A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Bepa! Nem tudok betelni a kisfiaddal. Kép Nehéz lesz a csajokat távol tartani tőle.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

köszönjük
mi se a pirosoknak drukkolunk csak apa tavaly ezt kapta a F1-re rokontól

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Megjöttünk a nagy csavargásból. Elég jól sikerült.
Visszaolvasni nem nagyon tudok, csak beleolvasgattam. A képek nagyon aranyosak.

Syg,
jól olvastam, hogy picilányod alvóbajnok lett? Kép

Nekünk minden ok volt, odafele nem egész 3 óra alatt Sopronban voltunk, egyszer sem kellett megállni, Lili végig aludt, bár Kapuváron volt egy piros lámpa, az nem kellett volna, de némi teával orvosolni lehetett a problámátKép
Csütörtökön és pénteken is kint voltunk Bécsben, Lili kapott kengurút, hú nagyon jó, Magyarországon ezt a márkát nem nagyon láttam, de kint sokféle termékből van ilyen. Meg játéktárolót, na meg egy fürdőmacit.
Szegény nagyon ordít a nagy kádban, első nap a kádban szopizott, úgy tudtuk megfürdetni valahogy. A maciban is nagyon félt, kíváncsi leszek, milyen lesz ma a kiskádjában, mert abban már nagyokat pancsizott előtte.
Tegnap délutántól kezdett nyűgösködni egy kicsit, pont arra gondoltam, hogy szegény már biztos szeretne a saját ágyában aludni, a kiskádban fürödni, játszani a játszószőnyegen, csakhát még nem tudja elmondani.
Ma hazafele nem aludt olyan sokat, de végig játszottunk, nézegette a kiskönyvét, szóval nem volt gond.
Viszont most már nagyon nyáladzik, mindenhova előkében megyünk, mert nem győzöm törölgetni.
Van új tudományunk is, gyenge próbálkozások a hasrafordulásra, oldalra már nagyon megyKép Na meg ha vízszintesnél kicsit jobban meg van emelve, mindenáron fel akar ülni hasból.

Nana,
megkaptad a babiesrus-os katalógust? Ha nem, hoztunk neked egyetKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Most én sem tudok visszaolvasni, csak egy pillanatra jöttem. Probálkozom...Nagyon köhögök, fáj a mellkasom és a hátam...Kép már elegem van...Kép

Lina!
Nagyon-nagyon aranyosak vagytok!!! KépKépKép Köszönöm szépen! Kép Még nem kaptam meg egyébként, pedig nagyon várom.

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
holnap megyünk be Kecskemétre tornázni, ha gondolod hazafele beadom neked a katalógust.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina!

Köszi nagyon aranyos tőled, de azt hiszem nem tennélek ki annak hogy találkozz velünk. Kép És jaj hogy kis pumukli elkapjon tőlünk valamit.
Valószinüleg megint tüdőgyulladásunk van. Kép
Danit délelött viszem a dokihoz én meg délután megyek. Kép

Ha meggyógyultunk viszont bármikor szívesen látunk vagy mi is kimehetünk hozzátok. Kép

Mégegyszer nagyon köszi.

KépKép
KépKép
nana09

Na azért olvasgattam is egy kicsit, mert a lányom kiütötte magátKép

Kob,
nekem jó az április 8-9-i hétvége is, főleg, hogy Szláva most mondta, hogy 1-én helyszínel, nem is lenne itthon.
Ha a többieknek is jó, akkor semmi akadálya. Csak akkor fixáljuk le, hogy 8 vagy 9, és addigra sütök egy halom muffintKép
Közben olvastam, hogy Lilinek nem az igazi. De mi van pl. egy 7-e péntek kora délutánnal? Apukák meddig dolgoznak? Nekem könnyű dolgom van, az enyém itthon vanKép

Nana,
ok, akkor majd máskor, szívesen találkoznék én is veled már végre személyesen. Kis pumukli amúgy is szeret nagyon menni.
Van már szopis melltartód? Én a malomban a Triumph-ban vettem, nem volt olcsó, de nagyon szeretem.

