A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Lányok!

Van valakinek kicsi állványos bébihintája?
Tudom hogy Róki Zsuzsájának van, de még mindig nem döntöttem hogy legyen vagy ne legyen....

M.

Kép

Kép
megann

Jó reggelt!

Megann, nekünk van, kaptuk, de eddig még nem használtuk, csak a helyet foglalja.

Manka

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Szép jó reggelt mindenkinek.

Havtunde,Benianyu,Duda,Viki,Nemesek,Annamami,Mea,Dóri,Ayse,Bkriszta,Cleo: (remélem nem hagytam ki senkit.Ha igen akkor bocsi)
Köszönjük szépen a dicséreteket.Nagyon jól esnek.

Nemesek.
Fiúk nagyon édikKép

Dori.
3.baba.De jóKépKivánom hogy úgy összejöjjön ahogy szeretnétek.
Viki rágásaKép

Bkriszta.
Neked is tündéri,mosolygós a babádKép

Rókica.
Zsuzsa babának jobbulást.Kép

Prüntyi.
Gratula az átforduláshozKép

Benianyu.
Rúdevős kép tutiKép

Cleo.
Én pont tegnap adtam egy kis banánt Melikének,amit reggel már meg is emésztett.KépDe látom többen azt mondják nem adnak,úgyhogy lehet én is hanyagolom még egy ideig.

ancsi26

Davallia.

5hós oltásKép

Pizsamabulit főleg apával imádja.Annyira tud örülni mikor itthon van az apja,úgy néz rá mint egy istenreKépApa meg olvad el,meg én isKép
Hurkákból jóllaknánkKépKép

Senki nem válaszol a tegnapi tejpépes és óraátállitásos kérdésemre??KépKép

ancsi26

Ancsi!
nincs tapasztalatom a tejpépek ügyében, illetve ami van, az már lassan 8 éve volt. Kép Fene sem emlékszik. Kép

Tünde!Kép
Szerintem sem gyereknek való a H.P., pont ez a bajom vele. A volt férjem meg nézeti a gyerekkel! A marhája. Kép könyv még nem játszik nálunk (szerencsére), mert Gergő most tanult meg olvasni, az esti mese meg nem abból van nálunk! Kép Annyira viszont bezsongatta vele a gyereket, hogy farsangon is varázsló lett Kép - mondjuk ezzel nincs is baj, csak sokszor már idegesító, hogy mindenből H.P. van. pl. olvasunk, közelhajol és felszólítom, hogy ne tegye, mert 1. görbe lesz a háta, 2. szemüveges lesz. Erre közli, hogy nme baj, mert a Harry is szemüveges. Kép Aztán persze szerencsére kiegyenesedik, mert a másik érvem az, hogy mit szólna az edző, ha látná milyen gübbedten ül. Kép

Dóri
Vendég

Mea! Kép
felhívtam a könyvelőt, és minden maradna ugyanaz, mint a mostani felállás, tgyás & gyed. Ugyanazok az összegek lennénk, ha 2 éven belül szülök. még leülök majd a főnökömmel beszélni, bemegyünk Vikivel a céghez, ha jobb idő lesz vmikor mostanság.

Dóri
Vendég

Sziasztok!
Visszaolvasni sikerült, csak időm nincs válaszolni a dolgokra....Kép

Cleo, Nyúlné!
Mi is tegnap voltunk a h&m-benKép
És most a képeket visszanézve pont ilyen kukás satyit vettünk, mint ami Kisnyúlnak van!

Tegnap a fiúk férjem anyukájánál voltak, mi meg kicsit vásárolgattunk kettesben. Tök régen voltunk már csak kettesben majd egy egész napigKép

Olyan fos idő van ma, pedig az állatkertbe szerettünk volna menni, férjem cégének van ingyen belépője, de halasztunk.
Talán vasárnap vagy hétfőn kicsit jobb idő lesz.
Ja apa itthon van szabin hétfőig, azért van velünk.

