.Gratulálok az első lépésekhez!

Ildi
tfildiko

Ildi,
kb. 14 éves koráig kell a szemi,ha mázlink van,akkor elhagyhatja.

Most 12 kiló amúgy, Karácsony óta 1,5 kilót hízott. Kép

Kata,
gratula a járáshoz!
Vendég

Kata, grat. az első lépésekhez!
Dancsi, Jozsó távolra vagy közelre visel szemüveget?

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
Hát a városba nem mentünk be a latyak miatt, mert Bogim elég korán kelt és ezért nem volt a toppon, hiszti voltKép
Aztán kitaláltuk, hogy inkább moziba megyünk. El is mentünk, de amikor mondta a jegyszedő pasi, hogy 890 ft egy jegyKép, és a gyerekeknek nincs semmi kedvezményKépKép, akkor úgy döntöttünk nem ülünk be megnézni a Bambit! Nem lenne sok (vagyis de de nem sajnálnám rá a pénzt), ha tudnám, hogy végigüli! De mivel még sosem voltunk moziba, mi van ha,
1. megijed a hangos reklámblokkoktól, meg úgy egyáltalán azért jópár decibelell felülmúlja a mozi az itthoni tévénket............
2. ráun 10 perc után és haza akar majd jönni, a film 74 perces lett volna, kérdés végigüli-e amikor itthon pl a Madagaszkárt még egyszer sem sikerült egyhuzamban végignéznie Boginak..... (nekem már sikerültKép, többször is, imádomKép) És akkor ugrik majd 2000 ft és akkor pattogatott kukoricát, meg kólát még nem vettem, és ugye ezek nélkül a mozi nem moziKép
Szal agyaltam, osztottam szoroztam és rájöttem, hogy nem egy 74 perces animációs filmmel kéne kezdenünk a filmszinházkultúránkat!
Meg nem 4 évesen, bár a felső szomszédéknak Bogival egyidős kisfiuk van és ők már 1 éve járnak moziba, meg vannak más ismerősök is......

Én inkább bábszínházba vinném Bogimat! De ma amikor el tudnám vinni, persze nem volt nyitva a bábszínházKép

ceniko
Szeged

Nyúlanyó óriási gratula!!!! Éppen nem értél bent a klinikánKépKépKépKépKép

Köszönöm mindenkinek a gratulációkatKép

Itt egy ujjszopós képKép

Kép

Zsu+Katica
0+6

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Üdv!
Zsu, milyen édi kerek pofija van ennek a lányzónak. Kép
Enikő, és akkor hogyan (mikor) kezdenéd a mozizást? Már csak azért kérdem, mert így is-úgy is fennáll, hogy megunja, nem üli végig, stb. Csak kíváncsiságból...

Ági és
KépKép
exdeus

Exi: Egy rövidebb filmmel, vagy egy olyannal amit már látott, pl Micimackós film, mert olyat már látott, míg Bambisat nem! És akkor amikor már itthon is végigül egy filmet! Mondjuk mi nem tévéztetjük itthon (vagy csak nagyon ritkán) lehet ezért nem bírja, ki mert nem szokta meg! De Szabadkán a gyermekszínházba végigülte a másfél órás színdarabotKépKép

Zsú: Nagyon édes a csajodKép Irigymirigy vagyok, én is akajok még egy ilyet csak kukivalKép Cép a f
fülbevalójaKép

Megyek mert Bogi hív dominózni!
E

ceniko
Szeged

Most már nagyon unom, hogy napok óta amit irok nem tudom elküldeni. Egy csomó minden már nem jut eszembe. Azt tudom gratuláltam friss anyukáknak, szülinaposoknak, névnaposoknak!

Enikö! De jó, hogy Anitáról hoztál hirt! gratulálok nekik is!

Edit! én ugy tudom 31-én lesz a börze.
Orsit irtam hogy miért kellett alapitványi oviba iratnom, valoban ez van hogy jan.-ra már nem lenne hely, hiába lesz akkor 3 éves (ahol meg lenne szerintem nem véletlen) igy én nem akartam várni 2007. szept-ig. Ezt viszont nem tudom a mini csoportban is kell-e szobatisztaság. 3 évesen az oviban feltétel, kivéve az alvás során, akkor lehet rajta pelus, van is akinek kell.

