A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Beet!

Köszönöm, hogy írtál bölcsiről, meg a kérdéseket is! Kép

Neet!

És mi van, ha egy gyerek nem akkor szokott aludni, mint a többi? Azt vajon hogy oldják meg? És ott hányan vannak egy csoportban? Mi a jó létszám?

Gigi!

Sajnálom, hogy ilyen betegek voltatok! Remélem mostmár túl vagytok rajta!

Manóka!

Informálj minket továbbra is, hogy van Emma!
Szegénykére nagyon rájár a rúd!Kép

Fibi!

Nektek is jobbulást!Kép
ildi76

Neet!

ZSuzsa miért részeg?

Juc
20170114224602

Manoka!
Én is gondolkodtam, hogy esetleg tücsökzenén szedhettünk össze valamit, de egyik gyerek se tüsszögött, nem köhögött, és nekünk csak most hétfőre jött elő ez a köhögés. Én inkább arra gyanakszom, hogy a tavasz beköszöntével van összefüggésban. Amikor gyerek voltam, mindig ilyenkor betegedtem le. És itt is sokan betegek. FérjedKép Még jó, hogy te tartod magad, te ápolod az egész családot!!!! Jó csaj vagy!!!Kép
Ma este alkalmaztam a kakukkfüves fürdőt (köszi Votiv), vettem a patikában normális kakukkfüvet. és Baby luuf-ot, és egyből elaludt Bazsó, és tök szépen lélegzett! Nem hörgött egyáltalán. Nagyon bizakodó vagyok!!! És köszönöm a jó tanácsokat!

Fibi!
Végre újra itt! Aztán le ne betegedj!!!!

Ancsi! OLyan jó volt látni titeket, azért mondtam a barátnőmnek, hogy tolja arrébb a babakocsit, nehogy elkapjátok a köhögésünket!Kép

Mindenkinke gyógyulást, és a játszóteres talikban mi is benne vagyunk!

Recca! Köszi a receptet!

Kép
Kép
zuzmo1

Mozi jó volt, de felejthető Kép a lényeg úgy is az, hogy volt Kép

és most jöttem rá, a hétvégén át kell már állítani az órát! na akkor lesz csak világos Kép vajon a jó idő is eljön már egyszer végre? olvasom, hogy már mindenki lelkesen játszóterezik, tök jó, erre most hallom az időjárásjelentésben, hogy holnaptól vissza a télikabátot Kép hüphüp
hát hogy gyógyuljanak így a kis betegek??

votiv 8)
votiv

Zúzmi, mi is bevetettük már az összes praktikát, kivéve az orrszívást, mert azt határozottan elutasította, mert ő magának akarta kifújni! Kép úgyhogy mindent telefújt, mert persze zsepibe még nem hajlandó, csak úgy bele a vakvilágbaKép de már édesdeden alszik, remélem holnapra múlik a kórságKép
minden beteg babócának gyógyító tündérke szálljon az ágya fölé! Kép

votiv 8)
votiv

Zuzmo,
már késö...Kép délutánra már minden bajom volt: fejgörcs, hányinger, orrdugulás... de talán az oscillo... állitolag ilyenkor a bogyo felerösiti a reakciokat, aztán hamarabb elmulik a nyavalya.

KépKép
fibi

Juc,
már csak másnapos. Kép Mert elment Orsi első (és utsó??) hastánc-bemutatójára, és ivott sok-sok keleti piát. És jól elszólta magát, szal András mindent tud. Kép

Ildi,
igen fogaskérdéseket ne tegyél fel, mert fogalmam sincs. De gondolom, pár nap-hét alatt összehangolják a gyerekeket. Pl egy 10órai és sok játék után valszín mindegyik kidől, és akkor van alvás, vagy ebéd után, az még valószínűbb,de csak tippelek.
Csoportlétszám is biztos folyton változik, tavaly azért nem vették fel, mert az egyetlen, korban hozzá még valamelyest kötődő csoportban már voltak 14en, és nem akartak még egy 15.et is. Meg mert akkor még csak 9 hós volt, a legkisebb ott pedig elmúlt már egyéves.
Többet én sem tudok.
neet
neet

Votiv,
Te sem tudod, hogy oscillo mellé lehet e echinacea cseppeket?

