A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Megjöttünk a hatalmas sétából.Majdnem végig aludta.
Másnak is van, hogy a babája kiköpi a cumit? Az én lányom egyenesen öklendezik tőle. Lehet, hogy a formájával van baj?
Babetta: Az ágyba használod a szopipárnát,vagy fotelben? Ma kaptam anyóstól egyet és fogalmam sincs mit kezdjek vele

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: nekem két ilyen gyerekem is volt már Kép Mármint aki kiköpte cumit.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok CSajok!

Aztamindenit, tényleg nagyon vasildisKép Nagyon - nagyon gratulálok az Ildi-családnak Natasához! Sok-sok tejcsit a leányzónak! Történetért én is tűkön ülökKép

GYezsuéknak és Petráéknak is szívből gratulálok, sok boldogságot és tejecskét!Kép
Nagyon szép kislány Angi!

Tünde: Köszi az érdeklődést. Tegnapelőtt este írtam is kisregényt, de nem sikerült elküldeni, utána meg már időm nem volt megint.
Tegnap óta folyamatosan levegőzik Boti. Tegnap míg kinn volt, vasaltam, takarítottam. Meg is lett az egész napos alvásának eredménye: este mi is nyüglődtünkKép (NEM HASFÁJÁS!!!) Ráadásul én is hulla fáradt voltam, apának meg ma egy igen fontos tárgyalása van... de édes volt, két órán keresztül ő dajkálgatta a fiát, hogy én tudjak kicsit aludni. Aztán én virrasztottam. Reggel együtt aludtunk még egyet. Most sétáltunk egy nagyot, és még kinn hagytam a teraszon, míg megebédeltem, meg átfutottam a mai terméstKép
Ennyit a napirendről... de mit csináljak, örülök, hogy gyönyörű idő van, és a levegőn lehetünk ilyen sokatKép

Csajok! Ti miben viszitek sétálni a babákat ilyen jó időben. Én még mindig body, rugi, kocsikabát (kapucnis), két sapi, overál! Alul pléd, felette pléd + lábzsák. A mózest tegnap már kivettem. De ma is kicsit melegnek éreztem. Nem sok ez a ruha ilyen jó időben?

Aventtel én is néha bénázok, de pl. ma meg tök jól kiszippantottam eddig a maradék tejecskéket.

Cory: Gyönyörűek a gyerekek! Mindhárman rád hasonlítanak? Mert kettőjük igen... szvszKép

Babetta: Általában én is használom a szopipárnát, én is csipázomKép

Mamacka: Poci csodaszép nagyKép Bugyós-fotó még mindig csalKép

Barti: Neked is szépséges a pocidKép

Angi: Jobbulást Nektek, de szerintem se parázz mégKép

Csema: Gyógymanók mennek a gyerkőcöknekKép

Eszti: overált még mindig utálja Bencus? Két plédben nyomjátok! Jó kis súllyal bír már a legénykeKép

Nadine: Ti már az autósülésnél jártok?Kép

Vok Eszter: Én a szülés hetén hétfőn vágtam puccba a lakást (még ablakot is mostam, atkátlanítottam), meg egész héten tettem-vettem. (MOndjuk most már elárulható, hogy volt egy megérzésem, Eszti a tanúmKép) Csütörtökön UV-ztam és szombaton megszületett BotondKép

Gyöngyi: Örülj neki, hogy nem kell neki a cumiKép

Titati: Gyönyörű Kincső-babaKép

Nem tudom, mit akartam mégKép

Így is hosszú voltam, de bocsika, aki kimaradt!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok CSajok!

Aztamindenit, tényleg nagyon vasildisKép Nagyon - nagyon gratulálok az Ildi-családnak Natasához! Sok-sok tejcsit a leányzónak! Történetért én is tűkön ülökKép

GYezsuéknak és Petráéknak is szívből gratulálok, sok boldogságot és tejecskét!Kép
Nagyon szép kislány Angi!

