A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Mrege,
Lesz holnap uszas Balloszogon? Surgos!
Koszi,
mvirag

Virág,
igen, azt írta korábban MRege, hogy lesz (ha meg nem változott Kép)

Kép

Kép
kobudo

Ser, 3éjszakára megyünk. Van egy ilyen csomag, így csak össz. 86 ezer lesz. De én 100-at teszek félre...biztos ami biztos. Majd előtte még odaszólok, hogy tudják-e hogy megyünk. Kép Ma is nézegettem, h. hova is megyünk majd. Jaj, még 5hónap....Kép Kép Kép
birolili

Itt volt vendégségben Lili baba. Kép Meg kell zabálni olyan aranyos. Kis izgága. Adri is annyira figyelte, nem gondoltam volna.

https://www.babanet.hu:81/album/main.php?own=1&album=8965&page=3
Ser

Hát most igencsak elgondolkodtam ezen a tornázón, h megvegyem -e. Azt hiszem, h várok még vele. Most azt vettem észre, ha Adri hozzám bújik, vagy felébred hason alvásból, vörös pöttyös a feje. Vmire érzékeny lesz, pedig mindig duplán öblítem a ruhákat.

Dóra

Olyan jót mosolygok a hisztijükön, kis zsiványok. Bencénél nem volt gond a fogzással, de jó lenne most is megúszni. Bence mostanában nem mossa a fogát, mert múltkor azt mondta neki dokinéni, h nagyon szépek a fogai. Olyan buta, de én úgyis észreveszem a lehelletén.

Lili

Látom be vagy sózva nagyon. Kép Hú de messze van még a nyár, de azért tuti lesz.

Csüt-ön megyek tanácsadásra, majd megkérdem a konakiont.

Kép

Kép
cukkermáz

Roz, Kob megkérdeztem.

Roz, a fogaira szedheti Adri a gyerekorvos által javasolt fluort, de mindenképp érdemes lenne elvinni a Csongrádi utcára a gyerekfogászatra(tb-s rendelés, nem magán), és ott megmutatni, lehet, h van vmi ecsetelőjük is, meg ők tudják a pontos adagot, amit a kméti víz fluorid tartalma is befolyásol, ezt a férjem nem tudja. A calciumot meg a gyerekorovostól kéne megkérdezni, ill. hogy milyen vitaminkészítményt szedjen Adri, hisz nem csak kalcium van a tejben.

Kob, azt mondta, h nem kell szedni a fluoridtablettát, de ártani nagyon nem lehet vele, túladagolásnál foltos lesz a fog. De mondom a férjem nem tudja a kméti adatokat,és így pontos adagot sem tud mondani. De amint hazajön a barátunk, megkérdezzük-amúgy ő és a testvére, szülei dolgoznak a Csongrádi utcán.

Ja, jó reggelt mindenkinek, el sem hiszem, h 3 szörnyű éjjel után, ma csak 3x ébredt Hanna és 8-ig aludtunk így. Azt hiszem sokkal jobban van, egyáltalán nem hallom már, h szörcsögne, jóttett, h elvittük a dokihozKép! Én nem bírok nyelni és hangom sem sok van, azt hiszem ma megkímélem az énekléstőlKép!

Mino, Syg jól vagytok?

Cukker, nem lehetnek a tejpöttyei Adrinak? Amúgy azt hiszem 2 hónapos kortól ajánlott a tornázó, és lehet, h ha megkapja, akkor többet lesz hanyatt-csak nálunk ez ki sem derülhetett, mert nem vettünkKép.

Lili, gondolj vmi másra, mert elszólod MagadKép...És ebben benne van a kaja is? Meg a teljes ellátás ? Mert akkor korrekt ár.

Mrege, akartam vmit, éjjel eszemben volt, de reggelre kialudtamKép...

Kép
seriff

Sziasztok!

Csak gyorsan elköszönök pár napra. Nemsokára indulunk Sopronba. Hú, már a fél házat összecsomagoltam. Magunknak egy-egy sporttáska, Lilinek a teljes szobája. Ki tudja mire lesz szükség, orrszívó, lázmérő....

