A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Anna( Madaran)
A stimu mindig long protokoll volt, ugyan azokkal az injekciókkal: Decapeptyl, Puregon, Merional, Pregnyl. Első két transzfer után utrogestan Oral és Chrinone gél, az utolsónál Utrogestan kúp 3x3 és progeszteron szuri. Nem tudom, ezen múlt-e, és az utolsó után szinte végig feküdtem. Ja ás agykontroll, meg autogén tréning Kép

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Wish:
Nem merek tesztelni, annyira félek, hogy inkább még várok ! Tudom, hogy gyáva nyuszi vagyok, de ez van.

Anna:
Nem érzek olyan nagyon különös dolgokat. A hasam puffadt, ez furcsa. Nem szokott ilyen lenni, de ez lehet a stimu következménye is. Jó az étvágyam, ami a stimuláció alatt katasztrófális volt, alig tudtam enni. Persze mensi előtt is mindig zabálok, de akkor inkább az édességre fáj a fogom. Most viszont a sós dolgok vonzanak nagyon !

Szücsi:
Nagyon köszi, hogy reményt adtál a történeteddel nekünk. Tényleg annyiszor olvastam már, hogy nagyon sokadikra jött össze valakinek de (na, nem neked),gondolom, hogy mindenki nagyon letört ha elsőre nem sikerül. Nekem ez az első. A 31. napon vagyok és nagyon bizakodom, hogy minden jól alakul. Neked hányat ültettek be a sikeres lombik alkalmával?
somerset

Köszi a gyors választ!
szerintem nálunk is ilyen apró változtatásokon múlt, hogy a legutóbbi legalább beindult. Legközelebb még szigorúbban feküdni fogok!!
Fiú lesz vagy lány?
Boldog babavárást!
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok Lányok!

Hú, milyen termékenyek voltatok!!! Csak úgy záporoznak a hozzászólások!!!

Nos, hogy a mai nappal kezdjem: szóval a főnökömtől pont az a viselkedést kaptam, amit vártam. Nem szemét, de szenvetlen.
Szóval délelőtt írásba öntöttem a mondandóm, nevezetesen hogy mi a bajom és mik az ide vonatkozó törvényi előírások, ill. hogy beszéljük meg ma újra, hogy mi legyen a sorsom a távollétemben, immár a tények fényében. Tök kis korrekt levelet írtam. Azért öntöttem írásba, mert gondoltam, ha netán rosszul reagál, legyen már nyoma annak hogy erről szó volt, ne csak úgy "a szó elszáll".
Délután lett mire beszéltünk. Odaadtam neki a levelet, átfutotta, először közölte hogy nem érti, aztán hogy tévedésben vagyok, mert szerinte megegyeztünk, ha akarok akkor szabira menjek. (Ez nem így volt tegnap, ő kötötte az ebet a karóhoz hogy ha beteg vagyok táppénzre menjek ne szabira, tök úgy jött le, mintha igazolást várna hogy na ha tényleg beteg vagyok ,akkor legyek is az.)
Arról hogy egyébként jé mi a szitu, egy rohadt szót sem ejtett, totál szenvetlenül beszélt. Félreértés ne essék, egyáltalán nem számítottam együttérzésre, de hihetetlen, hogy egy szót sem fűzött a dologhoz. Mindenesetre megegyzetünk, hogy ő erről nem beszél mással, akkor vegyek ki szabit és szóljak hogy mikor jövök, mert addig pótol a gyesen lévő elődömmel. Az is az igazsághoz tartozik, hogy a beültetés utáni táppénzt nem említettem, attól tuti falnak ment volna. Azt ráér megtudni. Mondtam hogy ha ezt az utat választom, ugye nem lesz felmondás a vége? Mire közölte, hogy nem, de ha gondolom járjam a törvényes utat, de akkor más is tudomást szerez róla.
Úgyhogy megelőlegeztem neki a bizalmat, ebben a szabis verzióban maradtunk. Remélem nem él vissza azzal amit megtudott.

Hát lányok, így sikerült a nagy vallomás. Baromi szarul éreztem magam, persze minden előzetes szándékom ellenére el is bőgtem magam. Erre ő maximális érzelemmentesen csak annyit fűzött hozzá hogy nem kell ezért sírni, mással is megesik. Gondoltam, mondod te könnyen, otthon az egy hónapos gyereked...
Hát, egy időre leesett a kő a szivemről. Legalább a következő napokig. Következő kör a táppénz bejelentése lesz, de az még odébb van.
Most ezerrel a tüszőcskéimre próbálok figyelni, mert a napokban sajnos nem sok figyelem jutott nekik. Remélem azért nem hagynak cserben és csendben nődögélnek.
Ja, ma megjöttek a progi szurik! Brr!!! Ránézésre is rengeteg! Hát még beadni. Atinak azt mondták, a Kaáliban két ampullát adatnak be egyszerre per nap, így elkerülik a kétszeri szúrást. Ahány ház, annyi szokás. :-)

WISH, látom te is otthon vagy a törvényben, de még a te soraidból sem egészen világos, hogy ti, ti is csak a transzfer UTÁN voltatok táppénzen, nem? Beültetésig szabival vagy máshogy oldottátok meg, jól értem?

ÁGI, megvolt az inszem??? Gondoltam rátok délben!

ROXAL, drága, ez nem az a helyzet, amikor örülni lehet annak, hogy lám, neked lett igazad. Én sem tudom, mit jelent az hogy volt "kezdemény"?

INARI, akkor nem találkozunk holnap, mert mi reggel megyünk.
Ja, azt nem is írtam, hogy az újabb összfehérje és összizé is jó lett! Hát persze, hiszen húst hússal! Brrr!

SZÜCSI, üdv itt és igaza van Wishnek, az első mondattal törődj!!!

ZIZZY, hatalmas gratula! Úgy látszik jót tett neked Wish pozitív dorgálása, mert sokkal!!! pozitívabb hangulatú levelet írtál! Csak így tovább!

TIMI, írtam neked emilkét hogy várom a marketing dumát. De sehol semmi! wsh@hdsnet.hu
Nem kaptál meg engem?

Jézus, teleírtam az oldalt!
Eldugulok, bocsika! (pedig még van mondandóm!)

