A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Inari! Kép
Eddig minden sikertelen lombiknál kibírtam 3 hétig mensi nélkül. Kép De azért jó lenne, nem tagadom, de nem hiszek benne.

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok!! Holnap lesza nagy nap!! Kép 12-re megyek!! Kép 3 ptécském megfelelő a dologhoz!! Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Roxál,
én se hittem, úgyhogy ez jó jelKép

KépKép
inari

Roxál:
Azért drukkolok neked, szerintem még semmi nincs veszve !! Holnap minden kiderül !!
Egyébként csak a 14. napon teszteltél? Azóta nem?
somerset

Inari:
Hány hetes terhes vagy?
somerset

Somerset!
Nem teszteltem azóta, nem látom értelmét. Ha valami nincs ott, akkor minek keresni. Szerintem transzfer után 14 nappal már ki kellett volna mutatni, én nem kapok hcg szurit. De majd holnap Dévai kimondja az ítéletet. Neked még 6 nap Kép

Eszter
Kép
roxal

RoxiKép AZért én is drukkolok nagyon!!!KépKép IzgiKépKép ha azóta nem teszteltél...

DodoKép Köszi!! MIlyen terméket szedtél pontosan? Csak azért kérdezem, mert nekem most a vetélés után jött ki és ráadásul beteg is lettem. én mindig arra gyanakszom, hogy idegi alapon is működik nálam. MÁr legalább fél éve nem volt, most meg tessék. Teljesen kiborult a szervezetem.
Meg én is. Együtt....

WishKép HOgy bírod???? Guru sokat segít??

egy hete egyetlen könnyet sem ejtettem, nem tudom, mi van. Néha azt gondolom, hgoy tényleg baromi erős vagyok, meg hogy a poz. oldalát kell nézni, de ez nem igaz teljesen. Csak szerintem még fel sem fogtam az egészet. Iszonyú lassú a lelkem feldolgozóképessége. De valahogy olyan hiányérzetem van, főleg reggelenként, amikor felébredek. -bocs a lelki dumákért.

anna

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Roxal,
nem is tudom, biztos most már tök akadékoskodónak tűnök, de mi van, ha mégis ott van a baba, de holnap még nem látja Dévai. Tudod, hogy nálam is csak 3 hét+3 napra került elő a babó. Az az egy Clear Blue teszt semmit nem ér, lásd Enigma példáját, akinek a 14 napon az ikreket nem mutatta ki, pedig ott voltakKépLehet, hogy nálad egy hét a beágyazódás, és akkor még nem volt elég magas a HcGszint. Tényleg ne haragudj, hogy belekotyogok, de mit veszitesz egy holnap reggeli teszttel? Jobb, ha konkrétat tudsz mondani Dévainak és biztonságosabb is. Legfeljebb az is negativ lesz, de legalább azt is tudod, hogy baj sincs. Nem akarlak méhenkivülivel riogatni, de tuti azt se mutatta volna ki még ez a teszt.Maradjunk inkább annál, hogy van valaki a pocidban, jó helyen.Kép

Somerset,
az utolsó menstritől számolva, tehát hivatalosan 8+2, azaz ez a 9. hetem. Te most mikor fogsz tesztelni?

Anna,
úgy sajnálom, tudom mit érezhetsz, mikor nekünk azt mondta Dévai, hogy valószinű, hogy méhen kivüli, mi is összeroppantunk. Ha tényleg az lett volna, biztos, hogy még nem tudtam volna feldolgozni, pedig én is elég erős vagyok lekileg. Remélem, hogy a következő lombiknál már a befejezés hasonló lesz mint nálunk, és akkor utólag minden rosszat "elfelejt" az emberKép

KépKép
inari

AnnaKép
Engem pár nappal a lombik után ért egy másfajta nagyobb megrázkódtatás, a kettő együtt nagyon nehezen volt elviselhető, de segített is hamarabb túllenni rajta. Most nyugodtabb vagyok, de azért néha még szomorkodom rajta, ezek nem egyik napról a másikra feldolgozható dolgok. Most egyelőre el vagyok azzal foglalva, hogy jön a tavasz és a nyár és szervezem rá a programjainkat, aztán majd kb júniusban újból neki futunk.

wish

Inari!
Mindenképp fogok holnap tesztelni, én is úgy gondoltam. Nem is mernék a nagy másgushoz másképp menni, csak egy aznapi teszttel. Csak a tesztgyártókat nem akarom gazdagítani feleslegesen. Szóval maximálisan egyetértünk, drága vagy, hogy így aggódsz értem, köszönöm. A te esteden sokat gondolkodtam, azért inszemnél szerintem nehezebb kimutatni a terhességet, mert nálunk lombikosoknál pár napos embriók kerülnek vissza, s onnan számít a három hét. Nálatok meg az akciózástól Kép Mindenesetre holnap okosabbak leszünk, már nagyon várom.

