Boldog szülinapot!

2006.03.22 08:42
Este ejfel egy ora elalszom es reggel 8-9 kor kelek.ez jo.
azert nem irok magamrol mert nincs igazan mit.docogok a ciklusomban,meregetem a homet(amikor nem felejtem el)varom hogy megint felmenjen a hom,akkor nagyon happy leszek
az mar fel siker hogy felig jol mukodok.
nekem nem sargas volt hanem feher.Remelem nem lesz gond a citologian.
monyo nosztalgiazik......

2006.03.22 08:52
, evés, ha nagyon éber, akkor egy kis játék, aztán alvás. Általában 9-kor elalszik, hajnal 2-ig, ma pl. negyed háromig. Innentől kezd kicsit összevissza lenni a napunk, mert van, hogy háromóránként kéri a szoppantyút, van, hogy két órát bír csak ki, de volt már óránkénti szopi is. Van, hogy 15 perc alatt kiszívja az adagját, van, hogy másfél órát cuppog a cickón
Lesz ebből valaha rendszer??? Nálatok is hasonlóan megy, vagy Kristóf ügyesebb? Hogy telnek az éjszakáitok?
Mondd meg neki, hogy most már tuti az lesz, nyugodtan előbújhat
Attól ne félj, hogy nem fér ki, mert a természet nagyon okos! Az esetek legnagyobb százalékában tudja, hogy mekkora gyereket rakjon belénk, aki még ki is fér
Nagyon sokat gondolok Rátok!!! Tudod, repülőgép fenn, gyerek még benn nem maradt
2006.03.22 09:29
2006.03.22 10:28
. Timi fiacskája is tündéri.
. 2006.03.22 12:33
, de talán tudok segíteni keményedés ügyben.
Nekem a dokim annak idején azt mondta, hogy a keményedés akkor számít gyakorinak, ha óránként 10-12 alkalommal jelentkezik, vagy görcsös fájás kíséri, esetleg vérzés. Egyéb esetekben természetes jelenség. Ha féloldalasan dudorodik és keményedik a poci, akkor az inkább csak feszül, mint fáj, mert a gyerkőc helyezkedik. Ez így is marad, sőt, a végén néha már kellemetlen is tud lenni ez a helyezkedés. Egyre kisebb a helye szegényeknek, muszáj néha kinyújtózniuk, és ez anyunak rossz lehet, de a méhszájat általában nem tágítja.
Az keményebb dió lesz... 2006.03.22 13:44
2006.03.22 14:00
Hőhullámoktól és kialvatlanságtól szenvedek változatlanul. Pedig már több mint 7 hete kaptam az utolsó szurimat
Mivel nem tehetek semmit, várok tovább a nem tudom mire. Már igazán nincsenek ambícióim, céljaim továbbra sem, csak létezem mint egy gép.
Szóval veled vagyok ám! 2006.03.22 14:04
!!
, de én nem húznám és elmennék a helyedben a dokihoz.
. 2006.03.22 14:43
Még mielőtt valaki rosszra gondolna
Most már kezdek beletörődni, hogy túlhordás lesz a vége... Annyira jól érzi magát... Gondoltam, elkezdek ablakot pucolni (pont jó hozzá az idő) vagy valami hasonlót, de mégiscsak az eszem azt mondja, hogy elindul, ha el szeretne...
leálltam a MagneB6-ról, mert most meg az a fixa ideám, hogy az gátolja a méhizomzat összehúzódásait... Szerinted jól tettem?
2006.03.22 15:05
2006.03.22 15:27
2006.03.22 15:34
. A mensesem két napig nagyon erős volt, most pedig majdnem semmi, de nekem régen is szokott ilyet. Hőmérőzök, és 36.5 volt eddig, ma a hagyományossal 36.6. Péntekig mindenképpen várok, és ha nem szűnik ez a fájdalom, elmegyek dokihoz. 2006.03.22 17:30
Ne aggódj, tudni fogja, mikor kell kibújni! Egyébként sógornőm 20-ára volt kiírva, de még semmi... ez most bíztatás akart ám lenni!!!
) 