Puszi mindenkinek, vasárnap jövök!Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok lányok! Kép

Nagyon köszönöm mindenkinek a szopis, homeobogyós tanácsokat.

Lina, jó utat nektek!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

sziasztok.

Cukker, Lina: nagyon szépek a csajok együtt. Kép

Lina: jó utat nektek Kép Most irigykedem hogy ti már tudtok mozogni Lilivel.

Janika most hiperaktiv volt ájszaka és 3x kelt enni. Nekem meg jojozott a szemem. Kép
Biztos izgult a nemzeti ünnep előtt... Kép

KépKép
erszényes

Cukker édes Adri baba! Kép És milyen kis hurkás. Meddig férnek bele ebbe a szuper fürdető maciba?

Orsi tartja nálunk a 3-3,5 órás ébredéseket éjszaka. Hajnalban arra eszméltem, hogy mindenki édesen szuszog a családi ágyban, nekem meg már nem maradt hely Kép Át kellett rendeznem a sorokat, mert Flóra és István is úgy alszik, hogy világukról nem tudnak és terpeszkednek rendesen.

pillle

Pille, Zsófi most fél éves, és még van hely neki a maciban. Kép

Ser, félpanzió van az árban.
Apának mondtam, h. megyünk majd nyaralni a nyáron, mert tervben van...erre ő: hát, Zsófi nem tud máshol aludni...(kérdeztem én magamban: mi lesz akor velünk Lillafüreden?) Annyira jó lenne, ha bírná az ottalvást.....

Lina, jó utat! nekünk is ezt kellett volna: hosszászoktatni Zsófit a kiránduláshoz....
birolili

Lili, olyan jó látni, hogy készülsz a meglepi utazással.Kép Én biztosan nem bírnám ki, hogy magamban tartsam a titkot Kép.
Ha ilyen sokáig jó ez a fürdőmicsoda, lehet, hogy beruházunk egybe.

pillle

Seriff,
nagyon szépen köszönjük a tájékoztatást! A legjobb hír, hogy van gyerekfogászat, a gyerekdoki szerint nincs Kép Pontosan hol van ez a Csongrádi utcán?

Pille,
szívesen, máskor is kérdezz, hátha van ötletünk Kép

Lina,
jó pihenést, jó mulatást!

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Lina jó pihenést nektek!Én is úgy elmennék nyaralni vhova.

Tegnap voltunk dokinál,már 2400 g a baba,minden rendben vele is velem is!Úgyhogy megkönnyebültem,bár a pocim folyton keményedik.Lassan mehetünk az első ctg-reKép

Kép Kép

Kép
dettus

Seriff,
köszi a cumit!KépKépVettünk egy másikat.Képzeld találtunk a Bagoly utcai gyógyszertárban olyat,aminek még a mintája is ugyanaz.KépBeugrottunk Peti munkahelyére,kifőztük mikróban,és elszállt a bánat.KépKépÉs vihettem a mamihoz.Ugyanis ez volt a tegnap du.-i program.A régit kb 2 percig szopizta,amikor igazán kellett volna neki a megnyugváshoz,akkor már lökdöste.Csak úgy repült!KépAz nem fogszabályozós volt,ez meg az.A formával lehetett a baj!Kép
Nem értem!Milyen Irénke?Agyalok erősen,de nem tudok rájönni,h.ki tudhatott még arról,h.menni akarunk.Egy Irénkét ismerek,de ő szerintem nem tudta.Írj róla közelebbit kérlek!Nagyon izgat a dolog!KépKépKép(Ha gondolod,írj az emilemre: m.erika@vipmail.hu )

Lina,
fix már az ápr.1-2 a babatalira?
mrege

Cukker,
mi ez a fürdőhely?Amikor megyünk májusban Ausztriába,lehet,h.meglátogatnánk!Nagyon szeretünk fürdőzni,és mostmár Rege is!

Apropó!Voltunk babaúszáson,és nagyon jó volt.Kicsit Apa is fogta,bár nagyon félt tőle.és merültünk a víz alá is.Kicsit bénáztunk,de nem nyelt vizet egyszer sem.KépVoltak Virágék is.

