A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Na, mostmár egy kicsit hosszabban is itt vagyok. Bentről épp csak a lényeget mertem megírni, így is fél egykor értem be. Mert ugye uh, volt vagy tíz mire végeztünk, aztán vérvétel, aztán úgy melóba.

Köszönöm mindenkinek aki aggódott, szurkolt hogy helyrejöjjek és ne kelljen leállni a programmal. Szóval tegnap is még nagyon durva volt a köhi, aztán estére varázsütésre megkönnyebbültem. Tegnap kaptam egy új szirupot, ezzel kihúzom még pár napig, hétvégén remélem végleg elmúlik. Szóval van még köhi bőven, de könnyebb, jobb.

Ma pedig Dévai feldobott a hírrel, hogy minden ok. Csajok, így még nem láttam sietni mint ma. Szerintem tokkal vonóval talán három percet voltam bent, ebben volt uh, beszélgetés, repectírás, ja és öltözés-vetkőzés.... ezren voltak a váróban, iszonyúan siettünk. Darálta hogy hány tüsző van, meg sem tudtam számolni, csak az biztos, hogy kicsit elszórtabban nőnek mint múltkor, ötöstől tizesig volt minden mint a bucsuban. De azt mondta, elégedett. Akkor én is.
Megvolt a vérvétel is, mindkettő okés.

Lányok, aki mostanság volt Dévainál. Nektek is néztek már vérből összfehérjét? Mert nekem ma igen, áll. új szabály, mert két nő most intenzíven fekszik túlstimu miatt, mert nem ettek elég fehérjét. Ezért azt mondta, mindenkinek kiír ilyen vérvételt és akinek küszöb alatt lesz a fehérjeszintje, annak leállítja a stimut. Na, én ugyan a napokban nem hogy húst, mást is alig ettem a köhitől, mégis tök jó lett az eredményem, szerencsére. De ma lenyomtam négy szelet rántott csirkemellet. Magában.

Hát, most bizakodó vagyok. Remélem minden oké lesz. Mostmár nagyon szeretném hogy legyen beültetés, megjött a kedvem.

Seszi, TÖK JÓ hírekkel jöttél!!! Gondolom, nagyon örültök ennek a dátumnak!!!

Timi, Keksz édes volt a havas kis pofájával! Mindjárt küldök nektek Virágocskáról egy képet!!! Ja, csendben mondom, csak neked, hogy Virág ma velünk tartott Dévaihoz. Utazott a kocsiban, aludt amíg bent voltunk. Egy tündér volt. Jutalmul ő is kapott egy rántott csirkemellet, szabály ide vagy oda.
Ja, és én is megkaphatnám az Ági marketinget?

Wish, mesélj a gurunénis találkáról. Kíváncsi vagyok, én is fordultam már pszichológushoz bizonyos dolgokkal, szerintem egy jó szakember nagyon sokat tud segíteni.

Ági, hányadik voltál ma Dévainál? Hogy nézel ki? Talán látthattalak, bár mivel vittük a kutyit, így kirohangáltam a kocsiba. Igen, megyek én is hétfőn. Személyleírásom aznapra is változatlan... :-)

Hajnesz, nagyon örülök, hogy túlélted az ivászatot. Viszont szomorúan olvastam a bánatotokat! Nagyon sajnálom a madárkát! Most, hogy itt van a kis Virág, nagyon átérzem, milyen rossz lehet most neked.

Lányok, mi ez az iwiw-es téma? Pityesz fanclub és ilyesmi? Miiii???

Somerset, remélem jól bírod a várakozás hátralévő részét. Hogyhogy volt AHA, ha ez az első lombik volt? Úgy tudtam, azt csak harmadiktól csinálnak. Kitartást, türelmet kívánok neked. És persze két csíkot!

Puszilok mindenkit!
Kata

Kép
szkatácska

Kép

Kép
szkatácska

Kép

Kép
szkatácska

Kata!
Adj e-mail címet, és Neked is elküldöm az emailt.
Virág tényleg egy tündér.Ezek a kék szemek. Keksznek is kéknek indult, immáron sárga.
Igen, tudnak ők nagyon ügyesen viselkedni az autóban. Mi is elvittük magunkkal a sétáltatás után Kekszet cukrászdába, szerintem bő fél órát ben t voltunk, ő pedig nyugodtan, szépen elnyújtózva aludt hátul. Minden szoktatás kérdése.
lkt

