A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

CoryKép
Édes a kiscsapat!
AnitaKép
Nálatok nincs jó idő?
Itt 16 fok van és süt a napocska, így mi voltunk sétálni, márcsak azért is mert olyankor nyugodt a lánykám, és nekem is jól esik a tavaszi levegő!
Nagyon aranyos Boti baba és látszik is hogy élvezi a fürcsizést! Kép
RitaKép
Gyönyörű Dalmus
PagaKép
Jó hogy jelentkeztél, sokat gondolok Rád!
Megy a drukk ezerrel!
MamackaKép
Jó olvasni is ezeket a dolgokat, hát még megélni.
Tényleg széppé teheti egy ilyen eset az egész napodat!
most Szófi baba járókában nézelődik, én pedig ülve el tudnék aludni, de vár a vasalnivaló, szóval mennem kell, talán majd ma éjszaka sikerűl alukálnom.
Puszi mindenkinek
Csema+Szófi

KépKép
csema

Anita
Nagyon aranyos a kisfiad! Olyan nagy baba Kép
...azért valószínűleg én sem akarom majd visszacsinálni! Kép
De remélem még lesz egy-két alkalmam várandósnak lenni az életben! Kép
Itt nem ocsmány az idő! Süt a napocska és kellemes tavasz van! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

De jó nektek! Ömlik az eső, és kifejezetten hűvös van,így nem sétáltunk maKép

Titati: boldog névnapot!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok Lányok!

Rita!
Gartulálok Dalma Lucához! Sok boldogságot! Gyönyörű kislány, meg persze a nagyok is szépek!

Cory!
Micsoda csoportkép! Nagyon aranyosak!

Mamacka!
Igazán szép történet! Egyébként én is szeretek terhes lenni, főleg így a végefelé. Az eleje stresszesebb volt egy kicsit.

Anita!
De nyugis ez a fürcsi! Remélem majd a miénk is ilyen lesz! Itt egyébként jó idő volt egész nap.

Rólunk: most voltam védőnéninél, megismerkedtem a gyerekorvossal, adott egy csomó receptet, kitöltetlen fejléccel. Nagyon aranyos, mosolygós nő.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Anita, Kép de jó, hogy ilyen jó hírekkel jössz! Képzeld, Bencus ugyanígy néz ki fürdés közben, csak pont fordítva helyezzük a vízbe, a háta van bent. És elengedi magát, és még mosolyog is, ahogy apa locsolja a hasára a vizet. Kép

Itt ma nagyon gyönyörű idő volt, sétáltunk is. Tudjátok kivel?

Borival és az ikrekkel. Kép Eljöttek meglátogatni minket, mert ők már ilyen ügyesen utaznak.

A csajok gyönyörűek, aranyosak, Bori pedig majd kicsattan, jól néz ki, laza és nyugodt, mint mindig.

Szóval jól eltöltöttük ezt a pár órát, sétálni is voltunk, mindenki szopizott, és ismerkedtek a gyerkőcök, egyelőre kevés sikerrel. Kép

Rita, szépek vagytok nagyon!

Cory Kép, naggggyyyon jó ez a kép! A triumvirátus! Kép

Paga, örülök, hogy olvasol minket! Továbbra is nagyon drukkolok nektek!

Annácska, nagyon tevékeny vagy, le a kalappal! Kép

Mamacka, hajrá neked a finishben! Ha Annával fogsz szülni, biztos nem fogod megbánni, remélem hogy ez így is lesz! Kép

Puszi

Eszti
Vendég

Na itt vagyok. Aludtunk egy kicsit, persze a hasamon tudott csak elaludni megint. Most megetettem és sikerült leraknom a kiságyba, már kemény 5 perce alszik benne.
Cory: Neked mekkora volt a Balu mire leszokott a hasadon alvásról? Egy 8-10 kg-os baba alatt lehet, hogy már megfulladnékKép

