A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

B koszoni a jokivansagokatKépKép aranyosak vagytokKép

mi a mai tornat kihagyjukKép, ill szabadteri mozgassal helyettesitjukKép. muszaj kihasznalni, h ilyen szep az ido, mert holnaptol meg esot mondanak (bar az is a tavasz reszeKép)

szep napot mindenkinekKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Macska megy tornazni?

Innen kaptam az iwiw meghivot?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Benedek meg a többiek tényleg hoztak meleget! Kép nagyon klassz idő van. kár, hogy csütörtökre jön a derünkre a ború Kép

Indi, hogyhogy kocsiban??? mesélj még, ez izgi! és mennyire jártak a H-tól? ki segített?

és ha ennyi baba született, akkor már tudom, nekem meg miért fájt úgy tegnap a búrám...

tornából nem tudom, lesz-e vmi, Isti állati korán fenn volt (ahogy egyre világosabb, egyre korábban kel Kép), és fél órája már dőlt jobbra-balra meg hisztizett, hogy fáradt, úgyhogy leraktam...

votiv 8)
votiv

Votiv: akkor nem csak fanni kel korábban... régen olyan szépen vissza tudtam még rakni, de most hogy világos van nem akar aluszkálni tovább... jaj egykezes vagyok, ezért sok hiba lesz...

Den: kicsit szörcsög, de nem vészes....

Bogárka: bulást az egész családnak.

Ildi: tali mehet majd.

szűkszavúúúú johi

Kép
Kép
johanna1975

Indi:
a férjem csak sofőrködött,mert a főnökei/testvér pár/már az autóban "elfáradtak"
du.5-kor.Kép
Amúgy is olyan mindenes/ügyvezető szerepe van.Ráadásul pont annak a főnökének született a babája,akinek Õ a jobb keze.Tehát minden szempontból ott kellett lennie,de legalább megleste,milyen is az a Telki kórházKép

petergabi

tudtam, hogy rossz hivatást választottam...
http://velvet.hu/ciki/cikihirek/?main:2006.03.21.&258882

votiv 8)
votiv

Benkenek soksoksok boldog szuletesnapot! Kép

Kepek tokjok! Rec pocakjan kicsit meglepodtem eloszor, mert hirtelen azt hittem, friss kep Kép

Beet, te egy szornyeteg felelotlen izemicsoda vagy, ha betegen jatszoterre viszed a gyereket! A tobbi gyerek nem szamit? Leszel szives olyan ovatosan mukodni, mint Den meg en.

Indi, autos szulesre en is kivancsi vagyok, mondsz meg!

Bogarka, en is ugy felek attol a virustol. Nalunk most a pottyosize utan a ronda kohogos dul. Nekem meg elkezdett fajni a torkom Kép egyebkent rajottem, hogy biztosan azertis nem beszel sokat a csajom, mert annyira fejleszti a mozgast meg a rajzolast, hogy a beszedre mar valszeg nincs annyi ideje meg energiaja Kép peldaul kismotorral mar hatrafele is ezerrel zuz, meg ugyis szuperul megy mindenfele, ha a kezeit nem hasznalja, csak a labait Kép
moose

csajok, most már tényleg nem értek semmit. eddig úgy tudtam, hogy KT bevallotta, nem is volt soha terhes. egy hete meg azt olvastam, h hihetetlen pökhendi és arcátlan módon nyilatkozta arra, h mi lett volna később, ha lebukik mert nem nő a poci, hogy "na és? azt mondtam volna, hogy elvetéltem!"
erre most mit olvasok megint: http://index.hu/velvet/celeb/hcdb/napcelebje/tund060316/

Bogárka, mi a krónikus hazudozás betegségneve a pszichológiában? Kép

votiv 8)
votiv

Votiv Kép Nem vagyok pszichomókus és nem tudom, hogy mi a krónikus hazudozás neve, de ezekután valszeg meglesz a "rövid" neve: KT. De az is lehet, hogy ő már egy új fogalomként vonul be a pszichológiába Kép

Fic Kép De jó végre rólatok is hallani! Vincsenzónak gratula az újabb fogakhoz! Kép

Kép
Kép
denizsa

ma 11:05-kor lesz az M2-n egy húszperces műsor a homeopátiáról

votiv 8)
votiv

Recca,
NEEEEEEEEEM, HAVAT igérnek!!!Kép

Moose,
Rec pocakján én is meglepődtem, azt hittem én is,h mostani!!!KépKép

Indi,
NE CSIGÁZZ!!!Kép biztos alszol!!!

