A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok!

Nincs nagyon erőm visszaolvasni, DE Sziporka, és Brenáta megy a zebra és a grat!

Kép

Dido és Csibe!

Nektek pedig nagyon boldog születésnapot kívánok!

Kép

Jó éjszakát mindenkinek!

Juca

tjuca

Brill!

Kár hogy nem lehetnek fagyibabék, de ahogy mondod, talán nem is lesz rájuk szükség.

Csak vigyázz magadra.

j.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Fleur köszi! Kép Tutira úgy lesz!!!

Brill!
Továbbra is drukk!

Duddu!
Köszi a mail-t, igazad van. Szemlélet váltás kellene nálam Kép Kép Kép Kép

Szép napot mndenkinnek, elrohantatm, délelőtt Hatvanban tanítok, du Pesten, a kocsit anyámnak kell hagynom, úgyhogy kölcsön autóval fogok ma rohangálni.

Puszi
mátra

Sziasztok!

Brenáta!
GratulálokKép, és nagyon boldog problémamentes pocakosodást kívánok NekedKép!!!

Monyóka, Norwell, Mátra, Brenáta, Junkó, Juca!
Nagyon szépen köszönöm, aranyosak vagytokKép, jól esik, hogy ennyien gondoltok rámKép!!!

Monyóka!
Apósodnak mielőbbi gyógyulsát kívánok!!!

Norwell!
Várjuk a hétfői UH képte, ha már pocis fotót nem kaphatunkKép.

Brill!
Biztos, hogy nem lesz rá szükségetekKép, de miért nem lehet?

Junkó!
Remélem találsz ma egy dokit, mindenképpen gyere majd és mesélj.

dido

dido
dido

Sziasztok!
Képtelenség egy hetet visszaolvassak most, majd talán később, mert most melót is kell pótoljak, de gyors beköszönés, velünk minden rendben, a múltkori barnázásnak semmi jelentősége, voltunk uh-n is 10 mm-es az ülőmagasság, már amennyire ez most még van neki és 2,5 cm a petezsák. Majd délután talán jövök olvasok írok többet, pusszantás mindnekinek!

Ja és folytatódik a napló is Kép:

Egy új élet naplója - 3. rész
2006.03.16. Anyu ne aggódj már annyit!
Anyu most sokat otthon volt velem, és nagyon sokat tudott velem foglalkozni és ez nagyon jól esett. Közben meglátogattuk újból a dokit is, aki megdícsért, hogy jó sokat nőttem és már a szívműködésem is beindult, amit anyu is látott és azt hiszem egy kicsit el is érzékenyült, nagyon boldog volt. Meg legalább a doktor bácsi megnyugtatta anyut egy kicsit, de ez csak ideig óráig tartott, mert azóta megint aggódik, főleg, hogy most majd csak jó sokára megyünk újra a rendelőbe. De azt hiszem ez már örökké így lesz, anyu mindig aggódni fog értem.

Ui.: Ma reggel anyu tudtára hoztam, hogy válogatós vagyok, engem ugyan nem etethet akármivel.

kancellárka

Mátra!
Jó munkát, nem irigyellek sok szaladgálás miatt.

Niki!
De jó, hogy jelentkeztél, és az még jobb, hogy minden rendben VeletekKép. Képet nem kaptál a Pocaklakódról, hogy mi is láthassuk?

dido

dido
dido

Fleur!!
Köszi szépenKépAranyos vagy!!Majd meglátjuk!Mi minden esetre nem vagyunk semmi jónak az elrontói!!Kép
Most rohanok dolgozni!Kép
Sziasztok!

Kép
bea27

Szisztok lányok!

Elolvastam a másfél napi termést, és azt kell látnom, hogy ismételten bővülni fog a narancssárga táblicsku! Kép Bárcsak nem két fővel tenné ezt, hanem legalább annyival, aki épp be szeretne kerülni oda! Kép

Sziporka, Brenata Kép
Halkan, de nagyon gratula a két csikhoz, remélem, hogy hamarosan a 2. teszten már nem lesz olyan halvány a második csík. Kép

Niki Kép
Örülök, hogy minden rendben van veletek!

Csibe, Dido Kép
Egy kicsit megkésve, de Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok(nunk) nektek! Kép

Brill
Miért nem lehetnek fagyibabák?

Mátra Kép
Köszi az aggodalmad, de szerencsére nem jött össze az ájulás, valószínű, hogy azért, mert megelőztem azzal, hogy letértdeltem és szó szerint átöleltem a WC-t. Kép
Remélem, hogy a hangulatod nem fog lankadni, és továbbra is maradsz ilyen jókedvű, mint amióta az új dokitól eljöttél.

Magunkról: az elmúlt napokbeli rosszulléteim miatt úgy gondoltam, hogy lehet hogy jobb lenne, ha maradnék otthon, végleg. Szóltam a főnökömnek, aki teljes mértékben támogat benne, és ezek után úgy néz ki, hogy vagy e hónap vége, vagy április 14-e az utcsó munkanapom. Még maradnék, de úgy gondolom, hogy a baba fontosabb a számomra, mint az hogy én jelenleg mit akarok. Rossz lesz majd nélkületek, de megpróbálok majd néha jelentkezni, és Mátrával majd üzenek hgoy mi a helyzet velünk.