KépKép
fibi

Minden betegnek mielőbbi gyógyulást és sok-sok ++++++++++ energiát!!

Johi Kép Köszi a vendéglátást, nekünk is jó volt! Bezzeg itthon B. kieresztette a hangját, hangosan magyarázott és rikkantott egyet-kettőt, mondtam is neki, hogy legközelebb kápráztassa el vele Fannikát... Kép

Kép
Kép
denizsa

Fibi!
mezőgazdaságos időkből emlékszem egy bizonyos Echinochloa crus-gallira . (kakaslábfű)mindig ez jut eszembe a gyógyszeredről Kép) nincs vmi homeo forródrót, ahol ezt meg tudod kérdezni?

ZuZ!
nekem is kapar most a torkom, remélem csak a nemivástól. 3 órát dekkoltam a Frizurásnál a sarkon.

REMÉLEM MINDENKI HAMAR MEGGYÓGYUL!!! minden babát, mamát, papát úgy sajnálok. Kép

nekem a tavasz - rájöttem ma - azért is dupla boldogság, mert már nem vagyok bezárva, mehetek Lencsémmel mindenfelé. fél órát töltöttem a Művészellátóban, ő meg végigaludta.

Recca!
teljesen jó volt dumálni, de tény,féltem, hogy megint gáz lesz belőle, hogy beleszólok. Kép

ancsipancsi

jaj, nem is meséltem, hogy Lencsém bevadult, órákig négykézláb állt, és előre hátra mozgatta csípejét, közben rém lihegett Kép, én meg dőltem a röhögéstől. mikor egyszer Emma volt nálunk, ő is csinálta Kép, úgyhogy gondolom ez általános, ez a bohóckodás.

ancsipancsi

Fibi, a kombinálás nem műxik jól. el kell döntened, melyik módszer maradjon. echinaceát lehet homeós bogyóban is kapni, ha homeózol, azt szedheted mellé. de az oscillo mellé nem is érdemes, az elvileg mindent megold, nekem legalább is nagyon hatásos volt már többször is. de! ez csak vírusos eredetű megbetegedésre van. ha biztos tudod, hogy ilyened van, akkor szedd.
egyébként meg gripp heelt, avgy coryzaliát náthára, stodalt köhögésre stbstb - szóval a neked legjobban megfelelőt.

vagy: maradj a fitoterápiánál, és akkor echinacea cseppek mellé mehet a párologtatás, baby luuf (neked is), gyógyteák, fürdők, svéd csepp, c-vitamin, és bármi kutyafüle, amit még gondolsz. Istinél általában ezt választom, magamat nincs türelmem ilyen jól ellátni, így csak a bogyókat dobálom, ha eszembe jutKép
gyógyulj+!!!Kép

votiv 8)
votiv

Jó reggelt!
Lassan áttérek az ülvealvási taktikára- hátha az bejön, mert fekve nem megyKép

Nagyon élveztem a tegnapi bélflóra-baci fejtegetés-áradatot, kíváncsi vagyok a végkövetkeztetésre.

Betegecskék gyógyuljanak, rakjatok fel sok képet én meg el NST-re és doktornénihez.

Szép napot!!!!

indianyo

Jó reggelt!

Hű, látom sokan bretegek, MINDENKINEK BULÁST!!!

Mi jól vagyunk, csak a fogzástól nyűgös a ded, nomeg rájöttem, hogy olyan akaratos, mint az apja és én együttesen, pedig mi sem vagyunk piskóták. Szóval van itt feladat, nomeg ajándék is ...Kép

Én is örülök a jó időnek, sokat sétáztunk, szinte alig voltunk itthon. Megvolt az utsó tanfolyami alkalom is, sokat tanultam, most már csak meg kell valósítanom a terveket. Ma sajna tényleg elég borult, de én reménykedek, hogy hétvégére újra kiderül, és a jövő hét madárfüttyös, napsütéses hét lesz, mert megyünk pihizni! Kép

Úgyhogy már ma elkezdem a készülődést, mosás, meg gondoltam, végiggondolom, mi kell, készítek listát, az beválik. Nem szeretek kapkodni, inkább nyugisan bekészülök mindennel. És úúúúúúúúgy várom a vasárnapot, és majd mindent elmesélek Nektek.