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: Balu 3 hósan szokott le erről, akkor 6kg körül volt Kép De az ember folyamatosan edződik Kép

Megejtettük az első sétánkat is ma Kép Utána jól kidőlt az ifjúság. Persze ezt sikerült arra a napra időzítenem, mikor először egyedül voltam itthon a három gyerekkel. Úgyhogy semmi szoktatás, csak úgy bele a közepébe. Asszem idegbajt kaptam volna, ha nagy nehezen elindulunk, és utána 10 perccel fel kell jönni.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Eszti
Attilát utólag kérdeztem meg(ugyanis vacakolt a telefon... örültem, hogy Anna számát még fel tudtam írni), hogy szerinte egyáltalán érdemes-e és azt mondta, hogy nem feltétlenül szerinte minden szülésznő jó stb...
Abban valahogy bízom, hogy jó élmény lesz Annával... a hangja is olyan kedves volt... csak elbizonytalanított a doki véleménye... Nagyon vacak most az anyagi helyzetünk... egyenlőre fogalmunk sincs kitől kérünk kölcsön... és ez pedig + 20000... Kép Gondolkoztam, hogy egy kicsit kevesebbet adunk ... csak azt sem szeretném ha úgy éreznék, hogy nemvoltam megelégedve....

Még azt akartam kérdezni, hogy amikor az ember autóval megy szülni akkor be lehet parkolni a szülészet elé? Láttam ott van egy bejárat...
Még valamit akartam... de az most nem jut eszembe Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Eszti még azt akartam kérdezni.... neked nézet a doki méhszájat? ...megmondta előre a kókusz eredményt? Nekem semmit nem akar elárulni! Kép
A lepényre is csak annyit mondott, hogy egy kicsit meszes de nem részletezte, hogy 1 2 3 fokozatban érett-e azt mondta nem szeret ilyeneket mondani...
Kókuszra is azt mondta nem kell érdeklődni majd a szülésnél megtudom, hogy kapok e antibigyót vagy sem...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, nekem is azt mondta, hogy nem kell feltétlenül szülésznőt választani, szóval biztosan így van, hogy mindegyik jó. De nekem azt is mondta, hogy akivel ő szeret dolgozni, az annyival jobb, hogy minden egyértelmű közöttük (gátvédelem, stb.). Mert vannak szülésznők, akik nem annyira gátvédelem pártiak, vagy éppen más a heppjük, ők meg jól tudnak együtt dolgozni (és ezt éreztem is, hogy nem dolgoznak két malomba).
Igen, nekem a 38. héten volt az első méhszájvizsgálat. Aztán még egy. Kókuszra nekem is uezt. mondta, de nekem aztán Anna megmondta, hogy pozitív. Kép A lepényre nekem nem mondott semmit, biztos nem volt meszes. Kép

Igen, lehet parkolni, mi is ott oldalt mentünk be, mondani kell, hogy a szülészetre mentek szülni, és akkor nem kell fizetni. Kép

Eszti
Vendég

Mamacka!

Tudom,hogy nem engem kérdeztél, de én amikor "fogadtam" szülésznőt, rákérdeztem az anyagiakra és azt mondta, hogy ezt itt nem szokás tárgyalni, mert senki nem tudja, hogy ki milyen anyagi háttérrel rendelkezik. Magyarul annyit adsz, amennyit akarsz, és az nem jelenti azt, hogy nem vagy megelégedve.
Nekem a kókusz eredményem a szülésznő is meg tudta nézni fent a szülészeten. Szerintem, ha nagyon kíváncsi vagy, akkor bárki megmondja fennt.

Kép
szelivi

Ritaa,
a 6 nap császár után az sok?