Seriff,
a férjed nem szerződött fogorvosa véletlen a Dimenzió Egészségpénztárnak? Nem tudom a nevét, így a sok között nem tudom benne van-e? Kiesett egy tömés a fogamból, de csak ezért nincs kedvem felmenni az eddigi pesti doktornénihez. Viszont mindig ott jár a nyelvemKép

Na még valami eszembe jutott: szerintetek miért van az, hogy picilányom szinte az összes tejet amit szopizott kiköpi rögtön utána? Ma azt játszotta, hogy nagyra nyitotta a száját, odafordult, és mikor a szájához ért volna a cici, elfordult és mosolygott... tényleg jó játékKép
Ha üvegből adom neki a lefejt tejcsit, akkor jobban megmarad benne, de gyakorlatilag már minden kajcsi után elég sok visszajön. Bár nagyon ügyesen csinálja, reggel is egy lendülettel előre hajolt, és lehányta a szőnyeget, meg apa zokniját, a kocsiban az én nadrágomat, de magát sosemKép

Dettus,
nekem anno azt mondta a kozmetikus, hogy eszem ágába se jusson bármivel is bekenni a hasamat, mert ha felpuhítom a bőrt, jobban reped. Nekem bevállt, egy árva csíkom se lett.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina üdv itthon
8-9 nekem nem jó(1-2 igen
mosoly:Beni akkor mosolyog a cicimnek ha jóllakott

Erszényes :milyenek a anapok?nyugibb vagy már
?

KépKép
KépKép
bepa77

Lina: örülök, hogy jol sikerült a hétvégi kiruccanás. Kép

Nana: sajnálom hogy betegek vagytok. Kép
Jobbulást és pihenj sokat!! Kép

Bepa: azt hiszem már rendeződtünk valamennyire. Már nem pánikolok, az csak első éjszaka volt mert akkor ráadásul egész éjjel sípolt a légzésfigyelő Kép

Mostmár belejöttem a napi dolgokba de még mindig féltem mindentől, de gondolom ez természetes. Kép

Tegnap volt kint Janika a teraszon 10 percet. Úgy döntöttem nem parázok hanem beöltöztettem és kivittem. Hát nemtudom hogy a levegőzés tette e vele de az éjszakai 12-es, hajnali 4-es és fél 8-as etetés helyett most este 9-12-ig evett, büfizett, szeretgettük stb. aztán fél 3 ig aludt aztán cuppugott kettőt a cicin, és aludt tovább reggel fél 7-ig. szóval gyakorlatilag éjféltől reggel fél 7-ig nem evett hanem aludt mert azt a 2 cuppogást nem nevezném evésnek.

Ami viszont néha még nagyon ijesztő hogy mondjuk eszik 8-kor és még 10-kor is jön vissza belőle tej orrán-száján. És hiába büfizetetem bármeddig mert akkor jön ki ha hanyatt fektetjük, vagy oldalt. Úgyhogy most teszteljük a hasonfekvést.

KépKép
erszényes

Kép

KépKép
erszényes

Erszényes,
Lilinek is kb kaja után 1,5-2 órával jön vissza a tejcsi, vagyis most már rögtön, de úgy két hete még tartotta ezt a 1,5-2 órát. Most úgy oldom meg, hogy ha nincs böfi, akkor rögtön hasrafektetem, és akkor tuti, hogy ha van benne valami, az max. 5 percen belül kijön, és nem szenvedünk hosszú félórákat a böfinek. Mindezt persze a polifomos játszószőnyegen, azt könnyű takarítaniKép
Mondjuk Lili már nagyon mozog hason is, forog, szóval kitornázza magából. Most is hason volt a kiságyában, és arra lettem figyelmes, hogy nagyon nem jó neki valami, szegény hátra akart fordulni, de a rács megakadályozta, és az oldalán ragadtKép

Bepa,
nem tudom mi legyen a talival, a 8-9 már Lilinek sem jó, az 1-2 meg Kob-nak. Többiek?????????