Kép
szkatácska

Kata !
Nagyon sajnálom, hogy ilyen marha a főnököd ! Pedig fiatal lehet, ha egy éves a kisbabájuk. Egyszerűen nem értem. Ha becsületesen odaálltál elé és elmondtad a problémádat, akkor azért megértőbb lehetett volna. Egyébként miért kell otthon lenned a beültetés előtt? Lehet, hogy írtad, csak elkerülte a figyelmemet.
somerset

Szia Somerset
Nekem mindig hármat ültettek be, a korom miatt. Először féltem tőle, mit csinálok egy hármas ikerrel? Utána már attól is boldog lettem volna, csak sikerüljön.

Madaran,
Kislány lesz, talán Anna lesz a neve.
Amúgy nekem is volt már 2 vetélésem, csak régebben, spontán terhességben. Most is féltem nagyon ettől, ezért inkább túlzásba vittem a pihenést. A transzfer óta táppénzen vagyok, el is lustultam kissé, de legalább nem hiába...
Ha egyszer már beindult, legközelebb még több az esély. Kitartás!

Szkatácska
KösziKép
Neked is sok sikert!

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Zizzy
Várom!Kép
Szkatácska
Ez egy BAROM! Én nem szoktam elmondani a munkahelyen, beteg ácsi, vagy szabi. Előszőr is nem tartozik senkire sem, másodszor is ha nem sikerül akkor nem fog rajtam senki sem csámcsogni, mert úgye megigérni bármit lehet, csak az a kérdés, hogy lehet-e hinni neki, és tartsa-e a szavát. Szerintem nem a főnőködnek kell tudni, hogy mikor van itt az idelye annak, hogy anya legyél, hanem neked. És ha úgy érzed, akkor igenis harcolni kell azért, hogy sikerüljön.És hidd el nekem, hogy mindenki potolható a meló helyen is, hiszen két hetet ki lehet bírni. Nyáron is megy mindenki, hetekre. Akkor nem probléma a helyetesités?! Törvény szerint tényleg nem rughat ki, de ez nem jelenti azt, hogy nem is teszi meg. Ha meg erre képes, valaki akkor az egy szörnyeteg. Szorítok, hogy sikerüljön, és ne keljen vissza menni egy ilyen főnőkhöz.
Madaran
Nekem is van még egy kis idő, és én is annyi idős leszek mint Te!Kép Azért jó lenne jövőre szülni...
33 évesek leszünk. Úgye?!
Wish
Vártam, hogy válaszolsz a Guruddal kapcsolatosan. Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Halihó!

Roxal! Bejött, aminek nem kellett volna, megint hallottad azt a mondatot.Kép Mire értette a kezdeményt? Ne haragudj, hogy nem vártalak meg, de sietnem kellett a vonathoz. Legközelebb többet dumcsizunk,, és vidámabb hangulatban.

Kata! A főnöködnek egy jó nagy seggberúgás hiányzik, nem más, főleg nem gyerek. Még ilyen szarságokon is kell idegesítened magad. Virág kutyus jól van?

Wish! Neked mennyi rengeteg ismerősöd van az iwiw-en? Nem semmi.

Hajni! Mit mondott Vereckei?

Ági, Kiscsillag! Drukkolok nektek is nagyon, pihizzetek sokat.

Inari! Holnap szurkolok, hogy minden rendben legyen, de úgyis úgy lesz.

Gigi! Kitartás, csőstől jön a baj. Ezt hogy a francba kell írni: csőstöl? Kép

Ki az iwiw-es Adrienn? Ne haragudjon, de nem tudtam rájönni.
Timi! Rékát sehogy sem bírom megtalálni. Kép

Csajok mostanában annyit írtok, hogy alig bírom visszaolvasni. Mire elolvasom, kezdhetem előlröl, mert elfelejtem kinek mit akarok írni.

Rólam: Megjártam Dévait ügyesen (vonattal), a szokásosat mondta, írt fel meghozó gyogyibogyót, az kb. 10 nap, és akkor kezdünk. Most nem mondta a fogyózást, szerintem elfelejette. Azt nem is írta senki, hogy felment 8000-re az UH. ára. Meg regisztráltatni kell a recepteket már, mert utánanéznek.
Itthon is megnézettem a csomómat, vagyis csak ma megmutattam, holnap megyek UH.-ra. A doki szerint nem komoly, valami bőr alatti cucc lehet, de azért biztos, ami biztos.
Nem tudja valaki az intézet 4 betűs kódját? Utazásit próbálok intézni, de ez kellene hozzá.
vanda978

Anna!

Ezeket a cuccokat nem lehet DM-ben kapni, ezek termeszetes vitaminok, A vitamin, E vitamin, maca noveny stb, ami jo a hormonokra meg a beagyazodashoz, meg a nyalkahartyara, meg a tuszoserkentesre!
De segitek neked beszerezni, ha szeretned, irj egy mailt, megbeszeljuk!

dodo32@freemail.hu

dodo

KépKép
Kép
dodo32

KagylóKép
Bocsánat igazad, van tényleg nem válaszoltam, pedig akartam Kép.
Szóval szerintem sokat tud segíteni egy lélekbúvár, mert olyan kérdéseket tud feltenni, amiket magadnak nem tennél fel soha és ezzel olyan dolgokra is rávilágít, amit magadtól nem fogalmaznál meg, mert vagy nem tudod magadtól megfogalmazni, vagy nem akarod. Nem minidg esnek jól ezek a beszélgetések, mert néha szar dolgokkal szembesül az ember, de pont az viszi előre a késöbbieket, hogy ezek a szar dolgok a felszínre jönnek és tudatosulnak, ezáltal késöbb jobban tudod kezelni őket.
Az a fontos, hogy olyanhoz menjél, akiben megbízol, mert őszintének kell lenni, különben nem fog tudni segíteni.
Az árakat gondolom változóak, akiket én tudok, azok 5000-10.000 Ft-g vannak általában. Szerintem vegyél egy nagy levegőt és jelentkezz be egyhez, akit az ismerősök leírása alapján szimpatikusnak találsz. Itt a topikon Ági guru nénihez jártak a legtöbben, de a kaális topikban is megfordult már több név, és biztos a személyes ismerőseid is tudnak ajánlani.
Nyugodtan kérdezz, ha valamire még kiváncsi vagy. Igyekszem nem elfelejteni a válaszadást Kép

VandaKép
Az ismerőseim fele munkatársam vagy az volt (nagy a cég), a maradék meg főleg ügyfelek (sok ügyfelünk van) és barátok meg család (az se kicsi Kép).
Adriennn= Seszi
Duddu=M e d v e c z k i E. Réka

Ági28Kép
Szerintem mi lehet, hogy találkoztunk az MKB-ban, mert nagyon ismerős a neved. Vagy másfél évig ott dolgoztam tanácsadóként a lombikok elött. Főleg az EUA környékén.

