Sziasztok!
Úgy látom, mindenkinek sztrájkolt a babanet, az előbb én is írtam egy hosszút, de aztán hibát jelzett... grrrrrrrrr
Nem baj, azért is megpróbálom újra!!!
Naszóval:
Sziporka!
Halkan gratulálok Nektek! Az én első tesztem Mazsolával szintén halványcsíkos lett, de a második már erős!
Monyóka!
Épp akartam írni, hogy bizony mostanában nagyon jókedvű és "optimiska"

üziket küldesz, ez szuperjó!!! Remélem, a dokiügyed is minél előbb megoldódik, és ha nem haragszol, akkor én most nem sajnálom a mensidet, mert az jó, hogy magától megjött! Apósodnak jobbulást kívánok!
Brill!
Tényleg nagyon rendes a.p.u.-tól, hogy így ellát mindennel!
Csibe!
Remélem, jól vagytok!!! Nagyon boldog születésnapot kívánok!
Dido!
Isten éltessen Téged is sokáig!
Dudduka!
Köszi a képet, már most gyönyörűek a kicsik! Olyan érdekes látvány, ahogy egymás mellett vannak...

Nekem ugyebár mindig "csak" egy valaki volt a képeken.

Mérleg-bébik lesznek, mint én...

Tényleg, és akkor most névből is egy csomó változattal kell készülnötök! De jó...
Mátra!
Nagyon örülök a jó híreknek, és titokban nagyon reménykedtem, hogy mégsem olyan drasztikus a helyzet, mint először írtad. Kitartás, és szorítok!!!
Unique!
Ez már nagyon finis-szagú... drukkolok, hogy minden simán menjen!!! Tényleg, ki fog bennünket értesíteni Rólatok???
Kati!
Gratulálok a kislányodhoz! Nevet választottatok már?
Ágika!
Sajnálom a mensidet....

Miért lesz üresjárat a hónap? Tessék zaklatni a dokit, elvégre ő van Érted, vagy nem?
Sysy!
Milyen magnéziumot szedsz? Én a Magne b6-ot (2x2-t naponta), de őszintén szólva kicsit drágállom (az 50-es kiszrelés 1300, és hát bizony elfogy nem egész két hét alatt...). Hallottam viszont egy Magnesii citrici nevű porról, ami úgy tudom, bogyóban is kapható, és receptre (meg még anélkül is) jóval olcsóbb, mint a Magne B6. Mert ha egy mód van rá, akkor váltanék...
Pihizz sokat, és vigyázz Magadra!!! (Bár már én is a 33. hétben lennék... most mindig hülyeségeken parázok...)
Dina!
Sajna a rókát... Hamarosan jobban leszel, a 12. hét után már talán enyhülnek a tünetek, az uh pedig majd biztosan rendbetesz!!!
Kivikével mi újság??????
Kancellár!
Ha olvasol minket: remélem, minden rendben Veletek, dobhatnál egy mélt esetleg!!!
Rólunk: hétfőn megyünk doktor bácsihoz, remélem, ki tudok csikarni belőle egy uh-t!

Ha nem, akkor bevetem magam... a Dunába...

csak vicc volt! De már a 18 hetes uh óta nem láttam Mazsolát!!!! Igaz, hogy minden nap érzem (most is bokszol, ahogy írok Nektek...

), de azért jó lenne már látni, főleg azt, hogy tényleg kuki van-e a lába között!!!
Néha feszülget a hasam, de nem keményedik sokat, a feszülés inkább olyan, mint amikor az ember jól teleeszi magát, és feszül a gyomra (csak nekem a pocim...). Egyelőre nem aggódom emiatt, betudom a méhszalagok nyúlásának, hiszen egyfolytában nő ugyebár a méh. Nagyon szeretnék már ott tartani, ahol Unique...
Nesze neked, hülye babanet, azért is megírtam újra!!!

Jók legyetek, vigyázzatok Magatokra!
Pusszantás mindenkinek:
Norwell+Mazsola (25+6)