Tünde: Köszi az érdeklődést. Tegnapelőtt este írtam is kisregényt, de nem sikerült elküldeni, utána meg már időm nem volt megint.
Tegnap óta folyamatosan levegőzik Boti. Tegnap míg kinn volt, vasaltam, takarítottam. Meg is lett az egész napos alvásának eredménye: este mi is nyüglődtünkKép (NEM HASFÁJÁS!!!) Ráadásul én is hulla fáradt voltam, apának meg ma egy igen fontos tárgyalása van... de édes volt, két órán keresztül ő dajkálgatta a fiát, hogy én tudjak kicsit aludni. Aztán én virrasztottam. Reggel együtt aludtunk még egyet. Most sétáltunk egy nagyot, és még kinn hagytam a teraszon, míg megebédeltem, meg átfutottam a mai terméstKép
Ennyit a napirendről... de mit csináljak, örülök, hogy gyönyörű idő van, és a levegőn lehetünk ilyen sokatKép

Csajok! Ti miben viszitek sétálni a babákat ilyen jó időben. Én még mindig body, rugi, kocsikabát (kapucnis), két sapi, overál! Alul pléd, felette pléd + lábzsák. A mózest tegnap már kivettem. De ma is kicsit melegnek éreztem. Nem sok ez a ruha ilyen jó időben?

Aventtel én is néha bénázok, de pl. ma meg tök jól kiszippantottam eddig a maradék tejecskéket.

Cory: Gyönyörűek a gyerekek! Mindhárman rád hasonlítanak? Mert kettőjük igen... szvszKép

Babetta: Általában én is használom a szopipárnát, én is csipázomKép

Mamacka: Poci csodaszép nagyKép Bugyós-fotó még mindig csalKép

Barti: Neked is szépséges a pocidKép

Angi: Jobbulást Nektek, de szerintem se parázz mégKép

Csema: Gyógymanók mennek a gyerkőcöknekKép

Eszti: overált még mindig utálja Bencus? Két plédben nyomjátok! Jó kis súllyal bír már a legénykeKép

Nadine: Ti már az autósülésnél jártok?Kép

Vok Eszter: Én a szülés hetén hétfőn vágtam puccba a lakást (még ablakot is mostam, atkátlanítottam), meg egész héten tettem-vettem. (MOndjuk most már elárulható, hogy volt egy megérzésem, Eszti a tanúmKép) Csütörtökön UV-ztam és szombaton megszületett BotondKép

Gyöngyi: Örülj neki, hogy nem kell neki a cumiKép

Titati: Gyönyörű Kincső-babaKép

Nem tudom, mit akartam mégKép

Így is hosszú voltam, de bocsika, aki kimaradt!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

bocsi a dupláért, nem látszódott,h elment

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Mindhárom babának gratula!!! VPetra, Gyezsu, Vasildi, sok boldogságot, és még több tejcit.

Cory, Borcsa, a lányom nagyon szopizni akar, mert a tápszert nem hajlandó meginniKép Esténként is max 30g-ot hajlandó, aztán lögdösi ki a cumit. Pedig nem eszik eleget. Nem tudom hogy ma fogyott-e, vagy hízott, este fogom mérni. Elvileg az előbb 70g-ot evett, de szerintem ez tulzás, vagy csoda történt velünkKép Viszont már egyre éberebb, előfordul, hogy magától kel enni (ez eddig csak hajnalban történt meg) és több időt is tölt a cicin ébren. Remélem múlik a sárgasága, és végre cicin lehet éjjel nappal. Én még hiszek a csodákban, olyan jó lenne ha lenne neki elég tejem!

Jah és tapasztalt(abb) anyukák!
37,2 (popsiban 37.7) lehet a túlmelegedéstől a jány hője? Ennyi volt tegnap este, aminek következtében nem aludtam, mert félóránként figyeltem nem megy-e feljebb. De utána egy órával volt popsiban 37,8, majd azt a vékony takarót is levettem róla ami volt, és utána már rendben volt. Remélem nem kaptunk el semmit a klinikán, mert akkor tuti kiverem a balhét. Nem volt semmi, beküldtek minket vérvételre, és 1,5!!!! órát álltam kint a 11 napos újszülöttemmel a betegek közöttKépKépKépKép Majd mikor már iszonyatosan elegem lett, és beszóltam hogy adják ki a beutalónkat mert elmegyünk, jéééé akkor rögtön be tudtak hívni! Legközelebb 10 perc után szólokKépKépKépKép

Ildi! Nagyon kíváncsi vagyok a történetekreKép Ha nem tudnám hogy veled történt, akkor is rád gondoltam volnaKép

Lányok, itt van anyósom, és képzeljétek, azóta nem láttam a fiamatKép Teljesen rá van kattanva a pesti mamáraKép Így van időm Katázni, pihenni, netezniKép

