A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Ancsi,
Alvás Kép
Meli nagyon helyes az etetőszékben. Kép És ügyesen áll négykézláb!!! Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Benéztem a szobába és az én drágám mozdulatlanul fekszik,de a szemecskéje nyitva van.Gondolom el se tudja képzelni mi ez a hangzavar.Szegénykém pedig olyan fáradt.
Na bekukkoltam megint,most visszaaludt.Hallanotok kellene ezt a kopácsolást.
Júj,de mérges vagyok.Megzavarják a kis álmát,pedig ilyenkor olyan jókat szokott szundizni.CsúnyákKépKép

ancsi26

Egy pár új kép! Kép

Dani fürdik. Szép nagy pocakja van Kép
Kép

Így néz Dani a bátyusra. Kép
Kép

Aki pedig le akarja harapni a fülét Kép
Kép

Tegnap kirándultunk az erdőben, futóversenyt játszottunk, Beni nagyon élvezte. Persze legtöbbször ő nyert. Kép Dani meg egy nagyot aludt a babakocsiban a jó levegőn. Kép
Kép

benianyu

Benianyu.
Köszi a bókokat.
Nagyon jók a képek.Meg kell falni ezeket a fiúkat.Ollllyan édik.KépKép

ancsi26

Benianyu.
Köszi a bókokat.
Nagyon jók a képek.Meg kell falni ezeket a fiúkat.Ollllyan édik.KépKép

ancsi26

Sziasztok!

Benianyu!
Édesek a fiúk!Kép
Tök hüle vagyok, a futós képeknél azt hittem először, hogy nem mind a két képen Beni van. Még néztem is, hogy hogy hasonlítanak egymásra.KépKép

Ma egyébként is ritka rossz napom van. Nincs semmi baj, mégis olyan rossz a hangulatom.Kép
Pedig Nati egyre ügyesebben alszik éjszaka, tökre örülünk neki!Kép

Megann!
Örülök, hogy jelentkeztél! Szépek vagytok a képen!?Kép
Remélem gyorsan rendeződnek a dolgaid!Kép

Prüntyi!
Tündike nagyon aranyos!Kép
Jó pihenést nektek!Kép

Nyúlné!
Fannika nagyon szép baba. Olyan kis formás a buksija!Kép
Kisnyúl sapkában tündéri!Kép

Ancsi!
Melike milyen ügyesen áll négykézláb! Nem semmi!Kép

Mea!
Hogy viselte Livike a szurit? Mi a jövő héten kapjuk ezt az oltást!Kép

Ayse!
Lili biztos édes lehetett és milyen kis okos!Kép

Barbi!
Vagányak a fiúk! Noel különösen a szívem csücske!Kép

Annamami!
Mazsi csini az új nacijában!
AlvásKépKépKépKép

Megyek, nyüszi van.

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Ancsi! Melike nagyon jól mutat az új etetőszékében! Kép

Megann! Jó, hogy újra jöttél, nagyon szépek vagytok a közös képen, de persze Léna a külön képen is nagyon gyönyörű.KépKépKép

Benianyu! Tündéri kis fiaid vannak, látszik Benin, hogy odavan Daniért! Ez olyan jó lehet..... Kép

Viki+Peti, aki ma 6 hónapos!Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Argh!

Az előbb írtam, megjelent, és most meg nincs sehol!!!

A lényeg: Zsuzsa baba még mindig beteg, tegnap este újra belázasodott. Ma meg kb 11 óta szinte egyfolytában alszik, egyszer ébredt fel szopizni, de azonnal visszaaludt. Szegény kis manó. Kép Úgy taknyol és köhög. Hányszor szabad nekiesni az orrának ezzel a porszívóval? Nem akarok túlzásba esni, de hihetetlen mennyiségű taknyot szívok ki belőle.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica,
szerintem érzéssel,mint mindigKép a porszívóval.nem hiszem,hogy ártanál vele,de fújjad SteriMarral is!
jobbulást Zsuzsa lánynak!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Rokica,
Nekünk a kórházban azt mondták, hogy akár 6-8-szor is lehet egy nap szívni. Sokkal fontosabb, hogy a váladék kijöjjön!
Szegény Zsuzsa baba Kép Gyors gyógyulást kívánunk!