Jó,jó igazatok volt/van lányok és egyáltalán nem helyénvaló hogy így "pesszimistáskodtam" (hú most már ilyen szavunk is van)de nagyon le voltam törve,mint a bilinek az a bizonyos...
Rólunk is írok egy kicsit,hogy képet kapjatok:
Valószínű egy álomvilágban élek és amióta ismerem a párom, minden úgy történik, mint egy gyönyörű mesekönyvben…
Boldog házasságban élünk 3 éve, nemrég költöztünk be a házikónkba és valóban hálásak lehetünk, mert mindenünk megvan! Tervezgettük, hogy szépen utódokkal népesítjük be a házat…vártunk, próbálkoztunk várakoztunk, majd megemlítettük az orvosunknak, hogy szeretnénk kivizsgálásokat kérni. Szó szerint a szememberöhögött és jól leszidott, hogy minek az? és akkor jöjjek vissza, ha 1-1.5évig nem lesz eredménye. (csodálkoztam, hiszen szemvizsgálatra is évente el szoktam menni, annyi beleférhetne, hogy egy általános állapotfelmérést végeznek,de nem...
Ismét 1/2 év sikertelen próbálkozás és várakozás után újra szakemberhez fordultunk, aki ugyan csak türelemre intett és adott pár beutalót, kizárólag nőit.
Következett ismét sikertelen jó pár hónap, várakozás, remények, kudarcok, sok sok negatív teszt, időközben mindkettőnk betöltötte a 30-at...és körülöttünk rengeteg gyönyörű baba és állapotos kismama,lassan minden barátunk, kollegánk szülő lett...mi meg csak álltunk tanácstalanul és szomorúan a záporozó kérdések viharában. (gondolom ez sajnos sokatoknak ismerős)Tanácstalanul, hiszen nem tudtuk mi is a baj??? Hiszen az én eredményeimmel minden rendben.
Szerencsére 2005 februárban a férjem (tiszta önszorgalomból) elment egy urulógushoz ééééés sajnos kiderült hogy problémák vannak. Sok a genny és nem mozognak a katonái
Hidegzuhany, de legalább nincs több várakozással teli hónap és nincs újabb 1 csíkos teszt. Már csak bíznunk kellett, hogy meggyógyul és javulnak az eredmények. Egy év után .hidegzuhanyként hatott, hogy semmit nem tudnak tenni érte és "Steril Pár"-nak minősítettek bennünket hozzátéve nem túl biztatóan,hogy talán a lombik segít...Elkezdtünk meddőségi központot keresni, és így találtam Dévai doktorhoz és rátok! Csak ez a keserű bizonytalanság 3 évig
Tudom, hogy végre jó kezekbe kerültünk és most már minden rendben lesz. Így kell lennie!!!

Valóban nem szép dolog, hogy újként rögtön nyafogással kezdeni és csak a problémákat zúdítani rátok, és tanulnom kéne tőletek lányok, és erőt meríteni a történeteitekből,...azon leszek és remélem menni is fog!...csak bevallom félek! Minden orvosnak bizakodva indultunk és 3 év alatt csak odáig jutottunk, hogy …semeddig. Vajon még csak most kezdődik az igazi kálvária? Hány éves megpróbáltatás vár még ránk?

Bocsánat, hogy hosszú voltam!
Sejtem, ebben a topicban nem ismeretlenek ezek a gondolatok és remélem megértitek az eddigi hozzászólásaimat, még ha túl negatívra sikerültek is. Mostantól előre az optimizmusért!

Hajrá lányok! Mindenkinek   
zizzy

Kata! Kép
Virág egy kis tünemény! Tiszta ingerenciám van megsimizni őt! Kép Jó hallani a feldobottságodat is! Kép

Zizzy! Kép
Ez a beszéd! Kép Jó, hogy kicsit írtál magadról, bizony a várakozás és a bizonytalanság a legrosszabb. Dévaihoz mikor mész? Mikor mi először voltunk a Kaáliban, teljesen feldobódva jöttünk el! Kép

Jó éjt!
Seszi
seszi

Sziasztok!
Úgy, mint a többi anyuka, csak én is igen ritkán jövök, de azért amikor csak tudok olvaslak titeket, és nagyon szurkolok! Wish és Roxal, annyira drukkoltam pedig!!!
Mivel írták többen, hogy nem bántódtok meg gondoltam megmutatom hogy milyen szépen fejlődnek az én "Dévais ICSI-s" babáim. Tehát hajrá minden dévais, hiszen a doktrobácsi ilyen szép babákat tud "csinálni"!Kép

Felhívom a figyelmeteket a kisfiam combméreteire!!!

Kép
Kép
Kép
nikosz

Kép

Enigma!KépKép
Gratulálok a fogacskákhoz!!!
Már mi is erősen rágunk, persze nem a rágókat csak kizárólag a szösz-möszös állatkákat vagy esetleg a kezünket, sőt ha "kéznél" van akkor az anya keze is megfelel erre a célra.
Nikol az egyik nap a hasról-hátra fordulást gyakorolta, Tamáska pedig hasra fordult! Mindez csak aznap ment nekik, azóta még nem nagyon csinálták, de azért már ez is olyan nagy boldogság volt nekünk! Tényleg minden nap csinálnak valami újjat, mindíg meglepnek valamivel! Ja, és képzeld, már az éjszakánk is szupi, persze ők nem alusszák át evés nélkül, de azért már ez így is nagyon jó!

Puszilunk mindenkit, és sok-sok sikert kívánunk!!!
nikosz

Hát ezek a lurkók, igazi kis gyönyörőűségek!!!!! :-)
Fiad egy kis vasgyúró (olyan pimasz pasis már most a pillantása) kislányod viszont egy bályos,édibaba) Nagyon sok örömöd lehet bennük Nikosz, gratulálok!
Hát akkor előre az ilyen gyönyörű (Dévai)babákért!
Ez az igazi inspiráció Kép :-)
zizzy

Lányok
Dévai kéri az andrologiát,ha a vizsgálatokat írja elő? Az AIDS és a többi vér vizsgálatokat nem tudjátok, hogy a saját körzeti beutalására is csinálják-e? Úgy értem a közeli laborokban?

Én is szeretnék ICSI-s babákat, tünemények. Igaz nekünk csak az ICSI jöhet szóba.
Zizzy
Az-az igazság, hogy ha nem sikerül elsőre, hanem többet kell rá várni, én pl. nagyon el tudok keseredni. Természetesen bízom abban, hogy lesz babám, de a várakozások miatt, én is szóktam a padlon lenni. De szerintem ez mindenkinél így van. Tudod lehetnek lelki okai is annak, hogy várat magára a baba. Csak nagyon türelmesnek kell lenni, és meg látod megéri várni!!!Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!