Votiv,
nem vitázni akarok, csak felmerült bennem, hogy van echinacea bogyó is, és mi van akkor, ha azt akarjuk kombinálni más homeós készítménnyel? chamomillát fogzásra hogy adtad?

Indi,
Te még nem szültél? Kép

szép napot és cuppppppp,
fic
ficánka

Votiv,
köszi szépenKép Ez volt a gyanum, mert látom, hogy az echinacea cseppekben még kis alkohol is van...
De azt honnan tudja az ember lánya, hogy virusos e??? Én azért gondoltam, hogy az, mert ennyire extra szarul nem szoktam lenni sima nátha esetében.
Ja, és a hasmenéses virus is ránktalált, férjem is, én is felváltva szaladunk...
Bálintnak "csak" az orra folyik, kafa. Jol kikészitett minket anyosom, biztos azértKép

Fic,
a Kolping hoteles helyre mentek? Hova pontosan? Mi is belföldi pihenésen gondolkozunk...

Ancsi,
forrodrotrol még nem is hallottamKép

Bocs a panaszáradatért, és hogy önzö modon csak magunkrol irtam.

KépKép
fibi

Fibi,
van echinacea bogyó formában is, kérdeztem is Votivtól, hogy azt lehet-e szedni mással. sztem igen, de én nem vagyok szakértő. ez a hasmenés elég rosszul hangzik, remélem hamar rendbe jön a család! anyósozás helyett pedig inkább pihenjetek egyet, akár a Kolpingban, mi oda megyünk vasárnap. Alsópáhokon van, és én csupa jókat hallottam róla. Ha jól emlékszem Bogárkáék és Manókáék voltak már ott. Kép
ficánka

Alsópáhok rulez!!!
Nekünk akkor volt ott tanyánk, amikor még a szomszédos faluból hoztuk a tejet, igazi tehénből. Kép
Azóta kissé felfejlődött a régió...mi még gumicsízmában mentünk horgászni a Zalára, mint Tutajos. Kép
neet
neet

Szépséges jó reggelt mindenkinekKép

MINDENKI BÚLJON, mert már elég sok beteg vanKép

Ma megyek ki a lakásba, mert jönnek a redőnyösök, aztán meg este nagy pakolászás lesz. Jaj, már most félek.....

JÁTSZÓTERES TALIKép YESSS!!!! Mi is megyünk, ha nem lesz bolondokháza( mármint a lakásban)

VOTIV!Kép
Tegnap beléptem a wiwre és a "kit ismerhetek"-ben megláttam B.Gézát(nagyapót).Õ az apukád??? Mert ha igen, akkor szegről végről tűhegyről tudom, hogy ki vagy KépKépKép

IndiKép
értesíts, hogy mi volt az NST-n, mit mondott a doki Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

NeetKép
Horgászás gumicsizmábanKép Jó is az!!!Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Fibiiiiiiiiiiii!
Nem elég hogy beteg vagy, de még el is utazol!!!?!?! már megint!itt jön a brühizős smile.
Gyógyító angyalkákat az egész családnak!

puszi
B

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Sziasztok!

Mi ma 5-kor keltünk és Bálint már újra horpaszt, este 9-től egyvégtében aludt hajnalig, csak 1-2 alkalommal ettünk, aztán szunya tovább, úgyhogy rég nem volt ilyen jó éjszakánk, 5-kor szinte kipihenten keltem. Nem akarom elkiabálni, de sztem már jobban van a nagyfiú, alig tüsszentett tegnap párat, orra nem folyik és éjjel is jól tudott aludni, mert nem dugult el az orra, szóval reménykedem.

Fic Kép Hú, de jól hangzik, egy kis családi pihenés! Mennyi időre mentek, 1 hét? Egyébként én is listát szoktam írni utazás előtt, mert különben vmit bizti itthon felejtek...

Fibi Kép Ez a hasmenés rémes lehet! Gyógyuljatok meg mielőbb!! Remélem Bálintod nem lesz betegebb, és orrfolyás hamar elmúlik! Ez a homeos orrcsepp tényleg jó, ezt próbáltátok ki Ti is, ugye? Utaztok hétvégén így is?

