A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Bepa Kép,
nem tudnád esetleg lefényképezni? Nem nyulkál oda? A testének melyik részén?
balim

Bea,
nagyon boldog névnapot kívánok!!
balim

Képilyen..nyakán, kezén, lábán...de nem sok van

KépKép
KépKép
bepa77

Bepa,
a kép alapján akár az is lehet...Nálunk először a törzsön jelent meg. Evett esetleg valami újat az elmúlt napokban? Hogy viselkedik, valami furcsaságot észlelsz? Láz? A hólyagban látsz vízszerű dolgot?
balim

Sziasztok
Bepa , nálunk azt mondta dr néni hogy az első pötty a háta közepén jelenik meg , de ha volt bárány himlős a környezetekben akkor előfordulhat hogy az.Szopizik még Beni ?
az állitolag védelmet az nekik, de nálunk Enikőnél igy is szopi mellett jött ki , csak sokkal enyhébb formában ,vigyázz nehogy kaparja , de szeintem Beni még nem kaparná , maradandó nyomokat tud hagyni az elkaparása.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Sziasztok!

Eloszor is utolagos boldog nevnapot Benedeknek, es boldog nevnapot Beanak!!!

Ugy erzem teljesen eselytelen vagyok. Mostanaban Kati mellett alig van idom mast csinalni, a nagy delutani alvasok is megszuntek. Fel ora mulva felebred, de visszaaludni nem tud.
Nyugos, semmi sem jo neki, nem csodalom mert egyszerre ugy tunik harom foga jon felul! Ami erdekes, hogy az ejszakaink nem olyan rosszak, ma is csak ketszer ebredt.

Megyunk vissza a doktor nenihez, mert kohecsel es szorcsog. A hetfoi tanacsadason beutalt minket a korai fejlesztobe, mert meg nem forog. Olvasom Zsofi baba sem.
Syg, nagyon megkoszonnem, ha nekem is atkuldened a doksit, aminek Lilinek igertel. (zdora @ externet.hu)
Ma megint nem leszek nagyon, mert jon anyukam hamarosan.

Tunderi szepek ezek a gyerekek! Milyen jo, hogy sok hasonlo koru kisbaba van itt. Kebatra megprobalunk mi is elmenni, jo lenne latni benneteket.

Roz, sajnalom szegeny lanyokat, mikor lesz vege a torturanak? Hihetetlen, hogy Aki mar egy eves lesz!

Es az is hihetetlen, hogy Adri mar hat hetes!Kép

Linacska ratok is gondolok! Vegul akkor nem valt be a hordozokendo?

Ennyit tudtam irni, mar nem birja a lany.

Puszi mindenkinek, Dori

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sikerult Katit elaltatni, korai fejlesztokhoz bejelentkeztunk, ket het mulva kell menni.
Syg, koszonom szepen a doksit! Hat nem ertem a doktor nenit, azt irta a beutalora, hogy "körbe fordul, de nem mászik". A maszas nem tul korai meg??? 8 hora irja a kuszast is. Egyebkent a forgason kivul mindent csinal, amit a 6-7 hos korszakra jellemzo. Sot a 8 hosbol is van ketto.Kép
Na jo, baja nem lesz tole ha megnezik.
Szegeny nagyon krahacsol!Kép De legalabb hoemelkedese nincs.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

O, Bepa, remelem nem kapta el Beni a baranyhimlot! Szegeny kicsi fiu!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra,
szerintem nincs vész, csak biztos, ami biztos megnézeti. Eszter is csak hasról fordul hátra, körbeforog és próbálja maga alá húzni a lábát hason. Nem alvást sajnálom Kép. Nálunk is ugyanez megy, tegnap is alig aludt, mára meglett az eredmény: kibújt a hatodik foga. Ennek örömére már most reggel másfél órát aludt. (Amennyit tegnap egész nap).
balim

sziasztok! Még uj vagyok itt de szoktam olvasni amit irtok szeretnék csatlakozni hozzátok remélem nembaj
kriszta25