Mvirág,
Ne haragudj!Láttam,h.tegnap kérdeztél,de én meg tűzzománcon voltam és nem néztem.Bocsi!KépAzért örülök,h.eljöttetek és megismerhettelek személyesen is!KépHogy van a Kicsilány?Ugye nem lett beteg?KépNagyon szép gyerekek!Kép
mrege

Majd teszek fel képeket a fürdőzésről,de lemrült a fényképezőgép akksija és most töltöm!KépMost pedig megyek főzni,mert éhenhal a család!Kép
mrege

Mrege

www.sonnentherme.com
Sonnentherme a hely neve, de megpróbálom még előkeresni a többi papírt róla. Most nem találtam hirtelenjében. Nagyon kúltúrált hely, babáknak minden szuperül ki van alakítva. Baba étterem, szoptatós sátor, bébi medencék, ágyak, babakocsik, minden van. Ez mind benne van a belépőben, kivéve természetesen az éttermet, boltokat.

Ser

A hegyekben megfáztatok? Hanna jobban van?
Azt mondta doki, h tejpöttyök, de hason fekvés után mindig pirosabb.

Pille

Ez jó. Kitúrnak az ágyból. Adri csak az ágyában alszik este, remélem ez így is marad. Ezt a fürdő macit nagyon tudom ajánlani. Nagyon megéri, olyan boldog benne a baba, és nem is fél. Előtte, amikor tartottuk, mindig félt és fogni kellett a kezét. Ebbe még bőven nőhet. A baby bellben szokott lenni, de múlt héten nem volt. 4 ezer valamennyi, én neten rendeltem egy kicsit olcsóbban használtan.

Igazatok van, nem kellene lánykámra panaszkodni, mert jókat alszik, de mostanában inkább 3 óránként eszik, és emelkedett az adagja is, vagy a tejem csökkent, ki tudja. Szopi mellett 90-et lehúz. Viszont úgy összetojta ma magát, h teljes garnitúra csere kellett.

Erszényes

Janika az igaz magyar. Kép

Ma meglátogattam a nagymamám a kórházban. Szegény már 84 éves, és szívinfarktusa volt, meg agyvérzést is kapott. Nehezen ismert meg. Lelkiismeretfurdalásom van, mert még nem látta Adrit és említette is, de én meg nem vinném be a kórházba. Lent sétáltak addig a fiúk vele.
Amikor hazajöttünk olyan hideg volt keze lába, csak nem fázott?
Ma is remeket főzött apa. Rántott gomba, karfiol, sajt meg hagyma. Ilyenkor elfelejtem a hibáit, ami miatt olyan kiábrándult vok sokszor.

Lina

Bárcsak mi is már ott tartanánk, h megyünk, bár te már ilyenkor is tök mobil voltál. Ez jogsi nélkül nem nagyon megy nekem. Múlt szombaton éppen elmentem Bence meccsére, de állandóan Adrit lestem. Amikor meg jöttek sokan elvittem sétálni, h nehogy elkapjon vmit. Viszont Bencét kiemelték a jó játékosok közé.

Kecsóné

Nekünk is csípás a szemünk. Csak törölgessem és semmi más? Nálunk doki kamillát mondott, de én is csak vízzel törlöm a védőnő tanácsára.

Erőt veszek magamon és csinálok kókusz golyót.
Szép napot nektek!

Kép

Kép
cukkermáz

köszönjük az aggódást és az egészségbombákat!Benő jobban van,, de én még mindig nemKép

Lili! tuti jó lesz a kirándulás...de ha lehet menjetek szilvásváradra is elKép
Én azon a környéken születtem

Cuki! kamillával is törölheted! é azzal törlöm, ha csipásodik..mamát sajnálom..
adrinak meg szerintem nem volt baja a hidegtől

más nem jut eszembe
pusz

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok

Cukker
Csak sima langyos vizzel törölgesd Adri szemecskéjét, nekünk most mondta a szemész Drnő hogy ne töröljök kamillával. Direkt rákérdeztem hogy lehet-e vele mert azt hallottam hogy nem lehet, de megerősitett benne.
Nem biztos hogy fázott Adri kint attol hogy hideg volt a keze meg a lába a pociját nézd meg olyankor hogy hideg-e , /nekem is van hogy hideg a lábam de nem fázok attol/.
Nagyon ügyi Apa hogy fözött nektek Kép)

Kép
Kép
Kép
kecsone

Itt vannak a képek!KépKépKép
mrege

Mrege, nagyon szépek a képek! Kép
birolili

Sziasztok!