Pihizzetek sokat!!!
2006.03.22 17:32
2006.03.22 18:13
Ezért nem születnek meg a babák...
Amikor NST-n voltam, két lány is volt 17-re kiírva (és akkor 21-e volt) még egyben. Szóval számítok én a túlhordásra is. De ha küldenél egy jó erős hidegfrontot, az sokat segítene
(sosem gondoltam, hogy egyszer erre fogok végyni)
2006.03.22 20:46

2006.03.22 21:32

2006.03.22 23:31
Köszönöm szépen!
Azért azt meg kell jegyezzem, hogy Apa úgy adja be a szurikat, hogy még nem volt se csomó, se véraláfutás, úgyhogy még ilyen szempontból is tünetmentes vagyok.
Vasárnap már kiderül, hogy a nem tünetek mit fednek...Remélem jót!
Soha nem voltam tesztelős típus.
Képet várjuk!
Eddig is mindig megtetted!
.De remélem, hogy hamarosan magára talál a szervezeted és beindulhat a gépezet!

2006.03.22 23:49
Nagyon sok boldogságot nektek
Pörgök állandóan, múlt héten festettünk, utána tavaszi nagytakarítottam, így most csillog-villog a lakás. Még mindig dolgozom, nem bírok a fenekemen ülni
Annamari minden nap elmondja a pocakomnak, hogy mennyire szereti és hogy mennyire várja már hogy megszülessen. Ma megkérte, hogy még a héten szülessen meg, remélem hatott rá
Remélem neked is olyan hatalmas pocid lesz mint Stellának

2006.03.23 08:01
De húzzatok bele és nem sokkal előzlek be!
Fogunk mi még együtt pocaksosodni!
Mindjárt írok a mailedre!
Mikor fagyizunk?
2006.03.23 08:44
Ez a várakozás olyan nehéz.
2006.03.23 10:26
De veled is: Újítás következik. Mégis a 2. variáció mellett döntök. Babák hogy viselik ezt a nem éppen kellemes időjárást?
- "csak" a szivattyú motorja égett le. Azt kellett cserélni. A felújított 5000.-, az új motor 7500.- volt munkadíjjal együtt. Az újat választottam. 26 éves gép megérdemli. Így legalább tudok haladni a sulis munkáimmal is.
2006.03.23 10:31
Kialakult napirendünk nekünk sincs még, de ma éjjel másodszor aludt 4 órát egyhuzamban Kristóf, aminek nagyon örültünk. Szopi össze-vissza megy, igény szerint

2006.03.23 10:44
, de sajnos a munkám határidős, úgyhogy muszály csinálnom
, de gondoltam bekukkantok. Teljesen visszaolvasni nem tudok, de azért bele bele olvasgatok
. Ugye majd valahogy tudatni fogod, ha kibújik Donát?
!!!!!!!
!!!! Szóval már vasárnap... mindenképpen benézek majd
. Ezek szerint te egri vagy és most költöztök? Mi meg most szeretnénk lemenni. A doki ügyben még nem tudom mi legyen, de lehet, hogy szükség lesz rá. Bárcsak ott tartanánk már, de még olyan messzinek tűnik.
, a múlt hónapban teljesen egy napon voltunk, most meg csak egy nappal vagyok lemaradva tőled. De így legalább egyszerre lesz pocink, és egyidősek lesznek majd a babák
.
, vigyázz magatokra!!!
?
. Képzeld nekem is elküldték emilen, de nem láttam rajta semmit, csak most, hogy ide felraktad. Eszméletlen
.
.
...nagyon sajnálom, hogy még mindig nem tudtok előre lépni
, és ez a doki szerint teljesen normális, hogy már két hónapja nem jött meg az utsó szuri után?
Várom a beszámolót
2006.03.23 10:49
, olyan mint egy kis csomag, ahogy apa tartja a nagy kezeiben
. 2006.03.23 11:01
Már alig várom én is hogy a kezemben tarthassam a kisbabám. Egyszerűen tündéri, nem lehet betelni vele!
Hát nem semmi a sors, mi?
Szerintem a sorsra kellene bízni a találkozásunkat is nem?

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|