A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Hű micsoda babaeső!
Isten hozta a csöpp embereket! GYÖNYÖRÛEK!!!!!!!
Cory, Scully, Nyúlanyó, Zsuzsófi és Zsu69 sok boldogságot az egész családnak!

Mamacka

Viko
Sokat gondolok rád mostanában!
Amúgy én sem sürgetem a dolgokat annyira jó így egybegyúrva! ...úgy fog hiányozni! Ki akarom használni ezt a négy hetet... azért a csomagomatmár illene összepakolni... Kép

Mindenkinek puszi

marcsiádámáronbaba

Kép
Kép
Kép
mamacka

<font color="aa00aa">MamackaKép Én is sokat gondolok rád ámKép
Igen, a csomag összepakolása fontos dolog, de nem olyan nagy szám, ha tudod, hogy mit szeretnélKép Nekem itt van a szekrényben egy külön rekeszben, sógornőmnek megmutattam, ha hirtelen kellene menni és nem lennék észnél, vagy a kórházban bent tartanának egy vizsgálat alkalmából - ennyi szerintem elég. És igen, így egybegyúrva csodálatosKép Most még lehet találgatni, ki is lakik a pocakban és milyen is lesz az első találkozásKép Csak vigyázz magadra, negatív gondolatokat hessegesd el és legyél nagyon boldogKép</font>

indianyo

Nyúlanyó és Zsu gratulálunk a babákhoz!!!Kép

Tündi
Nálunk ha szopi után nem alszik Márk, az kb 2-2,5 órát jelent, de azt hozzáteszem hogy ez akkor van amikor éjjel 8 órát alszik egyhuzamban!
Most is fél 10-kor kellt és délben aludt elKép

kérdés: bár már kérdeztem, de mégegyszer megkérdezem, pattogatott kukoricát lehet enni szoptatás alatt, nem okoz problémát Márknál??

fektetés: nálunk a háton fekvés a favorit, mert kicsit bukós, és a kórházban tanácsolták, hogy felügyelet nélkül egyenlőre ne hagyjuk hason fekve, nehogy baj legyen ha bukik. Hasra szopi előtt szoktam rakni, had edződjön a kis nyaka, édes ahogy megpróbál kúszni!Kép

Én is nagyon várom a jó időt, jövőhéten indúl a napi fél órás sétánk!!!Kép

A.
Vendég

Cory
A táblák nagyon jók és áttekinthetőek, nekem nagyon tettszik! Kép

Zsuék
Nagyon édi a babátok a képeken!!!!!Kép
Vendég

Alina: nem egészen értem a dolgot. A bukós babáknak pont nem szokták a hátonfekvést ajánlani, hanem inkább a hasont vagy az oldalt. Nálunk oldaltfekvés van, ha véletlenül ágyon alszik, de ez ritka Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok Lányok!

Gratulálok a gyönyörűséges bébikhez minden anyukának és apukának! Sok-SOk boldogságot!!!!

Mamacka,
Nekem sincs még csomagom:-)

Bár meg vagyok róla győződve, hogy nem viszem végig a hártalévő 4 hetet, mégsem visz rá a lélek, hogy bepakoljak. Az már olyan végleges lenneKép Nem mintha összepakolás nélkül nem születne meg a leánykaKép

De valójában elkezdtem nagyon félniKép
Tegnap kimostam a pocaklakó overalját és a kis plédeket, most itt lógnak mellettem a szárítón és percekig nézegetem, hisz nemsokára lesz benne valaki. De addig még sokminden fog velem-velünk történni.

De olyan aranyosak a többiek babái, hogy tőlük felvidulok és arra gondolok, hogy mindenki kibírtaKépKép

Tegnap elmentem a fogorvoshoz, mert kiesett egy tömésem a mellette lévő fogamon meg lett egy lyuk. És nem tömte be! Azt mondta, hogy szülésig már nem csinál semmit, menjek majd babástól.
Szerintetek ez természetes így? vajon más fogorvos sem tömné be? Mi lesz, ha a szülőszobán még a fogam is fájni fog?!?

