Elég pocsék az idő...
Lora
Hát éppen akartam írni,hogy talán már jobban vagytok,de olvsaom,megint kezdődik a hercehurca..
Azért kitartás,lassan csak jön a tavasz és ezek elmúlnak!
igen,mi egész nap lehetünk,senki meg sem említette,hogy előbb kéne mennem érte.Az ottalvás evidens,a bölcsiben is így volt,de ott mondták,hogy 3-ig vigyem el
(előtte is kb akkor mentem érte
).Itt még ez sincs,elég közvetlen a kapcsolat az óvónénikkel,nem tudom,ezen múlik-e vmi...De fel sem merült...
Na jó,ha nevelés nélküli munkanap van,azért nem viszem
! Nektek eleve kikötötték?Én nem tartom jónak,mert épp,hogy belejönne a játékba,aztám már jöhet is haza...
Állás:jujj,nagyon drukkolok!!!
Remélhetőleg összejön,ha mindenképpen vissza kell menned.
Bölcsességfog
... Szerencsére azért Villő elég nyugis,nyugodtan ott merem egyenlőre hagyni...majd meglátjuk,ha mászni kezd
! Petra
Jaj,de örülök,hogy rendbe jöttélt,bár az utóbbi napokban kezdtem én is depis lenni...Na nem a korom miatt,csak úgy...
De ez is elég...
Ma már én is jól vagyok,hála a szuper időnek
!Vagy a melegfront van rám jó hatással? Tetszik az okfejtésed,és van is benne vmi...
Hmmm...40 felé...banya?
Jó szórakozást kívánok gsyermekmentesen
! Kriszta
Ne irigykedj,locsog az eső...két napja még a hó esett...
Normális ez??? Nem,nem lett beteg,nem tudom,mi volt ez az enyhe hőemelkedés,estére már semmi baja nem volt...(?)
Köszi az infót,most jól megrágom,hogy vajon fog-e tavasszal az én drága fiam annyit motorozni,vagy netán rákap végre a biciklizésre?
Tyűűű,Apának akkor sok boldog 3.X-et

!Mi mindent ügyeskedtél össze?
Éppen kérdezni akartam,hogy ott mennyiért vesztegetig a Viburcolt,mert itt szt baromi drága.Így tuti csak éjjel fogom használni,mert 1 hét alatt elfogyna...
Enikőnél nem erősödtek fel tőle a tünetek?(ahogy az homeopátiánál lenni szokot...khmmm) Pusz,Anyapoc
Ui:többiek???

...

Én is kicsit elkaptam a gyerkőcöktől, de a lefolyása enyhébb. Az esik baromi rosszul, mikor kimegyünk a mínusz 5 fokba és be kell szívni a hideg levegőt...
.
..

NAgyon jól áll neki a sapi! Miért nez ki egyre huncutabbnak?