Babák nagyon arik, név szerint nem említenék senkit, mert tuti kihagynék egy csomó mindenkit és azt nem szeretném!!!!!Kép

Köszönjük Leon és Nolcsi nevében is a fénykép dícséreteketKép
Majd meglátom, legközelebb milyen stílusban pompázik Leonka a képekenKép
Addig kitalálom....Kép

Na megyek, mert családi legózás van, építeni kell mindenkinek (pontosabban Leon felmentést kapott, mert kidőlt és elment aludni Kép)

Barbi, Leon, Noel

Kép
Kép
Kép
barbapapa

KépKép
hát nem tudom,én ahogy ott hagytam a földön a brokkolis-zöldborsós krémleveses tányéromat,mert telefonom volt,Kisnyúl rögtön rábukott,ráadásul illedelmesen kanállal és nem fintorgott!KépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

BenianyuKép,
örülök, hogy bejött Beninek is a Szafari. Jó játékot hozzá... mi még mindig favorizáljukKépKépKép!
Infrás egérKépKépKép nálunk is menő!

AyseKép,
ez igazán megtisztelő (hogy lányzód engem írt le előszörKép). Puszild meg helyettemKép.
Trisztánt is nagyon érdekli az írás, olvasás. Minden betűt tud, hogy melyik micsoda (a kisbetűket még néha keveri), de nem nagyon tudom, hogy hogyan tovább... nem vagyok pedagógus, sajna, és már nem emléxem, mi hogy tanultuk, de nem tudom jól megértetni vele, hogy kell két betűt egymás után mondani (lehet, érthetetlen ez ígyKép). Ha Neked van valami módszered, amivel itthon tudnám tanítgatni, légyszi oszd meg... priviben, mert gondolom a többieket nem érdekli. De ha más tudna segíteni, annak is örülnék: nemesek@citromail.hu
Kati
Vendég

SisKép,
én is megvártam a hatodik hónapot... abból nem lehet bajaKép!
Banánt nálunk szemrebbenés nélkül mondta a védőnő és a doki is... ki érti ezt? Csak azért nem adtam eddig neki, mert mióta nem csak anyatej van, azóta jóval kevesebb a kaki. De most már, hogy írtátok, tutira nem adok!!!

NyúlnéKép,
szenzációs Kisnyúl a NagykanállalKépKépKép és hogy kapaszkodik a tányérbaKép!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Minden baba nagyon aranyos, azért nem írom név szerint, nehogy valakit kihagyjak.

Dóri
3. baba Kép Nálunk 20 hónap van a két fiú között és nagyon jó. Már írtam, hogy nekem egyáltalán nem volt olyan nehéz mint ahogy mondták.

A tgyás meg a gyed is ugyanannyi nekem mint volt, sőt egy picit több is a családi pótlék megemelése miatt.Kép

Nálunk hármaska majd akkor jön, ha ketteske 2 éves lesz.Kép

Ancsi
Én Milupa HA tejpépet adok elvileg Lacikának, de ha elfogy és nincs receptem simán adok másikat is. Bazsinál nem is tudtam, hogy van HA és rögötön a boltit adtam. Ha nincs tejallergiás a családban, akkor szerintem nem lehet gond vele. Bár van aki azt mondja, hogy meg kell vizsgáltatni a gyereket ilyesmi előtt, de akkor szinte mindenért rohangálhatnánk vizsgálatokra. Tejes cuccok előtt, lisztes cuccok előtt, tojásos cuccok előtt. Szerintem az allergia amúgy sem ezen múlik, de ez már csak az én véleményem.
Én nem emlékszem rá, hogy Bazsinál az óra átállítás kapcsán bármi gond is lett volna. Max 1 éjszaka az, amikor egy kicsit megborul, aztán másnap már ugyanúgy beáll a ritmus. Nekem eszembe sem jutott, hogy esetleg csinálni kellene valamit.

Tünde
Én minden gyümölcsből csak üvegeset adok a gyerekeknek. Az anyukám egyik unokatestvére a banán héján lévő trópusi vertőzéstől olyan gyomorbetegséget kapott, hogy kb. 10 éve nem tudják meggyógyítani. Rgyszerően nem tudja szerencsétlen visszatartani a székletét ha azonnal nem jut el WC-re..( Már én is csak úgy eszem - nagy ritkán - banánt, hogy először jól lemosom a héját, bár szerintem ez sem kifejezetten hatásos védekezés egy virrus ellen.

