Dóra
Nagyon szépek vagytok. Aranyos Kati isé s a kutyus, ahogy érdeklődve lesik egymást.
Bepa
Beninek gyönyörű szép nagy szemei vannak.
Rege csodaszép.
Nana
Aranyos Dani, meséltem én is férjemnek a jó kis beszólásait.
Erszényes
Nekünk még mindig rendszeresen zöld a kakai, néha sárga. Nekem azt is mondták, h még miattam van. Meg azt is, hogy a végén zöld volt a magzatvíz, meg hogy nem tudja még teljesen kiválasztani a méreganyagokat, szóval válogass kedvedre. Én már megnyugodtam.
Roz
Oda a vakolat?)) Én nagyon kínlódom velük. Néha egy egész hadsereg vonul a falon. Azt mondják, hiába irtom, ha a szomszéd nem vigyáz. Legalább ti jól alszotok.
Seriff
Asszem nekem is le kell adnom a rendmániámból, hisz a porszívó mindennap kell. Bencének is már az agyára megyek a :"Vigyázz a morzsákkal!" mondatommal. A sütőport nekem anyukám mondta, nagyon jó. Úgy eliszkolnak tőle, csak az a baj, ha eltakarítom újra jönnek. Meg hát jól néz ki sütőporral a konyhapult. Férjem szerint nagyon gusztosos. )))
Balim
Esztikének gratula! Nagyon sajnállak. Én minden évben elkapom, bár tavaly kimaradt szerencsére. Na ez az a betegség, amitől a legjobban rettegek. Legalábbis, amiket átéltem eddig azok közül.
Bepa
Kedves a párod. Én is pont így voltam tegnap. Finomat főzött, gondoltam legalább a rossz tulajdonságok mellett van jó is.

Én sem vok tökéletes. Én mostanában annyit pörölök vele. Biztos a hormonok. )
Lili
Sajnálom, hogy ilyen nehezek a napok.
Ma voltunk tanácsadáson. Na pont ez hiányzott nekem. Állítólag csak 4 dgk-ot hízott. Látszólag nő, és kerekedik, de az tény, hogy sokat kakil. Ma is már 4 volt 11 óráig. Amúgy minden ok. Nagyon sírt, mert éppen aludt volna már. Kellemes az idő odakint.
Ja, képzeljétek. Én is ettem két napon keresztül 4*5 golyó utricát és ma reggelre úgy beindult az egyik mellem, hogy Adrinak utána orrán száján jött vissza. Csak így nem tudom, h végül mennyi maradt benne, mert utána még kérte. De hallottam, hogy akkorákat nyelt megállás nélkül. Most végre sok lett a tej, ezt meg kihányja. Próbálkozunk. Viszont ezt a mellet szereti, a másikat alig szívja, és abban így alig alig van. Próbálom többet arra tenni.
Azt mondta a védőnő, hogy egyen 3 óránként 100-at. Dehát most meg olyan jót alszik. Remélem nem lesz baj és hízni fog.