Zsófi! Tündéri!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő!
Köszi a magzatszurkos felvilágosítást.Nem tudom miért nevezték el így? Fekete?Nyúlik meg ragad?

Exi!
Megyünk holnap felkészülniKép Nagyon felkészültek akarunk lenniKépKép
Előbb-utóbb csak lesz a jóidőből valami-bár tetszett ez a nagy havazásKép
Én is szemüveges voltamKép 6 évesen kaptam és 14 évesen tehettem le.Az egyik szemem +2,5 volt a másik -2,5.Jó miKépKép

Kata!
Gratulálok Minike első lépéseihez!!KépKépÍgy aztán még kevesebb időd lesz babanetezni.

Zsu!
Nagyon helyes kiscsajod vanKépKép
Biztosan fincsi az ujjaKép

szszkinga

Sziasztok!
Enikő, értem. Hát nálunk szerintem a tv lesz a főközpont. Igaz, nem véres akciójelentekkel! Van egy csomó DVD-nk, és ha kell, tesóm szerez egy párat a későbbiekben a későbbiekre. Kép
Kinga, nincs a +- ban semmi meglepő, nekem is így van, csak én még mindig hordom, az egyik +0,5, a másik -0,5. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Exi,
kancsalsága van, arra van a szemi
Vendég

Dancsi, OK. Azt gondoltam, hogy távolra vagy közelre kell. De a kancsalság kikezelhető, ahogy Te is írtad. Remélem, nem kell neki örökre szemüveg.

Ági és
KépKép
exdeus

Mindenkinek köszi a gratulációkat Kép "Ezer mérföld egy kis lépéssel kezdődik"Kép
Õszintén szólva én már nagyon vártam ezt a helyváltoztatást, imádom, ahogy kotor a lakásbanKép
És most már van, hogy üldögél is a Lelkem, bár nagyon rövid ideig, mert ugye mindig van valami igazán vonzó a közelében, szék, üvegszekrény, könyvespolc, terítő, padlóváza és társai, amit azonnal meg kellene kaparintaniKép

Enikő,
Mi is járunk Ádival moziba, 3 és fél éves kora ótaKép és akkor még ő sem ült itthon végig egy filmet, de a moziélmény, az másKép

Dancsi,
és megszokta könnyen a szemüveget a Kispasi? Egyik ismerősöm kislánya nagyon sokat "szenvedett" ezzel...

Zsu,
Tényleg milyen kis kerek arcocskája van Katicának Kép

Zituska,
A múltkor elfelejtettem írni, hogy nálunk a fürdés úgy volt és van is, hogy az esti utolsó evés előtt fürcsizünk. Szóval az alapvetően nem időhöz, hanem eseményhez kötött nálunk, és így az esti alvás egy "szertartás". Mondjuk most már az időpont is viszonylag fix, de ezt Minike alakította kiKép

