Csak beugrok,mert már ezer éve elküldte nekem Egcsi Berci képeit,csak nem jutok ide sehogysem.

2006.03.07 13:21
Fincsi lett, Gergo is jokora adagot megevett belole.
2006.03.07 13:40
Sok dalt tud mint a karacsonyi dal, boci-boci, tente baba tente, Golya, golya gilice, lanc, lanc eszterlanc stb.. Sokszor ezeknek a daloknak a sorait direkt osszekeveri, igy erdekes dal lesz belole.
Nagyon szereti a konyveket, szinte egesz nap bujja oket es magyaraz, hogy mi micsoda. Hihetetlen sok mindent tud mar, kovetni se lehet. Mar beszel 2-3 szavas mondatokban mint pl. "Megyunk setalni", "Papa elment auto", "Elment a pancsi", "Elment a bacsi", "Mama pisi", "Elesik fej, sok bibi", "Bent a kisbaba", "Maci alszik" es meg sok mast. Ez utobbit mindenre vonatkozoan mondja. Lefekves elott vegigsorolja, hogy maci alszik, kutya alszik, cica alszik, Mate alszik, Bence alszik stb..
Teljesen onalloan eszik, iszik. Nem hajlando, hogy barmiben is segitsunk. Ha megprobalom en etetni eroteljesen bezarja a szajat. Nagyon szepen iszik mar poharbol, de csak asztalnal.
Szepen eszik, neha mellemegy, de az a legkevesebb. Setaban is onallo. Nem szereti ha fogjuk a kezet, csak akkor ha olyan talajon kell menni, ahol o egyedul nem tud. Neha megviccel minket es elkezd rohanni ellenkezo iranyba, de szerencsere ez nem gyakori. Rendkivul papas. Nem lehet leszedni az apjarol ha o itthon van. Mindenhova koveti, mindig azt csinalja amit az apja. Szinte mindenben utanozza ot. Most tanul szamolni. Eleg jol megy neki. Mar tudja az egy-ketto-harmat es az otot. A negyet meg nem.
Ha ket bekat mutatok, azt mondja, hogy ketto beka, ha 5-nel tobbet, akkor azt mondja sok beka.
es ha megkerem pakoljon vissza, mindent visszapakol.
Legalabbis egyenlore.
Bilit nem szereti. Csak ruhastul hajlando raulni.
Koran kelo lett. Mostanaban reggel 6 es 6.30 korul kel. De alszik rendesen. Ebed utan 2-2.5 orat alszik.
2006.03.07 14:17

2006.03.07 15:33
Nagyon edes!
Nyammmm
2006.03.07 16:55
Anikó, köszi!!!
Minél jobban szalad annál nagyobb a csomag.
Beszéd az nem nagyon. Minden be és bele. Mondja, hogy bye-bye és tessék, thank you. Ennyi.
2006.03.08 00:57
Most megint olyan korszakát éli, hogy nem tudok tőle elmenni pisilni sem, mert ha csak felállok mellőle elkezd nyüszíteni, és mászna a nyakamba. Bár az is igaz, hogy eleve rettentő anyás volt amióta csak kibújt a pociból..
Februárban a már meglévő 8 foga mellé, amit másfél év alatt növesztett, sikerült még 6ot (!!!!) kinövesztenie, szóval ez sem segítette elő a nyugodt, kipihent és harmonikus idegrendszeri állapotomat
Szerintem a fránya fogtündér fizetetlen szabin volt aztán most gyorsan bepótolta a lemeradásást meló ügyileg... Remélem, most egy kicsit elkerüli a házunk tájékát megint..
2006.03.08 09:29
En is nagyon elmentem volna. Viz megjott?
Ti most ketnyelvure tanitjatok Bercit vagy csak angolra? Ki hogy beszel hozza?
Nem csodalom, hogy keves idod van mellette. De jo lenne, ha tudnal gyakrabban jonni.