HajniKép
Hírek?????

KataKép
Sajnálom, hogy ilyen a főnököd, én nagyon drukkoltam, hogy normális legyen. Kép
Én csak a punkciótól voltam táppénzen, de nálam extra rendesek a cégnél. Tényleg egy rossz szavam sem lehet rájuk, annyira támogatnak mindenben. Ha viszek igazolást, hogy Dévainál voltam, akkor arra az időre elengednek és támogatnak abban is, hogy olyan projekteken dolgozzak, ami nem akadályozza a lombikot. Ez tányleg nagy áldozat a cég részéről, mert az én poziciómban már nagy projekteket kénne vinnem és ügyfélkapcsolatokat építeni, én meg kis feladatokat csinálgatok most és főleg belső munkákat, ami nem nagyon hoz profitot. De mindig is humánus volt a cég és most extrán hálás vagyok nekik. Iszonyatosan rendesek. Bár az is igaz, hogy én vagyok az első lombikos, aki ennyit szenved, a többieknek szépen sikerült az első, vagy max a második, oszt otthon maradtak. Én folyton jövök ezzel a most dolgozom egy kicsit, most nem dologgal. De tényleg annyira rendes mindenki odabenn velem.
Megjegyzem a táppénz mellett szól az is, hogy én nem vagyok transzfer után olyan fitt (masszív hasfájás) és lelkileg sem vagyok 100%-ban munkaképes. Valahogy máshol jár az agyam Kép
Ja! és ne tartsd magadban a mondandódat. Látod én sem teszem Kép Bár így Inuyasha nézés közben lasabban gépelek Kép

wish

Kata!

F@sz és kész!! Szerintem jól tetted, hogy elmondtad. Én nem is tudom, hogy tudnám végigcsinálni, ha nem tudnának róla, mondjuk nálam a távolság miatt nincs olyan, hogy később megyek, vagy az Uh napján nem megyek vagy ott vagyok egész nap. Egyszer próbáltam 16.00-ra menni Dévaihoz, ahhoz 13.00-kor Kkfházán kellett volna lennem, de sokeresen lekéstem a vonatot.
Különben nekem aszongya mindig a főnököm, hogy ő úgy áll hozzám, montha terhes lennék már... Már több mint 1 éve ez a hozzáállása... Csak bejönne már!Kép

Zizzy!
Csibike a férjem, az esetek többségében Paptibiként fut erre felé...
lkt

Sziasztok csajok!! Ma nem dolgozom!! Na szóval tegnap reggel 8-ra odamentünk apával, vagyis 8 előtt és 8 után nem sokkal mentünk is haza. Apa mondta, hogy reméli jó lesz az anyag. Külön megkért, hogy kérdezzek rá mindenképpen. Aztán hátomnegyed 12-re odamentünk, mondták, hogy már megvan az anyag. Szóval vártunk. Szép lassan két óra lett, már mindenki elment, aki utánnam jött, én egyre idegesebb lettem, aztán fél 3 körül bekerűltem. Dévai ppapa avval fogadott, hogy dícsérjem meg apát, mert 15 gyerkőcre való kiválló anyagot adott. Aztán gyorsan meg is volt a beavatkozás. Hát kicsit kellemetlen volt. De nem vészes. Hazafelé még feszült a hasam, meg este is. De ma már jó.

Szkatácska gondoltam ám rád tegnap, hogy minden rendben legyen a főnőkkel.

Kiscsillag!! Igen akkor kb együtt tesztelünk!! Kép Reméljük! Kép

Wish! Helyileg hol dolgoztál??

Ági28

Lányok, Kép
Most csak gyors bekukk. Képzeljétek, párom jelentkezett tegnap a betegfelvételen, és közölték: valamit elnéztek a dátummal, mert mostanra nincs ágy, menjen haza, majd 1 hónap múlva megműtik. Kicsit felszökött a pumpánk, de szerencsére párocskám ügyes volt, lélekjelenléte is megmaradt, meg Rozika is segített, így holnap fekszik be és pénteken csinálják a műtétet. Ez sok szempontból sokkal rosszabb, de azért mégsem egy hónap!!!

Roxalkám!
Sajnálom, hogy nem jó híreket kaptál!

Kata!
Sajnos az én főnökNÕm sem egy olyan jelenség, akit beavatnék a dologba, így maximálisan megértelek. Szörnyen bunkó volt veled. Én attól is szoktam félni, hogy ezek az ideig-óráig megoldások egyszer csak visszaütnek, sajnos az én főnöknőm nagyon tudja keverni a sz*rt, és mindent a megfelelő időben a maga malmára hajtani. Először tök megértőnek tetteti magát, aztán az első kínálkozó alkalommal hátbatámad. Úgyhogy én is csak akkor mondom majd el, ha semmi más választásom nem marad.

Sok puszi:
Seszi
seszi

Sziasztok Lányok !

Ma pozitív lett a tesztem !!!!!
somerset

Somerset Kép
SZÍVBÕL GARTULÁLOK!!!!! KépKépKép Hányadik napont csináltad a tesztet??? Mész vérvételre is???

Ági Kép
Igen együtt izgulhatunk!!! KépKép Nekem nem feszült a hasam, inkább görcsölgetett utána egy kicsit, de nem volt vészes. Na, megyek vissza pihenni. Te dolgozol már???

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag:
Ez a 32. napom. Nekem általában 28 napra jön meg. Hétfőn megyek a dokihoz UH-ra, nem tudom, mikor lesz vérvétel. Reméljük még hétfőn is meglesz(nek) a babácskák és jó helyen is van(nak).
somerset

Sziasztok!