Na, megyek, bedobom a Törpe ruhácskáit a mosógépbe, végre erre is rászántam magamKép

Puszi mindenkinek

Edina és Eszter
35+3

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Cory
Igen, nem pontosan írtam le amit mondtakKép, háton fekvésnél is ajánlották, hogy az egyik oldalához rakjak egy összehajtott pelust, így kicsit megdöntöm a fiút.
Vendég

Pár friss kép rólunk:

Kép
Kép
Kép

Alina+Márk(2 hét 5nap)
Vendég

Cory
Nekem is elküldenéd a történeteteket?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Alina: édes Márk baba! A mellkason való szundi nagyon ismerős!KépKép
Nálunk tegnap este után fél 5-kor kelt, aztán fél 8-kor. Utána megint volt egy kis szenvedés és 11-kor sikerült álomba ringatni. Most érdekes módon szopi után egyből elaludt megint.
Már megfigyeltem, hogy reggel és este van a hasfájás vagy nyűgösség.
pattogatott kukorica: fogalmam sincs, próbáld meg és figyeld a babát!

Medike: ne félj semmitől! Tényleg mindenki kibírja, utána meg el is felejti az ember az összes fájdalmat vagy kellemetlen dolgokat!!

Cory: én pont azért rakom hasra,mert egyszer hanyatt volt és bukott kicsit és visszafolyt a torkán, majd megfulladt úgy köhögött. Szerintem is jobb hason, egyébként a bölcsőhalál miatt mondják a hanyatt alvást, de azt is kimutatták, hogy semmi köze a fekvéshez.
Köszi a táblákat!!!

Hol a többi mami????

Annácska: köszi!!Kép Most egyedül vagyok a picivel, Peti elvitte a lányokat csavarogni, szükségük van egy kis kimozdulásra. Én meg kitakarítottam az egész lakást ma délelőtt. Nem tudom ki hogy van vele, én akkor szeretek takarítani,ha nincs itt senki láb alattKép

Era: drukkolok, hogy érkezzen időben a kicsifiad!!Kép

Scullyx: GRATULÁLOK a "kicsi" babához!KépKép

Mamacka, Vikó: tényleg ki kell használni az utolsó heteket, mert ez az állapot soha nem jön vissza!
Mamacka: hogy áll a lakásvétel??
Vikó: Férjed is izgul már?

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!!!

Cory, Scully, Nyúlanyó, és Zsu69 sok boldogságot az egész családnak! Sok tejcit, és nőjetek nagyra!

Az első éjszakánk annyira nem is volt gáz, mint amennyire féltem tőleKép Este evett 9-kor, utána kínlódtunk éjféltől fél kettőig, mert nem volt neki elég a tejci, és pohárból etetni....na ez művészetKép Nem volt könnyű. Viszont az a kevés pótlás ami akkor kellett neki, az is az én délelőtti lefejt tejcim voltKép Egyébként nem kér többet. Remélem tudja mennyi kell neki, és nem fog fogyni.

Borcsa, szerinted? Csak az aggaszt, hogy a klinikán nagyon keveset mértek neki mindig. Ilyen 10-20-30 grammokat csak.

Pénteken megyünk méreckedni, akkor majd kiderül hogy hízott-e, vagy fogyott.

Itt egy ujjszopós kép rólaKép

Kép

Zsu és Katica
0+6

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok lányok!
Gratulálok minden friss kismaminak, friss apucinak és nagyon sok boldogságot kívánok a kisbabákhoz!
CoryKép
Kérek én is szüléstörténetet a csema01kukaccitromail.hu-ra. köszönöm!!! Édes Alíz azzal a szív alakú pici szájával!
EsztiKép
A tiéd megjött, lle is mentettem, de még nem volt időm elolvasni, talán most ha nem ébred fel a leánykám!
BabettaKép
Igen tudom, a tiédbe szerettem bele a kép alapján, aztán néztem mit tud, és befért a csomagtartóba (ha levesszük a kerekét), és volt bordóban, igaz a nagyraktárban úgy tették el,ezek után nyerő volt!
Az összes csemete nagyon édes, imádom nézzni őket, hogy változznak napról, napra!
Finiselők hajrá!!!! Megy a drukk!!!!!
puszi: Csema és Szófi3+3

KépKép
csema

Tünde: igen, én is emiatt nem merem hanyatt fektetni.