Sis
Ha emésztetlen darabokat találtál a kakiban attól nem kell nagyon megijedni. Az nem azt jelenti, hogy még nem érett az emésztőrendszere Máténak, minden gyerek az újonnan bevezetett kajáknál így reagál. Szép lassan áll át az emésztőrendszerük. Ez szerintem egyébként teljesen logikus. Ha hónapokkal később adsz csak neki anyatejen kívül mást, akkor is az új lesz az emésztőrendszerének és az első pár nap nem fogja tudni megemészteni. Szerintem, ha 6 hónapos koráig csak tejet adsz neki és attól szépen fejlődik, akkor semmi gáz nincs.

Kép
Kép Kép
sildike

Kati! Kép

miért akarod tanítani Trisztánt az olvasás/írásra? Annyira érdekli? Kép Mennyi idős pontosan?

Dóri
Vendég

Manka!

Miért nem próbáltátok még ki a hintát??

Lányok!
Én bevallom tisztesen, hogy néha úgy érzem megkattanok itthon.....
Ti hogy vagytok ezzel??

Megann

Kép

Kép
megann

Megann,
én nem érzem úgy, elég sokat jövök-megyek gyerekkel és néha nélküle is.
Vendég

Nyúlné.
Hát ezek a képek naggggyon jók.Olyan édiKép

Davallia.
Én boltba vettem milupásat vanilia izesitésű és gluténmentes.Ma fogjuk megkóstolni.Próbálkoztunk már rizses tejpéppel is de az nem izlett neki.
Leirnád hogy Panda mit eszik egy nap?

Sildike.
Én lehet nagyon buta vagyok de azt se tudom milyen az a HA-s.

Megann.
Néha én is úgy érzem hogy mindegy hova csak menjünk valahova.Ezért várom mindig a hétvégét.

ancsi26

Ancsi
A HA az hipoallergén, mint a tápszerek. Szerintem igazából nincs jelentősége, de ha van tejallergiás a családban, meg pici babáknál inkább ezt ajánlják.

Kép
Kép Kép
sildike

Lányok.
Lenne két kérdésem.
1.Mi is szeretnénk majd testvért Melinek kb.olyan 3éves kora körül,csak azt nem tudom hogy mikor érdemesebb hogy megszülessen mielőtt Meli betölti a 3-at vagy utánna?Mikor milyen juttatás jár?Tud ebben valaki segiteni?

2.Szeretnék venni Melinek Aventos varázsitatót,csak nem tudom hogy melyiket vegyem?Azt amelyik 3hótól van és puha a szivófeje vagy ami 6hótól van és kemény a szivófeje?Esetleg használ már valaki ilyet?

ancsi26

Ancsi!

juttatás ugyanaz. Kép 2 éves korig kaphatsz gyedet, aztán már csak a gyest kapod még 1 évig. minden ugyanaz összegszerűen, mint Melikénél.Hacsak nincs más jövedelmed is még. a tgyás és gyed alapja nem lehet önmaga, hanem az elsőre meghatározott összeget kapod. változás csupán a családi pótlék összegében van, az emelkedik. jelenleg házasságban élőknél ez 2 gyerek után (tökmindegy mennyi idős 18 éves koráig) 24.000 ft.
szal Neked kell eldöntened mikor óhajtasz szülni tesókát.én spec úgyx szeretném, hogy Viki kb. másfél éves legyen. Előbb semmiképp Kép és 2 éven belül legyen. no meg ne nyűron szüljek, és ne kánikulában legyek pocakos. ennyi csupán. Kép így aug-szept.-ben kzedjük a projectet. Kép
aztán meglátjuk mi és hogyan sikerül a tervekből.. Kép

Dóri
Vendég

Megann!