Seszi,
Sajnálom, hogy ma nem, no de majd pénteken.Kép
Szivatás a köbönKép
Párom még mindig szívesen várja a hívást, vagy emilt.Kép

Sok drukk!!!
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Somerset! Ez nagyszerű!!! Akkor most már 9 hónapig ne is várd, úgysem fog megjönni Kép Kép Kép
Végre megmutattad, hogy az első lombik is lehet sikeres! Hú, de mennyi erőt adtál! :o))))
zizzy

SesziKép
Basszus. Akkor a koncertre is elmehettetek volna... De Vitya nagyon ügyes voltKép És Rozika isKép

SommersetKép
GratulálokKép

wish

Wish:
Köszi a gratulációt !
Zizzy:
Remélem most már tényleg nem jön meg. El sem tudom még hinni, olyan hihetetlen az egész! Annyi egy csíkos teszt után egy duplacsíkos !
somerset

Kata, Vanda, Anna!
Nem tudom, mi a kezdemény, megmutatta az uh-n, hogy van ott valami folt, aztán azt mondta, hogy ha negatív a teszt, akkor hagyjam abba a gyógyszert. De nem fejtette ki bővebben, én meg nem kérdeztem.

Somerset!
Gratulálok!

Seszi!
Ügyesek voltatok, ez hihetetlen, hogy van ilyen.

Eszter
Kép
roxal

Kata Kép
Hát végülis nem csalódtál, ha ilyennek vártad a főnök reakcióját. Nem könnyű. Remélem, nem kell sokat hadakoznod majd vele, mert a kismama állapot mindent megold! Kép

Somerset Kép
Gratula! KépKép Drukk, hogy mindenki jó helyen legyen!!!

Réka Kép
Nincs véletlenül egy Medveczki nevű fül-orr-gégész doki rokonod? Csak mert pont ma megyek hozzá és akkor elújságolhatnám neki, hogy én ismerem ám a Rékát! Kép

Seszi Kép
Hát nektek sem könnyítik meg az életeteket! Drukk!!! Kép

Tegnap este Vereczkey doktorral sikerült megbeszélni mindent. Még pogácsát is kaptunk. Kép
Vicces volt, mert ahogy beléptünk a tök idegen helyre, egyből úgy fogadtak, hogy "Jó estét,... Hajni?" meg ott várt a vaskos kartonom a pulton, átvitték a Nyírőből, így semmi papírmunka nem várt már ránk, aminek nagyon örültünk. Abszolút támogatta a lapart, de mivel nem vagyok akkora nagy kihívás műtétileg, valószínű Kabdebo dr nem is kell hozzá, de azt a konzultáción még eldönthetjük. Április 3-án lesz a nagy találkozás. Meg lesz egy sor genetikai és immunológiai teszt is. Mert gyanús, hogy ott a bibi, mert szerinte 5 alkalomból minimum 2 alkalommal legalább biokém terhességet kellett volna produkálni. Hát ebbe egyelőre bele sem akarunk gondolni, mert onnan aztán nincs tovább, de legalább más szemszögből is "rá van nézve a dologra". Kép
hajnesz

Kiscsillag!! Nem ma én sem dolgozom, de holnap már igen. Nekem is inkább olyan kicsi mensis görcseim voltak, ma is picikét fáj a hasam. De csak ha nagyon odakoncentrálok!! Nemsokára megyek is aludni picikét.

Ági28

ÁgiKép
Fizikailag voltam sok felé. A Hercegprímásban sokat, aztán utánna főleg a Tüköryben és vagy egy hónapig egyszer a székházban is. De elég sokat jártunk interjúzni minden szervezeti egységgel.
Dolgozni meg az IT üzemeltetéssel és a bankbiztonsággal dolgoztam sokat.

HajniKép
Ez jó, haladtok legalább. Genetikán ti már voltatok az istenhegyi klinikán, nem? A nyírőben csinálnak immunológiát is?
Ez a minimum két biológiai terhesség most engem is megriasztott. Bár nekünk csak négy próba volt.
Áááááááááááááááááá, nem akarok ezen parázni KépKép

wish

WishKép
Hát igen, ha belegondolunk, elég riasztó, de ha lehet választani, akkor még mindig ezt választanám, mint hogy sorozatosan biokémiai terhességeket produkálni, nem? Az azért nagyon durva dolog és minden elismerésem azoknak, akik túlélték. Akkor inkább soha ne lássak zebrás tesztet. Ne parázz ilyeneken, természetesen a véletlennek is k*rva nagy szerepe van ebben.
Genetikánk volt az Istenhegyin, de az csak egy a sok közül, amit meg kéne nézni. Nyírőben, Schöpfiben meg minden van (andrológia, immun, genetika, aids, torch, stb, stb.), Nyírőben ha 3 napon belül kéred az eredményt, fizetős, ha ráérsz, állami ingyér' és persze várni kell rá. Kép
hajnesz

Hajnesz!
Ez aranyos! Kép Nincs nagyon Magyarországon Medvecki nevű rokonunk, mert ez a férjem neve és az egész család vajdasági. Csak Anyukája él itt és őt hogy hívják? Medvecki Ilona Kép Kép

Sommerset!
Gratulálok!

Erika!
Mi volt Dévainál? Gondoltam Rád délelőtt..

Húúú, most futnom kell le a kozmetikushoz. Még jelentkezem.
réka
Vendég

HajniKép
Igen ezzel én is így vagyok. Akkor szeretnék csak csíkos tesztet látni, ha abból aztán egészséges gyerek születik. Kép
Az immunológián én is gondolkozom, de oda kell beutaló, ha jól tudom. Majd megkérdezem Dévait, mit szól hozzá.

wish

Wish! Én a Lőportál utcában voltam, most meg egy sarokkal arréb a Kassák Lajosban. A nemzetközi fizetéseknél dolgozom a devizalevelezésen az ellenőrsésen. A főnőköm van most sokat a Tüköry-ben a Globus projektnél tesztel állandóan.

Pont most aludtam egy nagyot, olyan jólesett!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Ági28

Wish
Köszönöm. Még egy kérdésem lenne. Mikor fogod tudni, hogy nem kell többet menned? Mikor vagy készen lelkileg?
Már bejelentkezdtem egy helyre, majd jövő hónapban kell mennem, persze ha oda érek időre, ha nem akkor majd kapok másik idő pontot.
Még azt sem tudom, hogyan kell hozzá kezdeni....
Somerset
GRATULÁLOK!!!!

kagyló

KagylóKép
Szeritntem az érzi az ember és főleg a pszihológus is, hogy mikor vagy készen Kép
Figyu, ez fontos, intézd úgy hogy odaérjél Kép
És nem is kell tudnod, hogy kell hozzákezdeni, majd a psziho kérdez, te meg szépen válaszolsz rá.
Megkérdezhetem, hogy hova/kihez mész?