Teljesen megnyugodtam, kicsit féltem, hogy milyen lesz, ha hazajövünk, de semmi. Lili ugyanúgy pancsizott a kiskádjában, nem hagyott benne ezek szerint mély nyomot a nagykád, sőt, nagyon jót aludtunk. Õ este 7-9-ig, aztán pancsi, kicsit még játszott, 10-kor evett és rögtön el is aludt. Semmi ringatás. Fél 3-kor evett, max. negyed órát voltunk fent, símán visszatettem az ágyába, és reggel fél 7-kor kelt. Még hétig beszélgettünk a nagyágyban. Most elaludt rajtam, de ahogy letettem felkelt, viszont azóta is beszélget a kiságyban. Szerintem egész jó kis Pumuklim van, ahogy Nana mondanáKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Seriff,
elmentünk a Szilcoopba bevásárolni,után hazajöttünk,megetettem a lányt és vittem Anyósomhoz,és menten tűzzománcozni,mert családi hétvége volt az Ifjúsági Otthonban,és most a tűzzománc volt soron.Nagyon jó volt.KépKépKépRege Anyósomnál 5,5 órát aludt a teraszon.Már Peti is hazaért a sielésből.Úgy ébresztettem fel 8 órakor,h.haza tudjunk végre menni.KépKép

Pille,Erszényes,
nagyon édesek a Picurkák!!KépKépMár nem is emlékszem,h.Rege milyen volt ennyi idősen.KépKépKép
mrege

Lina,
hihetetlen ez a Kiscsaj,h.hogy tud forogni!!KépKépKép
mrege

Lina,
nekünk mindegy mikor lesz a babatali .Egyenlőre nincs programunk.Csak ne húsvétkor legyen!Kép:

Meghírdettem az Irányárban,h.ingyen elvihető a 120-as Skodánk,és jönnek a telefonok.Nem megy nekem ez az üzletelés.Folyton elfelejtek vmit mondani,meg aztán félek,h.nehogy én húzzam a rövidebbet valahogy.KépKépKéplyan béna vagyok az ilyesmiben.Nincs gyakorlatom.Kép
mrege

A védőnőhöz kötelező hordani a gyerekeket?Mert a mi védőnőnk mindig kijött,de most terhes lett és táppénzre ment.Az új meg még nem jelentkezett.Kell nekem jelentkezni?
mrege

sziasztok
Végre remek idő van...de hogy öltöztessem fel?
quill

Quill,
én ma Regére egy farmer kantárost adtam harisnyával,felül meg egy hosszú ujjú bodyt,rajta egy pulcsi,és az egész tetejébe egy béléses pulóvert.Ennyi.Ja és persze sapkát.Még egyenlőre a télit,mert nem mertem a vékonyat.A lábára húztam egy plussz zoknit,és egy ruhacipőcskét.Kép
mrege

Sziasztok!

Mrege,
"kantáros farmer harisnyával"... elképzeltem milyen édes lehet benne kismanó. Kép

Erszényes,
Csuda édes Minijanika és szerintem hasonlit rád! Kép

Pille,
Hát Orsiról már nem is beszélve. Gyönyörű kiscsajszi és tényleg hogy gömbölyödik. Kép

Bepa,
Beni elnyerte nálam a legszebb fiucska-szempár kategóriát. Kép (na jó csak dani után)Kép

Képzeljétek megszült ma Végre az egyik barátnőm! Már 1 hete rosszul érezte magát...de a baby csaknem jött, bár végülis csak pontos volt. Mára volt kiirva. Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Quill,
Lilire én ma egy hosszú ujjú bodyt, harisnyát, egy plüss rugit, meg a zsákját adtam. Na meg a sapkátKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

én meg még nem vittem kiKép
nana nagyon kösziKép és Dani lehet csak az első...és Botond

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok Lányok!