Cory,
ez igen!! Kép Kidőltek! Kép

Mamacka,
tényleg kedves történet a bácsival. Kép
És a szopipárnás pizsi! Kép Más kategória, de szintén aranyos! Kép Azt hittem, hogy csak úgy rajt aludtál, de hogy rá is húztad! Kép

Anita,
teljesen úgy néz ki az úrfi, mintha alukálna pancsi közben! Kép

nadine81

kézcsók,sziasztok. Katica férje vagyok. tegnap este 8-kor megszületett a trónörökös. egy picit hosszúra sikeredett mert már reggel 4-kor elfojt a magzatviz.{ hosszú műszak volt,én is bent voltam végig} 3kilo 25deka,54 cm fejkörfogat 33cm mellkas 34cm. ui.örülök hogy bent lehettem,és segithettem neki. sziasztok . ja és Péternek hivják.
katicuska

Lányok!

Igazán, olyan kedvesek vagytok a gratulációkkal!

Anita!
Boti baba, hatalmas nagy és nagyon aranyos!
Dalma még nem szeret fürödni, talán azért mert olyan kis cseppecske, utál csupaszon lenni.
Te hány hétig érezted a vágásodat?

Cory!
Édes a kép a három csemetéről.

3 gyerekesek!
Nektek nem nehéz megosztani magatokat 3 gyerkőc közt? Igyekszem, de a 3 közül 1-nek mindig kevesebb figyelem jut. Remélem idővel belerázódunk.
Csema!
Ez nálatok hogy megy?

Mamacka!
Cuki a történet, én is majdnem elpityeredtem.

Nadine!
A 6 nap itt nem sok, de hallottam már hogy pl. Debrecenbe 3-4 nap után is engednek haza császárosokat.

Bocsi, hogy a többieknek nem írok személy szerint, de elszólít a középső hajmosása.

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Katica és kis Családja!

Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok a kis Péterhez!!!

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Nagoyn sok boldogságot kívánok a Katicuska családnak!

indianyo

Katicuska! Kép
Gratulálok nektek a kis Péter születése alkalmából, nagyon jó egészséget kívánok nektek! Kép

nadine81

Rita!
Nagyon nagy gratu a lányodhoz! Nagyon szép! Kép És nagyon szerencsés, mert utti, hogy az ő szülinapján nem kell majd suliba mennie. Kép

Katicuska+párja! Gartulálok nektek a trónörököshöz! Nem semmi az idő! Sok tejcsit!

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Katicuska: gratulálok!!!!

cory
Budapest

És mesélek:

Túlestünk az első nst-n. Persze királykisasszony aludt és semmi pénzért nem akart felkelni, viszont volt 1 keményedésem (persze nem volt olyan húúúú e erős Kép). Érdekes volt látni a monitoron a görbét. Hannát meg se hatotta a dolog, békésen 140 maradt a pulzusa az egész altt. Persze, azért 20 perc noszogatáős után el kezdett egy picit ugrálni és akkor már elértük a 170et is. Kép Dokibácsi megnézte a görbéket és azt mondta, hogy jól vagyunk. Kép Szóval ezen is túlestünk. Kép

Most kezdek ám elfárdani. Szóval jövő héten már nem hiszem, hogy annyit fogok pattogni, mint most. Kép Bár, lehet, hogy addig sikerül újra kialudni magam valamennyire. Mostanában megbolodnult a hőháztartásom éjszaka és igen érdekes dolgokat pordukálok.... Sebaj, ez is elmúlik egyszer. KépKép

Páromnak megmutattam, hogy melyik csomagot mikor és hova kell majd vinne és hogy melyik irányba kell majd becsatolni a hordozót. Kép

Készülök ezerrel és olyan jó, hogy itt van Hanna bennem. Kép Olyan furcsa lesz külön lenni tőle. Érdekes érzés ez az anyává válás. Kép

Na, de abba is hagyom a filozofálgatást.

