A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ancsi! Mi kb 2-3 körül szoktunk menni, attól függően, hogy mikor alszik Bazsó. Ti?

Kép
Kép
zuzmo1

mi meg inkább délelőtt Kép.
szerdán megyünk mérni? úgy lenne jó, hogy doki is ott legyen (12-14-ig), mert kellene nekem popsikenőcs recept.

ancsipancsi

de az is lehet, hogy ma kellene mennünk mérni, mert szerdára esőt mond Kép. aztán majd elszaladok kenőcsreceptért egyszer.

ancsipancsi

Nem csak szerdán és csütörtökön van tanácsadás? Én csütörtökön berohantam d-vitamin cseppért, de mondtam, hogy ne mérjenek, majd jövünk ezen a héten!Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Ancsi!
Nagyon köszi a képeket! Kép Tejcsifejéshez kitartást, lehet hogy ez csak átmeneti csökkenés (végül is ma volt ilyen először), sztem ha rendszeresen fejsz, akkor lesz még. Egyébként mi is épp hétvégén dumcsiztuk meg apával, hogy miket kajáljon Bálint a közeljövőben, mert már egyre lelkesebben eszik, és többek között én is épp azt mondtam, hogy 1 éves koráig mindenképpen a szopi az első, mire ma éjjel úgy megharapott B. a növésben lévő fogaival, hogy apa a sikításomra ébredt, szóval ember tervez.... és persze remél, hogy pici fia nem fog többet harapni. Kép
Lencsinek gratula a négykézlábazáshoz is! Minden napra tartogat vmi meglepetést ez a tündéri kis hölgy Kép

Kép
Kép
denizsa

visszaolvastam, és láttam, hogy Indi kínozza magát ilyen sírós filmekkel. Én azt vettem észre, hogy amióta Bazsó megszületett, azóta nem tudom végignézni a szörnyűségeket. Tegnap este a Naplóban volt az a család, akinek a kisfia a mandulaműtét miatt halt meg, és egyszerűen nem bírtam nézni, kimentem a szobából. Olyan iszonyat érzésem lesz, ha ilyenről van szó a tévében! H szülést mutatnak valamelyik filmben, és megszületik a baba, akkor meg rámjön a bőgés. Úgyhogy teljesen hülye vagyok!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Ancsi,
képeket köszi!!!! Lencsinek óriási gratulációk a 4kézlábazáshoz Kép
kisün

Den! Remélem, Bálint azért nem hagyott nyomokat a ciciden! Ugye nem lett sebes?

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzmó Kép Köszi az aggódást, de nem lett seb rajta (még éjjel felkeltem megnézni, hogy maradt-e vmi belőle). Valszeg azért harapott, mert nem volt annyira éhes, sokkal inkább a foga fájt, állandóan a szájához (fogához) kapdosott, én megpróbáltam szopival megnyugtatni, mert ez eddig mindig bejött, de most nem Kép
Egyébként a tv-nézéssel én is úgy vagyok, mint Te, nem bírok gyerekkel kapcs.-os semmilyen negatív hírt, már a természetfilmekről is kezdek leszokni, mert ugye ott is sokszor a köjök lesz a kaja...

Szerdáról jut eszembe: volt szó múlt héten arról, hogy ezen a héten szerdán lesz Lurdy-s tali. Most akkor lesz?? (Fibinek is megígértem, hogy szólok neki, ha igen, mert vidékről pont akkor jönnek haza és beugranának oda, ha lesz.)

Kép
Kép
denizsa

NODE AZÓTA SE 4 KÉZLÁBAZOTT!! csak akkor párszor! Kép

Zuz!
én is bőgök! Kép
és nem csak szerda-csüt van tanácsadás, hanem csak akkor rendel a dokink. de akkor menjünk rendesen szerdán 12 és 14 között, okidoki? és akkor megméretjük a lurkókat!

Den!
körömvirágot kenj a mellyedre, ha sebes lett!

ancsipancsi

Helló!

Hát ma megyünk a gyerekdokihoz, de már régebben is említettem neki, hogy túl híg a kaki, erre csak annyit mondott, hogy figyeljem meg, hogy milyen kaja után van ez (hát ennyit nélküle is ki tudok találni...), meg, hogy ha Bendi ilyen jó súlyban van akkor ne aggódjak emiatt. Úgyhogy a mi gyerekdokink se egy nagy spíler...Kép

de már olvasgattam egy allergiás topikot és ott javasoltak egy gasztroenterológust, aki állítólag tök jó és nincs is messze tőlünk, majd oda elviszem Bendit, remélem ott biztosat tudnak mondani.