Két kép a büszke "nagy, erős és okos" bátyóról, aki imádja a hugát, állandóan símogatja, puszilgatja, és nem féltékenyKép (na jó, kicsit több a hiszit, de nem vészes)

Kép
Kép

És egy kép az én erős lányomrólKép Így emeli a fejét 12 naposanKép

Kép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

ZsuzsófiKép
édesek a gyerkőcök!
TündiKép
köszönöm, én is abban reménykedem, hogy az anyatejcsi megvédi a babót a betegségtől!
lánykáid, hogy vannak? Irigyellek ,hogy éjfél után már nem kelltek fel! mi este 9 éjjel 1 és még 5 körül is szopizunk, jó esetben egy szoptatás között alszik a kiságyában, a többit a karomban az ágyunkban tölti.
most is fél kézzel pötyögök, mert itt van a karomban, ha a popsija ágyat ér azonnal felébred és sír.
AnitaKép
köszönjük a gyógymanókat!
én is legalább ennyi cuccot ráadok a gyerekre, nehogy fázzon, végül is Õ csak majdnem mozdulatlanul fekszik a kocsiban.
de nagyon élvezzük a sétákat! Õ is én is!

KépKép
csema

ja és hogy tuti legyen a hozzám kötődés, még a rucimat is szorongatja!
írtó édes!
nem tudom mi lesz jövőhéten, ha Kitti ujra suliba megy, most ha főzni akarok vagy egyebek, belenyomom az Õ kezébe, jövőhéttől nem eszik a család!Kép Kép

KépKép
csema

A gyerekorvos tünemény! Nálunk a faluban nincs csak háziorvos külön gyerekgyógyász nincs.
A védőnőjavasolta a két faluval feljebb praktizáló gyerekorvost.
Nem bántam meg! Az az igazi doktorbácsi.
kedves meleg és megnyugtató hangon beszél a gyerekkel, nagyon alapos, s nekem is nagyon szimpatikus.
Bármikor kihívhatom, hétvégén is.

KépKép
csema

Sziasztok!

Tünde, köszi az érdeklődést, nagyon jól esik.
Szóval ma vagyunk pont három hetesek, és csak arra van időm, hogy időnként idekukkoljak, és próbáljam követni valahogy a babaesőt.
Marci nagyon aranyos, imádnivaló baba, már csak valahogy a szopiidőket kellene megtanulnunk tartani.
Tényleg ám, tapasztaltabb anyukák!!
A védőnő és a gyerekorvos szerint szigorúan kellene tartanunk,hogy két órán belül ne szopizzon a baba. Minden más fórum azonban azt mondja, hogy akkor szopizzon, amikor akar, ez a kezdeti sokat és sokáig lógunk a cicin úgyis elmúlik. Nálatok mi a tapasztalat? Nálunk ezen kéne valahogy változtatni, mert attól is félek ugye, hogy ettől fájdul meg a pocak.
M
kmoni

Szia Móni!
Nálunk is csak akkor eszik mondjuk 3 óránként, ha alszik a két szopi között. Különben sokszor igényli a cicit, vagyis nyűgösködik és csak a cicin nyugszik meg igazán. próbáld meg, hogy arra a cicire rakod a két etetés között amiből jóllakott előtte.

Anita: tulajdonképpen nálunk sincs napirend, most az megy, hogy ha fent van, akkor sokat foglalkozunk vele és sokszor szopizik.
mindenesetre éjjel még mindig nincs se beszéd, se játék, csak csendben szopizás, büfizés.
Szerintem tudja már a nappaltól való különbséget emiatt.

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Zsu: Biztos lesz elég tejed, ne idegeskedj emiatt! Ha sokszor fent lesz már, akkor sokszor rakd cicire, így egyre több inger éri majd és jól be fog indulni.Drukkolok!!
Aranyosak a gyerkőcök!!Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde szerinted van még ráesély hogy beinduljon???

Olyan jó lenne, főleg mert a cumisüveget nemigen fogadja el....most 17.50 óta szopizunk, most is cicin van...

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi: lehet ennyi a hője túlöltöztetéstől Kép Zsomához egyszer 37,1-re hívtam dokit Kép De minden oké volt vele.