Dodo!
Tényleg gyönyörű és boldog a kislányod! Kép

Nikosz!
És a te kis csíkoskáid! Kép Nagyon helyesek. És hogy egy fiú egy lány, tök jó! Az a vicces, hogy ugyanúgy 1 fiú 1 lányban gondolkodom, mint korábban ikrekben, pedig nem tudtam, hogy mire számítsak. Remélem, bejön. Kép

Ikres Mamik!
Tudtok valami jó ikres könyvet, amivel érdemes lenne ismerkednem? Persze tudom, hogy még kicsit korai, de hiába riogat mindenki engem már nem hagy el egyik picim sem! Kép

Wish!
Micsoda lelkesítőbeszéd Zizzy-nek! Kép Nagyon örülök neki!
Remélem, bevált vagy beválik majd gurunéni. Lassan belőlünk fog élni.. Kép

Ági!
Én Gigit kértem, hogy hívd meg az iwiw-re, mert csak 1 meghívóm volt. Kép

Kata!
Ez az: tovább, tovább, tovább... Kép
Nekem is nézett Dévai összfehérjét, de nem részletezte, hogy miért. Csak a multicisztás petefészkem láttán kezdte kérdezgetni a husikérdést..
Virágnak a szeme se áll jól, de gyönyörűűűűűű!!

Somerset!
A türelem sosem baj. Érezni fogod, hogy mikor kell majd tesztelned! Kép

Zizzy!
Nyavalyogj csak nyugodtan! Maximum jön a fejbekólinás, ahogy Te is írtad. Kép Én is kaptam már virutális pofont. Igaz Erika?
Egyszer fennt, egyszer lennt. Csak legyen fennt is! Kép De jó úton jársz! Kép

Erika!
Rég jelentkeztél... Kép

Seszi!
Ugyan már szóban drukkoltam Nektek sokat, de azért teszem ezt írásban is! Drukkolok, hogy Vitya jól bírja a gyűrődést és a körülményeket, Te pedig erős leszel, mellette leszel és csak jönnek a jóhírek... Kép

Puszi mindenkinek! Akit kihagytam, annak kétszer is!
réka
Vendég

Ja Kagyló!
Az andrológiai alapvizsgálatot megcsinálják ott az Intézetben. Nekem sok gondom volt az egyebek feliratásával, de volt akinek könnyen ment. Kép
Vendég

Duddu
Ezt, hogy érted? Egyebek felíratása? Mert ha mondjuk nem szükséges elmenni a Mária utcába, vagy ki tudja hová kell menni. Akkor itt is lehetne nálunk a laborba mindent megcsináltatni. Ennyivel lenne kevesebb a futkározás.
Azért jó lenne tudni, hogy mondjuk milyen vizsgálatokra van szükség. Igaz nem sokára meg fogom tudni. Mivel már nincsen messze az idő, hogy az idő pontot kaptam kezdek egy kicsit parázni.Kép

kagyló

Kagyló!
Az volt a gond, hogy a kért vizsgálatok egy részét tudta csak felírni a háziorvos, a másik felét a nőgyógyászomnak kellett, aki szintén morgott, hogy miért nem írta fel Dévai. És mivel mi nem ilyen időben kezdtük, mint ti, (2-3 hetünk volt az egészre) végül elmentünk egy magánlaborba és ott csináltattuk meg. (AIDS, hepatytis, szifilisz, hepa újra, mert nem A-t, hanem B-t kért..stb.)
Ezen kívül még voltunk a Nyírőben is, ahol a hormon vérvételt csinálták.
Szóval, ha nem kell kapkodnotok, akkor szerintem baktass el a háziorvosodhoz és amit csak lehet, írass fel vele, annyival is előrébb vagytok és nem utolsó sorban így nem kell fizetni értük!
Vendég

Kagyló!

Az intézet honlapján megtalálod az összes szükséges vizsgálatot. Megcsináltathatod a hozzátok legközelebb eső laborban is, sőt több mindent a háziorvossal kell felíratnod, egyébként fizetős.Duddu arra céloz, hogy magán úton csináltatott meg vérvizsgálatokat, és azért fizetnie kellett.
lkt

Duddu - Lkt
Nekem csak a 3. napi vérvétel van meg. Gondolom ennél több kell. Most már megtaláltam a honlapon, hogy miket kérnek. Hát csajok tényleg nem semmi.Kép
A munkahelyen hogyan oldottátok meg pl. 2-4 és 19 napi vérvételt? Jó akkor felíratom amit lehet.
Úgy látom ebből azért lesz mit a körzetivel. De gondolom az AIDS és ilyesmit nem lehet, csak magánnál. Viszont mi a férfiaknál az onkológiai szűrés, azt hogyan csinálják??

kagyló

NikoszKép
Tündérek a kislurkóid!
És a combméret... valóban rekordot döntöget!

SesziKép
Úúúúú, nagyon örülök, hogy ilyan nagyot léptetek előre!
Nyugi-nyugi!
Csak csináljátok szép sorban végig, amit kell, aztán ha lesz egy csöpp időtök, akkor majd agyaltok az eredményeken és az egész hajcihőn!
Rozikát csókoltatom az időpont miatt Kép!

CsajokKép
Bocsi, hogy eltüntem egy időre. Igazából képben vagyok, mert apa tudosított mindenről.
Nálunk csend van, pedig már jó lenne, ha történne valami.
Na, mindegy! Most már megvárom a végét! Talán szerdán mond valamit a doki.
Ha esetleg bent kéne maradnom, akkor apa jön és mesél!

WishKép
Kivácsian várom a Guru nénis beszámolódat!