Nos, megjöttemKépKépnem tudom sírjak-e vagy örüljek, mert BÁRÁNYHIMLÕS a Benőgyerek
Doktornéni mondta, én meg elhiszem, mivel én is gyanítottam
Ezért aki kéri, hogy átessen a baba szóljon és megyek, de viccet félretéve így a babatalira nem megyünk (pedig annyira rá voltam izgulva..bocs)
És nem is kenegetőset írt fel hanem hintőport...ja és nem fürdethetem csak tusi mehet..
Először beteg lett, aztán a fog most mrg ez...mindent le akar tudni egyszerre...

Dora! tuti a foga miatt Beni is ezt csinálja, tegnap reggel 6-este 8ig 3x 45 percet aludt...
Roz!Ákinak boldog szülinapot (mikor is lesz pontosan?)

csók

KépKép
KépKép
bepa77

Három gyermekem van kettő fiú és egy kicsilány
a nagyobbik fiam most első osztályos a kisebbik három éves és a lány meg egy éves
kriszta25

jaj, szia Kriszta Üdv itt(béna vagyok nem is láttam, hogy új tagunk van)

KépKép
KépKép
bepa77

Szia Kriszta!
De jó, még egy háromgyerekes bátor Anyuka! Gyere nyugodtan!

Bepa,
szegény beni Kép Én a védőoltást választottam, remélem ennek ellenére nem kapják el. Bár csak Kamilla kapta még meg.

Bea,
sok boldog névnapot!

Kép

Kép
kobudo

Jaj bocsi, Bepa! Beni akart lenni!

Kép

Kép
kobudo

Kob! nem gázKéplegalább túllesz (bár utólag lehet be kellett volna oltatni, de eszembe se jutott)

KépKép
KépKép
bepa77

Bepa77 Tavaly voltak ami gyerekeink is bárányhimlősek és a viszketés elen raktam a kiskádba szodabikarbonát összekevertem a vizzel és azzal öntötem le őket és jó volt nekik de amugy iszonyuan viszketet nekik ugyhogy fujni is kellet készülj fel egy párnapig ez lesz nálatok is nagyon sajnálom a picikédet
kriszta25

Kriszta: 6 hónaposan szted tudja vakarni?a szódabikarbónár én is hallottam

KépKép
KépKép
bepa77

Bea! Boldog névnapot kivánnok én is
kriszta25

Sziasztok!

Hu Bepa! Kicsi Benit én is nagyon sajnálom,Kép bár azt mondják minél korábban kapják el annál jobb, de én bizti túlaggódnám a dolgot. Vigyázz rá nagyon!Kép Én is inkább az oltást választottam, persze most és nem babakorában

Bea,
Remélem összeszerelitek (végre Kép ) a Mino-tól kapott kölcsöngépet és így majd el is jut hozzád...Boldog Névnapot Kedves Bea! Kép
Lillácska jobban van?

Kob,
olyan régen írtál. Kép Tanulsz? vagy már vizsgáztál is?

Seriff, Syg,
Elvesztettek vagy csak én maradok le mindig rólatok?

Dora,
Én nem értem az ilyen orvosi beutalásokat, szerintem egyátalán nincs még elkésve azzal a forgolodással, de én csak egy anyuka vagyok...

KépKép
KépKép
nana09

igen oltás...de most olvasom, hogy 9 hónapos kor alaltt nem adják be

KépKép
KépKép
bepa77

Bepa77:Majd megláttod hogy mennyire fog viszketni neki de ahol nincsen ruha ott elképzelhető hogy odanyul a kezével amúgy a lányom is hét honapos volt mikor kijött rajta.
kriszta25

Sziasztok!