Dettó, én is soxor úgy érzem, hogy megkattanok. Apa szegény sokat dolgozik, csak vasárnap van itthon. Én olyankor mennék, mindegy, hogy hova, csak együtt menjünk. Csak az a baj, hogy ő meg pihenne, és meg is értem, hiszen dolgozik egész héten.
Amit kimozdulok, az a napi séta. Az is mindig ugyanazon az útvonalon, másfele nem lehet menni. Ráadásul tök egyedül. Baromi izgalmas.
Ja, és kéthetente péntektől vasárnapig megyünk Gergővel anyumékhoz. Na, nekem az a felüdülés. Alig várom mindig, hogy menjünk. Csak ilyenkor meg úgy hiányzik a férjem.
Ma is megyünk, apukám jön hamarosan értünk. Kép

Meával múltkor elmentünk csavizni, csak mi ketten, gyerkőcök nélkül. Addig a férjek vigyáztak a gyerekekre. Tök jó volt egy kicsit kikapcsolódni Kép

Sildike!
Erre a HA-s dologra visszatérve, akkor is adhatok nem HA-s tejpépet Gergőnek, ha tápszerből HA-sat kapott?

Banán:
Kép Kép Kép Kép Már én sem adok, pedig az elsők között vezettük be az almával együtt, és Gergő nagyon imádta.
Viszont másnapra mindig!!! piros pöttyös lett a kis arca neki. Először nem tudtam mitől, de a 3-4 alkalom után kezdtem gyanakodni a banánra. Aztán hosszú szünet után kíváncsiságból megint adtam neki egy picit, és újra pöttyös lett. És persze meg is fogja. Úgyhogy azt hanyagoljuk, max a HIPP üvegesei között van olyan, ami teljes kiörlésű gabonával meg almával adja, úgy szokott kapni banánt, de attól semmi baja. Kép

Képzeljétek, eddig Gergő csak üvegesben kapott rizst, na, ma én csináltam neki.
Vettem "A" rizst, azt csináltam meg neki. Olyanra kell, mint amikor nem direkt, de jól elszúrod a rizst, és ilyen nyákos, málé lesz. Szóval nekik direkt így kell csinálni. Na, ez rögtön sikerült is, mert én ezt a fajta rizst nem szoktam csinálni, csak gyorsrizst, úgyhogy olyan lett, amilyennek Gergőnek lennie kell Kép
Tettem bele sárgarépát, meg brokkolit, meg pipimellet. Kép Kép
Hát kíváncsi leszek, ha felébredt, megetetem.

Persze Apa hamija után már nagyon érdeklődik:
Kép

És az új farmerkabátjában:
Kép

kuha

Kép
kuha

Dóri!

Kép Mi is jól elterveztük, hogy jó lenne, ha nyár elején születhetne Gergő, úgyhogy szeptemberben kezdtük a projektet.
Naná, hogy csak decemberben lettem terhes, úgyhogy végigcsináltam a nyarat, a kánikulát meg mindent, aug 28-ra voltam kiírva.
Mert ha mondjuk 4-5 hónapos terhes vagy nyáron, az talán nem olyan gáz, mint 8-9 hónaposan, hatalmas pocakkal.
Dehát ennek a topicnak magyarázom? Hiszen legtöbben nyáron voltunk 8-9 hónapos terhesek... Kép
Remélem, nektek összejön, ahogy eltervetétek, és tényleg nem nyáron kell mindezt végigcsinálnod.

Kép
kuha

Ancsi
Lehet kapni a sima Avent cumisüveghez csak fejet külön. Ja és fogót is. Nekünk Bazsika használta a puha fejeset, de én nem vettem külön poharat is hozzá. Jól néz ki, de szerintem felesleges pénzkidobás.

Lányok, már akartam írni, hogy a XIV. kerületben a Dorozsmai utcában van egy Pro-mama nevű üzlet, ahol az Avent és a Medela cuccok olcsóbbak.

Kép
Kép Kép
sildike

Kuha
Én tápszerből a Milumil HA-t adom, tápszerből pedig általában a Milupa HA-t, de ha nincs itthon, akkor simán adok neki nem HA-t is.
Bazsika Beba HA tápszert kapott és sima nem HA tejpépet és soha semmi baja nem volt.

Kép
Kép Kép
sildike

Kuha,Ancsi többiek!

Én is megyek általában mindenfelé(ma nincs kocsimKép, ezért nem tudok, mert ugye mi faluszélén lakunk a kerekerdő közelében a mézecskalácsháztól egy köpésre, úgyhogy bkv kizárva), tegnap meg nem mentem sehova, és ma már kész vagyok agyilag...