Stella
36+2

Kép
stella9

Kagyló:
Nekem a rendes nőgyógyászom adott beutalót a vizsgálatokra. Az AIDS és Hepatitisz B vizsgálatokat viszont csak nagyon kevés helyen csinálják. Erre kapsz Dévaitól beutalót, ha nem tudod a nőgyógyászoddal feliratni. Nem magánklinika (én a Mária utcai Bőrklinikán csináltattam, ingyen). Ahogy láttad nagyon sok vizsgálat kell. Nyomtatsd ki, vidd el a nőgyógyászodnak v. háziorvosodnak és kezdd el megcsináltatni, mert van, aminek hosszabb az átfutási ideje. Ilyen a pajzsmirigy hormon vizsg. is. A rákszűréses papírod biztosan megvan, csak keresd elő. A tüdőszűrős papírodat is. Szóval mielőbb kezdd el, mert nehogy emiatt csússz még egy hónapot. Ha valami leleted hiányzik, nem kezdik el.

Szkatácska:
Nem hallottam még arról, hogy az AHA-t a lombikok számához kötötték volna. Egyszerűen így kellett csinálni, mivel nagyon vastagok voltak a sejtfalak. Ez független a lombikok számától, szerintem. Bár, ki tudja, máshol hogy csinálják !!
somerset

Seszi:

Mi lesz neked 22-én, mihez szorítsak ??

Szerintem is a legbiztosabb eredményt 27-én kapom, úgyhogy megpróbálom kivárni. Nehéz !!!
somerset

Duddu:
Nagyon aranyos ikres könyvet olvastam nem olyan régen.
A címe:
F. Nagy Zsuzsa: Egyből ketten
Egy ikerpár története a lombiktól a mászókáig

Aranyos, érdemes elolvasni minden lombikosnak is !!

Zizzy:
Most már ne aggódj, tudjátok mi a gond. Dévai doki nem kertel, megmondja, hogy mit lehet tenni. Biztos van számotokra is megoldás !!!

Nikosz:
Nagyon szépek az ikreid. Ez tartja bennünk is a lelket, hogy talán hamarosan nekünk is lehetnek ilyen aranyos babáink .
somerset

SziasztokKép

Most végképp nem tudok visszaolvasni.
Tömören: Olikám megint elkapott egy vírust. És tegnap este és éjjel kruppos rohama volt megint. Na nem is részletezem....Kép Most itt sír, hogy keressük meg a teletubbis LalátKép

Puszi!!!

Ha valaki tudna esetleg küldeni egy meghívot: tillygigi@freemail.hu

KépKép
gigi28

Nikosz! Kép
Hááát ezek a csöppek napról-napra fejlődnek, hatalmasat nőttek, és az ügyességük is egyre fokozódik! Emlékszem még, mikor bő fél éve tesóm kisfiának a hasra-hátrafordulásán örömködtünk! Ez akkora boldogság volt még nekem is Kép, el tudom képzelni, hogy mit jelenthet egy anya számára! Kép
Annak külön örülök, hogy megírtad: ICSI-s babócák! Kép Nekünk is így lesz: vegyesen fiúk-lányok! Kép

Drága Stellám! Kép
Rozikának átadom Kép, kiérdemelte! Fúú, ne is mondd, nagyon nehéz ám csak arra gondolni, hogy a műtéten legyünk túl, és lesz-ami-lesz. Az ember csak azon kapja magát, hogy révetegen egy lebegő pontot figyel, és mereng a kifürkészhetetlenen. Kép
Már szerdán mentek is doki bácsihoz?? Tyűha, de elrepült az idő. Pedig Unique azt jósolta, hogy nem várjátok ki. Még van pár napotok, ha meg akarnátok gondolni magatokat. Kép Hogy vagy ezzel? Biztos már nagyon szeretnéd látni őket, de csak kihúzzátok már a 37-ikig, az meg már egyenesen gyönyörű lenne. Kép

Lányok! Kép
Köszi a kedves szavakat mindenkinek! Nagyon jól esik! Kép

Somerset! Kép
Here biopszia lesz. Azoospermiásak vagyunk. Most fog kiderülni, hogy mit, milyet és mennyit találnak a szövetmintákban, és hogy lombik lesz vagy ((<strike>donorinszem</strike>)) LOMBIK!!! Kép Ettől vagyunk betojva.

Seszi
seszi

Duddu!KépKép

Ménteki Júlia: Ikrek könyve
Ebbe szerintem minden benne van amit az iker terhességről és az iker gyerekekről tudni kell! Ez nagyon szuper könyv!

Az egyből ketten c. könyv - amit Somerset is ajánlott - pedig egy szintén ICSI-s történetet ír le humorosan.
nikosz

NikoszKép
Nagyon szépek a gyerkőcök. LÁtom, azért fiad lehagyta a lányodat. De legalább meg tudja majd védeni a játszótéren Kép

KataKép
Lehet, hogy amilyen nehezen indul ez a lombik, annyira jó lesz a vége Kép
Nálam nem nézett összfehérjét a múltkor, de én itthon húsdiktatúra alatt állok stimu alatt és beültetés után.

GigiKép
Olinak hatalmas gyógypuszik. Remélem Lala meg van, ne dugdossátok szegény gyerek elől, aztán majd járhat ő is pszihológushoz felnőttkorában Kép
Nem tudod Diával mi van, ezer éve nem jelentkezett.

DudduKép
Ja, guru néni kérdezte honnan kaptam az elérehetőségét, mondtam, hogy konkrétan Timitől, de egész marketing iroda dolgozik már itt neki.
Van egy olyan könyv, hogy Ikrek könyve, én nem ismerem, de abban főleg gyakorlati tudnivalók vannak, ha jól tudom.

KagylóKép
Nekem felírt minden vizsgálatot a háziorvosom, hormonok kivételével, a hormonokat meg a Nyírőben csinálták meg. Az első lombik elött fizetősen (akkor a magándokimhoz kijárta a Nyírősök vért venni, de fizetni kellett érte), a többire D. beutalt és azokért már nem kellett fizetni.