Eszter
Kép
roxal

Inari:
Nekem 27-én kell tesztelnem, akkor leszek a beültetéstől számított 21. napon. Akkor megyek D-hoz. Izgis !
somerset

SommersetKép
Mikor kaptad az utolsó HCG szurit?

wish

Szia Wish!
15-én adtam be az utolsó fél ampullát !
somerset

Sziasztok lányok!! Ezerrel készülök a holnapi napra. Apa reggel 8-ra megy, nekem 12-re kell majd mennem. És úgy döntöttem, hogy szerdán is itthon maradok!! Biztos ami biztos.

Ági28

SziasztokKép

Gyors helyzetjelentés.
Szerencsére pénteken volt utoljára fulladás. Azóta hurutosan köhög csórikám. Az orra folyik, bedugul. Éjszaka velem alszik (nincs már erőm félóránként ugrálni)nagyon sokszor felébred arra, hogy nem kap levegőt. Napközben elég változó a kedve. Vagy játszunk és akkor el van, vagy cipelteti magát. Megmondom őszintén, hogy ma reggelre már kezdett elborúlni az agyam. Kicsit sok volt mostanság a betegségekből. Doktornővel megbeszéltükk, hogy csináltatunk egy immunológiai vizsgálatot. Közben meg ezerrel fejlődik a kisöreg. Hihetetlen gyorsan kezdett el dumálni. Nagyon sok szót simán kimond hallás után. Olyan büszke vagyok rá, hogy ilyen kis okos. Nemhiába, az anyjára hasonlítKépKépKépKép

Pocakosoknak minden jót, leendő pocakosoknak kitartást!!! Azért itt a túlparton sem egyszerű az életKépKép De tudom, hogy lassan mindenki átevickél hozzánk!

Puszi

KépKép
gigi28

Jó estét Lányok!

Részemről is egy gyors helyzetjelentés, gyors reagálásokkal tűzdelve!!!

Szóval a lényeg: kilenc tüsző érik. Szépek, de lassan fejlődnek, hogy miért persze nem volt magyarázat, de a lényeg hogy nem lesz még szerdán punkció. Talán pénteken, esetleg hétvégén.
Ez annyiból rossz, hogy nagyon rákészültem lelkileg, mert ugye megint színen a probléma, mint múltkor: munkahelyen mit mondjak? Még szerdáig vhogy ellavíroztam volna, na de most mit csináljak?

Csajok, engem ma sarokba szorítottak, ugyanis - mint már írtam máskor - nekem nem tudják bent, miben is sántikálok, de ma kerek-perec megmondta a főnököm, hogy ha nem tudok rendesen bejárni, akkor menjek táppénzre, mert nem tud rám számítani. Ráadásul már készülhetett, mert kész ötletként fel is vetette, hogy akkor a lányt akinek a helyén vagyok (ő gyesen van) behívja pár napra. Szóval ultimátum.

Úgyhogy azt hiszem, holnap muszáj lesz színt vallanom, mert nem tudok mit hazudni, hiszen Dévai azt mondta, lombik alatt nem lehet táppénzre menni. Az a bajom viszont, hogy a körzeti doki mást mond, direkt utána kérdezett, szerinte nyugodtan ki tud írni. De én nem merem, mert félek hogy Dévainak bekavarok.

Viszont a szívtelen főnökömnek hogy számoljak be holnap a legbensőbb magánügyünkről? Már itt bőgtem egy csomót, milyen szemétség hogy éppen neki kell kiteregetnem az ügyeinket. Ráadásul úgy, hogy semmi jóra nem számíthatok, hiszen nem fog örülni, ha megtudja hogy gyereket szeretnék és kb. három napot dolgozok még, aztán kezelések majd otthon fekvés?

Úgyhogy holnap ugrik a majom a vízbe... meglátjuk. Mindenesetre most nem könnyű a lelkem....

Gigi, remélem Olikával már nem lesz semmi komolyabb baj! Igazat írtál, biztos, hogy a "túlparton" sem mindig rózsás a helyzet! De mi eminnen nektek is mindig a legjobbakat kívánjuk!