Puszka,
Kata
pankata

Kép

<pre>
Pocaklakó Gyerkőc(ök)
Név Szülinap neve Várható születése Hol születik Neve Mikor született? Mennyivel született? Hol született?
Exdeus (Ági) 12.18 Péter László 2006.06.04 II. Kórház - - - -
Szszkinga 06.17 Kitti 2006.05.20 Női Klinika - - - -
Vesm (Mónika) 02.14 ???? 2006.05.27 II. Kórház - - - -
KnéRita - Prücsök 2006.05.25 - Judit 2003.11.02 2840 gr / 50 cm Női klinika
Zita_29 05.19 - - - Márk László 2005.03.31 3440 gr / 49 cm Női klinika
Jégvirág (Bea) 02.25 - - - Gréta 2005.05.20 3530 gr / 56 cm II. Kórház
Zituska 02.23 - - - Botond 2005.12.21 3680 gr / 52 cm Női klinika
TfIldikó 09.10 - - - Noémi 2004.07.09 3200 gr / 48 cm Női klinika
Szilde (Edit) 05.18 - - - Hanna Krisztina 2004.02.10 2780 gr / 47 cm II. Kórház
Bibi226 (Ibolya) 07.23 - - - Barnabás 2005.11.27 3340 gr / 49 cm Női klinika
Klzsuzsi 08.09 - - - Dénes Árpád 2006.01.11 3090 gr / 47 cm Női Klinika
Hajni 11.27 - - - Dorka Lenke 2005.03.09 3080 gr / 49 cm -
Erika29 07.05 - - - Lili 2005.05.28 3600g / 50cm Női Klinika
Karmen 05.30 - - - Orsi 2004.01.28 2940 gr / 53 cm II. Kórház
Rika07 - - - - Zsófia Boglárka 2006.01.23 4020 gr / 50 cm Női Klinika
Timika 07.21 - - - Kristóf Dominik 2006.03.06 3300 gr / 49 cm Női Klinika
Melinda29 01.26 - - - Lotti Nikolett 2002.08.20 3100 gr / 49 cm Női klinika
- - - Linda Dorottya 2006.01.27 3280 gr / 49 cm Női Klinika
Romy1 (Dóra) 07.01 - - - Richárd 2004.08.12 2300 gr / 47 cm Női klinika
- - - Dávid 2005.09.13 3860 gr / 56 cm II. Kórház
Ceniko (Enikő) 01.23 - - - Boglárka Lilla 2002.03.25 2980 gr / 49 cm Női klinika
- - - Viola Róna 2005.02.04 2300 gr / 46 cm Női klinika
Dancsi - - - - József Balázs 2004.05.15 3740gr / 53cm -
- - - Boldizsár 2006.01.24 3780gr / 53cm -
Zsuzsófi 01.13 - - - András Bence 2003.06.27 3770 gr / 51 cm Női Klinika
- - - Kata Kitti 2006.03.09 3350 gr/ 50 cm Női Klinika
Pankata 09.10 - - - Ádám Róbert 1999.12.15 3900 gr / 54 cm Nyíregyháza
- - - Dávid Roland 2005.07.13 3400 gr / 52 cm Női klinika
Gerika 04.25. - - - Péter 1995.11.21 3890 gr / 55 cm -
- - - Dániel 1997.12.09 3470 gr / 51 cm -
- - - Benedek 2003.07.03 3680 gr / 49 cm -
Révi 12.17 - - - Gréta 2000.03.16 3150gr / 49cm -
- - - Csongor 2000.03.16 3250gr / 50cm -
- - - Blanka 2002.12.18 3900gr / 51cm -
- - - Balázs 2005.10.27 3820gr / 51cm -
</pre>
pankata

Kata,
hát, nem volt könnyű menet, kb. 2 hónap alatt sikerült rászoktatni, de azóta hordja. Ha valamiért dühös ránk, akkor leszedi és eldobja, de már tűri. Kép
Vendég

Enikô!
Violának mit kentél a pöttyeire? Úgy emlékszem valamitôl elég gyorsan leszáradtak.Az egyik munkatársam csemetéje bárányhimlôs,de annyira hogy ki sem látszik a gyerek alóla.Hiába hintôporozzák(ezt mondta neki a doki) semmit nem használKép

Timika!
Jól vagytok?Remélem legalább olvasni tudsz minket néha. Boldog névnapot Kristófnak-így utólagKépKép

szszkinga

Sziasztok!
Kinga, Enikő valamilyen fürdőt emlegetett, ha jól rémlik, és v-vel kezdődött (asszem). De majd jön, és megmondja!
Dancsi, én emlékeim szerint hamar megszoktam a szemüveget. Igaz, mostmár csak számítógépezéshez veszem fel, meg a suliban is rajtam volt az órákon, egyébként nem kell. De régebben mindig hordtam. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Kinga: A pöttyökre mentolos hintőport alkalmaztunk és AMIKOR MÁR LESZÁRADTAK!!!!!, akkor vadárvácska teafőzetbe kellett ülőfürdőztetni, hogy előbb leessenek a pörkök!
Magára a friss hólyagokra nem szabadott mást tenni, kenni,szórni, csak mentolos hintőport! Naponta 10-15x!!!! Hány éves a gyerek? Nagyon vakaródzik?
Violának szerváltam anyatejet (köszi VirágKép) és azt is adtam neki (+ immunerősítő, Béres csepp, Grépfrútmagkivonat, Cebion cseppekKép stbstb), most vagy ettől vagy sem, de nagyon könnyen átvészelte a himlőt! Nem volt semmi gond! Nagyon örülök, hogy nem adattam be az oltást! Átment rajta, nem volt gáz, és egy életre letudtuk és nyugodt vagyokKép!
Minél több pötty van a gyereken, annál imunisabb lesz rá a későbbiekban...! És azt tapasztaltam hogy kisebb gyerek könnyebben vészeli át!