Zsu: este mindenkinek kevesebb a teje. Én ilyenkor egyik mellről a másikra szoktam pakolgatni. Akár 5-6-szor is váltottam, ha úgy jött ki a lépés. Lizának elég a tej egy mellből is, de előfordul, hogy este óránként kér. Így simán rendeződik a tejkérdés.

cory és a 4 napos Liza Kép

cory
Budapest

<font color="aa00aa">TündeKép Ugye hogy ugye?Kép
Várja férjecske izgatottan, persze, csak nagyon félt engem... de látja, hogy jó kezekben vagyunk ittKép</font>

indianyo

Helló!
Mivel a baba CTGje szinte mindig rossz holnap be kell feküdnöm. Ha a héten nem szülök meg akkor jöv. hét elején megindítják.
A CTGtől függ majd, hogy lehet-e csaszi nélkül.
Jöv. hét végén jelentkezem.
Majd meglátogatom Scullyxot meg a "pici" babáját!
Addig is jó babázást, és jó pocakosodást.
Katica
katicuska

Sziasztok!

Nyúlanyó, Zsu és Scullyx: Isten hozta a kisbabáitokat a világon. Jó egészséget és sok tejcit kívánok nektek.

Cory: köszönöm szépen a születéstörténetet. Nagyon szép volt, szinte megkönnyeztem.

Kata: nyugodj meg, minden a legnagyobb rendben lesz.

Rólunk: a szopi megyeget, Istvánka szerintem szépen fejlődik. Én viszont küzdök az álomkórral. Kép

Mariann

Kép

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Alina, Márk egyhuzamban végigalszik 8 órát??? Komolyan? Ezt hogy?

Puszi

Eszti
Vendég

Nyúlanyó, Scullyx, Zsuzsi: Isten hozta idekinn a babáitokatKép Sok boldogságot a családoknak, babáknak sok-sok tejcsikét!

Zsu: drukk a szopihoz! Nagyon édes Katica!

Alina: én ettem pattogatott kukoricát, és semmi baj nem volt (ami nálunk ritkaKép)

Katica: Drukk!

Mariann: Nagyon szép Istvánka, tényleg sokat nőttKép

Cory: Küldtem én is mail-t még tegnap, de nem kaptam történetet... Alíz csodaszép! Fiúk? Hogy fogadták a hugit?

Mesi: Botond hajszál híjján 5kgKép Most este nálunk is volt hosszabb pihi, juhhééKép Vacsi volt este fél 8-kor, majd kajcsi még negyed 1-kor, 4-kor és utána csak 9-kor! És már nem is merem elszólni, de újabban vissza is alszik mostanában (kopp-kopp)Kép

Ma nagyon jót sétáltunk, és szinte egész nap úton voltunkKép Remélem, megint lesz rendesen szunya este!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok Lányok!

Gratula az új babáknak és persze a mamáknak is!
Olyan jó babaképeket nézegetni.

Már én is nagyon babáznék, de még van egy vizsgám meg az egyik tantárgyból kell valami üzleti tervet csinálnom. Szóval még ráérek. Főleg hogy csak holnap leszünk 37+0!
Ma egyébként olyan aktív voltam, hogy rendeltem szőnyegtisztító gépet és kitakarítottam a szőnyeget.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!!

Gratulálok Nyúlanyónak Tamáshoz Kép, Zsunak Martinhoz Kép, Scullyxnak pedig Laurához Kép! Szép méretek mindenkinél! Kép Nagyon jó egészséget és sok tejcit kívánok! Kép

Alina, Zsuzsófi, Mariannka Kép
nektek pedig köszönöm a képeket, tündériek a babáitok! Olyan jó nézni őket! Kép

Katicuska,
biztosan minden rendben lesz veletek, ne izgulj! Majd mi izgulunk helyetted! Kép

Zsuzsófi,
Katica fülbevalója gyógyfülbevaló vagy már "igazi"? Hol tették bele? A kórházban?

Mi megvagyunk, csak dagad a lábam... Kép Mint egy elefánt, lassan úgy néz ki a bokám... Kép

Nadine és Dorka 34+6 Kép

nadine81

Sziasztok! Lehet, hogy nagyon megbotránkoztok a kérdésemen, de aki esetleg eü-ben dolgozik vagy volt hasonló tapasztalata kérem válaszoljon. Igaz-e, hgy epidurális érzéstelenítés előtt le kell szedetni a műkörmöket, vagy akinek nincs, annak le kell mosnia a körömlakkot, mert ha nem, akkor nem alkalmazzák az érzéstelenítést?

