A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Annamami!
Küldtem Zsuzsának sms-t! Megkérdeztem, ráérnek-e?
Mi 26-os busszal mennénk az Árpád-hídtól, a sziget Margit-híd felöli részénél tudnánk találkozni.Kép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

OK az nagyon jó lenne!!!!KépKépKép
Hánykor???
annamami

Hát, elvileg az ebédet 12,30-ig ki kell hoznia a futárnak. Ha rá is hagyok ki időt, szerintem 2-re ott tudnánk lenni.
Zsuzsa még nem írt.Kép
Nektek mikor kellene indulnotok? Csak azért kérdezem, ha ez a nyomorult ebéd mégsem érne ide, meddig szólhatok?

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok lányok,
bocsi a kérdésért, de itt már mindenkinek megjött? Nekem még nem...normális még ez?

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi,
ha szoptatsz, akkor normális!
Az én dokim azt mondta, hogy ha a szoptatás befejezése után 3 hónapig nem jön meg, akkor menjek vissza hozzá.
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors beqkk!

Látom, filóztok, hogy mit kéne adni kölkökre!

Én tegnap Mátéra annyit adtam, mint rám, csak a bodyra kapott még egy rövid ujjút, hogy ne fázzon a cickója, meg hát be volt takarva. Ilyen poliészter töltetű bundazsáknak kikiáltott izénk van, mondjuk attól azért messze áll, de jó meleg. Nem mondta, hogy fázik, sőt, aludt egy jót Kép

Pusztok

Sisotris, Máté és Apa
22+5

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Nekem 1/2 2 - 2 kor eszik Mazsi,mi 1/2 3 -ra tudunk odaérni.
Kép Jó?
annamami

Prüntyi,
nekem egyszer volt meg, a 17. héten, azóta semmi Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Duda, Annamai, Beninanyu!

Ti úgy látom nagy Szigetesek vagytok!
Hol van az a játszótér, amit annyira magasztaltok???
A rétnél?Vagy a szökőkútnál??
Megnézném én is egyszerKép

Jucc!

Figyu!Abban a csúszdás mediterrán jellegű usziban voltatok???
Csak azért kérdem, mert amikor én voltam ott vagy 2 évvel ezelőtt, az nem tetszett benne, hogy a pici gyerekmedencébe a szülők nem mehettek be a kicsikkel, hanem volt ott 2-3 nevelőnő szerű képződmény és ők fürdették a kicsiket.
Ez nem tetszikKép

Kilók: Én sem bírtam volna megállniKépKép
Ja és hiába kezdem ma a fogyit, hirtelen idegembe megettem egy fél zacskó ropit.
Végülis még reggel úgyhogy akár norbis nap is lehet belőle...
Nagyon szeretnék még én is fogyni egy 3-4 kilót....KépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Annamami!
Jó a 2.30!
Most kopogott át a szomszéd asszonyom, neki is van egy 1 éves kisfia. Jönnének ők is, nem baj?

Prüntyi!
Nekem sem jött még meg!

Andi&Nati

KépKép
duda

Jóóóóóóó

KépKép

KépKép
majola

Megann!
A szökőkútnál!
Két bajom van vele, egyrészt szerintem inkább nagyobb gyerekeknek való, nem a mi babóinknak, másrészt, elég hülye helyre csinálták, szerintem folyton a gyerek nyomában kell lenni, mert nem mindig látod, mit kavar. (egy domb is van ott)
De később, ha nagyobbak lesznek a manók, szerintem biztos élvezni fogják!Kép

ANNAMAMI!
Küldött Zsuzsa sms-t, nekik is jó a fél 3!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

KépKépKépKépKép

Andi&Nati

KépKép
duda

Még 1 lányok, ha a krumplipürébe gyüümit keverek, és azt adom Tüncsinek ebédre az nem gáz?(most az ízekre gondolok...)