Kmoni: ez egy régi begyöpösödött nézőpont, hogy nem lehet 2 órán belül mellre tenni a babát, és semmi sem támasztja alá. Arra szoktak hivatkozni, hogy keveredik a friss tej a megemésztettel..., de ez baromság (sicc!) Én simán mellre teszem gyakrabban is Lizát, csak arra figyelek, hogy mellet ne váltogassak sűrűn, hogy ne egyen túl sok elsőtejet, amitől esetleg fájhat a pocakja.

cory
Budapest

50-et szopott a csajKép Este ez rekordKép +20 csorgott ki a mellemből szopi közben....azt mé megkapta hozzá. Érdemes volt 1,5 órán keresztül cicizniKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Cory kösziKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Anita,
nem, még nem tartunk az autósülésnél, csak üres óráimban bóklásztam a neten, azon belül az online bababoltokban is Kép, és ráakadtam ezekre a dolgokra is. Na jó, akkor mondhatjuk, hogy már előre járunk.. Kép Legalábbis én... Kép Legalábbis fejben.. Kép

Zsu,
ezek a képek naaagyon jók, édesek a csemetéid!! Kép Kép

nadine81

Sziasztok!

Megjöttünk dokitól. Hát, Hannának nem épp kicsik a méretei... Kép

BPD: 91mm, HC: 327mm, AC: 310mm, FL: 69mm
2670 gramm. Kép

Uh alatt keményedetem, ezért doki már holnapra elküldött nst-re. Kíváncsi leszek mi lesz az eredménye. Kép

Puszi mindenkinek!

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Zsuzsófi: Együtt érzek veled. Nálunk ma az volt a menet, hogy 50g-ál többet nem volt hajlandó megenni, sőt volt egy 30g is. Ezútán próbáltam visszatenni még cicire, mert azért 80-90 között mindig szokott enni erre mit csinál? elkezdte nyalogatni a bimbót és lögdöste ki a szájából a végén pedig elkezdett sírni. Na csajok ezt fejtsétek meg mitől van. Olyan mintha undorodna a cicitől, pedig eddig semmi baja nem volt. Ráadásúl tegnap este a jobb mellemet olyan hülyén szívta ki, hogy majd bepisilek amikor ráteszem.
Tünde: Nekem is a 3 órát csak akkor tartja, ha alszik a két szopi között, különben meg van, hogy másfél óránként kéri, pláne most, hogy ilyen keveset evett.
Egyébként azért gondoltam, hogy jó lenne a cumi, mert a cicivel is "játszott" ma.
Ja és jól elkiabáltam reggel, hogy tegnap nem volt hiszti ma bepótolta a tegnapi napot is és még nincs vége a mai napnak. Most kidőlt, hogy erőt gyűjtsön.

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok

Beszéltem Ildivel, jól vannak, ide vitték Kistarcsára a mentők. Natasa 3000g és 50cm. A történetet, majd ő elmeséli

A séta nagyon jó volt, de az utak szörnyűek. Méredzkedtünk 10 nap alatt 500gramot híztunk, így most 4500gramot nyomunk.

Holnap jövök, most megyek aludni, mert Levi elaludt és én is álmos vagyok..

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok Kép
Nem jövök egy napig és micsoda babaeső KépKépKép

Ildi Kép
Nem semmi KépKépKép Ilyen tényleg csak veled történhet meg Kép
Hatalmas gratula nektek Kép Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcsit Kép

Vpetra Kép
Nagyon sok boldogságot nektek is Kép

Gyezsu Kép
Gratulálok a kisfiatokhoz Kép Sok boldogságot Kép

Annácska 38+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Gyöngyi: pont ezért nem jó a cumi, mert így kevesebbet szopik és cumizavaros lehet! Bátran tedd sűrűbben cicire ha nyüglődik, nálunk most délután is kisebb megszakításokkal a cicin lógKép
Hidd el elmúlik ez az időszak, amikor már játszani fog!!!

Zsu: látod milyen ügyi vagyKépKép!! egy idő után biztos elég lesz neki a tejed! Most biztos nehezebb, de a tej növelése érdekében muszáj sűrűn és hosszú ideig ciciztetni.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Babetta: nálunk is olyan szörnyűek az utak, hogy még nem mentünk itt sétálni, csak a kertben és vásárolni.

Vok: akkor közel az időKépKép

Annácska: nálatok is már csak 2 hétKépKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Had mutogassak picit... Kép

Kép
35+5

Együtt a 2 héttel ezelőttivel:
KépKép
33+5..................................35+5

Együtt a 4 héttel ezelőttivel:
KépKép
31+5..................................35+5

És szemből Kép (Jujj... Kép)
Kép
35+5

nadine81

Sziasztok!