én meg azt olvastam K.T.-ről, h lombik babája van, és az I.-es klinikán fogant....

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!
Emma éjjel meg hajnalban még mindig elég lázas volt, reggelre lement 37,2-re, meglátjuk, mi lesz délután, mert tegnap is akkor lett rosszabb. Hangulatilag még mindig nincs a topon.

Recca!
Isten éltesse sokáig Benkét!!!
Csatlakozom a többiekhez, Emmának még most sincs annyi haja, mint Benkének a születésekorKép

Ancsi, Votiv!
Lencsi és Isti is nagyon édesek!

Bog!
Doninak jobbulást, szegényke, biztos jól megviseli, de most már csak eljön a tavasz!!!

Juc!
Soma dumájaKép

Indi!
Mesélj az autós szülésről, úgy látom, mindenkit nagyon izgatKép Ilyen gyorsan jött a baba, vagy csak későn indultak el?

Kép
Kép
manoka11

A magazin szerint Kiszelt folyamatosan zaklatta a sajtó, aki nem volt rest az állapotos nő ajtaján dörömbölni, hogy bizonyítékot szerezhessen az áldott állapot eredetiségéről. A műsorvezetőnő azonban naiv volt, és nem tudta, hogy ez magántitoksértés, a magánlaksértésről már ne is beszéljünk. Mikor ezt megmondták neki már késő volt: annyit dühöngött, hogy elment a magzat.(index)

HEHEHEHEHEHEHEHEHEHE

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSan!

A Story-ban is ez volt leírva!Kép

Komolyan mondom,hülye ez a picha csak nem forog!

Juc
20170114224602

Zsé, na ez az, erre már nem tudok mit mondani, annyira de annyira pocsék

votiv 8)
votiv

Csütörtökön megyek Bártfaiba, majd akkor kifaggatom a mamócát a szülés különleges körülményeiről és beszámolok minden kedves érdeklődőnek.

AncsiKép Esni fog ezerrel csütörtökön, úgyhogy nem tudom felajánlani a közös sétát - mert nyilván ti sem fogtok zuhogó esőben sétálni, de ha a sofőröm később jön értem, akkor esetleg meg tudlak látogatni... nem ígérem, csak ötletként vetem fel.

DeniKép Hazugság, KT a neved? Kép ez jóKép

VotivKép KT-nek jó nagy munkával csak sikerült összehoznia a vetélős sztorit, azért már izgultunk is miatta, valld meg te isKép Tetszett a híradós cikkedKép A fejből írott nagyinterjúd kivel készült? Úgy rémlett, mintha a múlt heti kiadásban említetted a megjelenését, de én nem találtamKép

indianyo

ZsanciKép ez jóKép szegény kis ártatlan leányka, milyen szörnyű megpróbáltatásoknak van kitéve. De csak azért mert olyan szép és különlegesen okos isKép

indianyo

Indi, az interjú
http://www.vasarnapihirek.hu/?page=5
vagy mindjárt a fejléc alatt kattints az interjúra

KT-vel már a törpöm tele van. undorító amit művel. a héten jegyzetet is írok, lehet, hogy elküldöm a csába. ja és a tévékritik Győzikéről lesz, készülök leleplezni a hazugságait Kép

votiv 8)
votiv

SziasztokKép

Benkének boldog szülinapot! Kép

Benedeknek boldog névnapot! Kép

Babócák szépségesek!!! Kép

Ez a KáTé már megint "téma" KépKép Mondjatok olyat, amikor igazat modott!!! Abból nincs sok...Kép

IndiKép
Képzeld, veled álmodtam és Dominóval Kép Olyan furcsa álmom volt Kép Azt álmodtam, hogy itt fexünk az ágyon a dedekkel és altatjuk Õket Kép De Dominó arcocskájára nem emléxem Kép Most már ngyon kíváncsi vagyok rá! KépKépKép

Remélem, hogy a sok betegség a tavasz eljövetelével elmúlik!!! Kép

Gabi,
ezexerint férjed is meghatódottKép Nem akar a főnöke helyében lenni??? Még egy babó???Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

egyébként most azt találtam ki, h csinálok egy saját rádiót, itt a neten, és akkor végre azt csinálnám, amit szeretek. Elég amatőr lenne, de majd meglátjuk...Kép
Juc,
hát, EZ az...hogy engednek egy ilyet mikrofon közelbe???