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sis, akartam irni, csak tegnap elfelejtettem (forditottam, ágytakarót festettem brrrrrr), hogy nálunk megetethetnéd és tisztába tehetnéd Mátét, kb. 10 percre lakom a Jászai Mari tértől.
Ha most már késő, akkor hát legközelebbKépKép

Lányok, akkor FÉL HÁROM!!!!!!

KépKép

KépKép
majola

Prüntyi!
Szerintem, ha neked ízlene a dolog, nyugodtan adhatod Tündikének is.
A védőnőm szerint csak a fantáziánk szabhat határt ez ügyben.Kép

A.

Andi&Nati

KépKép
duda

Egy gyors kérdés.
Uzsonnára mit adjak Melinek?
A tejpépet nem akarja megenni.Délelőtt gyümit eszik,délután is ehet?Vagy mi a fenét adjak neki?

ancsi26

OK 1/2 3!Kép
annamami

Prüntyi Kép
Nekem sem jöt még meg.
Nem is hiányzik.Kép
Gyümi a pürébe szerintem nem gáz én szoktam sütni kacsacombit és ahoz csinálok krumplipürét és őszibarackot eszünk hozzá.
Nagyon fincsi!Kép

Megann Kép
Én nem tudom hol az a játszótér,tegnap voltam életemben először a szigeten(és ma megyek másodszor!)de nagyon bejött!Kép
Bár a mi gyerkőceink még kicsik a játszihoz,nem?Kép

Jelentem megvolt ma az első együtfürdésem Mazsival!KépKépKép
Naggggyon jóóóóóó!KépKépKépKép
Ugyani s szopizott és utánna egy akkorát rottyantott,hogy ki a pelusból végig a lábán,zokniján,rajtam meg minden!!!Kép
Még az én bugyim is kakis lett!!KépKépKép
És mivel Apa itthon volt beugrottunk a nagykádba!Kép
Hát,aki még nem próbálta,tegye,mert tényleg nagy élmény!Kép
Aztán Apa segített kivenni+törölközni,míg én beindítottam a mosógépet!Kép
annamami

Sziasztok!
Végre netközelben vagyok... csak gyorsan (icipicit megkésveKép):

BOLDOG SZÜLINAPOT BENIANYU!Kép

Most visszaolvasok (elég reménytelennek tűnik), aztán még jövökKépKépKép
Kati
Vendég

Várom hogy Meli felébredjen és menjünk végre sétálniKépKép
Addig rakok pár képet.
Én és a kifli:
Kép

A tesómmal:
Kép
Kép

ancsi26

Megann Kép Igen, ott voltunk. Van az emeleten egy kifejezetten bébimedence, amit két éves korig használhatnak a bébik, és oda bemehetnek a szülők. A lenti gyerekmedence sokkal nagyobb, klóros vize van, és oda tényleg nem engedik be a szülőket, szerencsére a nagyok már jól elvannak így is, és a hivatalból kirendelt csőszök meg őrzik őket. / nekem elég bénának tűnt ez a megoldás, szegények egész nap ott áznak térdig a vízben,de mégis jobb, mert így csak két felnőtt van bent, egyébként meg az összes gyerekhez menne egy-egy szülő, a gyerekek el sem férnének már/.

Irigykedem a sziget miatt, nagyon szép idő van, de nekem is egy óra, míg odajutok, talán máskor. Azt Balázs is imádná, de hosszabb szervezést igényel, ma meg sok dolgom van.

J.

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

BenianyuKép,
olvasás, nálunk is így kezdődött (rendszámokkal...), így szerintem Beninek is sok lesz az a 2,5 év még a suliig.
Én örülök, hogy mindkét gyerekem évvesztes, de már értem, hogy miért kezdhették eddig a sulit azok is, akik nyáron születtek. Mostmár ugye több az évvesztes gyerek, mint aki nemKép! Ezt amatőr-matematikusként számoltam kiKépKépKép!
Vendég

Ayse, hol bujkálsz? Tessék előjönni!!!!!
Bab - Tofi, Cinka - Réka!!!!! Szintúgy.