Mindenkinek jó babázást ma estére!!! Kép

Puszi:
Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok Kép
Rita Kép
Gratula Dalmácskához Kép Gyönyörű baba Kép
Nagyoknak láthatóan tetszik a kistesó Kép

Mamacka Kép
Tényleg ritka az ilyen ember és pont akkor talált meg mikor apa miatt le voltál egy kicsit hangolódva Kép
A pocakosodást én is nagyon élveztem Kép Apának mondtam is, hogy majd hamar szeretnék ismételni Kép

Nadin Kép
Nagyon szép a pocid Kép Jó sokat nőtt Kép

Gyöngyi Kép
Sajnálom, hogy nem tudsz pihenni Kép Kitartás, biztosan rendeződik majd a helyzet Kép

Cory Kép
Nagyon jó a kis csapat Kép

Anita Kép
Nagyon édi a fiad Kép A haverok jó társaság lehet neki Kép
Nem bírok a fenekemen ülni Kép

Szelivi Kép
Örülök, hogy ilyen jó a gyerekorvosotok Kép Ez sokat számít, így majd bátran mersz tőle tanácsot kérni Kép

Eszti Kép
Nagyon szeretem a pörgést Kép
Azért tud meg, hogy piszok irígy vagyok már, hogy ti babáztok Kép
Örülök, hogy Boriék is jól vannak Kép

Katica családja Kép
Hatalmas gratula a kis trónörököshöz Kép Szép nagy baba lett Kép
Sok boldogságot és sok tejcsit Kép

VokEszter Kép
Örülök, hogy végülis jó lett az nst Kép
Jó olvasni, hogy már így készülődtök és tényleg nagyon érdekes megélni az anyává válást Kép

Kép

Annácska 38+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Katica és párja: GRATULÁLOK Peti babához!!
Sok boldogságotKépKépKép

Cory: Így könnyűKépKép Minden lurkó alszikKép Te mit csináltál közben??

Anita: cukipofa Boti!!Kép El ne kiabáljam, amióta kint vagyunk nappal a levegőn sokkal nyugisabb lett minden. az esti kis nyüglődés megvan, dehát nem lehet állandóan enni és aludniKép

Annácska: akkor Te is nagycsaládra vágysz??Kép

Jó Éjt Mindenkinek!

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde, Annácska, Anita! Azért, köszönöm!

De, legalább lesz a csapatban egy ilyen eset is! :-(())Majd részletesen beszámolok.

A mai ctg 1 óra 10 perces volt. A méhösszehúzdás= egyenes vonal a 10% sorban.

Ritaa, Katicuska: gratulálok!!!!

Jó éjt

Era (40+3)

KépKép

KépKép
lingelera

Sziasztok Lányok!

Katicuska!
Gratula a babához! Sok boldogságot és persze sok fincsi tejcsit!

Era!
Nekem a múltkori ctg-n már 16-17 %-ban volt a fájás és arra is azt mondták, hogy az semmi.

Egyébként ma vagyunk 38+0. Ennek örömére az éjszaka egy párszor nagyon fájt a pocim alja, a baba is mocorgott rendesen. Mértem az időt, 7-8 percenként volt (persze, mert a kórházban azt mondták, hogy 10 poercesnél még ne induljunk, de 5 percesnél meg igen és ez pont közte van), de aztán sikerült beájulnom kettő között. Aztán az éjszaka elég nagy hülyeséget álmodtam.
Egyébként ma megyek Ctg-re, remélem nem tartanak bent. Kinek küldhetek sms-t ha mégis?

Kép
szelivi

<font color="aa00aa">LiviKép Nekem küldd nyugodtan, bár én is most megyek, de megszervezem, ha esetleg engem is benntartanánakKép Sok sikertKép

LingereraKép Kitartást neked és sok erőt és boldogságot a születéshez, ha addig nem találkoznánk!</font>

indianyo

Katicuska
Isten hozta a kis Péterkét! Kép

Annácska
Olyan jó ezt olvasni azok után amin keresztülmentél... nagyon szurkolok neked-nektek, hogy ez a szülésetek gyönyörűszép élmény legyen! Kép