Előre is köszönöm!
Vendég

Alina: Nagyon szépek vagytokKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Moka4Kép a műkörmöket nemigen szokták leszedetni - mert bizonyosakat nem is lehet-, de a körömlakkot sok helyen igen. De ez nem az epiduráéli miatt van, hanem mert a műtőben - és az epidurális is egy műtét - steril környezetet kell teremteni, ezért is vesznek le rólad midnenféle ékszert is. De hát szüléshez nyilván nem annyira fontos eszköz a műköröm...

indianyo

Én úgy tudom, hogy azért kell a körmöknek "tisztának" lennie, mert a körömány és köröm színe információkat hordozhat az orvos számára, amit ugyebár látnia kellene. (oxigé-ellátás talán?)

Kép
KépKép
zsugyu

ZsuzsiKép tényleg...ezt is akartam mondaniKép nekem simán leszedték a körömlakkomat, amikor balesetet szenvedtem, nem kérdezték a véleményemet - de mondjuk nem is tiltakoztam volnaKép Az aneszteziológus mondta, hogy nézik a körmöt a szaturáció miatt... jó, hogy épp onlány vagyKép pusz

indianyo

Sziasztok!

Ez megint tipikus... elmegyek egy napra és máris 3 új babát köszönthetek nálunk! Kép

Hatlamas gratula mindhármójuknak! Gyönyörű nagy baba lett mind. Kép

visszaolvastam, de annyira lyukas most az agyam, hogy semmi konkrétra nem emlékszem. Kép Jót tett ez a kis kiruccanás ma, az biztos. Bécsben voltam. És mivel tudom, hogy most egy jó darabig nem mehetek, olyan furcsa. Kép De sebaj! Majd később bepótolom még. Kép

Puszi mindenkinek!
Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok Kép
Alina Kép
Nagyon édes Márk baba Kép A pocakodon nagyon cukin alszik Kép Én is imádtam így pihenni Kép

Tünde Kép
Nekem is olyankor megy jobban a takarítás, ha egyedül vagyok Kép
Jó lehett a csavargás a nagyoknak, merre jártak?

Zsuzsófi Kép
Nagyon szép a lánykád Kép Már az ujját szopizza? Kép
Drukkolok, hogy a szopi szépe beinduljon Kép

Mariann Kép
Istvánka is nagyon édes Kép
Biztos, hogy sok pihenésre van szükséged, aludj amikor csak tudsz Kép

Anita Kép
Nem semmi Boti Kép Gyönyörűen fejlődik Kép

Livi Kép
Csak óvatosan azzal a takarítással Kép Mondom én Kép
Drukk az üzleti tervhez, meg a vizsgához Kép Holnaptól már ti sem számítotok korababának Kép

VokEszter Kép
Örülök, hogy jól telt az "utolsó" kiruccanás Kép Majd a lányoddal mentek legközelebb Bécsbe Kép

A CTG-n minden rendben volt Kép A szülésznő jól megmozgatta az elején a pocakomat, de nem akart mozogni a baba. Ekkor poziciót váltottunk, amit nem igazán csípett Peti baba és végre elkezdett mocorogni. A dokim szerint ilyen jót még nem produkáltam soha Kép Biztos a hely hatása volt, mert most a szülőszobába kellett mennem Kép
Olyan furcsa érzés fogott el ott ülve a szülőágyon. Legközelebb akkor megyek a szülőszobába mikor a fiamat fogom világrahozni Kép
Lányom is velem volt, mindent elmagyaráztam neki, hogy mi fog itt történni a kistestvérrel, ha megszületik. Tetszett neki Kép
Jövő kedden kell mennem ctg-re és akkor a doki is megnéz, hogy hol tartunk Kép

Szép álmokat Mindenkinek Kép

Annácska 37+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

<font color="119911"> Most kaptam az SMS-t, hogy tegnap 14:20-kor MEGSZÜLETETT OLGO HENIKÉJE. 3080 GRAMM ÉS 54 CM.