Én egy még egészen friss babaváró lennék. Mivel úgy látom ti már túlestetek a szülésen, tudnátok nekem írni pár sort, hogy milyen is volt a kecskeméti kórház, illetve ha valaki ismeri a Nyirádi Tamást, akkor róla is, őt szeretném választani. Előre is köszönöm! :-)

Emese

Kép
mse75

Szia Mse...én nála szültem 2005. szept.ben..többet mailben ha lehetKép

KépKép
KépKép
bepa77

<font color="ff0000">Bepa,
sztem olvasd el a www.baranyhimlo.hu -t. Ott is írják és már többször hallottam, hogy semmit nem szabad a bőrükre kenni, mert fertőzést okozhat! A hintőpor is. Pont ebből lehetnek bőrszövődmények. Ezen az oldalon lehet kérdezni is egy dokinőtől, nekem mé aznap válaszolt.</font>

Bocsi, most nincs több időm, de majd jövök még és írok a többieknek is!

Kép
sygnum

Szia Bepa, a mail címem emese75@vipmail.hu, nagyon várom, hogy mit írsz:-)

Emese

Kép
mse75

Bepa, kérlek jelezd itt, ha majd elküldted, különben félpercenként a mail-jeimet lesem :-) Köszi! ;-)

Emese

Kép
mse75

Szia Kriszta,
üdv köztünk! De jó, hogy te is három gyerekes anyuka vagy. Nálunk is hasonló a felállás: a fiúk 6 és 4 évesek a csajszi féléves. Hová jár a fiad suliba? A kisebb jár már közösségbe? Mi holnap íratkozunk be a suliba.

Bepa,
sajnálom Benit, de hidd el, jobb, hogy most túl esik rajta. Ha lehet, tényleg ne kenj rá semmit, szellős ruha legyen rajta, a szódabikarbónás leöblítés tényleg jó. Kitartás!
balim

mesi most írok...ha hagy a gyerekKép

KépKép
KépKép
bepa77

kicsifiam azóta alszik mióta a dokinál voltunk....láccik, hogy nem ok minden....most már értem miért nyűgizett 2 napjaKépazt hittem a foga miatt megint, de nem
Syg! oks, pont azt néztem én is
Balim!nana!kecsone! köszi nektek isKép
Eszti Kata hogyvan?

KépKép
KépKép
bepa77

szia Balim! Az Arany J. suliba jár a széchényibe nagyon szereti a Gergő fiam még nem jár közösségbe de most lesz a beiratkozás az oviba de nemtudom hogy melyikbe irasam
kriszta25

Kriszta,
képzeld, mi is oda szeretnénk vinni, csak nem a mi körzetünk. Remélem azért összejön, mert mindenki dicséri.
Ezek szerint ti a Széchenyiben laktok? Mi a hosszú utcai oviba járunk. Kicsit sokan vannak, egyébként jó.

Bepa,
Eszti tegnap borzalmasan nyűgös volt, de végre kijött a foga, ma már jobban alszik szerencsére. Benit sajnálom, de legalább túl lesz rajta. Az nagyon jó, ha aludni tud.
balim

Balim:Már nem a széchényiben lakunk kb 3 hónapja költöztünk el a központba de a gyerek odajárt az akadémiára oviba és ugy vették fel a suliba. Csak nemakarjuk kivenni onnan mert ott vannak a barátok meg az ovistársak.Remélem felveszik a fiadat!
kriszta25

Szia Bepa, kösz a levelet, már írtam is vissza.

Emese

Kép
mse75

Üdv Kriszta! Gratula a 3 gyerköchöz! Kép

Szintén Üdv Mse!
Hány hetes a pocilakó?

Seriff???