Úr Isten, ez most teljesesn úgy hangzott, mintha már most elbúcsúztam volna, de még nem, még maradok egy pár hétig. Kép Boldogítalak benneteket már amikor vagyok! Kép

Ja babásoktól akartam kérdezni, hogy az AFP-s vérvizsgálat nektek mikor volt? Mert nekem ugyebár szombaton lesz 16 hetes a pocaklakóm, és szombaton nincs labor, de a védőnénim azt mondta, hogy 18-25-ig bármikor mehetek. Én úgy gondoltam, hogy elmegyek hétfőn, mert az mégis közelebb van a szombathoz. Nem?

Most már befejezem, sok lesz már belőlem! Lehet hogy még benézek ma! Kép

Pusza mindenkinekKép

DinaKép

olyan édes ez e kép, nem?

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok,

Köszönöm a hiányolást! Kép Még 2in1 vagyunk Kép

MonyókaKép
Én spec. észrevettem, hogy sokkal jobb a kedved, mint amikor csatlakoztál hozzánk. Szerintem mindenképp maradj velünk! Kép

DudduKép
Hát, én is remélem, hogy csak az UH mutatott akkor három hete kicsit nagyobb babát, és a végén (mindegy, mikor születik) normál baba lesz. Kép

MátraKép
Köszönöm, aranyos vagy! Még sehol semmi. Mármint jóslófájások vannak, meg minden, de még nincs jele annak, hogy szeretne kibújni Kép

NorwellKép
Igen, elhiszem, hogy szeretnél a helyemben lenni. És meg Éviében és Timikáéban.. Kép Ilyen az élet (és az ember lánya) Kép Kép

Lányok,
Voltam kedden NST-n. Babával minden rendben, méhtevékenység van. Most már sokszor felmegy 100-as skálán 100-ra. Sokszor érzek fájásokat alul a méhemben, meg görcsölgetek még mindig. Egyre rosszabb. Ez már csak a szüléssel múlik el, azt hiszem. Kép
Még nics "lenn" Laura, a pocim még "fenn" van. Már nagyon sokat fészkelődik, kicsi a hely. Tényleg nagyon szeretném már a kezemben tartani, de biztosan pontosan akkor fog megszületni, amikor az neki a legjobb, úgyhogy marad a nyugodt várakozás. Kép
Duddunak megírom majd sms-ben, ha kezdődik valami Kép

Puszi

Unique
38+0

KépKép
unique

Szia Dina!

Üdv a klubbanKép Nyugi, kb. félidős korodra el fog múlni a rókakorszak, és zongorázni lehet a különbséget! Tudom, ezt még nehéz most elhinni, de így van.

AFP: nem tudom melyik kórházba jársz, nekem időpontot kellett kérni, és az orvos tól-ig (5 nap) pontossággal belőtte mikor menjek. Próbáld megkérdezni az orvost, és a kórházat. Ja és orvosnak említsd meg a hányást, meg rosszulléteket, mert ha úgy ítéli meg, akkor intézkedni kell.

Minden jót, kitartás, már nem sok van hátraKép

Juca

tjuca

Unique!
Izgulok értetek! De úgyis minden rendben lesz!
Ne feledjük, hogy Laura egy kis csoda! Tudta mikor kell beköltözni Anya pocakjába, azt is tudni fogja, mikor bújjon ki! Kép

Mátra!
Én sem vagyok ám mindig türelmes! Kép
De már küldtem Neked belőle és ha jól érzem, meg is kaptad! Kép

Brill Anyu! Kép
Emléxem ám a két pipőkére! Még kicsit sajnáltam is, hogy nem lett igazad, aztán... Kép
Miért nem lehetnek fagyibabák? Kép Ne is legyen rájuk szükség!
Mátra egyébként szerencsére másra értette Kép-t, de már elmúlt, azt hiszem.. Kép

Breni!
Gratulálok! Kép

Junko!
Persze, hogy történik valami! És meg is lesz az eredménye! Kép Beszélgess a tüszőcskéiddel, nekem bevált! Kutyiról várjuk a képet! Kép

Bogi!
Dehogy haragszunk, inkább sajnáljuk, hogy nem tudtál jönni. Nagyon kellemes volt!
A felfázás ugye nem komoly azért?? Jobbulást!

Fleur!
Az elsőnél nekem is remegett a kezem, oda is hívtam Zuramat, hogy ha nem bírom, neki kell. Csak Neked elárulom, hogy milyen mondókát mondtam: Egy, kettő, három, Luca lesz a lányom! És már túl is voltam rajta! Kép

Niki!
Örülök, hogy minden rendben veletek!

Bea!
Hallottad már a mondást: "Az irigység rossz tanácsadó!" Érdemes ezen változtatni, mert azzal magadon is segítesz!

Legyen szép napotok ebben a morcos időben is!
réka
9+0
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Unique!

Szerintem még a héten kibújik a kiscsajszi vagy nemKép Lehet, hogy jóslásból kellene élnem?

28-30 hetesen mekkora volt Laura? Csak úgy érdekelne, mert úgy érzem Stöpszlike belelendültKép

Szorítok nagyon:

Juca

tjuca

Dina!
Igazad van, Babóca a legfontosab, és milyen szerencséd van, hogy ilyen megértő a főnöködKép. De azért addig se erőltesd meg magadKép.