Lingerera
Kitartást még bármi lehet! Kép

Vok
Én pl azt sem tudom, hogy mit produkáltunk nst-n no mjad meglesem a görbémet. Kép

Õ pedig Áron baba... szerintem ezen a képen olyan jól látszik! Kép bár a doki azt mondta, hogy jó a fantáziám! Kép
Kis pufi...
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Tünde: az idill fél óráig tartott, addig szusszantam egy kicsit Kép

Finiselőknek drukkolok Kép

cory
Budapest

Jó reggelt
Kicsit optimistább vagyok mint tegnap, ez köszönhető annak, hogy éjjel aludtunk. Csak 2 szopi miatt voltunk fent, igaz volt egy kis hasfájás, de simivel elmúlt.
Rossz hír viszont, hogy tegnap beszéltem Scullyx-al és kórházban van, mert tegnap belázasodott. Remélem semmi komoly.
Tünde: Írtad, hogy sokat van cicin a babád. Ennek ellenére le tudod tenni a kiságyba sírás nélkül? Mi fél 6 óta 3x voltunk cicin, ez nem sok?

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: Liza ilyen rövid diőkre el sem engedi a cicit. Most 7 óta szopizik folyamatosan

cory
Budapest

Sziasztok!

Most kaptam az smst:

"Sziasztok nénik és bácsik! Stéger Alex Martin vagyok. Ma reggel születtem meg 7 órakor. Súlyom 3750g és 54 sm-es vagyok. Anyuci és én jól vagyunk, apukám pedig nagyon büszke ránk! Kép"

Hatlamas gartula Nancsiéknak!!!!!!!!!! Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Most kaptam egy sms-t Nancsitól: "Sziasztok nénik és bácsik! Stéger Alex Martin vagyok. Ma reggel születtem meg 7 órakor"

cory
Budapest

Katicuska és családjaKép
Gratulálok Peti babához, és sok-sok tejcsit kívánok!
RitaKép
Én jobb helyzetben vagyok, tudod csak "pici" a 6 éves fiam van, s Vele kell és Szófi között a figyelmem megosztani, az pedig elég jól megy, de ebben Krisztián is partner. Õ most a nyagyfiú aki sokat segít...
A nagyoknál 15 és 16 éves lányaimnál már inkább az a gond, hogy ha nem szeretném is felkapkodják Szófit, így épp tegnap mondtam Kittinek (itthon volt mert beteg volt, s folyton kézben volt a lányzó),
hogy jövőhéten viszi magával a suliba, ha kézbe szoktatja! éppen elég, ha anya szoktatja kézbe Kép Kép Kép mert persze ha megnyikkan én is felkapom.

KépKép
csema

Cory!
Ritkaságok egyike... gyorsabb voltam nálad. Kép Nincsen most msnünk, mert párom újra húzta a gépet. Kép Szóval csak ezért tűntem el onnan.

Eszter
Kép
Kép
vok

NancsikaKép
Nagy-nagy gratula Nektek és persze Alex babának is!!!
Kép Kép Kép
21.én nálunk a családban is új baba született Kamilla , Õ az unokahugom kislánya, és tegnap 22.-én pedig Kitti edzőjének a hugának született meg a kislánya Eszter. Nekik is gratulálok!

KépKép
csema

Katicuska és Nancsi: Gratulálok a minikhez! Kép
Vendég

LingeleraKép
Ha minden igaz jövőhéten megyek be a melóhelyemre részben a szakszervezet pénzt felvenni, részben Szófit bevinni a kolléganőimnek megmutatni, ha bennt leszel találkozhatunk ill bemegyek hozzád.
Csema

KépKép
csema

Eszter: Kép

cory
Budapest

Isten hozta Alex Martint! Kép
Nancsika és apuci Gratulálok!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nancsikáéknak én is gartulálok a kis Alex Martinhoz! Kép

Mi ma vagyunk 36+0 Kép Izgííí!! Kép

nadine81

<font color="119911">Nancsi, Katicuska és Ritaa,

nagy gratula Nektek és az apukáknak a Picúrokhoz!!! Jó egészséget Nektek! Kép

Ritaa,
Dalma nagyon szép kislány és nem tűnik a képeken olyan kis picúrnak. Kép Remélem jól vagytok!
Anita,
édes Boti a pancsis képen. Nálunk is hasonlósan megy az ellazulás csak háton. A vödörben is fürdettük már 2*, na ott teljesen ellazította magát a bébim.

