2006.03.21 16:50
2006.03.21 16:52
es rhinatiol meg baby loof mehet tovabbra is emellett es egy het mulva vissza kell mennunk. es aranyos volt, mert mikor nyuszi abbahagyta az orjongest a vizsgalat utan es kiszurta a doki almajat ("hammmm"), akkor megmosta es vagott neki egy szeletet
ja es normaflore-ra aszonta, hogy szerinte nem kell, de gyogyotaros neni meg aszonta, hogy a keteves sracanak kellett, mert hasmenese lett az antibiotol multkor es hogy nem is csak az antibio utan, hanem rogton vele parhuzamosan nyomassam, szoval vettem ma (20asat kaptam csak), de meg kitalaljuk apaval, hogy mikor is adjuk. honnan tudjatok, hogy tenyleg kell-e? szoval hogy gond van a belfloraval? ez miben mutatkozik meg? 2006.03.21 16:56
2006.03.21 17:08
Most, hogy sétáltunk a társasházak előtt, mutogatott a lépcsőkre és elkezdett hisztizni, hogy most nem szállhat ki kipróbálni!
Aztán az szokott jönni, hogy a két szaki üzenget egymásnak a beteggel! 2006.03.21 17:14
2006.03.21 17:26
2006.03.21 17:28
remélem megkaptad
/ de úgy tűnik jól drukkoltatok és összejön a Fótligeti kertes
Nemsoká én is ültethetek virágokat
2006.03.21 17:28
remélem megkaptad
/ de úgy tűnik jól drukkoltatok és összejön a Fótligeti kertes már csak a lakáseladás függvénye, hogy mikor..
Nemsoká én is ültethetek virágokat
2006.03.21 18:13
viszont attól tartok, ritka az elfogulatlan elemző
de próbáld ki TE a Normát, és hadd halljuk a különbséget!2006.03.21 18:40
Fannika szuperédes a hintában! Imádom amikor így nevet
ja és egyébként is imádom, de Te ezt úgyis tudod.
Gyerkőcöknek bulást és sok ++++++++energiát, gyógyuljanak meg mielőbb!!!
Echinacea a homeos immunerősítő neve, de Johi és Votiv a szakértők homeos ügyekben (én is J-től kaptam a tanácsot). 2006.03.21 18:41
2006.03.21 19:03
2006.03.21 19:18
Dokibácsi annyit mondott (amennyit írtam föntebb), hogy vmi kisebb fertőzés lehet, szerencsére nincs komoly baj. Mivel volt B. szemében egy kis csipa, meg az orrlyukára rászáradva egy kis váladék, felírt szem- és orrcseppeket. Meghallgatta a tüdejét, megnézte a torkát, minden okés. De azért kerüljük a babatársaságot, amíg meg nem gyógyul teljesen, nem megyünk holnap talira és a csütörtököt majd meglátjuk, nem szeretném, ha Fannika elkapna vmit.2006.03.21 20:51
Most is ő fekteti a Lillust!
és örültem, hogy Fanninak is bejött a hinta. Johi utána jót aludt? Lillus 2 órát horpasztott.
És igen Fanni nagyon édes és olyan pille könnyű
Mi is összefuthatnák akár hármasban a játszón
persze ha a gyerekek meggyógyultak.
Azt hittem már a végét járjuk, de nem. Moose drága! Rendes anyuka leszek és nem megyünk most már mi se sehova, bár durva tünetei nincsenek a gyereknek. Remélem senkit nem fertőztünk meg a játszón. 2006.03.21 20:54
Bár még bedugúl a nózija
Úgy gondolom, hogy jogos, ha leírom. Igaz ott,akkor a körűlmények is olyanok voltak
És én csak a magán rendelőjének tudom a telcsijét. De talán Den fogja tudni az SZTKásat
2006.03.21 21:05
en sajnos/szerencsere meg nem probaltam, igy sajat tapasztalatom nincs, de amikor egyszer (nemreg) utanaolvasgattam a belflora-helyreallitas, probiotikumok temanak, nekem ez tunt a legszimpatikusabbnak. ez is tobb baci torzset tartalmaz, a protexinhez hasonloan. (a tobb bakt.torzs azert jo, mert egyreszt a belben is ez a helyzet, es ugyebar a term.allapotot szeretnenk visszaallitani; masreszt tobbfele torzs kozul konnyebben akad olyan, ami kepes megtelepedni; stb.). viszont a protexinnel ellentetben a progastro eleg jol ellenall a gyomorsavnak (ebbol a szempontbol altalaban a por formatum sokkal jobb, mint a kapszula!!). igaz, ez elmondhato a normaflore-rol is (marmint, h birja a "gyomorsavas kikepzest"), viszont abban csak egyfele b.torzs van (es meg csak nem is a legjellemzobb belbaci), ami raadasul antibiotikum rezisztens, ami eleg furcsa tole, de legalabbis nem igazan termeszetes dolog (hm. vajon, hogyan tett szert ra???
), es nem is teljesen veszelytelen