Nagy gratula Nekik!!!!</font>
angi79

Jó reggelt!!!!
Gratulálok Olgo-nak Henihez(épp ma van a névnapja is)KépKépKép
Sok boldogságot, és nagyon boldog névnapotKép

Cory, Eszti, nagyon szépen köszi a szüléstörténeteket, nem semmi hosszúságú volt mindegyikőtöké, de MEGÉRTE!!!! A gyönyörű kis csöppökértKép
Cory, érdekes, nekem meg épp azt mondták, hogy a 3. szülés a legjobbKép
Most akkor mire számíthatok??????KépKépKép

Alina, Mariann, nagyon édesek a picurokKép
Az én lurkóim is imádtak így aludni(anyuci pociján)Kép

Eszter, de jó neked, hogy kicsit kiruccantál Bécsbe, jó lehetettKép

Anita, szép nagy már BotiKép
Tudod, azért jövök kevesebbet mostanában, mert annyira nincs kedvem semmihez, fáj az ülés továbbra is, nem szeretek itt görnyedni a gép fölött, de azért mindig olvasó verzióban vagyokKép

Annácska, grat., hogy jó lett a ctg-dKép
Én holnap hívom a szülésznőt, hogy hétvégén melyik nap menjek.De megint a szülőszobába megyek, remélem megint sokkolnak a hangokKépKép
Azóta be vagyok parázvaKép

Babetta, milyen jó, hogy Levente ilyen jó kis fiúcskaKép, csak eszik, meg alszikKépKép

Puszi mindenkinek
Ildikó 37+6
vas

<font color="119911"> Na, letettem Lidit így tudok reagálni az írásaitokra!
Nyúlanyó, Zsu69 és Scullyx,
nagyon nagy gratula Nektek a Picúrokhoz!!! Jó egészséget és persze sok tejcsit!!!
Tünde,
Lidi is sokat van fent és nézelődik. A védőnő szerint 20 órát kellene aludnia. De a könyvekben 16/18 van írva. Szerintem ez a reálisabb. Nagyon cuki Dorina, ahogy ellenőríz Téged! Kép
Alina,
én úgy tudom, hogy nem lehet enni pattogatott kukoricát. Aranyos nagyon Márk!!
Mariann,
cuki István baba a játszószőnyeggel. Látom nézegeti.
Zsuzsófi,
Kata is nagyon helyes. Köszönöm a történetet Neked!
Cory,
kérhetek én is szüléstörténetet? Elküldheti más is nekem. Nagyon szép pofikája van a lánykádnak!
Babetta,
küldök egy emailt, hogy mit szabad elvileg enni szopi alatt. Ok? Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok. Pocakfájásra pedig Infacol, szerintem.
Kata, Annácska,
drukkolok!!!

Puszi Mindenkinek!
Angi</font>
angi79

Olgo: gratulálok a kislányodhoz!!

Ildi: jónak jó volt, csak hosszú és nehéz Kép

cory
Budapest

Sziasztok Lányok!

Hatalmas Gratula Olgonak Henikéhez! Sok boldogságot és persze sok-sok tejcsikét! Kép

Moka!
Nekem zselés műkörmöm van, de teljesen színtelen, átlátszik alatta a sajátom. Ezt leszedni nem lehet, csak lereszelni, akkor meg fájna, mert vékony alatta a saját, meg akkor már rövid lenne, mert letörne a vékony köröm. Én nem hiszem, hogy azért leszedetem, hogy utána fájjon az ujjam vége és tiszta vér legyen minden nap. Öt éve nem volt rövid körmöm, mindig volt 1-2 milliméteres.

Annácska!
Óvatos voltam! Csak a csuklóm fáj, ahogy a tisztítószerpriccolót nyomtam másfél órán keresztül. Kevésbé megterhelő mint a porszívózás!

Egyébként ma vagyunk 37+0! Nem hittem, hogy így érem el ezt a napot, ugyanis egész éjszaka annyira nagyon fájt a fejem, hogy majdnem hánytam. Vizesruháztam, meg vettem be panadolt, de még most is fáj egy kicsit.
Viszont ma megyünk CTG-re! Végre valami pozitív!

Kép
szelivi

GRATULÁLOK MINDEN MEGÉRKEZETT KISBABÁHOZ ÉS SOK BOLDOGSÁGOT MINDENKINEK!!!Kép
becsi
Iklad

Sziasztok!

