A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Cory
Nagyon aranyosak a testvérek! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Húú, Titati, jól megpirult Kincső! Kép Remélem nem lesz gond a bőrének! Olyan szép kisbaba! Kép

Gyöngyi, a mellszívó jól működik, a csillag jó helyen van, vákuum is van. A hétvégén sikerült fejni 50ml-t, de ma is próbáltam (majd szétdurrant a cicim - Bence aludt 4 órát), ma nem ment.
Hogyan pumpálja, akinek megy? Lassan, vagy gyorsan? Piciket, vagy nagyokat?
Pont úgy csináltam, ahogy hétvégén, amikor sikerült, de most nem jött semmi. Aztán kézzel megnyomtam, és spriccelt. Fene érti. Kép

Beszéltem ma Nancsikával, jól vannak, péntekre van kiírva, de Alex még nem nagyon akaródzik kibújni. Mindenkit puszil, a kégli állat, már csak a minifiú hiányzik belőle. Kép

Babetta, biztos jó lesz a séta, ilyen gyönyörű időben. Mi is ma hatalmasat sétáltunk! Már nem kellett a takarót annyira ráhúzni, olyan meleg volt. Kép

Remélem már így is marad, és a többi topicbaba már a napsütésben érkezik!

Puszi

Eszti
Vendég

Titati: nem lesz gond a dél körüli napozásból? Én tuti nem merném ennyire kirakni még a nagyokat sem.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Mi is voltunk ma kinnt, igaz még nem kocsival, hanem csak a teraszon de én nagyon élveztem. Márk a napnak nem örült, fintorgott, legörbült a szája, de árnyékban ő is jól érezte magátKép

na megyek mert épp felkellt, és Apa hozza kifelé nekem cicire..

A.
Vendég

Sziasztok!

Babetta: a kezem nekem is zsibbadt a terhesség alatt, viszont a szülés utáni harmadik hétre teljesen elmúlt.

Pöttyök: Istvánka feje néha olyan pöttyös, mintha tele lenne pattanásokkal. Ráadásul ezek vándorolnak is, néha eltűnnek, újra jönnek. A védőnő megnyugtatott, hogy ez teljesen rendben van és a tej okozza.

Cory: nagyon kedves a kép, jó testvérek már most a gyermekeid.

Mamacka: nagyon ügyes a férjed, csodaszép lett a kiságy.

Finiselők: hajrá, hajrá, és sok sok kitartást nektek.

Avent Isis: nekem is ez van. Egyszer azért nem szívott, mert nem a megfelelő sorrendben tettem össze. (a virágot raktam be utoljára) Vákumot úgy csináltam, hogy vagy kivettem a mellmasszírozó részét, vagy egyszerűen bevizeztem egy kicsit, és úgy jobban tapadt. Észrevettem, hogy ha túl sok tej van a mellemben, akkor kell kb. 10-20 pumpálás ahhoz, hogy jöjjön valami. A pumpálást kb. kétszer csinálom másodpercenként. Nekem ez vált be.

Levegőztetés: mi ma kint voltunk sétálni egy órán keresztül, ami kivette a baba minden erejét.

Súly: Istvánkát megmértük konyhamérlegen tegnap, és úgy tűnik, hogy már 5 kiló felett van. A hivatalos védőnős mérés április 4-én lesz az első oltással együtt. Kép

Mostanában azért vagyok ilyen ritkán, mert rengeteget kell(ene) olvasnom az egyetem miatt.

Kellemes estét mindenkinek.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Mariannka

Nekem az ujjaim zsibbadnak, de akkor reménykedhetek, hogy elmúlik, mert pont kezdtem már azt hinni, hogy van valami bajom Mióta megszültem a fejem is rengeteget fáj.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Mamacka
Lemaradt délután hogy nagyon jó lett az ágyikó, nagyon ügyes a párod

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Milyen csönd van ma itt...mindenki kihasználta a napot és kint van? Kép

Most jövünk a dokitól, méhszáj totál zárt, szerinte ebből nem lesz hétvégén szülés. Kép
Valaki mondhatna valami olyasmi biztatót, hogy attól még, hogy a méhszáj zárt, kinyílhat hétvégéig... Kép
Vagy az törvényszerű, hogy már előtte napokkal kezd kinyílni? No de legalább a kiscsajnak lenn a feje! Kép

Titati! Micsoda nagy baba már Kincső! Annyira cuki, ahogy néz azokkal a nagy szemeivel. Mit értesz az alatt, hogy napozás? Ki lehet tenni a babákat közvetlen napra? Vagy csak ilyenkor tavasszal?
Hihetetlen, hogy megy az idő... a babákon látszik a legjobban. Kép
Tudtátok, hogy most vasárnap már átállítjuk az órákat is? Annyira jó, hogy sokáig világos lesz!
Sajna a jó idő szerdáig tart, akkor lehülés és eső, de gondolom lassan csak tavasz lesz huzamosabb ideig is. Kép

Szép estét mindenkinek!

Puszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika: szerintem közvetlenül napra tavasszal sem lehet őket kitenni.

cory
Budapest

Bartika te miért akarsz már ennyire szülni? Messze van még az április 4.

Babetta
Köszi! Kép

Mi megyünk alukálni... apa nélkül... hüpp-hüpp majd ölelgetem a pizsijét.... egy-két gondolat erejéig átfutott az agyamom, hogy mi van ha éjjel megindul a szülés... apa hogy ér fel Keszthelyről... de ez még most remélem nem reális... épp elég lesz izgulni rajta április 4.-én amikor szintén elutazik... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok Kép
Babetta Kép
Igazán büszke lehetsz magadra, hogy mindent egyedül csinász Kép
Nagyon édes Levibaba Kép

Eszti Kép
Jó volt olvasni az érzéseidet, hogy hogyan vészelted át az első időszakot Kép
Gratula Bencus 62-es méretéhez Kép

Mamacka Kép
Nagyon ügyes apa, hogy ilyen szép ágyat csinálat a kis trónörökösnek Kép
A pocid szépen gömbölyödik Kép
Anyósékat sajnálom, de tényleg nincs értelme felhúzni magad rajtuk Kép
Ne izgulj, az első szülés sosem villámszülés, apa tuti felér Kép

Cory Kép
Tényleg nagyon büszkén tartja a kezében a kishugát Balu Kép
A táblába majd írd be kérlek, hogy a fiam neve Péter Donát lesz, köszi Kép

Borcsa Kép
Köszi a C fogás leírását és a képet is Kép

Barti Kép
Nagyon szép a pocakod Kép Már én is nagyon várom a fiammal való találkozást Kép

Titati Kép
Szerintem nem olyan nagy gond, ha cumival alszik Kincső. Csak az esti alvással van gondotok?
Gyönyörű Kincsőke és hatalmas szemei vannak Kép

Lányok Kép
Most már nagyon örülök, hogy Madela mellszívót vettem és nem Aventet. Bízom benne, hogy ezzel nem lesz gondom, de ha mégis ott van még a kezem Kép

Reggel megyek ctg-re, meg dokihoz megnézni a méhszáj állapotát. Remélem mond valami bíztatót Kép
Most már minden készen áll a kisfiam érkezésére, a korházi pakkomat is összepakoltam a hétvégén Kép Már csak a fájásokat várom Kép

Finiselő társaim Kép
Kitartás KépKépKép

Annácska 38+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!
András vagyok.
Ma reggel 11:00-kor megérkezett Angéla 4 kiló 350 grammos súllyal.
Oldalakat írhatnék, ma majd a nejem...
Az első két kép pár perces, a harmadik pár órás. Kép
Kép
Kép
Kép

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Szisztok!

Hiába jönnek mennek a frontok, a kicsike nem akar kibújni.

A mai ctg-n már egyáltalán nem volt méhösszehúzódásnak jele. Legalább eddig, valamennyire szabályos volt. Holnap megint ctg és terhesgondozás.Egy hete még totál zárt volt a méhszáj, most kíváncsi leszek...! Az igaz, hogy max. jövőhét hétfőn reggel megindítják a szülést, de azért jobban szeretném, ha magától indulna meg.

Cory!
A szüléstörténeted olvasása óta, folyamatosan az jár a fejemben, hogy talán én sem engedem el a babát fejben? Pedig, apával, minden nap beszélgetünk vele, hogy jöjjön ki már .

Olyan aranyos dolgai vannak már igy a pocakomban. A ctg egyik érzékelőjét kifejezetten utálja ( ami a hasamon felül van). A legutóbbi ctg-n 10 percig rugdosta, majd egy hatalmas fordulattal feladta a harcot.
Ma, az asszisztenssel hadakozott. Annyit röhögtünk rajta. De, végül sikerült "megállapodniuk", hogy hova is tegye az érzékelőt.
Amúgy, velem is ezt csinálja. Ha a pocakim felső részénél érez egy picuri nyomást, azt azonnal el kezdi rúgdosni. Ez például lehet a cicim is, ami egy kicsit ránehezedik, amikor éppen nem egyenes a hátgerincem.