Mondjuk hozzáteszem hogy menni is valahová, na az se piskóta, cuccösszerakás, nagykabát, 2 táska, 20 kilós babakocsi...na szóval azt hiszem kicsit depis vagyokKép, nem is csoda... ilyen fos időbenKép
Szeretnék most egy kicsit mondjuk 3-4 hónappal öregebb lenni....Kép

Meg mondogatjátok itt a kistesó témát......és ezen is agyalok, hogy mi is a jó...
Én eddig min 3 év korkülömbséget szerettem volna, de most már magam se tudom....lehet hogy jobb ezt a kakis-pisis-pelusos-stb korszakot egyben "letudni"??????????????

Meg aztán rohadt önző dolog, de majd 2 év múlva megint kezdjem a terhességet(megint +16 kiló), aztán megint a cécó a szoptatással, aztán meg a fogyással.....
Na jó befogtam, mert kitagadtok...jobb lesz ha megyek a patikába valami antidepresszánzsért...:KépKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok,

Végigtelefonáltam a doki néniket akiket megadtatok, és úgy tűnik, egy teljesen újhoz fogunk menni. Ugyanis amikor felhívtam az Erdősor utcai rendelőt, kapásból Dr. Péter Ágnest javasolták, hiába Tóth doktornő felől érdeklődtem, azzal, hogy Péter doktornő hivatásosan fordít is, tehát naponta használja az angol nyelvet. A vége az lesz szerintem, hogy bemegyünk mindkettőnek a tanácsadására, és elbeszélgetünk velük.

Köszi még egyszer a segítséget!

Ja, és felbuzdulván a sikeren, felhívtam a saját rendelőnket is, hogy van-e valaki aki tud angolul. De nincs. Úgyhogy mindenképpen váltani kell.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Kuha!

Jajajajajaj, igazad van....az egy dolog hogy mit tervezünk.....és hogy jön össze...
Nálunk dettó ez volt a helyzet, nyár végén kezdtünk próbálkozni és szintén decemberben lettem pocakos...KépKépKép.
Én is tavaszi kisnyanya szertnék lenni legközelebb, de hát nem kívánságműsor....KépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Zsuzsa baba meg jobban van, ami abból derül ki, hogy iszonyat nyűgös. Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nyúlné!
Kisnyúl irtó édes ezzel a nagy kanállal!Kép
Már most látszik rajta, hogy nagykanállal habzsolja az életetKép

Kuha!
Gergő nagyon csini az új farmerkabibanKép
Ééééés ez a harisnya már megintKép

A szar időtől nekem is rossz a kedvem mindig, de most itthon van apa és hagyott egy órát aludni, tök szuper volt.
Leonka 3/4 11 óta alszik, egy 20 perce már Noel is lefeküdt.
Nem tudom Leon mikor óhajt felkelni, de meg se rezdült, amikor Nolcsit bevittem lefektetni. Na jó, egy nagyot sóhajtottKép

Roki!
Örülök, hogy Zsuzsa jobban van, nyűgiKép

Dóri!
Hát ha aug-szept kezditek el a próbálkozást, akkor a bébi pont nyáron fog születni.......
Főleg ha még késik is egy-két hónapotKép
Én Nolcsival jul. közepén estem teherbe és így született április 17-én.

Megann!
Nálunk 16,5 hó van a fiúk között, de én sokkal rosszabra számítottam. Jó, így is vannak nehezebb időszakok, de alapjában véve egyáltalán nem vészes.
Legalább egyben letudom a kakis-pisis-pelusos korszakot, ahogy írtad...Kép

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

JuciKép

Hú Marci méretei sem semmikKép
Mindketten jó nagy bébikKép
Örülök, hogy már a főzi is megy nálatok is.

Kuha!Megann!Kép

Depi néha rám is rámjön Kép de én szerencsés vagyok mert el tudok járni kocsivl, meg van aki vigyázzon Lívire.
2 hetente mozi párommal addig anyós az ügyeletes, van hogy mg külön is elmegyünk moziba(ez a mániánkKépKépKép)
Meg esténként megyek néha szoliba, szóval próbálok minnél többet kimozdulni itthonról

Hétvégente anyósoméhoz meg anyukámékhoz, vagy párom nagymamájához.

Szóval sokat járunk el.

