Vigyori fejet "rajzolok" közben meg dagadtra bőgtem a szemeimet, mert elveszítettük tegnap a fiúpapagájunkat, ezért nem is jöttem tegnap. Pedig olyan szépen kezdett rendbejönni, szurira vittük, antibiotikumoztuk, olyan szép lett, és mégis...szörnyű volt végignézni a halálát. Még lombikok után sem sírtunk ennyire. Elgondolkodtunk rajta, vajon való-e nekünk kutya, macska, ha ennyire fáj elveszíteni egy kedvencet. Eddig valahogy könnyebben ment, amíg a szülői házban történtek hasonló szomorú események...
Judit
Bejelentkeztünk Vereczkeyhez, választhattunk, magán: jövő kedd, 12 000 Ft, vagy a Nyírő: április kitudjahanyadika. Hát nagy levegő: magánrendelés! Asszem, Kabdebo már nincs nagyon a képben, mindegy, azért elmagyarázom nekik, mit kell csinálni!
Szia Enigma
már hiányoztál! Egyszer azért tényleg elmegyek hozzátok, oksi?
Kép jöhet nekem is, felteszem szívesen! Tudtam, hogy fogacska van a dologban!! Úúúú.
Gigi
Nekem eddig átlag fél órába telt, míg megszültem egy hozzászólást, most már kb. másfél óra, közben jön 20 újabb hsz, de csakazértis megírom!!!
Grillázs
Nagyon fogok szorítani neked a köv. szűréshez!!!
Be vagyok én is tojva, most megyek majd jövő szerdán.
Kata
Ha optimizmus van, akkor nem lehet baj, addig meg éljen a gőzölés!!!
Réka
Tegnap eszembe jutottál, mikor a tv-ben néptáncoltak a Múzeumnál. Nem azokat a gyerkőcöket tanítottad véletlen stimu alatt?
Szép álmokat! Neked is, Inari
, pocokokra vigyázni! Vanda
Dévisz...
Mi a baj Pesttel?? Na jó, ne válaszolj, én is tudom!
Szóval már te is alkoholizálsz? Hová jut ez a topik?? Dekadens Dévaisok fóruma.
Szerintem is szólj Pista bácsinak!!! Ági
A Trófea nekünk is bejött, többször voltunk már ott, jó kis hely.
Dodo
Köszi, még soha nem volt ilyen hosszúra nyúló szülinapi köszöntés-özönöm, ma a véremet vevő asszisztens néni is felköszöntött!
Gyönyörű a kislányod!!! Kagyló
Remélem, csupa jó benyomással térsz haza a Dévai Intézetből az első randi után, izgi nagyon!!
Anna

Tudom, kit kell olvasnom, ha magam alá kerülök, mindig visszarángatsz a mosolygós tartományba az írásaiddal!!!
Seszi
Ági guru néni még Lkt guru nénije is!!
Timi küldött egy tök jó leírást róla, amit Szani készített. Szerintem Rékának is megvan, Szani nagyon ért a marketinghez, érdemes azt is elolvasni!
Na kicsit eldugulok. Pussz