Ritáról tud valaki valamit? Õ is vasárnapra volt kiírva.
És Vpetra?

Eszti!
Átküldenéd a szüléstörténetedet? Köszönöm!

Jó éjt!

Era (40+2)

KépKép

KépKép
lingelera

Petra,András!
Hatalmas gratula a "kis" Angélához! Nagyon édi!!!

Ritaa!
Elsők lettünk a táblázatban!!!:-))))

Era

KépKép

KépKép
lingelera

Most "készült" el a www.maszat.com oldal frissítése. Kép
Andras+Angéla (VPetra)

vpetra

Sok boldogságot kívánok Petrának és Andrásnak Angéla születéséhez és az azt követő száz évhezKép

indianyo

Sziasztok

Üzenetet kaptam
Vas Natasa vagyok. Jelentem hogy éjjel 2-kor megszülettem apa autójában , anya egy HÕS volt, minden oké a többit majd később.KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép:Pios betűt sajnos nem tudok

Hatalmas gratula nektek mégegyszer,és apukának is.KépKépKép

Ha ezt valaki mesélné név nélkül egyből a tiedet, mondtam volna, ez csak az Ildivel történhet meg.KépKépKépKépKépKép

Puszi nektek

Babetta és Levi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok

Üzenetet kaptam
Vas Natasa vagyok. Jelentem hogy éjjel 2-kor megszülettem apa autójában , anya egy HÕS volt, minden oké a többit majd később.
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép:
Hatalmas gratula nektek mégegyszer,és apukának is.KépKép
Ha ezt valaki mesélné név nélkül egyből a tiedet, mondtam volna, ez csak az Ildivel történhet meg.KépKépKépKépKépKépKépKép

Puszi nektek

Babetta és Levi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Úristen! Micsoda történet! Nagyon sok boldogságot kívánok a Vas családnak!

indianyo

Kicsit sok lett a vigyor azért ment ki az oldalról azt hiszem.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

András
Gratulálok nektek Angélához!KépKépKépKépKépKép
Sok Boldogságot és tejcit!KépKép
Szép nagy kislány lett, és nagyon édes.KépKép

Babetta és Levi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Jó reggelt!

ÚÚÚÚÚÚÚÚ, a mindenit!
Vas Natasa, és Ildi, és család, nagyon gratulálok!!! Az autóban?????? Jesszus... Kép Ildi, várjuk, hogy minél előbb jelentkezzetek! Kép

Petra, és Petra család, nektek is nagy gratula. Kép

Bartika, bármikor kinyílhat a méhszájad, ezen ne aggódj feleslegesen! Persze az mindig jó jel, ha már nyílogat, de így is bármikor beindulhat a szülés. Kép

Szerintem manapság se tavasszal, se nyáron a napra nem nagyon lehet kitenni a babákat (még a felnőtteket sem), bőven elég az a nap, ami majd kint az utcán éri. Én akkor is fogok napvédő bébikrémet használni az arcára, és a kis kezére.

Ma is gyönyörű idő lesz, szóval akinek már lehet, iszkiri ki a jó levegőre! Kép

Puszi

Eszti
Vendég

<font color="aa00aa">Az jutott még eszembe, hgoy hivatalosan Natasa az első tavaszi baba, igazi kis kos, nem is várt, míg anyának jó helye lesz, jött, látott, győzöttKép