Élünk, megvagyunk.
Mrege:
Tündi (védőnő) valóban babát vár, a helyettesítő védőnő is aranyos csajszi, bár Tündit nem tudja lefölözni! Az új védőnőt Szilvinek hívják, és a telszámát szívesen elküldöm emilben. Szerintem csörögj rá, és megmondja, hogy hogy legyen. Én meg azt nem, tudom, hogy a dokibácsinak kell-e rendszeresen mutogatni Bálcsikát?!
Néhány fotó:
Kép
Kép

Nőnapon:
Anyának
Kép

Leonak és Sygnek
Kép
Kép

KépKép
mino

Janika kajált és hason fektettem le és olyan szépen és főleg erőlködés nélkül csendben alszik. Kép
Úgy örülök, hogy igy nem kínlódik, nem szenved... Kép

annyira szép idő van nemsokára kiviszem Janikát megint a teraszra 10 percre mint tegnap. Kép

Amúgy é is olyan nehezen találom ki hogy mennyire öltöztessem fel Janikát. Szerintem tegnap tul is öltöztettem. Kép

KépKép
erszényes

Mino: dejoo téged itt látni annyira szépek a képek!! Kép
Egyre szebbek a babócák!! Kép

KépKép
erszényes

Mino!Köszi a telefonszámot,várom emilben!KépTi jelentkeztetek?Vagy ő keresett meg titeket?Elég ha emilben válaszolsz,ha úgyís küldöd a számot!
Nagyon szép kisfiad van!Büszkék lehettek rá!És milyen figyelmes!Kép
mrege

Szia erszényke!
Nagyon helyes Janika! Kép
Nemsokára jöhet a séta isKépKép

Nana
Bálcsi júni végefelé születet, és júli volt, mire kihoztuk a kórházból. Mi nagyon nagy hasznát vettük a vékony pamut sapinak! Mi nagyon sokat mentünk, nem volt aki vigyázzon Bálcsikára, így az Õ és az én dokijaimhoz is együtt jártunk. Volt még két simlis kis pamut sztreccs sapija (egy pasztell csíkos, és egy világoskék kockás), amiben járt. Amikor nagyon nagy hőség volt, csak egy body és egy sapi volt Életkén! A doki még a zoknit is levettette Róla.
Éjszakára ujjatlan body+hosszú ujjú hálózsákot adtunk Rá, nappal rövidujjú body+ cérnazokni volt Bálcsin, és pelussal volt betakarva. A védőnőmmel még a szülés előtt minden öltözéket átbeszéltünk.

KépKép
mino

Sziasztok!

Annyira gyönyörű idő van, és meleg is, mi már sétáltunk d.e. 2 órát, én harisnya, farmer, rövid+hosszúujjú body, pulcsi és vékonyabb kabát együttesében vittem Hannát. Persze a takaró is jó melegen tartotta.

Tegnap elég rossz napunk volt, mert szomabton d.u 4 óta tegnap kb 4-ig nem volt hajlandó elfogadni Hanna a cicit, és én eléggé kétségbeestem ettől.Meg aludni is pokolian aludt akkor, de mára minden helyreállt. Nem tudom, h mi lehetett, de én teljesen elkeseredtem.

Bepa, MiniMacsó nagyon szép még mindig!

Pille, kis gombóc Orsi is, örülök, h jól vagytok és szépen növögettek!Már az új lakásban laktok?

Mino, épp reggel gondoltam Rátok, h mostmár ha ma sem írsz, csörrenek, vagy írok mail-t, sms-t, de úgy látszik szinkroizében voltunkKép! Nagyon-nagyon gyönyörű Bálint!Azt hiszem 6 hó után havonta "kell" vinni, de lehet, h csak 2havonta is elég!