2006.03.08 13:19
Lszi küldjél nekem is akaraterőt és energiát szakdoli írásra mert már hetek óta nem bírom magam rávenni h elkezdjem. Jövő hétfőn megyünk vissza a dokinénidhez mert az első kör nem tüntette el a szemölcsöket. Még egy esélyt adok aztán sajna vissza a Heim Pálba. én is dolgozom itthon és aztóta manó is annyira anyás lett, attól tartok nem igazán tesz jót neki h a nap nagyobb részében más vigyázz rá.
Kicsit kivagyok borulva, azt hiszem túlvállaltam magam.
[
[2006.03.08 21:54
amilyen jót aludt tegnap, annyira nem akart ma aludni, fél 4 volt, mire sikerült neki, de addigra én már kész voltam. Biztos a hormonjaim is közrejátszottak, de totál kiborultam.
Na mindegy, már túl vagyok rajta, csak teljesen kifáradtam a mai napban.
És nagyon jó kis asztalt, meg széket vettetek Lilinek!
2006.03.09 21:51
Az első képen azt hittem hogy egy játékbaba van a polcon.
[
[2006.03.10 06:56
Jó egészséget,sok tejcsit kívánok
Azóta minden nap alszik,van h.3/4óra alatt altatom el,de pihen
Mondjuk reggelente kicsit korábban kel,ma 1/2 5-kor

2006.03.10 07:11
Mindig ő az utolsó, aki elalszik a gyerekek közül és elsőként ébred. Ma nagyon édes volt,röhögcsélt álmában.
2006.03.10 07:53
Sok tejcsit es egeszseget kivanok.
Szerencsere az enyem nem ilyen.
Legjobb reklam lenne a Red-Bull-nek.
Tegnap mikor szakadt a ho, azt gondoltam, hogy ebbol elegem volt! Jo lenne ha mar tavasz lenne..
2006.03.10 09:10
2006.03.10 13:08
Hanyadik?
És élvezed?
Mit hímzel most?
Biztos van ilyenkor valami bajuk, vagy a frontot érzik.
És Lili hogy bírta?
(vagy csak én nem figyeltem oda
) 