Ancsi, Duda, Viki,
Köszi a bókokat! Kép

benianyu

Rokica,
szerintem érzéssel,mint mindigKép a porszívóval.nem hiszem,hogy ártanál vele,de fújjad SteriMarral is!
jobbulást Zsuzsa lánynak!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nem haragszotok meg ha rakok még pár képet fel?
Most ilyen kedvemben vagyok.Kép

Apával banánt eszünk:
Kép
Reggeli hancúr:
Kép

Nagyiéknál aludtunk:
Kép
Kép
Kép

Egerben kirándultunk tegnap:
Kép
Kép

Anyával:
Kép

Bocsi a helyfoglalásért.

ancsi26

Kornél ma is rástartolt a DVD-re... túl jó helyen van ez neki:
Kép

Kukucskaaaa:
Kép
Kati&Trisztán&Kornél
Vendég

én is írtam az előbb, de most nincs sehol...KépKépKép ez rémes!

Benianyu fiait, és Ancsi Melijét dícsértem a képeken!
Vendég

ezt a kaki babanetet!!!!!!!!!Képmindent elküld akár többször is,csak azt nem,amit tényleg akarok!most begurultam!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Az előbbi üzenet, ami elszállt valahol útközben:
(úgy látszik, már reflex-szerűen mentettem el!)

BenianyuKép,
nagyon szuperek ezek a képek!!! Danit be lehet zabálni, milyen kis husi... és ahogy nézi Benit!!! CsúúúúcsKépKépKép.

A mai éjszaka nem volt annyira rémes, de csak azért, mert következetlen, rossz mami voltam, és bizony nem hagytam bömbölni Kornélt. Kivettem, mellretettem (pedig tuti nem az a baja, de legalább bealszik) aztán vissza a kiságyba. Rá fél órára már megint ment a balhé... akkor a párom feladta, kiment a nappaliba aludni (4-kor kellett kelnie), én meg magam mellé vettem. Tudom, hogy ez nem megoldás, de annyira nem volt lelkierõm. Majd ma este MEGNEVELEM a kis pöcsöstKépKépKép.
Kép

AncsiKép,
Meli a második képen, ahogy néz.... õrült jóóó!
Vendég

Köszönjük a jókivánságokat! Úgy látszik, használt, mert Zsuzsa felébredt, és tök megújult energiával kapirgálja a habtapit és tolja magát rükvercben. Még mindig rekedt, de nem tele orral ébredt. Eddig azt csináltam, hogy megvártam, amíg hallhatóan nem kapott az orrán levegőt és akkor pucováltam neki, meg lefekvés előtt, hogy éjjel ne emiatt ne tudjon aludni.

Most egyébként az a legújabb tudománya, hogy ha felültetem, akkor jó ideig egyensúlyban marad, még úgy is hogy közben nyúlkál tárgyak iránt. Ha a lába előtt van, akkor meg szinte hasravágja magát a padlón, elkapja, és visszaegyenesedik ülésbe. Ez nagyon tetszhet neki, mert elszántan gyakorolja. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nemesek!

Peti is ugyanígy rá van izgulva a DVD-játszóra!!!Kép
A mienk is ugyanígy a legalsó polcon van. Amikor tolatva ér oda, akkor pedig megrugdossa egy kicsit, mert szerinte nem kell annak egyenesen állnia!!! KépKépKépKép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Róki!

Zsuzsának jobbulást kívánok, remélem mielőbb meggyógyul!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ja, és mindent ver a földhöz. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ancsi Kép

Nagyon szép sorozat!Kép

Roki Kép
Örülök,hogy zsuzsa jobban van!Kép
Marci is kapirgálja a habtapit,rémes hangja van.Kép
Szerintem.
annamami

Zsuzsa - bocs...Kép
annamami

Megann!Kép

Nagyon szépek vagytok!!!!!Kép

Ancsi!Kép

Ti is!!!!Kép
A csirkemelleket kis kockára vágva megfőztem jól és leturmixoltam majd jégkockataróban lefagyasztottamKép

Benianyu!Kép

Jó a futós kép nagyon!!!Kép

Nemesek!Kép

Gyerekek nagyon helyesekKép

Lívi ma nagyon édi volt de most nem tud aludni mert felébredt és sírtKép
Lehet az idő vagy fog vagy nem tudom, megyek is....