Gratulálok a babákhoz Vpetrának, GyeZsunak és Vas Ildinek. Isten hozta a kicsiket a világon. Kép

Rólunk: sajnos nagggyyyyon durván begyulladt a lábamon egy köröm, ezért nagy valószínűséggel sebészet lesz a vége. Már most megőrülök, ha erre gondolok.

Istvánka jól van, mi ma séta helyett egy órán keresztül az erkélyen voltunk, addig én tudtam vasalni bent.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Babetta Kép
Köszi, az infókat Ildiékről, örülök, hogy jól vannak Kép
A szopipárnában én is nagyon bízom. Levinek is tetszik?
Nem semmi súlya van Levinek Kép

Cory Kép
A kisasszony nagyon hasonlít a tesókra Kép Köszi a táblát Kép

Zsuzsófi Kép
Nagyon szépek a gyerkőceid Kép

VokEszter Kép
Gratula a kiscsaj eredményeihez Kép Drukk a holnapi nst-hez Kép
Azért még maradjon bennt Hanna egy kicsit Kép

Ma a ctg-n minden rendben volt Kép Nagyon szépet produkált a kisfiam Kép Jövő héten szerdán kell legközelebb mennem, ha addig nem szülök meg Kép
A méhszáj még mindig 2000-es, így a doki szerint nem szülünk még a héten, bár ki tudja Kép

Annácska 38+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Tünde, Cory, köszi a jótanácsokat. Odáig már én is eljutottam, hogy ha egyszer éhes vagy szomjas a gyerkőc, akkor nem hagyom sírni. Csak azt hittem, a váltott cici jó lesz. Úgyhogy köszi a tanácsokat, megpróbálom legközelebb ugyanarra visszarakni.
Móni és a ma 3 hetes Marci :-)
kmoni

Sziasztok!

Ildi! Nektek is hatalmas gratula!!!!

Túl vagyunk a vizsgálatokon és a doki nagyon lehangolt. A ctg-n a méhösszehúzodás kb= az egyenes csíkkal. A baba szívhangja viszont tökéletes.
A "kézi" vizsgálat közben (ami nagyon fájt), kiderült, hogy teljesen zárt a méhszáj, ráadásul teljesen hátrafelé van. Azt mondta semmi jót nem tud mondani. Szerinte, nem fog megindulni magától. Valószínüleg, ha gyógyszeresen ill. infúzióval próbálnak fájásokat előidézni az sem fogja rendesen kinyitni a méhszájat ekkora babához. Újra megnézte az összes uh eredményt, azok szerint viszont már a 41. hétben vagyunk, tehát sokat várni már nem lehet.
Végeredmény: 27.-én reggel 8-ra a kórházi csomaggal kell érkeznem. Ott egyeztetés lesz az orvosokkal, hogy hogyan tovább....!
kb.:99 %, hogy "programozott" császár lesz!

Még azzal biztatott, hogy a magzatvíz elfolyhat, de fájás vsz. nem lesz, ezért ha időközben megtörténik azonnal irány a kórház!

Csajok!
Hallottatok már olyanról, hogy ilyenkor derül/alakul ki a hátrafelé hajló méhszáj????

Előre is köszi az infókat!!!

Olvasgattam a neten: Állítólag,ha nem adottság akkor vm. gyulladás eredménye is lehet. (Esetleg a volt kókuszomtól van?)

Era (40+2)

KépKép

KépKép
lingelera

Era: nem tudok semmi okosat mondani, viszont drukkolok, hogy minden rendben legyen Veled és a babával is!!
Mégha császár lesz is, legalább hamarosan Te is kezedben tarthatod a kisbabád!Kép

Nadine: szépen alakul az a csinos poci!!KépKép

Annácska: örülök, hogy jó lett a ctg!!! Petike biztos még jól érzi magát bent,különben is megvárja míg tényleg igazi tavasz lesz!Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Anna!
Én is bízom benne, hogy még megvárja az áprilist a drága. Doki szerint már puhul és rövidül a méhszájam, most már tényleg 2000... Kíváncsi leszek. Kép
Örülök, hogy ti is jól vagytok. Kép Ugye most már nem jársz be minden nap dolgozni??? Kép

Tünde!
Nálatok mi a helyzet? Konyha?