Kép
Kép
denizsa

Fic,
igen, van itthon echinacea bogyóban is, de most olvastam, hogy elvileg az oscillo az immunt is erösiti, ugyhogy nem merem bevenni azt is.
Köszi az infot, megkeresem a neten AlsopáhokotKép Külföldi utat mégsem foglalunk le nyárra, mert ha esetleg költözünk/épitkezünk... Helyette jo lenne ez a kolpingKép, bár gondolom husvétra már nem nagyon fogunk találni helyet...

Barbi,
sajna nem jokedvemböl megyünk Bajára, hanem mert Zsoló megint elutazik egy hétreKép Én is maradnék itthon a fenekemen, de egy hétig kettesben, betegen, segitség nélkül...

KépKép
fibi

Mása Kép Kitartást a pakoláshoz!! Orsikád meggyógyult már?

Kép
Kép
denizsa

Fibi! Megértem, de akkooooooor is. Hisztis gyerek smile
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Deni,
örülök hogy Bálintod jobban van, és éjszaka is többet alszik egyhuzambanKép Nálunk felváltva volt szopi-orrfujas-szopi-orrfujas az éjjel.
Igen, azt a homeos orrsprayt mi is probáltukKép

Sajna muszáj utazni, de anyuéknál tudok legalább pihenni, ök valodi segitséget nyujtanak. Anyosnál csak lefáradok, és nem is birtam kialudni magam, olyankor könnyebben is beférköznek a virusok hozzám, már észrevettem.

KépKép
fibi

Barbi,
ne hisztizz!!Kép

KépKép
fibi

Mása,
jo hogy Te is ujra itt vagyKép Jo költözködést, aztán egyszer majd elmegyünk felavatni a kérótKép

KépKép
fibi

Den Kép
Nagyon örülök, hogy B. jobban vanKép és annak is hogy jó éjszakátok volt! Csak így továbbKép

Orsim is jobban van. Orrfolyás továbbra is van, de nem vészes. Most már csak tengervizes orrsprayt használunk. Éééés a mi éjszakánk is jobb volt Kép Lehet, hogy összebeszéltek a gyerekeink? Kép

Fibi, én maximálisan megértelek. Otthol, biztos könyebb lesz, mert lesz segítségKép

Fic,
Nektek jó pihizést és "megrendelem" a jó időt Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Fibi, OKKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Sziasztok!

Mi is élünk! Kép

Voltunk dokinál! Szerencsére jó hírkeket kaptunk!! Máté 15 dekát hízott egy hét alatt, így ráérünk 2, vagy 4 hét múlva menni. Nekünk 1 hónap múlva is jó lesz. Kép Úgyis lesz mérlegünk, nyomon is tudjuk követni a gyarapodást.
Ja, az tetszett, hogy mondom a dokinak, hogy nem nagyon tetszett neki a tápszer, 20 milliket evett meg egy nap. A végén rákérdeztem a hozzátáplálásra. A dokinéni szerint csak egy hét múlva kezdjük, hátha gyarapszik még, utánna jöjjenek a főzelékek, amit úgy csináljunk, hogy fokozatosan duplázzuk az adagot, és ha már 50-70 ml-t megeszik, másnap csak azt kapjon, meg valami folyadékot, és az anyatejet hagyjuk el!! Meg inkább tápszert, mint anyatejet kapjon, mert szerintük attól hízik. persze az nem játszhat bele, hogy éjszaka is ébredt, és akkor is evett, ami ugye nem tápszer volt... Lehet, hogy én vagyok korlátolt, de egyszerüen nem értem, miért jobb a tápszer, mint az anyatej... Szerintem továbbra is magunkra fogok hallgatni, meglátom, hogy a baba mit diktál, mit szeretne, én nem akarom leválasztani. Tejem is van elég ezek szerint, pedig alig hitte el nekem valaki, mentek a gyanúsítgatások, hogy nincs elég, meg a babának is van rá igénye. Akkor miért??? Ti értitek ezt? Szerintem csak a grammok érdeklik őket, de nekem nem ez a fontos...

Megyek, visszaolvasok...
mkatus

És közhirré tétetik:!!!

Ha átköltözünk, egy ideig nem lesz NETKépMég azt sem tudjuk milyen szolgáltatók vannak Sz.miklóson. Azt tudom, hogy T-com helyett Invitel van. Az meg k...a drága Kép
De sokat fogok jönni ide haza és akkor majd bekukucskálok hozzátokKép
Remélem mihamarabb lesz ott is netünk.