Ági, örülök hogy ma találkoztunk, amint látod, a mi történetünk még megy tovább. Holnapra sok sikert nektek!

Roxal, bárcsak holnap kellemes meglepetés érne! Gondolni fogok rád!

Erika, szerdán mikor mész Dévaihoz? Mert úgy emlékszem, neked is aznap van jelenésed.

Lányok, még vki szerdán?

Wish, vaksi vagyok vagy nem írtál semmit a hiszteroval kapcsolatban?

Hol vannak a többiek?!
Aki már régen volt, adjon magáról életjelet!!!

Puszilok mindenkit, Kata

Kép
szkatácska

SziasztokKép
Húúúú, alig bírom követni a tempót.

StellaKép
Gondolok Rátok (is) szerdán, remélem StellApa ír, ha te nem tudsz. Kívánom, hogy minden rendben legyen Veled és a fiúkkal!
Juj, kezdünk az ikres kérdésekkel aktívabban foglalkozni és jönnek a kérdések ezerrel.
Hétvégén pl. nézegettük a babakocsikat és annyira, de annyira tanácstalanok voltunk. Persze ez még marhára ráér, csak eszembe juttat egy csomó mindent. Néha felkavaró, néha felemelő, ritkábban kellemetlen... Kép

Somerset, Wish, NikoszKép
Köszi a könyv ötleteket, az egyiket már meg is találtam...

SesziKép
Annyit gondolok Rád és Vityára! És tudom, hogy bizonytalanok vagytok és zavartak, de egészen biztos vagyok benne, hogy Nektek pozitív válaszokat kell kapnotok a kérdéseitekre! Sanyi is drukkol értetek és együttérez Vityával!
Ja, a hétvége végül nem lett olyan sűrű, gyöngyözést lemondtam, de a vidéki repilátogatást meg kellett tenni, de kellemes volt, csak fárasztó. Vasárnap pedig egyszerűen csak feküdtem. Szinte csak enni és mosdóba keltem fel. Hihetetlen.... Kép

GigiKép
Hihetetlen ez a sok betegség. Kép
Neked is kitartást kívánok a kis géniuszhoz! Remélem, hamar meggyugyul! Kép

WishKép
Lassan megkaphatod Te is a "mareting-guru" címet, olyan lelkesítő az írásod. Kép
Kaphatnánk egy táblát? Olyan nehezen bírom követni ezt a sok eseményt. Pedig annyi minden törpénik mostanában.. Remélem, nem nagy nyűg a vezetése.. Kép ..ismerem a dolgot, bár itt még talán követhetőek az események...

ÁgiKép
Szépen haladtok, drukkolok nagyon! Kép
Nekem is 3 tüszőcském volt és abból 2 belémcsücsült! Kép Utánozás most nem majomszokás!! Kép
Iwiw megy?

RoxalKép
Nagyon várom a holnapi bejelentkezésedet és a reményt azért én sem vesztettem el, bár megértem a Te gondolataidat is! Kép

KataKép
Ez csak jó lehet, hogy elterelődik a figyelmed. Jobb is, ha mindig más a "módszer". Talán könyebb így!! Milyen híreket kaptál ma? Tüszőcskék rendben vannak? Kép

ErikaKép
Tünetek mostanság megint csekélyebbek, de azért Sanyi mindig meggyőz, hogy ez is az, meg az is az. De azért nagyon várom már a pénteket. Kép

TimiKép
Csibikád és Sanikám meghozták zsákban a meleget végre! Kép

VandaKép
Örülök, hogy megtudtam az igazi neved! Meg is kereslek hamarosan... Kép

AnnaKép
Van egy barátném, neki mindig pszichés alapon jön ki a herpesze sajnos. Kép Így lehet ebben igazság.
Méghogy sokat lelkizel?? Hiszen alig panaszkodtál! Néha azt is kell, és itt nem is fogod megbánni.. Kép

Húúú, annyi drukkolnivalóm van, remélem, nem felejtek ki senkit az imámból!! Kép
Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Drága Kata!

Sokszor olvastam már rossznak várt, aztán nagyon jól sikerült főnöki reakciókat. De ha erre esély sincs, akkor szerintem halgass a háziorvosodra.
Amúgy nem értem, Dévainak milyen problémája lehet? Esetleg nem írhat ki a dokid más okkal?
Nekem is "volt" nagyon súlyos szembetegségem, mikor az első munkahelyemen kikészített a főnök felesége.. persze ehhez kellett a szemészbarátunk, de ilyet mindig lehet találni!!
Addig is nyugi, lesz megoldás! Most a munkahelyed nem veheti el az energiádat, mikor ilyen jól belekezdtetek! Drukkolok nagyon, nagyon! Kép
Vendég

Réka, az a gond, hogy mást mond a körzeti és mást Dévai.
A körzeti szerint ő állományba vehetne mással, akár a köhögéssel, de Dévai szerint ha táppénzen vagyok, neki nem fizeti ki az oep a beavatkozást. Ezért nem engedi a táppénzt.