ÁgiKép
Ott is (Lőportár) voltunk néha interjúzni Kép. De akkor valószínűleg nem találkoztunk személyesen.

wish

Sziasztok!

Somerset, ez ám a jó hír! Hú, nagyon boldog lehetsz most!!!
Gratulálok!

Kagyló, Wish, a pszichiáterhez én annyit szólnék hozzá, hogy Wishnek igaza van, ha jó a doki, meg fogsz nyílni és azt meg főleg érezni fogod, meddig járj hozzá. Az én dokinénim anno (más gondokkal kerültem hozzá) minél előbb az utamra eresztett, gondolom azért is, hogy az ember mielőbb a saját lábán is megtalálja az útját.

Erika, gyere már és mondd el, mi volt Dévainál! Remélem megörvendeztetett azzal, hogy a babád szépen növöget!

Ági, ennyire "koraterhességben" nem lehetsz még álmos!!! hihi! majd pár hét múlva, meglátod!

Hajnesz, örülök hogy újra "úton" vagytok. Remélem minden eredményetek rendben lesz.

Seszi, hú, engem biztos megütött volna a guta, ha rákészülök aztán közlik hogy bocsika, nem most... még jó hogy a párod ügyesen menedzselte magát!

Wish, ma a Dévainál kérdezősködtünk a nővérkétől, hogy akkor most hogy is van ez a táppénz mégegyszer. Szóval végül kibökte, hogy tk. el lehet menni mondjuk bokaficammal akár most is táppénzre, csak Dévai azért nem szereti, mert volt már olyanból gondjuk, hogy mondjuk tüdőgyuszival volt vki tp-en és az ugye nagyon kilógott. Na, mindenesetre a mh-en már nem kavarok tovább, ezen a héten biztos szabin maradok, de lehet hogy már hétfőtől felvetetem magam állományba. Vagy transzfer után.

Ma egyébként voltunk uh-n és vérvételen. Dévainál kicsit kevesebben voltak mint előző napokon, ettől nagyon jó kedve volt. Persze most sem ért rá csevegni, de legalább jobb kedvű volt. Tüszik nőttek, úgyhogy pénteken punkció!!! Juj! Nevetgéltünk, úgyhogy el is felejtettem kérdezni hány darab van, de hát biztos lesznek egy páran. Remélem legalábbis. Megint továbbtenyésztést kértünk, már ha lesznek elegen.
Egyébként ma is eszembe jutott, hogy genyó a főnököm, amiért szabira vagy távollétre kényszerített, végül is még holnap, vagy akár hétfőn, kedden is dolgozhatnék. De le van .arva. Itthon nyugisabb, terhesen meg úgysem kellenek a szabadnapjaim, nem igaz?

Puszilok mindenkit!
Kata

Kép
szkatácska

SomersetKép
Gratula a kétcsíkoshoz!
Vigyázz nagyon magatokra!

SesziKép
Már megint Rozika? kincs ez a nő!!
A párod is ügyes volt! Drukkolok neki péntekre!

Rólunk:
Még mindig semmi Kép!
Méhszáj totál zárt és maradhatok továbbra is itthon. Most abba kell hagynom a magnézium szedését, talán így megindulnak a dolgok!

Jövő kedden megyünk NST-re és akkor már a szülést vezető dokival fogok beszélni, mert az én Mágusom túl ritkán van a városban ahhoz, hogy szülést is vállaljon.
A babócák 2300 gr-osak és mindketten befordultak és ha így marad, akkor hüvelyi úton is meg lehet szülni őket.
Ez legalább jó hír!

Stella

Kép
stella9

Stella! Na látod, lehet, hogy "rendesen" fogsz tudni szülni, úgyis ezt szeretted volna. Nemsoká kibújnak a lurkók hidd el. Már nagyon nehezen bírod?

Inari?????????????????????????????????????

Seszi! De jó, hogy így megtudta a párod oldani, tényleg gáz lett volna várni egy hónapot. Meg amúgy is mi az, hogy nincs hely? Ne járassák veletek a bolondját ám! Kép Tsók a drága Rozikának is. Remélhetőleg minden jó lesz pénteken.

Somerset! De jó! Mindig szuper hallani zebrás tesztről, gratulálok. Tényleg erőt tud adni, az ilyen sikeres első próbálkozás.

Wish, Hajni! Olyan dolgokat írogattok, azt sem tudom eszik-e vagy isszák. Mi az a biokémiai terhesség?

Csomóügyileg le vagyok UH.-zva, 3 hónap múlva kell menni megint ellenőrizni, vagy ha nő. Dévainak tényleg jó volt ma a kedve kivételesen, hívtam, és normálisan beszélt velem. Kép
Ma kiderűlt, hogy egy ismerősös barátosnős félémnek ikerei lesznek (3 hónapos, mifelénk ilyenkor derűl ki) és annyira irigy vagyok, hogy szinte fáj. Szerintem én hülye vagyok, ez már nem normális... Kép
vanda978

Wish
Nekem Orsi ajánlott egyet.Neki egy ismerőse járt hozzá.Pszihiáter Dr. Frigyes Juli.Már beszéltem vele, nagyon kedves volt. És mivel 15:30-ig tudna fogadni, nem biztos, hogy addig végzek a meló helyemen. Ha netán nem tudok menni, mert nem érnék oda, akkor egy másik napra tennénk.De biztos, hogy fogok menni hozzá,valahogyan megoldom.Jó lenne mire eljön a lombikom idelye készen lenni. De előtte még Dévaihoz is fogok menni.Azért ettől is parázok egy kicsit.
Te hogy hallatsz a Guru néninél?

kagyló

Stella9
Úgy emlékszem, hogy neked nem sokára itt az idő.Kép Csodálatos érzés lehet már itt tartani. Pihenjél sokat, és remélem nem felejted el majd a manókról a képeket, ha már kint lesznek.
Szkatácska
Akkor én gondolni fogok rád pénteken, hogy szépen osztodjanak majd.Kép

kagyló

Szkatácska!! Jól van na én állandóan tudok aludni!! Én ilyen kis maci vagyok!! Pénteken szorítok nagyon.

Lányok az normális, hogy fáj a hasam??

Ági28

Somerset! Kép
KépKépKép GRATULÁÁÁÁLOOOOK!!!! Szorítok, hogy UH-n is minden rendben legyen.