SesziKép
Szerdára nagy drukkok mennek, remélem jó hírekkel jössz majd. Azaz biztos vagyok benne! Kép

StellaKép
Hogy bírod az éjszakákat? Hagynak aludni a fiúk. A szerda ezek szerint nektek is nagy nap, de azért remélem nem fognak benn téged.

Zizzy-zozzyKép
Abban biztos lehetsz, hogy az igazi kálvária még csak most kezdődik. Példának okáért tudod hányszor kell tisztába tenni egy gyereket, míg szobatiszta lesz?Kép
Figyelj, nem lesz könnyű a lombik, ez biztos. Épp ezért kell erősnek lennetek. Ha engem kérdezel, az első a legkönnyebb, mert ott még nem tudod igazán mi az, ami előtt állsz. A legnehezebb az a két-három hét benne, amíg várod, hogy kiderüljön sikerült-e (ez persze mindig így, van tökminegy hányadikaz nyomja az ember éppen). És most azt mondom, bízzunk benne, hogy nektek elsőre sikerül, mert erre is sok példa van.Kép
A többinél felkészültebb az ember, bizonyos dolgok (pl szurik) rutinból mennek, de egyre nehezebb mert egyre több a félelem a negatív tapasztalatok miatt, bár alapvetően pozitív vagy, mert pozitívan tud csak nekiállni az ember, de mégis ott van legbelül a félsz a sikertelenségtől. És aztán csinálod és csinálod, mert ez az "egyetlen" módja, hogy gyereketek legyen. És mindent kipróbálsz, ami segíthet. Ha azt mondják a kiskutyaszartól nő az esélyed, akkor kiskutyaszart eszel (Kata, kaphatnék egy adagot? Kép)
Nem könnyű, de ha megnézed a babás fényképeket és az anyukák beszámolóit, akkor láthatod, hogy megéri Kép
Szóval gatyát felkötni és előre a sikeres lombikért. Kép

Guru néninél jó volt. Nagyot beszélgettünk. Nehéz elmondani, mi volt pontosan, mert elég személyes. De végülis a lényeg, hogy sok mindenről beszélgettünk, többek között körbejártuk a babakérdést és az azzal kapcsolatos véleményemet, érzéseimet és majd még folytatjuk a dolgot. Pozitív volt a dolog Kép

wish

Somerset és Nikosz
Én olvastam mind a két könyvet, és nagyon tetszet.
Wish
Megnéztem az oldalon, hogy miket fog kérni a dévai. Nekem csak a 2-4 és a 19 vérvétel volt. Azon kivül gondolom teljes vérkép és tüdőszürés, és kenet. Viszont a páromnak egy rakás minden van felírva.
Somerset
Én ilyet nem is olvastam, hogy kérne pajzsmirigy vizsgálatot.

Ja és fogalmam sincs, hogy pl. férfinél mint amint írtam is mi az onkológiai szürés... Ilyenről még nem is hallottam, hiszen nálunk van, de az kenet levételt jelent.
Nem szeretnék érthetetlen lenni. De szerintem már ennél többet kérhet, mint ami le van írva. Van még időm azért, de mire mennék hozzá, pár vizsgálatot szeretnék megcsinálni, vagy legalábbis itt a körzetivel felíratni. Bocsi ha már elegetek van, de valaki leírná nekem ha megkérném, hogy nekem és a férjemnek valójában mi is kell.....Kép Mert már semmit sem értek az egészből.

kagyló

KagylóKép
Férjednek nem kell onkológiai szűrés.
Neked ezek kellenek:
EKG, Onkológiai szűrés, Mellkas RTG, Vércsoport (ellenanyag szűrés is), VDRL, HIV (AIDS) szűrés, T. vizelet, T. vérkép (Htk, Hgb, Fvs, We), Prothrombin, PTI, Vércukor, GOT, GPT, g-GT, Alk. foszfatáz, Ö. bilirubin, Ö. fehérje, Karbamid, Kreatinin, Toxoplasma, Hepatitis B, Rubeola, + 4. és 19. napi hormonok
A férjednek meg csak ennyi kell:
HIV (AIDS) szűrés, Hepatitis B, VDRL.

Wish

wish

Duddu!
Ahogy lesz meghívom küldöm a barátnődnek ígérem. De sajna várni kell rá,mert nem ad egyből a rendszer. Kép De én nagyon köszi a meghívót,ma reggel regeltem,és egy csomó ismerőst megtaláltam rejta! Kép

Szkatácska!
Nem te voltál az a lány,aki világos barna, vagyis olyan mustáros színű kabátban volt? És a pultnál tanuskodott valakinek?? Én voltam a másik tanú! Kép Egyébként a TV alatt ültem tiszta feketében.
Holnap olyan fél 8-körül megyek oda. Sötét hajam van,ha ráesik a fény olyan lilás, hosszú a hajam, barna szem,és egyedül megyek. Ha sokan vannak, akkor olvasni fogok, Harry Pottert! Kép
Ja és fekete fehér táska lesz nálam! Kép Remélem megismerjük egymást! Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Jó reggelt mindenkinek!! Te jószagúú, mennyit írtatok.....Kép

WishKépKépgurunéni segített olyan sok mindenkin, Neked is fog...Kép Tecccikk a kutyaszaros pl.KépKép

GigiKép OliKép Itt a tavasz, SÁndor bácsiék hozták zsákban!! Tessék meggyógyulni!Kép

SesziKépKépXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXLOMBIK!!!!