Unique!
Már a 38+0-án vagy, hogy szalad az időKép. Hamar előbújik már Laura, főleg hogy már nagyon kinőtte a mostani kis lakásátKép. Nagyon drukkolok, hogy sima szülésetek legyenKép!!!

Annácskáról tudtok valamit, mert már Õk is nagyon a finish felé közelednekKép.

dido

dido
dido

Sikerült végre visszaolvasnom, nem volt kis feladat, és elég sokminden történt is, nem is bírok mindenre reagálni, mert lusta voltam jegyzetelni (ez az 5 nap pihi még mindig bennem él, kicsit le vagyok lassulva Kép).

Szóval!
Először is köszönöm mindenkinek az aggódásokat, nagyon aranyosak vagytok. Jelentkeztem volna előbb is, de a számítógépet otthonról már kiköltöztettük anyósékhoz (már csak egy szobában élünk minimális konyhával).

Aztán hatalmas gratuláció a Brill családnak és kitartás és továbbra is mennek a drukkok!

Halkan gratulálok az új kétcsíkosoknak is, sok egészséget nekik is és minden pocakosnak és pocakosodni vágyónak is Kép

Didonak és Csibének utólag is boldog születésnapot kívánok Kép!

Duddu! Olyan jópofa az uh! Kép
Ja és a tábla miatt:
Kép
A doki is ennyit mondott.

Unique!
Kitartás, olyan izgi!

kancellárka

Csibe, Didó
utólag is boldog szülinapot kívánok.

Friss kétcsíkosok!!
nektek nagy-nagy gratula, vigyázzatok magatokra.

Brill,
eszméletlenül szorítok, örülök hogy a jobban vagy.

Nagyon sokat írtatok sajna nem tudom át futni, de viszont ígértem hogy megírom neketek mi volt a ma reggeli Uhn. Volt petezsák, jó helyen de mérete csak 6,3 mm erre azt mondta a doki hogy 6 hét elején annek már 12 mm kell lenni 3 mm CRL-vel hát igazán nem dobott fel. Így megint mentem vérvételre hogy megnézzük a hcg növekedést, de hogy őszinte legyel már nem is érdekel. Az egész síelésem azzal telt hogy néztem a többieket mert nem mertem megkockáztatni hogy ha van vmi akkor ne erőltessem meg magam bízva abban hogy csötörtökön csuda szépeket hallok és minden oké. Hát én most sírni tudnék annyira el vagyok keseredve, se sielés és úgy néz ki baba sem, a párom tök ari volt mert ebben is meglátta a pozitívumot hogy legalább nem méhen kívüli, a doki meg azzal bíztatott hogy ez egy sima kis missed ab lesz pedig rosszabbnak indult. Most örüljek?!?! Nagyon csalódott vagyok!

Kivike
kivi2

Szia Kivi!

Sajnálom, tudom mit érzel, mert pontosan ugyanezt éltem át.
Ettől függetlenül nagyon szorítok, hogy a vérvétel eredménye jó legyenKép

Válts dokit! Ez az ember nem az az ember, aki letette az élet védelmére és megmentésére az esküt! Ezen kívül pedig csak riogat. (Ha valóban úgy gondolta, hogy méhen kívüli, akkor hogyan engedhetett el síelni???) Ha gondolod itt a fórumon is biztos találsz olyan dokit, aki EMBER, és van benne felelősségérzet!!!!!!!!

Pussz:

Juca

tjuca

DudduKép
Köszönöm! Kép Aranyos vagy! Kép

JucámKép
Igenigenigenigenigen Kép Bújj bújj zöld ág Kép Legyél jósnő!!!! Plííííz!!! Kép Mit is jósoltál előtte? Kép
Azt pontosan nem mondanám meg, hogy 28-30 hetesen mekkora volt Laura, mert arra nincs adatunk. 34 hetesen voltunk 4D UH-n, akkor már 2600 g 50 cm volt. A 26-28 hetesen meg asszem kb. 1.130 g. Ha jól emlékszem. Ilyenkor óriásit nőnek ám. Jól érzed. Nekem meg már akkora a pocim, hogy alig győzöm cipelni. Viszont hála a szupernyugis jelenlegi életmódomnak, szerintem állati jól érzi magát odabenn Laura Kép Ezért is marad még...

DidoKép
Köszönöm a drukkokat! Majd mesélek, hogy bejöttek-e Kép
Annácskáról már én is érdeklődtem, de nem tudok semmit. Kép

Kivi Kép Kép Nagyon sajnálom. Tudom, ez nem nagyon vígasztal Téged... Ilyenkor nem tudok olyan szót, ami igazán segíthetne... Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Unique Drága!

Tincitáncizz kicsit:-)
Stöpszli 29+0 hetesen 1380 g legalábbis a sacc alapján, és ettől a fergetes mérettől kicsit elsápadtam:-)

Ügyi leszel nyugi, a higgadt hozzáállást pedig jó ha még egy ideig tartalékolodKép Mekkora a pocód???
Babás topikban a Stellapocó látványtól majdnem dobtam egy hátastKép
Ajánlom mindenki figyelmébeKép

Juca

tjuca

Sziasztok!
Én most először vagyok itt, őszre tervezünk babát, most jelentkeztünk be Czeizel doktorhoz genetikai tanácsadásra, családtervezésre. Valaki volt nála? Igazából azt sem tudom, miket kell majd kérdeznünk, eléggé az elején vagyunk, úgyhogy nagyon szívesen vennék a tanácsokat, tapasztalatokat. Előre is köszi!
Ildikó
pildiko81

Kivi!
Nagyon sajnálom..., nem is tudom mit mondjak.
Nem lehet, hogy egy kicsit később fogant, és még nem ilyen idős a picúrkád?
Nagyon drukkolok a jó hcg eredményért, és hogy a dokid megint tévedjen.