Gratulálok az új Anyukáknak Kép

Sárgaság: voltunk a dokinál, és azt mondta, hogy legalább egy hétig pótoljam a cicizés utána folyadékot (tejet adok neki akkor is), mert ez a büdös banya ( így fogalmazott Kép ) lusta, és amikor már nem ömlik a szájába a ciciből a tejcsi, akkor csak cuppog rajta.

És képzeljétek ma megvolt Kincső első hangos nevetése. Egy hete, ha beszélünk hozzá, akkor időnként teli szájjal némán nevet, ma pedig ezt a teli szájat egy hang is kísérte Kép

Titati és Kincső 6 hetes
titati

Titati, és ez milyen sárgaság volt? Mert az újszülöttkori már nem lehet. Remélem minden ok lesz most már. Kép
Nevetés nagyon jó érzés lehet, én is úgy várom már. Kép
Vendég

Eszti

Nekem is Anna (szülésznő) volt bent Kincső születésénél, és én is csak jót tudnék róla mondani Kép Nekem az egész szülést ő vezette le, a doki csak nézte Kép

Sárgaság: a gyerekorvos azt mondta, hogy 3 hónapos korig ürül a bilirubin a babák szervezetéből a vizeleten keresztül, és ha nem elég neki a folyadék, akkor ugye nem tud kiürülni. Ja és a napfény is segítene neki, de az meg mostanában nem igazán van sajnos Kép
És a kis lüke ezek szerint képes úgy órákat aludni, hogy nem is lakott jól. De akkor meg honnan tudja szegény anyuka, hogy elég volt a babának vagy sem? Nehéz az anyukák dolga Kép Kép
titati

Titati: akkor a gyerekorvos butaságot beszélt, mert az újszülöttkori sárgaságot okozó bilirubin 90%-a bizony a széklettel ürül, és nem a vizelettel! Mondjuk, így, hogy tejet kap pluszban, ez mindegy.
Ha hízik szépen, pisil-kakil, akkor eleget eszik és nem éhes. Vért vettek?

cory
Budapest

Cory:
Nem vett vért. Múlt héten volt nagyon sárga, kedden, mikor a dokinál voltunk, már alig-alig.
Azt vettem észre Kincsőn, hogy pisis pelusa alig volt, kakis is csak napi 1, de az olyan híg, hogy azonnal kifolyt, és azon a héten nem is gyarapodott, rövidebbeket aludt, és napról-napra sárgább lett. A pisis pelus hiánya miatt adtam neki szopik után plusz tejet, és kezdett a pisi-kaki is rendeződni, és a sárgasága is múlni. Mire a dokihoz mentünk, már "egész jól" nézett ki Kincső, és a doki mondta, hogy ő is ezt tanácsolta volna, amit tettem (plusz folyadék).
Amikor kezdtem neki a pluszt adni, akkor a héten 60 dekát gyarapodott hirtelen, szóval 2 hetit hízott egyből.
titati

Sziasztok!

Titati, szerintem mi ugyanebben a cipőben járunk, csak ugye egy kicsit kisebbek vagyunk. Kata még mindig sárga, és fogyott 4 dkg-ot. Ez ugye még nem lenne vészes, de ugyanaz van, mint Titatinál, hogy pisis pelus kevés, kaki olyan híg hogy felissza a pelus, és napi egy van csakKép Szóval most minden szopcsi után fejek, és valahogy beletukmálom az alvó jányomba. Mert biza mindig bealszik. Most is szopizott majdnem egy órán keresztül, mert mindig bealudt a cicin, és úgy kellett ébresztgetni, és most még lefejtem 40 ml-t. Ezt megkapja köv. szopi után.

JObbat nem tudok kitalálni, főleg amíg nincs mérlegünk, és nem tudom mennyit eszik. De elvileg az ma délutánra már leszKép

Egyébként az éjszakánk szupi jó volt, valószínűleg csak a sárgaság miatt sajnos, mert este 9-kor evett, utána fél 2-kor, majd reggel 6-kor.

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Olgo Henijéhez gratula!!!!! Sok tejcsit, kevés sárgaságotKép

Annácska, szupi, hogy jó lett a ctg!!!!

Köszönöm a csajszi-gratulákatKép

Hasonlítanak?

Bence

Kép

Kata

Kép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Várjatok, ezen a képen talán jobban látszik:

Bence

Kép

Kata

Kép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Megjöttem a CTG-ről. Minden jó, minden tökéletes, fájásom egy gramm sincs. Szívhang kb 130-tól 180-ig mindenféle volt, de a java 140 és 150 között volt.