Most mennem kell, mert ébred. Kép
Puszi:
A és L (ma 6 hetes)</font>
angi79

Sziasztok Kép
Tünde Kép
Nagy családot szeretnénk Kép Annamari és a apa is még 4 kistestvért szeretne Kép Nem tudom mi lesz ebből Kép

Nancsika Kép
Hatalmas gratula Alexhez Kép Szép nagy fiú lett Kép
Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcsit Kép

Annácska 38+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok
Egy napot nem jövök, és micsoda babaeső van.

Gratulálok Ritának Katicuskának és Nancsiéknak!
Sok boldogságot a babákhoz és sok tejcit.KépKépKépKép

Gyöngyi
Örülök, hogy volt végre egy jó estétek.Kép A szopipárnát a derekamra kötöm, és szembe fordítom a gyereket rajta, így nem kell tartani. És melegíti a hungarocell közben. Az enyém azért jó, mert a nagy súlyommal terhesség alatt összenyomtam, benne a golyókat így használhatóbb. Gondolom a tiéd jó kemény, próbáld, ki ha nagyon merev, kezdjetek el feküdni, rajta hogy összemenjenek a golyók.KépKép

Angi
Dobhatnál képet Lídiről, mert 1 hónapja nem láttam.Kép

Anita
Nagyon aranyos Boti.Szép nagyfiú.KépKép Itt tényleg alszik? Később, ha Levi többet fent lesz lehet ,hogy nekem sem lesz időm semmire.. Majd én is dobok egy füris képet.
Köszi a has infót.

Ez mindenkinek: Lányok ki meddig vérzett szülés után? Most lehet hogy hülyének néztek, de addig vérzek amíg húzódik vissza a méhem? Vagy hogy van ez?Kép

Annácska
Lassan vagy gyorsan ,de nem sokára te jössz, úgy hogy babázhatsz.KépKépKépKép

Most jövök rá, hogy Ildi meg Gyezsu egy helyen vannak. Lehet hogy találkoztak, persze ha meg ismerik egymást.Kép

Nálunk is tegnap vagy alvás volt vagy cicin lógás. Már olyan tejszaga van a gyereknek, mintha cicus lenne. Én meg nagy cicus ,mert én is tiszta tejszagú vagyok.Kép

Cory
Nagyon aranyos a hármas csapat.Kép

Sullyxnak jobbulást remélem nincs semmi komoly.KépKép

Vok
Már neked sincs sok hátra és babázhatsz.Kép

Era
Neked kitartást és nem sokára ott lesz veled a poronty, aki kárpótol majd, ezért a pár nap rosszkedvért, hogy nem akar kibújni.Kép

Vikó
Te hogy vagy? És Dominik úrfi?Kép

Tünde
Azért dobj egy képet, ha kész lesz a konyhaKép

Eszti
De jó nektek akkor már elmondhatjátok ,hogy volt mini baba taliKép

Babetta és Levi 2+3

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Nancsi és Katicuska családKép: Sok boldogságot a gyerekekhez! Gratulálok!

Csema: az ismerősöknek is nagy gratulaKép

Mamacka: én is az arcocskájának nézemKép Lehet, nekem is nagy a fantáziám?...Kép

Botond csak így a hasán van el fürcsi közben, meg újabban így oldalra fordítjuk, hogy legalább le tudjam "csutakolni" elölről isKép Épp mindig pislogott, azért van becsukva a szemeKépVan egy mosolygós kép is, de ezen jobban látszik a combiKép

Nekem is lehet sms-t küldeni, szám a
Nici-táblában.