Sajnos, akármennyire is pozitívan próbálom nézni a holnapot, be kell látnom, hogy az én főnököm egy lelki nyomorult, aki soha, egyszer sem mutatott sem felém, sem más felé semmilyen emberi gesztust, úgyhogy nem számíthatok holnap sok jóra. Hogy mást ne mondjak, arról hogy gyereke született nemrég, csak úgy "véletlenül" tett megjegyzést nemrég, mintegy mellékesen... azóta sem hallottam a gyerekről, egy rohadt büszke mondatot, vagy bármit. Hogy egyáltalán van, létezik... szerintem ez gáz.

Kép
szkatácska

Szkatácska én is örülök, hogy találkoztunk. Sajnálom, hogy kénytelen vagy a főnőköd előtt színt vallani!! De biztos sikerűl rendesen megbeszélni vele a dolgokat. Szorítok majd.

Duddu sajna az iwiw nem megy. Nem enged be, pdíg az ismerőseim sorra jönnek, hogy megvagyok. Írtam a honlap szerkesztőinek, hogy mi a problémám. Remélem reagálnak majd rá!! Pont ma hallottam, hogy az eghyik kolleganőm ismerőse is így járt! Ez van, majdcsak összejön egyszer, hogy rendesen felhasználó leszek az oldalon.
Hát igen ha összejön nem majomkodásból utánozlak majd!! Kép

Ági28

Megyek is aludni, mert holnap nagy nap lesz! Jó éjjszakát mindenkinek!! Kép

Ági28

Kata!
Én azt a táppénzesdit úgy értettem, hogy meddőség indokával nem mehetsz táppénzre, de köhögéssel, bokaficammal stb igen, mert a 2-nek semmi köze egymáshoz. Szinte mindenki így csinálta ( pl:Roxal, Wish, Judit, én magam is egy kicsit), és semmi baj nem történt. Ennyi szabadsága a világon sincs az embernek, másképp nem megoldható.

Roxal!
Úggy de úgggy fogok Rád gondolniKépKépKép

Ági!
Ügyes légy, de persze hogy az leszel!!

Gigi, Dia!
Ma eszembe jutottatok ebben a szép napsütéses időben, hogy ez az idő most már BIZTOSAN elviszi a bacilusokatKépKép
lkt

KataKép
Ha a főnököd nem megértő említsd meg neki a törvényt, ami véd a felmondás alól, amíg lombikozol. És ha nem tűnik korrektnek, valami olyan módon is add tudomására (pl. email), amivel késöbb bizonyítható, hogy te elmodtad, hogy lombikozol. No para Kép
A háziorvos meg ha rendes, akkor nagyon sokat tud segíteni.

Sommerset Kép
Szerintem holnap-holnap után már nyugodtan tesztelhetsz.

GigiKép
Jobbulást Olinak. Neked meg kitartás, az se lesz könnyebb, ha majd a lüke kis tini lányokat hozza haza Kép

SesziKép
Hatalmas drukk holnapra!

ÁgiKép
Neketek is sok sikert Kép

RékaKép
Teszek táblát, csak sokan még nincsenek benne. De aki kéri, azt beleteszem szívesen.

wish

Kép
Kép

wish

Anna!

Ismered az aloes termekeket a Forevertol?
Abbol szedtem fokhagymat meg propoliszt nagy mennyisegben a herpesz ellen, meg a tobbi immunerositot, az aloe italt, meg multivitamint, A beta care-t, multimacat! Ja meg mehpempot is neha! Nwm keves, de megerte!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Jó reggelt!
Gyorsan benéztem a tanácsaitokért a nagy "vallomás" előtt. Azért ma már nem látom olyan sötéten a szitut mint tegnap. Rájöttem hogy akármilyen szar is elmondani egy vadidegen (köcsög) embernek, de a törvény mégiscsak véd, tehát nem sokat ugrálhat.
Két gyors kérdés még:
- mikor titeket táppénzen tartottak, az csak a beültetés után volt, igaz? tehát stimu alatt nem voltatok táppénzen?
- szerintetek a fizetés nélküli szabi csak a Dévainál tett látogatások napjára vonatkozik, vagy a köztes napokra is?
Mert az én főnökömet tegnap ez izgatta legjobban, hogy nem járhatok úgy, hogy egyik nap igen, másik nap nem. (ezt persze nem értettem, miért jobb ha sosem vagyok mintha néha igen)

Puszi mindenkinek!
Kata

Ui. Wish, egyik szemem sír, a másik nevet, hogy mennyire kibővült a táblázat. Mert jó hogy sokan vagyunk itt egy cipőben, akik "egy húron pendülnek", na de nem játszhatnánk vmi más zenét???