NIkoszKépGyönyörűek a babók!! Szuper dolgod van, tudod??? Mesélj még!!!Kép

DodoKépSugárzik az írásodból, hogy mennyire harmonikus, boldog vagy!! Persze egy Annácskával csak szép lehet az élet!! Gratulálok!!!Kép Ha tudsz, gyere gyakrabban Te is!Kép

puszi, anna

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

KataKépHányadik cn-n vagy?? Mikor mész legközelebb? Drukk a tüszik egyenletes növekedéséhez!

Itt jönne egy kép, amit majd megkísérlek megtanulni feltenni (Hajnesz, kösziKép)

RoxiKép HOlnap???Brrr??? Sok erőt a visszatéréshez!!!

madaran

Sziasztok!

Ági, ingen, én tanúsdotam! És igen, mostmár tudom, te ültél tőlem kettővel arrébb, emlékszem is mikor szólítottak!
Na, holnap nem tévesztjük szem elől egymást. Ha béna lennék és mégsem látlak a szememtől, akkor majd a kabátom segít!!!! Ugyanabban megyek, mint pénteken. Vizslaszínű kabát, mondja mindig a férjem!

Anna, a mai a 11. nap. Én szerda felé jósolok punkciót, igaz, nem szeretek mindig csak a köv. alkalomra gondolni. Tehát biztos a hétfői uh :-)

Wish, ha beválik a sok kutyakaka, amit Virág terít, adok!!! Mindenkinek!
Tudjátok, sokszor eszembe jut, a múltkorihoz képest, mikor minden .arra figyeltem, mennyire más ez a mostani lombik. Elterelte a figyelmem a köhi, a kutyi, minden. Lehet Wish hogy igazad van, és éppen ezért fog menni?

Puszilok mindnekit
Kata

Kép
szkatácska

Szkatácska!! Remélem megismerlek majd! Kép Mert az én arcmemóriám,hát nem túl jó!! Kép De majd erőlködöm!!Akkor holnap reggel!

Ági28

Kagyló:
Ahogy előttem már Wish is írta, a férjednek andrológiai vizsgálat kell. Ez spermavizsgálat. + gondolom, ha már ott van, a prosztatáját is megnézik. Nálunk így történt.
Tőlem kért Dévai pajzsmirigy hormon vizsgálatot is. Ez szerepelhet így is: TSH, TH4

Seszi:
A herebiopsziával biztosan találnak spermiumokat, a másik variációra ne is gondolj !!!

Nálam még változatlan minden, továbbra is várom, hogy leteljen a 3 hét. Még 8 nap !!!
somerset

SesziKép
Én csak második helyen szurítok a lombikhoz!
Első nálam az elzáródás, amin tudnak segíteni és akkor SPONTÁN!
Vagy túl nagy a rózsaszín köd a fejem körül???

WishKép
Örülök, hogy tetszett a Guru néni! Biztosan meglesz az eredménye is!
Bár már eddi gis annyi mindent megtettetek, hogy tényleg keresni kell, hogy mit lehet még tenni!
Az ember mindent megpróbál, de mégis a véletlennek, szerencsének és egyéb általunk nem befolyásolható dolgoknak van a legnagyobb súlyuk!

Köszi a kérdést, az éjszakák... hát 5-6-szor kelek fel. Van, hogy a fiúk is elemükben vannak és akkor lőttek az alvásnak. Főleg Olivér tud nagyon kellemetlen dolgokat müvelni, mert ő már hetek óta befúra a popsiját a bordám alá és ha elkezd rugdosni.. no az egyáltalán nem kellemes.
De ma reggel pont úgy matatott, hogy ki lehetett venni a lábacskáját a hasamon: comb, lábszár és lábfej!
Jaj, az nagyon jó volt, de olyan kis pici!
Szerintem most már jobb lesz nekem a kórházban, tüzközelben.
Remélem nem kell hatakig bent feküdnöm, mert azt nagyon nem szeretném!
Az viszont tény, hogy itthon nem nagyon tudok pihenni, mert folyton valamitcsinálhatnékom van Kép!

Kata, Roxál, SomersetKép
Drukkok mennek!!!

Pusza
Stella

Kép
stella9

Duddu! Képzeld regeltem az iwiw-n, de mikor du megpróbáltam belépni nem engedett be, azt mondja, hogy hibás a felhasználó név vagy a jelszó. Amikor meg az elfelejtett jelszónál beírom a mailcímet,azt mondja, hogy ilyen felhasználó nincs. Hát nincs nekem szerencsém evvel a rendszerrel. Kép

Ági28

Stella:
Köszi a drukkot ! Kívánom, hogy mielőbb magadhoz szoríthasd a babáidat. Ekkora pocakot, nem semmi ! Egyébként - bár gondolom nem ez a legfontosabb - nem lettek csíkok a pocakodon ? Van valami tuti tipped ellene? Ha majd odajutunk, hogy mi is növeszthetjük a pocakunkat, jó lenne tudni, hogy mivel előzhetjük meg.
somerset

Lányok! Kép
Olyan jól esnek a szavaitok, egy csepp megnyugvás, mosoly a lelkemnek... gyakran eszembe jut, hogy milyen rossz lenne nélkületek! Tiszta zizik vagyunk már, elég lassan vánszorog az idő, de megint 1-gyel kevesebbet kell már csak aludni. Kép

Somerset! Kép
Neked is már eggyel kevesebb nap van hátra!
Részemről nincs másik variáció Kép, ahogy írtam is! Kép

Stella! Kép
Tök aranyos vagy Kép, de sajnos nem nagyon valószínű az elzáródás, úgyhogy nekünk a lombik teljesen megfelel, azon ritka párok egyike vagyunk, akik ennek örülnének. Persze nem tiltakoznánk a műthető elzáródás ellen sem. Kép
Ha befekszel a kórházba nincs kedved néha sms-t váltani velem? Nagyon örülnék neki! Kép

Duddukám! Kép
Hogy sikerült a sűrű hétvége? Gyöngy meglett végül? Kép
Sanyink szakállát Allah növessze a földig Kép - fülét meghúztad? Jól sikerült?