Ildikó!
Üdv. közöttünkKép!!! és kívánom, hogy minnél hamarabb összejöjjön a pocaklakótokKép.
Mesélj még magadról egy kicsit. Mikor kezdtétek a próbálkozásokat? és miért kell genetikai tanácsadásra mennetek?

dido

dido
dido

Szia Dido!

Köszi az üdvözlést! Kép
Igazából még nem kezdtünk hozzá a "gyártáshoz", májusban házasodunk, utána szeretnénk majd nekilátni, de azt hallottam, jó előre el kell készülni rá (vitaminok, fogamzásgátló abbahagyása, etc.). Genetikai tanácsadás talán nem indolokt, 25 éves vagyok + nincs semmilyen betegség a családban, valószínűleg inkább csak afféle családtervezési beszélgetés lesz ez Czeizel dokival, meglátjuk. Nem szokás minden esetben elmenni egy ilyen beszélgetésre? Nem szeretnénk túlparázni a dolgot, de lemaradni sem Kép
Nektek van már babátok?
I.
pildiko81

Sziasztok!

Juca!
Ez igen, szép méretek!Kép Lenne egy kérdésem: Neked is szokott feszíteni a pocakod? Nem keményedés, mert akkor egészen kipúposodik a méhem, hanem csak feszül. Én is láttam Stella pociját, illetve nem is tudom, hogy nevezzem...Kép Õőőőőőőőőőrületes méret!!!! Bár, ha belegondol az ember, hogy ketten pihiznek ott, ahol egynek is épp elég ilyenkor már a hely... Azt nézem, hogy a 36. hetet töltötte be Stella, tehát már nála is időszerű lesz lassan a kibújás.Kép

Kivi!
Nagyon sajnálom...KépKépKép Nem tudok mit mondani, de a dokidhoz lenne egypár keresetlen szavam!

Dina!
Nagyon helyes, tessék csak otthon maradni, ha úgy érzed, hogy elég volt! Lehet, hogy nálam is meg lehetett volna előzni a méhnyak-rövidülést, ha kezdettől elnyugszom a seggemen. Az pedig, hogy nem romlott tovább, csak az itthon létemnek köszönhető. Jaj, nehogy megijedj, nem azért írtam, csak a példa kedvéért. Kép
AFP-ről: én épp 15 hetes voltam (vagyis már a 16.-ba léptem), amikor mentem AFP-re. Az AFP vizsgálat a terhesség 16-24. hete között végzendő (nézd meg a beutalót, úgy rémlik, hogy rajta van a fejlécen). Hétfőn már 16+2 leszel, szerintem jó az időpont.

Unique!
Szóval még mindig 2in1??? Szerintem Laurácska is érzi, hogy nincs még itt a tavasz, esze ágában sincs kibújni, míg nem süt a napocska!Kép

Niki!
Nagyon-nagyon örülök, hogy minden oké!!!!

Mátra!
Igen, ha sikerül "rávenni" a dokit, hogy uh-zon meg, akkor teszek fel képet. Az a baj, hogy neki a rendelőjében nincs uh-ja, tehát ha mozizni akarunk, akkor elküld a terhesgondozóba, és ugyebár fölöslegesen biztosan nem terhelné az ottaniakat... No, mindegy, majd erőszakos leszek!Kép

Virág!
A visszafogást mire értetted? A takarításra? Úgy gondoltam, hogy amíg bírom, csinálom. Apa felajánlotta, hogy kiporszívóz, de mondtam neki, hogy még három-négy hét, és úgyis kénytelen lesz ő megcsinálni...Kép

Brill!
Pihi-pihi-pihi!!!Kép

Duddu!
Most lebuktál...Kép Szóval a Luca esélyes név?Kép Bevallom, az egyik kedvencem (a Csenge mellett)...

Mi jól vagyunk, izgatottan várjuk a hétfőt. Érdekes változásra lettem figyelmes: Mazsolát most már nem a köldököm alatt érzem, ha mocorog, hanem inkább fölötte négy-öt centivel...Kép Nagyon jó érzés még mindig! Tegnap meg olyan erőteljes dolgokat produkált, hogy csak úgy rengett a hasam...Kép Nagyon dolgozott valamit, szerintem bukfencezett...KépKépKép

Puszika nektek!

Norwell+Mazsola (26+0Kép)

Kép
Kép
norwell

Helló csajok!

Na mi van, mi van? Szóval a héten is szülünk? Kép

Kedves Kivi!
Nem is tudom mit mondjak. Nekem is rögtön az ugrott be amit Didó írt...

j.
Vendég

Ildikó!

Gratulálok az esküvőtökhöz, és nagyon sok boldogságot kívánokKép!!!...már így előre isKép
Nekünk tavaly áprilisban voltKép.