Kisün

Én nem tudok teniszezni. A squas pedig tök jó, könnyebb sztem, mint a tenisz (legalábbis az ütője könnyebb Kép), és tényleg jó kalóriaégető.

Baktai Anikó sztem béna. Jó a hangja, de elég közönséges...

ruz
ruzicsky

SQUASH:

tesóm mintha a XII. kerben, talán a Mammutban squasholna. habár jó drága, de vannak kedvezményes időszakok. aszondja, hogy mások is látják, hogy mit bénázik az ember. egyedül ez riaszt. Kép

ancsipancsi

Ancsi

Ahova mi járunk, az nem egy elit hely, meg nincsenek sokan és a body bulidinges izomagyú srácok edzőhelye van kialakítva a pályák előtt, szóval ők látnak, de cserébe én is látom, hogy ők mit bénáznak, hehe Kép

ruz
ruzicsky

Ancsi! Oké, akkor szerda!

Kép
Kép
zuzmo1

sziasztok!!

Vera,
NEMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! hogy hijják a srácot??? És ugye Karcsi már megbuktatta????KépKép
A wiwen találtam egy közös ismerőst a Karcsival, és ez csak azárt érdekes, mert a 10 évvel fiatalabb húgom ovis-isis-középsulis jó barátnéje az illető, és nekem tök furi, h ovi óta ismerem, és most már ilyen "nagy bácsikat" is ismer, mint a férjed.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Juc, a Blikk hozta le, hogy KT jegyesoktatásra járt azzal az operaénekessel, akitől Donatellácska van, és akkor mindketten megadták a szül. idejüket, végtére is a papnak minek hazudna T...

Zúzmó, ja Baktai a Groovehouseban kornyikált, de jobb is, hogy ezzel nem kérkedik Kép

Ruzzal 1etértek, a Póka totál flúgos csaj, és ijesztő (mi madárpóknak hívjukKép) de marha klassz, amit a színpadon csinál Kép
a Szabó Eszter is jó, bár a hangja képzetlen és nekem túl nyers. még ez sem baj, de alig értem, nem artikulál rendesen. de még sokat fejlődhet, kinyílhat. van még ideje, amíg a gyengébbek kipotyognak Kép

Zsan, Varga Ferit én is csípem, egy helyes ember Kép a kisgyerekei irtó cukik az Apa a király! feliratú pólókban Kép drukkolok neki, hogy minél tovább jusson, bár tudom, nem lesz dobogós.

votiv 8)
votiv

SziasztokKép

Ancsi,
Lencsinek nagy gratuláció Kép
Nekem is kevesebb a tejcsim(sokkal)Kép Remélem ez nem a vég.
Lányom is 4kézlábazik Kép, még álmában is néha Kép

Rylie,
ha olvasol minket: BOLDOG NÉVNAPOT KISLÁNYODNAKKép

Den,
Indi ajánlott egy jó kis számítógépgurut Kép Remélem sikerűl megmenteni az adatokat. Cici harapás Kép

A változatosság kedvéért, hogy nehogy elunjam magam, tegnap hoztak egy estélyi ruhát átalakításra(7végére kell) Ez így csomagolás közben nem jött túl jól Kép De mivel egy jó ismerős.... nem mondhattam le Kép Persze úgy kezdte, hogy csak egy kicsit "akármi", aztán meg a fél ruhát át kell alakítani Brrrrr. Most olyan jól esett ezt kiírni magamból Kép Ilyenkor úgy elfelejteném, hogy mi a szakmám Kép De csak ilyenkor, mert egyébként nagyon szeretek "alkotni"Kép

Manóka,
Remélem jobban van a kicsi lányod. +++++++ nektek

Én eddig is elbőgtem magam egy érzékeny jelenetnél, de anyává válás után még jobban elérzékenyülök KépKép

Neet,
a te napod biztos nem 24 órás, mert rengeteg időd van mindenre KépKépKép Hogy csinálod??? Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ruz!

Squash miatt irigy-irigy vagyok!
Itt van a szánkban a Griff hotel és még soha se nem mertem lemenni.Kéne egy jó kis partner mert ha Zistvánnal mennék akkor ki vigyáz a kölkeimre?!Kép

ÉS FINCSI ALMÁSPITÉT KAPTAM Neet-től,nyami!