Én is nyár elejére szerettem volna bébit és persze nálunk is őszi lettKépKépKép

Na majd a következő az lesz!!!(gondolom énKépKépKép )

MegannKép

Ti Csömörön laktok ugye?
Merre van, mert még nem jártam arra???

NE LEGYETEK DEPISEK, LASSAN JÖN A JÓIDÕ!!!
BABÁK MÁR ÜLNI FOGNAK A SPORTKOCSIKBAN ÉS LEHET ELMENNI SOK SOK HELYRE AKÁR EGYÜTT ISKépKépKép

Mea
mea

Dani baba nagyon édes!!!!Kép
Főleg az alvós kép nagyon cuki róla!

Mea
mea

DóriKép,
nem erőltetném ezt az olvasást dolgot, de annyira érdeklődik íránta és mivel még 1,5 év, mire elkezdi a sulit, nem akarom mindig azt mondani, majd ott megtanulja. Az még rengeteg idő, és csak elveszem a kedvét, ha nem segítek neki. Egyébként 6 lesz a nyáron, de mivel évvesztes nem kezdheti ősszel a sulit, csak jövőre...Kép
Vendég

AncsiKép,
pohárral kapcsolatban azt tanácsolom: ha használtok cumisüveget, akkor veheted a puha szívófejeset, de a keményet is könnyen megtanulhatja, ha viszont nem használtok, csak a keményet add neki... könnyebben és gyorsabban megtanul pohárból inni. Én nem használtam és már nem is fogok cumisüveget, ha Kornél teázni kezd, akkor pohárból fogja kapni! Lehet, kezdetben csőrősből, de aztán sima pohárból...
Halkan jegyzem meg: cumisüvegből teáztatni = merénylet, a fogak ellen. A puha szívós szerintem nagyon hajaz a sima cumira.KépKépKép
Vendég

Megann!Kép

De jó, hogy újra itt vagy!Kép
Én is depis vagyok néha, az utóbbi időben alig voltunk valahol, mert mindig beteg volt valaki. Meg tudlak érteni. De jön a jóidő, majd te is elmatatsz a kertben, mentek ide-oda, úgyhogy jobb lesz.

Róki!Kép

Örülök, hogy Zsuzsa jobban van, Gergő sokat emlegeti. Bubus megint köhög.Kép

Lányok!Kép

A Corában egy csomó Hipp kaja le van értékelve. Bubus ugyan még nem eszik, de vettem néhányat.

Kisnyúlnak nagyon megy az evésKép

Zsóf+Bubus+Gergő

Kép
Kép
göndörzsóf

Sisotris!Kép

A 400 g hízás nem kevés egy ilyen idős babának! Sokat is mozog, meg egyébként is, nem elefántot vagy hízós malacot nevelünk! Almát még rengeteget ehet életében. Bubus is csak 320 g-ot hízott, igaz, ő beteg volt, hányt is meg hasmenése is volt. De már így is megduplázta nem csekély (3900g-os) születési súlyát. Mi is csak hat hónaposan kezdjük a hozzátápit, bár a doki azt mondta 5 hósan, két hét múlva kezdjük, és 6 hósan már egész adagot egyen. A védőnő meg mondta, ne is törődjek vele, ráér még.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.

Kuha.
Azután a kaja után én is érdeklődnékKépKép
FarmerkabátKép

Megann.
Ne legyél már ennyire depis.Fel a fejjel.Élvezd hogy van egy gyönyörű kislányodKép
Anyukám mindig azt mondja élvezzek minden pillanatot Melivel,mert olyan gyorsan megy az idő,hogy mindjárt kirepülnek.Tudom hogy vannak nehéz pillanatok,de mikor Meli rámmosolyog mindent szebbnek látok.KépKép

Rókica.
Örülök hogy jobban van Zsuzsa babaKép
NyűgösségKép

Davallia.
Éjszaka már nem eszik Panda?
Tud inni a varázsitatóból?

Nemesek.
Keveset használunk cumisüveget,csak addig amig iszik pár korty vizet.
Nincs még foga,de szerinted vehetem akkor a keményet?

ancsi26

Tegnap voltunk a corában és vettünk pár cuki dolgot Melinek:
Kép
Kép

ancsi26

Göndörzsóf!