Puszi:
Eszter
36+3

Eszter
Kép
Kép
vok

Jó reggelt Kép
Tünde Kép
Akkor most már tényleg legyen igazi tavasz, mert nekem már nagyon babázhatnékom van Kép

Era Kép
Sajnos én sem tudok segíteni, ilyenről még nemhallottam Kép Drukkolok nektek nagyon, hogy minden rendben legyen Kép

VokEszter Kép
Hétfőn, kedden dolgoztam, de ma nem megyek Kép Még kihasználom az utolsó napokat, amíg dolgozhatok Kép

Na megyek kelteni a lánykámat, mert az iskola nem vár meg Kép
Később még jelentkezem Kép
Mindenkinek szép napot és sok babát mára is Kép

Annácska 38+2

annácska

Sziasztok lányok
Hát szóval szinte semmit sem aludtunk éjjel. Amit alvásnak hívok, az meg úgy zajlott, hogy félig hanyat félig ülve feküdtem melkasomon a gyerekkel. Másképp nem aludt. Marha kényelmes volt.
Tünde: nektek használ a Gripe Water? Alig várom, hogy a manó is 1 hónapos legyen és tudjam adni neki.
Apa vett a manónak ilyen pihenő hintát, de abban is ordít, én már nem tudom, hogy mit csináljak. Csak a kezemben van el máshol ordít. Tök össze vagyok zavarodva, van aki azt mondja hadjam sírni a kiságyba, van aki azt mondja ne hadjam sírni még kicsi és igényli, hogy fogjam. Most mi a helyes?
Gyöngyi+Lili 2 hét+2 nap

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: én nem hagynám sírni az ágyában. Fáj a pocakja. Nem azért sír, hogy téged kiborítson. Ez nem hiszti. Ha mellkason alszik, én úgy altatnám. Baluval rengeteget aludtunk így, aztán kinőtte, most meg leshetek, mikro hajlandó hozzámbújni.

cory
Budapest

SziasztokKép
GyöngyiKép
Ne hagyd sírni, igenis szüksége van Rád, igaza van Corynak!
Szófi tegnap egész nap ezt csinálta, csak a séta alatt volt nyugodt, különben még kézben is sírt.
estére már kicsit én is kivoltam, családommal kicsit ingerűlt, de aztán 7-kor inkább elvonultunk Szófival, összebújtunk (akkor is sírdogált20-30 percenként)cickót be a szájába, s a végén hajnali fél4-kor aludt el, azóta nyugis kop-kop....
Most sétálunk egyet, aztán mi lesz du elválik.

KépKép
csema

Csema, Cory: Köszi a nyugtatást. Igazság szerint az a legnagyobb bajom, hogy amíóta megszültem jóformán alig pihenek. Tudom ez mással is így van, de sokszor kiborulok, minden indok nélkűl elsírom magam és kezdek türelmetlen lenni. A karjaim leszakadnak, a cicim meg úgy felázik a sok cicire rakástól, hogy nagyon fáj a következő etetésnél. Na jó nem panaszkodom tovább, jó hír, hogy le tudtam rakni a kiságyba aludni, szóval én is megyek, hátha tudok 1-2 órát hunyni.

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: a Gripe Water nekünk nagyon bejött, most szinte egyáltalán nem fáj Istvának pocakja, és csak akkor nyűgös, amikor kakilnia kell. Hamarosan itt lesz az egy hónapos kor és ki tudjátok próbálni. Kitartás. És használj ki minden percet, amikor pihenhetsz, úgy talán kicsit könnyebb lesz.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de amikor szülni indultam nem működött a babanet e topikja, amíg kórházban voltunk a családom nem tudott e feladattal megbírkózni, mármint, hogy ide írjanak.

Szóval: március 15-én délelőtt 10.15-kor született meg a kislányunk: Dalma Luca, 2700 g-al, 47 cm-el, császármetszéssel. Jól vagyunk, tegnap jöttünk haza a kórházból, nekem még fájdogál a hasam, tejcsi van, szopik szépen.

Mi történt? Vas Ildi kocsiba szült vagy mi van? Jó lenne ha valaki összefoglalná pár sorban mi volt az elmúlt héten.
Mindenestre mindenkinek gratulálok, és jó egészséget kívánok!

Rita és Dalma

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Teszek fel pár képet Dalmáról:

Kép
Kép
Kép
Kép

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Ritaa,
nagyon szép kislány Dalma, gratulálok mégegyszer! Kép

nadine81

Rita: gratulálok!!! Hogyhogy ilyen sokat voltatok a kórházban?

cory
Budapest

RitaKép Sok boldogságot kívánok az egész családnak!

indianyo

Hát igazi babaözön van itt nálatok!