De ma 7-kor kelt, így annak tudom be, hogy még nem elég fáradt.
2006.03.10 13:10
2006.03.10 14:09
Szerintem mar vegleges ez a nev.
Hiszen nem is gondolkodunk mason.
Azert koszi.
2006.03.10 14:32
2006.03.10 16:50
Én is! Én is!
2006.03.13 22:01
Ugye nincs harag?
Még 4 hátra van, de nekem nagyon gyanús, hogy most indulnak azok is, mert megy a nyáladzás, cumirágás és nyűgösség.
És nem tudod őket rávenni, hogy kicsit jobban gondolják át a dolgokat? Meg lehet, hogy jó lenne, ha nálatok is lenne 1-2 ruha, az ilyen esetekre.
Már alig várom én is, hogy tudjam, kisfiú-e, vagy kislány!
És Õt már annó kikérdeztem, mikor még csak terveztük a kistesót!
De azért próbálkozom!
2006.03.14 02:08
Szoktam Berci ruháiból kölcsönadni dolgokat, de a kiscsaj teljesen gebe alkat, a fiam pedig jó súlyban van.
A kislány annyi idős minta fiam és a 12 hónapos nadrág is leesik róla!
2006.03.14 21:12
2006.03.14 21:55
Csak reménykedem hogy manónál sem okoz majd próblémát a bölcsi. Bár ő mostanában nagyon anyás lett de szeret társaságban lenni. Meg is lepődtem azon hogy simán játszott azzal a kislánnyal a tornázdában aki múltkor megtépte. Ezek szerint szerencsére gyorsan elfelejti a rosszat.
[
[2006.03.15 00:54
Örülök, hogy jól sikerült a bemutatkozás, csak így tovább! Az óvó nénik szeretik a könnyen barátkozó gyerekeket, magamról tudom, hogy egyszerűbb velük mint aki egész nap az anyukája után sír.(Volt ilyen és olyan gyerekem is.)
2006.03.16 08:07
Sokáig azért nem írtam, mert gondoltam úgysem bírom követni az eseményeket, de ettől nem kell félni. Sajnos.
2006.03.16 09:56
Ha minden igaz hétvégére már itt is 15 fokot ígértek. Már jó lenne ha jönne a tavasz. A hóvirágok már kinyíltak, legnagyobb bánatomra 10.000 Ft/szál bírság ha valaki leszedi
Pedig nagyon szerettem ilyenkor kijárni az erdőbe és szedni egy csokorral. Na majd talán ibolyát ha addig nem nyilvánítják azt is védetté. Meg arra gondoltam hogy húsvét elött elmennénk az Állatkertbe nyuszikat simogatni.
[
[2006.03.16 12:02
És tök jó, hogy Te is újra jössz!
Õ 1 hónapja volt 88,5 cm és 14,64kg.
Õt emelgetni, főleg már pocakosan...
De szerencsére nagyon okos és megérti, mikor mondom Neki, hogy én már nem bírok Vele sétálgatni az ölemben, meg hasonlók, így ülünk és úgy van az ölemben.
Én is sajnálom a hóvirágtilalmat, igaz ha belegondolok, azért mégis csak szebb ott a földön és úgy legalább sokáig lehet benne gyönyörködni! Mindig úgy sajnálom a virágokat, mikor elhervadnak a vázában!
Olyan váratlanul ért, hogy tökre feldobódtam! Még nem számítottam rá!
És most már olyan magas, hogy csak kicsi kell és fogja tudni hajtani a kis pedálos traktorját, így szerintem 1 hónap múlva már azzal is fogunk közlekedni!
2006.03.17 11:01
Hát,hiába a korral jár.
Olyan jó lenne,ha néha azért írnál magatokról egy pár sort!!!!
2006.03.18 20:46
Mindenki gyerekezik?
Míra csak 11 kg és 85 cm magas
Pótgyermekeid?
kíváncsi leszek h. fog viselkedni mikor meglesz Marci baba.
,be nem áll a szája igaz h. csak a szavak első szótagját mondja
Én meg hímzek ha hagynak

2006.03.18 21:21
Mi nem vagyunk 85 cm szerintem. Apuka testfelépítése lesz a gyereknek, aki nevéhez hűen (Botond) betörné a vaskaput, még buzogány sem kell hozzá.
Hírek is vannak, de azt majd ő személyesen.
2006.03.19 10:07
Mondd meg Neki, hogy akkor legalább 1 sorra jöjjön! Addig ki fog lyukadni az oldalunk!
Majd én is felteszem, milyen babaköszöntőt hímzek a tesómnak. Nemsokára kész is lesz, aztán folytatom a Mici Mackós naptárt gőzerővel, mert hamar el kéne kezdenem Anyukám szülinapi ajándékát, hogy a nyárra tuti kész legyen! Most lesz 60 éves, valami nagyon szépet szeretnék Neki!
Gergő meg érdekes, de majdhogynem minden szót teljesen kimond, vagy majdnem teljesen. Õ is egyre jobban élvezi, hogy beszél, kedvenc szavai: kolbász
, hús
, pósz (porszívó), és tegnap tanulta az ok-t.
Ja, a busz is a kedvence.
2006.03.20 19:00
MOndom én,mi?
2006.03.20 19:17
Kitty is ari!
2006.03.20 19:17
Minden nap számítok rájuk, így nem jönnek váratlanul.
Bár amilyen sokat itt vannak, inkább úgy fogalmaznék, hogy váratlanul NEM jönnek....
Nagyon szereti a halakat, minden formában és tegnapi új szava, a cápa! Igaz "tápa"-nak ejti, de még csiszolunk a kiejtésén.
2006.03.20 20:07
Ezt a dátumot próbálom a babába is belemagyarázni, bár akkor sem sértődök meg, ha egy-két héttel hamarabb jön, csak korábban ne jöjjön.
Csak kissé türelmetlen vagyok, meg nem haladok egyről a kettőre, de ha egyszer nem leszek émelygős, akkor összeszedem magam...
)Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|