2006.03.21 21:07
2006.03.21 21:11

2006.03.21 21:26
...szerencsére a kedélye már tuti
(sőőőt este alig lehetett lelőni a nagy viháncolásban) meg már a pocak dolgok is rendben vannak, de azért még nem mondanám gyógyultnak...
...vasárnap talán ott is voltatok, nyitva volt a garázs

2006.03.21 21:29
) az jo dolog
, bar az mar kevesbe, amikor kiderul, h a megvalositas nem lehetseges
. sztem nincsen azzal semmi baj, ha (fejben
) kismillioszor atrendezed a lakast (v ez nem pihenteto?
), mert az igaz, h kis helyen is lehet lakni (en inkabb nem is arulom el, mekkoraban lakunk mi), de attol meg egy nagyobbat sem feltetlenul konnyu jol lakhatova tenni. kinek mennyi helye van, abban probal gondolkodni, nem?
kar, h nem hangos kep, amit feltettel. gondolom, hang is tarsul ehhez az arc-kifejezeshez
ugye nincs

2006.03.21 21:32

2006.03.21 23:21
meg tudja mondani, hogyan reagál a gyomorsavval.
küldöm a +++++++++++++++-okat.
(. akkor holnap egyedül elmegyünk, majd utána egyszer veletek is, oké?? 2006.03.22 02:58
Még egyben és egyelőre nincs jele, hogy Dominó ezen változtatni akarna
Gréti ilyen világutazó volt már 4 hónaposan? Anyja lánya
Nagyon szépet álmodtál
én sem láttam még az arcát, csak egyszer icipicit, félidősen az UH-n, illetve egyszer álmomban - de akkor vörösesszőke hajú másfél éves forma volt, ami gyakorlatilag lehetetlen, mmindkét oldalon csak rengeteg sötétbarna-fekete gén van
Nekem meg lett egy 8 megapixeles fényképezőm, úgyhogy most már én is tudom majd a képeket gyártani Dominóról ezerrel
A holnapihoz - maihoz - sok vidámságot kívánok
minden rendben? Csak nagyon röviden ugrottál be. 
2006.03.22 07:17
2006.03.22 07:29
még-még! Te most 2-kor felkeltél, vagy még nem aludtál? és tessék pihenni, mert utána pár évig nyista ám!
meg a 3d-s modellek, és tényleg szinte ijesztően valósághű volt minden ábrázolás! ha vki fogja az adót, nézze meg egyszer, asszem minden nap van este 9-től. na és az volt a "vicces"? hogy 4 csajszi terhességét kísértük végig, egyik császárral szült, a másik három végesvégig feküdt, epidurállal. úgy szültek mint az "urinők", hehe
2006.03.22 07:35
Vagy, ha úgy kényelmesebb neked, elugrunk érte Timivel! Végülis most sem vagyunk messze egymástól!
2006.03.22 08:01
Azt azért figyelem, hogy egyben vagytok-e még..

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|