Wish, Dudu! Kép
Hát, örülök, hogy a jegyeket nem tudtam elpasszolni senkinek, mert azért annyira nem volt jó a koncert. Végül mi mentünk el, nem ártott egy kis kikapcs, de megbeszéltük, hogy 1x jó volt, de többször nem megyünk! Kép

Hajni! Kép
Pogácsát?? Ezt most szó szerint értsem?
Tök jó, hogy haladtok! Kép

Drága Viki! Kép
Jaj, nagyon köszi! Reggel elég ramatyul volt szegény párom, nem győztem lelket verni belé. Míg munkába nem indultam, végig győzködtem, hogy hívja fel a férjedet, de csórikám annyira bal lábbal kelt... semmihez nem volt kedve. Aztán napközben beszéltünk sokszor, és egyszercsak megtáltosodott: egy csomó mindent csinált itthon Kép, dolgozgatott is egy kicsit, most meg költözteti a nagynénjét. Szóval lefoglalta magát rendesen, így lehet, hogy nem lesz szüksége a telefonos segítségre Kép. Remélem kitart péntekig a jó kedve, ha nem, én tovább győzködöm, hogy legalább holnap a kórházból hívja fel az uradat. Nem zavarná egyébként munka közben?

Stellus! Kép
De jó hírekkel jössz! Annyira drukkoltam, hogy Botond is beforduljon. Ugye jól emlékszem, hogy ő nem volt jó irányban? Arra viszont nem is számítottam, hogy haza mehetsz. Kép Sebaj, majd hirtelen megindul otthon a szülés, és nem kell bent feküdnöd egyáltalán! Tesómnak a vérnyomása miatt kellett bent feküdnie 1 hetet a szülés előtt, minden nap megvizsgálták. A méhlepény gyorsan meszesedett, de folyamatosan zárt volt a méhszáj, még szülés előtt kb. 6 órával is szinte teljesen zárt volt! Szóval ne aggódj, ez nagyon jól alakulhat! Kép

Puszi:
Seszi
seszi

Ági!
Nekem csak az inszem utáni napon fájt egy rövid ideig olyan görcsszerűen, úgyhogy assz'em a tüszőrepit éreztem. De úgy tudom, hogy a görcsölgetés is normális.
Tényleg, neked nem mondta Dévai a Schwarzenegger-es dumát? Kép Kép Kép

MadarAnna!
Hát persze, hogy évfolyamtársak lesznek! Olyan pozitív csajszi vagy és reményt is kaptatok most, hogy biztos sikerül!! Kép

Kata!
Főnököd egy k.cs.g, de ez már nem újdonság.
Jobb is, hogy otthon vagy és a tüszőcskékre koncentrálsz! Pénteken szorítok Értetek nagyon-nagyon! Kár, hogy máshová megyek akkor dokihoz, mert szívesen meglátogatnálak.. Kép

Vanda!
Közben látom megtaláltál iwiw-en. Kép
Szerintem tök normális, hogy irigykedsz, ösztönös reakció, nincs mit tenni. Örülök, hogy újra kezditek! Remélem, sikerül ügyesen megoldanod szabival!! Kép

Wish!
El is felejtettem megköszönni a táblát! Ugye nem utálsz, hogy mindig kérem??!? Kép Kép Ugye nem??!?
Tényleg tök szerencsés vagy a m.helyeddel...

Seszi!
Rozika szerintem sokat csuklott a napokban! De megérdemli, hogy emlegessük, igaz?
Vityának küldök egy buksimit és garantáltan jobb lábbal mászik ki holnap az ágyból!! Majd gyere a hírekkel!
Sajnálom a koncertet, pedig azt hittem, fergeteg-kikapcsolódós lesz. Nem baj, majd a szalonnasütőskirándulós... Kép Kép

Somerset!
Azt hiszem, te kérdezted: az Ikrek Könyve II-t vettem meg. Úgy tűnik, jó választás volt.

Roxal!
Te is rám találtál iwiw-en.. Kép Úgy örültem! Kép
Nagyon nem fexik a munka? Vagy azért bírod?

Hajnesz!
Mi volt a fülész-orrásznál? Kép
A lapar lesz ápr. 3-án? Mert akkor nem is kell oly sokat várni.. Kép

Kagyló!
Majd azt tudja a Te gurunénid, hogy hogy kezdj hozzá, neked csak menni kell és akarni!
Kívánom, hogy segítsen hamar! Kép

Stella!
Hűűű, pedig biztos voltam abban, hogy bennt tartanak. Viszont az nagyon jó, hogy befordultak. Annyit gondoltam Rád, hogy de jó lenne, ha természetesen szülhetnél.... és mostmár elég valószínű, hogy így lesz.. Kép Kép
Vendég

Duddu
Hidd el én is annyira szeretném ha segítene. Ezért is döntöttem el, hogy megyek. Kép

kagyló

Erika!
Aggódom Értetek!! Remélem, minden OK! Kép

Kagyló!
Hát akkor segíteni is fog! Kép
Vendég

Kép

wish

Kép

wish

Jó reggelt lányok,

Réka,
nem kell ám izgulniKép Minden rendben van, csak este nem volt nálunk hálózat igy nem tudtam jönni, egyébként meg délután voltunk és csak 6 után jöttünk meg.

Szóval, a baba 20.5 mm (ülőmagasság), megdicsért Dévai, hogy nagyon szépen fejlődik, meg tele vagyok sárgatesttel, ami jó, mert a szervezetem erősen támogatja a terhességetKép A kis okos!Kép A vérőmleny még nem szivódott fel teljesen, de javult, ugyhogy maradok itthon és pihizek.
Délutánra azért Dévain már elég fáradt volt, gondolom reggel még frissebb. Meg ilyenkor tényleg főként kismamák vannak és egy vizsgálat 20 perc min., szóval hiába nem voltak sokan a váróban, jó sokáig tartott.
kisirtam, hogy két hét múlva mehessek, édes volt mert rögtön beleegyezett, pedig csak 3 hét múlva a genetikai UH-n akart látni.Kép

Melba,
neked mennyi idő alatt szivódott fel a hematómád? De jó neked, már túl vagy a 12. héten.Kép

Sommerset,
Ez aztán a jó hir!!!!KépKépKép Mikor kell visszamenned Dévaihoz, 27-én? ++++++++++++