EsztiKép CoryKép Én se tenném ki a babámat a napra semmikor.</font>

indianyo

Jó reggelt lányok!
Micsoda hírek kora reggel. Gratulálok mind két anyucinak.
JUHÉ, tegnap este nem volt hasfájás és sírás. Csak kétszer keltünk fel éjjel enni és utána csucsu volt Kép. Remélem ez nem csak átmeneti állapot.
Ezt el kell mesélnem: Olyan hülye vagyok, végre lett volna egy nyugis éjszakánk, mikor hajnal 4-kor arra keltem, hogy az előszobába villog valami. Én marha azt hittem, hogy a riasztó mozgásérzékelője és betörő van a lakásba. Jól betojtam és persze felkeltettem apát is, aki végre aludhatott volna egy kicsit. Na őt is jól beparáztattam. 10 percig nem mertünk kimenni a szobából, nehogy fegyver legyen a betörőnél és lelőjjön minket. Végűl apa mobilon felhívta a lakás telefont, mert ha betörő van biztos megijed és elmenekűl. Persze nem történt semmi, mire mi kimentünk a hálószobából és akkor derült ki, hogy valami oknál fogva a nappaliban bekapcsolódott a tv, és annak a fényeit láttam. Szegény férjemtől vagy 10x bocsánatot kértem, úgy sajnálom szegényt. Ja és persze Lili megse moccant ezalattKép

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Petraának és Ildinek óriási gratula!!! Nagyon várom a szüléstörténeteket Kép

Ligelera: Balut anno túlhordtam, de neki programoztam is, hogy a kiírás napjáig nem jöhet, mert dolgom van. Liza ilyen szempontból jöhetett volna, és jött is előbb.

Táblákat frissítettem:
http://terszt.fw.hu/mamak2.html
http://terszt.fw.hu/babak.html

És egy tegnap esti kép:
Kép

cory

cory
Budapest

Fejés: én mindig nyomkodom, maszírozom oldalt a cicimet fejés közben és akkor sokkal jobban jön a tej.

Cory:
Hihetetlen, Liza hogy hasonlít a fiúkra Kép nagyon édes.
Nekem a védőnő mondta, hogy tegyem a napra Kincsőt, hogy kapjon elég kék fényt, ami segít a sárgaságán.

Bartika:
napoztatás = séta közben úgy fordítom a babakocsit, hogy a nap süsse az arcát, és mikor hazaértünk, még kitoltam az erkélyre, szintén a nap felé.
A védőnő tanácsolta, de lehet, hogy hibáztam. nem tudom.

Annácska:
igen csak az esti lefekvés ilyen nehézkes, és cumit igénylő. Bár tegnap este egy hang nélkül aludt el Kép

VPetra, Vas:
Gratulálok Nektek és a babáitoknak! Kép

Titati
titati

Eljött az első tavaszi nap, s estére én is megszülettem. Csodás utazás volt, mely egy családi ölelésben végződött. Üdvözöl mindenkit Kocsis Mihály (Misu), aki pici, de életrevaló (és tiszta apja). Gyenes Zsuzsa, Nándi, Kata

indianyo

Cory
Szerintem, hasonlít a fiúkra ,nagyon édi.

Írd be légyszi a táblába, hogy hüvelyi és az Ildinek is ,mert ez is biztos, így hogy autóba.
Majd a többiek is megírhatnák akinek nincs oda írva, mert engem érdekel az arány.
Köszi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Gyezsunak is gratulálok Kép

Babetta: javítottam Kép És köszi Kép

cory
Budapest

Gyezsu
Nektek is hatalmas gratuláció Misuhoz!

Mondtam én hogy jönni fognak a babák. Most is fáj a fejem. Hajrá finiselők, hátha ma is sok baba érkezik.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Lányok
Használjátok a szopipárnát? Én tegnap próbáltam ki K-va jó, hogy előbb miért nem próbáltam. Már terhesség alatt is bejött, most is, megérte az árát.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

<font color="119911"> Jó reggelt!

Ildi és Vas familia,
nagyon-nagy gratula a babácskához!!! Jól ledöbbentem, hogy az autóban született, de lényeg, hogy minden rendben van!!! Hatalmas puszi a hős Ildinek és Natasa babának. Kép
Vpetra,
nagy gratula a kis druszámnak! Szép kisbaba!!
Gyezsu,
Nektek is nagy gratuláció!
Babetta,
én néha használom a párnát, de Lidi néha annyira mohon eszik, hogy félrenyel, akkor meg azonnal fel kell kapnom és a vállamra tenni, de a párnáról nekem nehezen ment ez a művelet.
Cory,
cuki a lánykád!
Barti,
szép a pocakod!

Lányok!
Mennyit "kell" ennni egy 4 kilós babának per nap? Pár napja nem növekszik a súlya Lidinek. Kép

Puszi:
Angi</font>
angi79

Angi

Én úgy tudom, hogy kilónként 150 grammot / nap.