Mrege, csodaszep ez a pici lany! Latom klassz helyen voltatok!!!

Remelem Linaek is jol erzik magukat Sopronban!

Ma kihasznaltuk a viszonylag szep idot es az unnepnapot, kimentunk a Varosligetbe setalni a baratainkkal (ok is kecskemetiek egyebkent), kepek itt: http://kep.tar.hu/zdora/50244073#2

A keresztelorol pedig itt vannak a kepek: http://kep.tar.hu/zdora/50242717?o=0#2
Sajnos nem tul jo minoseguek, vannak amiket en vilagositottam vagy probaltam rajta elesiteni.

Sajnos mennem kell, mert Kati nyugoldik es nem bir vele az apja.

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Mrege, nagyon szépek vagytok! Irénke, hát P asszisztense a Bagolyon, Õ mondta tegnap,mikor vetkőztettem Hannát, h "egy másik anyuka is mondta, h ma-vagy tegnap mennek Szlovákiába síelni, milyen szép lehet ott", és mivel Te is pont akkorra írtad,h majdnem mentetek, ezért gondoltam, h Rólatok van szó. Érted?

Dora, Ti is szépek vagytok, vagyis a városligeti képeken csak Kati látszik és a kutyákKép. A keresztelősekből az első nagyon tetszikKép!

Cukker, igen azt hiszem ott fent fáztunk meg, de majd kilábalunk belőle, már sokkal jobb,mint d.e, de azért a hangom elég ütősKép. Sztem ne vidd be Adrit a kórházba! Majd nemsokára biztos kiengedik a Nagyidat és akkor otthon látogassátok meg!

Dettus, Te mikor is szülsz pontosan?

Syg, Ti már pakoltok, és a gépet becsomagoltátok?

Jó éjt mindenkinek!

Kép
seriff

Ser,
nem mi voltunk azok!KépMi márc.7-én voltunk utoljára a Ponginál,és nem volt szó róla.Azt hittem már,h.valami közös ismerősre bukkantál!Kép
Hogy vagytok?Kapott Hanna gyógyszert?Gyógyultok már?

Cukker,
nagyon szupernek tűnik ez a fürdő,ha marad pénzünkKép Linzből hazafelé bemegyünk.Petinek is tetszett!Kép
mrege

Lili,próbáltátok már máshol altatni?Nagyszülőknél,vagy valahol?Én napközben a lehető legkülönbözőbb helyeken rakom le aludni,ahol épp eszembe jut.Lehet,h.megszokja a változatosságot,ha a lakáson belül máshova fekteted időnként.KépCsak egy ötlet.Nem biztos,h.bejön,de ez jutott eszembe.KépKépAddig még sok idő eltellik,lehet,ha nagyobb lesz amúgy is elalszik máshol is,de ha nem,addig bőven van időd szoktatni.Úgyhogy előre!!Lillafüred!KépKép
mrege

Dora, jók lettek a képek! Kép Biztosan jó volt a kaja is utána. Kép Elég volt a 6tál?

Mrege, Zsófi nem alszik bent sosem napközben....de azért jó ötlet...Kép Amúgy köszönöm a bíztatást, aranyos vagy! Kép Nagyszülőknél aludtunk 1*, karácsonykor, akkor még csak 3hónapos volt. És nem aludtunk hajnali1-5-ig, aztán meg felébredt végleg...szóval nagyon rossz volt...és a délelőtt is nagyon rossz volt az éjszaka után, mert nagyon fáradt volt, de csak rajtam akart aludni...nagyon kimerültem az idei karácsonyon. És nagyon rossz érzésem volt, h. ő szenvedett....velem együtt....
Most ápr. 8-án megint megpróbáljuk. Lakodalom lesz Gábor unokatesójának. Hát, majd meglátjuk...muszály próbálkozni, csak nem szeretem, ha szenved...meg akkor én is szenvedek...Kép
Meg ráadásul most először hagynám ott anyuéknak....csak ha pár óra is....de én kicsit félek....mostanában sűrűn felkel, miután leteszem aludni. nem tudom, h. miért. És csak a kezemben hajlandó aludni, ha leteszem, sír... már 4napja ezt csinálja.
birolili

Jó reggelt!