Kép
szkatácska

Szia Wish !

Feltennél engem is a táblázatodba?
Adataim:
35 éves leszek pénteken, Budapesten a Dévainál csinálom a lombikot, ez az első lombik, 27-én kell tesztelnem.
Köszi !

Kata: más indokkal nyugodtan elmehetsz táppénzre ! Ha az orvosod még ki is ír?? Szerintem ne habozz ! A főnököddel próbáld higgadtan megbeszélni, hogy miért leszel távol, bízzunk benne, hogy segítőkész lesz !

Roxal:
Neked ma kell menned Dévaihoz, ugye? Szorítunk, hogy kapaszkodjon ott legalább egy babóca !!!

Ági:
Én is nagyon szeretnék felkerülni az iwiw-re, de úgy látszik ez nem egyszerű. Sajnos nekem sem tudnak küldeni a barátaim, pedig olyan izgis lenne ! Egyszer csak eljön a mi időnk is,nem? Ma szorítok neked délben. Először a baba jöjjön össze, utána ráér az iwiw, nem igaz?

Duddu:
Melyik könyvet tudtad megvenni?

Puszi a többieknek is !!!
somerset

Ági látom neked ma van az inszemid!! Nagyon drukkolok!!! Nekem tegnap megvolt! KépKép Most nagyon boldog vagyok!! KépKép Majdnem egyszerre tesztelünk. Kép Sok-sok drukk neked!!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag:
Inszemnél is pihenni kell otthon v. lehet mindent csinálni?
somerset

Sziasztok!

Ági, ma van a nagy nap! Az jó, azt mindig szerettem. Túl voltam mindenen és nagyban reménykedhedtem. A Dévai meg mindig mondott egy csomó kedveset az alatt a kevés idő alatt, így felturbózott mindig ezerrel.
Nekem is három petécském volt, és látod, lett belőle egy babóca (igaz, három volt először, de ne legyünk telhetetlenek).
Neked is, Kiscsillagnak is és Somersetnek is hajrá!

Roxal, ma sokat gondolok Rád és remélem, jó hírekkel jösz! Drukkolok.

Szkatácska, remélem, hamar túlleszel a vallomáson és normálisan fogadja majd a főnököd. Utálom az ilyen érzéketlen pasikat. De gondolj a babó(k)ra, hamarosan a pocidban lesz(nek), a főnököd meg nem tehet semmit ellene. Rosszul kezdődött ez a ciklusod a köhögéssel, úgyhogy csak remek "vége" lehet! Szerintem fizetés nélküli szabi csak folytatólagosan lehetséges, megszakításokkal nem.

Wish, engem is írj be légyszi a táblázatodba. 34 vagyok, budaörsi, és a Dévainál a 3. inszem sikerült, egy baba lakik a pocakban! :-) Ma vagyunk 12 hetesek + 1 naposak. Remélem, már minden ok lesz a továbbiakban.

Stella, Inari, holnap sokat gondolok Rátok!

Anna, szerintem meg az a legjobb, ha kisírod magadból a történteket. Még jó, hogy nem megy egyik napról a másikra. Teljesen érthető. Adj időt magadnak!

Duddu, néha szívesen cserélnék Veled. Inkább alukálnék a folytonos rosszullétek helyett. De lassan csak vége lesz már a rosszulléteknek is, bár ha nem, az sem baj, ha a pocaklakó jól van. Sajnos nekem még egy hetem van a következő ultrahangig. Pénteken mész, ugye? Már integetni fognak a képernyőről, hogy szia anyuci!