Zsuzsa és Julcsi

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok Lányok!

TEgnap este megjöttünk anyuméktól, szokás szerint nagyon jól éreztem magam. Ilyenkor mindig egy kicsit magam alatt vagyok, alig várom, hogy megint elteljen 2 hét, és mehessünk újra.
Jó sokat termeltetek megint, úgyhogy nagyjából csak visszaolvasni tudok!

Prüntyi!

Nyugi, nekem is most jött csak meg! De hogy!!! Ez a nem mindegy! Febr. közepe óta folyamatosan megvan 3-4 napig, aztán 2-4 nap szünet, majd kezdődik előlről. MEgint megjön néhány napra, megint szünet stb-stb. Már kész vagyok teljesen. Szerencsére az intenzitása nagyon gyenge, meg sem közelíti azt, amit itt a lányok leírtak. De már nagyon idegesített a dolog, úgyhogy vissza is mentem a dokimhoz. EGyrészt, mivel szoptatás alatt Cerazettet szedtem, és már nem szoptatok, írja fel a régi bogyóimat. Másrészt, hogy most akkor mi a franc van?
Megvizsgált, hogy nincs-e ciszta, majd megnyugtatott, hogy be fog állni rendesen. Hát köszi!

Nemesek!

Látom, te otthon vagy ebben! HOgy van ez az évvesztesség dolog? Akik nyáron születtek, azok is évvesztesek?
Mi a határ? Május 31? És akkor mi szept. 03-mal most évvesztesek vagyunk / leszünk, vagy nem?

kuha

Kép
kuha

Szia KuhaKép,
igen, én otthon vagyok ebben a kérdésben, mivel sokáig tanakodtunk, hogy mikor kezdje Trisztán az ovit. Mivel ő június 15-én született, már évvesztesnek számít (nem úgy, mint mikor mi voltunk gyerekekKép), mert valóban május 31. a határ! Tehát csak azok kezdhetik szeptemberben a sulit, akik jan-máj-ig betöltik a 6. évet. Hát mi nem fogjuk, úgyhogy csak jövőre kezdjük, amikor már a hetet is betöltötte!!! Ezért van, hogy nagyon sok az évvesztes (7/12 hónap szülöttei). És igen, ennek a topicnak a "lakói" is mind csak abban az évben kezdik majd a sulit, mikor már a 7. szülinapjukat fogják ünnepelni (2012-ben). Most úgy tünik, még messze van, de higyjétek el, nem isKépKépKép!
Kati
Vendég

Jesszusom, hol van még 2012!!!!!!
Vendég

Nem szokásom, de csinálhatok egy kis reklámotKép????
Megnyitott múlt hét csütörtökön a Camponában a C&A... tesóm az üzletvezetője (az Árkádnak is, de tudom ott többen is jártatok márKép). Akinek közel van, menjen el, mert nagyon sokat dolgozott rajta, és nagyon pofás lettKép!
Bocsi, Kép
Vendég

Bocsánat, elkerülte a figyelmemet:

BOLDOG SZÜLINAPOT ANGELANI!Kép
Vendég

Nemesek!

NEkem sajna baromi messze van a Campona, de imádom a C&A-t, úgyhogy mond meg légyszí a tesódnak, hogy nagyon jó kis helyen dolgozik, és gratula, hogy ő az üzletvezető.
Nekem a Pólus van közel, ill. régebben a Westendbe is bekukkantottam a C&A-ba... Kép

Kép
kuha

Sziasztok!

Kár hogy lemaradtunk a Margit szigeti sétáról! Milyen volt?

Mi is voltunk ma sétálni, de sajna nem tudtunk veletek tartani a Margit szigetre, majd talán csütörtökön vagy pénteken!