Titati
titati

Angi, én többek között ezért mérem "csak" egy héten egyszer. Hogy ne parázzak napról napra, ha néha kevesebbet eszik, vagy jobban átmegy rajta.
Lehet, hogy csak nem annyira éhes, vagy pedig említetted, hogy hasmenése volt/van. Lehet, hogy valami kis vírus ment át rajta, és hát ugye hasmenéssel elég nehéz gyarapodni. Kép
Szóval szerintem még ne aggódj, és ha egy hét alatt picit kevesebbet gyarapszik, akkor sincs még baj. Kép

De azért kérdezz meg egy szakértőt is, védőnénit, vagy dokit. Kép
Vendég

Gyezsunak gratulálok a kis tavaszi babához! Kép
Vendég

Sziasztok lányokKép
IldiKép
Nem semmi! Nagy gratula!
VPetraKép
GyezsuKép
Gratulálok! minden friss kismamának sok boldogságot és tejcsikét kívánok!
AngiKép
Ahogy Titati írta 150gr/kg de ez csak tankönyvi adat!
Hány napja nem hízott Lidi? Pár nap nem gond ha mellette kiegyensúlyozott!
Azt írod hasmenése van, de milyen?
Szófinak is híg a széklete, de ez anyatejesnél nem gond!
CoryKép
Nagyon édes Alíz!
puszi: Csema és Szófi
megyünk sétálni, nemsokára olyan szép az idő, csak az a baj, hogy túl sokáig nem lehet, mert Kitti beteg második hete és tegnapra Krisz is belázasodott, délben jön a gyerekdoki.

KépKép
csema

Angi: de tegnap írtad, hogy hasmenése van Lidinek. Akkor tök normális, hogy nem növekszik. Lehet tudni, mitől van a hasmenés? Megfázott? Hányszor kakil egy nap? Az, hogy mennyit kell ennie, nem mérvadó. Vannak nagyobb és kisebb étkű babák, és ugyanannyi ennivalótól nem ugyanúgy híznak.

cory
Budapest

Cory
Nem akarok kötekedni de páran a tábla végén 2003-ban születtek.KépKépKépKép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta: fúúú, tényleg Kép Javítom Kép

cory
Budapest

Szép jó "reggelt" Lányok!
Most indulok vissza a kórházba, a vizsgálatok után minden rendben Petrával és Angival is. Tej van mind két oldalon. Szerdán délben hozom haza. A kórházban edzéseket adtak az anyukáknak. Szoptatás oktatás. Jó pofa lehet. De így könnyebb. Köszönjük a gratulációkat. Mi is Gratulálunk Mindenkinek! Nagyok vagytok!!!
András

vpetra

Cory
Látod én szorgalmasan nézem a táblátKép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

<font color="119911"> Köszi lányok a válaszokat. Hasmenése lehet, hogy nincs is igazából. Nehéz eldönteni, hogy ez normális e, de anyatejes babának olvastam máshol is, hogy lehet ilyen híg a széklete.
A hízást meg majd figyelem. Igazából pont a dokinő+ a védőnő az akik beparáztatnak, mert állandóan tudni akarják, hogy mennyit eszik és mennyit hízik hetente stb. De próbálok nem foglalkozni Velük. Kép</font>
angi79

Angi: a híg kaki normális szopis babáknál. A hasmenéskor nyálkás is szokott lenni. Most jó gusztustalan leszek: összehajtod a pelust, majd szét, és ha közte nyúlik, akkor nyálkás.
Én anno Zsomát méregettem naponta. Volt, hogy egyik napról a másikra kevesebb lett, de közben heti szinten meg normálisan hízott. De még ha egy-egy hét ki is marad, akkor is meg kell nézni, hogy nőtt-e a hossza, vagy pl akkor sem híznak, ha nagon tanulnak valami újat...

cory
Budapest

Hatalmas gratula az újdonsült anyukáknak és babáiknak! Kép

Petrának Angélához Kép, Ildinek Natasához Kép, Gyezsunak pedig Misuhoz Kép kívánok sok boldogságot és nagyon jó egészséget! Kép

Ildi történetét különösen várom én is! Kép

Mamacka,
apa pizsijéhez bújtál? Kép Én néha, hajnalban, miután elmegy dolgozni, átmászok az ő oldalára... Kép Az ő párnája... Az ő jelenléte... Kép

Lehetséges, hogy téged láttalak a babafalva oldalán pocakosan?? Kép

Nadine és Dorka 35+5 Kép

nadine81

Sziasztok!