KépKép
melba

Hello csajok!
Sajnálom, de nekem volt igazam. Ismételt negatív teszt, Dévai szokásos pesszimizmusa, nem érti ő sem. Következő júniusban. Már ha addig fel tudom magamban építeni, s tudok hinni benne. Andi követlek, legközelebb véralvadásgátló-trombózisveszéllyel. Meg valami másik plusz. Ez van, kezdeményt látott, de azt mondta, ha negatív, akkor hagyjam abba a gyógyszert. A másik lánynak, akivel együtt voltam, neki sikerült. Egyszer tán majd mi is eljutunk ide, meg a sárga részbe. Olvaslak titeket, drukkolok mindenkinek, de most lelket kell ápolni. Találkoztam Vandával is, aranyos volt.

Eszter
Kép
roxal

Eszter,
Sajnálom Kép A francba, hogy nem tud már sikerülni valakinek ez a nyomorult lombik.
Pihend ki magad, amennyire lehet. Az azért jó, hogy legalább kezdemény volt, nálam még az sem volt soha...

wish

Sziasztok!
Timikém!
Igen,igen szinte egész nap kint vagyunk a játszón nagyon élvezzük a napocskát.KépDomi hintázik,élvezi,hogy egyedül sétál és imádja a homokot(enniKép ).Kép

Lányok!
Mindenkinek sok erőt,kitartást kivánok tiszta szívből!!!!!!!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Roxal:
Nagyon sajnálom ! Pihengess, vásárolj, próbáld meg élvezni, hogy itt a TAVASZ ! Aztán júniusban veszel egy jó nagy levegőt és hajrá !! Tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű, de nem szabad elkeseredni. Azért nézz ránk, a drukkjaidnak örülnék nagyon ! Nekem már csak 6 nap, aztán rám is kimondják az ítéletet ! Reméljük +++ lesz !!
somerset

Roxalkám!

A francba... Azt elhiszem, hogy ápolni kell a lelkedet, rohadt nagy teher ez,a cipelésével nagyon meg kell küzdeni!! Én azért ezen a kezdemény dolgon örvenedezek kicasit, ez azt jelenti, hogy beindult, következőre pedig olyannyira beindul, hogy veletek is marad(nak). Csak így lehet!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
lkt

Roxal
KépKépKépKépKép

Kép
stella9

Roxal
KépKépKépKép, de azért a kezdemény tényleg bíztató!
Remélem a tavasz segít majd felállni!
Stella

Kép
stella9

Roxalka!
Úgy sajnálom. Annyit gondoltam rád. Remélem, hamar fel tudtok állni és csak erősebbek lesztek, mert a babátok ott van a csúnya sötét alagút végén!!!
Kép
KépKépKép
hajnesz

HajniKép
Ma mész Vereczkeyhez? Remélem mutat ő is egy közeli alagút véget nektekKép

SommersetKép
Szerintem már nyugodtan tesztelhetsz, ha akarsz.

wish

Sziasztok!

Elnézést kérek, hogy csak így bepofátlankodom, lombikos babát várok nyárra és szeretnék kérdezni valamit.
Amniocentézist csináltak febr. 21-én.
Megjött a Genetika eredménye: "kromoszóma rendellenességet NEM találtunk".
A leleten volt még egy megjegyzés, miszerint a "meddőséggel kapcsolatos genetikai rendellenességek kimutatására ez a vizsgálat nem alkalmas".
Szerintetek ezt kifejezetten a lombikos procedúra esetleges szövődménye miatt írták rá?

Sok erőt és kitartást kívánok mindnyájatoknak! Nekem 39(!) évesen, a harmadik lombik sikerült, nektek is sikerülni fog!

Minden jót, köszi a választ előre is és mégegyszer bocsi a zavarásért.

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

WishKép
De édi vagy, igen ma megyünk, nagyon remélem, hogy jó érzésekkel távozhatunk!!!
hajnesz

Roxal,
a francba, örültem volna, ha nekem lett volna igazam. KépRemélem hamar talpra tudsz állni, most a ház, a kert, meg a költözés ugyis egy csomó energiád leköti majdKépMost már tényleg megtörhetne a lombikos átok!

Kata,
holnap én csak du.-án megyek, 3 körül.

KépKép
inari

Roxal!
Kép Kép Kép Kép

Szücsi!
Szia! Konkrét válaszom nincsen a kérdésedre, de ismerek egy nagyon jó genetikus doktornőt a Családtervező Központban. Nekünk ő segített genetikai kérdésekben. Egyébként miért csináltak amniocentézist?
És gratulálok a babádhoz!

réka
Vendég

Szia Réka!

Köszi a választ. Az amnio oka az életkorom volt, 35 felett nagyon meredeken emelkedik a Down-kór kockázata. Amúgy minden leletem jó volt, de az AFP és a tarkóredőszűrés nem 100%-ban megbízható, ezért vállaltam.
Látom a táblázatban ikreid lesznek, gratulálok!!!