VOtiv,
te pedig csinálhatnál belőlem sztárt...Kép én is dolgoztam a budapest tv-nél egy évig, akkor már ott volt k.t. de még nem volt ilyen nagy jelenség...Kép

Vera,
P.P.-ről most azt olvasom, h nem zavaja, ha buzinak nézik!!! DE engem igen!!!!KépKép
egy buzi ne járjon katolikus egyetemre!!!KépKép ugye igazam van?????Kép
A kis óvódás csaj, akit párod ismer, pázmányos, másodéves...Kép és azt tudtad, h az Udvaros Dorottya fia is pázmányos, és angol szakos???Kép ELSÕS...vagy másodéves???Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

én köszönöm Benedekem nevében a köszöntéseket...Kép már, ha neki szóltak...KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
neki is szóltak. Kép és mindenkinek, aki Benedeknek érzi magát. Kép

Miért foglalkoztok ennyit ezzel a pichával? Lenne csak 3 csatornátok, ti se értenétek, ki ez. Kép
Pont ezzel éri el azt, h vele foglalkozzanak. És nem csak ő, hanem sok ilyen van még. Neveket hálistennek nem tudok, se BP TVm, se ATV, se semmi olyasmi, ahol az ilyenek először feltűnnek. Anettkáról is akkor hallottam először, amikor már az óvodások is ismerték. De akkor is minek?
Persze, marha jó pletykálkodni, én is szeretem, (ki nem?Kép) de olyanról, aki csinál(t) is valamit, és érdekes ember. De ezek a fentiek...???
neet
neet

Sziasztok!

Den!

Kalotaszeg u.-nál lakunk, akkor 2 megállónyira vagyunk egymástól, ha jól számolom! Reméljük Bazsón nem jön ki jobban a meghülés!

Bogárka!

Én azt hittem, hogy ez a hülye vírus már rég lefutott!Kép

A wiw-es meghívókkal most mi a helyzet? Hogyhogy nem adnak többet senkinek? Ez így hülyeség!Kép

Voltunk délelőtt sétálni! Elég hülye idő van, hol hideg szél fúj, hol meg dögmeleg van!
Aztán itthon elvettem Timitől a lakáskulcsot és olyan hisztit levágott, mint még soha! Biztos a szeles idő miatt is volt, mert már alszik is!
ildi76

Neet,
nekem is csak 3 csatornám van...Kép de én nyitott vagyok a világra!!!KépKép
ez nem igaz...
egyébként én is igy gondolom már, bár elég toleráns vagyok ebben, h ki a fasz is ez a k.t, anyway??? de komolyan!!!!!!!És miért is foglalkouunk vele???
én akkor csalódtam igazán a "sajtóban" először, amikor bb és vv szereplőkből sztárokat csináltak, és jártak le mucsaröcsögére, h megkérdezzék, ki volt zsanett első szerelme....KIT ÉRDEKEL????????
hogy merészelik velem elhiteteni, h engem ez érdekel????

no, de ennek ellenére mindent elolvastam...Kép
ilyen vagyok...gyarló.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hehe, akkor mint Benedek, én is köszönöm a köszöntéseketKép

Neet fenti megállapításával 100% egyetértekKép

Kép
Kép
manoka11

Na, eddig tartott a nagy alvás!Kép

Zsan!
Igornak boldog Benedek névnapot!Kép
ildi76

Sziasztok

Mindenkinek Boldog TAVASZT!!!!!!

Íme a kertecském büszkesége:
kókuszdió

Kép
kókuszdió

Sziasztok!

Boldog szülinapot utólagosan BenkénekKép Én is azt hittem, hogy Recca egy nagy titkot tár fel előttünk a tesó projektrőlKép Hihetetlen milyen kisimult volt Benke a szülés után, mint egy császáros baba.

Éljen Benedek is!