Erszényes, hidd el, nyugodtan hasra lehet fektetni Janikát, semmi baja sem lesz! Kép Tényleg jobb úgy, mert ha kicsit fáj a pocija, felhúzza a térdeit, és máris nem feszül úgyKép!Nagyon kis aranyos a képen!

Lina, tényleg forog Lili? Nem , nincs benne ebben az eüpénztárban a férjem.

Most megyünk, segítünk Apának kocsit mosni.

Kép
seriff

Lina,
A husvet kivetelevel nekunk barmi jo egyelore.

Mrege,
Szivesen setalunk veletek. Majd jelezd ha mar aktualis.

Lili,
E-mail ment.

Mino,
Aranyosak a kepek. Gyonyoru a kis legeny.
mvirag

Mi is voltunk sétálni és szerencsére úgy tünik mindketten jobban vagyunk, bár a fejem szét akar robbani, de azt most a frontra fogom.

KépKép
KépKép
nana09

mino:gyönyörű bálintka!olyan szép kis fiús pofija lettKép
nana azért vigyáézz, öltözz fel
mamám mindig azt mondta ilyenkor lehet a legjobban megfázni....

KépKép
KépKép
bepa77

Seriff,
igen, forog, de még csak a hasáról a hátára megy profin. Oldalra egész jól, hasra még csak egyszer sikerült, de a keze akkor is alata maradt.

Mino,
el sem hiszem, hogy jelentkeztélKép Voltam ma tornán, és találkoztunk az ismerősöddel. Õ kérdezte meg, hogy nem ő e az a Lili baba, akiről meséltél neki.
Amúgy ma nagyon nem tetszett a babócáknak a dologKép
Na meg nekem jó drága is lett, hazafele megbüntetett minket egy rendőrbácsiKép Nagyon helyes rendőrbácsi volt pedig, kimondottan jóképű, és még a forgalmit sem kérte, mert a kesztyűtartóban volt, elé meg be volt kötve Lili, és aludt, azt mondta, ne keltsük fel. Meg valahogy mire kitöltötte a csekket, 2000 Ft-tal kevesebb lettKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Küldök néhány képet a mai napfürdőzésünkről!KépKép
mrege

Mvirag,OK,majd jelzem vAlahogy!Kép
mrege

Mrege, látom tetszik Regének a Napocska!Hihetetlenül nől ám!Kép

Nana,és mit mondott a doki Danira?Te mikor mész?

Lina, akkor Lili nagyon ügyes,ha már fordul!KépMiért büntettek meg?Száguldoztál?Kép

Kép
seriff

Seriff,
igen, száguldoztam, 60-as táblánál kemény 80-nal. Van kb. 300 méteren kint tábla, és pont oda álltak ki mérni. Az a baj, hogy mégcsak nem is tudtam vele foglalkozni, mert úgy meglepődtem, hogy kb. 2 perccel előtte ugyanezt a "jelenet" lejátszódott bennem, és megtörtént. Csak tudnám, akkor miért nem vettem észre a táblát.
Olyan sokszor van velem ilyen, hogy előre megérzek dolgokat, találkozásokat, szóval ezen járt az agyam.
Na meg hogy gyors legyen a bácsi, mert ha megáll az autó, az előbb-utóbb "katasztrófába" torkollik, főleg kajcsiidőbenKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Seriff,
Most felelőtlenkedem egy kicsit...
Nem mentünk el a dokihoz, se én, se Dani
Mindkettőnknek szépen elkezdett felszakadozni... és lázunk egyikünknek sincs.Kép
Liter számra isszuk a citromos-mézes teát + Daninak vettem terpinbigyot + természetes C vitamin bombák (mint friss narancslé és vörösáfonya)