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

MkatusKép
Igazad van!!! Halgass az ösztöneidre Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Fibi Kép Az éjszakátok nem lehetett pihentető Kép Próbálj napközben pihizni, amennyit csak tudsz! Kár, hogy apa elutazik Kép de jó, elmentek a szüleidhez, mert így lesz vki, aki tud Neked segíteni, és nem lesztek egyedül. Kép Bulást Nektek és sok+++++++energiát!!!

Mása Kép De jó, hogy Orsika jobban van! Kép Ha attól lett jó éjszakánk, hogy összebeszéltek a bébik, akkor ezentúl minden nap felhívunk Titeket, hogy összebeszéljenek! Kép

Mkatus Kép Erről a dokinéniről inkább nem írom le a véleményem... Inkább azt mondom, hogy magadban és a gyerekedben bízzál továbbra is, és inkább a tejcsi mint a tápszer, de erről már úgyis ismered a véleményem.

Kép
Kép
denizsa

Nekünk is borzalmas éjszakánk volt, 10-15 percenként keltünk, hajnali 2-kor voltam a mélyponton, esküszöm azon gondolkodtam, hogy meg sem próbálok aludni!!! Reggel sikerült 1-2 órát össz-vissz aludniKép
Most már én is a fogakra gyanakszom, nem hiszem, hga a betegség miatt lenne!

Katus! szerintem ugyanaz a dokinkKép Én mindig hazudok neki tápi kérdésben. Persze látja rajtam, hogy nem értek egyet vele.

Kép
Kép
zuzmo1

mása,
van egy olyan hogy tvnet,kábeltv-s internet,korlátlan és 5000/hó.nekünk is ez van,invitel rohadt drága és sz@r is.....én már csak tudomKépKépKépKépírj üzitKép

recca,
benkénék boldogságos szülinapot,most olvastam vissza és láttam hogy lemaradtam rólaKép

fic,
mikor ülsz kocsibaKépKépKép?

KÉRDÉS:mert nem válaszoltatokKépszóval egy olyan szép tavaszi napon mint a tegnapi volt mibe öltöztet az ember egy újszülöttetKép????????????

B már elég jól van,vasárnap visszük vissza dokinénihez,azért majd ő megerősít benneKépremélemKép

cupp
Vendég

Ez hihetetlen... odaraktam néhány pzs-t a lépcsöre, és B odamegy és megtörli az orrát, ha folyik szegénynekKép meg bedugja az orrszivo csövet az orrába, ha akarja hogy szivjam ki neki.

KépKép
fibi

...most meg felnyitotta a böröndöt, és beleültKép

KépKép
fibi

Gigi,
hát amibe szokás. Body, rugi, pulcsi + anorák, sapka, és egy kis pokróc. Miért érdekel? Tavasszal lesz kistesó? Bár ha most már terhes vagy, abból nem tavaszra lesz újszülött, hanem télre. Vagy csak hülyülsz, szokás szerint? Kép
neet
neet

Katus, Denivel ellentétben én leírom a véleményem: ezt az orvosnak látszó komplett idiótát fel kéne valahol jelenteni, grrr!!! szerintem gondolkodj el azon, hogy egy másik dokit választasz, Budaörsön pl. ott van a Tóth Ildikó a Kossuth utcában, akit mindenki dícsér, vki innen is jár hozzá, de már nem tudom, ki, de pl egy törökbálinti barátnőm is, és ódákat zeng róla!
halgass a belső hangra! és az anyatejednél jobb táplálékot nem tudsz adni a kisfiadnak, de ezt úgyis tudod. ne hagyd magad lebeszélni!!! látod, hogy itt hányan küzdenek azért, naponta sokszori fejéssel, meg mindenféle tejserkentő módszerekkel, hogy szoptatni tudják a gyerekeiket. TE szerencsés és ügyes is vagy, hogy ilyen könnyen tudsz szoptatni, és hogy még most is jó sok tejcsid van. vétek lenne ezt "elpazarolni" Kép
egyébként meg ez az orvosféle nem látott még pufók anyatejes babát? ugyanolyan jól lehet hízni ettől is.
na és az eszem megáll ettől a gyarapodási elvárástól!!!! az én fiam egy évesen alig volt 9 kiló, de minket senki nem zaklatott így! és még annyi lassan növő baba van, meg mind másképp nő, máskor ugrik meg a fejlődésben. hogy lehet egy orvosszerű amőba ennyire korlátolt, hogy ezt nem tudja? és vajon mitől jobb szerinte a főzelék meg a víz az anyatejnél? agyalágyula KépKépKép
na, nem is kell KV, jól felment a vérnyomimKép