Boginak 1x-2x adtam Nurofent is, hogy tudjon aludni, ne kínozza a viszketés! Egyébként nekünk a dokink napi 3x 5 mili Nurpfent javasolt...de én csak végszükség esetén adok bármi nemű gyogyót a csimotáknak!
E

ceniko
Szeged

Enikô!
Köszi az infókat!!!Tamás 4 éves és eléggé viszket szegénykémnek.Állítólag sikerült is neki elvakarnia 1-2 darabot hátul a térdhajlatábanKép Pedig csak simogatja ôket...Kép
Szerintem is jó ha így gyerekkorban minél hamarabb túlesnek a himlôn.Állítólag a felnôttkori himlô még meddôséget is okozhat.

szszkinga

Kinga: Igen férfiaknál, pedig terméketlenséget! Nem beszélve arról, hogy 3 hétig tart 40 fokos láz, iszonyatos fájdalom....stb! Most néztem végig, ahogy a Bogi kis bnőjénak apukája átszenvedte a himlőt, míg a csajoknak hozzá képest "meg se kottyant"....
Bogi is elvakart 2-őt, de ez lesz a szexepiljeKép Én ebből nem csinálok problémátKép
Viola egyetlenegyet sem vakart el, sőt nekem az se tűnt fel, hogy egyáltalán kínzóan viszketett volna! Úgyhogy ha most kéne döntenem, megint az oltás beadatása ellen, a fertőzés természetes úton történő zejlása mellett voksolnékKép
Nagyon gyakran kell hintőporozni és jó sokat kell rászórni. Én is sokat simiztem a Bogimat!
Jobbulást Tamásnak++++++++++++++++++++++++
Enikő

ceniko
Szeged

Dicsekedni jöttem: Linda az éjjel 1/9 -től 1/2 2-ig aludt! Szopizott, és minden nyögés, cécó nélkül aludtunk tovább reggel 6ig!
Lehet, hogy ebben a "6hetes kort eléri-megváltozik "-ban van vmi?Kép
7 hetes lesz holnapKép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

SZerintetek hasonlítanak?

Bence

Kép

Kata

Kép

Kata jó kislány volt az éjjel, este 9-kor evett, aztán fél 2-kor, majd reggel 6-kor. Voltunk méredzkedni, és 4 dkg-ot fogyott, így most minden szopi után kap még anyatejet, hogy gyorsabban ürüljön az a fránya bilirubinKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Melinda,
Gratula az alváshoz. Úgy tűnik, ezek a téli babák ilyen rendesek. Kép

Boldi is jó alvó, 8-9 körül alszik el és 3-4 körül kel egyszer, majd 8 körül legközelebb. Erre egy szavam sincsen.

Csak az étvágya lenne egy kicsit jobb. Tegnap egész nap kb. 550-600 grammot evett. Ma talán kicsit jobb a helyzet.
Vendég

Sziasztok!Kép

A tegnapi esténk egész jól sikerült (kopp-koppKép)
6-kor kajcsizott, majd 8-kor - amikor egyébként is álmosodott már - fürödtünk, öltözésnél KICSI ordítás (nem vészesKép), kaja, és alvás.
Igaz, valamiért korábban kelt - fél1-kor, de utána csak negyed 7-kor!Kép
Próbálom ma is úgy "alakítani" a kajákat, hogy megint estére úgy legyen, mint tegnap...hátha ez bejönne, akkor a fürcsi fixen lehetne 8-kor.
A tejhozamom meg olyan szélsőséges, mint az időjárás: most úgy elindult, hogy éjszaka is fejnem kellett, mert éreztem, hogy maradt benne.Kép
Ma meg a jobb mellemből elkezdett csöpögni - amit ugye nekem nem szokott..Kép
Örülök neki nagyon, jó lenne, ha így maradna, bár tudom, hogy ez még sokszor változhat!

EnikőKép
A sólámpa nálunk is mindíg bevan kapcsolva, még nappal isKép
Szerintem is nagyon jó!
Májusban, ha elköltözünk, és Boti külön szobába kerül, akkor a mi hálónkba is veszünk egyet, mert már úgy megszoktuk!Kép

KataKép
Gratula Minikének az első lépésekhez!Kép

DancsiKép
Nagyon édesek a fiúk!Kép
Jozsó már milyen nagy!!