Hát igen a fogigátlót nem árt majd abbahagyniKépKépKép, és ezt mindenképpen meg kell beszélni a dokival, hogy pontosan mennyi időt kell hagyni az abbahagyás és a próbálkozás között, és tényleg vannak bogyik amiket el kell kezdeni szedni, általában a folsav és az elevit az, de dokija válogatjaKép.
Érdemes választani egy olyan nőgyogyit akiben megbízol, és ezeket vele is meg lehet beszélni, és majd terhesgondozásra is ugyis hozzá kell majd járnodKép, persze ártani nem árthat ha Czeizellel is beszéltekKép.
Mikorra kaptatok időpontot? Majd mindenképpen mesélj, kíváncsi vagyok miket mondKép.

Nekünk sajnos még nincs babánk, de rajta vagyunk az ügyönKép.

dido

dido
dido

Hello Dido!
Köszönöm, kedves Tőled!
Időpontot március végére kaptunk, meglepően hamar ahhoz képest, amire számítottam, mégiscsak Czeizel... Egy ismerősöm volt nála, azt mondta, hogy mindent pontosan megtervezett náluk, a fogantatás azon a napon sikerült, amit ő előzetesen megállapított - ez elég jól hangzik, igaz? Kép Plusz a baba nemét is nagyon jó eséllyel el lehet határozni. Majd elmesélem részletesen, hogy is zajlott az egész.
Neked ki a nőgyógyod? Budapesti vagy? (Én igen Kép
I.
pildiko81

Sziasztok!

Bevallom férfiasan, hogy csak nagyon felületesen olvastam vissza, így nem tudok majd annyit írni, mint szeretnék, biztos nem tudok mindenkinek írni, ezért előre is elnézésdt kérek!!!

Először is gratulálok az új babásoknak, és sok szeretettel köszöntöm én is az újonnan csatlakozó sorstársakat!

Csibe, Dido!

Nektek utólagosan boldog szülinapot kívánok! Remélem nem felejtettetek el kívánni valamit, amikor elfújtátok a tortán a gyertyákat?Kép

Kivi drága!

Ezt nem hiszem el...Kép Sajnálom...Kép

Mátra!

Nagyon örülök a jó híreknek! Olyan jó olvasni, hogy kicsit jobb a kedved!Kép Legyen is, mert tudod, úton van felétek a csemete, akit Dorcikám küldött Nektek!

Duduanyuci!

Szenzációs a kép a gyerkőcökről! Megkönnyeztem... Meg az amondóka, amivel a szurikat adtad be magadnak, hát az is tök jó!Kép Kívánom, hogy legalább az egyik kis lókötő kislány legyen!
Jam, és ha nem gon, kijavítanáfd a táblában, hogy Dóricica 2960 grammal született? Köszi!!!

Unique!

Nagyon közeledik a ti időtök! Hú, de drukkolok nektek! De tudom, hogy ügyesek lesztek, és Laura hipp-hopp kibújik! HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

Képzeljétek, mi ma voltunk gyerekorvosnál, és a nagylányom fél kilót hízott két hét alatt! Hát fókazsírt eszik ez a gyerek??? Nagyon megdícsérték, hogy szép és formás, és bivalyerős. Hason fekve simán átfordítja a kis buksiját, oldalra fordul, nagyon tud dolgozni. Már a pocakomban is ilyen kis pörgős volt.
Ügyesen szopizik, és tűnik tejecske is van elég. Az éjszakáink aránylag nyugodtak, nappal néha kicsit sírdogál, de alapjában véve egy kis békés angyal. Mondjuk fürödni utál, remélem később megszereti. Kezdetben a pelenkázást is végigordította, mára már élvezi, hogy anya kivakarja a kakiból, talán egyszer a fürcsit is megszereti. De az autózást például imádjaKép
Tudom, hogy többen kértétek, hogy írjak szüléstörténetet, nem felejtettem el, hamarosan megírom, ígérem!
Bocs, hogy önző módon, szinte csak magunkról írtam! Pusza mindenkinek!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziporka!Kép

Csöndben,halkan GRATULÁLOK Neked!Kép
Vigyázz magatokra!Kép

Utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT Csibének és Didonak!Kép

Duddu!Kép

Tényleg jó hogy itthon vagyok,de néha olyan lassan telik az idő,ezt a pár hetet néha úgy szertném átaludni!Kép

Monyoka!Kép

Igazad van a pihenés a legjobb dolog és most még megtehetem!KépÖrülök hogy jobb a kedved és maradj továbbra is velünk!Kép

Norwell!Kép

Magnerotot szedek 3X2-öt. Én 100 db-osat szoktam venni és 3400 ft-ba kerül. Próbálok pihizni amennyit lehet de most már készítgetem a baba holmiját,mert úgy repülek a napok és ma holnap én is szülök.Kép

Mátra!Kép

Köszi a szorítást!KépRemélem minden rendben lesz!Kép

Junko!Kép

Köszi!KépAkartam feltenni képet de valami van a fényképezőgéppel és nem sikerült,majd még próbálkozok.