Hanna meggyógyult már? és azóta elfogadja a cicit? Egyébként szerintem ettől ne ijjedj meg ennyire, szerintem. Kép Lehet hogy teljesen elfogja utasitani mert már "nagylány" és nem minden gyerek szeret évekig szopizni.Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Végre! Kép Kép Kép
Mi ma kint voltunk, meg Kecsonééknál is voltunk. Kép KJata nagyon gyönyörű, mekkora már, és gurul, meg áll...hát csak néztem. Olyan aranyos. És Enikő...kis cserfes Kata. Kép Kép
Zsófi is pont felébredt, úgyhogy babáztunk Kecsónéval egy kicsit. Kép

Gyönyörűek a képek! Mino, Bepa, Pille, Mrege! Kép
birolili

Erszényes, neked nem írtam: Gyönyörű a kis Minijanika! Kép
birolili

Sziasztok!

Vegre jo ido van! Ketszer is kint voltunk setalni. Fel egyre mentunk tanacsadasra (8830g), aztan a hazban lako lannyal es a 9 honapos kisfiaval kimentunk a Duna partra setalni, meg bunoztunk a Mekiben. Kati jot aludt kozben.Kép Annyira jo volt itthonrol kiszabadulni!
Most meg varom apat, aztan megyek a turiba, mert rajottem, hogy nincs a lanynak tavaszi kabatja, a teli meg ilyen idoben tul meleg.

Szepek a gyerkocok!Kép

Megjott apa, ne haragudjatok, hogy most csak magunkrol irtam, de majd meg jovok! Vagyis megprobalok meg jonni.Kép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Hu Dora nem haragszunk Kép mi is szoktunk így "önzözni" hogy csak magunkról írunk.Kép
Jó turkálást! Kép

Lina,
Elképzeltelek ahogy kispumuklival száguldoztok a jóképű rendőrbácsi karjaiba. Kép

Lili,
Zsófiról is rakhatnál fel képet.

KépKép
KépKép
nana09

Hali

Erszényes

Nálunk is ez van, a kajcsi után mindig nyösszög, de csak, ha a hátán van. Hason jobb neki, me is alszik soha másképp. Ezért is nehéz még a babakocsizás. Nyugodtan alhat hason, ha úgy neki jobb, és, ha át tudja fordítani a fejét és biztosan át tudja már Janika is. Azért én büfiztetem 10 percet, nem teszem rögtön hasra.

Seriff

Hát gondolhatod mi is hogy nézünk ki babakocsiban. Csak egy nagy kapucnit lehet látni. Még szoktatni kell Adrit a csavihoz, annyira útál öltözni, meg minden gúnyát magán.

Lina

Üdv itthon, örülök, h jól sikerült a kirándulás. Képzeld csináltattam fotókat az Arany János utcán a Fujiban 29 ft volt darabja. Usb kulcson vittem be. Elég szar minőséget csinálnak a fotomax jobb.

Mrege
Nagyon szép a lány és jó nagynak látszik.

Bepa

Beni is már nézi a Forma 1-et? Kép

Mino

Bálcsi olyan szép. Szépen nől.

Nana

Gyógyuljatok és vigyázzatok magatokra nagyon. Lekopogom, mi Adrival fiúktól nem kaptuk el az influenzát.

Pille

Orsi is milyen csodaszép baba.

Tegnap óta Adri nem nagyon akarja elfogadni a tápit. Elötte nap pedig lehúzott utána 60,100-at is. A fene tudja már, hogy hogy van ez. Most a tejem jobb, vagy cumizni szeret? Viszont egész nap szopizna. Az előbb már másfél óra után azt mondtam, hogy most már elég kislányom, aztán sírdogálva elaluldt a kiságyában.

Besétáltam a városba ma Adrival, annyira kimerített, túl nagy falat volt ez hirtelen. Nem gondoltam volna, hogy így le vagyok gyengülve.
Szuper idő volt ma, milyen rosszul fog esni, ha újra lehül.