Annamami! Csak neked! Kép

Kép

Kép

És így szeret ülni (Most már szinte nincs is meg máshogy):

Kép

Ma reggel voltunk doki néninél, kapott Zsuzsa igazolást hogy mehet közösségbe, úgyhogy szerdán v. csütörtök délelőtt kezdjük a beszoktatást! Remélem tetszeni fog neki...

Menstruáció:

Nekem a 6. hét óta megvan rendszeresen, nem olyan gyakran mint régen, kb 6 hetente, de megjön. És sokkal többet vérzek mint azelőtt.

Alvás:

Képzeljétek, Zsuzsa tegnap este fél 8-kor elaludt, fél 12-kor jelentkezett egy szopira és onnantól végig aludt fél hatig, amikor viszont sajnálatos módon teljesen felébredt. No mindegy, ez is nagyon jó végül is. Kép Ezzel kiegyeznék, csak tartsa meg ezt a beosztást!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Prüntyi!

Azt olvastam, a babáknak még nincs véleményük arról, hogy mit mivel illik enni, úgyhogy nyugodtan adhatod neki gyümölccsel keverve a krumplipürét, feltéve ha ízlik neki. Aztán majd úgyis eltanulja a felnőttektől, hogy mit mivel szokás párosítani, de ilyen pici korban még egyáltalán nincs jelentősége.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Még a gyümölcs-krumplipürével témához...

Egyik kedvenc kajám a levesben főtt marhahús sült, hagymás krumplipürével, meggyszósszal. Isteni finom.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica!
De kár, hogy nem tudtatok jönni!
Úgy néz, ki mi értünk haza a leghamarabb. Mi 3 órát voltunk a szigeten. Együtt sétáltunk Annamamival, Zsuzsával, Cleoval és a szomszéd asszonyommal. Na és természetesen a gyerekekkel!
Én nagyon jól éreztem magam, alig várom, hogy megint menjünk!Kép
Zsuzsa nagyon ügyesen ül!KépAlvásKépKép
Nati és Maja is ma ültek először a babakocsiban!Kép
Ja, és Annamami készített fotókat, majd biztos felteszi őket!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Jaj, végre beszabadulok ide és én vagyok egyedül? Mindenki sétál még??? Kép

Davallia!

Zita húgomat mi is Zizinek hívjuk! Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Duda!

Én is nagyon sajnálom! Gyönyörű idő van! Kettőre értem haza, ha azonnal fordultunk volna Zsuzsával, talán elkaptunk volna titeket, de csak most jutottam gép mellé, mert közben mi is elmentünk sétálni és nem láttam a végkifejletet, csak azt hogy valamikor a héten tervezitek a sétát. Na majd legközelebb!!!

Ma délben volt megbeszélésem a főnökömmel. Most már hogy fixnek tűnik a dolog, elárulhatom, hogy a Lipótmezőn a pszichoterápia ambulancián fogok dolgozni (internkedni mint pszichológus) és nagyon-nagyon örülök neki! Egy kicsit azért meg is szeppentem mikor összeraktam a beosztásomat... egy héten négy délelőtt Zsuzsa baba mással lesz, nem velem. Kép Főleg az apjával, vagy a nagyanyjával. Mikor ott szepegtem Davidnek, "otthagyom" Zsuzsababát, először majd megsértődött, hogy a vele hagyás az nem "otthagyás" és aztán férfi módra azzal vigasztalt, hogy mit akarok, hogy még tinédzser korában is a szoknyámon lógjon?

Hiába, vagy a férfiak vagy az amerikaiak vagy az amerikai férfiak felfogása azért más...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica Kép Nekem is kedvencem, teljesen jó az édes-sós párosítás is, a krumpli-gyümi szinténKép
Zsuzsa nagyon édes a hintában Kép És az ücsörgés is nagyon megy neki!