Juc
20170114224602

Zsan, Votiv

igen -igen a Varga Feri Kép Az teljesen okés Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Votiv!
K.T. jegyesoktatásra járt Donatellácsak apjával???????????????? Múltkor a Szulák sóban, ahol végre őszintén és nyíltan Kép beszélt életéről azt nyilatkozta, hogy Donatellácsak apja nős ember volt (még mindig az) És nem akarta őt elszakítani a feleségétől, vagy valami ilyesmiKép
(persze ettől még járhatott jegyesoktatásraKép)

Kép
Kép
zuzmo1

Zuz,

ez a KáTé már akkor is hazudik, ha kérdezKépKépKép Pfuj

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Sziasztok!

Megjöttünk a dokitól, úgy tűnik, mégsem 3 napos láz, ugyanis mára sem jöttek ki a kiütések, viszont a torka már piros, szóval inkább egy jó kis torokgyulladásnak néz ki a dolog. Estig még várnunk kell, hogy lesznek-e pöttyök, de ha nem, akkor sajnos antibiotikum már megint, szerencsére csak napi egyszer. Aztán szerda vagy csüt újra kontroll. Még mindig van láza, de már nem olyan magas, 38-38,5 között mozog. Ja, és jönnek az őrlőfogai, szóval még az is.

Ancsi!
Tényleg lehet, hogy csak átmeneti a tejcsökkenés, ilyen szokott lenni. A homeopátiát nem akarod kipróbálni? Nekem az nagyon jól segített.

Den!
Engem is megharapott egyszer Emma, írtam is, csak szerintem akkor még te nem írogattál ide. Nekem marha csúnya sebem volt, és csak az segített, hogy vagy 2 napig nem szoptattam abból a mellemből, csak fejtem, és állandóan kentem körömvirág krémmel. Még a Bepanthen is jó. Ja, és az volt a gáz, hogy amikor megharapott, nem látszott szinte semmi, csak egy kis karcolás, nem is foglalkoztam vele, aztán pár nap alatt olyan szépen felázott, hogy jó kis lyuk lett a helyén.

Moose!
Fecskendő? A Nurofen szirupnak van ilyen fecskendője, az talán jó lenne.

Kép
Kép
manoka11

Manóka,
Nagyon drukkolok, hogy minnél hamarabb meggyógyúljon Emma. Neked meg sok ++++++

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Visszaestünk a náthába Kép
Orsim egy órája alszik, de már többször felsírt, mert nehezen kap levegőt. Már éjjel is hallottam, hogy szipog Kép Még ez is....

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Manóka, Ancsi Kép
Köszi a jótanácsokat harapás-ügyben! Én nem láttam a cicin elváltozást, csak kicsit piros volt, de van itthon körömvirágolajom, azzal bekentem még akkor éjjel, meg reggel is (persze szopi után), remélem nem lesz belőle seb.

Manóka Kép Emmának továbbra is bulást! Jó, hogy kicsit lejjebb ment a láza! Kép A sok antibaciról jutott eszembe, hogy vannak jó homeos szerek a bélflóra visszaállítására, nem tudom Te is gondoltál-e már rá? (Johitól már sok okos dolgot hallottam ezekről, de Votiv is szakértő.)

Ancsi Kép Fog még Lencsi 4kézlábazni annyit, hogy még "unni" is fogod, meglátod Kép

Mása Kép Drukkolok a vinyóért! A ruhavarrás tényleg nem a legjobbkor jött Kép de Te olyan ügyes vagy! Orsikának is gratula a 4kézlábazáshoz Kép Képzeld, Bálint tegnap a "kutyapózban" már az egyik kezét felemelte és a másik mellé tette, még nem indult el előre, de azt hiszem már nem kell sokat várni rá.

Kép
Kép
denizsa

Mása Kép Jaj ne! Szegény Orsika, pedig már végre kezdett múlni! Bulást neki és sok +++++ energiát!!!

Kép
Kép
denizsa

Den, Kép

Akkor most már B. beindúlKép Tök jó Kép
Ja, és cicit ápolgatni! Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Den,
az O. most tuti, hogy az anyóstól esett vissza KépKépKép, mert ő volt beteg és 7végén mamázott....

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Mása!
Orsinak jobbulást!

Den!
A múltkor az antibio mellé Normaflore-t adtam Emmának, abból még van itthon, meg most már joghurtot is ehet (csak nem annyira szereti).

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!

Ruz!

Nekem a kolléganőm kisfia tejérzékeny (még szopizik) és így a kolléganőm nem ehes semmi tejterméket! De persze szed kálcium pótlót stb. Reméljük nálatok nem ez lesz!

Moose!