Hova lett az én jól alvó lánykám? Most 2óránként ébredt, és hajnali 2-4-ig csak a kezemben volt hajlandó aludni...ha letettem sírt...mi persze apával éjfélkor feküdtünk, így aztán most jól érzem magam. Kép De már pár napja felsírogatott, de ez a mai....Kép Na, néha azért leszek majd.
birolili

Sziasztok.

Lili: sajnálom az éjszakát, nekünk a tegnapi volt 2 óránként kelős. Kép

Most viszont kifejezetten jó volt. Este 10 kor evett, aztán hajnali 3-kor és most 7 után evett megint. Kép

Lányok a zöld kaki az mit jelent? Csak azért mert tegnap du. 7 körül csupa zöld volt neki. Állítólag attól ilyen ha tul van etetve. Most az éjszaka után reggel megint normál sárga volt és csak kevés zöld volt benne. Bocs hogy ilyen részletességgel taglalom de tudnom kell ez normális??

Mrege: nagyon édi Rege!! A 2. kép a Ballószögi élményfürdőben készült?? Én is jártam oda kismamaként uszni. Nagyon jo az a hely. Van ott külön babauszás??

Cukker: jobbulást nagymamádnak!! Kép

Na megyek majd még jövök

KépKép
erszényes

Jó reggelt!

Hát, még nem emlékszem olyan márc. 15-re, amikor a téli kabátban fáztam volan Kép Olyan kár, hogy nem sütött a napKép

Erszényes,
ezt a Babaszobán találtam a zöld kakira. Én sajna nem emlékszem ilyen pontosan rá:

"Mivel csak az anyatej bontási termékei vannak benne, viszonylag kellemes, savanykás szagú. Majdnem mindig étkezés után, naponta többször keletkezhet. Amennyiben hosszabb ideig marad a pelenkában, zöldes színűvé válik."
Megnyugodtál?

Seriff,
köszi a gyerekfogászat híreket! Ti nem fáztatok tegnap? Kamilla megmászta a nem működő szökőkutat a főtéren, benne a már rothadó levelek. Olyan büdös lett mindene, hogy itthon ment az egész gyerek a mosógépbe Kép Kép

MRege,
nagyon édes Rege, tényleg ez a ballószögi fürdő? Jókat hallottam róla! Van külön gyerek/bébimedence?

Lili,
Emese is megzavarodott, pedig már olyan jól beállt az alvása, bár áttört a harmadik foga, lehet, hogy amiatt aludt ilyen nyugtalanul. Nálatok nem lehet ez?

Cukker,
Adrit szerintem se vidd be a kórházba! Inkább fényképen mutasd meg a nagyodnak. Vagy azt már látott róla? Jobbulást Neki!

Dóra,
jók a keresztelős képek, bár némelyik tényleg elég homályos, de a legelső nagyon édesKép

Pille,
engem is mindig kitúrnak az ágyból Kép Gondolkodtam is, hogy minek Kamillának külön szoba, hiszen szinte csak a ruhái vannak ott,aludni úgyis hozzánk jár átKép

Még jövök, most dolog van Kép

Kép

Kép
kobudo

lili
nálunk is ez van...4,30-kor mrg elkezdett beszélniKépén nem noszogattam aludtam...és ő is visszaaludt
nálunk tuti fog miatt van(1,5 óránként kel)és aMÚGY IS TISZTA NYÛGÖSKép
MEDDIG TART ASMÍG KIÚJIK TELJESEN VAGY AMÍG ÁTTÖR?(bocs capslock)

KépKép
KépKép
bepa77

zöld kaka:megfázás...ill. légúti betegség
nálunk is zöldes 1 hete

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok, mielőtt elfelejtem: Roz, ugye gyermek elmexet használtok?

