Nem lettem jobb író, mint eddig, de most sok minden beleszólt. Eddig írni nem tudtam, az elmúlt héten olvasni sem, hétvégére, netem nem volt, majd hétfőn a gépem adta meg magát, de szerencsére egy ismerős megcsinálta. Most meg Viki beteg.
Betegeknek jobbulást!
Dino! Még nem teljesen alszik el egyedül, de pár napja (láza előtt) már nem is nagyon igényelte a simit. Lassan haladunk. Nem teljesen sima ügy volt így sem, mert ugye anya öle után... De inkább úgy mondanám, hogy kevesebb sírás, ill. sírni hagyás volt nálunk, mintha aludj jól módszert vetettem volna be.
Nikk, Dinó! Én így próbálkozom: Szopi után, mert még van, a kiságyba tettem, és próbáltam simizni, ha hagyta, de persze az első pár nap, emlékeim szerint kb 4 nap, nehéz volt. Az első kettő a legnehezebb. Ilyenkor maximáltam a sírni hagyás idejét 2 órában. Ha ezen belül nem aludt el, ölben altattam, persze azért, változtattam is néha ezen a maxon, nehogy kis rafkós legyen, így néha 1,5 néha újra 2 volt. Mostanában 10-15 perc elég, hogy elaludjon, és én ott ülök a kiságyánál simizem egy picit, de igyekszem egyre kevesebbet.
Amint már írtam az éjszaka ébredések száma továbbra is 1-2, de leginkább 1-re csökkent.
Most, hogy hétfő délutánra lázas lett, kissé többet volt anya ölében mint kellett volna, így visszaesett az altatási mércénk.
Kormi! Szépen növekszik a legényke.
Cedit! Jó újra hallani rólatok!
Lau! Szorítunk érted!!! Remélem szupi lett a vérképed!
Most csak azt tudom írni, hogy szólj, ha segítsek! Szerencsére kissé közelebb vagyok mint bárki a lányoktól, így hamar mozgósítható vagyok.
Reditke! Gratulálok! Sok boldogságot nektek, sok tejcsit a nagyfiúnak!
Szorítok Milánért, hogy meg tudják gyógyítani műtét nélkül is, és hogy most láz, és betegség menetesek legyetek!
Anita! Én csak 4D-sen voltam, és nem bántam meg, így apa jobban fel tudott készülni az új jövevényre.
Én a Praxist ajánlom Győrfi Mátyást. Imádtam hozzá járni, nagyon kedves, és segítő kész. Egy babanetes regisztrációs kódért 1e kedvezmény jár. 9e volt a vizsgálat, videofelvétel, 1 színes és 1 fekete-fehér kép, és a képeket cd-re is kiírták.
Liv! Szerintem van értelme, mert 12 héten tudtam, hogy semmi baja Vikinek, se nyitott gerinc stb, és ez még csak sima Uh volt, a genetikaira csak 18 héten kellett menni.
Te mikor voltál 4D-sen? Én 32 hét környékén, de Viki hasonlított a képre.
Pocó! Utólag is Boldog névnapot Fanninak!
Juti! Boldog névnapot kívánunk NagyG-nek!
Édesek a csemeték!
Többieknek mukk!
Ennyi energiám volt a hozzászólásokhoz. Most röviden magunkról. Az alvás Viki láza ellenére jó, csak 1-szer kelt, és már magától aludt el tegnap este, bár ott voltam mellett, de nem kellett simizni.
Viki hétfő du-tól lázas volt. A legfurcsább nekem az, hogy kedden hiába voltunk dokinál nem tudta megmondani, mitől lázas, mert sehol a megfázás egyéb tünete, de kedd reggelre 38,9 volt. Szerencsére szerdára már jobban volt, és végre estére már a szopin (bár csak nagyon kevés tejem volt) kívül evett is valamit. Csütörtökön újra lázas lett, így ma laborba vittünk egy kis pisit.
Remélem már lázmentes napok jönnek.
Még mindig szopik, bár betegség előtt csökkentettük napi egyre, most újra napi 2 lett. Ma már igazi huncutka volt, és végre evett is valamit, és nem csak szopit kért.
Készülget a tábla, nem sokára fel teszem. A hiányzó adatokat még mindig narancssárgával jelöltem. Írjátok meg ki hol lakik, ill. ha valakinél nincs meg a gyerkőc születési súlya azt is.
Kismamák! Igyekeztem mindenkit beírni, de ha valaki kimaradt szóljon.
Mennem kell, mert felébredt Viki.
Moszi