Képzeljétek du-án megyek Ceglédre, a korházba, látogatni a barátnőmet és 3 napos kisbaby-t.
Olyan furcsa lesz újra OTT lenni. Biztos rámtörnek majd az emlékek. Izgatott vagyok!!! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Kriszta,
értem. Akkor viszont a Hosszú utcai ovi megoldás lehet az ovis problémára Kép. Az eléggé a központban van. Nektek bejött a suli egyébként? Melyik ovira gondoltatok?
balim

Szia Nana, még nagyon fiatal csak kb.hat hetes... De én már most tiszta izgalom vagyok és mindenből a legjobbat szeretném (persze amennyire meg tudom fizetni...)

Emese

Kép
mse75

Oh Mse ezt nagyon megtudom érteni. Én is így voltam ezzel, aztán rengeteg kompromisszumot kellet kötnöm.
Én most vagyok 29 hetes. Ill. nem én hanem a pocakbaby-m. Kép

Harcosan tiltakoztam ellene hogy nem fogok a kecskeméti korházban szülni... hát tessék mégis.
Igazat kellett adnom a férjemnek és mindekinek hogy Pestre ezért feljárni...és ha gyorsan kell odaérni stb.

KépKép
KépKép
nana09

tegnapi játszós képKép

KépKép
KépKép
bepa77

Bepa,
nagyon édes a kép, látom nálatok már kitört a tavasz a ruházatban is Kép. Nagyon szépen ül a kislegény.

Kecsoné,
biztos tudod, de azért szólok, hogy Domit is be kell íratnotok most suliba annak ellenére, hogy nem megy ősszel.
balim

Nana, Bepa,
lenne még egy pár sor kérdésem... Mikortól kell járni terhesgondozóba és hogy most hol van?

Bepa, nagyon aranyos a baba!

Emese

Kép
mse75

Mse,
ráérsz a 12 hetes uh után menni. Most előbb dokihoz menj, és ő majd elmondja. De szerintem a dokival is várj még két hetet. Védőnők: Izsáki úti kórház, főbejárat után egyből jobbra, folyosó végén, de kérdezd meg, hogy kihez tartozol területileg és ő melyik napon van.
balim

Köszönöm Balim!
Dokinál voltam már, majd 3 két hét múlva kell visszamennem, viszont nem mondott sok mindent, hogy miket kellene majd elintézni, nekem pedig nem jutott eszembe kérdezősködni, mert annyian vártak még utánam rá...

Emese

Kép
mse75

mesi írok majd csak aludjon el a macim

KépKép
KépKép
bepa77

Kriszta, Mse,
sziasztok!

Nana,
nem vesztem el, csak több programot tervezek, mint eddig, így nem nagyon marad időm írni a kis duracell-nyuszim mellett.

Dóra,
egyébként Leona is csak 6 hónaposan kezdett rendszeresen forogni, bár ő tudta már korábban is, csak nem érdekelte és ezért nem gyakorolta. Jobb volt neki a karomban.

Kobudo,
Kamillát mikor oltattad be bárányhimlő ellen? Mennyi idősen? Én szívem szerint máris beoltatnám. Már mondtam a drnőnek is, de azt mondta, h 1 évesen meningo, 1,5 évesen bhimlő. Közte meg az MMR.

Bepa,
te voltál bárányhimlős? Fura, hogy szopizik Beni és mégis elkapta. Bár így biztos enyhébb lefolyású lesz. Talit sajnálomKép!

Megnéztem a DrLEO cipőket is. A sarok döntését annyira nem éreztem a kezemmel, de biztos van benne. A boltozat uúgy meg van emelve, mint a Siestában. Jónak tűnnek és olcsóbbak, mint a Siesta, viszont nekem külsőre nem tetszettek annyira. Kisebb a választék belőle és vagy nagyon fiúsak, komolyak, vagy pedig nagyon lányosak (rózsaszín cipő virágokkal...brrrrr, persze Kamillának biztos az tetszikKép). Szóval én a Siestából könnyebben találnék olyat, ami tetszik. 1 félig zárt szandi volt, ami viszont nagyon tetszett. Csak abból meg 1 számmal kisebb kellett volna.