votiv 8)
votiv

Fib,
Kép

Szmagdi,
rád meg haragszom, mert épphogy szárba szökkenne a kapcsolatunk, erre elköltözöl olyan messze... Kép
neet
neet

Votiv,
jól beszélsz!
neet
neet

Deni,
kösziKép

Zuz,
jaajKép Te is pihenj napközben.

KépKép
fibi

Köszi Csajok, remélem tényleg jó lesz az idő. Mindjárt meg is nézek néhány időjós site-ot. Vasárnaptól szerdáig leszünk Alsópáhokon hármasban, aztán átmegyünk Zalakarosra, ahol várnak majd ránk az apai nagyszülők. Kép

Gigi,
nemtom, jajjajajajjjjj, most aztán bajban vagyok, mert Te résen vagy! Kép Öltöztetés rétegesen, ahogy Neet írta, persze nem vastag téli anorákba, mert akkor szétizzad, ha napon van. Miért érdekel?
fic
ficánka

Fibi Kép Bálintod nagyon szuper srác, ha már ilyeneket csinál! Távpuszi neki! A bőröndbe ülés édes lehetett Kép

Zuzmó Kép Részvétem az éjszaka miatt Kép Mi is átéltünk már pár hasonlót, azt hiszem így születnek a zombimamik... Próbálj Te is pihizni napközben!

Votiv Kép Látod, én pont ezért nem írtam le, mert csak felmegy bennünk az ideg ettől a dokinénitől! Egyébként egyetértek.

Kép
Kép
denizsa

Neeeeeeeeeeeeeeeet!!!!!
Azé' jövök ám idehaza sokat!!! Mert csak itt lehet lubickolni, meg puccccéran szaladgálni Kép Vicces lenne, ha a lakópark közepén egy szál fürdőruciban flangálnékKép És ha jövünk ide hétvégézni, akkor találkozünkKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Mása, igen, a "nagyapó" nick alatt apám fut Kép honnan ismered?

Fic, de igen. írtam is Fibinek, hogy ha homeózik, akkor echinaceát is homeobogyóban nyomja, de az oscillo mellett ez fölösleges, mert az elég hatékony magában is.
echinacea bogyót 5CH-sat (avagy D4) immunerősítésre lehet kúraként is alkalmazni, 2 hétig napi 1x5, aztán 2 hét szünet. de ezt is max miután meggyógyult.

chamomilla nálunk szőrt se ért (15CH-st adtam napi max 3x5), de Isti egyáltalán nem is az a cham. típus, úgyhogy mercurius solubilist próbáltuk a homeós dokink javallatára (uilyen adagolásban), de az se használt. viszont legtöbbször jó a gyereknek, ami az anyjának, ezért kipróbáltam a hypericumot, ami nekem is használt a fogfájásomra, és úgy tűnt, rajta is segített. de legtöbbször maradtam a dentinoxnál, vagy anestheticát adtam, legrosszabb esetben - ha semmi sem használt - panadolt.

votiv 8)
votiv

Gigi,
Én ruhát adnék a bébireKép Na jó, most komolyabbra véve a szót: Szerintem sem jó túlöltöztetni, nehogy kiizadjon.

Zuzmo,
PihizzélKép És sok +++++++++ Neked Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Votiv,
A férjem féltestvérének a (majdnem ex)feleségének az anyukája = Irénke. És már találkoztam Apukáddal Irénkééknél. Fincsi a házi készítésű mandulája!!!! Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ja és VotivKép
ismét meggyőződtem, hogy milyen pirinyó a világKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Votiv,Kép
Sőt, most jut eszembe, hogy 1szer volt itt anyóséknál Géza Irénkével!!!

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?