Petra, Vasildi, Gyezsu és Rita család gratulálok a babákhoz!

Rita! Egyszerűen álomszép ez a picilány, és a nagyok is nagyon helyesek.

Zsuzsófi!

Nagy szép a nagy is meg a picurka is. Büszke lehetsz rájuk!

Jó babázást/ a pocakosoknak jó babavárást kívánok!

Sziasztok

Paga

Gabi
paga

Köszönjük a gratulációkat!

Cory!
6 napot voltunk kórházba, a 3. császár miatt (állítólag minden + császár +1 nap bent.
Alapítványi szobában töltöttünk 5 napot, ami jó volt, mert bejöhettek a családtagok.

Vikó!
Te hogy bírod? Kiderült már, hogy császár lesz-e vagy nem?

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

RitaKép köszi, én remekül bírom, Babaúr is jól van, éjjel kicsit nehezebben mennek a dolgok, de az belefér. Csak a szülésnél derül ki, hogy császár lesz-e vagy sem. Addig pedig nem gondolunk rá.

indianyo

Rita: GRATULÁLOK!!! Álomszép a babád!! Olyan finom kis arca van!! Persze a nagyok is szépek!!KépKép

Gyöngyi: sajnálom, hogy nem tudsz eleget pihenni.Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy ne hagyd sírni!! Ilyenkor nagy szüksége van rád! Szegény tényleg nem direkt sír, hanem baja van.
Nekünk is jó a Gripe Water, nem minden evés után adom, csak ha nagyon nyüglődik.
Biztos azért érzi magát jobban a kezedben, mert úgy mozgásban van vagy érzi a tested melegét.
próbáltad már úgy berakni a kiságyba hogy előmelegíted? vagy a radiátorra terítesz egy textil pellust és arra teszed be, vagy egy pólót ami rajtad volt. persze figyelni kell, hogy a feje alatt ne gyűrődhessen meg.

Paga: örülök, hogy figyeled nálunk az eseményeket és továbbra is nagyon drukkolok Nektek!!!

Vok: ne is mondd!!Kép A konyha még mindig félkész, mert Peti eddig babázott, most meg annyi munka gyűlt össze, hogy ki sem látszik belőle! Meghát élni is kell valamiből, úgyhogy muszáj dolgozniaKépKép

Most már minden nap kint alszik Bettina a babakocsiban a teraszon. Addig Dorinával is kint vagyunk, olyan jó a friss levegőn, végre!!Kép

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Egy abszolút friss kép (kb 5 perces):
Kép

cory
Budapest

Sziasztok kismamik és mamik! Kép

Isten hozta a kicsi emberkéket a nagyvilágban!
Vpetra, Ildi, Gyezsu, Rita Gratulálok!

Rita
Dalma valami gyönyörűség! Kép

Ildi
Nagyon kiváncsi vagyok a szüléstörténetedre! Kép Kép Kép

Vok
Anyóshoz részvét! Kép

Nadine
Ráhúztam apa pizsijét a szopipárnára úgy aludtam! Kép nagyon vicces volt! Kép
Igen babafalván én vagyok valami vers mellett... még nem láttam csak Connie egy babanetes anyucié az oldal és anno kérdezte, hogy felhasználhatja-e a képet.

Zsuzsófi
Szépek a gyerkők. Kép

Mi ma voltunk dokinál és az az örömteli hír, hogy Áron valóban befordult és a fejecskéjével brékel a méhszájamon! Kép
Ez volt az első NST-nk... nem nagyon akart mozogni, de nagy nehezen rábeszéltem, hogy produkáljon valamit.
Uh is volt 3100 gramm fejecske 93 a többire nem emlékszem. ...és egy kicsit a pofiját is láttam az ultrahangon, bár a dokink szerint a kismamiknak nagy a fantáziájuk! Kép
Képzeljétek dokibácsi azt hitte, hogy már van gyerkőcünk mert idézem "olyan tapasztalt kismaminak tűnt!" Kép ...ez jólesett! Kép főleg, hogy leginkább 13 évesnek néznek.

Méhszájat eddig még nekem sose néztek, vagy legalábbis nem közölte a doki, hogy mi a helyzet én meg elfelejtettem kérdezni. Lepényke kicsit meszes de nem vészes.