Kob, nem fáztunk, én sídzsekibenKép. Bementünk még a Jakóba forró csokit inni, aztán persze pont azt elfelejtettükKép, csak somlói meg tiramisu lett belőle, meg pogácsa Hannának, persze mindenki Rajta mosolygott. Kamilla valami hihetetlenül édes kiscsaj, eddig még csak képeken láttam, de élőben még tündérebbKép! Ki is centrifugáltad?Kép Látszik, h nem egy elveszett gyerekKép!És csúszkálni szokott a km kövön?

Erszényes, azt hiszem még attól is lehet zöld, ha túl sok előtejet szopizik Janika, de ne aggódj sztem sincs semmi gond!Kép

Lili, nekünk az egész múlt hét ilyen volt alvásilag, meg még a hétfő-kedd is, aztán tegnapra 3 ébredés, mára 2, kezdek reménykedni...pedig tudom, h feleslegesKép! Inkább pihenj ma le Zsófival,amikor csak lehet, bár ha kint alszik, akkor nehéz. Tényleg, Lillafüredig meg még próbáljatok a Mamánál aludni akár több éjszakát is, h egy picit szokja, meg Ti is.

Mrege, köszi javulunk, Hanna kapott köptetőt-még a múltkor, ezt magamtól is adtam még mielőtt elmentünk a dokihoz, az orrát is szívtam, így aztán újat nem kaptunk, csak biztos,ami biztos elvittem, Nekik jobb fülük van....

Ja, Kob, és köszi a g-portálos címet, holnap adják fel a kisvakond-bábot, megvan a névnapi ajándékKép!

Kép
seriff

Bepa, erre nincs recept, h mikor tör át teljesen, esetleg érdemes lenne a Dentinox gélt kipróbálni, vagy éjszakára 2.5 ml Nurofent adni, hátha nem fájna Beninek és nem ébredne fel!

Kép
seriff

ser!köszi
használjuk...és este panadol babyt kapKép
de egész nap panaszkodikKépsajnálom de annyira ....és néha fárasztó isKép
apa olyan meglepit hagyott a gépen.hogy fél órája bőgökKép

syg?mino?roz?nana?

KépKép
KépKép
bepa77

Bepa,
eddig akkor volt Emese nyűgös, ameddig át nem tört, de pl. egyáltalán nem nyáladzik, csak rág mindent. Kamillánál még ennyit sem vettünk észre, szóval tényleg kitartás! Kép

Seriff,
neem centrifugáltam, sőt nem is mondtam így Neki, egyszer viccből mondtam, aztán sírva fakadt szegénykém Kép A km kövön csúszkálás a legjobb szórakozás, jó időben. Most kihagytuk, már fáradt volt, meg Emese is felébredt addigra. Mi a Jákót addigra már megjártuk, Kamilla bevágott két gonbóc fagyit, külön tölcsérből Kép
Kíváncsi vagfyok, tényleg olyan aranyos-e a Kisvakond báb, mint a képen!
Sygékről tudsz esetleg valamit? Lehet, hogy tényleg költöznek már? Mintha áprilist mondott volna.

Tali:
nem lehetne az ápr. 8-9-i hétvége? Bár Lina éppen nincs itt, hogy válaszolni tudna... Nekünk az jobb lenne.

Kép

Kép
kobudo

Bepa,
milyen meglepit? Vagy nagyon személyes?

Kép

Kép
kobudo

sziazstok

bepa
sajnálom pici benit
én is ezt tudtam, volna mondanimeg viborucol kúpot nekünk nagyon bejött
de aranyos apucitok Kép

seriff
hogy vagytok ?
hanci jobban van ??

lili
nálunk meg képzeld kivételessen mindnenki aludt még adri is csak reggel 6 kor keltt niki meg olyna jó ízüt aludt hogy még arra sem ébredt meg mikor hajnalban odébraktam mert fejemen aludt Kép

dora
nagyon jók a kerszetlős képek Kép aki melletted áll csajszi nem a kereskedelmibe járt anniyra ismerős de nem tudom honnan

kob
ne busulj 7végére igérik a tavszt bár... sajna sok esővel
én tervezetm tegnap hogy elmegyünk valamerre gyerekekekl csavizni de olyan vacak idő volt hogy nem mentünk sehova a játszóra akrtam beugrani de itt az udvaron is olyna sár volt igy kihagytuk