Édes kis Olika! Kép
Jobban vagy már? Ma találkoztam a kis unokaöcsimmel, babanyelven jobbulást kívánt neked!

Puszi:
Seszi
seszi

DodoKép A herpeszről jutott eszembe -nekem is szokott lenni- , hogy elvileg az állandóan ott van a gerincvelőben, ha már egyszer is volt, és akkor támad, ha az immunrendszer legyengül, nem? Vagy csak akkor veszélyes -vetélést okozva-,ha éppen megtámadta a szervezetet látványosan is? ezt nem értem.Szóval elvileg folyamatosan ott van, mégsem mindig veszélyes?
Lehet, hogy a nővérem babát vár (4. gyerkőc lenne)!! most hívott telcsin. Hát, van aki csak kigondolja, aztán....Kép
puszi, a

madaran

Seszi,
annyira örülök a jó hirnek. Jobb is, hogy ilyen gyorsan történik minden, legalább nincs sok ideje a párodnak, hogy aggódjon. Biztos, hogy sikeres lesz a bioposzia. A fiúk ilyenkor mennek a fagyiba, aztán áprilisban neked megy astimu, meg a beültetés?

Rékám,
édes vagy hogy hiányoltál. Hát pesze, hogy maradnak mind a ketten veletek.Kép Hogy vagy, tünetek? Pocid növöget?

Gigi,
Nem igaz, hogy Olika minden virust ki akar próbálniKép Remélem azért most már a jóidő meghozza az egészséget is hozzátokKép

Wish,
látom azért guru néni használ, jó látni, hogy ismét a régi vagy.

Somerset,
nekem se volt az elején semmi tünetem, én is csak azért teszteltem, hogy nehogy letoljon Dévai, ha majd menni kell hozzá, mert megjött. De hála az égnek nem jött megKép Remélem nálad is hasonlóan alakul.Kép

Kata,
örülök, hogy végülis ilyen jól alakulnak a dolgok. Jó ez a kis büdöstalpú kutya, legalább tényleg eltereli a gondolataid. NAGYON ÉDES. Szerdára mennek a drukkok+++++++

Ági,
nálatok mikor lesz az inszem?

Anna,
ha gondolod nekem is elküldheted a fotókat, szivesen lekicsinyitem és felrakom neked. A cimem bent van a profilomban.Kép

Stella,
szóval még mindig 3 in 1. Nem semmi!!! Kitartás, szerintem szerdán már nem fogsz te hazamenni a korházból.Kép

Nikosz,
hát Tamáska combfodrai zabálnivalók. Nem csoda, hogy Nikol a lisebb hisz ő csak a bátyó könnyökét szopogatjaKép

Timikém,
Ti most hol tartotok? Mi a következő lépés?

Zizzy,
örülök, hogy Wish sikeresen kipofozott a pesszimizmusból. Csodák meg tényleg vannak. Velünk is megtörténtKép

Kagyló,
Az AIDS, Hepatitisz vizsgálatot is meg tudod csináltatni ingyen, ha kérsz a házidokidtól beutalót. Vagy az ÁNTSZ, vagy a már sokat emlegetett Mária u.-i intézményben. Vigyázz, mert anonim AIDS szűrés nem jó! Beutalóval a János kórház laborjában 1 hét alatt meg van a teljes vérkép, vizelet, pajzsmirigy stb.

Lányok, bocs hogy igy eltüntem, átváltottam olvasó üzemmódra. Vagy álmos vagyok, vagy pakolászok. Totál kitört rajtam a fészekrakó ösztön, úgyhogy egész hétvégén rendezkedtünk. Fantasztikus érzés, hogy ezt már a babáért csináljuk. Annyira várom már a szerdát, hogy végre újra lássuk az UH-n. Katám, mi 3-ra megyünk, úgyhogy Te is akkortájt kelhetsz majd fel. Majd viditólag meglátogatunk.Kép
Olyan isteni végre ez a tavaszi idő. Timi, csak nem teregettél?

KépKép
inari

Ja,
várandósok. A hétvégén böngésztem a gyógynövény határozótt. A rozmaringtól elnézést kérek, azt lehet enni terhesen is. Az alábbi fűszernövényeket kell kerülni:
zsálya
cickafark
lestyán
bazsalikom

KépKép
inari

Inari!
Várjuk a kromoszóma vizsgálat eredménéyét, még kb 2 hét. Aztán vissza az andromókushoz, aki - ha a genetikai vizsgálat teljesen ok- valami gyógyszeres kezelésről beszélt Csibikének, de ezt én nagyon nem akarom, mert csak húzza az időt. Persze aztán ő az orvos, ő tudja, mire van szükség. Úgyhogy várunk...
Igen, de direkt nem én teregettem, Csibikét küldtem, hátha az ő keze szerencsét hoz, nem havat, mint én legutóbb. Eddig elégedett vagyok a munkájával!
lkt

SesziKép
Dobj egy e-mailt a profilomban lévő címre a számoddal, és én is küldöm az enyémet!

SomersetKép
Terhességi csíkok...
Nem voltak egészen a 30. hétig. Azóta csak csíkból áll a pocakom eleje. Hiába csináltam akármit, hiába kentem krémekkel, babaolajjal vagy bármivel. A csíkok jöttek és sokasodtak.
Szóval jó ronda, de akkor is megéri!

Egyébként apa kérésére tegnap újra mértem egyet: most 120 cm. Azon nevettünk, hogy sokkal nagyobb a kerületem, mint a vérnyomásom Kép!