Nemesek Kép És ettől az olvasás-dologtól vissza lehet őket tartani valahogy? Mert ha kérdez akkor csak kell válaszolni... Balázs az utóbbi hetekben iszonyatosan elkezdett érdeklődni a számok, a számolás iránt, már hibátlanul számol húszig, de tovább is menne szerintem, simán összead, kivon kicsi számokat, pedig nem tanítottuk, egyszerűen érdekli. És ismeri is a számokat, egyedül tárcsázza a mamát, ha diktáljuk neki. És most jönnek a betűk, állandóan sorolja, hogy most kinek a betűjét írjuk le neki. / apa-betű, Balázs-betű.../ És nem tudom, mennyit ártunk neki, gőzöm sincs, milyen módszerrel tanul majd írni-olvasni, de legszívesebben nem engedném meg neki a betűkkel való foglalkozást. Tényleg nemtom, mit fog hétévesen csinálni a suliban...

A múlt héten megérkezett a Babyonboard-matricánk a gyerekek képével. Eddig Apa nem volt hajlandó kitenni a kocsira ilyesmit, nem akarta összeragasztgatni. Gondoltam, ezt tuti kiteszi. Nehogy azt higgyétek! Odavolt tőle, hogy milyen édesek a srácok, de nem hajlandó ezt sem kitenni, mondván ez munkaautó, nem szórakozásra használja, és ő sem szokott ezekre a matricákra odafigyelni, nem ezért vigyáz másokra és magára. Az agyamra megy. Mire nekem kocsim lesz, már iskolások lesznek a srácok... Hogy vehetném rá, hogy kiragassza?

Kép

És van néhány hétvégi képem:

Kép
Itt talán ásítva ordít:
Kép
Vendégeinkkel:
Kép
J.

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Jucc!

Amiatt ne aggódj, hogy mit fog csinálni a gyereked 7 évesen az iskolában. Hidd el, lesz mit csináljon. Kép Gergő is úgy ment suliba, hogy nyomtatott nagybetűkkel leírt bármit (a helyesírás persze nem ment neki), és számolt. És ő is úgy kezdte, hogy nagyon érdekelték a betűk/számok és folyamatosan kérdezgette az mi, meg hogyan kell leírni a Gergő betűt, stb. És nyilván válaszoltam neki, meg mutattam. És mivel érdeklődő, és értelmes gyerek, megtanulta.

Olvasás-írás módszer: abszolút suli és tanárfüggő. Nekünk pl. szótagolva tanult meg írni, olvasni. tehát nem a betűket külön, hanem már a szótagokat, vmi Tolnay módszer szerint. Megjegyzem roppant hatékony tényleg, mert nem keveri a betűket. Módszer lényege tömören, van egy "programfal". Azon középen gyerekek, nevekkel, leírva mindenhogyan (kis írott, nyomtatott stb) a betűk a kezdőbetűt kivéve, alatta és felette mindenféle tárgyak az abc betűiből. A= alma, Á= árvácska stb. és azt játszották, hogy az alma elment vendégségbe a zoknikhoz Kép és összeszótagolták. Nekem tök bonyolultnak tűnt főleg elsőre, de neki pofonegyszerű volt, egyből tudta mi fán terem. KépKép

Szeptemberben kezde a sulit, és most már az összes írott betűt (nagyokat is) ismeri, írja, diktálás után is, matekból meg 20-ig mindnet kivonnak, összeadnak, fejszámolnak. Szóval lesz mit csináljon nyugi, mert az én Gergőm is úgy kezdte a tanévet, hogy ismerte a számokat, betűket. Kép
Nem ártasz neki, nyugi! Sőt, előnyt adsz neki. Kép

Dóri
Vendég

Cleo!Ancsi!Kép

Nagyon édes Maja és MeliKép

Rokica!Kép

Zsuzsa baba nem semmi hogy hintázik, nagyon cuki!!!!Kép

Hát Lívim már ide oda forog, hasról hátra és vissza is de ülni azt még egyáltalán nem akarKép

Kinek nem ül még rajtunk kívűl a babája akinek 6 és fél hós???