Mi megvagyunk. Hőemelkedés elmúlt csak nátha van. Moose ezért gondoltm, hogy játszóterzünk kicsit. Én hiszek a nap gógyító erejébenKép Ha szarabbul lenne én sem vinném sehova és minden eheti programunkat is lemondtam, de ennyi levegő kellKép
beetrix

Zsan,
és egyébként who the f*ck is Elise? Kép

Manoka,
köszi az egyetértést. Kép

Kókusz,
szép és jóóó nagy! Kép

Mi meg kimentünk a diósdi játszóra, de kiderült, h eltűntek a játékok. Kép Maradt egy csúzda, ami túl magas ahhoz, h E felmásszon (és ilyen bazinagy rönkökből van, hogy át se éri a kis keze), és túl kicsi ahhoz, h én lecsússzak benne. Kép
Úgyhogy mentünk Osváth-ba sütiért, majd haza.

Időjárás ügyben én meg 100%ban osztom Ildit, hol a szél levitte a fejem, hol a nap rámizzasztotta a dzsekit...
És egy graffiti (?): az időjárásra mindenki csak panaszkodik, de senki nem tesz érte.
neet
neet

Sziasztok!

Benkének nagyon boldog szülinapot!

És boldog Benedek napot minden érintettnek!!! Hallod, Manóka?Kép

Sajnos rajrunk is egyre jobban jön ki a betegség, éjszaka is köhögött Bazsó, szerencsére nálunk nincs láz, se hányás!!!!!
A dokinéni írt föl valami antibiotikumot. A patikában rákérdeztem a Normaflórra, azt mondták hiánycikk. Aztán átmentem abba a patikába is , ahol Manóka vette. Ott azt mondták, hogy leállították a gyártását!!! És azt mondták, hogy egyszeri antibios kúrának elvileg nem szabad tönkre tennie a bélflórát. Hát, most ebben bízom. És lehet veszek Nestlés Jogo dessertet, talán abban is vannak jótékony bacik!Kép
Lehet, hogy a tavasz miatt betegednek le a kölkök? Ez olyan igazságtalan!!! Jobbulást minden kis manónak!

Ancsi! Szerintem a betegség miatt ugrott a holnapi találkánk isKép

Kókusz!
Nagyon szép hóvirágotok van! Nekünk is van már a kertbenKép

Autós szülés engem is érdekelne!!!

Kép
Kép
zuzmo1

de lokottek vagytokKépKép es eddig hol rejtegettem vo'na? vagy egy ejszaka alatt no meg ekkorara???Kép

Coolio
recca

sziasztok,
Kókusz,
kerted dicsősége GYÖNYÖRÛ!!!!!!!!!!!!Kép

Manoka,
akkor neked is boldogot!!!Kép

Nem lesz normaflore??????????, ennek nem örülök...Kép
és nekünk egyszeri antibigyós kezelés is szétcseszte a bélflórát, ráadásul már a 2. nap végére...Kép

Neeet,
én Elise-t, Alice-nek ismertem...KépKép

Igiből DJ lesz. Egymás mellett vannak a zenélős cuccai, és egyszerre nyomja őket...Kép hol ezt kapcsolja be, hol azt húzza fel...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ja, B haja: ez esetben asszem a sors igazsagos akar(t) lenni. nekem keveset adott (most is alig tobb, mint B-nek szuleteskorKép), es igy probal karpotolniKép

Ildi, hat igen, a hajmosas nalunk sincs a kedvencek kozottKép

Coolio
recca

Sziasztok,

Tényleg furi az idő. Nekem sem sikerült jól felöltöznöm és attól tartok, hogy Fanninak sem. :-) De gyönyörűen süt a nap.

Mi is voltunk játszóterezni, Fanni életében először hitnázott, úgy láttam bejött neki. Megyünk is mindjárt vissza.

Zuzmo: én szerintem az ilyen bébidesszertekben nem sok bélbaci lakhat, de reméljük segít. Protexinnel foglalkozom és ha érdekel, ocsón megszámítom. Ez itt a reklám helye. Szal ha érdekel szóljál. Eddig nem akartam szólni, nehogy tolakodásnak vedd, de ha nem találtál másikat, akkor esetleg. Szerintem igen is fontos antibigyó után, orvosok hajlamosak nem elég komolyan venni ezt a dolgot. Persze nem akarlak semmire sem rábeszélni.

Votiv: győzikének van nem hazugsága is? KTből tényleg mi csinálunk sztárt azzal hogy beszélünk róla. szóra sem érdemesek az ilyen emberek.

Den: majd számolj be a dokinál tett látogatásról.

Megyünk még egyszer sétizni.

Szép napot mindenkinek

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi, köszi! Lehet, hogy majd élek a lehetőséggel, most nagyon figyelem Bazsót, hogyan reagál az antibiotikumra. Én is úgy látom, hogy a dokik nem foglelkoznak ezzel a kérdéssel (tisztelet a kivételnek) Az én dokim meg sem említette, én kérdeztem rá a patikában, ahol egyébként semmi babáknak való hasonló szer nem volt!!! Egyébként azt mondta a patikus, hogy a Normaflor mind összetételében , mind árban a legjobb, nem értem, miért kellett megszüntetni a tgyártását, már ha igaz........

Kép
Kép
zuzmo1

Ancsi,
Lencsibaba szépséges Kép

Recca,
Benkének boldog 1 éves születésnapot!!!! Kép Milyen tortában turkál? Kép És én nem gondoltam, hogy baba pociban friss, mert alig néhány hét alatt azért igazi természettudományos csoda lett volna ekkorára növeszteni Kép

Bogárka,
Doninak jobbulást!!!! Kép

Indi,
hát ez nem semmi... kocsiban... és volt valaki mellette a párján kívül? Kép

Zsan,
hogy megnyugtassam vallásos liliomlelked Kép, pp nem az Kép Igy már járhat? Kép K. meg most is épp óvodásokat buktat Kép És csinálhatnál egy netes kismamarádiót Kép És szerintem DJ Igor nagyon jó kis művésznév Kép

Zuzmo,
gyógyuljatok meg gyorsan!!! Kép Az jutott még eszembe, hogy ha Bazsó szereti - és már kaphat, akkor kefírt is adj neki, mert az is jót tesz a bélflórának Kép

vera
kisün

Den, szerintem Bálintodnak is hasonló kórsága van, mint Bazsónak!Kép Kíváncsi vagyok, nektek mit mond a doki!

Kép
Kép
zuzmo1

Zúzmú, a 10-es csomag hiánycikk, tényleg. én a múltkor 20-as kiszerelést kaptam a Bozókvár gyógyszertárban (a régi Osztyapenkónál, most Sasadi út Kép)

Kókusz, be szééép!!! Kép

Neet, abba a 3 csatornába is beférköznek az ilyen élősdik. és teljes mértékben igazad van, azért csinálja, hogy figyeljenek rá, de ez már több a sok(k)nál. sajnos a jelenség iskolapéldája a médiában korlátlanul hazudozhatunk-szemléletnek (még ha a csaj "mentsége" is, hogy klinikai eset). ez pedig = a mi tökéletes hülyéneknézésünkkel és már kicsit b.. a csőröm.

votiv 8)
votiv

Zsanci, hajrá-hajrá! alkoss, én meg majd felfuttatlak! Kép

votiv 8)
votiv

Zúzmóka, bocs a zúzmú-ért Kép

votiv 8)
votiv

ElszállKép

Na megyünk játszóraKéphomokozni,hintázni....stb

Zsan!

Mi van a Normaflor-al?nem lesz?ez mit jelent?

Juc
20170114224602

Mennyi ideig tartható el a Normaflore? Akkor én is gyorsan beszerzem, nehogy úgy járjak, mint a Bactrobannal.... ill. meséljétek el, mi is a különbség a Normaflore és a másik, drágább között, légyszi! Talán nem csak az ára?

ZsanciKép Internet-rádió nagyon jó ötlet!!! Majd szállítjuk neked a jó kis témákat Kép

indianyo

Zuzi, sztem is jogo desszert helyett vmi jó kis élőflórás natúr joghurt vagy kefir is csodát tesz (feltéve, hogy Bazsó kaphat már)

most beszéltem a Normaflore gyártójának (sanofi) gyógyszerinformációs vonalával. 1-2 héten belül lesz normlaflore, csak franciaországból hozzák be, és olyan hihetetlen nagy volt a kereslet, hogy a teljes készlet elfogyott, mire bejött az új szállítmány. és azt mondta ez a kedves aranyos dokibácsi (06 80 630 061), hogy a normafl. még a kisbabakori hasfájósságot is meg tudja szüntetni, és javítja a felszívódást (most már tudom, miért nő annyira Isti Kép), megszünteti a puffadást, hascsikarást, "tökéletes" bélflórát csinálKép
asszem nekem is kéne szednem Kép

votiv 8)
votiv

Indi, ezt is megkérdeztem, és ugyanazt mondta a dokibá, amit Ada is: a protexinben lévő bélbacik
javarészt elégnek a gyomorsavban, mielőtt felszívódhatnának. a normaflore bélbacija viszont ellenáll

votiv 8)
votiv

Eltűnt amit írtam. Kép
Alice meg Elise is kik a fákok meg az idő is olyan, mint Ildi írta meg mindenféle, de most nem találom, hova írtam. Elszállt?? vagy vak vagyok?
neet
neet