Ja, és a nyári babás-talira szívesen felutaznánk, állatkert jó ötletKép

Megyek játszőszőnyegezni, majd jövökKép

Mi ma sem tudunk sétáni a viharos szél miattKép

Anita

Tünde, Angi: grat a gyermekágy végéhezKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Gyöngyi

Csináltam képet

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta Kép
Hihetlen, hogy már több mint 2 hetes Levike Kép
Annyira édes a fiad Kép Nagyon irígy vagyok Kép
Tudom, hogy eljön a mi időnk is, de én már nagyon várom Kép Az uh alapján tegnap kellett volna megszületnie Kép

Annácska 38+3

annácska

Sziasztok!

Ritaa, Katicuska, Nancsi!

Óriási gratula!!!!!

LÁnyok!

én nagyon reméltem hogy lesz elég tejem, de ez egyre reménytelenebbnek tűnik:-( Tegnap egész nap cicin lógott, sokat, iszom a laktoherb teát, az alkoholmentes sört, pihenek, eszek rendesen, és a tejem egyre kevesebb:-( ma hajnalban is csak 70-et szopizott, utána meg csak 50-et. És még csak reggel van:-( jah és fullon kiszopta a melleimet, nem maradt benne egy csepp se. De kezdek belenyugodni, bár lesz miatt még egy pár átsírt éjszakám:-(

Küldök pár ari képetKép

Ilyen nagyra tudja emelni a fejét a 2 hetes jányom, ha cicit keresKép

Kép

így mosolyog:

Kép

és így görbít...

Kép

Zsu és Katica
2+0

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Anita
Most itt is szar az idő, így mi sem megyünk ma ki szerintem.
Dobom a füris képet

Kép

szerintem haláli,még nem sírt soha füri közben.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Zsuzsófi Kép
Nagyon édes a lánykád Kép
Ma kaptam néhány tejszaporító tanácsot.
Leirok neked egy kettőt, hátha segit.
Egyrészt van egy homeos bogyo, a neve: urtica urrens, ebből az 5 CH asat kell használni, ami szaporítja, nagyobbat még véletlenül se mert sajna azok apasztanak. Első három nap 3*5 bogyó, következő két nap 2*5 bogyó, utcsó nap 1*5 bogyó az adag. Nyelv alá kell tenni, és ugy elszopogatni, előtte és utána fél órával nem szabad inni és enni, és a használata alatt kerülni kell a mentolos dolgokat (pl fogkrém).

Másik nagy segitség a lucerna csíra, lehet kapni nagyobb áruházakban, vagy bioboltokban kész, kicsiráztatottat, vagy akár otthon is lehet csiráztatni, az otthoni csiráztatásnál tudni kell hogy az 5. naptól lehet kajcsizni a kész csirát (a csiráztatás kezdetétől számolva). Ez még a hajhullás gátlásához is segit, mert sok vitamint tartalmaz. A csirát lehet enni például vajaskenyérre szórva, egész fini

Harmadszor meg tudom javasolni a top yoinak van egy birs-alma üditő itala (duo változat) az nagyon sokat segit még, szopi előtt egy fél órával meginni egy nagy pohárral és csodákra képes Kép

Remélem tudtam segíteni egy kicsit Kép Drukkolok, hogy legyen tejcsid Kép

Annácska 38+3

annácska

Zsu
Minimum 2-3 liter vizet igyál én azóta tele, vagyok tejjel, ebbe benne van a tea nekem is. Én is így voltam mint te végig bőgtem egy éjszakát, de addig max 1.5 litert ittam. Nekem bevált a sok folyadék.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Kép
4 hetesen
Kép
alszom a pihenőszékben
Kép
játszószőnyeg
angi79

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: