2002.06.21 12:49
2002.06.21 13:52

és most nagyon örülök
azt mondta hogy hétfön menyek megint vissza akor csinálnak majd egy labor vizsgálatot mert már régen volt legutojára a 28 héten csináltak laborvizsgálatot 

és a metron is meg a vilamoson is mindig átadják a helyet nekem
igy ha sokat kell utaznom nem kell végig álnom ezt a nagymeleget

2002.06.21 15:59
2002.06.21 18:13
2002.06.21 18:17
34 hetes2002.06.21 18:29
, viszont en peldaul a hidratalo kremet is borgyogyasszal iratom fel, amit szemelyre szabottan az en boromre kevernek ki, es joval olcsobb a draga kremeknel...szerintem megeri...valoszinuleg majd mindenfele narancsbor elleni + ami meg majd kell - is vele fogom feliratni, igy tuti jot kapok...erdemes kiprobalni. 2002.06.21 19:41
2002.06.21 19:45
2002.06.21 19:58
2002.06.21 20:18

Egyebkent szerinted a dokik mar olyan sasszemuek, hogy tenyleg ilyen rovid ido alatt felterkepezik, minden renmdben van-e?
Azert remelem a 18. heti hosszabb lesz
Egyebkent akartam kerni videofelvetelt, erre azt mondta, beszeljem meg a dokimmal. A lenyeget nem ertem ugyan, de majd megbeszelem
2002.06.22 00:08
Nem soká Te is átvándorolhatsz egy másik topikba Kata007, Norci, Sheila és a többiek után...

De ahogy hallottam Aigner Szilcsi bácsitól az RTL Klubbon hétfõ du. már jön egy kis hidegfront. Szerintem számithatunk egy kis babaesõre is
Gumicukor, Katesz, Beszti? Dió, Conti? Lassan, lassan eljõ az idõ
A ventillátor már legalább 32 órája non-stop megy, de sz**t sem ér.
Jaaa csak még annyit, hogy a kispapa ma is érezte az egész müsort amit a pocaklakó csinált. Most is itt müsorozik. Neki a legjobb nem gondoljátok? Állandó 37 fok körüli hõmérsékleten Õ jól érzi magát
Mi meg majd meghalunk egy "kis" 30 foktól
Ja délután a napon 44 fokot mutatott a hõmérõ!!!!!!!!!!! Ez azért nem semmi! 2002.06.22 04:45
meg hogy sétáljak a parton meg az árnyékba sötesem a hasamat a napal
nekem is mindenki azt szajkoza hogy nem mehetek a vizbe de én nem birom ki viznélkül ugyhogy térdig bemerészkedek a vizbe sajna csak enyi jut idén nekem is a vizböl
na megyek mert készülödnöm kell megyünk erdei kirándulásra meg vásárolni 2002.06.22 09:26
2002.06.22 13:49
2002.06.22 14:31
Tetszik az Ilike, lehet, hogy megváltoztatom a nevem?
(á, dehogy...
)
) lesz légkondi.
Hihetetlen, hogy már csak hetek (és nem hónapok) vannak hátra.
), és van árnyék is(az jó lesz nekem). Így legalább levegõn is vagyok, a párom is napzik, és tusolni is lehet a napon felfrissülés gyanánt. Én beérem ennyivel, de jövõre irány a tengerpart...
. 2002.06.22 19:27
2002.06.23 09:00
2002.06.23 09:14
2002.06.23 13:23
. Az a baj, hogy ez a fáradság napról napra csak halmozódik. Köszi a tanácsokat a kencékkel kapcsolatban, én is így tervezem, hogy fél éves koráig csak gyógyszertári dolgok. Gratulálok a fiúhoz, szuper, hogy ti láttátok, hogy "mitõl" fiú, sajna nekünk még nem tudták ténylegesen megmutatni(mármint, hogy nekünk is egyértelmû legyen). Csak rámondják, hogy lány. Persze örülünk mindkettõnek, de valahogy hiányzik a meggyõzõdés, de már nincs messze az idõ amikor kiderül minden
!
2002.06.23 13:35
2002.06.23 14:00
), amely jódos, úgyhogy lesz, ami lesz alapon belemerültem TELJESEN!!! Ne tudjátok meg milyen jól esett. Reggel már fél 6-kor elindultunk 7 körül odaértünk és csak este 10 után jöttünk meg. Kb. fél óránként a vizben voltam. Hiába volt több hatalmas fa, az árnyékban vizesen sem lehetett kibirni. Meglepõ modon több kismami is volt és rengeteg gyerek. Jóformán csak gyerekeket láttam némi szülõvel
A kisbabáktól elkezdve több koru gyerkõc volt. Szerencsére csak azért tünt soknak a számuk, mert kicsi volt az a partszakasz ahol voltunk. Ott van a szabadstrand mellett a fizetõs is, hát ott nem láttam túl sok embert
Hülyék lennének fizetni
Tegnap reggel óta megy a hasam, csak tudnám mitõl?
Ja és szédelgek, és 2x volt ma hányingerem is. Tuti a meleg miatt, mivel ha jól lehütöm magam a zuhannyal akkor elmulik, elég érdekes....
Hogy vagy mostanság? Jól birod ezt a dögmeleget? Vagy még rosszul, vagy voltál olyan szerencsés, hogy nálad elmaradt?

Aztán gyere sürün
Megértelek!
Ahogy leirtad nagyon aranyos kis házikó lehet!
Az ájjelek itt is elég gázosak, aludni azt max a kimerültségtõl tudok éjfél után. Tegnap is csak két órát aludtam.
2002.06.23 14:07
Tegnap sem keményedett, és még ma sem! Valószinüleg a magnézium teszi a dolgát
viszont ha kb 15 percig ugyan abban a pozicioban fekszek vagy ülök, a végtagjaim elkezdenek zsibbadni
Pl törökülés vagy a fejemet a kezemre fektetem... Ez se olyan jó. A fenti hozzászólásból kiderül miért.
2002.06.23 14:44
A sok osztrak turista csak nezte a furdoruhas pocimat, mikor napoztam meg usztam.Hihi
Nagyon klassz volt, azt hiszem ezzel le is tudtuk az idei nyaralasunkat.
Es ha igen meg hadd szenvedjen egy kicsit...
Vagy tul gonosz vagyok?
es kepzeljetek, eleg rendesen elindult az elotejem, vagy micsoda mostanaban... valamelyik nap poloban melltarto nelkul voltam itthon egesz nap, merthat meleg van es estere eleg erdekesen nezett ki a polom. Ez jelent valamit szerintetek? Nem szeretnek melltartoban aludni ejjel, pedig ugy tunik fog kelleni, mert reggelre mindent osszekenek..
A parom csak Kistehennek hivogat...
Gondolhatjatok, hogy majdnem orditottam. En nem ertem, ezek nem akarnak eladni? Pedig otthagytunk volna egy valag penzt...Vagy ennyire lustak rendesen kikepezni az eladoikat? Most nem tudom meddig varjunk, mert egyre inkabb szorit az ido... 2002.06.23 15:32
2002.06.23 15:37
isteni volt igaz én már csak sötétben mertem bemeni mert nem vitem fürdö ruhát bár ha vitem volna se mentem volna vele semmire mert nem jött volna rám de sötétedés után már bemertem menni ruhástul térdig nagyon jo volt
és a lábamnak is jot tett mert mostanában már dagad rendesen

2002.06.23 15:38
2002.06.23 16:51
. Megint azt mondta a drnõ, hogy nagy baba. Most 2200 gr körül van.
És nekem is sokat csuklik Fannika.
! Mi 2 éve ott voltunk szilveszterezni, egy nyaralóban, amit nem lehetett rendesen fûteni, majdnem megfagytunk...Akkor meg az volt a baj!
2002.06.23 18:08
megyek és lecserélem a lavóromban a vizet! 2002.06.23 19:19
2002.06.23 19:45
En meg nagyon az elejen jarok ugy kb. az otodik hetnel tartok. Mult heten derult ki,hogy babas vagyok es nagyon orulok neki!!! A mellbimbom nagyon erzekeny volt de ez lassan mulni kezdett es mara mar alig erzek valtozast,ha hozzaerek. Szerintetek ez semmi rosszat nem jelent ugyeee????!! Egyebkent a faradsagon (es a dog melegen) kivul mas tunet meg nincs. Csutortokon megyel eloszor dokihoz, de gondoltam addig is megkerdezlek benneteket, Ti olyan okosak es tapasztaltak vagytok!!
) Nyugtassatok meg, hogy semmi baaajjj..... Puszi mindenkinek Norkini2002.06.23 20:24
Még szerencse, hogy a picuri klimatizált lakosztályban csücsül. Tényleg, megfigyeltem, akármennyire melegem van, a hasam jéghideg. 

Örülök, hogy itt vagy, jó pocinövesztést!
, ha nem múlik el a hasmenés, akkor sem, ha diétázol, el kell kocogni a házidokihoz, és õ elküld kakivizsgálatra. Remélem, csak egy szimpla gyomorrontásod van, és nem lesz semmi gond. 
Egyébként ha beilleszkedett a feje a babusnak, akkor már úgy is marad. Az, hogy meddig még, szerintem teljesen egyéni, nekem mikor a kisfimnál beindult a szülés a 29. héten, akkor beállt a kölök startpozícióba, és úgy is maradt, a 38. hétig.(igaz, hogy feküdtem, és így nem nyomta a méhszájat, de amit elkezdhettem mozogni, rögtön megszületett) Na szóval, a lényege ennek a sok hablatynak, hogy meg vannak számlálva a napjaid!

2002.06.23 21:34
2002.06.23 21:48

akkor az magába szívja.
Kitartás!!!!! Õk úgy látszik jobban tûrik!
2002.06.24 05:10
de engem érdekes modon nem érdekel
a kispapa is inkább engem bámul álandoan mint a töbi nöt lealábis amikor vele vagyok
bár egyszer akor is megnézet egy hölgyet háturol mikor együtt voltunk mondtam is neki hogy ugy nézte hogy majd kiguvadt a szeme
ö meg váltig álitota hogy nem is ezen jott nevetünk
hanem ti is .
és ha nem finoman csináják akor nagyon tudok énekelni

2002.06.24 07:04
2002.06.24 07:56

Remélem hamarosan a Tiétek lesz, most még nem hagyom abba a drukkolást, majd csak akkor, ha mindent elintéztetek. Mi is a kellös közepén vagyunk, a bank válaszát várjuk, állítólag jó úton haladunk. Én személy szerint már bepakoltam vagy 10 óriási dobozt, hogy ne a páromnak kelljen mindent egyedül csinálnia amikor otthon leszek, azt azért remélem, hogy nem dolgoztam hiába...
(A többi meg ráér...) 

" légy. Mindenki aggódik, ha valami szokatlant tapasztal, itt pedig pillanatok alatt kiderül, hogy nincs vele egyedül... 

2002.06.24 08:05
2002.06.24 08:09

Bocs, nem akarlak kicsúfolni, de nagyont tetszik
2002.06.24 08:11
2002.06.24 08:23
2002.06.24 08:29
Jó olvasni hogy minden rendben van (leszámitva a pöttyöket), és Dori-baba nagyon aranyos, és ahogy kiolvastam a sorok között eléggé nyugodt is vagy nem?
(ha irtál volna valami hasonlót akkor bocsi az ismétlésért
) Itt a házunkban van egy 6 hónapos kisbaba, decemberben született. A 10.-en laknak és hát elég gáz, mert egész nap süti a nap a panelt. Az anyukájával látom minden reggel a ház árnyékos oldalán hüsizni és a baba ott alszik a kocsiban. Mondja hogy fent egyszerüen nem birja sem õ sem a baba
A fejfájás és a hányinger összefüggött a ventillátorral
Jó mi? Amint kikapcsoltam és elmentem hidegvizzel zuhizni egy óra mulva megszünt minden bajom! Persze a meleg miatt meg iszonyuan nyügös vagyok a ventillátor is megy de a legalacsonyabb fokozaton, de igy nem ér semmit! Nem is tudom mi a jobb? Ventillátor=fejfájás, vagy a meleg és nyügi! Jaaaaa és ráadásul ma kezdték meg a vizhálózat átnézését, tisztitását és mától nincs melegviz 30-ig
Persze mindenki kérdi minek a melegviz ebben a melegben? Hát azért hogy a jéghidegbõl elviselhetõ 20 fokos vizet fakasszak legalább, hogy hozzá tudjon szokni a felhevült testem
Igy is mikor hozzáér a pocakhoz egy jéghideg vizesflakon olyan rossz érzés, összerándulok, vagy mi a fenét is csinálok

Addig is ha valaki szeretne belekerülni várom türelemmel a kérését

2002.06.24 08:35
Én már most el vagyok keseredve hogy melegviz nem lesz, hideg az igen, de az elõbb már kifejtettem, hogy mi a bajom vele, de igy már szégyenlem hogy panaszkodtam
Szörnyü lehetett! Remélem nem lesz ilyen többet és hamarosan enyhül az idõ és akkor ha lesz is elviselhetõbb lesz
2002.06.24 08:39
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|