És ha valami jutalmat felajánlanátok? Pl. csoki, matrica stb, de csak akkor kapja meg, ha beveszi az orvosságot!Kép

Én most vettem Timinek a Deichmann-ban egy cipőt, ahol az akció van, bár nem Elefantent!
Nem tudjátok hol lehet még Elefanten cipőket kapni? Ez az egyetlen márka, ahol a láb szélessége szerint is lehet választani cipőt! Timinek a legkeskenyebb kell, S méret és sajna olyat nem látok! Most is olyan szandija van szegénynek, hogy lötyög benne a lába, mert keskeny és akkorákat esik...szerintem ettől!Kép
Ja, és képzeljétek, az eladócsaj azt mondta, hogy a Siesta cipőknél is meg fog szűnni a lábboltozat emelése (tudjátok, ahol a lúdtalp szokott lenni, ott magasabb), mert a legújabb kutatások szerint mégsem jó, ha van emelés, mert úgy nem fejlődik a lábizomzat! Az a jó, ha teljesen lapos a cipő belül! Jó mi? Eddig meg az ellenkezője volt, meg az ortopéd orvosok is még ezt javasolják! Most ki tudja tényleg melyik a jobb?

Szerda nekünk nem jó! Lurdy messze van!

ILdi
ildi76

Mása Kép Azt mondtad, nem engeded Orsika közelébe anyóst, vagy a hétvégén már nem volt beteg? Ezen a héten én is gonosz meny módjára eltiltottam anyósom B-től, mert "csak" egy kicsit náthás, én meg mondtam, hogy kicsi bacit sem kérünk...

Manóka Kép Én is hallottam a Norm.-ról, meg még a Protexin Restore-t dicsérték, és az ezüstkolloid-ot említette még Johi, hogy azt adott Fanninak a láza után(alatt) immunerősítőnek. De én nem értek hozzá, ha gondolod megkérdezem J-t. A legjobb persze az lenne, ha Emma gyorsan meggyógyulna és nem lenne szükség ilyen szerekre!

Kép
Kép
denizsa

Den!
Protexinről én is hallottam, csak kb. 3x annyiba kerül, mint a Normaflore, úgyhogy ez utóbbit vettem.

És nagyon jól tetted, hogy anyóst eltiltottadKép

Kép
Kép
manoka11

Szia Lánykák!

Mi sem maradunk ki a betegeskedésbőlKép AZ egész úgy kezdődött, hogy Lilla szombaton hányt, de keményen, nem akart enni, se inni pláne nem aludni. Vasárnapra kicsit rekedtt lett a hangja. Ma reggel már ömlött a trutyi az orrából. Hő egyenlőre 37,3. Na majd látjuk mi is hova fejlődik ez a dolog.

Azért még reggel voltunk kicsit játszózniKép Gyerekek gyögyörű az idő!Lasssan nem kell overál, éljen éljenKép

Na megyek kicsit visszaolvasniKép
beetrix

Zsána,
puskáspéter, és igen, K. tanította, azt nem tudom, hogy meg is buktatta-e Kép bár azt mondta, hogy elég linkóci gyerek Kép Húgod barátnéja: hja, a fiatal nők... KépKép lehet, hogy eltés? vagy pázmányos? mert onnan soksok fiatal nőismerőse van Kép

Neet,
valld be, hogy jó bébiszittereid vannak KépKép

Manóka,
drukkok, hogy ez már a betegség vége legyen!!! Kép

Mása,
nektek is jobbulást!! Kép

Ma voltunk játszóterezni, és Dóci végre homokozhatott!!!! Kép És olyan jó volt, hogy egy szál pullóverben flangáltam, és még melegem is volt Kép és rikoltoznak a madarak, és tavasz-szag van ésésésés KépKép

vera
kisün

Megint 39,6 Kép

Kép
Kép
manoka11

ILDI,
DEICHMANNBAN LEHET KAPNI ELEFANTEN CIPÕKET!!!!!!!!!!!!-

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vera!

