2006.03.14 23:15
Azt hiszem, most is azt az elvet követem majd, mint Dócinál: ha egészséges baba a végeredmény, akkor, ha kell, fejenállva is megszülöm, a többi nem számít
2006.03.14 23:16
2006.03.14 23:56
mitol fugg epp mirol irsz/irtok?(bocs ha nagyon hulye kerdes;de pl miert cobra11?)
en alapban vagyok nagyon porgos es ezert Abel is muszaj h kis vandorbeka legyen velem egyutt
de azert igyekszem visszafogni magam;amugy apukaja sokat van itt meg megyunk egyutt is mindenfele tehat azert nem total egyedul vagyok csak ez azert megsem az aminek lennie kell - tars ilyesmi,nem is elunk egyutt de amig itt lakott (par het) is nagyon rossz volt es csak idegesebb voltam tole - valahogy a lenyeg hianyzik
csak mar hatezer eve odajarok mar minden megvan kiveve ket nyamvadt pedagogia targyat amik raadasul vmi alapozo targyak amik nelkul tanitasi gyak-ra se lehetne menni(ami mar reg megvan
);ugyh en ezt mar turelemmel nem birom
foleg h mar ket evet tanitottam is - tudom nem sok de ahhoz igen h a pedagogia alapjait hallgassam ujra meg ujra
egy parszor mar probaltam elvegezni de nagypocakkal se ment elotte meg kispocakkal se (na jo kis pocakom szerintem sose volt
) mert akkor (is) epp gyermekem szerelmetes atyjaval gyilkoltuk egymast

2006.03.15 08:59
2006.03.15 09:20
2006.03.15 09:55
Akkor csak 'úgy' írjál
És rakjál fel képeket gyerekekről! És belaktátok már az új pecót? 
2006.03.15 10:35
Sajnálom, hogy nem jutottatok el tegnap jógára, de Bálintod hozzád bújása és megszeretgetése bizti kárpótolt érte.
Bünti-ügyben sztem igazad van, néha meg kell húzni a határokat, a gyerkőcöknek is meg kell tanulniuk, hogy van, amit nem szabad csinálni, nem hinném, hogy ettől még rossz szülő lenne bárki. Valószínűleg a fürdőbe-zárás is csak egy darabig fog hatni (az újdonság erejével), aztán majd ő is vígan fog bevonulni és rötyögni, mint Bogárka Petrája... Ja egyébként nálunk is ez van, ha vmiért rászólok komoly hangon, hogy ezt nem szabad, B. elkezd vigyorogni.
Eszti nagyon édes a kilógó lábával! Tényleg érdekes, hogy így szeret aludni és nem tetszik neki, ha megigazítod. Bálintom egyszer addig mocorgott az ágyában, hogy kifarolt belőle, a két lába kilógott a végén, így aludt. Én meg hü.. aggódó szülő végig azon rettegtem, hogy megpróbál fordulni és eltörik a lába, mondanom sem kell, hogy semmi ilyen nem történt, csak én fújtam fel a dolgot.
Nálunk is süt a nap
És a szülés miatt ne parázz előre, az nem használ, sőt épp ellenkezőleg... Holnap gondolok Rád, mit mond majd a dokinéni...
Teljesen egyetértek Veletek abban, amit a szülésről írtatok. Sztem sokaknak nem pont úgy alakul a szülésük, ahogy várták, adódnak olyan dolgok, amiket szívesen kihagytak volna, és az orvos is ember, sőt a kórház egy nagyüzem, de a baba sok mindenért kárpótol és el kell fogadni, hogy így alakult. Nekem azért is volt érdekes Renee esete, mert ugyanaz volt az orvosa, aki nekem is, és én teljesen meg voltam vele elégedve, sőt a köv. babát is majd nála szeretném szülni, mert sztem jó orvos és ez volt az első negatív kritika, amit hallottam róla a sok pozitívval szemben.
Azt hiszem Te vetetted fel először, hogy pénteken legyen tali a MOM-ban. Most akkor lesz, lányok???2006.03.15 11:25
Barrikádra fel?
Jó is az...
Köszönöm szépen, nem parázok a szülés miatt, boldogan várom... pont ezért is nem nagyon akaródzik negatív dologkat olvasnom, hogy még a szikrája se kerüljön az aggodalomnak ide a boldog várakozásba. Csak tudod, én majd apóca nélkül sajnos... és ki tudja, mi lesz az én kisfiammal szülés után? Mármint velem lehet-e, ha már apája nem fürdetheti-dajkálhatja... Na ezt csak halkan súgom megint, mert nem ez a fő gondolatmenet.. csak ott nagyon hátul eldugva van jelen a gondolataimban
hát milyen forradalmi hevület ez? Takarítás??? Kipakolódás dobozokból de nagyon ismerős... én 10 éve költöztem haza az egyik albérletemből, és még mindig találok kicsomagolatlan dobozokat