Kép
sygnum

Kicsit elírtam, mert közben számoltam... Szóval két hét múlva Kép

Emese

Kép
mse75

Sziasztok!

Üdv itt köztünk Mse és Kriszta!

Kriszta

Nekem egy 7 éves Bence fiam van, aki a Rákócziba jár, de óvodába a Sétányra jártunk, és sok ismerősünk most az Aranyba ment onnan. Õk a Mónika osztályába járnak. És ti? Ezenkívül Adrikám ma hat hetes. Kép

Nana

Ezekszerint már meggyógyultatok? Gratula a kis bébihez a bnődnek. Hát én nagy útálattal tekintek vissza erre a kórházra. Kép

Syg

Válaszoltam a emailre.

Balim

Nagyon sajnálom a mamidat. Õ is most már lekerült az intenzívről. Itt van a Honvédban.
Hát akkor nem közel vagytok. Én nem aggódtam a forgáson, meg mászáson stb. Bence elég későn kezdett mászni, úgy 9 hónaposan. Vagy nincs is az későn? Elindulni pedig pontosan az 1 éves szülinapján tette meg az első lépéseket.

Bepa

Minket szerencsére a bárányhimlő sem viselt meg, meg a fogzás sem. Én tudatosan kapattam el vele nyáron ovis korában. Pontosan 2 hét múlva jelentek meg az első pöttyök. Szellős ruha kell, h ne izzadjon be, mert akkor több pötty lehet. Akkor este mellette aludtam és folyton lefogtam a kezét, h ne kaparja az arcát, mert maradandó lehet. Remélem, h nem lesz Beninek túl sok pötyije.

Roz

Ákinak nagyon sok boldog szülinapot kívánok!

A szívem szakad meg azokért a beteg gyermekekért, akikkel bent nem foglalkozik senki. Hogy lehetnek ilyen szívtelenek a szülők? Igenis a gyerek a legfontosabb! Erre nincs kifogás. Aranyos vagy, h törődsz vele, én is biztos így tennék.

Bea

Boldog névnapot kívánok! Aki tudja, adja át! Kép

Dóra

Mennyi idős most Kati? Én biztos nem rohangálnék vele sehova. Nincs még szerintem elkésve.

A babák mennyi idősen kezdenek el gagyogni? Mikortól várható? Már olyan jó lenne, és már vannak próbálkozásai. Semmi különöset nem tudok magunkról írni, Adrival nagyon jól telnek a napok, alszik sokat, ügyesen szopizik. Bár még szokni kell az öltözést meg a sétát.

Kép

Kép
cukkermáz

Bepa,
látva, hogy ül Beni...semmi baja nincs a mozgásának!

Kép
sygnum

Szia Syg!

Siesta-t hol nézted? Én nem rég jöttem rá hogy a legolcsóbb a ..."fogalmam sincs mi a neve" cipőboltban. Nagyon szocreál.Kép hú nem tudom hogy hívják azt az udvart ahol van, ott a könyvtárnál, azoknál a fabódéknál...stb. Hú bocs hülye vagyok!!!
Na mindegy én mostanában ott veszek. Érdemes benézni, persze nincs akkora választék mint a mintaboltban, de olcsóbb és általában minden méretben van.
+ még Alföld emelet + Szil-coop
Bár nem kérdezted...Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Igen cukker, köszi már jól vagyunk, bár azért még köhögünk. Kép Ugyhogy barátnőnek puszi nincs! baby-t megcsak üvegen keresztül szemléljük. Kép

Jövőhéten, ha marad az idő, találkozhatnánk, itt nálunk zárt udvar van és ált. csend + közel vagyunk ha esetleg kisassonnyal mégis gyorsan haza kellene menni. Kép

Na megyek vasalni. Kép Tegnap a férjemmel kifejlesztettük az ülve vasalás szerkezetét... Kép

KépKép
KépKép
nana09

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?