Tegnap voltam Timinél!Kép
Kristóf gyönyörű kisbabaKépKép
Jól vannak, tejcike beindult, csak Timinek sebes még a melle, ezért kicsit kűzd a szopival. De ügyesek mindketten, ezért biztos belerázódnak gyorsan!Kép
(szia Sanyi!KépKépHozd Te is a híreket Timiről, amíg ő nem tud jönni.Kép)

Most megyek, mielőtt berág a fiatalúr!Kép
Pusz!

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok Lányok

Nincs véletlenül valakinek egy eladó használt esernyőre csukható babakocsija. Legjobban BéBéGo érdekelne, de az a fontos, hogy legyen rajta napernyő, meg merev háttámlája legyen. Sajnos a miénken átment a férjem autóval, és 10.000-ért akarják megjavítani a Micimackóban, pedig csak egy kereke sérültKép(( Ha tudtok segítsetek akár e-mailben is, mert nincs pénzünk így költözés előtt egy újra. Előre is köszi.

timipomat@freemail.hu
pomat

Melinda!

Reményt adtál, hogy előbb-utóbb rendeződnek az esték-éjszakák!Kép

Zsuzsófi! Nagyon édesek a babáid.

KépKép
türelmetlen_mama

Kinga, Exi,

sziasztok. Valamelyikőtök el tudná nekem küldeni privi e-mailben a Vasasos szülésfelkészítő menetrendjét (azaz melyik héten miről lesznek előadások, mikor lesz Kórház, Klinikalátogatás stb.)?? Mindig szerdán fixen 3-kor kezdődnek a foglalkozások? Szerintetek azt meg lehet csinálni, hogy közben becsatlakozzunk, ha tudunk mi is menni?

Várom valamelyikőtök válaszát.

Jó hétvégét mindenkinek! Legközelebb hétfőn tudok majd olvasni, mert ha minden jól megy, akkor holnap megyünk haza anyósékhoz az ország túlfelébe...Szurkoljatok, hogy szép idő legyen.

Üdv:

Mónika

vesm

Sziasztok!
Nyúlanyó-Anita kisfia Tamás:
Kép
Jól vannakKép Tamásnak picit sűrű a vére, ezért "hígítják" és fény alatt van, mert sárga is, de ettől eltekintve remekül vannak. 2 óra hossza alatt szült meg! Az utolsó pillanatban értek be a klinikáraKép

ceniko
Szeged

Édesek a picik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Köszönjük a sok-sok képet! Annyira jó nézegetni őket!

Szszkinga! Exi!
Ezer bocsi, hogy elvétettem az időpontokat. Nem néztem a táblicskut. Nem akartam senkit megbántani, sőt!!!! Szerencsére Pankata feltette újból, mostmár naprakész vagyok.

A lényeg úgyis az, hogy szépen növesztgessétek a pocitokat, és a babácskák szépen fejlődjenek.

Zsuzsófi!

Sztem hasonlítanak a picik. Nagyon édesek, az az "ujjacskás" kép egyenesen csúúúúúúúúcs.

Nálunk össze-vissza van az alvás most, a frontok miatt, de összegészében nyugi van.

Cenikö!
Én erről a szabadkai gyerekszínházról nem is hallottam, tudnál mondani róla pár szót? Érdekelne.

Az ovis infók is érdekelnének, persze nem konkrétan engem, nekünk még messze van. A környezetemben azonban sok a pici, akik lassan oviba indulnak.

Szép estét mindenkinek.
Romy

Kép

Kép
romy1

Romy, semmi gond! A végén még lehet, hogy igazad lesz, a legutóbbi UH alapján máj. közepén kéne szülnöm, vagy lehet, hogy óriásbébink lesz?? Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Lányok,nekünk 2 hete a Barni 3-4 kell éjszaka!!
Ma is 1/2 12 aztán 1/2 2 ,1/2 4 és végül 1/2 6!

Melinda szerinted mikor lesz vége???

Gratula Nyúlanyónak!!!

Enikő,írtam neked mailt!!!

Puszancs:Bibi

Kép
bibi226

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?