Nagyon nagy gartula Petrának, Ildinek és GyeZsunak!!!! Valahogy érzetem, hogy megint baabeső lesz. Kép Majd ritkábban jövök és tuti, hogy lesz legalább 1 baba/nap. KépKép

Angi!
Kitartás Lidivel! Biztos minden rendbe van nála!!! Ne aggódj! Rendszeresen látja védőnő és doki, tuti észrevennék, ha valami nem stimmelne! Sokat gondolok ám rátok, csak rámtört a fészekrakás és egyfolytában pakolok, takarítok és alszok, ha itthon vagyok. Kép Kész csoda, ohgy még nem akartam minent átrendezni. KépKépKép De csillog minden. Kép Ami ugye nálam nem így szokott lenni. Kép Azért remélem később nem leszek egy takarítógép...

Hanna jól van, ma megyünk dokihoz és tudom meg, hogy mekkora a lányom. Kép ALig várom már. Kép Nagyon kis édes. Éjjel mindig alszik, nappal meg nagyon virgonc. Kép És még mindg szereti az édeset. Kép

Mamacka!
Pénteken épp rád gondoltam, amikor sikerült ismét csúnyán összevesznem az anyóssal. Mi nem egy háztartásban vagyunk, de így is szörnyű! Remélem összejön a másik lakás és megszabadultok az anyóséktól!!!!!

Puszi mindenkinek!

Eszter
36+2

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok Lányok!

Gratulálok az újdonsült anyukáknak és babáknak és persze az apukáknak is! Sok boldogságot a babákhoz!

Vas Ildi történetére én is nagyon kíváncsi vagyok.

Velünk minden rendben, reggel fájt egy kicsit a fejem, de lehet, hogy csak jön valami front.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Azta mindenit!!! Micsoda hírek!
Mamacka! Hát csodálkozol, hogy már szülni akarok? Kép
Nekem már tegnap este óta rendszertelen görcseim vannak és az UH alapján mindig korábbra tették a szülést egy héttel, ami ugye hétfőn jár le. És Ildi 3 nappal volt csak előttem. Kép

De most nem is volt csak hideg front nem? Én a melegre vagyok érzékeny, meg kell várjam a jövő hetet? Kép

GRATULÁLOK Gyezsuéknak, Petráéknak és Ildiéknek is. Nem hiszem el, hogy kocsiban szült, tényleg ez is olyan "vasildis"! Kép
Na megyek ebédet főzni. Kép

Puszi:

Barti
38+1

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika: én a hidegre voltam érzékeny, Liza mégis melegre született Kép

cory
Budapest

Most néztem meg a honlapon amit valaki ide feltett korábban, hogy holnap lesz melegfront, meg szombaton és vasárnap. www.idojaras.hu/index.php

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Ildi, Petra, Gyezsu: GRATULÁLOK Nektek és az egész családnak!!!KépKépKép

Angi: Bettinának is tök híg UVsárgaKép széklete van, ahogy Cory is írta ez nem feltétlenül hasmenés. Szerintem is egy héten egyszer elég mérni a súlygyarapodást!
Egyébként nálunk is gyakran van félrenyelés, de nem mohóak a babák, hanem a tejleadó reflex olyan gyorsan "adja" a tejet, hogy nem tudják szegények nyelni. Én néha a frászt kapom annyira nem kap levegőt és köhög.

Bartika: mi finomat főztél??
Én most rendelek ebédet egy futárcégtől. minden házimunkát meg tudok csinálni, de a főzésre egyszerűen nincs időm most.

Vok: már akartam kérdezni mi van Veled, de akkor csak a fészekrakás!Kép Jól van!!Kép

Csema: jobbulást a gyerkőcöknek!! Remélem Ti nem kapjátok el!!!

Cory: nagyon szép Lizi baba!!Kép
Köszi a táblákat!!

Babetta: én használom! Szerintem is nagyon jó, jól megtámasztja a gerincét!

Anita: mi újság?Kép

Lettymama, Lyly, Ági, Szisz, Kmoni, Foria: MI van Veletek???

Gyöngyi: nekünk a tegnap este fárasztó volt, de éjféltől szinte végig alszik, most is!
Én már nem szenvedek Vele, ha nyűgös akkor rácsatolomKép a cicire és akkor nyugi van. nem váltok cicit, így ettől nem fájhat a hasa. A végén úgyis elalszik a cicinKép

Mindenkinek szép napot!

tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?