Brenáta!Kép

Gratulálok nektek!Kép

Dinadin!Kép

Édes a kép!Kép

Unique!Kép

Írtam neked emailt és nem válaszoltál!Kép
Örülök hogy jól vagy,én továbbra is szorítok hogy Laura majd ügyes legyen!Kép

Rólunk:Én jól vagyok csak sokat feszülget a hasam és ráadásul Andriska is dolgozik odabent rendesen.KépValamilyen testrészét mindi kidugdossa de úgy hogy azt hiszem mindjárt kiszakítja a hasamat. De egyszerűen imádom őt!Kép

Hát ez jó hosszú üzi lett!Kép

Sysy
sysy77

És néhány kép:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi77!Kép

De tündér ez a pici lány!Kép
Ugye Te a Szent István kórházban szültél?
Kapott ott Dóri valamilyen ruhát,pelenkát,vagy a saját ruháiba volt mindig öltöztetve?
Bár én is itt tartanék már!Kép

Puszi!Kép

Sysy
sysy77

Lányok!
Nem győzöm megkösszönni a sok szülinapi jókívánságotKép, tényleg köszönömKép, nagyon aranyosak vagytok, de még a végén teljesen elérzékenyülökKép.

Ildikó!
Igen Pesten lakunk, bár remélem már nem olyan nagyon sokáigKép.
A dokim a II. nőiben van, de a XVII-be szoktam hozzá járni.

Évi!
Dóri tündéri, és tényleg sokat jelent a fél kiló, már egyáltalán nem tűnik olyan kis törékenynek, mint két heteKép, és milyen kis rendes kislány, hogy így hagyja a szüleit is alukálniKép.

Sysy!
Már nektek sincs sok hátra egyben, és nemsokára a kezedben tarthatod te is a kis ficánkátKép

dido

dido
dido

Dido!Kép

Elvileg még 6 hét,de hát ki tudja hogy mikor akar kibújni Andriska.Kép
Ezt csak ő tudja!Kép

Egyébként én is a XVII.kerületbe járok dokihoz,csak az enyém a Szent Istvánban praktizál.

Sysy
sysy77

Sysy!

Igen, én az Istvánban szültem, és csak jókat tudok mondani a kórházról. Saját ruhácskákat kellett bevinni a babáknak, de pelenkát pl. adtak egy napra kb. 5-6 darabot. Azért én vittem párat, nehogy ne legyen elég a kórházi. Szüléshez se adnak hálóinget, azt is sajátot kellett vinni. Ha van esetleg bármi kérdésed nyugodtan írhatsz e-mailt is, igyekszem gyorsan válaszolni. Azért mondom, mert én tele voltam kérdésekkel, mindenen csak aggódtam, hogy hogy lesz majd. Hátha tudok segíteniKép Szülésznőt is választottál, vagy csak orvost?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!!

LÁNYOK!!!!
NAGYON KÖSZÖNÖM A JÓKÍVÁNSÁGOKAT ÉS A KÉPEKET!
TÜNDÉRIEK VAGYTOK!Kép

Nagyon jó szülinapom volt!!
A férjem meglepetés bulit szervezett nekem!!!
Annyira édi!!!!Kép

Brill!
Szorítok!!!!!
A profilomban nincs benne a születési dátumom!Valamit elnéztél!Nem baj!Egyébként 15-e!

Junko!
Mi van doki ügyben?
Benne vagyok a babalátogatóban!!!!

Évi!
Tündéri kislányod van!!!!Kép

Az újakat üdvözlöm,a zebrásoknak GRATULÁLOK!!!

Puszi Mindenkinek!!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Kivike!
Ez nem ér! Persze én is szeretném azt hinni, hogy Didonak van igaza! Kép Még egy picit ne add fel a reményt! Kép Holnapra lesz HCG eredmény?

Pildikó!
Üdv. a topikban! Kép Én nem jártam Czeizelnél, de a Családtervező Kp.ban igen. Először egy védőnő kérdez ki mindenről és tényleg sokmindenre felkészítenek, amire csak közben jönnél rá. Mi már "próbálkozós" időszakban mentünk, csodálkoztak is kicsit. Nekem volt egy-két feleslegesnek tűnő kör is, de lehet, hogy nektek ez nem lesz, vagy nem tűnik feleslegesnek. Sok sikert, pont jókor mentek! Kép

Norwell!
Mindig is büszkén dicsekedtem a Luca névvel. Már egy ideje elhatároztuk, hogy ha leány, akkor ez lesz a neve. Kép És hát Zuram szerint "lassan készült, mint Luca széke!" Kép Kép

Évi77!
Méghogy csak magatokról beszéltél!!?! UGyan már! Kép Dóri még mindig gyönyörű, ha nem még dönörűbb! Kép És szerintem továbbra is hasonlít Rád, főleg az első képen! Örülök, hogy jól telnek napjaitok! Ha tudsz, jelentkezz még! Kép

Sysy!
Ezek szerint te is István Kh.ban szülsz? Majd Téged is kikérdezlek - ha nem bánod - a tapasztalataidról.. Kép Pihenj sokat! Kép