Mondjuk dokinő szerint ráér még nincs gondKép

Jucc!Kép

Aranyos az autóra való matricaKép

Ma 2 x aludt kint jó nagyot a teraszon, tényleg csodás idő volt!!!

Én nem mentem ma sétálni mert szarul vagyokKép
Õ is elég nyafi most már délután félek elkapta ő is mert párom is rosszul van márKépKépKép

Mea
mea

Jelentem, itt a tavasz!
A Margitsziget szép, mint mindig, és a séta szuper volt. Julcsi két és fél órát aludt egyfolytában délután, ilyet még soha nem csinált. Most persze tele van energiával, levadászta a fényképezőgépet, remélem, nem tesznek kárt egymásban.
Róki, legközelebb gyere!

Mea, jobbulást!

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Zsuzsa!
Julcsika felébredt hazáig?
Mikor megyünk legközelebb?KépKép
Úton hazafelé rájöttem, miért volt nyüszi Nati!
Nem tetszett neki a biztonsági öv! Amikor kicsatoltam, akkorát nyújtozott és kiterült. Át kell állítanom a csattokat!

Mea!
Jobbulást nektek! Remélem Livike nem kapja el!

Jucc!
Jók a képek!Kép A matrica is!Kép

Ancsi!
Helyesek a cserkőcök.KépKép
Főzelékkel nem próbálkoztál még? De szerintem, Meli ehet kétszer gyümit is.Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Rokica KépKépKépKép
Annyira kedves vagy!
Zsuzsababa nagyon édes kis piros szamócamanó!Kép
Nem csodálom,hogy elérzékenyültél!

Voltunk sétálni a babákkal a Margitszigeten.
Duda és Nati,Majola és Julcsi valamint Duda szomszédasszonya a kisfiával és az utolsó pillanatban berobogott Cleo Majával,akiknek nagyon örültünk!Kép
Az idő csodaszép volt,jót dumcsiztunk,már alig várom a következőt.
Aki szeretne péntek délelőtt csatlakozhaz hozzánk!
Azt,hogy hánykor megyünk majd csütörtök este beszéljük meg.
Na,teszek fel néhány képet kedvcsinálónak!

Az indulás:
Kép
Szépszemű Nati Kép :
Kép
Anya jól kapcsold be az övemet!
Kép
Mazsi Julcsi takarójával Kép :
Kép
Majácska lábadozik:
Kép
Ez itt az én világszép Majám! ( Cleo):
Kép
Majola és Cleo:
Kép
Duda:
Kép
A "szomszédasszony"kisfia Kép :
Kép
Kép
Julcsi napozik Mazsi sapijában Kép :
Kép
Mazsi elaludt Kép :
Kép
Nati uzsonnázik Kép :
Kép
Majola büfizteti Mazsit:
Kép
Hol a mamim????Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ja,mert még a történethez az is hozzátartozik,hogy Mazsi megéhezett,így leültünk egy padra és mazsi cicizett,Nati meg kiskanállal uzsonnázott alma-banánt!Kép
Ez volt az első nyilvános szopink!!!!Kép

Ja,és Marci úgy elfáradt.hogy hét óta durmol!KépKépKép

annamami
annamami

A képduplázás miatt a szöveg kicsit elcsúszott,de remélem így is érthető-bocsi!Kép
annamami