Olyan vicces, hogy ma is találkoztam egy csajjal és azt sem tudtam, hogy terhes voltam. Csak nézett és kérdezte, hogy ez a baba az enyém -e? Kép Azt mondta, hogy mégis milyen vékony vagyok, pedig nem is, a nadrág még nem ér be, habár már a 3. luknál tartok az övvel. Még talán két hét és be tudom gombolni a gatyót.

Kép

Kép
cukkermáz

Helyesbítek. Mármint a csaj nem tudta, h terhes voltam. )))

Nana

Most már sétálgatok, felétek is járkálok, egyszer összefuthatunk.

Kép

Kép
cukkermáz

Este 6-kor hívtak a Heim Pálból, hogy nem tudunk-e ma menni vizsgálatra, mondtam, hogy nem Pesten lakunk, ha csak egy 3 órával előbb hívnak, biztos kocsiba ülök, és megyünk, legalább nem lett volna időm gondolkodni.
Egy kicsit kezdek nagyon aggódni, hogy hogy fogja szegény pici Pumukli Lilim átvészelniKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok

erszényes
nagggyon cuki janika Kép

lina
kitartás biztos mindne rendben lesz nálunk is most gáz lesz mert adri éjjal 2 szer eszik és most nekünk sme lesz szabad de ő egyből üvölt ha nem kap enni ha felsirja nekem még nikit meg az ákit is itt hajnalban hát töök jó lesz ... Kép
lina képzeld a sógoromat most a 60 as táblánál 130 al fotózták le bár megérdemli de azért szarügy mert ez tuti a jogsiába kerül

rege
láton ti is lazán nyomtátok ma rám uyg nézetk mint a mérgezett egéérre mikor a csajokat egy egy pufi mellényben vitem ki az utcára és (bevallom sapka nélkül) de napon olyan meleg volt hogy izzadtak

mino
látom balcsi megkezdte a hodolást a csajoknak Kép

hazajárossak vagyunk igy minden este itthon alszunk de nagyon kiakdtam 10 kor kimnetünk (pénteken felhívtzuk még öket hogy jó e ha 10 re megyünk)
kimentünk vártunk egy 1/2 órát kijött az aszisztens mondja hogy jöjünk már vissza később mert nincs dokinő olyna 12 körül
viszamentünk 12 felevttek minket lent felmentünk a gyerek.osztályra bemegyünk ott iss elkezednek felvenni mikor benyit egy aszisztens és mondja hogy ne vegyyenek fel mminket mert nincs jhely mondom nem baj nekünk nem kell alvóhely hazajárunk szíveesse mapközben meg majdel leszünk a parkban a szépidőben modták hogy az ugy nem jó várjunk már meg valakit aki megmondja hogy mi legyen csak az baj hogy mindneki ebédel 2 ig vártunk mire szóbaálltak veklünk met az agyalás és aztán csak felvettek minket de ez megint 1 óra hossza volt...
közben a csajoknak már minden bajuk volt... ráadásul lemnetünk ehez az autómatához mert szomjassak voltak ezt az üveges üditöt venni 3nak bedobam az árát (180 ft ) és képzeljétek felakadtak az üvegek mondom ott egy ővérnek mit csináljuk vel hozotteegy vonalzót hogy namajd azzal lepiszkáljuka flakonokat hát nem sikerült mondja csajszi nem baj hívjam fel ezt telefn számot ami gépen van és mondjam meg mi történt és képzeljétek a számom előfizetőnem kapcsolható szép mondhaton fars szmot tesz rá csaj aki üzemelteti az autómatát .... csak kapjam el holnap mondták nővérkék hogy mindn ereggel tölti az autom. majd holnap lesem és szólok neki
egyébként niknek kirtake gy csomó vizsgálatot megint hasi emlő uh vérképek csukló rtg. széklet vuizsgálat és azt irták papirjáta hogy teljes testi fejletlen Kép
meg pesz tejterhelések
ugyhogy szuppper apunk volt ma .....