Végül választottam szülésznőt, de még mindig azon rágódom, hogy biztos, hogy kellett???!!! most már mindegy, de anyagilag így még megterhelőbb ráadásul ápr 3.-9. között nem fog ráérni, doki meg 10.-ére teszi a várható szülést... most már mindegy... remélem nem bánom meg. Kép

Dokibácsi UH közben közli, hogy már nincs sok hátra... mondom igen... sajnálom is hiányozni fog! Kép Nagyon szerettem várandósnak lenni. Azt mondta na ilyet ritkán hall, általában az emberek mindig mást akarnak mint ami van... ha éppen nem babások akkor babát, ha várandósok, akkor jaj lenne már vége, amíg kicsi a baba bárcsak nagyobb lenne.... Meg kellene tanulnunk örülni annak ami a miénk. Kép ...hát igen ezt nekem is gyakorolnom kell! Kép

Képzeljétek olyan jó élményem volt máma... vásároltam az Árkádban.... egy kicsit elméreteztem a mennyiséget ezért le kellett ülnöm pihizni... üldögélek a padon a pocót simogatva erre odajön egy bácsika és megkérdezi, hogy "Félti a fiúcskát?" én meg pislogtam és mondom neki, hogy tényleg fiú... azt mondja "Látom a pocakján! Szép erős baba lesz!" Mondtam igen elég erős már most is... Búcsúzóul még annyit mondott, hogy "Maga gyönyörű így kismamának!"
Egy kicsit el is pityeredtem... Vannak még ilyen emberek is. Milyen sokat számít ha merünk egy-pár kedves szót mondani egy idegennek... bearanyozhatjuk a napját! Kép

Indianyó
Már neked sincs sok hátra! Kép

...még valamit akartam ... de most nem jut eszembe! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Cory
Jó kis csapat! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Rita: szívből gratulálok! Isten hozta Dalma Lucát!Örülök, hogy minden rendben. Épp ma akartam kérdezni a csajokat, hogy írtad egyáltalán, mikorra lett programozva a csaszi?Kép Szép család, csodaszép a kishölgy!

Cory: gyönyörűekKép

Gyöngyi: SajnállakKép Tényleg próbálj aludni, ha a kicsi is elalszik! Minden már várhat!

Babetta: Kb. a 4. hétre ment teljesen le a pocim. Most már szinte az összes bőr is visszahúzódott! De azért jó lesz kicsit tornázni. Jövőhéten kontroll, utána szerintem már simán lehet!
Nagyon ügyes vagy, hogy egyedül csinálsz mindent. Nekem még segítenek a főzésben, arra nem marad időm. Illetve helyette sétálunk újabban!

Annácska: Még dolgozol? Nem semmi...Ügyi vagy!

Era: Sajnos én is passz! De drukkolokKép

Nadine: Szép poci!

Tünde: Szuper,hogy nálatok is kevesebba nyügi. Én már nem is infacolozok. A hétfői nyüginek rájöttem az okára! Szegénykémnek nagyon kicsípte a kaki a popsiját, az fájhatott neki. Kallimáztam és gyakran kenegette+gyakrabban cseréltem pelust, és azóta ismét angyal a fiam (bár tudom, most jön az, hogy lekopogomKép)! Reggelente is nem üvölt a kajáért, hanem elnézelődik a kiságyban és gagyarászik a haveroknakKép Megzabálom!KépMosoly nálunk is van, sőt hangokat is hallat néha hozzáKépKép Tegnap estétől gyakoroljuk,hogy egyedül alszunk el a kiságyban, és ment! ÚGy sajnáltam, mikor még fél óra múlva is a sötétben nézelődött...de meg sem nyikkant, illetve csak a haverokkal "beszélgetett"Kép Már a fürcsit is kedveli!
Kép

Finishelők: drukk!!!Kép

Többiek? Csak nem sétáltok ebben az ocsmány időben? Vagy mindenki pihizik?
Kismamik: Ti merre? Gondolom nehéz már itt ülni!

Puszkó:

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Mamacka: kedves történetKép Örülök, hogy ilyen jól vagytok! Be kell valljam, én is imádtam várandósnak lenni, és hiányzik a nagy pocak, ahogy nézegetem a kismamik pocifotóit!
Persze nem adnám érte ezt az érzést, mikor ölelhetem a gyönyörű fiamatKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?