Kókusz,
nagyon szép a hóvirág!!! Nálunk is, ahogy olvad a hó és eltűnik, alatta már ott van a kinyílt hóvirág, olyan fantasztikus és gyönyörűűű!!!

Mindenkitől bocs, hogy kicsit eltűntünk, de nagyon sok helyre kellett/kell mennünk, pl. ma a munkahelyemre, mert elvesztettek egy igazolást, ami szükséges a családi pótlékhoz (egyébként még szülés után kellett leadni, szóval én majdnem másfél éve leadtam az eredetit), de újra el kellett kérnem az orvosomtól, aki nagyon kedvesen egyből odaadta én meg bevittem, de akkor persze mindenki körülrajongta Vincit, mert olyan édes volt, és ő meg jól kiszórta szegény kolléganőm irodájában a tejport (más játék hiányában azzal kezdett játszani) szóval jó volt, csak takaríthattak utánunk Kép

A betegeknek gyors bulást kívánunk mi is! Kép

Az elephanten márkájú gyerekcipők, amiket most elkezdtek árulni a deichmanban, jók vagy rossz minőségűek szerintetek?

Blaye és V.
blaye

Votiv Kép Elolvastam a cikked, nagyon király, a Győzikésre is kíváncsi vagyok. Kép
A Normafl.-érdekelt dokibácsi bizti, hogy a Normafl.-t fényezi a Protexin-nel szemben, én nem értek hozzá, de jó lenne elfogulatlan véleményt hallani, mert előbb-utóbb bizti szükség lesz vmelyikre, de persze mindkettő jobb a semminél.

Zuzmó Kép Bazsónak milyen tünetei vannak? Írtad, hogy nincs láz, hányás, hanem köhög. Orrfolyás, szörcsögés, tüsszögés is van?
Majd nemsokára elmegyünk a dokibácsihoz, kíváncsi vagyok mit mond. Antibacit én nem szeretnék adni, csak ha minden kötél szakad, inkább vettem neki homeos immunerősítőt és orrcseppet, hátha elég lesz.

Johi Kép Hintázó Fannika nagyon édes lehetett!

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!
Előre is bocs a láma kérdésért!
Sorozat UH-ra kaptam beutalót, és a Bártfai u-ban, a központi labor mellettibe mentem (amúgy is kellett mennem vérvételre is). Nagyon gáz volt a szonográfus viselkedése (Bergendy Katalin) kvázi kidobott a 3. alkalom után (4x kellett volna mennem), és azt mondta addig ne jöjjek, amíg az orvosommal nem beszélem át újból. Nem tudom eldönteni, hogy ez személyesen nekem szólt, vagy amolyan SZTK mentalitás. Aztán beugrott, hogy a kórházi részen is mintha lenne ultrahang... Viszont a kórházasokat is az SZTK-s részen fogadják 8-9-ig.
7241gabi

Szia Gabi! Hát igen, sajnos a szonográfusok ennek a kórháznak nem válnak díszévé, nekem még egyszer sem volt velük kellemes tapasztalatomKép
Nem gondolom, hogy személyednek szólt volna.
De mi is a kérdésed?
Az orvosod nem tud Uh-t csinálni neked? mert a Bártfaiban olyan is szokott lenni, hogy maga a szülészorvos végzi el...

Tényleg, VotivKép) Msot hogy említetted, már emlékszem is a Normaflore-ról mondottakra, amit Ada is emgerősített. Kíváncsian vérom a fejleményeket.
Azt hiszem, a mai homeopátiás műsorban szereplő doktornéni itt lakik valahol a környékünkön, lehet, hogy bejelentkezem hozzá egy vizitre addig is, amíg az általad ajánlott belvárosi rendelőbe el tudok majd menni alkati szer meghatározásra.

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?