Most megyek tanulni, szombaton vizsga.

Pussz Mindenkinek!

Kép
szelivi

Zsu: szerintem hasonlítanak, de igazából ez később derül kiKép

Annácska:a Pólus centerben voltak, meg a Dunakeszi nagymamánál a kertben. egész kicserélődött Dorina is, ő is olyan, mint mi, állandóan úton lenneKép
Na, majd ha nagyobb lesz Bettina nemsokat fogunk itthon ülniKépMár most tervezem a nyaratKép
Örülök, hogy jó lett a ctg!

Vok: irigyellekKépKép

Esztipeszti: várom ám a szüléstörténetet!!

Becsi: szopi hogy megy??

Titati: ügyi vagy, hogy jl kezelted a sárgaságot! Remélem hamar túllesztek mostmár rajta!

Nálunk most az a napirend, hogy egész délelőtt fentvan Bettina, aztán kis megszakítással 5-ig alszik, majd este 11-től reggel kb. 5-ig, aztán visszalaszik reggel 9-ig. szóval két nagy alvás és két nagy fentlét.

Angi: nálunk semmi nem olyan, mint a könyvekben. Dorina pl. most többet alszik, mint csecsemőkorábanKép Este 10-től reggel 9-10ig, délután meg 3-4 órát.

Anita: milyen volt az éjszaka a tegnapi nagy csavargás után??Kép

OLGO: GRATULÁLOK HENI BABÁHOZ!!!KépKépKép

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde, már háromszor próbáltam neked elküldeni, de valamilyen oknál fogva nem megy át. Pedig a többieknek átment. Kép Mi lehet a gond?
Megpróbálom most megint.
Vendég

Sziasztok!

Zsuzsófi
Szépek a gyerkőcök... hasonlítanak...Kép

Tünde
Jóalvó gyerkőceid vannak! Kép

Szelivi
Nem irigyellek a vizsgákért... Kép én nem bírnék most tanulni az biztos! Kép

Titati
Kincső kacaj élmény lehetett!
Hihetetlen, hogy már ilyen nagy! Pedig pár hete még szinte egyforma pocakkal rendelkeztünk! Kép

Olgo
Isten hozta Henikét! Kép

NAGYON SZÉPEK A BABÓK!!!

Én néha egy kicsit megszeppenek, hogy fogom én ezt bírni???? ...de gondolom lassan belerázódik az ember és úgy érzi, hogy másként nem is lehetne! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Olgo: gratulálok Henikéhez! Kép

Sárgaság: ez nálunk is elég sokáig gond volt, de úgy 4 hetes korára teljesen elmúlt.

Alvás: Istvánka nagyon sokat alszik és elég keveset van fent. Mondjuk nálunk minden szoptatás kereken egy óra, akkor végig ébren van. (Éjjel is.) Ezen kívül maximum délután és estefelé szokott fent lenni úgy 2-3 órát. Szerintetek ez elég?

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Helló Lányok
Nálunk a éjszaka elég gáz volt. Éjjel 2-től fél 5-ig ringattam a kezemben mert has görcse volt.
Na megyek mert megint sír.
Scully egyébként jól van, este beszéltem vele.
Mit csináljak az éjszakai hasgörccsel??Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

Gratulálok Olgonak Henihez! Kép
Jó egészséget és sok-sok tejcit nekik! Kép

Szelivi,
gratu a 37-hez! Kép Mi meg ma vagyunk 35! Kép
Neked ez volt az első CTG-d? Én a 36+1-en megyek. Hogy vannak ezek? Hetente? És mikortól sűrűbben? Uccsó hét?

nadine81

Halihó!!!!

Livi, grat. a 37-hezKép
Nadine, a 35.-hözKép
Én meg holnap leszek 38Kép

Zsuzsófi, nagyon aranyos Kata, hasonlítanak BencévelKép

Itt egy nagyon friss pocikép rólunkKép
Kép

Puszi
Ildikó 37+6
vas

Sziasztok

Friss kép Martinról, még csak két napos de már gunyolódik az apjával
Kép
talán holnap kiengedik őket a korházból.
Mindenkinek köszönöm a gratulációkat, és mindenkinek gratulálunk akik utánunk születtek.

Gábor

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?