InariKép
Szerdán várjuk a beszámolót!
Én ettem bazsalikomot és zsályát is, ez most gáz?
Jókor kérdezem, de ezeket miért nem lehet?

Stella

Kép
stella9

Iwiw-es csajszik!

Kattanjatok rám is ismerősnek. Vagy küldjétek el a neveteket nekem. Áprilistól fognak meghívót osztani megint, én is sokat kuncsorogtam érte. A nevem Vaszilkó Andrea, ha valaki nem tudná, Sárospatak.

Holnap este megyek, kedden meg Déviszhez reggel. Lesz valaki nála?
vanda978

Vanda!
Ha kibírja a mensi addíg, én megyek kedden reggel nyolcra. Kép

Eszter
Kép
roxal

Wish
Köszönöm a válaszodat. Tudod néztem a D. oldalát, de egy lapon szerepelt a férjnél minden. Ezért gondoltam, hogy akkor ez rá is vonatkozik. A másik lapon meg láttam, hogy mi van és gondoltam az lehet ami rám vonatkozik. Na azért meg könnyebbültem. Az enyémet akkor elkezdem. Viszont a párom azt mondja, hogy várjuk meg, hogy a doki mit kér majd. Gondolom az AIDS és az ilyesmik maradnak későbbre + a páromé. Végül is jövő hónap elején megyek, addig azért csak sikerül valamit megcsináltatnom.
Szerinted használ a lélek buvár? Én már régóta készülök, de még eddig nem volt merszem elmenni. Mennyit kérnek el kb? Te meddig akarsz várni az 5. lombikkal?
Somerset
Nekem most csak a leletekkel kell majd mennem. Gondolom majd a lombik előtt lesz egy megbeszélés és akkor kell majd a férjemnek az andrologiai vizsgálat.
Inari
Mi az -az anonim AIDS szűrés? És az miért nem jó?
Amúgy én is úgy gondoltam, hogy mindent amit lehet a körzetivel csináltatok.

kagyló

Kagyló! Az anonim Aids, mint a nevében is benne van, névnélküli. Kép Azt nem fogadja el Dévai, mert nincs rajta a neved.

Roxal! De jó! Tuti nem fog megjönni, és akkor találkozunk. Tesztet csináltál már? Vagy nem is akarsz?
vanda978

Vanda978
Köszönöm!Kép

kagyló

KOszonom a sok dicseret Annacska neveben is!!!

Anna!

Igen, a herpesz az mindig ott van a szervezetben, es akkor jon elo, ha legyengul az immunrendszer! Ezert en a majusi veteles utan immunerositot kezdtem el szedni eleg nagy dozisban, talan meseltem ezeket az aloes termekeket, amik nagyon jok, es szinte teljesen elmult a herpeszem, meg sokmas problema is javult, ugyhogy azota nem is volt herpeszem, vagy talan csak egyszer egy kisebb es annyi. Meg mellekesen ossze is jott a baba, es spontan!!!!
Elotte ugyan volt 5 inszem, de azokkal semmi nem sikerult soha...
Szoval nagyon fontos hogy milyen allapotban van a szervezet!

Gratula a noverednek, tudom azert sokan vannak akik csak kigondoljak, es mar ossze is jon!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Kagyló:
Az andrológiai vizsgálat a páromnak megvolt, mire mentünk a D-hoz. Ha nem lesz meg, akkor fogja mondani, hogy csináltassátok meg. Szerintem mindent fog kérni, ami a papíron van. Természetesen sok mindent megnéznek egy vérvételből és vizeletmintából, szóval nem kell izgulni, nem 10-szer szúrnak meg. Nálunk az volt jó, hogy a kivizsgálásokat már a rendes nőgyógyászommal elkezdtük és már nem maradt túl sok vizsgálat, de azt is elég volt beszerezni. A Hepatitisz-t elkeverték, alig lett meg időre. Én ezért mondom, hogy időben kell elkezdeni, ne akkor rohangálj - munkaidőben - mint pók a falon, hogy meglegyen minden. Ez csak jótanács !!!

Stella:
Hát igen, a csíkok azok jönnek nagyon sok mindenkinél, bármit ken is magára. Neked két babád van, úgyhogy jóval nagyobb a pocakod. Az egy babások könnyebben megússzák, nem? Azért az meglepő, hogy ilyen sokáig tudod őket kihordani. Az ikresek általában előbb szülnek, nem?
somerset

Vanda!
14-én csináltam tesztet, negatív lett. De már biztos, hogy holnap reggel megyek.

Eszter
Kép
roxal

Roxál,
de menstrinek semmi nyoma azóta sem? Azért én egy kicsit reménykedek, ha nem haragszol.

Stella,
nem tudom mit okoznak ezek. De mivel csak az van, hogy kerülendő, gondolom csak a nagy dózis okoz gondot. Szóval ne egyetek mindennap meg egy üveg pestót, mert az tömény bazsalikom, és ne igyatok 5-6 cickafark teát /nap. De ha pl. valamit csak megfűszerezel vele, szerintem nem okozhat gondot.
Már csak kettőt kell aludni és mentekKép

Vanda, veled mi van, akkor most mégis kezdesz? Légyszives azért számolj be, arról, hogy mit tudszKép

Kagyló,
a körzeti nem fog neked szinte semmit csinálni, csak beutalókat ad. Ezért mondja mindenki, hogy kezdjétek el, mert azért viszonylag hosszadalmas. Bár ha jól emlékszem ti csak a nyáron akartok kezdeni, ha igen ráérsz megvárni, amig Dévai elmond mindent.

Kata, Ági,
Várjuk a tüszőhiradótKép

KépKép
inari

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?