Visszatértem!
Először is nagyon köszönöm, hogy hiányoltatok, hogy sms-t küldtetek nekem, nagyon nagyon jól esett, és bocsánat, hogy nem reagáltam, nem válaszoltam stb.
Vannak az életben nehéz és kevésbé nehéz időszakok.
Nekünk most volt egy nehezebb, de most már rendeződni látszanak a dolgok, és mostmár van lelkierőm írni, ha valakit még érdekel!
Rólunk!
Egészségesek vagyunk(voltunk is), sehol egy betegség, sehol egy baci, semmi

Léna szépen növöget(majd jön fotó is), már átalussza az éjszakát, és eszik mindenfélét!
Leginkább üveges bébiételt, mert az én kotyvasztásom nem jön be neki, sikítófrászt kap, ha az én kotyvasztásomat akarom adni neki

, nem is értem, pedig nagyon fincsiket csinálok. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy tojok a főzőcskére, csak nem fog még 3 évesen is bébipapit enni

Tápszert már alig tudok beletuszkolni, napjában 1szer, és a reggeli tejpépét csinálom még tápszerrel. Gondolom nem tetszik már neki ha valaminek nincs íze...
(Doktornéni karamellt és kakaót javasolt-nem igen örülök neki) Bezzeg az instant teácska az jöhetne nyakló nélkül. Meg gyümilé....mindegy csak jó édes legyen
Kicsilány rengeteget vigyorog, alig sír, foga még egy szál sem

, hátról hasra fordul, visszafelé még nem nagyon. Ha csikizem hangosan kacarászik, egyébként dumálgat is de nem valami szószátyár egyébként.
És térden ültetve lovagló mozgásokat végez, szinte kiugrik az ember öléből, imádja megfogni és megharapdálni az arcomat.
Nagyon ügyes, már felfedezte hogy amit nem ér el kézzel, azt lehet hogy eléri lábbal.
Így esett, hogy addig rángatta a lábával anyukám asztalterítőjét, amígy majdnem a fejére húzta a rajta álló nagy vaskos üveg hamutartót

. Persze anyuci résen volt és megakadályozta a balesetet.
Röviden ennyit, nem alkalmatlankodom most tovább....
Ha lesz több időm, akkor jövök olvasgatni nézegetni a képeket, és ha időmilliomos vagyok, akkor még írok is
Üdv mindenkinek:Megann és Léna