Seszi,
párod nagyon ügyes volt, hát egy hónap várakozás lelkileg durva lett volna neki, de jól megoldottaKép

Ági,
Inszem után én is sokat görcsöltem, nekem 4-5 napig is elhúzódott néha, és inkább erősek voltak. Ennek ellenére látod most babát várunkKép

Kata,
a főnököd egy seggfej. Vigasztaljon, hogy habár te lombikozol és küzdesz itt a babádért, mégis csak ő az igazán sajnálatra méltó. Ha igy bánik a gyerekével, meg embertársaival, nem hiszem, hogy sokan fognak ugrani segiteni, ha neki lesz valami baja. Melleted meg ott áll Ati meg a barátaid és a gyerekeidtől rengeteg szeretetet kapsz majd vissza, mig ő egyedül marad öreg korára. Fó, jól "megaszmonttam".
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
inari

Sziasztok Lányok !
Mindenkinek köszönöm a gratulációt, Wish-nek külön köszi, hogy betett a táblázatba.
Kémiai terhesség? Ilyen is van ! Akkor még én sem bízhatom el magam, ugye?
somerset

Sziasztok Csajosok!

Seszi,
Nem zavarja!!! Munka közben is nyugodtan hívja fel, ne legyen szégyenlős, mert ugyanazon megy keresztül Õ is mint az én oldalbordám!
Már 26-szor mondta, hogy még mindig nem telefonált!
Nagyon szorítunk a spermákoknak!KépKépKépKép

Hali
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Igen nekem is előadta a Schwarzenegger dumát, de én megkértem, hogy cseréljünk!! Kép

Lányok akkor megnyugodtam, bár ma már nem annyira feltünően fáj a hasam.
Inari tök jó, hogy így fejlődsz.

Ági28

Sziasztok!
Hú, de sokat írtatok, míg nem jöttem!
Először is (én még itt tartok, bocs):

Roxal, igazán nagyon sajnálom, pedig nagyon szorítottam a meglepiért! De kitartás, a nyár meghozza sokatoknak az örömet, biztos vagyok benne és nagyon szorítok értetek!

Somerset, nagy GRATULA!!! Én az ultrahangig kb. milliószor néztem meg a (3) tesztemet, nem akartam elhinni, hogy kétcsíkosak. Ennél már csak az lesz klasszabb érzés, amikor látni is fogod ő(ke)t a monitoron, milyen szépen is fejlődnek.

Inari, nagyon örülök, hogy minden ok, bár nem gondoltam, hogy komoly baj lehet, tudod, mi is végigmentünk ezen. Azért sokat gondoltam Rád tegnap délután. És már mozgolódott is? Jó érzés volt, mi, a szívecskéjét látni? :-) Nagyon szépen növekedtek, mi egy kicsit lassabbak vagyunk. 10+3-kor voltunk 3 cm-esek. No de ez nem lóverseny. Magához képest a mienk is óriási lett. De jól belehúzott a pocaklakótok! :-) Tuti nem lesz már semmi baj, ne aggódj - bár ez úgyis lehetetlen. Legalábbis ha magamból indulok ki.
Nekem kb. 3 hét alatt szívódott fel a hematóma, abban a határban még Ti is benne vagytok. Pihenj sokat, én a kezdetektől itthon vagyok.
Persze, nagyon örülök, hogy túl vagyok a 12. héten, de már iszonyú rég láttuk a picurt, így már kellően aggódom. És még 29-ig ki kell bírnom valahogy. Már azon gondolkoztam, hogy gyorsan megnézem egy 3D-s ultrahangon.
Nagyon rossz az emésztésem, rengeteget kínlódom a hasammal (főleg éjszaka) és így persze még jobban aggódom a picurért. De mindig próbálom nyugtatni magam, hogy mitől lenne egyébként rossz az emésztésem? De ez nem túl meggyőző érv számomra.
Okosan tetted, hogy meggyőzted a Dévait a két hét múlvanról, buta voltam, hgy én nem tettem. A két hét könnyebben elviselhető. Csak nagyon megörültem, hogy a kéthetenként után, már csak 3hetente óhajt látni, mert ez akkor azt jelentette számomra, hogy úgy gondolja, már nem lehet semmi baj. Meg hát az ultrahang után nem voltam beszámítható állapotban, a fellegekben jártam. :-)
Ja, és ha fél 2 - 2 körül mész a Dévaihoz, ált. (vannak kivételek azért) sokkal kevesebben vannak és a doki is még sokkal energikusabb.

Duddu, hogy van a farokcsont görcsöd? Újabban nekem is minden este csinálja, megőrülök tőle. Pedig szedem a magnéziumot. Gondolok Rátok is holnap erősen, már mindkettő nagyban lubickolni fog a magzatvízben! :-)
A Schwarzenegger-es dumát én is mindig megkaptam a dokitól. :-)

Seszi, Nektek is nagy drukk péntekre, nem semmi, amin már keresztülmentetek, de most minden jóra fordult!

Kata, ne foglalkozz a főnököddel, jó ideig nem lesz vele gondod! Hiszen babázni fogsz, egészen tuti. Ha ennyien szorítunk, csak jó vége lehet.
Egyetértek Erikával, az ilyen ember igazán nagyon sajnálatra méltó. Nagyon rossz lehet neki, hogy semmi érzelemmel nem rendelkezik. Mit ér neki, hogy babája van? Semmit. Ilyenkor csak szegény gyereket sajnálom, de nagyon. Mennyivel érzelemdúsabb lesz a Ti babátok (vagay babáitok) és mennyivel több szeretet lesz benne! Csak erre gondolj, a főnököd le van ejtve.

Ági, a görcsök csak a tüszőrepit jelzik, beszéltem róla még annak idején a Dévaival. Szóval "örülj" neki, jót jelent!

Stella, nem semmi, hogy a fiúk időben érkeznek! Nagyon gratulálok, igazán nagy dolog ikreket végig kihordani! És a súlyuk is már remek. Igazán rendes tőlük, hogy befordultak, így teljesítik anyuci kívánságát. Ilyen rendes fiúkat! :-)

Vanda, szerintem ez az irigység-érzés teljesen normális. Szerintem mindannyiunkban volt már ilyen. Legalábbis nálam volt. Szemétség a sorstól, hogy sokunknak sokat kell küzdeni a babáért, másnak meg az ölébe pottyan és nem tudja értékelni. De gondolj arra, hogy Te így még többet tudsz majd adni a babátoknak! És ne szégyelld, ha így érzel!