Mea
mea

Flocika, Kép
gőzöm sincs, nálunk nem volt láz, csak egyszercsak fogak! Kép

Benianyu, Kép
nagyon helyesek a fiúk! Először nem értettem, ki a másik kisfiú a futóversenyen, azt hittem, a férjed másik gyerekei közül az egyik, de akkor meg nem stimmelt, hogy ikrek ugye nem lehetnek.
Végül rájöttem ám, hogy ilyen csalafintán tetted fel a képeket!

Rokica, Kép
ha nem akarod annyit szívni, nálunk a hasonfekvés is bevált, akkor is kijön a takony, csak kicsit gusztustalan, és gondolom ha kórság van, azért marad bent is.

Megvolt az 5 hós oltás, Zita szokásához híven leordította a dokibácsit, de már egy kis csúnyán-nézéssel is fűszerezte a dolgot. Kép
Étlap kibővült, napi 1x adok neki nem HA-s tápit, így napi 3 féle tápi lesz (egy darabig), és mehetnek a gyümik is! Tiszta Kánaán! Kép

Tünde&Zita 26-1
Vendég

Csak bekukkantok, mert Julcsi épp egyedül játszogat, nekem meg dolgom van.
Megann, jó, hogy megint jöttél! Szépek vagytok. remélem, minden rendbejönKép
Andi, neked pedig jobb kedvet kivánok estéreKép

KépKép

KépKép
majola

VikiKép,
át fogod rendezni a DVD-s részleget? Én sokat gondolkoztam, mert tuti, hogy nagy lesz a káosz állandóan, de nem szeretném... meg nincs is nagyon helye másholKép!
Kati
Vendég

Ancsi!

De jó képek! Kép Nagyon helyesek vagytok együtt! Kép

Természetesen a többiek képei is jók! Kép

Eldőlt a harmadik baba sorsa: lesz hármaska Kép, és úgy szeretnénk, ha jövő év május-júniusában születne meg. Így megúsznám a nyarat a terhességel és a szülésnél is. És 2 éven belül leszünk. Remélem "odafönn" is így gondolják. KépKép

Sis! Kép
Írtam választ és kérdést!

Dóri&Gergő (nyáron 8 éves)&Viki 22-1
Vendég

Flocika!
van olyan vírus az ismeretségemben, és se torok pirosság, se hasmenés, csak láz, viszont keményen magas, 40 fokos. Szerintem fogtól nem lehet ilyen gáz helyzet.

Dóri
Vendég

Dóri!Kép

De jó, remélem valóra válik az időpont is h mikor legyen hármaska.Kép

A GYEDDEL hogy működik a dolog, ha 2 éven belül születik kistesó akkor ugyanennyi marad????

Mea
mea

Zsuzsa baba megint 4 óra óta alszik. Mondjuk így legalább én is behozom az alváslemaradásomat...

Beszéltem a doki nénivel, mivel szerdán ismétlődött a láz, ami legutóbb vasárnap volt, és előfordult egyszer-kétszer, hogy a nagy köhögésben visszabukott kaját.

Azt mondta, vigyem be holnap betegrendelésre.

Na most az ő betegrendelése este 6-kor kezdődik, ami Zsuzsa fürdetésideje, 7-kor általában már alszik. Ezenkívül időpont már nincs, tehát csak úgy tudnék odamenni, hogy korán érkezünk időpont nélkül, és reménykedem hogy hamar bejutunk. Lelki szemeim előtt lebeg, hogy mint múltkor, 2 óra hosszat kell majd várni a különböző beteg gyerek között, míg Zsuzsa ájuldozik a fáradtságtól, mert belezavarunk az alvásidejébe.

Megéri ez szerintetek? Õszintén szólva szerintem nincs olyan rosszul hogy megérné így felkavarni a napirendjét csak azért hogy a doki néni ránézzen, és azt mondja, idő kérdése hogy meggyógyuljon.