Csak azért kérdeztem, hogy mekkor aza méret, amiben lehet kapni a melltartódat. SAjnos az enyém a tiednél is nagyobb, így nem hiszem, hogy én ott találnék magamnak valamit.Kép

Most pedig jól bejelentkezem infraszaunába. Volt már valaki ilyenben? Ja és levággattam a hajam. A fodrász csajom szabadkezett kapott, nem is lett annyira vészesKép
beetrix

Ildi ezt írta:
"Ja, és képzeljétek, az eladócsaj azt mondta, hogy a Siesta cipőknél is meg fog szűnni a lábboltozat emelése (tudjátok, ahol a lúdtalp szokott lenni, ott magasabb), mert a legújabb kutatások szerint mégsem jó, ha van emelés, mert úgy nem fejlődik a lábizomzat! Az a jó, ha teljesen lapos a cipő belül! Jó mi? Eddig meg az ellenkezője volt, meg az ortopéd orvosok is még ezt javasolják! Most ki tudja tényleg melyik a jobb? "

Én is hallottam,hogy nem kell a pici cipőkbe betét mert tök felesleges és én el is hiszem mert jobb cipőkben nincs is.

Juc
20170114224602

Zsan!

Köszi, tudom, ott nem kaptam S lábszélességben sajna!

Manóka!

Jaj, az nagyon magas!Kép Szegényke! Kúpot kapott? Hűtőfürdő? Az gyorsan leviszi a lázat!

Lillusnak is jobbulás!

Jucus!

Még a Petőben is azt mondták, hogy az emelt boltozatú a jó és a Salus (amit a Pető ajánl) cipők is olyanok! Majd ha megyünk kontrollra elmondom a konduktoroknak, hogy mi az új trend! Kíváncsi vagyok mit mondanak rá!
ildi76

Beet,
én a helyedben megnézném (én mammutban vettem, II-ben első szinten vannak), mert ahogy láttam, terhes-melltartóból nagyobbra is be voltak rendezkedve Kép és ha jól emléxem, fekete színben is volt.
Lillusnak jobbulást!!!!

Manóka,
Kép

vera
kisün

Ildi!
Kúpot kapott, meg ha apa hazaér, akkor hűtőfürdőt is, mert azt egyedül nehéz kivitelezni. De tényleg hatásos volt az elmúlt napokban is.

Kép
Kép
manoka11

Ildi,
ja, bocsi!!!Kép

Manoka,
jobbulást!!!!!!!!!!!

Juc,
mi a neve dokinéninek, aki a tömő utcában átmos???Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ma együtt sétáltunk, aztán beugrott hozzánk Johi Fannikával egy kicsit. Nagyon szupi volt, Fannika tündéri volt, már otthonosan érezte magát és megkóstolta Bálint játékait, B. már egyre jobban üldögél, de Johi segített őt támogatni, amíg lefotóztam őket, szóval íme:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
denizsa

Manóka!
majd még, ha lesz kedved, meg eddig nem kapott Emma C vitamint, akkor vegyél neki valami klassz cseppet, hogy felerősödjön tőle.

Moose!
nekünk van fecskendőnk egy jó pár, ha kell valahogy juttatok belőle felétek!
amúgy esetleg macskakajára cseppentve próbáltad? Kép Kép Kép (<-- remélem nem haraxol meg a vicc miatt Kép )

2 órát sétáltunk, egyet értek Verával, ez az idő valami csodás! vissza kellett rohannom a kabátommal, mert dög meleg volt már a kapuban is.

ancsipancsi

Ildi!

Hát(háttal nem kezdünk mondatotKép)tudom én,hogy eddig ez volt a trend,hogy legyen benne harántemelő,de én is mostanában hallottam amit Te is leírtál.Kép

Zsan!

Nem kiabálom el,de Soma Brumacylin vagy milyen szemcseppe bejött P-nek is,ezért nem viszem holnap a Sényi Katalin doktornénihez.:

Juc
20170114224602

köszi Juc!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Nincs mit.Esetleg nektek is mennetek kell valamiért Tömő utcába?Sajnos a mobilszámát elkevertem de másikat tudok adni ha szeretnél.
Juc
20170114224602

Denizsa!
és nem másztak be a két fotel közé? Kép olyan hívogató még midig az a rés.

ancsipancsi

Koszi a tippeket, fecskendot kiprobaljuk majd. Egyebkent apa is azt gondolta, amit te Zuzmo. Es most meg azt nem tudom, hogy mikor vigyem vissza dokihoz, ha nem javul a koho(r)ges. Meg hogy setazni vihetem-e, ha ilyen szuper ido van.
moose

Moose, próbáld ki a sétát, a gyerekek többségének jól esik náthára/megfázásra a friss levegő, hátha Nyuszinak is. és gyönyörűen süt a nap errefelé is, csak olyan migrénem van, mintha baltával hasogatnák a fejem Kép de azért erőt veszek magamon, és kiviszem Sütit, hátha rám is jó hatással lesz Kép

minden kis betegnek sok puszi és gyógyulást!

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?