Jucc, Dori, TöbbiekKép,
írás + olvasás ügyben én is tanácstalan vagyok. Talán nem ártok, ha megtanítom a betűkre (az összes nyomtatott nagyot ismeri már, és a legtöbb kicsit is, még az "ny", "gy" és "sz", "zs" betűket is). De ennél tovább, egyszerűen nem tudunk haladni... bár tartok tőle úgy leszünk ezzel is, mint annyi minden mással.. egyszercsak rájön magától, hogy mit is jelent "összeolvasni" két betűt. Onnan meg már nincs megállj. Bár, ami igaz- az igaz, én is úgy tudom, a leghatékonyabb és a legjobb módszer szótagolva tanulni... és a helyesírás is akkor sajátítható el a legjobban. Én mindenképp ezt fogom erőltetni, mégha nem is így tanulnak meg olvasni... és akkor bizti nem lesz: mondja helyett, mongya stb.
A számolás szerintem nem annyira gázos. Én legalábbis tanítgattam külön elég sokat, mert szerintem abba nem lehet belezavarni. Kezdetben csak 10-ig (ezt hosszú ideig tanulta), aztán elég gyorsan ment 20-ig. És szinte egyik pillanatról a másikra rájött, hogy hogyan tovább... Aztán egyszercsak arra lettünk figyelmesek, hogy 100-tól kettesével számol vissza. Most már régóta példákat oldunk meg, és a legújabb, hogy minden számot ki tud olvasni... azaz a helyiértékekkel is megbarátkozott. A szorzás műveletét is érti már, de azért az fejben még nem megyKép.
Nahát, sok sikert a nagyobb lurkókhoz, mert van mit tanulni, dehát ezek a srácok olyanok, mint a szivacs! Mindent megtanulnak, mire észbekapunkKépKépKép!
Kati
Vendég

Davallia!
Szerintem ne borzold tovább a kedélyeket!KépKépKép

Annamami!
jajjjj, a rólam készült képet muszáj volt, naaaa???
A többi nagyon jó!KépKépKép

Andi&Nati

KépKép
duda

Davallia Kép

Nemáááááááááááááááááá!!!!!!!!!!Kép
Ez nem ér.Kép
Esélyünk sincs.
annamami

Sziasztok lányok,
Tüncsi csak most aludt el, nagy hiszti árán...
nagyon jók a képek! Tüncsi is 2x aludt kint a napon egyszer 2 órát, meg még egyszer kb.1-et. Kicsit meg is fogta a nap a pofiját.

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok Lányok!

Csak gyorsan bejelentkezem, hogy megvagyunk. Köszönjük szépen a hiányolást! Kép
Apa múlt héten szabin volt, így egy kicsit hanyagoltam a Babanetet. Visszaolvasásra most nem vállalkozom (a mai nap irományait azért szorgalmasan elolvastam), de a képeket megnézegettem és a babócák mind gyönyörűek!!! Margitszigeti séta nagyon klassz lehetett!

Duda,
Lehetne egy kis technikai kérdésem? Natinak hogy adtad az uzsiját? Megmelegítetted előre, és úgy vitted valamilyen hőtartó szerkentyűben? Már egy csomószor gondolkodtam azon, hogy tudnám menet közben megetetni Tofit, ha éppen sétálgatunk valamerre. Előre is köszi!Kép

Megann,
Örülök, hogy ismét köztünk vagy!

Ma nem vagyok túl jól, kicsit megfáztam, remélem Tofi nem kapja el tőlem!

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok!

Hú de jók a szigetes képek! Legközelebb én is csatlakozom, most is készültem, csak apa nem ért haza időben, és nem volt kulcsa.

Davallia, UTÁLLAKKépKép!

Bab, de jó, hogy meglettél, gyógyulj meg hamar.

Cinka, hol vagy?

Manka

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Rókica!

Zsuzsa nagyon nagyon édi ahogy ücsörögKépKépKép
Olyan kis értelmes fejet vág(nem hiába- anyja lányaKép)

Gratulálok a legujabb szerzeményedhet(állásKép)
Remélem sok "örömöd" telik majd benne, már amennyire a munkában örömét lelheti az ember!
Azért jó neked, annyira tudod mit akarsz csinálniKép
Nekem momentán lövésem sincs hogy mihez akarok kezdeni az életemmel..Kép, azért ez elég lehangolóKép

Davallia!
ÉN IS!(mármint utállakKépKépKép)
Te szívtelen nőszemély, hogy mersz ilyen fényképet fölrakni magadról, nem félsz a haragunktól????

Megann

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?