mrege
nagyon jók képek bizti jó volt a fürcsi nagyon kalssz hely leht ez ballószög a képek alpján

cukker
tényleg nem szaban kamillával törölgetni a babszemét mert kiszárítja bört és kireped ezt a barna dokinő mondta szemészeten csak forralt lehütött vizzel ja és nyugodtan probáld ki tejcsit a szemére nagyon jót tesz nekünk ez jött be legjobban szemre is és orrba is még volt

képzeljétek teljessen kiment fejemből hogy hétfőn vinnem kell a csajokat kórházba nm is intéztem még áki mellé senkit olyan hülye vagyok most anyu probál táppénzre jönni én meg megprobálom elintézni hogy estére hazajárhassunk a csajokkal mer szegény ákikám teljessen ki fog készülni nélkülem Kép legalábiss szerintem aztán kitudja Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,

engem elért a vég.... Elkaptam ezt a hasfájós vírust, három napja nem eszek, semmi erőm nincs Kép. Annyira sz...-ul vagyok.
Eszternek kijött az ötödik foga és mindjárt a hatodik is. Ezek most nem viselték meg annyira.
És tegnap féléves lett, köszönjük a gratulákat.
Még jövök, csak vissza kell olvasnom.
balim

Roz, gyerekelmexet olvastad? Azzal mos fogat ugye Adri?Ezt a férjem kérdezte.

Kob, hát áll itt kint egy csomó autó, de nem tudom, h mind a szomszédnál dolgozik,mert fúrni ott fúrnak, vagy vki Sygékhez is jött, az előbb nem láttam az Õ autójukat, de épp a garázsba is beállhattak.

Kép
seriff

Szia Roz,
tudom, hogy jön a tavasz, de aztán megint hideget mondanak, és az energiaraktárom kifogyott...
Az allergiavizsgálat miatt mentek a kórházban? Szegénykék.. Ha tudok valamiben segíteni, nyugodtan szólj: gyerekvigyázás, főzés, ilyesmi, jó?

Balim,
húú, az nagyon rossz lehet... És mellette ellátni a családot? Legalább Esztert a fogzása nem viseli meg.
Küldök energiát! Kép

Kép

Kép
kobudo

Inkább illatos virágot küldök!
Kép

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Annyi mindent szeretnék írni...
Bepa, Lili
Fogzó (ez furán hangzik) babákat nagyon-nagyon sajnálom. Kép Kép Sajnos vannak babák akik nagyon megszenvednek vele és bizony sokáig elhuzodhat, míg más babák szinte észre sem veszik.
Szerintem is Dentinox és Panadol baby.

Cukker,
Nagyon édesek a képek. Családostul megnézegettük őket. Danika rögtön mondta, ő is így fog fürödni a kistesóval. Kép Kép 2 kérdése azért volt.
1. " hová bujt a baba kukija?" Nem nagyon értette, hogy neki nincs mert neki puncija van...Kép
2. "miért ül a baba bilben a kádban?" Kép

Mindenestre sikerültmeggyőzni a férjem hogy mi is vegyünk ilyen fürdőfotelt, hogy ne kelljen a kiskádat+álványt raktározni a fürdőszobában.

Mrege,
Rege nagyon szép a képeken. Kép és tetszik neki a vízalatti uszás? gabiék is voltak úszni?

Kob,
Te mersz ilyen hidegben fagyit adni Kamillának? És nem fájdul meg a torka?

Dora,
A ti képeiteket is megnézegettem. Nekem az tetszik amikor Kati szinte ki sem látszik és a kutyu benéz hozzá a kocsiba...annyira aranyos arcot vág. Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

seriff

a tablettát és csongrádi u. olvatam bocsi eli sfeljtettem de rre az elmexre nem emlékszem de egyébként igen gyerekelmexxel mossuk a fogukat bár most csillámpros colgéttal lakott jól reggel Kép
meg 1 fogkefével Kép állandóan szétrágaja fogkeféket
nagyon köszi hogy megkérdezed tőle dolgokat
rá kellene beszélnem adrit hogy ne féljen dokiktól és elmenni vele és megnézetni mennyire komoyl ahelyzet nehogy a kis marado fog csirák is már ilyen ásványianyag hiányossan fejlődjenek ki vagy most hülyeséget modtam ?! akkor bocsi

