Sziasztok!
Na ma délbe megettük életünk első Gastros ebédjét

Hááát,ha nem a kiszámolt kalóriáktól fogunk lefogyni akkor attól, hogy ehetetlen
Na jó egyszer meg lehet enni, de a párom mondta, hogy sokáig kell ezen a kaján élnie elválik

Ráadásul nem is azt hozták neki amit rendelt, a srác véletlenül összecserélte (nem csináltam belőle ügyet emberek vagyunk, tévedhetünk, semmi gond...) és krumplifőzeléket hozott fasírttal,amit apa utál,ráadásul kb egy gyerek adag volt! Nagyjából ennyit kap Bogim az oviba enni

! Hát ízre se volt jó, kevés is volt (pedig a párom nem fogyizik ő Joker menüből maga válogatta össze miket kér...!)
Az én kajámhoz nem volt leves

csak főétel! Ezt elosztottuk Violámmal fele-fele alapon, hát nem laktunk jól tőle! Szóval én már nagyon éhes vagyok

Úgyhogy most nyomom a kávét tejjel, mert az egy kicsit laktat! Vacsiig még nagyon sok idő van, addig éhenhalok

Ildi: Okés várunk benneteket holnap délelőtt
GErika: Sztem is jó ötlet volt

2 bnőmtől is kaptunk tejcsit. Biztos vagyok benne, hogy jó hatással volt a Violám immunrendszerére. Sztem az ilyen kemény betegségeknél, vírusoknál biztosan segít!
Hogy álltok az építkezéssel???
Karmen: És ti? Mikorra lesz kész a ház? Mikor költöztök? Most milyen állapotban van, teszel fel képet róla?
Exi: És mit szeretnél tanulni?

Milyen tanfolyamok indulnak?
Te a jogsidat hol szerezted? nem olyan túl régen vizsgáztál, ugye jól emlékszem? Hova jártál? páromat érdekelné...eddig mindig meghúzták, mert túl dinamikusan vezetett

Hát igen fiatalság hülyeség...
Enikő