Marcsi
Gratulálok a sok szép tüszõhöz! Ez aztán nem semmi!
Gondolom már túl vagy az inszemen! Nagyon drukkolok, hogy sikeres legyen!
Pihenj sokat!
Sajnálom, ami a férjed munkahelyén történik, és hogy el kell halasztanotok emiatt a nyaralást.
Rita
Ez nagyon klassz, hogy így beindultak az események.
Reméljük a HSG-re már nem is lesz szükség.
Én egy hónapja szedek clostit (1-10. nap napi 1 szem) Lehet, hogy az adagolás miatt, de szerencsére semmilyen rossz tünetet nem okozott a gyógyi. Egy kicsit fájt a fejem az elsõ 2 napon, de szerintem az a front miatt volt.(akkor jött a hirtelen lehülés sok esõvel)
Lányok!
Pénteken voltam dokinál (17. cn-en)
Annyira boldog voltam, mert a jobb petefészkemben volt egy tüszõ - 16mm-es. Igaz, hogy a 17. napon, de nekem hosszabb ciklusaim vannak (31 napos). Azt mondta, hogy szerinte néhány napon belül megrepedhet.A nyálkahártya 13 mm volt.
Azt is mondta, hogy tekintve, hogy ez még csak az elsõ clostis hónap, ez nagyon jó eredmény és még akármi is lehet.
Bár nem túlzottan reménykedek abban, hogy ebben a hónapban babás lehetek, annak nagyon örülök, hogy hatott a gyógyi. A következõ hónapban is folytatnom kell a szedését, akkor remélem még jobb eredményem lesz.
Lányok! Tüszõrepesztõ szurit ugye nem minden esetben adnak? Gondolom, a tüszõ magától is megrepedhet.
Orsoly! Te kaptál ilyen szurit?
Monka
Elmondtam a dokinak a történetedet és a leveledet is odaadtam neki kinyomtatva. Azt mondta, hogy hallott már az efajta hozzáállásról. A kezelések magas költségei miatt csinálják. Azt mondta, hogy Mo-on kb 20 évvel ezelõtt volt ez a helyzet.
Augusztus másodikán vár Téged. Pont elõtte lesz szabin, szóval ez is rendben. Azt mondta, hogy 1 hónap alatt jól kivizsgál majd és mindenképpen a férjed is menjen el egy vizsgálatra.
A leveledet külön tasakban eltette.
Remélem, Neked is szimpatikus lesz majd.
Cateye
Az LH teszt lelõhelye: Corax Kft. (309-0213)
Piros 40-es busszal lehet menni és a Felsõ határúti megállónál kell leszállni. A cég épülete a Sasad telephelyen van.
Kovácsnét kell keresni, nagyon kedves. Mikor én ott voltam, adott egy terhességi tesztet is ajándékba és sok szerencsét kívánt.
Remélem, hamarosan elhasználhatom már a tesztet.
Moni
Hogy vagy? És a vizsgákkal hogy állsz? Nekem holnapután államvizsga.
Puszi Mindenkinek:
Zsuzsu