Kép

Kép

Kép
roz23

Bepa

Nagyon sok boldog névnapot kivánok Benedeknek
Kép

Késöbb még megprobálok jönni , most csak ezért ugrottam be.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Bepa,
nagyon-nagyon boldog névnapot a kis Benedeknek, a gyönyörű szemű kis macsónak Kép!

Mino, Syg, Erszényes, Pille, Mrege
csodaszépek a gyerekek!
balim

Roz,
nagyon veled érzek Kép. Annyira nehezek ezek a kórházi napok. Áki hogy bírta nélküled?

Nana,
olyan aranyos vagy ezzel, hogy minket tekintesz példának, de hidd el, mindez csak nagyon erős háttérrel megy. Apa és a nagyszülők nélkül semmi sem lenne. Én meg Rozt csodálom, hogy mennyi ereje van így egyedül is.

Lina,
mikor mentek a kórházba?

Ser,
láttam kicsi Hannát tegnap az ablakotokban. Csak nem elkezdte a tavaszi nagytakarítást? Kép
balim

Boldog Benedeknapot mindenkinek!Kép

Roz,a baj mindig csőstől jön.Nagyon sajnálom a napotokat,meg Niki diagnózisát!KépAzért a napsütés téged is feldob egy picit?Kép

Mvirag,meg mindenki,aki bent sétál ma a városközpontban du.Fél 3-ra megyek zománcozni,előtte szeretném álombakocsikáztatni a leánkát!Pontosan nem tudom mikor érünk be,mert az evésétől függ.Próbálok írni,mielőtt indulunk.

Balim,hogy vagytok mostanában?Fogacskák?Forgás?
mrege

Sziasztok!

csak gyorsan mert mindjárt angol

Balim,
Örülök hogy jöttél. Meggyógyultál?? Hát igen a nagyszülői háttér nagyon hiányzik, de az erős "apaháttér" Kép megvan. Bár szegény anyukám mindent megprobál megtenni ami lehetséges, de mégiscsak 30 km-re van. Kép

Az hogy Roz-t csodálom az nem is kifejezés. Én biztos túl gyenge lennék ehez és már bediliztem volna vagy neki megyek valamelyik "szivélyes" korházi dolgozónak....

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok: köszönjük a köszöntést, és nem csak a névnapja van ma a nagyfiúnak, hanem fél éves lett
Ja és mi hoztuk a melegetKép

Olyan szép az időKép tegnap én is 2x kint altattam. Ma is ez lesz....nem tudom mi van most a fiúccskával, de amikor már világos van felébre (mi lesz nyáron fél 5 kor fog kelni?) eddig 7-8 ig is elaludt de ma is már 6 kor kipattant a szemeKép

Ser! Hanna ciczéssel hogy áll?
Balim! hogy vagytok, nem vagy mostanában.
Roz! erre a kórházi sztorira nem lehet mit írni...mintha nekik nem lenne gyerekük, úgy küldözgetnek!
Lina! de ja vuKép sajna hogy későn nem vetted észre a táblát...amúgy én is akartam írni nem semmi a kiscsaj hogy forog...Virág! Nektek is Boldog névnapot!
Pusz

KépKép
KépKép
bepa77

Dora,
tegnap mi jóformán egész nap kint voltunk.Nagyon élveztük.Regének kicsit meg is kapta az arcát a nap,olyan aranyos,ahogy a sapka vonala kirajzolódik.KépFigyelgettem,nem fáj neki,de legközelebb bekenem neki valamivel.Pedig nem sütötte az arcát sokáig a nap.A képeken is csak a kép miattKép,úgy látszik árnyékban is fog.Mit használhatok kencének?Vegyek vmi ultramagas faktorszámú naptejet ami babáknak van,vagy ilyenkor még nem szabad ilyen bolti cuccokkal kenni?
mrege

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?