Wish, nagyon köszi a táblázatot!!!

Bocs, akit kihagytam, igyekszem követni az eseményeket és megismerni mindenkit. Nagyon szorítok mindenkinek, hogy mielőbb a sárga sávba kerüljön! :-)

Sziasztok! Melinda

KépKép
melba

Köszi lányok, akkor tényleg nyugodt vagyok a görcsöket illetően. Kép

Ági28

Sziasztok!
Tegnap mi is voltunk Dévainál. Papírok nagy részét sikerült beszerezni,és így jelentem hivatalosan is felkerültünk a lombik programba.
Akár a következő ciklusban kezdhetünk Kép
Nagyon kedves volt a doktor úr, de nem mondott el semmit a következő lépésekről, csak azt hogy az 1. vérzésnapon hívjam fel és indulunk.
de mivel??? nem beszéltük meg a gyógyszereket és a menetét sem.
Kérlek, írjátok meg Nekem hogy most mi várható? Már a stimu következik? szurik, Uh-k stb leszívás beültetés BABA? Kép Kép
Megpróbáltam korábbi levelezéseket olvasni, és ott írtatok olyanokat, hogy fogigátlót, orrsprayt használtak a lányok a stimu előtt.

Wish Drága, kérlek szépen engem is rakjál be a táblicskuba!
(Zizzy, Bp, 30év, Dévai, 1.lombik április (ICSI, katonák nem mozognak)
Remélem szerencsét hoz!!!!!!!!

Kata, milyen munkád van? Csak a főnök gáz, vagy a stressz is sok? Ülsz vagy rohangálsz, esetleg autózol sokat?

Stella, ez nagyszerű hír! Ügyesek ezek a babócák, hallgatnak az anyucijukra Kép
zizzy

StellaKép
Ügyesek a fiúk, hogy elhelyezkedtek Kép
Gondolom már nehéz lehet egyben, de azért én örülök, hogy ilyan sokáig kihordod őket, azért ez mégiscsak jobb annál, mintha koraszülöttek lettek volna. Csak azért téged sajnállak, emlékszem Enigma is már nagyon nyűgös volt, már sehogy sem volt kényelmes neki. Azért az mindenképpen jó, hogy otthon lehetsz nyűgös Kép
De a fő az egészség és ha mindenki alapvetően jól van, akkor jó ez ígyKép Szerintem.

KagylóKép
A 15.30 az tényleg korán van Kép. Ez a rossz, hogy mindenki más is (orvosok, hivatalok stb) olyankor dolgozik, mint mi, és tiszta gáz, ha az embernek el kell intéznie valamit.
De remélem sikerül elkéredzkedned és el tudsz menni.

KataKép
A főnököddel ne törődj. Mire visszamennél dolgozni, úgy 5-6 év múlva Kép lehet, hogy kőszívelégtelenség miatt már nem is fog élni és egy hiper-szuper jó fej új főnök vár. Ha meg nem, akkor keresel egy jobb munkahelyet. Vagy Apa eltart, te meg kutyát és gyerekeket nevelsz Kép

InariKép
Örülök, hogy minden rendben. Ez most már szerintem így is maradKép Pihengessél sokat!
Esetleg munkaképpen fotózhatsz virágokat a kertben és küldhetsz nekünk egy kis tavaszt a topikbaKép

RékaKép
Áááááááá, nem utállak egyáltalán. Igyekszem táblát tenni gyakrabban, csak sokszor elsodor az élet Kép De ha valaki figyelmeztet rá, akkor a lelkiismeret furdalásom beelőzi az életet és felteszem Kép

ZizzyKép
Bocsi, beletettelek a táblába már a múltkor, csak nem mentettem el Kép De most már benne vagy és szépen haladni fogsz a sárga rész felé Kép
Az "indulunk" az azt jelenti, hogy amikor megjön, akkor felhívod és aznap estére be fog hívni egy vizsgálatra. Ez az első alkalommal egy méhszondázást jelent, aminél elmondja, hogy milyen veszélyes és átszúrhatja közben a méhedet, de nem ismerek senkit, akivel megtörtént volna, szóval no para. Kicsit kellemetlen a vizsgálat, de abszolút túlélhető. És csinál egy hüvelyi UH-ot is. Szóval ha tampont használsz, akkor mikor odaérsz cseréld le egy betétre a wc-ben.
Felírja a gyógyszereket és a szurikat, amiket a mensi utolsó napja körül kell elkezdeni adni. Utánna 3-4 napig szurizol önállóan aztán kell menni megint UH-ra, de azt már reggel, és onnantól fogva minden másnap reggel kell menni, amíg ki nem derül mikor lesz a punkció. Ez a leggázabb az egészben, mert a reggeli UH után, van hogy még vérvételre is el kell menni a Nyírőbe, ami azt is jelentheti, hogy jó, ha délre beér az ember a melóhelyre. De akárhogy is van az biztos, hogy ezeken a napokon késni fogsz, hacsak nem délután dolgozol. Ez nálam 3-4 nap volt eddig.
Punkció napján bemész, Apa leadja az kiskatonákat, belőled leszippantják a petesejteket. Ez egész napos program délután 3-4 között engednek csak haza és csak kísérettel. Előfordulhat, hogy utána fáj egy kicsit a hasad, de van aki meg sem érzi.
Másnap telefonálsz, hogy hányan termékenyültek meg, és megbeszélitek mikor lesz a beültetés, vagy hogy mikor telefonálj legközelebb. A beültetésre 11-13 között hív be, de van hogy sokat kell várni. A beültetés nem fáj (csak néha, fontos, hogy lazíts amennyire tudsz), és utánna úgy 20 perc pihenés után lehet hazamenni és három hétig bízni a legjobbakban Kép
A szurikat mindig úgy írja fel, hogy egyszerre csak annyit, amennyi a következő UH-ig elég. Háromféle gyógyszercsomagból lehet választani. Ha jól emlékszem van 70-90e, 120-150e és 350e feletti. Általában a középsőt szokták választani az emberek. Az első adag gyógyszer 50e forint körül szokott lenni. A déli patikába érdemes menni, mert ott általában van minden.
Ha van még kérdésed csak kérdezz nyugodtan.

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?