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Sziasztok!
Bocsi, hogy nem válaszoltam, de újra dolgozom tegnaptól (bár még az influenza is jól van )ezért kevesebb az időm netezni.
Nem jó hírek ezek Lányok! Roxal :o((((((((((( nagyon sajnálom! Látod milyen szépen kitavaszodott, biztos a jó idő lassan meghozza a boldogságot is! :-)

Szkatácska, túl vagy a nagy bejelentésen??? Milyen volt? Én nem biztos hogy oda mernék állni a főnököm elé és bevallani mindent. Nem hiszem hogy beavatnám a legbelsőbb magánügyembe! Ez tényleg főnök függő, de az enyém egy tipikus nőlenéző eredménycentrikus rideg pasi akit már beszippantott a multi őrült erkölcsvilága. Remélem a Tiéd nem ilyen érzéketlen!
A 9 érő tüsző pedig nagyon jó jel. Annak a jele, hogy nemsokára már nem kell azon gondolkodnod, mi is történik a munkahelyeden…hanem csak azon, hogy mikor mutasd be a gyönyörű gyermekedet a goromba főnöködnek :-)
Hogy is van ez a Táppénz-lombik dolog? Ha jól értelmezem, lombik (stimu-tól a vérzés meg(nem!!!)jöttéig nőgyógyászati problémával nem írhatnak ki, mert akkor nem finanszíroz a TB Dévainak, de mással kiírhatnak.!?!
A törvény mikortól meddig véd? Az aktuális lombik kísérlet alatt (kb 1hónap) vagy az 1. kísérlettől amíg próbálkozol 2.3…..stb alatt végig védett vagy a szüneteltetési hónapokkal együtt? Ez akár évekig is elhúzódhat ugyebár.

Wish, olyan drága volt amit írtál :-) tiszta dilinyós leszek, de már attól az egy sortól könnybe lábadt a szemem, hogy "az igazi nehézségek még csak most jönnek…popsitörlés, sírás, éjszakai szoptatás…
Azért a kutyagumin még gondolkodjunk, jóóóóó? (habár ha tuttibiztos:o)
Kérlek engem is tegyél fel a táblicskuba (Zizzy, 30 év, Budapest, Dévai, Vizsgálatok (nem mozgó kiskatonák ICSI lesz) Köszi!!!

Inari, most már tudom, hogy csodák pedig vannak! Ti is azok vagytok! Lehetne, hogy én is ilyen tünetmentesen babásodjak, mint Te és persze mint most Somerset? :-)

Hajrá Kiscsillag!!!!!!! Hajrá!

Dodó és Anna, sajnos ezek a herpesz gondok nekem is ismerősek saaaaaaaajnos.
Már mindent szinte kipróbáltam, mégsem segít. Ideig-óráig jó, volt hogy évekig nem jött elő, aztán meg hetente jön ki a másik oldalon.
Sokáig én is azt hittem, hogy biztos ha legyengül a szervezet, vagy a túlterheltség, vagy a stressz…de akkor én teljes kimerültségben élnék? Nem hiszem hogy csak ez okozhatja. De rájövök és akkor nem menekül!

Lkt, nagyon köszi a teregetést, igazán jól sikerült :-) de ki az a Csibike???? Kérd meg, hogy folytassa így tovább :o)

Kagyló, összeszedem a dolgokat és írok

Z
zizzy

RoxiKép Jó lenne, ha nem tűnnél el... együtt könnyebb múlatni a napokat!!! A nyár a miénk lesz!!Kép Hogy értette, hogy "kezdemény"? Valami beindult?? Ez azért biztató, nem??

MelbaKép köszi....nagyon bízom a következőben. nem is tehetek mást.

ÁgiKép KIscsillagKép Pihi-pihi!! Itt vannak a jópéldák előttetek (Inari, Duddu) hajrá az inszemeseknek. Lassan átfordul itt a Dévais topicban a sikerarány!!

ZizKép DodoKépKép Nekem is teljesen váratlanul tör előre néha. van, hogy csak éppen undorodom valamitől(szag), és máris érzem. Ebből gondolom, hogy nem csupán immunológiai dolog, hanem idegi!!! Na, holnap beszerzem ezeket -remélem a dm-ben van ilyesmi. Dodo, mi az a beta care??? meg a multimaca? az a MacaVibe?? vagy valami más?
A propoliszt meg csak ílyen név alatt kapok? mi ez, kapszula?