Kert.....Hol van az mégKépKép
Na akkor lehet hogy elzarándolkolok a Corába...

Léna lent üvölt, már egy fél órája próbálom neki odaadni a napi egy adag tápszert de csak üvölt tőle...kivagyokKép
Miért utálta meg ennyire???
Már tök ideg vagyok rá ezmiatt....KépKépKép

Mea!

Csömör az M3 és a 3.az főút között fekszik...
Budapesttől kb 2 km 16.kerületen keresztül...
Nagyon szupi, mert tényleg közel van a város, főleg az Õrs vezér térre járok be az Árkádba, meg a Bosnyák téri piacra, meg mindenhova.
Nekem is van autó, de apáé rossz lett tegnap, ezért elvitte az enyémet...Kép, úgyhogy nekem most marad a MARAD!!!

Na megyek, mert torkaszakadtából üvölt....

Anyós persze osztja az észt, hogy akkor ne erőltessem a tápszert...viszont szerintem meg nem úgy van az, hogy egy 6 hónapos diktál......
A tápszerben megvan minden vitamin stb....
Hogy nyugodjak bele, hogy nem kell neki????

Megann

Kép

Kép
megann

Ancsi!

Valami vásár van a Corában, vagy csak úgy vettél neki ilyen cuki dolgokat....???

Nagyon édi, ciklámen együttes bejön nagyonKép

Megann

Kép

Kép
megann

Ancsi!Kép

Húúú deédes kislány cuccokKép
Rohanok a Corába megintKép
Csak viccelekKép

Amúgy tök igazad van már az is durva, hogy fél év eltelt és úgy rohan az idő....
Élvezni kell míg ilyen picik mert aztán majd a fejünkre nőnek!!!Kép

Kuha!Kép
Gergő nagyon jól nnéz ki az új farikabijábanKép
Ügyi vagy!!!Kép

Göndörzsóf!Kép
Remélem most már nem lesz senki sem beteg és mehettek Ti is mindenfelé!!!!Kép

DEPI TÁVOZZ MINDENKITÕLKépKépKép

Nem tudom nekem mitől van ma jókedvem, mert vacak az idő és csak takarítottam egész napKépKépKép

Lívi meg jót alszik kint a fedett teraszon már 2 órája.
JuhéééééKép

Puszi Nektek és babóknak!

Mea
mea

Ancsi!Kép

Meli pontosan mennyi idős is?
Csak mert a tegnapi képeken néztem hogy ül már ő is!!!
Nem semmiKép
Lívike még mindig nem tud de már gurulKépKépKép
az jobban megy nekiKép

Mea
mea

Megann!Kép

Melyik tápit hazsnáljátok most?
Soha nem eszi szívesen vagy csak napközben???

Lehetséges esetleg h nem éhes annyira mert már eszik mindenfélét???

Írj már egy mailt nekem mert írnék neked tápi ügyben mint "szakértő"KépKépKép
bbb@vipmail.hu

Mea
mea

Megann!Kép

Nekem is a ciklámen tetszik nagyon.
Az Auchanban is kifejezetten édes kislány cuccok vannak, mindig tartottam az Auchantől de szupik tényleg és jó minőségűekKép

Mea
mea

Kislány anyukák!Kép

akinek kisebb a lánya mint Lívi jóval, van egy pár kislány cuccom amik tök újak csak régen vettem mikor még ide is tettem fel a képeket büszénKépKépKép de kicsik lesznek sajnos most a jóidőben már.

Hát igazatok volt nem kellett volna megvennem őket előreKép

De nem tudhattam h ekkora babám leszKépKépKép

Szóval ha érdekel valakit eladom olcsón őket
Küldök képet ha kell bbb@vipmail.hu-ra írjon akit érdekel.

Enézést a többiektől.Kép

Mea
mea

Nyúlné!Kép

Kisnyúl agyon édes és helyes kispasiKépKépKép

Mea
mea

Na befogom mert foglalom a helyet meg magamban beszélek itt össze visszaKép

Mea
mea

Ancsi,
én 6 hótól való itatóspoharat vettem, és vettem hozzá puha itatófejet. Kép

Mi ahogy terveztük, jött is Zita, és én mint gyakorlatlan első babát váró nem számoltam a nyárral...
Vendég

Megann.
A poló a body meg a kiscipő akciós volt a többit meg nem tudtuk otthagyni.Kép

Mea.
11-én múlt 6hónapos és szinte állandóan ülni akar.Tegnap is a corába belekellett ülteteni a bevásárlókocsiba,mert a hordozóban is csak ült fel.Kép

Havtünde.
Aventest vettél?