2006.03.15 12:03
Elküdtem Neked a mail-t, szólj, ha nem kaptad meg, akkor újrázom!
A császár már biztos (úgy emlékszem azt mondtad, h a méhszájon ül a lepény)? És érzéstelenítésben vagy altatásban fog történni? Én úgy olvastam, hogy ha érzéstelenítéssel csinálják, akkor utána odaadják kicsit a kismamának, és ha kész vannak, akkor akár meg is szoptathatod, persze ha altatásban, akkor várni kell vele, amíg felébredsz. Csak állítólag érzéstelenítés után jön a fejfájás, hát igen, mindennek van előnye és hátránya is. Erről már kifaggattad a dokinőt? Hogy érted, hogy veled lehet-e a baba? A kórházban? Attól, hogy cs-ral szülsz, sztem még Veled lehet a pici. Szülés után apa meg úgyis csak rövid ideig lehetne vele, majd később bepótolhat mindent, csak győzze... Otthon meg anyukád tud majd segíteni, ugye? Szóval ne aggódj, minden rendben lesz a kisfiaddal!! Már csak azért is, mert Te ott leszel vele! 
2006.03.15 12:35
Denizsa
Nem tuti a császár, pont múlt héten gorombított le csúnyán a doktornéni, hgoy senki ne kombináljon, az majd csak a szüléskor derül ki és addig nem is hajlandó róla beszélni. (szerintem utálja az én szívemcsücske Győrfi Mátyásomat - akihez Uh-ra jártam a bizonyos közös mumusunk szülészorvos által végzett rosszemklékű Uh-m után -, mert "csak" szonográfus, nem orvos... de ez csak megérzés)
De nem fogok ellenkezni, ha mégsem úgy lesz, mert a baba biztonsága mindennél fontosabb
2006.03.15 12:44
És tetszik a hozzáállásod

2006.03.15 12:50
2006.03.15 12:55
. és így nem kapjátok meg a Talzsolákat meg a Mádékat. 2006.03.15 13:00
OKSA
Zsolo nagyon rendes, ha ilyet rá lehet bízni, az én párom kiütést kap, ha neki kell ajándékról gondoskodnia, mégha az ő rokonairól is van szó.
Lényegre tapintottál: tényleg a baba a legfontosabb. Nekem sokat segített, hogy igyekeztem lélekben hagyományos és császáros szülésre is felkészülni, hogy később ne legyek csalódott, ha nem úgy alakul ahogy én képzeltem. Tudod én h. szülést akartam, de a dokim azt mondta, h bármi megtörténhet, mert a kisfiam igenycsak aktív életet élt a pocimban, forgolódott oda-vissza a maga 4 kilójával. A 38. héten ismét keresztben feküdt, szóval nem győztem beszélni a fejével, de végül megtalálta a helyes irányt 
2006.03.15 13:06
2006.03.15 13:50

2006.03.15 14:19
2006.03.15 14:45
Nem is lehet mit mondani...vagy, amit lehet, azt már a többiek leírták...Nagyon sajnálom, hogy így kellett megélned, de a lényeg azért mégiscsak ez: "És ott akkor minden fájdalom megszűnt és már el is felejtettem minden rosszet! És azóta is úgy vagyok vele, hogy ez a legcsodálatiosabb dolog, ami történhetett velem" 

2006.03.15 14:46
Tiszta víz lett a kabátom és a farmerom.
De legalább a gyerek látott lovakat.

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|