Stellus!!!!!KépKép Nagyon sokat gondolok Rátok!!! HOlnap bementek, ugye????Kép izgi!!!!! Srácok, hogy vannak? Fickándoznak, rendesen??? Kivárják az igazi tavaszt!!JófejekKép

Szücsi66 Kép gratula a babához!! Mikor szülsz?? Dévais voltál?vagy? Mi volt a probléma, mesélhetnél...

SomersetKép le a kalappal a türelmed előtt!!! biztosan meg lesz az eredménye!!! szorítok. érzel valamit?

KatácskaKép én végig táppénzen voltam -"egyéb" kategóriában. a körzeti azt mondta, bármikor, hiszen a legfontosabb a stresszmentes közeg!!

RékaKép InariKép Nektek mindig igy együtt írok... Mindig az jut eszembe, hogy nagyjából veletek lennék egyidős kismami.... Azért még évfolyamtársak lehetnek a gyerkőceink..Kép

HajneszKép WishKép mivel múlatjátok a napokat???
HajneszKép most miért is mentél vissza? kezditek a következőt?Nekünk egyszerre kellene bebabásodni!!!

és végül, de nem utolsó sorban, Kismamik!!!Kép GigiKép DiaKép SzaniKép Enigma Kép NikoszKép tessék jönni a szuper, viditó vicces sztorikkal!!!!!

madaran

SzücsiKép
Először is gratulálok Kép
Szerintem nincs különösebb jelentősége a meddőséggel kapcsolatos mondatnak, a lényeg a másik mondat. Kép Esetleg nem tudod megkérdezni ott, ahol a vizsgálatot csinálták? Egy telefont megér a dolog. Hmm?

ZizzyKép
A törvény nem fogalmaz egyértelműen, azt mondja csak, hogy a kezelések időtartama alatt, de véleményem szerint (Roxal a jogtudós, majd ő megerősít vagy nem), a megfogalmazásban látszik a szándék, szóval normális munkáltató elfogadja.
Az volt a szándék, hogy ugyanúgy felmondási védelem illessen meg, mint a kismamákat és őket is hónapokon át védi a törvény. De nem lehet tudni pontosan sajnos, hogy a kezelések csak stimu-punkció-transzfert jelenti, vagy amíg nem leszel terhes.
A táppénz meg mehet bármi olyan dologgal, ami a lombikot nem befolyásolja, de munkaképtelenné tesz (bokaficam, depresszió stb.)

wish

Szia Madaran!

Nem vagyok Dévais, ezért is írtam - többek közt - hogy bocs hogy idepofátlankodom...A BMC-be járok, meg vagyok elégedve velük, bár néha sokat kell várni.
A probléma oka nem derült ki: " ismeretlen eredetű meddőség"-et diagnosztizáltak. Van ugyan baloldali petevezetékeltáródásom, de a másik szabad. Májusban kezdtem a kivizsgálást, a doki a korom miatt egyből lombikot javasolt. Az első nem sikerült...a második sem...szörnyű volt, mert engem már az idő sürget nagyon, ősszel töltöm a 40-et. Aztán a harmadik lombik novemberben...el sem akartam hinni, csak a könnyeimen át pislogtam a dokira. Nálunk a transzfer után a 10. napon vérből mérik a hcg-t, 175 volt. Ikerterhességnek indult, aztán az egyik baba meggondolta magát...
Sok sok kitartást!!! Ha nekem sikerült ilyen öreglányként, nektek is fog!!!
Amúgy a 36 éven felüliekhez szoktam írogatni, de látom itt mindenki nagyon fiatalKép

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

SzücsiKép Valamit másképpen csináltak, csináltatok a harmadiknál?? Nekünk most volt a harmadik, de elment a baba nagyon hamar. Előtte soha semmi jel nem volt, pedig 6 éve próbálkozunk.
én most kezdem érezni, hogy megy a biol. órám 32vagyok.
Fantasztikus érzés lehetett, amikor sikerült!!!!
anna

madaran

Szia Wish
Nem láttam az előbb hogy írtál nekem.
Már próbáltam őket hívni, de foglalt vagy nem veszik fel.
Téged szoktalak olvasni a ...ma megint megjött...-ben, bár írni nem szoktam. Az egyik ottani lánnyal ( Szilva) együtt feküdtünk a BMC-ben, mikor nekem az utolsó transzfer volt, neki szomorú beavatkozás... Azóta is sokat gondolok rá és Rád is, szorítok nektek!! És mindenkinek aki hasonló helyzetben van!

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?