Junko!
Sikerült bekéredzkedni UH-ra? Kép

Puszi:
réka
9+0
Vendég

Sziasztok lányok
Bocsi hogy nem jelentkeztem, de annyi minden történt 1 hét alatt is. Voltam a doktoromnál és leváltottuk a puregont egy másik injectiora. Ára láttán happy lettem. Jövő héttől fogom szedni-szúrni magam. Elmentem a Vargha Intézetbe ez olyan természet gyógyászati hely. Nagyon szimpi dolgokat mondtak nekem és járok talpat masszíroztatni ami nagyon fájdalmas. Itt visszaadják az embernek az elvesztett hitét. Nagyon jó étrendi útmutatót kaptam és jóga feladatokat. Prób acseresznyeKép.
cinca

Évi77!Kép

De jó hogy írtál nekem,nagyon jól esik,mert bennem annyi kérdés van.
Először is nagyon izgulok,mert még nem tudom mi vár rám csak sejtem.
Az orvosomnak van saját szülésznője és őt fogadjuk meg,de még nem találkoztunk vele,majd csak a 37.hetes NST vizsgálaton fogunk vele megismerkedni.A doki azt mondta hogy ő addigra már beszél vele,hogy ne érje őt váratlanul.
Neked volt saját szülésznőd?Kép
Szüléskor kértél fájdalomcsillapítót gerincbe?
Mert azt mondta a dokim hogy a kórház nagyon támogatja ezt a módszert.

Sysy
sysy77

Duddu!Kép

Én szívesen segítek majd Neked ha megszülök,nyugodtan kérdezzél majd.Kép
Pihenek mert sokszor már nagyon elfáradok,és akkor muszáj lassítani.Kép

Sysy
sysy77

Helló Duddu!
Nemtudom,hogy mivel érdemeltem ki,hogy igy vidóselkedj Velem!KépVagy talán én értek valamit félre??Nemtudom!Mindegy!Én nem vagyok önző!!Sem olyan tipus,hogy azért irigyelnék bárkit is,mert nekik előbb jött össze a Baba!Te még nem ismersz Engem!Én sokkal jobban szeretek adni,mint kapni!Kép

Kép
bea27

Bocs!!Az előbb gyorsan akartam irni,csak elirtam!!Kép A vidoselkedj az viselkedj akart lenni!

Kép
bea27

Sziasztok!
Szerintetek előfordulhat, olyan hogy az alap hőm kb36-36,2 és a peteérés után meg csak 36,5?
Vagy dobjam ki a lázmérőm?
Próbáltam kisilabizálni, hogy mikor volt a peteérésem, de nem igazán tudtam rájönni. Valahogy mindig "cikcakkos". Vettem mikroszkópot, az meg azt mutatta, hogy van peteérésem majdnem egy hétig.
Majd jövő héten megyek hormonvizsgélatra, ugye abból kiderül, hogy van e egyáltalán p.érésem?
Én a saját megérzéseim alapján a ciklus 9. napján éreztem, és 28 naposak a ciklusaim.Lehetett akkor szerintetek ?
ildike25

Sziasztok Lanyok!
Most jarok itt elöször, a 'megint megjött'-be kezdtem irogatni, de olvaslak titeket is, es latom itt is hasonlo a tema.

Szerintetek ha közepidöben jol lathatoan jelentkezik a cervix nyak, az biztos jele az ovulacionak, vagy pedig elkepzelhetö, hogy a nyak jelentkezese ellenere sincs ovulacio?

Köszi elöre is.
Judit

Kép
Kép
jucmuc

Üdv az újaknak! Mielőbbi babásodást!
mátra

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni! Ha volt már vmelyikQtök HSG-n , meg tudná mondani, abban a hónapban lehet-e próbálkozni a sugárterhelés miatt? Kicsit összezavarodtam, mindenki mást mond. ElQre is köszi!
nolina

Bea!

Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de nekem valahogy most elfogyott a türelmem.
Ez egy olyan topic, ahol mindenki odafigyel a másikra. Nagyjából tudjuk kivel mi történik, szorítunk, együtt örülünk, sírunk a másikkal. Ha valaki maga alatt van kirángatjuk, segítünk 100 kilométeres távolságokból. Legyen az orvos, tanár, pszichológus, anya, leendő anya, idősebb vagy fiatalabb mint mi. Számtalanszor "ki is oktatjuk" egymást, de ebben benne van a segítő szándék. Itt mindeni egy célért hajt, küzd, hogy anya lehessen, újra vagy először. Ez lengi át ennek a topicnak a légkörét. A szeretet, a törődés. Ha valaki felvet egy problémát, arra mindenki reagál. Voltak már éles viták, és voltak/vannak nézetkülönbségek nagyon sok kérdésben. De ez viszi előre a topicot és sokak életét is. Köztük az enyémet.
Sokan küzdünk itt elég komoly eü problémákkal. Sokan, akiknek nem olyan rózsás az anyagi helyzete, de mindent megtesz és nem gondolkodik - sokszor azon sem hogy helyes-e - hogy gyereke lehessen. Volt már ebből egy vita, az illető hölgy azóta már orvoshoz jár és 180 fokot fordult a hozzállása. De akarta. (és most is nagy ölelés neki érte)
Nem szóltam, de magamban forrongtam és egész nap azon, hogy egy-két "kütyü" kipróbálása után így vélekedsz. A te dolgod. De kérlek ne bánts meg másokat. Lehet, hogy nem jó a többes szám, akkor úgy írom, kérlek ne bánts meg engem. Ne bánts meg engem, aki már veszített el gyereket, aki már feküdt kés alatt és veszítette el az alakját azért, hogy gyereke legyen. Én nem "kütyüt" próbáltam ki, hanem az életem -és most ezt szó szerint értsd - áldoztam volna föl, hogy megszüljem a gyerekem. Hála Istennek alakulni látszik ez most már. Így utólag visszagondolva, annak tükrében, anmit írtál viszont mélyen a lelkembe gázoltál, még akkor is, ha nem akartad.
Duddu pedig - akinek igazán nincs szüksége fogadatlan prókátorra - sokakkal együtt a motorja volt ennek a folyamatnak. Ezért sért a hang, amit vele szemben megengedsz. Õ segíteni akart. Én tudom. Hidd el. Az írígységről mondottakat pedig a saját hozzászólásaidban visszaolvashatod. Persze mindenki elbohóckodik, olykor meg is könnyezi egy-egy zebrás teszt eredményét. Akkor is, ha van mögötte munka, akkor is ha nincs. Ezért értsd meg amit Duddu is mondott. Õ is megküzdött hidd el.
Remélem érted, hgy nem bántani akartalak, nem prédikálni, csak elmondtam az érzéseimet. Az én személyes belső érzéseimet. Ezzel nem biztos hogy mindenki egyetért majd, de nekem muszály volt ezt elmondanom, mert megfúlladtam volna.
mátra