balim
jobbulást neked már én is előre félek ettől a vírustól az én vékony rosszevő csajomra még ezt iis rájön elfujja szél

jaj még eszembe jutott
most vásároltam az ökonettől egy ugyneezett grépfruit cseppet ez náthás idpőszakban megbetegedésekkor segit 3800 ft volt egy kis üvecse de nagggggyon jó a miltkor mikor betegek voltak gyerekek ezt adtam nekik és mintha jobban gyógyultak volna most adrinak folyik az orra megint meg köhög de adom neki ezt a csepett és uyg látom hazsnál csak ne lenne ilyen drága

Kép

Kép

Kép
roz23

Hú Balim,
Én is nagyon sajnállak. Kép Te (ti) vagy nálunk most a "példa". Hoyg késöbb még talán mi is bevállalunk egy 3. baby-t. Bár én nem tudom elképzelni hogy olyan ügyi legyek mint te. Kisbaba + 2 fiú+úszóversenyek+színház+fogzás+....

Roz,
Jó hogy írtálKép Szegénykém és Tibor esetleg nem lehetne Ákival???

KépKép
KépKép
nana09

kob: személyes, de leírhatom, mert még mindig a hatása alatt vagyok
férjem féig meddig zenész is. kirakott a háttérre, egy szívet amelyben minden elem egy zeneszám(Winamp)...a közös életünkben számunkra fontos, és felejthetetlen számokból (Pl: eric clapton, bill fraser, city of angels fimzene stb.)igazából nem kerül semmibe és ez a legszebb benne (persze vannak az én férjemnek is hibáiKépde ezzel most mindent jóvá tett!
Bocs, ha érzelgős voltam
Ja, és köszi a bíztatást, csak kibújik az a fogacskaKép

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Nagyon nagyon eltüntem és bocsi érte.
Hogy vagytok?
Sajnos nem nagyon tudtam vissza olvasni mert ennyi mindent képtelenség. Mi jól vagyunk a lányokkal minden rendben van.
remélem mostár sűrűbben tudok talán jönni.
Puszi mindenkinek!!!

Kép

Kép
samchee

kob
a bizos jelen nálunk tavasznak hogy hemzsegnek a házban hangyák már ma egy tucatot összesepertzem meg proszívóztam de egy morzsát is találnak tela szalad velük a ház és 3 gyerek mellett nehéz nemalálni morzsát Kép most jön az része adolgok nálünk hogy mindne kajcsi után sepregetek vagy megeszik a hanygák adrit ....őt mindig összecsípik

nana
én is ugy uuutáltam kerülgetni az álványt meg a kádat ugyhogy gyorsan megbszéltük ákival hogy ő már agyfiú mehet a csajopkkal fürdeni Kép
ez maci nekem is nagyon szimpi szerintem az ár sem vészes és amig nem ül olyan 7 hós kóráig tuti tudjátok használni vagyis attól függ menniyre lesz ficánka a baby Kép az azért jó arány szerintem

Kép

Kép

Kép
roz23

Balim: jobbulást és próbálj eszegetni, tejcsi miatt!!!
Beteg Benedek:Kép

KépKép
KépKép
bepa77

Roz,
Tényleg...ezt a grapefruit cseppet már az anyukám is mondta többször is, csak én mindig elfelejtem. ő is esküszik rá!

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
igen, merek, bent ette meg a cukrászdában Kép Egyébként itthon is szoktunk enni, tölcsérből.

Roz,
tényleg, nálunk is megjelentek a hangyák! Kép Húú, rengeteget söprögetek én is, naponta porszívózás, mondtam is, hogy ez is csak addig, amíg Emese nem mászik, utána naponta 2x porszvózok Kép

Bepa,
nagyon jó érzés lehetett, ha így gondolt rád! Hibája mindenkinek van, Õ is elfogadta a tiedet, gondolom... Így kerek a világ!

Sam,
örülök, hogy jelentkeztél!

Kép

Kép
kobudo

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?