Davallia.
Most jut eszembe,hogy mondtad ha viszed Pandát oltásra megkérdezed a szemészetet.Megkérdezted?

ancsi26

Julcsi felfedezte a pelenkászacskót, végre valami izgalmas. Nálunk az ásványvizes palack nem érdekes, hiába adom - talán mert nem iszunk ásványvizet, nem látja a kezünkben.

Nyári terhesség: szerintem nem volt vészes, én sokkal rosszabbra számitottam.

Ancsi: nagyon csini ruhákat vettél csini lányodnakKép

Sis, szerintem sem sürgető a hozzátáplálás, 400 gramm nem is kevés.
Mi most küzdünk vele, mert Julcsi már elmúlt 6 hónapos, de egyelőre nem talált semmi fogára valót. Ja, most látom, ez hülyeség, hiszen még nincs is foga.
Érdekes, hogy az két kávéskanálka alma is mennyire meglátszik a pelusbanKép

Andi, Prüntyi, And, ti hogy haladtok az alvástanitással? Én Julcsit most 5 körül szoptatom csak először (8-kor fekszik), de igy is felkel előtte egyszer-kétszer, ami jobb ugyan, mint mikor ötször-hatszor kelt, de nem az igazi. Nem sir sokat, nem hiszem, hogy éhes, csak felriad. Akkor megsimizzük és tovább alszik. Szóval az éjszaka átalvása nem az erősségünk igy sem, de jobb egy kicsit.

Micsoda pocsék idő van, ma kint sem voltunkKép Még szerencse, hogy Apa végre itthon van, és ilyenkor kárpótol azért, hogy hetekig nincsen. Olyan jó, hogy mindennap háromig itthon van, aztán fél nyolcra jön fürdetniKép

Zsuzsa és Julcsi, aki 6 hónapos és 8 napos

KépKép

KépKép
majola

Ancsi!Kép

Hát nem semmi hogy ülKép

Megann!Kép

Léna üldögél már vagy ő is lustibb mint Lívi, mondjuk ő fiatalabb 2 héttel jól emlékszem?Kép
Tegnap párom megnézte a fotókat és azt mondta picit hasonlítanak léna meg Lívi, mindenesetre hajasok és szép nagy kék szemei vannak azt látom én isKép
Meg szépek isKépKépKép(Na jó elfogult vagyok egy kicsitKép)

Mea
mea

Nyári terhesség:

Szerintme mi kifejezetten szerencsések voltunk mert nem volt kánikula végig csak 1-2 hét volt kemény.
Úgy hogy szerintem jó volt így terhesnek lenni, én élveztem kifejezetten.Kép

Mea
mea

Mea!

Megy a mail legkésőbb holnap!

Tápi!
Hát ez jó...először keztde azzal, hogy nem kell neki estére, aztán nem kell neki most már délután sem...
Most másfél óra ordítás után volt hajlandó megenni!
Sajnálom de már nagyon kiakadtam rá, és már "csakazértis" volt bennem is...
Mindez csak azért egyébként mert ugye a tápiban van meg mindenféle szükséges dolog...
Ha gyümit kap helyette, akkor kimarad egy csomó fontos dolog(fehérje, kalcium stb).

Reggel tejpépet kap(amit már szintén cselből tápszerrel öntök fel, nem vízzel), délelőtt tea vagy gyümölcslé, délben főzelék(tea vagy gyümölcslé), 3-4 között 1 adag tápi, aztán 5-fél 6 felé gyümi és vacsira megint főzelék.
Tápi egyik egyéb kaja után sem kell neki....
Na hát most mondd meg, mit csináljak, nem engedhetek neki..KépKépKépKép

Majd még este jövök, csak most elaludt a kanapén és félek otthagyni már.

Egyébként elücsörög Léna de azért még tartani kell, mert eldőlKépKépKépKép, de szeret üldögélniKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?