Judit!

Hát ez jó kérdés. Nekem jelentkezik a nyák, van pé is, ha nincs pé nincs nyák,. De ha nem középidőben van pé, akkor nincs nyák. Az előző ciklusban a 26. napon volt egy extra kis pé-m Kép és nem volt nyák.
Hát ettől gondolom nem lettél okosabb

Nolina!
Én várnék. A sugárterhelés miatt. Tudom, hogy nehéz, de inkább egészséges legyen nem?

Ildike!
A barátnőm mindkét fiával a 7.- napon lett babás Kép
Próbálkozz szerintem új hőmérővel is, de hormonvizsgálat kimutatja. Nekem is volt. Nem kombinálják UH-val?
Mióta próbálkoztok?
mátra

Évi77!
Egyszerűen csodálatos a kishercegnő!!!!!!!!!!!!!
Remélem a sok szopizás és pihenés között nem felejtette el, amit kértem tőle... Kép Kép De önző dög vagyok Kép

Kivikeeeeeee!!!!!!
Válts dokit, válts dokit, válts dokit. A vesszőparipám. Hogy a csudába mondhat ilyet????????????????? Szorítok még neked. Bárcsak lakna odabenn valaki. Ne add fel a reményt drága! De kérlek gondolkodj el a dokiváltáson!!!!

Dina!
Persze, hogy menj otthonra babát várni Kép Így legalább össze tudjuk végre hozni a talit.l Õrület. A két lakás között ha lehet 10 km...
A lényeg a babócád. Én mindenről beszámolok majd. Kép

Brill !!!!!
???????????????????????????????????

Egyenlőre lelövöm magam.
mátra

Sziasztok!

Junko!
Sikerült elintézni az UH-t?

Dido,Junko,Dina,Dudu!
Azért nem lehettek fagyibabáink, mert az 5. nap után nem osztódtak tovább az inkubátorban, igy nem érték el a blasztociszta állapotot...Illetve, csak 1, de Õt meg egyedül nem fagyasztják.Kép

Niki!
Örülök, hogy minden renben van Veletek!Kép

Márta!
Ma jó rohangálós napod volt, de látom épségben hazaértél!Kép
Ne idegeskedj, mert árt a szépségednek!Kép
Én még mindig nem tudom, hogy mit változtattál meg Magadon?KépElárulod? Vagy én vagyok figyelmetlen?

Dina!
Kincs az ilyen megértő főnök!Kép
Addig is pihenj, amikor csak tudsz!

Kivi!
Nagyon drukkolok, hogy késöbbi megtapadás legyen a dologban!A ciklusod hossza miatt elképzelhető, nem??! Rettenetesen szorítok!!!Kérlek, ne add még fel!Kép

Évi77!
Dórika továbbra is gyönyörű!Kép Öröm nézni a képeket!

Csibe!
Kép Elnéztem...
Meglepibuli!Az jóóó!Kép

Pildiko,Ildiko25,Jucmuc,Nolina!
Kép
Gyors babásodást Nektek!Kép

Ma voltunk orchidea kiállításon a Vajdahunyadvárban!Kép Apa mindig elvisz, mert tudja, mennyire szeretem... Persze ma sem bírtam ki és egy szép példánnyal jöttünk haza!KépHát igen, van gyenge pontom...KépKépKép

Köszönöm a drukkokat!Kép
Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Jó reggelt!

kicsiBrill!

Vörösre festettem a hajam. Csak ennyi. De kár, hogy ne tudtam, hogy tegnap orchidea kiállítás volt... Kép Meddig tart(ott)?
Drukkok tovább mennek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Esett a hó Kép Kép Kép Kép Kép és most is esik Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Legyen mindenkinek gyönyörű napja a rossz idő ellenére. Este tudok jönni megint. Tegnap még a nagymamámat is be kellett vinnem a kórházba. Ma reggel hozzá megyek, Hatvan aztán megint Pest. De már a saját autómmal.
mátra

Ja! Csak azért is:

Kép

Kép

Kép

Kép
mátra

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?