Most tök bizonytalan vagyok.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Kértem időpontot hétfő reggelre.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica,
dokinéni nem megy házhoz? Mi pont ilyen okok miatt választottunk olyan dokibácsit, aki kijön. inkább kifizetem a vizitdíjat. Kép

Dóri,
de jóóó! Kép Mi nyár elején kezdjük a projektet!
Vendég

ma írni kell még 1x, és akkor látom az előző; írásom. KépKépKép
Vendég

Dóri!

Remélem összejön "Hármaska" úgy, ahogy tervezitek!Kép

Nemesek!
Tuti nem rendezem át a DVD-s részleget, mivel sehová sem tudnám tenni ezen kívül! De talán lesz új lakás, és ott külön gyerekszoba, ahol nem lesz DVD meg video, meg Tv, meg semmi ilyesmi-----egyelőre! KépKépKép

Viki és a ma 6 hós Petike

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Rokica!
Semmiképpen sem én vinném oda a beteg gyerekemet!!! Hívd ki az orvost Zsuzsához. Szerintem nincs is olyan orvos, aki nem megy ki házhoz, főleg ilyen esetben, hogy pl. nem egy oltásról van szó.

Mea!
nem tudom, teljesen béna vagyok e témában, holnap de. fogom felhívni a cég könyvelőjét és megkérdezem. Félek egy lehetséges kormányváltás simán bezavarhat egy ilyen dologba. Vagy akár egy családi pótlékba. na jó, nem akarok itt politizálni. De igencsak bármi megeshet..

Ha érdekel elmondom mit mondott a könyvelő holnap!

Tünde! Kép
MI július/aug/szeptemberben kezdjük. Kép Aztán lehet, hogy nem is jön össze az elején. Ki tudja..

Dóri
Vendég

kancsalság:
gyerekdoki szerint még nem érdemes megnézetni, de mivel mind a ketten szemüvegesek vagyunk, 1 éves korában kötelezően el kell majd vinni szemészetre Zitát.
Vendég

DóriKép,
gratulálok a döntéshez... és persze írigykedem is (nálunk nem lesz hármaska)!

VikiKép,
persze, el is felejtettem, hogy Te írtad az újlak-projektet... nálunk van gyerekszoba, de ez nem óvja meg a tv-állványt és a rajta levőketKépKépKép.

RokicaKép,
számomra teljesen érthetetlen, hogy miért kell beteg gyerekkel a váróba menniKép. Pláne bébivel???
Én úgy tudom, beteg gyerekhez KÖTELEZÕ és természetesen INGYEN kell kimennie a házi gyerekorvosnak. Csak akkor kérhet pénzt legálisan, ha egészséges gyerekhez hívod ki, mert nem akarod levinni. Szerintem ez így érthető és igazságos is. Minden más szemétségKépKépKép!!!
Kati
Vendég

Képzeljétek, Zita elkezdett "másképp" dumálni!
mondta, hogy hhháddáddáddádáddádá, meg hogy hhhábbábábábábá. Nagyon erőlködik, hogy kinyomja a popsiját, mint Majola Julcsija, de kicsit nagy a koffer, és nem megy.

Kati,
nem kötelező kimennie a gyerekdokinak!
Én nem reklamálok a vizitdíj miatt, mint írtam, mi direkt olyat választottunk, aki kijön.
Vendég

Köszi Dóri!Kép
Kiváncsi vagyokKép

Mea
mea

Nem is írtam, hogy Lívi megkapta az agyhártyagy. elleni szurit, kb. fél perig sírt ennyi.
Ennek nincsenek mellékhatásai szerencsére úgy hogy nagyon jó kedve volt.

Ja és 9020 gramm és 76(!) cmKépKépKép

Remélem picit megáll a gyors növésselKépKépKép

Mea
mea

TündeKép,
úgy látszik, akkor mi szerencsések voltunk, mert eddig háromszor költöztünk/három kerületben/három gyerekorvos és mind eszerint járt el... én mindenesetre nem tartom igazságosnak, ha elvárják, hogy egy beteg, esetleg lázas gyerekkel lemenjek a zsúfolt rendelőbe, ha nem akarok/tudok ezért külön fizetni.
Vendég

És még az jutott az eszembe, talán a "szabad orvosválasztásnak" köszönhető ez, nem?
Lehet, hogy nem az a doki, akihez területileg tartoztok, és akkor tényleg nem köteles kimenniKép.
Na mind1, nem lovagolok ezen továbbb, mert amúgy minden tiszteletem a dokikéKép!!!!
Kati
Vendég

Kati,
akihez tartozunk, az nem jön ki; ezért választottunk mást. De ő kijön a gyerek 10 éves korában is.
Persze az lenne a normális mindenhol, amit Te írsz!!!
Vendég

Sziasztok!

Pár kép, majd jövök.

KrisztaKépKépKép

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Én sose adtam pénzt a dokinéninek, Karácsonyra kapott ő is meg a védőnő is egy kis csokoládét. Lehet ez a baj? :P

No mindegy, lehet ideje lenne dokit váltani. Olyan kéne, aki tud angolul is, hogy baj esetén David is tudjon vele kommunikálni. De hát hol találjak ilyet? Az orvos a Bethesdában nagyon rendes volt, azonnal angolra váltott, de nincs magánrendelése, pedig első dolgom volt, hogy rákérdezzek...

Zsuzsa baba 6 után valamivel feléledt, elmentünk fürdeni, és fél nyolc óta megint alszik. Remélem gyógyulgat is.

Ha ki akarom hívni ezt a doki nénit, akkor szerintetek annyi hogy telefonon megkérem, jöjjön ki? Tünde, ha nem titok, ti mennyit adtok egy kijövetelért? Ha nem akarod publikusan, akkor emailben ird meg légyszi!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Szóval mikor Zsuzsa újszülött volt, akkor házhoz jött ez a doki néni, de ha jól tudom, akkor még tényleg kötelessége kijönni.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok lányok,
Nem tudok visszaolvasni, bocsi, pakolászom.

képzeljétek Tüncsi ma a másik irányba is megfordult, többször is! (hasáról hátára)
Ja és még egy jó hír...Kép ma sírás nélkül 10 perc forgolódás után elaludt a kiságyába,ott voltam vele, mindig látott mikor kikukucskált, vigyorgott egy nagyot és nyűglődött tovább! Olyan édes volt! Kép
Remélem nem szólom el a dolgot és megtartja újdonsült jó szokását Kép

Lányok a vibrucol kúpot meddig lehet folyamatosan adni? már 5-6 napja adom, hogy a hétvégei kiruccanást is nyugodtabban bírja, meg úgy tűnik készülődik a következő fogacska...

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Rokica,
én megkérdeztem tőle, mennyi a vizitdíj, 3000Ft-ot kér, de mondjuk az első kötelező látogatáskor nem kért pénzt. De az összeg változó, mert pl a szomszéd lány dokija 1500Ft-ot kér. Én nem bánom, hogy így van, mert tök normális, hívhatom hétvégén, éjjel, ünnepkor, akkor is kijön, és telefonon is beszélhetek vele minden szirszarért; és az sem utolsó dolog, hogy ha hívom, akkor tudja, hogy ki a gyerekem, és hogy mi van vele.
Egyébként ha nem a város szélén laknánk, és a férjem nem utazna ennyit, és lett volna kocsim már ősszel, akkor lehet, hogy nem fogadtuk volna meg, mert egyszerűbb lett volna úgy az élet. Mindenesetre nem bánom.
Vendég

Ancsi,
Melike nagyon aranyos a képeken! Szépek vagytok együtt is! Kép

Kriszta,
Kincső is nagyon helyes, a fürtös kis haja nagyon szép! Kép

Kati,
Kornél nagy csibész, dvd tényleg veszélyben van. Kép
Eszembe jutottál, mert te ajánlottad a Szafari társasjátékot. Most volt alkalmunk kipróbálni, tényleg nagyon jó, meg fogjuk venni Beninek. Kép

Dóri,
Éljen a Hármaska projekt! Kép

Zita, Rokica
Mi 2.000 forintot adunk a doktor néninek és házhoz jön, ha hívom. Igaz, ő már 4 és fél éve jár hozzánk, jól ismer minket. Hétvégén is hívhatom, ha nagy a baj. Relatív közel lakik, de nincs autója, így hétvégén ha kell, Apa elmegy érte kocsival.

Prüntyi,
Gratula a forduláshoz! Kép És drukk, hogy ilyen jól menjen az alvás továbbra is! Kép

Benianyu

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?